Kirjoittaja Aihe: Britney Spears  (Luettu 8902 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Britney Spears
« : Joulukuu 03, 2002, 12:22:09 »
Niin. Mitä mieltä tästä tyttösestä? Itse en niinkään pidä hänen tyypillisestä Hollywood tyylistään, ja sanatkin tuhertaa joku muu. Britney tanssii hyvin ja hänellä on hyvä ääni ja kroppa, mutta en vain pidä hänestä! Mulla on kyllä Britneyn levyjä, mutta en kuuntele niitä paljoakaan... Luin Mix-lehdestä, että kesken keikan Britneylle oli tullut "hätä"... vessaan nimittäin... Hän oli yrittänyt laihduttaa ulostuslääkkeiden avulla, mutta pieleen meni! ^^ Keikan jälkeen Britney oli syyttänyt säätä yllättävään poistumiseen lavalta, mutta kas kummaa, aurinko oli paistanut ja linnut livertäneet? Sitä paitsi jotkut olivat nähneet hänen juojsevan suoraa päätä vessaan, vaikka ei siinä mitään, kaikillehan tulee hätä välillä, mutta saipahan tyttö nokillensa!  :twisted:

Muistakaa sitten aina perustella vastauksenne. Pelkkä "En pidä" ei riitä. Ja muistakaa kielenkäyttö. -Ronja
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Dementor

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #1 : Joulukuu 03, 2002, 13:37:28 »
Kyllä tyttöseltä potentiaalia löytyisi, ei siinä mitään, mutta tuollaisenaan en hänestä pidä. Ei purkkapoppia minulle, kiitos. Kyllä jotkut piisit saattaisivat olla ihan hyviäkin, mutta jotenkin se koko yleinen asenne on vain ärsyttävä. Ihmetyttää miksi Britney yleensä tekee noita hommia, eihän sillä (minun käsitykseni mukaan) ole loppujen lopuksi paljoakaan sananvaltaa siihen mitä se tekee ja miten se pukeutuu. Laulutkin väsää yhtiö. Mutta mitäpä millään on väliä kunhan levyt myyvät.

[muks]
Niin, siis ei minulla mitään Britneytä vastaan ole, ei ole vain minun makuuni, siinä kaikki. Ja minua eivät mitkään "OMG Britni onki neitsyt!!1" -puheet voisi vähempää kiinnostaa.

jackie

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #2 : Joulukuu 03, 2002, 15:48:44 »
En pidä Britneyn biiseistä yleisesti, mutta minua ärsyttää tuo, miten ihmiset häntä haukkuvat.

Vahingonilo Britneyn virheistä on minun mielestäni väärin. Varmaankin kivaa, kun ihmiset nauravat hänen virheilleen. Melko nuorihan Britney on ja osaa hän nyt sentään tanssia. Myy ihan hyvin. Minulla ei ole mitään erityistä Britneytä vastaan. Miksi teillä on?

Kun hän paljasti, että on neitsyt, siitä tuli kauheat kohut. Siitä tuli myöskin tämä viha-asenne tyttöä kohtaan. Ärsyttävää. Nyt briituraukka yrittää selitellä ihmisille kaikkea, ja hän on aivan poikki kaikesta. No on ottanut ainakin puolen vuoden loman.

Pyydän ihmiset, ettette vihaisi britneytä, koska hän yrittää. Jos ette pidä hänen musiikistaan, niin se on ihan ok, mutta ei sitä välttämättä tarvitse kaikille kailottaa... *on säätänyt taas jotain ihmeellistä*

::muoks::
Winnie the Weela, jos minulla on letit päässäni, niin olenko silloin tyhmä tyttö, joka kuuntelee Britneyn musiikkia?
Hän sentään yrittää. Vaikka aikamoinen tuote on kyseessä, hän ei ole huono. Ja minun mielestäni se alentaa - kuin myös laulajaa - niitä, jotka kuuntelevat britneyn musiikkia, kun sinä haukut laulajaa . . .

Elrond

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #3 : Joulukuu 09, 2002, 00:07:01 »
Britney Spears. Mikäpä ettei. Kuunneltavaa musiikkia. Discossa nämä ovat kivoja kappaleita. Tytöt ainakin villiintyvät tanssimaan :wink:

Neiti Spearsilla on moniakin hyviä kappaleita, joita mielelläänkin kuuntelee. ämpeekolmosina tosin lähinnä. Yhtäkään levyään en ole ostanut, johtuisiko sitten siitä, ettei ole rahaa, tai sitten siitä, että netistäkin ne saa ihan sillä samalla vaivalla mutta ilmaiseksi. CD-soitinta kun minulla ei ole.

