Kirjoittaja Aihe: Britney Spears  (Luettu 8923 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Kenian presidentti

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #25 : Syyskuu 14, 2004, 22:17:17 »
Minä en tykkää yhtään Britneyn tyylistä.. Se on hiukkasen liian paljastavaa. Ja kaikki ne huumekokeilut. Ja mikäli ette ole huomanneet Britneylle on ilmestynyt kaksoisleuka! o_O
Mutta Everytime on todella kaunis kappale. Pidän siitä Britneyn laulamana todella paljon.

Shiruka

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #26 : Syyskuu 14, 2004, 22:30:40 »
Britney.... En pidä. Ei vaan iske. Negatiivista julkisuutta viimeaikoina kerännyt, karmea tyyli(mielipide!) ja laulut: e.v.v.k. Tosin Toxic on hyvä, mutta siihen se sitten jääkin.

Jokin siinä pimussa ärsyttää minua, ja en voi sietää häntä. Nuo yllämainitut seikat vain lisäävät inhoani.

Tämä on minun mielipiteeni, toivottavasti tämä ei loukannut ketään. Toisaalta mielipiteistä ei voi kiistellä, toisaalta ne ovat ainoita asioita, mistä kiistellä.

Hagger

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #27 : Lokakuu 10, 2004, 20:28:06 »
musta Britney on ihan hyvä laulajana sekä näyttelijänä, mut niinku Kenian presidentti sano ni sen tyyli on ehkä vähän liian paljastava...
Ja nyt ku näin sen Neiti Spearsin uusimman videon: My Prerogative(en oo varma kirjotinko oikein), Ni ku ei siin sen videos ei tapahdu mitää mielenkiintosta eikä siin oo mitää mielenkiintosta. Se vaa pöyrii siin sängyllänsä puol alasti... Se on hyvä laulaja kuten jo sanoin mut jos vertaa tota videoo sen ensimmäisii videoihin ni ne ekat videot on paljon parempii, mut ymärtäähän sen ku on tollanen suuri stara ni pitää tavallaa ollakki vähän tollanen paljasteleva... Esim. vertaa suomalaisii laulajiin ni niil pysyy vaatteet päällä mut ne myy tääl suomes hyvn , mutku Britney on tollanen "suuren maailman tähti" ni sielhän on melkeinkaikki tollasii... mä tykkään ehkä eniten Britneyn ekasta CD:eestä. On ne muutki CD:eet ihan hyvii... Tää tais olla vähän ristiriitanen??

Poissa Seatear

 • Vedenneito
 • Vuotislainen
  • http://www.kuusade.net
Britney Spears
« Vastaus #28 : Lokakuu 30, 2004, 16:31:09 »
Britney= Hyvät laulunsanat, huono toteutus.
En ole mikään Britni fani, mutta hänen laulunsa ovat ihan hyvä laulaa. Muuta hyvää niissä ei olekkaan paitsi se, että sanat ovat hyvät. Lukekaa joskus niitä paperilta. (Sama juttu Tuiskun kanssa. PIIP tyyppi, mutta lauluissa hyvät sanat)
Tämä uusin Britneyn "laulu" on kammottava. Sanat siinäkin ovat ihania, mutta se toteutus... Aina kun kuulen tämän laulun (joku My Prerogative) niin huudan aina "Tekno Britneytä!" Se on niin... Kamala.
Tahdotko lukea sarjakuvaa? -> Exceptional Abilities || Kuusade.net Se pienen ihmisen domain

Missy

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #29 : Marraskuu 01, 2004, 14:31:53 »
Tältä tytöltä on mennyt hieman elämä raiteiltaan, jos sen nyt niin voi sanoa. Joskushan Britney oli suosittu, nyt se suosio tulee todennäköisesti siitä pukeutumisesta (paljasta pintaa) ja jostain muusta, ei siihen lauluääneen enää kiinnitetä niin paljon huomiota. Eikös Britney meinaa jättää laulamisen? Perhettäkö se meinaa perustaa? No, hyvä että pitää välillä vähän "lomaa". Tuo avioliittokin tuli niin nopeasti... Kyllä se on hassua tuo julkkisten elämä. Britneyllä on kuitenkin ihan hyvä lauluääni, ainakin niissä lauluissa mitkä on julkaistu jo kauan sitten, poikkeuksellisesti myö Everytime.

