Kirjoittaja Aihe: Paras komedia?  (Luettu 23203 kertaa)

0 vuotislaista ja 2 Ankeuttajaa kyttää tätä aihetta.

Poe

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #25 : Lokakuu 11, 2004, 01:51:35 »
Jaa-a. Paras komedia on ehdottomasti Charles Chaplinin legendaarinen Diktaattori. Aika harvinaista tällaisen otuksen suusta kuin minä. Elokuvaa on kuitenkin pakko rakastaa, pilkkasipa se asiaa jolle elämäni olen omistanut tai ei.

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Paras komedia?
« Vastaus #26 : Lokakuu 13, 2004, 18:52:15 »
Se miljoonaan kertaa mainuttu Frendit kuuluu minunkin suosikkeihini. En oikeasti ymmärrä miten jokainen jakso voi naurattaa niin paljon. Kaikki hahmot ovat aivan ihania, Joey on tietysti symppis!

Bruce - taivaan lahja on hyvä myös! Se saattaa myös vaikuttaa asiaan, että katsottiin se kavereiden kanssa illalla, jolloin nauratti melkein kaikki. Jim Carrey on uskomaton näyttelijä. Miten joku voi näytellä noin? *pudistaa ihmeissään päätään*

Perjantai on pahin kuuluu myös suosikkeihini. Siinä oli minulle sopivaa huumoria ja tilannekomiikkaa. Hulvatonta menoa alusta loppuun!
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Pot

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #27 : Lokakuu 18, 2004, 16:17:15 »
Bridget Jonesin näin eilen ensimmäistä kertaa, kun se tuli televisiosta ja ihastuin. Suosittelen. Öm. Perjantai on pahin ainakin tulee mieleen. Juu. Sekin on siis katsomisen arvoinen, ei se niin teinihömppää ole kuin jotkut luulevat. :)

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #28 : Joulukuu 14, 2004, 05:54:20 »
Ehdottomasti:

Mr. Bean - Täydellinen katadtrofielokuva

Siis aivan hulvaton elokuva. Mahtavaa kekseliästä huumoria. Vessakohtaus, taulun "restaurointi", keskisormen näyttelyt ynnä muut mahtavaaa...

motiivi

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #29 : Joulukuu 14, 2004, 13:25:40 »
Rowan Atkinson on vitun hauska, kuten esimerkiksi Johnny English oli aivan loistoluokkaa. Samoin Mr. Beanit. Mutta täytyy mainita myös Reneé Zellweger ja Jim Carrey. Reneén paras suoritus on ehdottomasti Bridget Jonesin Päiväkirja leffassa.

Muita? Ei tule mieleen. TV-sarjoista Frendit on ehdoton paras.[/b]

Inidra

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #30 : Joulukuu 15, 2004, 12:44:53 »
Voin katsella komedioita, mutta oma huumorini ei oikein ota mallia elokuvien huumorista, eli suomeksi minulle on komediaa erittäin surkeasti näytellyt ja muutenkin tuotetut elokuvat ja sarja sekä vanhat piirretyt ja dubbaukset ja sellaiset, mutta jos nyt ihan komediasta puhutaan, niin mielestäni ylivoimaisin on:
Shrek2
On ihanaa katsella miten aidoiksi animoitujen henkilöiden ilmeet on saatu ja muutenkin juoni on aivan loistava. En kyllä tiedä parempaa komediaa. Ei ollut tylsiä kohtia, eikä raivostuttavaa päällenaurantaa.

Eclipse

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #31 : Tammikuu 23, 2005, 12:35:11 »
TV-sarjoista hauskin on ylivoimaísesti Pokka pitää!  Vaikka kaikki jaksot on nähnyt keskimäärin kolme kertaa ja osaa ne suurin piirtein ulkoa, niin ne jaksavat naurattaa.

Muita hauskoja ovat Mr. Bean (ei piirretty), Todella upeeta ja Näkemiin vaan muru, joka ei ole varsinainen komedia mutta silti hyvin hauska. Valitettavasti se vain loppui jokin aika sitten. Ja se harmittaa kun rupesi katsomaan sitä vasta pari kuukautta ennen loppua. ;(

Ja tietenkin Conan O´Brian on hauska. :)

Leffoista voiton vie Bill & Ted´s excellent adventure sekä Bill & Ted´s bogus journey (josta olen nähnyt vain trailerin, mutta tiedän että se on yhtä hauska kuin eka osa). Ei ole hauskempia leffoja olemassa!!!!

