Kirjoittaja Aihe: Sixx:A.M  (Luettu 792 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Sonija

 • Ankeuttaja
Sixx:A.M
« : Kesäkuu 29, 2008, 15:36:16 »
 
Kuinka moni on kuullut Sixx:A.M:n kappaleen Life Is Beautiful? Minä rakastuin siihen ensikuulemalta... Jä löysin You Tubesta vasta vähän aikaa sitten akustisen version, joka kuulostaa myös aivan kertakaikkisen ihanalta!

Eli Sixx:A.M on Mötley Crüen basistin Nikki Sixxin perustama bändi, jossa on hänen lisäkseen kaksi muuta jäsentä: DJ Ashba ja James Michael. Bändi on tähän mennessä julkaissut yhden albumin, The Heroin Diaries Soundtrackin, joka on siis soundtrack Nikkin kirjoittamalle kirjalle The Heroin Diaries (julkaistu myös suomeksi!). Albumilla olevista kappaleista suosikkejani ovat ehdottomasti juuri Life Is Beautiful ja Van Nuys (ei niissä muissakaan kappaleissa moitittavaa ole...). Sixx:A.M on esiintynyt livenä (muistaakseni) kaksi kertaa, ja on yksi Crüe-festillä esiintyvistä bändeistä. (Muut ovat Mötley Crüe, Papa Roach, Buckcherrry ja Trapt).
 
Joten, mitä mieltä? (Jos joku nyt edes kuullut koko bändistä... :D)


Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Sixx:A.M
« Vastaus #1 : Kesäkuu 30, 2008, 17:58:24 »
Uih, rakastan.

Eka biisi jonka kuulin oli, yllätys, tuo Life is beautiful. Liian paljon sitä tosin on soitettu, joten se on menettänyt hohtonsa, mutta ei se huonokaan ole. Levyltä ehkä parhaimpia biisejä on tuo Van Nuys, Pray for me, Dead Man's Ballet ja Courtesy Call. Tuo siis minun mielipiteeni.

Minä en edes oikein tiedä miksi minä pidän Sixx:A.M:ista niin paljon. Ehkä se on se musiikki joka kolahtaa, ehkä ne lyriikat jotka ovat surullisen kauniit, ehkä se on se mielenkiinto, joka minulla on Nikki Sixxiä kohtaan. En tiedä. Minä vain pidän vaikkakin se on vähän hiipumaan päin. Silti. Ehkä jos tietäisi, että tämä ei ollut kerta juttu, että tämä jatkuu, niin ehkä se saisi minut pitämään enemmän. En tiedä. Odotan ja katson mitä tapahtuu.

Kirjaa en ole vielä ehtinyt lukea, mutta löysinkin sen vastikään täältä päin Suomea. Aikeinani on kuitenkin lukea se, ehkä jonain päivänä vielä. Kunhan saisin aikaiseksi... :)


"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Sirusho

 • Ankeuttaja
Vs: Sixx:A.M
« Vastaus #2 : Kesäkuu 30, 2008, 21:44:51 »
Minäkin pidän tästä biisistä. Tosin olen kuunnellut sitä niin kauan, että se ei ole enää niin hyvä kuin ennen.

Kuulin biisin ensimmäistä kertaa Radiosta silloin, kun se julkaistiin. Ostin Heroine Diaryn, mutta mielestäni muut kappaleet olivat niin huonoja, että toista kertaa sitä ei tarvinnut kuunnella ja levy meni myyntiin.

Sixx A.Mbändiin en kuitenkaan ole levyä enemmän tutustunut, tiedän siitä vaan ne perussetit, että se on Nikki Sixxin bändi.

Heroine Diary-kirja olis kuitenkin mielenkiintoista lukea.

Musti

 • Ankeuttaja
Vs: Sixx:A.M
« Vastaus #3 : Heinäkuu 24, 2008, 08:38:40 »
Kuulin Life Is Beautifulin ensimmäisen kerran, kun se oli telkkarissa jonkun jutun taustamusiikkina(?) Kuitenkin, kuulin vaan pätkän ja ohimennen ja ihmettelin että mikäs se tämä on. Mötley Crüeta jonkin verran kuunnelleena innostuin kun kuulin sen olevan Sixx A.M. -nimisen bändin ja kattelin netistä kaikkea mahdollista asiaan liittyvää.

Ihan hyvältähän tuo tuntui kuullostavan ja kirjankin tahtoisin kovasti lukea.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Sixx:A.M
« Vastaus #4 : Syyskuu 04, 2008, 20:42:06 »
Juu, täytyy myöntää, että kyllä Sixx A.M. iskee meikäläiseen. Mötley Crüen varsinainen fani en ole, vaikka muutaman hyvän biisin olen heiltä bongannutkin. Radio Rockilla taidettiin jossain vaiheessa soittaa Life Is Beautiful -biisiä aika ahkerasti, ja totesin kappaleen oikein kuuntelukelpoiseksi. Jossain näin sitten Nikki Sixxin kirjan Heroiinipäiväkirjat ja näyttävä ulkonäkö kiinnitti tietysti huomion, ja vaikka ei kirja tuolloin mukaan lähtenytkään, palasi bändi taas mieleen ja pitihän se levy kuulla kokonaisuudessaan. Vaikka musiikki onkin hitusen kevyehköä, kuulostaa se silti ihan hyvältä. Pidän kovasti Sixxin puhutuista osuuksista (tai ainakin minä nyt oletan, että Sixx niissä höpisee). Kirjankin tuossa luin ja parissa päivässä se piti ahmia, oli niin mielenkiintoinen. Lempibiisini The Heroin Diaries -levyltä ovat ehkä juuri tuo Life Is Beautiful, Van Nyus ja Accidents Can Happen. Toivottavasti tämä levy ei jää viimeiseksi ja jos jää, niin kaipa tässä sitten pitää vilkaista myös Mötley Crüen tuotantoa.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.