Kirjoittaja Aihe: Britney Spears  (Luettu 8931 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Britney Spears
« : Joulukuu 03, 2002, 12:22:09 »
Niin. Mitä mieltä tästä tyttösestä? Itse en niinkään pidä hänen tyypillisestä Hollywood tyylistään, ja sanatkin tuhertaa joku muu. Britney tanssii hyvin ja hänellä on hyvä ääni ja kroppa, mutta en vain pidä hänestä! Mulla on kyllä Britneyn levyjä, mutta en kuuntele niitä paljoakaan... Luin Mix-lehdestä, että kesken keikan Britneylle oli tullut "hätä"... vessaan nimittäin... Hän oli yrittänyt laihduttaa ulostuslääkkeiden avulla, mutta pieleen meni! ^^ Keikan jälkeen Britney oli syyttänyt säätä yllättävään poistumiseen lavalta, mutta kas kummaa, aurinko oli paistanut ja linnut livertäneet? Sitä paitsi jotkut olivat nähneet hänen juojsevan suoraa päätä vessaan, vaikka ei siinä mitään, kaikillehan tulee hätä välillä, mutta saipahan tyttö nokillensa!  :twisted:

Muistakaa sitten aina perustella vastauksenne. Pelkkä "En pidä" ei riitä. Ja muistakaa kielenkäyttö. -Ronja
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Dementor

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #1 : Joulukuu 03, 2002, 13:37:28 »
Kyllä tyttöseltä potentiaalia löytyisi, ei siinä mitään, mutta tuollaisenaan en hänestä pidä. Ei purkkapoppia minulle, kiitos. Kyllä jotkut piisit saattaisivat olla ihan hyviäkin, mutta jotenkin se koko yleinen asenne on vain ärsyttävä. Ihmetyttää miksi Britney yleensä tekee noita hommia, eihän sillä (minun käsitykseni mukaan) ole loppujen lopuksi paljoakaan sananvaltaa siihen mitä se tekee ja miten se pukeutuu. Laulutkin väsää yhtiö. Mutta mitäpä millään on väliä kunhan levyt myyvät.

[muks]
Niin, siis ei minulla mitään Britneytä vastaan ole, ei ole vain minun makuuni, siinä kaikki. Ja minua eivät mitkään "OMG Britni onki neitsyt!!1" -puheet voisi vähempää kiinnostaa.

jackie

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #2 : Joulukuu 03, 2002, 15:48:44 »
En pidä Britneyn biiseistä yleisesti, mutta minua ärsyttää tuo, miten ihmiset häntä haukkuvat.

Vahingonilo Britneyn virheistä on minun mielestäni väärin. Varmaankin kivaa, kun ihmiset nauravat hänen virheilleen. Melko nuorihan Britney on ja osaa hän nyt sentään tanssia. Myy ihan hyvin. Minulla ei ole mitään erityistä Britneytä vastaan. Miksi teillä on?

Kun hän paljasti, että on neitsyt, siitä tuli kauheat kohut. Siitä tuli myöskin tämä viha-asenne tyttöä kohtaan. Ärsyttävää. Nyt briituraukka yrittää selitellä ihmisille kaikkea, ja hän on aivan poikki kaikesta. No on ottanut ainakin puolen vuoden loman.

Pyydän ihmiset, ettette vihaisi britneytä, koska hän yrittää. Jos ette pidä hänen musiikistaan, niin se on ihan ok, mutta ei sitä välttämättä tarvitse kaikille kailottaa... *on säätänyt taas jotain ihmeellistä*

::muoks::
Winnie the Weela, jos minulla on letit päässäni, niin olenko silloin tyhmä tyttö, joka kuuntelee Britneyn musiikkia?
Hän sentään yrittää. Vaikka aikamoinen tuote on kyseessä, hän ei ole huono. Ja minun mielestäni se alentaa - kuin myös laulajaa - niitä, jotka kuuntelevat britneyn musiikkia, kun sinä haukut laulajaa . . .

Elrond

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #3 : Joulukuu 09, 2002, 00:07:01 »
Britney Spears. Mikäpä ettei. Kuunneltavaa musiikkia. Discossa nämä ovat kivoja kappaleita. Tytöt ainakin villiintyvät tanssimaan :wink:

Neiti Spearsilla on moniakin hyviä kappaleita, joita mielelläänkin kuuntelee. ämpeekolmosina tosin lähinnä. Yhtäkään levyään en ole ostanut, johtuisiko sitten siitä, ettei ole rahaa, tai sitten siitä, että netistäkin ne saa ihan sillä samalla vaivalla mutta ilmaiseksi. CD-soitinta kun minulla ei ole.

Mitä nyt Britneyn ulkonäöstä, kaunista katseltavaa, mutta tyttöraukalla taitaa olla vähän liikaa paineita. Loma tekisi hyvää. Itse asiassa minulla on Britneyn juliste seinälläni.  :oops: (Ja nyt te tuomitsette minut aivottomaksi sovinistisiaksi, joka tahtoo naiselta vain.. ai niin, pg-13. enpä kerro enempää.)