Tietenkin on muitakin hauskoja leffoja, mutta mikään niistä ei pärjää Billin ja Tedin toilailuille.

Gabriel

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #32 : Tammikuu 23, 2005, 13:08:55 »
Voisi pari leffaa pistää tähän vielä. Eli päättömyyden mestari(t): Monty Python. Holy Grail ja Life of Brian ovat aivan älyttömän hauskoja. Niitä katsoessa vatsa kipeytyy. Meaning of life ei ole niin hyvä, enkä neljättä ole nähnytkään. Tosin siinä viimeisimmässä on ilmeisesti joitakin eri näyttelijöitä.

Poissa Goldenfake

 • Contessa
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Roma ♥ Italia ♥
  • Questo inverno finirà
Paras komedia?
« Vastaus #33 : Tammikuu 23, 2005, 13:09:52 »
Itse tv:n puolelta rakastin [ja rakastan yhä] Frendit sarjaa. Niin hauska, vitsit vain paranevat, alusta loppuun hauska. Piti niitä sitten hankkia itsellenikin. Hyviä näyttelijöitä, ja osuvasti kertoo kuuden kaveruksen elämästä.

Elokuvia on monia. Jim Carreyn elokuvat ovat hauskoja, kuten Bruce, Taivaanlahja. Sekin edellisen tapaan kertoo osuvasti Brucen ankeasta elämästä, ja siitä, ettei ihminen pärjää jumalan voimien kanssa. Hauskana lisänä Jennifer Aniston, Frendeistäkin tuttu näyttelijä :D

Muita hauskoja komedioita ovat Perhe on pahin ja Ace Ventura 2 - Luonto Kutsuu, joista viimeisemmäksi mainitun näin aika vasta. Todella hupaisa, aivan mahtava. Ne vain jaksavat naurattaa päivästä toiseen, ei sitä oikein osaa selittää.

Ai niin, ei sovi unohtaa elokuvia Just Married ja Robin Williamsin elokuvia. Robin Williamsin elokuvat ovat samalla hauskoja, ja niin liikuttavia. Just Married vaan.. jaksaa naurattaa - eipä siinä sen kummempaa ;)

Yleensä kaikkiin elokuviin mahdutetaan jotain hauskaa, kuten Pirates Of The Caribbean - Mustan helmen kirous. Jack Sparrow on aika hauska siinä, jos joku miettii, mitä tarkoitan hauskalla. Mutta kun tässä kysytään varta vasten komedioita, niin ei hauskojen kohtien elokuvat - listaa, joka jatkuu loputtomiin, kannata edes kirjoittaa.

Onhan niitä. Todella paljon. Suosittelen katsomaan paljon komedioita, ne ovat todella ihania.
Fabrizio: Si, ti desidero, ti voglio con tutto me stesso, dalla prima volta che ti ho visto ti desidero, da settimane ti voglio fino ad impazzirne, e ti amo, io, ti amo, io ti amo e ti desidero e ti amo, potrei urlarlo se vuoi te lo giuro! Si, ti giuro... Nessuno, nessuno potrebbe dirmi che devo vergognarmi: Io amo Elisa!

Maglor

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #34 : Tammikuu 23, 2005, 13:59:42 »
Heeiheiheihei! Onko Gabriel oikeasti ainoa joka on katsonut oikeasti hyviä ja hauskoja leffoja? Komediaryhmä Monty Python tekee parasta ja hauskinta komediaa mitä maa päällään kantaa.

Ensinnäkin tv-sarja on julistettu moneen kertaan kaikkien Brittikomedioiden äidiksi. Tv-sarjoistahan on tehty "kooste-elokuva" Elämä on Pythonia (And now for something completely different) johon on koottu Pythoneiden parhaimpia sketsejä. Olen kyllä hieman pettynyt, kun siinä ei tullut sitä jättimäistä siiliä, joka sanoo "Dinsdale!", mutta Ylämaan Tyhmimmät-kisa korjaa potin. Piste.

