Vuotava noidankattila

Jästien keskuudessa => Kisat, kujeet ja kivuliaat toimenpiteet => Aiheen aloitti: Eru - Tammikuu 23, 2007, 22:27:43

Otsikko: Tittelin tarpeessa? Aurori auttaa
Kirjoitti: Eru - Tammikuu 23, 2007, 22:27:43
Jopas nyt on oikein juhlan paikka kun saa uuden foorumin myötä ihan omin pikku näpein käydä näpräämässä itselleen haluamansa tittelin. Mutta voi! Hyvät ideat ovat harvassa eikä titteliä voi oikein tyhjästäkään nyhjäistä.

Mitä siis tehdä kun ideat on loppu eikä ajatus kulje? Jäädäkö ilman titteliä? Ei suinkaan, nimittäin tässä vaiheessa kehiin astuvat aina auliit ja avuliaat aurorimme.

Homma toimii näin:
1. Sinä, jolla ei ole vielä titteliä, kirjoitat viestin tähän topiciin.
2. Joku auroreista tarkkasilmäisenä huomaa viestisi ja säntää välittömästi laittamaan sinulle upouuden ja kiiltävän tittelin.
3. Kaikilla on kivaa.

Laitapa siis alle viestiä, jos sinulle kelpaa aurorin keksimä vekkuli titteli.

Tittelin saa tietysti vaihtaa toiseksi milloin tahtoo eikä kukaan auroreistamme loukkaannu vaihtamisesta. Jos et jostain syystä pidä saamastasi tittelistä, niin voit vaihtaa tittelisi vaikka saman tien. Uutta titteliä voit kuitenkin pyytää tässä topicissa vasta kuukauden kuluttua edellisen aurorin laittaman tittelin saamisestasi.

Huom, huom! Jos sinulla sattuu jo olemaan titteli, mutta haluat sen vaihtaa, niin siinä tapauksessa poista ensin vanha tittelisi ja kirjoita vasta sitten viesti tähän topiciin. Näin aurorien on helpompi yhdellä silmäyksellä nähdä kuka on vielä tittelin tarpeessa.

POISTA VANHA TITTELISI ENNEN KUIN PYYDÄT UUTTA.


NÄIN POISTAT TITTELIN:

 1. Mene kohtaan Profiili
 2. Muokkaa profiilia -> Profiilin ulkoasu
 3. Titteli: [Kirjoita tähän haluamasi titteli] -> Pyyhi vanha titteli pois
 4. Klikkaa harmaata nappia, jossa lukee Muuta profiilia

Jos et ole saanut uutta titteliä se johtuu 98% varmuudella siitä, että olet unohtanut poistaa vanhan.


Kuukausisääntö:

Uutta titteliä voit kuitenkin pyytää tässä topicissa vasta kuukauden kuluttua edellisen aurorin laittaman tittelin saamisestasi.

Ja koska rautalangasta vääntäminen on kivaa(!):

Ei näin:
30.1.
Elli Esimerkki: Jee, anna titteli!
2.2.
Elli Esimerkki: Jee! Kuukausi on kulunut, anna uusi titteli!


Vaan näin!
30.1.
Elli Esimerkki: Jee, anna titteli!
30.2.
Elli Esimerkki: Jee! Kuukausi on kulunut, anna uusi titteli!Jos ei muista milloin on kinunut pyytänyt uutta titteliä, kannattaa selata vähän sivuja ja katsoa näkyykö omaa nimeä. Jos ei näy, niin silloin on mitä luultavammin suurinpiirtein kuukausi kulunut. :) Tai jos on vielä vanha viesti, tarkasta päivämäärä milloin olet sen lähettänyt. ^^


HUOM! Toiveita saa esittää, mutta ottakaa huomioon että niitä ei välttämättä toteuteta! Varsinkin vaikeimmat toiveet ovat vähän hankalia toteuttaa ("Toivon jotakin keväisen talvista, joka olisi surullisen iloista, jossa olisi myös jäniksiä, Nightwishia sekä Lordia, Harry Potteria, Terry Pratchettia sekä Meyeria! Ja olis kiva, jos se liittyisi vielä pääsiäiseen ja siihen, että mun horoskooppi on jousimies. :)" näin kärjistetysti), joten ei kannata ihmetellä jos vai osa toiveesta toteutuu tai sitten tulee aivan muuta. Eli siis toiveita saa esittää, mutta ei kannata ihmetellä jos toive ei toteudu tai sitten se toteutuu jotenkin omituisesti.