Kirjoittaja Aihe: Ring-A-Ling  (Luettu 5475 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Selidor

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« : Toukokuu 02, 2004, 14:33:12 »
Kaikki varmasti (ainakin melko varmasti) tietävät tämän ohjelmien väliin tungetun tv-visailun.

Nauratko vai itketkö?
Mitä mieltä olette näistä juontajista?
Ne kysymykset..?
Katsotko tätä jotenkin vakituisesti (Ei kai kukaan niin tee o_O)?
Ikäraja 18?
Jos Ring-A-Ling tulee televisiosta kun avaat sen, jäätkö tuijottamaan sitä vai käännätkö kanavaa?

Ja minä:
Välillä ei oikein tiedä nauraakko vai itkeä. Lähinnä nauran, kun ne säheltää suorassa lähetyksessä :P
Henkilökohtaisesti en niin välitä niistä juontajista. Ne on niin teennäisiä. Kaikkein kamalin on se kiharapäinen mies (en_muista_nimeä).. Se vaan lukee kaiken suoraan paperista. Ei puhu itse mitään.

Kerran  siinä lähetyksessä (juontamassa oli juuri tuo kiharapäinen mies) tuli jotain ongelmia, ne ei saanut puhelinyhteuksiä toimimaan tms. Ja se mies vain naureskeli typerästi ja tuijotti kameraan. Sitten se sai puhekykynsä takaisin ja ryhtyi lukemaan tietoja kyseisestä kohteesta, jota oltiin arvuutettu (kilpailuaika, jona sinne pystyi soittamaan oli jo päättynyt).

Kilpailukysymykset, joita siinä kysytään. Ne missä on kirjaimet sekaisin ja ne pitäisi järjestää, ne on aina ylihelppoja. Mutten koskaan keksi niitä kuva-arvoitus -juttuja.

Ikäraja on 18. Njo en tiedä tarvitaanko tuohon ikärajaa. Toisaalta onhan se hyvä, ettei kaikki kahdeksan vuotiaat pikkuiset kuluta puhelinlaskua soittamalla tv-visoihin.. Mutta miten sitä mukamas valvotaan?

Jos Ring-A-Ling sattuu tulemaan telkusta, kun avaan sen saatan katsoa sen kysymyksen, kutta mitä luultavimmin käännän kanavaa!
(ihmeen paljon sai asiaa tästäkin aiheesta :P )

Aileena

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #1 : Toukokuu 02, 2004, 20:19:17 »
EI! TV:n ystävän painajainen: Ringa Ling!! Aivan järkyttävän typerä ohjelma. Jos ei mitään parempaa kerran keksi, niin antaisi sitten tulla vaikka lumisadetta, sekin on parempaa kuin tämä älytön kyselyohjelma. Kuka sitä mukamas katsoo ja se ikärajakin on ihan typerä! Ja ne juontajat... eih, älkää, ne on niin älyttömän ylipirteitä ja tyhmiä ja niillä on ihan pirun huonoja vitsejä jne. jne. jne...

Kysymykset on suunnilleen sellaisia 4-vuotiaan tasoa ja jos sellaisella ansaitsee niin paljon rahaa niin... voi tyhmä! No joo, tuleehan siellä vaikeampia kysymyksiä kun soittaa sinne ja vastaa siihen ekaan oikein, mutta silti, ihan turhanpäiväinen ohjelma.

Minä itken kun avaan telkan ja tämä tulee AINA!

Riio-Kola

 • Ankeuttaja
Re: Ring-A-Ling
« Vastaus #2 : Toukokuu 02, 2004, 20:54:16 »
Lainaus käyttäjältä: "Selidor"
Kilpailukysymykset, joita siinä kysytään. Ne missä on kirjaimet sekaisin ja ne pitäisi järjestää, ne on aina ylihelppoja..


Miksi? Siksi että ihmiset soittaisivat, koska tietävät tähän kysymykseen vastauksen, mutta sen jälkeen kysytään kolme kysymystä tyyliin. "Minkä väriset kalsarit Hitlerillä oli kuollessaan?" (Ei, en ole koskaan sinne soittanut). Ja tämänhän näkee jo summasta rahaa jonka ne siellä jakaa, kyllä ne ihmiset varmasti sinne soittavat, eihän ohjelmaa tappiolla pyöritettäisi.