Sitten Monty Python and the Holy Grail joka on suomennettu perisuomalaiseen tapaa päin hel*ettiä (Monty Pythonin Hullu Maailma). Pythonit pistävät halvalla mytologiaa Kuningas Arthurin ritareista ja graalin etsinnästä. N.puolitoista tuntia pelkkää naurua vedet silmissä. Ni!

Brianin Elämässä Pythonit taas kertovat humorisisesti ajasta, jolloin Jeesus oli Jerusalemissa. Fundamentalistit (tietysti) kirosivat koko koomikkoryhmän elokuvan takia, mutta suurimman osan mielestä se ei ole ollenkaan herjaava. Todella hauska.

Elämän Tarkoitus taas ei ole parasta Monty Pythonia, mutta silti vain jäävuoren huippu. Mietteitä elämän tarkoituksesta (loppurepliikki no aivan loistava). :D

 Kyllähän joku Bruce-Taivaanlahja sai minut nauramaan, mutta tämä taas on aivan eri tasolla kuin yksikään Monty Python-elokuva. Monty Pythonit ovat yksinkertaisesti niin päättömiä ja hauskoja, että niille nauraa vedet silmissä koko elokuvan ajan. Onhan muitakin hauskoja elokuvia, muttä tämä viesti omistettiin komedioiden kuninkaille.

diastole decoart

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #35 : Maaliskuu 21, 2005, 18:08:22 »
Komediat on just parhaita :D
Mutta en tarkota amerikkalaisia komedioita, vaikka nekin on hyviä.
Mr Beanin kaltaiset sarjat ja elokuvat on huippuja, Johnny English oli kyllä jotain mille sai nauraa ;)

FlameDryad

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #36 : Maaliskuu 21, 2005, 22:38:00 »
Hauskat elokuvat... minulla on monia suosikkeja, mutta parhaimpina pidän edelleen piirrettyjä.

Ice Age on mahtava!! Se orava on niin suloinen ja hauska piilotellessaan tammenterhoa... räkätän aina kippurassa kun sen tikun päässä sulattama terho muuttuu popcorniksi :))
Shrek on myös mahtava irvaillessaan muille saduille. Sain hillittömän naurukohtauksen kun Robin Hood kumppaneineen jammaili areenalle.
Piirretyt ovat jotenkin turvallisia ja mukavia, niissä on juttuja joille voi vilpittömästi nauraa ilman, että täytyy etsiä jotain kieroja taka-ajatuksia. Vanhat piirretyt ovat muuten myös hauskoja, niissä on juttuja joille ei pienempänä osannut nauraa.

Lisäksi pidin myös Hot Shots 2:sta, ja Takaa haetusta. Vähän erilaista huumoria kuin piirretyissä, mutta silti hillitöntä menoa. Ah, parodiat ovat parhaita, kunhan on nähnyt alkuperäiset elokuvat. Tosin taisin niissäkin nauraa väärissä kohdissa.
"Geronimo!"
...
*pyyhkii naurunkyyneleitä silmistä*

Näyttelijät:

Aiemminmainituista näyttelijöistä voisin ilmoittaa Jim Carreyn olevan yksi niistä joita en voi sietää. Naamanvääntely on kyllä hauskaa, mutta ei silloin kun sitä tekee joka välissä >,<
Rowan Atkinson on hauska mm. elokuvassa Johnny English, Mr. Beanista en erityisemmin pidä koska hänen tilanteensa ovat liian noloja. Alan elää myötähäpeässä ja niin on katseluhetkeni pilalla :)

Mitäs vielä... en nyt keksi enempää, muokkailen myöhemmin jos viitsin.

carolina

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #37 : Maaliskuu 22, 2005, 15:45:19 »
Mietin eilen kuinka paljon hyviä komediasarjoja onkaan. En ole erityisemmin komediaelokuvien ystävä (En muista olenko nähnyt muutamien Monty Pythoneiden lisäksi yhtäkään oikeasti hyvää komediaelokuvaa. Toki jotkut Jim Carreyn naamanvääntelyt ovat hauskoja, mutta ei niille montaa kertaa jaksa nauraa.), mutta tv-sarjoissa samat vanhat, tuhat kertaa kuullut vitsit jaksavat naurattaa kerrasta toiseen. Hyviä esimerkkejä loistavista komediasarjoista ovat Pokka pitää, Paritellen (vaikka uudet jaksot ilman Jeffiä eivät olekaan enää niin hauskoja), Huonosti käyttäytyvät miehet, Todella upeeta, Mennään bussilla, 70's Show... Kyllähän noita riittää, listaa voisi jatkaan loputtomiin.
 