Madame Maxime

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #30 : Marraskuu 13, 2004, 14:43:41 »
Alunperin minulla ei ollut mitään Britneytä vastaan, mutta nykyään sen elämästä ei ota mitään selvää, kaikki on pelkkää show'ta. Ja kaikki ne puolialastoman vartalon heiluttelut videoilla ei kyllä ole mistään kotoisin! Mutta kyllä sitä musiikkia kuuntelee, nytkin mä kuuntelen Oops, I did it againia. Hyvää taustamusiikkia.
In the Zone on aika hyvä levy, niissä aiemmissa on kaikissa samanlainen rumpukomppi, kyllästyttävää.

Isis

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #31 : Marraskuu 14, 2004, 01:32:10 »
Olen ollut ennen Britneyn musiikin suurikin ystävä, mutta nyttemmin on musiikki makuni hieman muuttunut. Kuitenkin ihmettelen, että eikö ihmisillä ja lehdillä ole muuta tekemistä, kuin haukkua häntä? Britney ei ole mielestäni tehnyt mitään väärää ja eikö musiikkia pitäisi kuunnella lauluäänen, musiikin ja sanojen takia? Minua ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa, että miten neiti Spears on tänään pukeutunu ja onko hän kenties menossa naimisiin.. Kuten hän mielestäni erittäin hienosti uudessä biisissään ilmaisee, että se mitä hän tekee on hänen oma aiansa, ei kenenkään muun.

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Britney Spears
« Vastaus #32 : Marraskuu 14, 2004, 10:49:59 »
Tjaa.. No..hmm.. Mitähän tähänkii ja laittais?.. No, minusta Britneyllä on hyvä lauluääni ja se osaa tanssia ja jotkut sen biiseistä on hyviä (Toxic, You drive me crazy jne.), mutta siihen se sitten jääkin. En ole mikään Briteny-fani koskaan ollutkaan enkä tule koskaan olemaan. Minuakaan ei kiinnosta miten neitonen on pukeutunut juuri tänään tai mitä hän syö aamiaiseksi tai missä hän on milloinkin tai onko hän raskaana. Isot pahat juoruilijat vois pikku hiljaa jättää neitosen rauhaan ja antaa hänen järjestää elämänsä kuntoon ja nauttia avioliitostaan.. Kevinin(?) kanssa. Ei ihmekään että neitonen tarvitsee lomaa...
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Magpie

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #33 : Marraskuu 14, 2004, 11:12:37 »
En pitänyt Britneystä ollenkaan ennen, enkä pidä vieläkään ihmisenä, mutta täytyy myöntää, että hänen musiikkinsa on parantunut huomattavasti. Kuuntelen ihan mielelläni hänen uusinta IN the Zone levyään, koska siinä on muutama todella mukaansa tempaava kappale. Kun kuulin My prerogativen ensimmäistä kertaa, se jäi heti soimaan päähäni. Se on kyllä todella hyvä biisi..
En kuitenkaan tykkää ollenkaan neidin (anteeksi ROUVAN x)) imagosta ja hänen touhuistaan.. mutta eikö se musiikki kuitenkin ole tärkeintä.. vai??

ayu

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #34 : Marraskuu 14, 2004, 19:07:51 »
Britney Spears? Hmm. No minäkään en oikein pidä siitä. Mutta silti en vihaakaan. Jotenkin se tuntuu niin teinimäiseltä pikkutytöltä, mutta silti aikuiselta naiselta.

Britneyn pukeutuminen on kamalaa. Liian paljastavaa. Toxic musiikkivideossa, se ikäänkuin "pyöri" lattialla todella vähissä vaatteissa ja vieläpä sellainen ilme, että nyt tekis mieli s*****.
Vähän harmittaa tuo, että hänet leimataan joksikin huoraksi pukeutumisen vuoksi. En minäkään pidä sen tyylistään, mutta miksi haukkua huoraksi?
Hän on itsekkin sanonut, että haluaisi olla vähän enemmän pukeutuneempi.

Mielestäni Britney on kuitenkin kaunis ja hänellä on uskomaton lauluääni.
Ja se oli aika suloista, kun hän suuteli Madonnan kanssa, ketä hän on ihalillut jo pikkutytöstä asti.