Tyhmä ohjelma, ei muuta voi sanoa.

Edit- Pitäisi lukea muutkin vastaukset *punastus*

chihiro

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #3 : Toukokuu 03, 2004, 20:53:19 »
Nauratko vai itketkö?
- Kumpaakin. Nauran juontajien mukamas hauskoille vitseille (etenkin sen äijän) ja itken naurunkyyneleitä, johon sekoittuu sääliä..
Mitä mieltä olette näistä juontajista?
- Jotenkin tekopirteitä ja luulevat olevansa kovinkin hauskoja. Eikä muutenkaan niitä ole kiva katsoa.. O_o
Ne kysymykset..?
- Vauvan tasoa, mutta varmasti kolme kysymystä vaikeammat. Ja ne paljastukset ja kaikki..huh huh. Ei kiinnosta.
Katsotko tätä jotenkin vakituisesti (Ei kai kukaan niin tee o_O)?
- No en taatusti. Aina se vaan tuppaa tulemaan, kun TV:n avaan, mutta heti vaihtuu kanava.
Ikäraja 18?
- Ehkä sitten hyvä, jos noin paljon rahaakin saa, mutta jaah..njäh.
Jos Ring-A-Ling tulee televisiosta kun avaat sen, jäätkö tuijottamaan sitä vai käännätkö kanavaa?
- Nejnej, heti vaihtuu kanava. Ja ne räikeät taustakiemurajutut on kamalat!!

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Ring-A-Ling
« Vastaus #4 : Toukokuu 04, 2004, 14:32:06 »
Minusta tuntuu, että kyseinen ohjelma on täyttä huijausta. Myönnän,  olen sinne soittanut ja ollut todella nopea, mutta en silti ole päässyt kilpailemaan. Kuulemma joku tyyppi on päässyt kyseiseen kisaan monta kertaa. Onkohan tässä jotenkin huijauksen maku? Tiedättekö ketään, joka olisi kyseisessä kisassa voittanut?

Villasukka

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #5 : Toukokuu 04, 2004, 22:06:54 »
Nauratko vai itketkö?
- Lähinnä ottaa päähän, kun koulusta tulee kotiin ja rentoutuu sohvalle, niin eiköhän ruutuun pärähdä järkyttävän rumia ilmestyksiä. Yleensä käännän kanavaa, mutta saatan myös jäädä tuijottamaan niitä taustajuttuja..

Mitä mieltä olette näistä juontajista?
- Ärsyttäviä. Urgh. En osaa muuta sanoa. *vilunväreilen*

Ne kysymykset..?
- Ne ovat helppoja, kai siksi että muuten tietenkään kukaan ei soittaisi sinne. Rahastusta.

Katsotko tätä jotenkin vakituisesti (Ei kai kukaan niin tee o_O)?
- En. Se sattuu tulemaan AINA silloin kun avaan tv:n.

Ikäraja 18?
- En tajua. Kai se on sitä varten, että mitä joku 10- vuotias tekisi niin suurella rahalla? No tietenkin ostaisi karkkia. Kai siinä joku jippo on, ei kai ne muuten puhdasta rahaa heittäisi menemään.

Jos Ring-A-Ling tulee televisiosta kun avaat sen, jäätkö tuijottamaan sitä vai käännätkö kanavaa?
- Jään katsomaan taustalla pyöriviä numeroita. (älkää katsoko noin. minusta ne on päivänselviä numeroita!)

Sanoiko joku joskus soittaneensa sinne! Pitäisi järjestää joku yleinen boikotointi, että kyseinen ohjelma loppuisi. Pää siinä alkaa särkeä.

En taaskaan saanut mitään järkevää aikaan. *huoh*

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
Ring-A-Ling
« Vastaus #6 : Toukokuu 05, 2004, 16:22:48 »
Television ehdottomasti ärsyttävin ohjelma muutaman muun ohella. Harvoin olen kyllä tuohon aikaan tv:n eteen raahautunut, yleensä teen jotain muuta. Tunnusmusiikki on täysin ylipirteä. Ja räikeät värit. Eivät jotenkin sovi suomalaisten perusluonteeseen. Kysymykset ovat liiankin helppoja, mutta eiköhän siinä ole tarkoitus saada mahdollisimman paljon soittajia. Kerran siinä oli vastauksena Harry Potter, olisiko ollut silloin kun vitonen ilmestyi? jos joku ei juontajan vihjeistä tajunnut mitä tarkoitettiin, niin oli kyllä täysin tynnyrissä elänyt.