En osaa tarkkaan sanoa, mitkä jutut esim. edellämainituista sarjoista tekee niin hauskoja, mutta aivan hervottomiahan ne ovat. Ehkäpä se sitten on se kuuluisa 'jokin'.

Hassua muuten, ettei täällä ole kai mainittu Kummeleita. Luulin kaikkien pitävän niitä älyttömän hauskoina. Minä en niiden hauskuutta ole koskaan ymmärtänyt, mutta ehkä en sittenkään ole ainoa?
(Speedyä ja Sakua ei tosin voi olla naurattamatta.)

Poissa Varoituskolmio

 • Vuotislainen
Paras komedia?
« Vastaus #38 : Maaliskuu 22, 2005, 19:51:38 »
No, Frendit nyt oli, varsinkin viimeiset jaksot..

Mutta elokuvista minusta aivan hillittömän hauska oli Kevät koittaa Hitlerille. Nauroin yhtä kohtaa koko yön ja vielä seuraavana päivänäkin.. Se myös innoitti minua ystäväni kanssa erääseen mini-elokuvaan.

Will Smithin toimintakomediat iskevät myös.

Muita komedioita jotka naurattaisi ei juuri nyt muistu mieleen, mutta monissa elokuvissa on huvitavia asioita, ja usein sitä löytää huumoria hyvinkin yllättävistä kohdista. Ja yleensä jos elokuva epäonnistuu tai lyö yli niin se jos mikä on huvittavaa.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

Cinnamon

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #39 : Maaliskuu 25, 2005, 00:25:08 »
Tykkään hirmuisesti komedioista!

Kumman kaa oli aivan loistavaa viihdettä. Annen ja Ellun toilailut saivat aina hymyn huulille.Miten kukaan ei ole maininnut legendaarista Kummelia? Okei, se oli sketsisarja. Anyway, Kummeli-huumori naurattaa aina. Kotoota löytyy molemmat tähänastisista dvd-julkaisuista, joista etenkin se sinikantinen on ihan huippu. Heikki Silvennoinen on jotain aivan uskomatonta, ne ilmeet ja eleet, tajutonta.

Leffoista, nyt maanantaina tv:stäkin tullut Blondin Kosto on erittäin hauska. Itseasiassa se oli todella positiivinen yllätys silloin kun sen ensimmäisen kerran näin. Perjantai on pahin oli myöskin huvittava ja samoin se jonkun mainitsema Drew Barrymore-Adam Sandler pätkä (Aina eka kerta???). Eddie Murphyllä on monia hyviä komedioita, tosin en saa juuri nyt päähäni yhdenkään nimeä...

Kertokaapa lisää hyviä ja supernaurettavia leffoja, joita ois ilo kattoo kaveriporukalla taas jonain perjantaina! :)

Faidra

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #40 : Maaliskuu 25, 2005, 10:07:16 »
Television puolelta:
Kummelit tuo lapsuuden mieleen ja kaikki ne kerrat kun iskän kanssa katsottiin Matti Näsää ja muita hemmoja. "kyllä lähtee!"
Pulttibois on toinen ohjelma mitä isän kanssa katsottiin. Loistavaa komediaa! "aaapu-va!"
Elokuvat:
Shrek 1 & 2, nimenomaan alkuperäisenä englanniksi puhuttuina versioina. Todellista viihdettä.

wertykaali

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #41 : Maaliskuu 26, 2005, 21:16:34 »
American Piet (1, 2, 3) ovat loistavaa viihdettä loistavasta aiheesta. Tälle leffalle saavat nuoret ja hieman jälkeenjääneet nauraa oikeen kunnolla (itse kuulun nuoriin).