Mitä nyt Britneyn ulkonäöstä, kaunista katseltavaa, mutta tyttöraukalla taitaa olla vähän liikaa paineita. Loma tekisi hyvää. Itse asiassa minulla on Britneyn juliste seinälläni.  :oops: (Ja nyt te tuomitsette minut aivottomaksi sovinistisiaksi, joka tahtoo naiselta vain.. ai niin, pg-13. enpä kerro enempää.)

Upea miellyttävä ääni tytöllä. jenanko se oli, joka kehui "Cinderellaa"? Latasin sen netistä viikonloppuna ja minusta se on hyvä. Moni muukin on aika hyvä. -ihmettelee muiden katseita- No hyvä on, hyvä on, minä menen pois ja nukkumaan...

UniQue

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #4 : Joulukuu 11, 2002, 22:24:56 »
No hmm. Mitähän nyt sanoisi. Britneytä vastaan minulla ei kyllä ole mitään. En nyt vain tykkää enää siitä musiikkityylistä, joten minulle ihan sama.
Itsekkin olin ennen Britney-fani, ja omistan hänen kaksi ensimmäistä
levyä, joita ei ole tultu kuunneltua aikoihin.
Britneyllä on ihan hyvä ääni, et ok. Mut mä arvostan kuitenki usein
artisteja/bändejä, jotka tekevät itse lyriikkansa, ja Britneyn lyriikathan
on sitä samaa sönkköö..

Minua ei pahemmin häiritse Britneyn pukeutuminen... Pukeutukoot mihin haluaa. Ei se sitä musiikkia paranna/huononna.

Wolfie

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #5 : Joulukuu 15, 2002, 09:21:11 »
*katsahtaa kolmeen Britney-levyynsä* Öh, joo... No siis, vanhan Vuotiksen aikoihin olin ihan älytön fani (edelleenkin on viisi julistetta seinällä) mutta alan vähän kyllästyä... Olen vain kuunnellut levyjä liikaa. Odotan kauheasti hänen neljättä levyään, hankin sen kyllä. Britneyllä on hyvä lauluääni ja hän osaa tanssia. Hänen konserteistaan nauttii...
Harmi vain ettei rustaa laulujaan itse... No mutta, hän kyllä yrittää niin kuin jackie vissiin tuossa sanoi ja... No niin. Diggaan siis. Levyihin olen vain kyllästynyt. *tulejo, neljäs levy*

Sarizella Silver

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #6 : Joulukuu 15, 2002, 14:45:47 »
En tykkää. En ollenkaan. Britney ei osaa laulaa juurikaan ilman kaiken maailman erikoistehosteita (oon kuullu jostain, en oo ihan varma) Mutta aika huono se on. Se on vaan juuri niin teinipoppari, et ei oikein innosta..Lisäksi sillä on PAHOJA asenneongelmia :wink:  Mut kyllä mä silti joskus kuuntelen sitä Born to make you happy biisiä..se on oikeastaan ainoa josta mä vähänkään pidän, Sitten on Stronger Hyvät sanat ja sävel, mut esittäjässä ei juurikaan ole kehumista. Tykkää ken tykkää. Olihan se silloin pari vuotta sitten kovakin juttu, mut ei enää. On Britney tietenkin nätti jne...ei siinä, mut se taitaa laulaa enimmäkseen ulkonäöllään :roll:  Ei mun makuuni juurikaan.

emmi

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #7 : Joulukuu 15, 2002, 16:48:21 »
Minuun ei oikein tehoa tuo "emmä mitään teollista purkkapoppia kuuntele"-asenne. Ensinnäkin..

Tupakasta
Ai että ette pidä siitä kun se välillä polttaa röökii. Kuinka moni tähti polttaa? Kovin moni, eikä heitäkään sen takia syynätä. Joten miksei Britneykin saisi :)

Lyriikoista
Onhan se aika yleistä ettei niitä omia lyriikoita kirjoitella ja lauluja sävellellä, jos haluaa vain keskittyä laulamiseen ja tanssimiseen. Ja jos on on vielä kuuluisa sanoittaja, niin hyvä näin (viittaan sillä kuuluisalla sanoittajalla sitä Linkin Parkin viirusilmää)

Lauluäänestä
Joka muuten on hyvä. Oletteko katsoneet Britneyn haastatteluja? Sellaisia joissa se laulaa pätkiä, ja vielä hyvin. Tuskinpa monikaan sen laulupätkä on tullut playbackkinä, ei tosiaankaan.