Britneyllä on kuitenkin hyviäkin biisejä. Toxiciin olen kyllästynyt, se oli yhteen aikaan lempi kappaleenil Oops! I did it again, oli yhteen aikaan myös hyvä, mutta se on vanhentunut huomattavasti. Toivottavasti Britney tekee vielä hyviäkin biisejä.

Nassu

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #35 : Tammikuu 03, 2005, 20:50:47 »
Minusta Britneyllä on hyviä kappaleita. Se tekee hyvää poppi-musaa. Minua ei haittaa sen "töppäilyt". Itse asiassa minusta tuntuu, että osaa niistä jutuista on vain lehdistö suurennellut aika lailla. Se on pukeutuminen on mielestäni ihan OK, vaikka välillä ne värit on kyllä vähän rumia, joku oranssi on niinku yööökk. Mutta sama se minulle on esimerkiksi, kuinka lyhyt hame sillä on ollut.

Ashley

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #36 : Tammikuu 04, 2005, 23:45:13 »
musta kyseinen artisti on ihan hyvä. Omistan kaksi hänen cd:tä. Musta paras biisi on ehkä Everytime, koska siinä on niin hyvä sanat ja melodia. Britneyn äänikin on hyvä ainakin useimmissa biiseissä. Minusta Britneyn pukeutuminen on vähän avonaista, mutta kai se on vaan sen imago. Mutta ei häntä silti tarvitse haukkua. Silti se on tosi kaunis ja hyvä ääninen.

Poissa helmikana

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
oih
« Vastaus #37 : Tammikuu 09, 2005, 18:07:24 »
Minun mielestä Britney on todella hyvä, tyttö osaa laulaa, on todella kaunia ja niin edelleen..
Okei, en minäkään hänen huumesekoilustaan pidä mutten silti voi sanoa Britneytä huonoksi sillä sitä hän ei ole.
Britneyn paras biisi on ehdottomasti Everytime tai My preogative [vai miten se nyt kirjoitetaankaan]. Minulla on sellainen eräs karaoke laulu juttu, ja sillä rakastan laulaa Britneytä. Siinä on Everytime, Toxic ja Baby one more time, ja Everytimen laulan aina niistä ensimmäisenä. En pidä siitä että Britneytä haukutaan, HÄN ON NIMITTÄIN LOISTAVA LAULAJA!!!
Noista syistä hän on minun Idolini. :)

Lilliputti

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #38 : Kesäkuu 14, 2005, 22:57:49 »
Mie oon jostain syystä tykästyny Britneyyn.
Biisit on kivoja,niiden mukana voi laulaa ja ne on silleen...kivoja kuunnella.
Olen ottanu sen asenteen,etten vaivaudu "tuomitseen" Briitua lehissä olleiden juttujen takia koska ei voi tietää onko ne totta.
Britney ei varsinaisesti ole minun "idoli" mutta tyksin tytötstä kyllä.
Toivon sille ja Kevinille pelkkää hyvää ja onnea vauvan kans.

Puska

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #39 : Kesäkuu 16, 2005, 22:23:27 »
Mina pidin Britneysta ennen... Mutta nykyaan en kuuntele enaa kovin poppia, niin etta on se Briitu faniuskin jaanyt, vaikka joskus sille paalle sattuessani kuuntelenkin hanen levyjaan.
Tyttohan OSAA laulaa, mutta jos laittaa radion jokseenkin hiljaiselle autossa, joka on kaynnissa, niin mm. Everytimeissa kuuluu Britneyn ''lauluna'' vain tietyn laista kahinaa, mika tulee, jos ei omaa kovin kirkasta aanta. Mikali puheet Britneyn polttamisesta ovat totta, voisin sanoa kahinan johtuvan siita.
Musiikkivideoissa en erityisemmin pida Britneyn vaatteista, nehan ovat aika paljastavia. Tosin eivat varmastikaan pahinta laatua. Osaahan tuo tanssia... Hyvinkin, vielapa.
Olisihan ihan mukavaa, jos artisti itse sanoittaisi kappaleet, mutta ei se tassa nyt ole niin tarkeaa. Konserteissa voisi kylla ihan laulaa (niin, ilman sita taustanauhaa), mutta eipa niissa sitten olisi mitaan silmaniloa, vai? Xb Tosin miksipa muuten konsertteihin tultaisikaan, jos ei kuulemaan laulajan live aanta?
Itse tykkaan eniten 'Britney' -levysta, Etenkin kappaleesta Overprotected, vaikka en enaa Briitua kuuntelekaan.