Lainaus käyttäjältä: "Villasukka"
Jään katsomaan taustalla pyöriviä numeroita. (älkää katsoko noin. minusta ne on päivänselviä numeroita!)

Kyllä ne numeroita on ja itsekin joskus jään niitä katsomaan. Ärsyttävintä niissä on se että ne menee järjestyksessä 1, 2, 4, 3. Tai jotenkin noin, mutta ei ne numerojärjestyksessä aina ole olleet.
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

Icy'Peach

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #7 : Toukokuu 05, 2004, 19:12:29 »
Eiköhän se ikäraja ole ihan sen takia, että alaikäinen ei saa pelata rahapelejä.

Cilla

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #8 : Toukokuu 12, 2004, 23:22:04 »
Olen varma siitä, että koko ohjelma on vitsi. Maikkari on päättänyt pitää hauskaa viattomien tv:n orjien kustannuksella. Sitä ei voi olla tehty tosissaan!

Nauran ja itken. Aina kun iltapäivällä avaa television, niin kas, mitäs sieltä tuleekaan? Ja kun niin mielellään olisi rentoutunut jonkun mukavan saippuasarjan äärellä.

Juontajat ovat naurettavia. Paljonko heille oikein maksetaan? En missään nimessä suostuisi moiseen, vaikka varsin sairas olenkin.

Ikäraja on myöskin varsin epäreilu. Enemmän rahaahan siitä saisivat, jos kaikenikäiset saisivat osallistua. Kysymykset ovat suorastaan naurettavan helppoja. Voisivat laittaa edes jonkinlaista haastetta.
Ohjelma aiheuttaa aggressioita. Kysymyksen helppous saa melkeinpä ärtymään.

Ja mikä kamalinta, sitä jää väkisinkin katsomaan. Huomio kiinnittyy ohjelmaan, juontajien typerään virnistelyyn jne. Taustalla pyörivät kuviot hypnotisoivat. Salajuoni, varmasti.

Anteeksi tämä kovin kielteinen asenteeni. Olen saanut ohjelmasta ikuiset traumat. ^^

dimou

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #9 : Toukokuu 13, 2004, 19:02:03 »
Jaa no, nyt kun se on haukuttu ihan lyttyyn niin en minä tiedä uskallanko sanoa enää omaa mielipidettäni... *ujostelee ja muuttuu tomaatiksi*

Mutta kumminkin. Minusta se on ihan hauska. Tai siis siksi että ne juontajat on niin typeriä. Kerrankin tuli joku soittakaa-tänne-saatte-tuplasti-rahaa-mutta-oikeasti-ette-mitään ja se nainen selitti sellaisella opettajaäänellä lasit nenällä että näin ja näin paljon saatte rahaa... Se oli niin koominen että pyöriskelin lattialla ja löin pääni pöydänkulmaan :D

Tätäkin vähän hävettää myöntää mutta minä katson sen joka päivä kun vain olen kotona. tai siis katson ja katson. Se pyörii siellä samaan aikaan auki kun surffailen netissä tai luen horroksessa kirjaa tai jotain muuta yhtä valaisevaa aktiviteettia. Minulle kun ei koskaan riitä yksi mielenkiinnon kohde kerralla :)

leinikki

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #10 : Toukokuu 13, 2004, 21:49:22 »
Kerrassaan latistava ohjelma, jos sitä edes ohjelmaksi voi kutsua. Vitsi kuvaa lähemmin. Huono vitsi. Tämä on sellainen ohjelma jota joskus 30 vuoden päästä näytetään kirkassilmäisille lapsille osoittaen kuinka älyttömän typeriä kännykkärahastus- kauhuja tulvi 2000 luvun alun telkkareissa.
Voisivat tosiaan laittaa ruutuun vaikka lumipyryn tämän ohjelman tilalle. Yhtä virikeikästä ja jännittävää. Miksi meitä täytyy kiusata Ringalingin kaltaisilla ohjelmilla? Siirappiset kumiaivo juontajat ja helpot kysymykset. Ei minkäänlaista ideaa. Tämä ohjelma on niin turha.