---
Ei se Britneykään ole mikään pahapaha kone :)) Sen useimmat laulut ei ole minun musiikkimakuani, mutta en voi sanoa etteikö se olisi hyvä. Se täyttää kaikki hyvän artistin kriteerit, se osaa laulaa/tanssia/esiintyä/antaa haastatteluja jne.

Tiituzka

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #8 : Helmikuu 01, 2003, 20:35:36 »
Täytyy tässä kait tunnustaa että tuleehan tuota ihan tyytyväisenä kuunneltua :roll:  Musiikki on teinipopiksi hyvää ja Britneyllä on hyvä ääni.
Mikään suurfani en ole mutta kyylä tuota tulee kuunneltua kun haluaa kuunnella jotakin missä ei tarvitse sen kummemmin "ajatella", voi vain kuunnella. Toisesta korvasta sisään ja vähän ajan päästä toisesta ulos  :wink:

Uusin levy, Britney, on mielestäni tähän astisista se paras. Olen saanut kavereilta kopioitua levyn biisejä koneelleni, levyä itseään en sinänsä omista. Parhaita biisejä ovat Cinderella, Overprotected, I'm not a girl, not yet a woman ja lonelykin on ihan kuunneltava.

Ensimmäinen levy oli mielestäni vähän sellaista... biisit oli tarkoitettu ja tehty pikkutytöille mutta sanat tökki ja pahasti. Hit me baby one more time... Ei ei ei. Vähän sönkköä ja joissain määrin "pelottavaa" (sanoitukset) kun miettii että sellaiset 7-12 vuotiaat pikkutytöt lauleskelivat tuotakin biisiä ihan onnessaan.

Toinen levy... no parempi kuin ensimmäinen, mutta... En tykännyt. Muutama hyvä biisi löytyy (mm.What U See Is What U Get ja Stronger), mutta kokonaisuudessaan ei kovin hyvä.

Itseä ei haittaa se ettei neiti Spears kirjoita laulujansa itse. Koettihan tuo kirjoittaa ja saikin aikaiseksi yhden biisin 'Oop's I Did It Again'-levylle, mutta jälki ei ollut kovin fantastinen tai edes hyvä  :?

Se miten Britney fanejaan kohtelee ottaa välillä vähän päähän. Fanit on ne jotka nostavat laulajan huipulle ja niitä pitäisi myös muistaa ja arvostaa eikä että ne unohdetan esim. keikan jälkeen täysin.

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Britney Spears
« Vastaus #9 : Helmikuu 02, 2003, 15:41:55 »
Britney... Britney on okei. Mä en ainakaan välitä pätkääkään miten se pukeutuu. Eihän sen musaa tietenkään koko ajan voi kuunnella, se alkaa jo ärsyttään, mutta englannissa tuli kaverin levyy kulutettuu... *hymyilee*

Paras levy siltä on Britney. Oon halunnu polttaa kyseisen levyn mun kamulta, mutta ku se on vähän yli kuunneltu, nii se pomppii ja muuta vastaavaa. Parhaat biisit on Cinderella, Bombastic love, Boys, I'm not a girl, not yet a woman ja I'm a slave 4 u. Siis tuolta CD:ltä. Muilta on sitten Born to make you happy, Stronger, Lucky, Oops! I did it again ja Baby one more time. ja joitain muita, joiden nimii en muista.

Tyttö paran ympärillä liikkuu aivan liikaa turhia huhuja. En ihmettele vaikka joutuis jollekkin hermolomalle. Mä oon samaa mieltä Jackien kaa. Se sentään yrittää. Sitä paitsi, kuinka moni laulaja enää sanottaa biisejään ite? Ainaki amerikassa vaikka kuinka monelle biisit tehään valmiiksi...
Forces collide.