Freaky friday on myös unohtumaton elokuva. Äidin ja teinitytön kohelluksista on saatu tehtyä todella hauska filmi ja Lindsay Lohan loistaa roolissaan.

Simpsonit Vaikka onkin TV-sarja ja vielä piirrettykin, niin TV-komediassa mikään ei mene Simpsoneiden edelle. Homerin tyhmyys ja Bartin kohellukset ovat vertaansa vailla. Tähän kun lisätään loistavvat äänet tuloksena on paras TV-sarja kautta aikojen.

edit: täytynee lisätä, että Simpsoneita löytyy koneelta yli 350 jaksoa, eli  16 tuotantokautta, eli yli 37Gt. Joka jakso tullut katsottua vähintään 2 kertaa läpi. Ja joskus saattaa tulla 7:kin jakson Simpson-marathon.

Chiyo

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #42 : Maaliskuu 27, 2005, 12:46:40 »
MInä kun en muita katsokkaan kuin komedioita, niin näitä kyllä riittää:

Blondin kosto: Mä puhun nyt siis ykkösestä. Aivan huippu, ihana aivot-naulakkoon-leffa. Idea oli minusta aika uusi, en ainakaan ole nähnyt tästä aiheesta tehtyä elokuvaa.

Bruce- Taivaan lahja: Ainoa hyvä työtulos Jim Carreyltä. jos nyt ei lasketa Surkeiden sattumusten sarjaa. Upea, ihana idea, ja todella hyvä toteutus. Ei lipsu Jumalan pilkan puolelle, vaan pysyy hyvän maun rajoissa.

Bridget Jones: Ihana elokuva yksinäisestä sinkkunaisesta. Kerrankin elokuva, jossa päähenkilö ei ole langanlaiha. Vaikka ei se kyllä läskikään ole. Kuitenkin. Bridgetin ystävät ovat aivan mahtavia. Varsinkin se homppeli-laulaja. xD Aivan mahtava elokuva, odotan suurella innolla että se kakkos osa tulee vuokraamoihin.

Anna palaa!: Ihana idea, ja cheerleading on ihku laji. Nauroin monessa kohtaa, no, ainakin silloin ekalla kerralla xD. Näyttelijät ovat erinomaisia, Kirsten Dunst on yksi lempinäyttelijöistäni, ja Elisha Dushku on äärettömän kaunis, ja loistava Missyn osassa.

Keisarin uudet kuviot: Ihan mahtava piirretty! Ainoa piirretty, jota en heivanut kirpparille. Tai no, on tuolla Pocahontas. Kuitenkin, siis asiaan. Minusta tämä on aivan mahtava, ja vaikkakin minulla on se dubattuna, se on loistava. jutut on niin hyviä, ja erittäin laadukas lastenleffaksi. Aivan ihana! Ääninäyttelijätkin ovat hyviä. Ihme.

10 things that i hate about you: Ihana elokuva! Aivan huippu. Julia Stiles on uskomaton roolissaan, hän nousi naisnäyttelijöiden kärkikaartiin minun listallani tämän jälkeen. Cameron, kyllä, se poika, on todella suloinen. Idea on ihana, juoni kulkee sujuvasti eteenpäin, ja on muutenkin ihan huippu. Kymppi plussa tälle :D

Siinä pari, joita ei välttämättä kaikkia oltu sanottu vielä.

EternalEmerald

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #43 : Kesäkuu 14, 2007, 10:46:18 »
En ole nyt mikään kamala komedia-friikki, mutta joitain komedioita mistä pidän on esim.
Simpsonit, Shrek 1&2, Bridget Jonesin päiväkirja ja elämä jatkuu, White Chicks (joku tuollanen?) ja kyllähän tuo Bruce, Taivaanlahja on ihan hyvä. Komediaelokuvissa olevista näyttelijöistä joista pidän eniten ovat ehkä: Will Smith, Jim Carrey ja Reneé Zellweger. Esim. Bridget Jonesit ovat hyviä, sillä ne kertoo ihan tavallisesta ja normaalikokoisesta naisesta, jolle tapahtuu kaikkia kömmähdyksiä ja muuta. En uskoisi että Bridget Jonesit olisivat niin hauskoja jos päähenkilönä olisi taas joku huippukroppainen nainen, joka olisi mielestään lihava jne.. Reneé vain mielestäni on niin aito Bridget ja saa katsojat nauramaan ja nauttimaan elokuvasta juuri sillä aitoudellaan.

