Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä ja rekisteröintiasioista vastaava:

Vuotis.net / http://vuotis.net
hufflepuff.charm@gmail.com

Rekisterin nimi:

Vuotis.net -palvelun käyttäjärekisteri

Rekisterin pitämisen peruste:

Henkilö on rekisteröitynyt käyttäjäksi palveluun. Rekisteriä ylläpidetään palvelun käyttöä varten (kirjautuminen, salasanan lähettäminen) tai muuta yhteydenottopyyntöä tai häiriökäytöksen välttämiseksi.

Rekisterin käyttötarkoitus:

Rekisterin käyttötarkoitus on palveluun rekisteröityneiden käyttäjien tunnistaminen. Tietoja voidaan käyttää häiriökäytöksen selvittämiseksi. Rekisteröinnin yhteydessä käyttäjä on suostunut noudattamaan palveluehtoja. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin sisältämät tiedot:

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:
- Käyttäjätunnus
- Sähköpostiosoite
- Salasana (kryptattu)
- IP-osoite

Tietojen luovutus:

Rekisterin tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta eteenpäin. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa henkilötietoja viranomaisille, joilla on virkatehtävässään lakiin perustuva oikeus tietojen saamiseen. Rekisteröityneen tiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä.

Rekisterin suojaus:

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee ulkopuolisen palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella.

Tarkastusoikeus:

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja käyttäjärekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti osoitteella:
hufflepuff.charm@gmail.com

Muuta:

Rekisterinpitäjä ei vastaa käyttäjien antamien tietojen oikeellisuudesta.