Kirsten

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #10 : Helmikuu 03, 2003, 13:27:01 »
Britney edustaa mielestäni teini- pop- musiikkia.
jotkut laulut ovat hyivä mutta kaikissa tuntuu olevan sama sävel ja sanat.
Hänkin yrittää päästä eroon "pikku tyttö"
maineesta, mutta kun siihen on tottunut niin ei siitä pelkällä pornoilulla eroon pääse.
Kaikki laihdutus jutut ovat naurettavia! Miksi joku halua olla niin epätoivoisesti niin laiha
että pitää käyttää ulostulääkkeitä sun muuta.
Eikö voisi joskus olla semmoinen kuin meidät on luotu?

Sparkle

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #11 : Helmikuu 03, 2003, 17:26:29 »
Minäpä kuuntelin tänään Pritniä. Juuri sellaista "toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos" -musiikkia, kuten joku sanoikin. Olin ältsin iloinen kun juoruilin vaan vuorotellen kaikkien kavereiden kanssa puhelimessa siitä mitä tehdään kesällä ja sitten vaihdoin huoneen järjestystä ja söin karkkia... vaikka olisi pitänyt laskea matikkaa.

Eh, tosiaan. Britney.
Minä en kyllä jaksa pahastua siitä että joku tekee sellaista kevyttä höttöistä hattaramusiikkia. En ole kummastakaan Britney -levystäni (2. ja 3.levy) mitään maksanut joten ihan hyvällä omallatunnolla niitä sen mukaan kuuntelen. Tanssittavaa ja helppoa hölöhölömusiikkia. Myönnettäköön että neidin videot eivät aina ole kovin kivaa katsottavaa mutta onneksi ei ole musateeveetä tai vivaa.

Maailmassa on niin paljon muutakin ärsyttävää, kuten esimerkiksi Christina Aguilera, etten jaksa olla ärsyyntynyt tästä tyttösestä. Hänen moraalistaan tai käytöstavoistaan en sitten mene sanomaan mitään. Ihan sama.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Britney Spears
« Vastaus #12 : Helmikuu 06, 2003, 22:52:42 »
Pink. Eminem. Avril Lavigne. Justin Timberlake.

He kaikki ovat haukkuneet Britneytä, elleivät muutkin. Ei liikuta minua pätkääkään. Britney on samaa tyhjän kanssa, ainakin hänen musiikkinsa. Mutta tanssia hän osaa.

Pink biisissään Don't let me get me.
Eminem biisissään The real Slim Shady. ( "Yeah, he's so cute but I think he's married by Kim, hee hee".) Britney oli kai sanonut niin MTV:llä tai jtn.
Avril Lavigne ainakin eräässä Mixin haastattelussa.
Justin Timberlakebiisissään Cry me a river.

Mutta mitä Britney sanoo? Ei mitään, ainakaan julkisesti. Vaikka kyllä minun käy sääliksi Biitua. Vihaan, mutta samalla säälin häntä. Iso paha Pink, Iso paha Emppu, Pieni paha Avril ja ex-poikaystävä Justin. Ei varmaan kovin hyvät fiilikset. Äh.
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

pilami

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #13 : Huhtikuu 20, 2003, 20:51:38 »
Britney ei iske. Ei niin millään.
Tyttönen on niin teennäinen että linnutkin tippuvat puista. Sitten tyttö heiluttaa vartaloaan kuin mikäkin makuhuoneiden kuningatar.

Pari juttua, kun tehtiin Oops, I did it again -videota, Britney halusi päälleen kumipuvun, jossa rintojen kohdalla oli mahtavat toppaukset. Neidin oma rintavarustus ei hänelle riittänyt edes uran alkupuolella. Kumpa ei oisi noussut päähän tällä tyttösellä.

Dweia

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #14 : Huhtikuu 22, 2003, 16:25:25 »
Britney.
En välitä, millaisia vaatteita hän käyttää. Enkä pahemmin siitä, miltä hän näyttää. Ihminen, siinä missä me muutkin. En välitä hirveästi siitä, onko hän tehnyt kappaleensa itse. Britneyn kappaleet eivät ole niitä, joissa kuuntelen sanoja.
Minä pidän Britneyn musiikista. Tiedän, että se on oikein kunnon teinipoppia. Ja vaahtosammuttimen kokoisia faneja, niin kuin joku tuli maininneeksi. En anna sen häiritä itseäni. Vaikka kuinka teennäistä olisikin, Briitulla on hyvä ääni. Melodiat ovat hyviä. Niistä tulee iloiselle mielelle.
Britney on nuorena joutunut(/päässyt) julkisuuteen, ja vaikka isot pahat julkkikset ovatkin häntä kritisoineet ja vaikka iltapäivälehdet puivat hänen yksityiselämäänsä, hän on kestänyt sen ihmeen hyvin.
Tuo ”äiti on paras ystäväni”- juttu on vähän siinä ja rajoilla, mutta en ajattele sitä. Minä vain kuuntelen musiikkia.
En omista levyjä; kappaleita kun saa ilmaiseksi netistä.