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #44 : Heinäkuu 01, 2007, 14:41:16 »
Mikään ei ole parempi elokuvanautinto kuin loistava komedia, ja paskempaa ei taas löydy kuin huono komedia. Se pesee jopa huonot kauhuleffat.

American Pie

Yleensä muhun ei tällaiset pervoilukomediat pure, mutta American Piet on aivan loistavia. Niissä nauran ihan hulluna, henkilöhahmoista on väännetty niin hyviä ja muutenkin. American Piet ovat yksiä harvoja komedioita joita ainakin minä jaksan katsoa kerta toisensa jälkeen ilman tylsistymisen tunnetta. Kaikkia en ole kyllä nähnyt, että voi olla että nämäkin huononevat loppua kohden jos niitä tekee liikaa. Mutta ainakin ne, joissa on tämä peruskaveriporukka, on hyviä.

Poliisiopistot

Minä suorastaan rakastan Poliisiopistoja. Ne ovat suhteellisen vanhoja, mutta niitä katsellessa ulvon väkisinkin naurusta. Poliisiopiston kokelaat huvittavine erityispiirteineen sekä kouluttajat ovat elokuvan parasta antia, koska juonihan ei sinänsä ole kummoinen. No, Poliisiopistot ovat ykkösiä^^

Yö museossa

Tässä on elokuva, jota katsoessani elokuvateatterissa purskahdin poikkeuksellisesti hillittömiin naurunpyrskähdyksiin. Yleensä pyrin hillitsemään itseni elokuvateatterissa, mutta tätä elokuvaa katsoessani en yksinkertaisesti voinut. Hulvattomat pikkumiehet, Ben Stiller - siinä olivat elokuvan paras anti. Ai niin, ja se apina joka varasteli niitä avaimia.

Siinä nutcrackerin suosikkikomediat. Lisääkin löytyy, ei vaan muistu nyt mieleen. Varhaisiän dementia?
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Phoebe

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #45 : Heinäkuu 03, 2007, 13:49:39 »
Televisiosarjoista Frendit on ehdottomasti paras komedia ikinä. Ihana sarja. Jaksoihin ei kyllästy vaikka kuinka monta kertaa katsoo (olen katsonut sarjan about kuusi kertaa läpi) ja jaksot on tosi hyviä ja kaikissa saa nauraa. Toki sarjassa on kyllä niitä "huonompiakin" jaksoja, jotka ei ole niin hauskoja, mutta ihan hyviä silti. Chandler on hauskin. :)
Simpsonit on myös tosi hauska. Homer varsinkin. :) Haluaisin näitäkin dvd:lle.

Leffoista suosikkikomedioitani ovat mm. Bruce taivaanlahja. Carrey ja Aniston oli tosi hyviä, varsinkin Carrey. :) Leffa oli sellainen minkä jaksaa katsoa enemmän kuin kerran.
Bridget Jonesit ovat myös suosikkejani. Renee on mahtava näyttelijä ja osaa eläytyä todella hyvin Bridgetin rooliin.
American piet ovat myös tosi hauskoja. :D Stifler varsinkin naurattaa juttuineen ja ilmeineen. En ole nähnyt kaikkia American Pie leffoja, olen katsonut niistä American pie kakkosen, The weddingin ja Band Campin.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 2007, 14:09:07 kirjoittanut Samantha »

Uupikka

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #46 : Heinäkuu 10, 2007, 16:10:58 »
Ensimmäiseksi mieleen tulee ehdottomasti mm. loistavien Ben Stillerin ja Robert De Niron tähdittämät elokuvat Perhe on painajainen sekä sen kakkososa, Painajainen perheessä. Molemmissa elokuvissa oli paljon omia tähtihetkiään, joiden aikana tuli repeiltyä useampaan otteeseen. Koko alkuasetelma; miespuolinen sairaanhoitaja Greg Focker joutuu tapaamaan rakastamansa Pamin vanhemmat. Erityisesti herkulliset tilanteet nähdään Stillerin ja De Niron (hän esittää Pamin isää) välillä. Niiden avulla elokuvista rakentuu erittäin viihdyttävät kokonaisuudet, ja nauruhermot ovat herkässä. Myös toinen elokuva on todella hyvä ja viihdyttävä, sekin kannattaa ehdottomasti katsastaa.