Poissa

 • kAHVikuppisihteeri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • jump, deliver me
Britney Spears
« Vastaus #40 : Heinäkuu 04, 2005, 19:51:05 »
Minä pidän Britney Spearsista. Niin, hän todellakin on saanut julkisuutta hyvinkin paljon lanteita ketkuttamalla ja hyvällä kropalla, mutta biisitkin ovat hyviä jossain mielessä. Britneyllä on potentiaalia.
Britneyllä on minusta ehdottoman hyvä ääni. Britneyn tempaukset ovat kylläkin aikamoisen järkyttäviä, mutta ehkäpä sekin on kikka saada lisää julkisuutta ja rahaa. Kappaleissa ei ole mitään vikaa, paitsi että jotkut ovat vähän tekemällä tehtyjä ja samanlaisia renkutuksia. En perjaatteessa voi kutsua itseäni faniksi, vaikka Britneystä pidäkin. Omistan yhden levyn eikä seinilläni ole vähäpukeisia mrs. Spearseja.
"Seuraavaks me vedetään sellanen progepläjäys, että te saatanan kakarat ette löydä kotiinne."

Yayoi

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #41 : Elokuu 08, 2005, 12:04:53 »
Kyllä minä melkein kaikista lauluista pidän. Ja onhan Britney kauniskin ja hieno lauluääni... Mutta minulla ei ole mitään hankia tavata häntä tai mitään. En ole mikään aivoton himofani..^^
Laulut siis ovat ihan hyviä, mutta ärsyttää, kun kaikki pojat alkavat laulaa sitä Britney Spears onkin mies-lauluaan, kun mainitaan Britneyn nimi. Kun viidennellä teimme hänestä musiikkiesitelmän, astui esiin, poikien laulukuoro...:) Otimme siitä sitten opiksemme..

<3: Yayoi

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Britney Spears
« Vastaus #42 : Elokuu 08, 2005, 14:02:35 »
No, Britney on kieltämättä hyvä laulaja ja harvoja hänen biiseistään en ole tykänny ensikuuntelemisen jälkeen (muttei hänen biisejään loputtomiin jaksa kuunella). Muttei hän ole minulle idolli... silloin, 3 vuotta sitten(?), kun Britney oli noussut tähdeksi hän oli vielä sellainen 'tavallinen'. Nykyään hänellä on päällään paljastavia vaatteita (tai ainakin vähän aika sitten) ja tupakka roikuu suupielistä ja näyttää hurahtaneelta.
Olen lukenut nyt Britneyn pikku tempaukset ja päähän pistot iltasanomista ja pidän Britneyn elämää lähinnä jonain showna. Kaikki pitää jakaa maailman kanssa. Oliko hän menny jossain vaiheessa poseeramaan kameralle näyttääkseen mahaansa ja (en tiiä kuka tämän idean alunperin keksi) nyt sitten hän 'uhkaa' synnyttävänsä esikoisensa koko maailman nähden televisossa. En tiedä enempää tästä että oliko se vaan jokin tymä huhu vai mikä, mutta jos Britney noin ajattelee niin johan on... pitäisi jotain yksityisenä eikä levitä kaikkea koko maailmalle. Mutta hänen elämähän se on... ärsyttää vain hänen intoilu raskautensa suhteen aivan kuin ihme olisi tapahtunut...  en ole kuullut monenkaan julkiksen hehkuttavan noin paljon sitä asiaa...
No, se oli minun mielipide. Olen jotenkin britney vastainen. En tarkalleen ottaen tiedä miksi...
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Silkki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Britney Spears
« Vastaus #43 : Elokuu 08, 2005, 17:14:24 »
En keksi Britneystä mitään hyvää sanottavaa.
Muistan kun joskus kauan sitten pidin Britneystä , ja häpeän sitä nyt..
Mutta puolustuksekseni voin sanoa että Britney ei ollut vielä silloin (kun hänestä pidin) sellainen kuin hän nykyään on.
Britneyn musiikki on ärsyttävää popitusta , jota en todellakaan jaksa kuunnella.
En vain voi sietää tätä laulajaa...
and so it is..