Starlight

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #15 : Huhtikuu 29, 2003, 17:31:06 »
Avril Lavigne ei ole haukkunut Britneytä. Muistaakseni hän sanoi jossain haastattelussa, että hänellä ja Britneyllä ei ole mitään yhteistä eikä hän pidä popista. Niin, että ei hän haukkunut ole, todennut vain että ei mitään yhteistä.
Itse pidän Britneystä, se on ehkä lempilaulajani. Vaikkei hän teekkään itse laulujaan, niin silti. Ei monikaan suosittu laulaja tee laulujaan itse! Minusta on todella tyhmää, että suurin osa lehdistä vain haukkuu häntä, haastatteluissakin kyselee jotain halventavia kysymyksiä. En ny muista yhtään niistä, enkä halua etsiä sitä Suosikkia, mutta jos joku lukee kyseistä lehteä, sieltä kyllä löytyy tuo haastattelu.

Herstein

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #16 : Huhtikuu 29, 2003, 20:45:55 »
PurukumiPallo Poppi ei tehoa minuun... Mun musiikki maku ei ratkea siihen kuka paljastaa kroppaansa eniten, tai kuka sitä lantiota vispaa sööteimmin! Ei minulla mitenkään Britneytä vastaan ole, mutta hän ei sovi tuohon imagoon! Silloin joskus uransa alussa hänellä oli letit ja pitkät farkut, nyt on oudot hiukset ja  minihame mistä kaikki**** näkyy kuopion kuolleille kanoillekin!

Moony

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #17 : Toukokuu 13, 2003, 13:50:30 »
Tuote isolla T:llä. Briitun ei ole paljoa tarvinnut kamppailla uransa eteen ja itse biisitkin tekee aina joku toinen. Eihän se osaa edes mitenkään erikoisemmin laulaa. Tanssia se kyllä osaa, mikä tekeekin siitä lähinnä tanssijan, joka leikki laulajaa.
Voisi hyvin kuvitella Briitun olevan ruotsalainen. Purkkapoppia, jota vielä tekee ruotsalaiset säveltäjät. Anyway, meitsi ei tykkää Spearsista, ei sitten yhtään.

magianmestari viiru

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #18 : Heinäkuu 24, 2004, 20:11:55 »
Noniin millonkohan viimeksi tähänkin topiciin on kirjotettu? Briituhan on tehnyt tälle uusimmalle In the Zone albumille useampiakin biisejä. Alussa hänellä ja levypomoilla oli varmaan  niin kova kiire tehä rahaa ettei ollut aikaa rustailla biisejä.
Omistan: ...baby one more time albumin (onko kellään muulla semmonen valkonen kansi vaaleenpunasen sijasta? Kun minulla on enkä ole nähnyt kenelläkään muulla sellaista) ja In the Zone albumin. Molemmat on kivoja mutta taidan tykätä enemmän In the Zonesta, se ei toista niin paljon itteään.
Kun Britneytä alkoi tulemaan kaikkialta meijän luokan tytöt sekos siihen. Mä en siitä sillon välittäny kun en mitenkään voinut kuunnella silloin listakamaa. Mulla oli jotain sitä vastaan :) (en tiedä mitä)
Lainaus
Maailmassa on niin paljon muutakin ärsyttävää, kuten esimerkiksi Christina Aguilera, etten jaksa olla ärsyyntynyt tästä tyttösestä. Hänen moraalistaan tai käytöstavoistaan en sitten mene sanomaan mitään. Ihan sama.

Mikäs Christinassa sitten on ärsyttävää? Ei tästä enempää ettei Aurorit suutu... (jos kumminkin haluat vastata tähän kysymykseeni käytä siunattua yksäriä)

Cerena

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #19 : Elokuu 15, 2004, 19:03:30 »
Muuten: Britneyn tisseistä on ollut välillä kova keskustelu... Löytyisiköhän täältä lisäinformaatiota?
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/britneys_breasts.asp

Entäs Britneyn piilosanoma?
www.anothersite.co.uk/news.php?artc=65

En ota vastuuta, jos linkit ovat jonkun mielestä sopimattomia...

Jessie

 • Ankeuttaja
Britney..
« Vastaus #20 : Elokuu 22, 2004, 17:04:37 »
Kyllä Britney on hyvä, osa biiseistä on hyviä osa huonoja, Toxicista en koskaan pitänyt se oli ärsyttävä kappale joka sai mut voimaan pahoin mutta Britneyn Everytime on todella kaunis kappale, joka koskettaa heti kun sen kuulee ihanat sanat, ihana sävelly ja britneyn kaunis lauluääni tekee siitä ihanan kauniin kappaleen.

Poissa Ceciliah

 • Syystuuli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Ceciliah - livejournal
Britney Spears
« Vastaus #21 : Elokuu 22, 2004, 21:47:54 »
Aikaisemmin olin kunnon Britney-fani. Omistan hänen kolme levyä mutta nykyään ei kauheasti iske. En pidä Britneyn avioliitto sekoiluista. Eikä purkkapoppi tosiaankaan enää ole "se juttu".

En kuitenkaan halua haukkua häntä, sillä olen huomannut että Britney on kehittynyt laulajana ja jopa laulaa joskus keikoilla LIVENÄ!!! Ja se on minusta tosi hyvä juttu sillä vihaan ylikaiken playback-laulamista... Sekä hän on osallistunut joidenkin biisien tekemiseenkin.

Jotkut biisit ovat silti vielä hyviä. Esimerkiksi Everytime on oikein kaunis kappale ja sopii hyvin Britneyn laulamaksi :)
I just got lost
Every river that I've tried to cross
And every door I ever tried was locked
Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off

Daradee

 • Ankeuttaja
.........
« Vastaus #22 : Elokuu 24, 2004, 17:53:51 »
Britney ... noh, Britney. Nuo rintajutut ja tuo piiloviestit ovat minun mielestäni aika törkeä skandaali, mutta ketä ne liikuttavat? Pidän kuitenkin Toxicista, tai oikeammin sen melodiasta. Everytime taas on todella kaunis, paitsi sekin on onnistuttu pilaamaan siltä osin, että Everytimen videossa Britney on viiltänyt ranteensa auki. Ideaa?

Minun mielipiteeni Britneystä vaihtelee yhtä usein kuin eilinen sää (välillä paistoi, ja sitten tuli yhtäkkiä (aurinkoiselta taivaalta) vettä niskaan idioottimaisen paljon). Välillä minua yököttää, oksettaa ja vielä kerran yököttää nuo Britneyn piiloviestit, rinnat ja vastaavat, mutta, toisaalta, ketä meistä ne koskettavat? Eivätpä oikeastaan ketään, kertovat vain huonosta itsetunnosta ja huomionkipeydestä. Mutta kyllä minulle purkkapoppi menee hyvällä tuulella paremmin kuin metalli, ei siinä mitään.

Kimmy

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #23 : Elokuu 26, 2004, 18:49:29 »
Britney on loistava laulaja. Paras biisi on ehdottomasti Everytime, saan siitä kylmiä väreitä.. Toxic on hyvä myöskin, muut biisit jäävätkin sitten varjoon;D Britney on myös todella kaunis. Mutta tyyli on mun mielestä liian "rohkeaa"... Muuten voisin väittää, että Britney on täydellinen!

Mirachiel

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #24 : Syyskuu 13, 2004, 21:47:59 »
Nytpä täältä topicin bongasin. *naurahtaa*.
Olen inhonnut Britney Spearsia pitkään. Joo, muistan kun silloin joskus pienempänä omistin yhden Britneyn levyn "Oops I did it again". *naurahtaa*. Silloin se oli jotain niin hienoa, kun serkullani ei ollut sitä cd:tä ja minulla oli. Olin kauhean ylpeä itsestäni. Nyt voin vain nauraa noille muistoille.
En ole pitänyt Britneystä. Enkä pidä oikein vieläkään. Hänen biisinsä "Everytime" on kyllä jotain aivan mahtavaa. Sen perusteella voisi ajatella, että Britney on kasvamassa aikuiseksi pikkuhiljaa. En välittäsi kuulla häneltä enää sellaista poppia (wannabe rockkia?) mitä hän on tehnyt ennen Everytimeä. Mutta jos nyt satun kuulemaan että se menee taas sellaiseksi mitä se ennen oli, niin tuskin innostun enempää. Mutta Everytime on hyvä. Sen myönnän.