Myös Bridget Jonesit ovat kieltämättä hyviä, vielä näin sivumennen sanoen.

Poissa Tinde

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #47 : Heinäkuu 19, 2007, 21:02:21 »
Frendit on ehottomasti parasta komediaa.Huoletonta, mutta silti jutut saattaa olla heidän ikäistensä tasolla.Sitten ne vitsit joita siinä lauottiin nauratti kauheasti.Myös monet tempaukset kuiten Rossin hampaiden valkaisu kohtaukset ja Rossin soittotaito näytteet saivat minut aivan hillittömään nauruun.
American Pie siksi, että vaikka siinä on aika rivoa huumoria on myös semmosia kohtauksia jotka naurattaa esim. 3.sessa Stiflerin koirankakan syöminen nostatti minussa hilpeyden.Jotenkin se kohtaus oli jotenkin niin hauska, mutta samalla tyhmä.
"There's something beautiful inside you".

Poissa appelsiini

 • Kellotee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Blubbelibum.
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #48 : Heinäkuu 19, 2007, 21:53:22 »
Kummelit on aivan mahtavia! Aina kun niitä katsoo, tulee aina mieleen ne ajat, kun katsottiin niitä veljien kanssa. Ja siitä on todella monta vuotta! :D
40 v. ja neitsyt on myös aika hulvaton. Varsinkin karvojen ajelu -kohta saa aina pissat housuun (no ei ihan, melkein..)
Ja sitten teeveen puolelta, Simpsonit ovat ehdoton suosikkini! Lempihahmoni on ehdottomasti Homer (Mmmm... Beer..) Aina, siis ihan aina purskahdan nauruun kun katson Simpsoneita. Tarkoitus olisi mennä katsomaan nyt tämä Simpsons Movie. Toivottavasti on hauska :D

Rex Mundi

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #49 : Heinäkuu 25, 2007, 15:48:58 »
Vaaleanpunainen Pantteri -leffat. Ainakin ne 3 ensimmäistä.
Peter Sellersin tyyli lyö aina räät nenästä. Sellersillä on käsittämätön kyky tehdä mitä loistavimpia suorituksia ilmeenkään värähtämättä. Ja "ranskalainen" puhetyyli on lyömätön.

Monty Python -elokuvat (ja tv-sarja osittain)
Tästä ei absurdi huumori ja juonenkäänteet enää paljoa parane. Holy Grailia voi katsoa kerta toisensa jälkeen, dialogi ja toinen toistaan huikeammat tapahtumat ja hahmtot eivät kyllästytä ikinä.

Tohtori Outolempi, eli kuinka lakkasin olemasta huolissani ja opin rakastamaan pommia
Toinenkin Peter Sellersin taidonnäyte lukuisine hahmoineen. Synkän huumorin kukkanen.

Top Secret
Val Kilmerin toiminta- ja agenttileffapöhköily. Elokuvaparodioiden ehdoton suosikkini, tässä vitsit olivat vielä tuoreita ja toimivia. Saman taustaporukan Mies ja Alaston ase -sekoilut jatkoivat samaa tyyliä edelleen, mutta ei enää yhtä rennosti.

The Big Lebowski
The Dude. Loistavat hahmot tässäkin, ja Coenin veljesten vino ote puree.

Frankenstein Junior
Mielestäni toimivin Mel Brooksin komedioista (vaikka Kevät koittaa Hitlerillekin on mainio). Ja onpahan muuten kuvattu osin sen alkuperäisen Frankensteinin hirviö -elokuvan kulisseissa.

Riittäköön nämä. Eiköhän näiden perusteella synnykin jo tarpeeksi outo kuva huumorintajustani...