Eikurainen

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #44 : Elokuu 08, 2005, 17:53:47 »
En pidä neiti Spearsista. En musiikista, en ulkonäöstä. Ensinnäkin ääni on  liian hento, (Everytime olkoon poikkeus, siihen ääni sopi.) vaatteissa liian paljastavat hepeeneet ylittävät sietokykyni. Uskon että musiikkia voi myydä muutenkin kuin rilluttelemalla puolipukeissa.                         Mutta tietyissä fiiliksissä Brineynkin musa on mukiinmenevä. Tai jos radiosta tulee Britneytä, en vaihda kanavaa tuskasta kiljuen.              Pari tuttuani pitää Britneystä ja silloin tyydyn kuuntelemaan hänen musiikkiaan. Mutta minun on myönnettävä että Britneyllä on hyvä tanssitaito.

Fsityi

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #45 : Elokuu 10, 2005, 11:50:00 »
En pidä. Musiikki on tylsää ja persoonatonta, minkä lisäksi hänen imagonsa on kakka. Täysi tuote. Uskon, että Britney ei ole sisäisesti kovin onnellinen ihminen.

Poissa Gwindorfyel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Britney Spears
« Vastaus #46 : Elokuu 10, 2005, 14:40:57 »
Hmm, onneksi minä olen sellainen ihminen, että minua ei kiinnosta millainen laulaja on, jos pidän hänen musiikistaan niin sillä selvä. Olen iloinen, että voin olla tällainen ihminen.
Nimittäin tykkään Spearsin musiikista, juu, se on kivaa ja vauhdikasta, mutta en todellakaan seuraile juorulehdistä hänen elämäänsä, sillä 1. suurin osa niistä on varmasti valetta ja 2 .mitä väliä sillä on, millainen laulaja on?
No, okei, se laulaja olisi joku murhaaja tai jotain vastaavaa, niin ehkä sitten boikotoisin hänen musiikkiaan, mutta Spears?!Sehän on pelkkää harmitonta juoruen levittämistä, jotta pysyisi pinnalla :)
Ja ihan hyvähän se on, että niitä juoruja levitellään, jos hän ei kerran muuten pinnalla pysyisi, jotta sitten saadaa lisää mainiota musiikkia!
Go Britney go :P
Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist

Breaktown

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #47 : Elokuu 12, 2005, 12:26:25 »
Minä pidän Someday (I Will Understand) biisistä. Kerrankin Britneyltä joku kaunis biisi <3

Eikös sunnuntaina eli huomena tule 4lta jokin ohjelma Britneystä? Henkilönä Britney on mielestäni aina ollut mielenkiintoinen.

Celdaen

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #48 : Elokuu 16, 2005, 00:07:02 »
Britney Spears ei kuulu edes musiikki-osastoon,se pitäisi luokitella kidutusvälineeksi.

Musiikki: Tusinakamaa. Samaa sontaa mitä media on tunkenut kurkustamme alas suurella rahalla jo vuosikymmeniä, onnistuen aivopesemään heikkomielisimmät pitämään tästä roskasta. Biisit ovat yhtä omaperäisiä kuin limupullot hyllyssä... näyttää,kuulostaa ja tuntuu samalta.

Tyyli: Luonnollisesti venäläinen kolmen euron huoralook. Mikä muu enään myy kun pornoa tunkee joka tuutista kaikkien yli 10-vuotiaiden silmille? Minihameet lähestyvät Ally Mäkpiilin kokoluokkaa, silikonit mallia 'näillä nousee Titanickin' ja huulien kanssa pitää varoa ettei vahingossa imaise niitä nenään ja tukehdu.

Julkisuus: Neiti saa julkisuutta säälittävillä tempauksillaan naida yksi jätkä ja sit naida toista jätkää, sitten lihotaa pari kolme kiloa ja ollaankin paksuna,sitten haistatellaan paparazzeille ja taas ollaan hetki julkkiksia... Säälittävää.

Fsityi

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #49 : Elokuu 18, 2005, 19:27:25 »
Sinäpä sen sanoit, Celdaen.