Lainaus käyttäjältä: "Villasukka"

Pitäisi järjestää joku yleinen boikotointi, että kyseinen ohjelma loppuisi. Pää siinä alkaa särkeä.

Olen mukana.

medu

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #11 : Toukokuu 14, 2004, 14:46:48 »
Minu mielestäni tosi ärsyttävä ohjelma. Se musiikki, ne juontajat, ne värit, ne samojen asioiden toisteleminen aagh! Minäkin saatan katsoa sen kysymyksen vaan, tai sitten käännän äkkiä kanavaa. Ja vielläkun se tulee siihen aikaan kun tulen koulusta ja olisi mukava loikoilla ja katsoa telkkaria.
Ja miun isovelin kaveri oli myöskin soittanut sinne, ja vastannut todella nopeasti kysymyksiin ja oikein, ja sen jälkeen antanut numeronsa että sieltä soitettaisiin takaisin. Ei ne koskaan soittanut. Ihan kauheeta huijausta. Miksei se jo lopu!

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Ring-A-Ling
« Vastaus #12 : Toukokuu 14, 2004, 16:16:51 »
Nauratko vai itketkö?
En tiedä. Itken sisäisesti. Se on niin ärsyttävä ohjelma. Onneks Kaunarien ohjelma paikkaa on siirretty niin ei tartte pitää TV:tä sillä kanavalla siihen aikaan.

Mitä mieltä olet juontajista?
Suoraan sanoen ne on ärsyttäviä. Hirveitä tekopirteitä! Ällöttää!!

Ne kysymykset?
Helppoja mutta en tiedä niistä kolmesta muusta kysymyksestä (kuulemma ne on vaikeita).

Katsotko tätä ohjelmaa vakituisesti?
En todellakaan

Ikäraja 18?
???

Jos Ring-A-Ling tulee televisiosta kun avaat sen, jäätkö tuijottamaan sitä vai käännätkö kanavaa?
Käännän nykyään kanavaa heti.
"Are we there yet?"
"No"

vt

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #13 : Toukokuu 26, 2004, 13:38:24 »
Nauratko vai itketkö?
-> nauran , koska en ymmärrä miten ihmiset voi olla niin tyhmiä, että ne soittelee tommosiin juttuihin.
Mitä mieltä olette näistä juontajista?
-> työtähän ne vaan tekee. Ihan ok.
Ne kysymykset..?
-> Kun kysymykset on niin helppoja, että ihmiset soittaa sinne innoissaan, koska ne luulevat voittavansa, kun tietävät yhden kysymyksen vastauksen. Mutta voittaja onkin se jokua tietää sen yhden vastauksen ja vastaa vielä puhelimessa oikein ja nopeimmin 'lisäkysymyksiin'
Katsotko tätä jotenkin vakituisesti (Ei kai kukaan niin tee o_O)?
-> en katso.
Ikäraja 18?
-> tuo ikäraja on ihan hyvä, etteivät alaikäset soittele sinne. Mutta ei se täysin estä alaikäisten soittelua sinne..

Cameron

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #14 : Toukokuu 28, 2004, 19:25:17 »
*KÄÄK* En olisi ikinä arvannut että joku tekee Ring-A-Lingistä topicin! =D
Se on niiiin kamala ohjelma!
Juontajat pakottavat koko ajan soittamaan ja vastaamaan. Hokevat samoja vihjeitä koko ajan. Lisäksi maailman helpoimmat kysymykset esittävä tv-visailu on k-18!! Tai siis toki sitä alle 18v katsoa saa, mutta ei osallistua eurojen voittamiseen. Ärsyttävää.

BlackWolf

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #15 : Toukokuu 30, 2004, 18:21:26 »
Siis aivan järkyttävän ja itkettävän typerä ohjelma. Myönnän kuitenkin, että jos itselläni on huomattavan tylsää, niin jätän ring-a-lingin "päälle" ja arvailen vastauksia, kysymykset ovat ylihelppoja.
Siitä Anna-Maijasta ja Alexista hiukan. Kotona nauran aina, kun Alex tulee ruutuun ja hymyilee sellaista järkyttävää tekohymyä. Anna-Maijakin on sellainen, mutta se on sentään siedettävämpi.

Ainiin ja tuo ohjelma on kauheaa rahastusta, vaikka tietty niitä voittojakin tulee, mutta kuitenkin...

