Harry Potter > Jästitieto

Muistettavaa tällä osastolla (päivittetty 26.2.2009)

(1/1)

litsie:
Pientä ohjeistusta Jästitieto -osastolla seikkaileville:


* Kyseessä tällä alueella ovat Harry Potter -elokuvat, joten emme keskustele muista elokuvista. Niille löytyy oma osastonsa täältä.

* Jos viestimme ovat spoilaavia, merkitsemme sen viestiin, sillä emmehän toki halua pilata muiden elokuvanautintoa. Spoilaaminen on kuitenkin sallittua topikeissa, joiden otsikkoon on jo merkitty spoilausvaroitus.

* Kirjoitamme viestit selkeällä ja ymmärrettävällä kielellä, emmekä hauku elokuvia tai näyttelijöitä perusteettomasti (se on ilkeää). Emme myöskään puutu negatiivisesti toisten käyttäjien omiin mielipiteisiin tai mene henkilökohtaisuuksiin viestejä kirjoittaessamme.

* Emme keskustele Potter-näyttelijöistä muissa tapauksissa kuin silloin, jos asia liittyy nimenomaisesti Potter-elokuviin. Toisin sanoen heidän henkilökohtainen elämänsä Potter-elokuvien ulkopuolella ei kuulu tälle osastolle. Vältämme myös viimeiseen saakka heidän kuolaamistaan (emmekä tee sitä sittenkään).
Kunnioitamme muita ihmisiä ja muistamme myös tällä osastolla Vuotiksen pyhän sääntökirjan! :)

Terveisin osaston aurorit

Domie:
HUOM! Muistettavaa.


--- Lainaus ---Vuotiksen säännöt
1. Noudatamme yleistä netikettiä ja Suomen lakia. Olemme kohtaliaita muille, kunnioitamme heitä, emmekä aiheuta Hörhöille ja Auroreille turhaa vaivaa. Noudatamme luonnollisestikin Suomen lakia. Piratismi, pornografia ja väkivaltaa koskevat linkit, kirjoitukset ja kuvat ovat ehdottomasti kiellettyjä. Muistamme myös tekijänoikeudet.
--- Lainaus päättyy ---


C'anossa:
Tärkeää huomioitavaa pelitopikeista!

Osastolta löytyy nyt uusi Apua Harry Potter -peleihin (spoilaa!) -topikki. Sinne siis tästä eteenpäin kaikki Pottereista tehtyjä tietokone- ja konsolipelien pelaamista koskevat avunpyynnöt ja vastaukset. Lue topikin ensimmäinen viesti ennen kirjoittamista. Topikki spoilaa pelejä.

Vanhoista pelitopikeista on nyt siivottu pois pelin läpipääsemistä auttavat vinkit. Tästä lähtien nuo pelitopikit ovat tarkoitettu keskustelulle kyseisistä peleistä. Kaikki alla oleviin topikkeihin tulevat pelivinkkien kyselyt poistetaan. HUOM! Pelitopikeissa spoilaaminen on kielletty, joten jos spoilaat pelitopikeissa, muista käyttää spoiler -koodia.

Tässä vielä listattuna kaikki Potter -pelejä koskevat topikit:

Viisasten kivi -peli
Salaisuuksien kammio -peli
Azkabanin vanki -peli
Liekehtivä pikari -peli
Feeniksin kilta -peli vol. 3
Puoliverinen prinssi -peli

Keskustelun iloa:)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta