Kirjoittaja Aihe: Ohjaajan vaihto: hyvää vai huonoa?  (Luettu 20069 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Ylénja

  • Ankeuttaja
Vs: Ohjaajan vaihto: hyvää vai huonoa?
« Vastaus #50 : Syyskuu 04, 2008, 19:24:50 »
Mielestäni on vain hyvä, ettei kaikkia Potter-leffoja ohjaa sama henkilö. Kun ohjaajat välillä vaihtuvat, saadaan uusia näkökulmia Pottereihin ja jokaista katsojaa täytyy miellyttää jokin niistä. Jos esim. Columbus olisi ohjannut kaikki elokuvat, en itse niistä olisi kauheasti välittänyt. Pidän kyllä hänen ohjaamistaan Pottereista, mutta minusta niiden tyyli ei olisi enää sopinut myöhempiin elokuviin. Jos taas Cuarón olisi ohjannut Columbuksen sijaan kaksi ensimmäistäkin leffaa, en tiedä olisinko niin innostunut niistä. Columbus loi hienon Potter-maailman. :) Kaikissa ohjaajissa on jotain hyvää, mutta myös jotain mistä en tykkää.

Eli kantani on, että ohjaajan vaihdoilla saadaan miellytettyä mahdollisimman suurta yleisöä. Joku tykkää yhdestä ja joku jostain toisesta... Jotain kaikille. :)

Poissa Hämppyli

  • Näsäviisas-
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Velho
Vs: Ohjaajan vaihto: hyvää vai huonoa?
« Vastaus #51 : Marraskuu 01, 2008, 17:41:38 »
Se oli hyvä asia. Columbuksen leffat oli liian lapsellisia, en usko, että hänestä olisi ollut ohjaamaan AV kaltaista synkää leffaa (muista puhumattakaan). David Yates on minusta paras ohjaaja ja huonoin oli nelosen ohjannut (nimi oli?), kun taas kolmosen ohjannut oli toiseksi paras (eikös minulla olekkin hyvä nimi muisti?)

Muuten, tietääkö kukaan miksi ohjaajia alettiin vaihtamaan?
"If we're going to be damned, let's be damned for what we really are."

Captain Jean-Luc Picard

Poissa Heli

  • Luihu
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
Vs: Ohjaajan vaihto: hyvää vai huonoa?
« Vastaus #52 : Joulukuu 04, 2008, 18:14:07 »
No itse ajattelen, että olisi ihan hyvä, jos ohjaajaa ei vaihdettaisi. Koska esim. Viisasten kivessä Voldemort tappaa Harryn äidin, Liliyn, tämä kaatuu lattialle, kun taas Feeniksin killassa Sirius haihtuu kuoltuaan ilmaan. Se on erityisesti jäänyt häiritsemään.

Haihtuu kuoltuaan ilmaan? Oletko mahdollisesti lukenut Feeniksin Kilta kirjaa? Ei Sirius minnekään ilmaan ole katoamassa vaan hän kaatuu tappokirouksen vuoksi holvikaaren verhoon ja häviää siis tähän holvikaareen. En tarkalleen tiedä mikä tämä holivkaari on, mutta ilmeisesti jonkinlainen portti kuoleman välillä jota tutkitaan siis Salaperäisyyksien osastolla.

(Harryn äidin nimi on muuten Lily)
"That boy’s soul is not yet so damaged,” said Dumbledore. “I would not have it ripped apart on my account.”
“And my soul, Dumbledore? Mine?”

Honey

  • Ankeuttaja
Vs: Ohjaajan vaihto: hyvää vai huonoa?
« Vastaus #53 : Joulukuu 26, 2008, 20:42:49 »
Lainaus käyttäjältä: Sirius
Lainaus käyttäjältä: Jamaica
- Harry Potterilla ja kump. on nykyajan vaatteet? Onkohan joku unohtanut että on meneillään vuosi 1993, jolloin esim. tytöt eivät roikottaneet farkkuja että p-reikä näkyy!!

Rowlinghan on ite sanonut että oppilaat käyttävät kaapuja vain oppitunneilla.

Eikö Jamaica tarkoittanut tuossa enemmänkin sitä että, vaatteiden olisi kannattanut olla vuoden -93 muotia, ei nykyaikaisen näköisiä. Kyllä yli kymmenen vuotta sitten käytettiin huomattavasti erilaisia vaatteita. (Ja varsinkin kampauksia...)
Toisaalta taas iso osa leffan katsojista eivät tiedä, että tapahtumat sijoittuisivat vuoteen 1993, joten tämä ei välttämättä olisi niin tärkeä juttu.


Oikeastaan Emma Watson pyysi että Hermione olisi muodikkaampi :/ jne. Ja niimpä asuja nykyaikaistettiin.