HobeaFizu

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #16 : Toukokuu 31, 2004, 19:32:28 »
Rasittava se ohjelma on. Aina kun tuli koulusta kotiin ja aukaisi television: "Terrrvetuloa Ring-A-Lingiin!" Vielä kun se juontaja lausui tuon ohjelman nimen niin hitaasti ja pitkittäen... Eniten ärsytti se, kuinka monta kertaa se tuli päivän aikana. (Vai tuleeko vieläkin?)

Yritin minä kyllä monta kertaa suostutella äitiäni soittamaan tuonne. :D Ei ole vieläkään uskaltanut.

Jenda

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #17 : Kesäkuu 05, 2004, 04:55:54 »
En pidä ohjelmasta ollenkaan. Sen nimikin on aivan kauhea. Ring-A-Ling. Ei oikein iske.

No juontajat... Enpä oikein tiedä. Yhtä sähellystä.
Kaiken lisäksi se ohjelma on... niin ärsyttävä! Kuka sen on keksinyt?
Monet tuhlaavat rahaa soittaakseen ohjelmaan, joka on kuitenkin yhtä huijausta (omasta mielestäni).
Ja sitten ne jotkin kysymykset ovat niin helppoja! Mikä kaupunki? *ruudussa on sekaisin kirjaimet U, K, O, I, P, O* Eihän kukaan varmasti arvaa?

Anonymous

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #18 : Kesäkuu 08, 2004, 11:35:56 »
Nauratko vai itketkö?
Olisittepa kuullut äsken, kun luin tämän kysymyksen. Aloin nauraa mutta se kuulosti aivan itkulta... Ja ihan vahingossa. Eli minä ainakin itken ja nauran yhtäaikaa, kun tästä ohjelmasta on kyse.

Mitä mieltä olette näistä juontajista?
Voi ei... En ole katsonut tarpeeksi montaa kertaa tietääkseni kaikki juontajat, mutta ainakin tähän asti he ovat lähinnä ärsyttäneet. Onneksi Annika Metsäketo ei taida enää olla siellä... Hän sentään tajusi vaihtaa KISSille.

Ne kysymykset..?
Ovat typeriä. Siinä lopussa ainakun joku soittaa ja ne sitten vastaa oikein, on niin koomista, kun juontajat ovat kuin tämä olisi suurikin juttu tämä oikea vastaus... "NO SEHÄN OLI OIKEIN!!!!"

Katsotko tätä jotenkin vakituisesti (Ei kai kukaan niin tee o_O)?
Voi en. Sitä minua EI saisi tekemään.

Ikäraja 18?
Joo joo... Puhukaa pukille. Kaikki pikkukersat alkais kattoo ajatellen, että "jeejee, jos tää ohjelma on vielä kymmenen vuoden päästä niin mäkin saan soittaa, jee"...

Jos Ring-A-Ling tulee televisiosta kun avaat sen, jäätkö tuijottamaan sitä vai käännätkö kanavaa?
Millon mitenkin. Yleensä käännän kanavaa.

Hirveä ohjelma... *wirn*

Cranberry

 • Ankeuttaja
Jeoppisjee!
« Vastaus #19 : Maaliskuu 21, 2005, 18:47:48 »
Tälläiset rahastusohjelmat täytyisi kyllä kieltää lailla! Juontajatkin sekoilevat ja toistavat vahingossa sanaa minkä ehtivät...

Sofia

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #20 : Maaliskuu 21, 2005, 19:01:47 »
Onneksi se ei tule enää! Tosin korvasivat sen sitten sillä Paljon pelissä, joka on ihan naurettava. Satuin yksi päivä avaamaan telkkarin, kun se tuli. Tausta oranssi. Juontajilla oranssit paidat. Vieressä jättimäinen appelsiinin kuva. Kysymys: Mikä hedelmä?, ja kirjainruudutkin oli annettu. Niistäkin vain muutama kirjain puuttui. Saa olla aika tyhmä, jos tuollaista ei tajua. Seuraavankin kysymyksen vastauksen keksin noin 20 sekunnissa, joten aika  typeriä ovat kun turhaan heittävät satalappusia ihmisille kun tuollaisiin osaavat vastata.

Inhottava. Kamalia juontajia ja huono idea tuollaisessa. Ihan typerä. Sen nyt vielä ymmärtää jos on joku Haluatko miljonääriksi? missä sentään on studiossa ne kilpailijat!

