Kirjoittaja Aihe: Scorpions  (Luettu 1318 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Vyazinikov

  • Ankeuttaja
Scorpions
« : Huhtikuu 13, 2008, 19:08:39 »
En löytänyt tästä topiccia joten:

Scorpion on saksalainen Hard rock bändi. Yhtye on perustettu vuonna 1965 ja sen tunnetuimpia kappaleita ovat Still Loving you ja rock You like a hurricane. Scorpions on jo yli 40-vuotisella urallaan myynyt yli 75 miljoonaa albumia.

Nykyinen kokoonpano (2004 -> )

    * Klaus Meine - laulu
    * Rudolf Schenker - kitara
    * Matthias Jabs - kitara
    * Paweł Mąciwoda - basso
    * James Kottak - rummut
Juu lisäilkää tietoja jos haluatte. Tänne siis keskustelu ko bändistä. Mielestäni bändi on aivan huippu ja lempi kappaleeni on the zoo.

Vyazinikov

  • Ankeuttaja
Vs: Scorpions
« Vastaus #1 : Huhtikuu 14, 2008, 19:27:41 »
Muuten Scorpions on tulossa ensi kesänä ainakin Sauna Open Airiin tampereellakos se oli. juu sinne.

Poissa Hendrix

  • Rock Soldier
  • Vuotislainen
Vs: Scorpions
« Vastaus #2 : Toukokuu 08, 2008, 17:41:39 »
Parhaimpia ovat No One Like You ja Rock You Like A Hurricane.

Rock you like a hurricane on todella hyvä, on muuten JYP:n tunnusmusiikki. Scorpions on perustettu muuten aivan älyttömän aikaisin, se on perustettu vuonna 1965.
Danger You, Danger Me, DANGER US!

scorpy

  • Ankeuttaja
Vs: Scorpions
« Vastaus #3 : Toukokuu 09, 2008, 21:41:18 »
Aah, Scorpions! Mahtava bändi, nimimerkkinikin on väännetty siitä.

Miten löysin tämän bändin? Hmm.. Se on aika pitkä tarina mutta selostampa sen silti.

Aloin tuossa noin vuosi sitten tykkäämään hirveästi erityisesti 80-luvun musiikista. Tai ainakin siinä paikkeilla tehdystä. Sitten viime marraskuussa olin Maata Näkyvissä -festareilla, jossa paras kaverini soitti kännykästä aina silloin Scorpionsien Wind of changea, kun jonotimme johonkin kauan. Niimpä tämä biisi muodostui yhdeksi festareiden ''tunnuskappaleeksi'' ja aloin itsekin pitää kyseisestä laulusta. Kotiin tullessa muistin että isälläni on Scorpionsien Best hits levy! Niimpä löysin sen meidän laatikosta ja aloin kuunnella läpi. Kerta toisensa jälkeen levy vain säväytti enemmän. Tunnetut kappaleet Wind of change ja Still loving you alkoivat jo vähän kyllästyttää ja levyltä tuli uusia suosikkeja - Send me an angel, Rock you like a hurricane, Rhythm of love, No on like you. Monta kouluiltaakin meni siihen, että kuuntelin vain tätä levyä, vaikka olisi pitänyt tehdä läksyjä ja lukea kokeisiin.

En kuitenkaan yhtään kadu, että aloin bändiä kuunnella, ihania biisejä levy täynnä ja soittimet kuulostavat jotenkin niin mahtavilta :) Ja laulajalla mahtava ääni! Mahtava bändi kertakaikkiaan!

Musti

  • Ankeuttaja
Vs: Scorpions
« Vastaus #4 : Heinäkuu 24, 2008, 08:46:30 »
Mie kuuntelin joku reilu vuosi sitten jatkuvasti Scorpionsia, kun kuulin Still Loving You:n ja rupesin YouTubesta kattelee kyseisen bändin videoita. Rakastuin varsinkin Send Me An Angel -kipaleeseen.

Ostin pari levyä, jotka olivat ensimmäisiä itelle ite ostamiani levyjä. Niitä tuli kuunneltua kyllä ihan mukavasti, musiikinkuunteluni alkoi oikeastaan Scorppareiden myötä.

Nykyään tulee kuuneltua harvemmin Scorpionseja, mutta musiikkia yleensä kyllä kuuntelen jatkuvasti.

Poissa Magnum

  • Frozen Windows
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Scorpions
« Vastaus #5 : Heinäkuu 25, 2010, 20:33:30 »
Ihan mahtava bändi. Löysin tämän kaverin avulla joskus seiskan alussa ja siitä asti olen aktiivisesti kuunnellut, eli jotain neljä vuotta tulee täyteen. 70-luvun loppupuolen ja 80-luvun albumit on mun mielestä parhaita, lempparini on tuo Lovedrive, joka oli ensimmäinen Scorpionsin levy, jonka ostin. Ihan mahtava levy, ja tietenkin vielä plussana se, että sehän oli Matthias Jabsin eka levy Scorpionsin riveissä.
Kaksi kertaa olen kyseisen bändin nähnyt livenä, 2008 Sauna Open Airissa ja 2009 Miljoona Rockissa. Molemmilla kerroilla mahtavaa kuunneltavaa, mielestäni todella viihdyttävä bändi livenä. Haluaisin kyseiset herrat vielä kerran nähdä, kun nythän he sitten pistävät pillit kohta pussiin.
Uusin levy muuten menetteli, mutta ei ollut kyllä ihan yhtä hyvä mielestäni kuin esim. Humanity Hour one. Mitä mieltä olette?
"Heaven's not a place that you go when you die
It's that moment in life when you actually feel alive"