Pois ruudusta tuollainen humpuuki! Ja kaikki muut mobiilipelit, ostosteeveet jne. Piste.

suskupusku

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #21 : Maaliskuu 21, 2005, 19:24:54 »
Ring-A-Ling. Tyhmä, ääliömäinen, idioottimainen, typerä, ällöttävä, aivoton, lehmä. Sanon kohta kirosanan. Maailman kaikkeudun idioottimaisin koskaan näkemäni ohjelma, mikä tulee TV:stä >:(.

Nauratko vai itketkö?

Vähän molempia. Itken sen idioottimaisuudesta ja nauran sen naurettavuudesta. Inhokki ohjelmani. Onneksi se loppui.

Mitä mieltä olet näistä juontajista?

Ei pahalla, mutta ovat lähes yhtä tyhmiä kuin ohjelmakin. En normaalisti moiti ihmisiä, mutta nyt on ääri tapaus. Tyhmää heissä on se, kun edes menivät juontamaan koko ohjelmaa. Eihän siitä muuta kuin rahaa saa, just joo. Ihmiset osaavat olla ahneita.

Ne kysymykset...?

Ne ovat naurettavan helppoja. Kun joskus erehdyin katsomaan ohjelmaa, niin tiesin kaikkiin vastaukset, eikä mennyt kuin korkeintaan 10 sekuntia, vaikka olen vasta 10.

Katsotko tätä jotenkin vakituisesti?

Vielä kysyt! En todellakaan!

Ikäraja 18?

Hmph, mitä tuohon nyt sanoisi. Kait se on tarpeellinen, mutta ei yhtään paranna ohjelman laatua. *rykii* Eh, ja haluaisin sanoa Villasukalle, että minä en ainakaan ostaisi karkkia niin suurella rahalla (10 kun olen), mutta onhan niitä tyhmiäkin 10-vuotiaitakin olemassa (en tarkoita että itse olisin joku kaikkitietävä :P)...

Jos Ring-A-Ling tulee televisiosta............?
En tosiaankaan jää katsomaan, vaan vaihdan välittömästi kanavaa.

Rosie

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #22 : Maaliskuu 21, 2005, 21:58:39 »
Minua oikeasti itkettää jo näiden ohjelman tekijöiden puolesta. Raukat joutuvat tekemään itsestään narreja koko kansan nähden surkeimmassa visailussa mitä ihmiskunta on kuunaan nähnyt *puistatus*

Ja ikä-raja on paikallaan. Koko ohjelmalle voisi laittaa k-18 merkinnän, sen verran oksettavaa tavaraa siihen ruutuun tunkevat.

Girabbit

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #23 : Maaliskuu 22, 2005, 14:25:55 »
Niin tyhmä että. Ja se Paljon pelissä. Pahemmaksi menee. Siis.
Ring-a-Lingissä paras oli kyllä se, kun joku juontajanainen siinä hölötti siitä kysyttävästä jutusta, ja sitten että: "Niin, tämä talitiainenhan sitten syö sitä ja tätä...." Oli siinä naurussa pitelemistä, kun ei sanojaan sen verran ajattele... Kieltämättä se kysymys oli taas niin helppo, mutta ei sitä vastausta silti kannata möläyttää :D
Ja tuosta ikärajasta. Sehän raha siinä on verotettavaa tuloa, ja mistäs sitä tietää, että paljon veroa pitäis ottaa kun joku 8-vuotias soittaa. Nehän joutuis maksamaan enemmän. Herrajesta.
Siinä Jopet-showssa oli mahtava se kun ne matki näitä puhelinkilpailuja. Dille-dong. Paras :D Se on siinä -ohjelmassa oli viime kerralla Sport-a-Ling. Jee.
Lopettaisivat sen Paljon pelissä -homman, kun Ring-a-Lingistäkin päästiin. Huoh.

Bootsityttö

 • Ankeuttaja
Ring-A-Ling
« Vastaus #24 : Maaliskuu 23, 2005, 15:44:20 »
Ring-a-Lingissä pitäisi olla alempi ikäraja, koska se ohjelma saisi enemmän katsojia ja tuottaisivat enemmän rahaa ja kysymyksetkin voisivat olla vaikeampia.