Upea miellyttävä ääni tytöllä. jenanko se oli, joka kehui "Cinderellaa"? Latasin sen netistä viikonloppuna ja minusta se on hyvä. Moni muukin on aika hyvä. -ihmettelee muiden katseita- No hyvä on, hyvä on, minä menen pois ja nukkumaan...

UniQue

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #4 : Joulukuu 11, 2002, 22:24:56 »
No hmm. Mitähän nyt sanoisi. Britneytä vastaan minulla ei kyllä ole mitään. En nyt vain tykkää enää siitä musiikkityylistä, joten minulle ihan sama.
Itsekkin olin ennen Britney-fani, ja omistan hänen kaksi ensimmäistä
levyä, joita ei ole tultu kuunneltua aikoihin.
Britneyllä on ihan hyvä ääni, et ok. Mut mä arvostan kuitenki usein
artisteja/bändejä, jotka tekevät itse lyriikkansa, ja Britneyn lyriikathan
on sitä samaa sönkköö..

Minua ei pahemmin häiritse Britneyn pukeutuminen... Pukeutukoot mihin haluaa. Ei se sitä musiikkia paranna/huononna.

Wolfie

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #5 : Joulukuu 15, 2002, 09:21:11 »
*katsahtaa kolmeen Britney-levyynsä* Öh, joo... No siis, vanhan Vuotiksen aikoihin olin ihan älytön fani (edelleenkin on viisi julistetta seinällä) mutta alan vähän kyllästyä... Olen vain kuunnellut levyjä liikaa. Odotan kauheasti hänen neljättä levyään, hankin sen kyllä. Britneyllä on hyvä lauluääni ja hän osaa tanssia. Hänen konserteistaan nauttii...
Harmi vain ettei rustaa laulujaan itse... No mutta, hän kyllä yrittää niin kuin jackie vissiin tuossa sanoi ja... No niin. Diggaan siis. Levyihin olen vain kyllästynyt. *tulejo, neljäs levy*

Sarizella Silver

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #6 : Joulukuu 15, 2002, 14:45:47 »
En tykkää. En ollenkaan. Britney ei osaa laulaa juurikaan ilman kaiken maailman erikoistehosteita (oon kuullu jostain, en oo ihan varma) Mutta aika huono se on. Se on vaan juuri niin teinipoppari, et ei oikein innosta..Lisäksi sillä on PAHOJA asenneongelmia :wink:  Mut kyllä mä silti joskus kuuntelen sitä Born to make you happy biisiä..se on oikeastaan ainoa josta mä vähänkään pidän, Sitten on Stronger Hyvät sanat ja sävel, mut esittäjässä ei juurikaan ole kehumista. Tykkää ken tykkää. Olihan se silloin pari vuotta sitten kovakin juttu, mut ei enää. On Britney tietenkin nätti jne...ei siinä, mut se taitaa laulaa enimmäkseen ulkonäöllään :roll:  Ei mun makuuni juurikaan.

emmi

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #7 : Joulukuu 15, 2002, 16:48:21 »
Minuun ei oikein tehoa tuo "emmä mitään teollista purkkapoppia kuuntele"-asenne. Ensinnäkin..

Tupakasta
Ai että ette pidä siitä kun se välillä polttaa röökii. Kuinka moni tähti polttaa? Kovin moni, eikä heitäkään sen takia syynätä. Joten miksei Britneykin saisi :)

Lyriikoista
Onhan se aika yleistä ettei niitä omia lyriikoita kirjoitella ja lauluja sävellellä, jos haluaa vain keskittyä laulamiseen ja tanssimiseen. Ja jos on on vielä kuuluisa sanoittaja, niin hyvä näin (viittaan sillä kuuluisalla sanoittajalla sitä Linkin Parkin viirusilmää)

Lauluäänestä
Joka muuten on hyvä. Oletteko katsoneet Britneyn haastatteluja? Sellaisia joissa se laulaa pätkiä, ja vielä hyvin. Tuskinpa monikaan sen laulupätkä on tullut playbackkinä, ei tosiaankaan.

---
Ei se Britneykään ole mikään pahapaha kone :)) Sen useimmat laulut ei ole minun musiikkimakuani, mutta en voi sanoa etteikö se olisi hyvä. Se täyttää kaikki hyvän artistin kriteerit, se osaa laulaa/tanssia/esiintyä/antaa haastatteluja jne.

Tiituzka

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #8 : Helmikuu 01, 2003, 20:35:36 »
Täytyy tässä kait tunnustaa että tuleehan tuota ihan tyytyväisenä kuunneltua :roll:  Musiikki on teinipopiksi hyvää ja Britneyllä on hyvä ääni.
Mikään suurfani en ole mutta kyylä tuota tulee kuunneltua kun haluaa kuunnella jotakin missä ei tarvitse sen kummemmin "ajatella", voi vain kuunnella. Toisesta korvasta sisään ja vähän ajan päästä toisesta ulos  :wink:

Uusin levy, Britney, on mielestäni tähän astisista se paras. Olen saanut kavereilta kopioitua levyn biisejä koneelleni, levyä itseään en sinänsä omista. Parhaita biisejä ovat Cinderella, Overprotected, I'm not a girl, not yet a woman ja lonelykin on ihan kuunneltava.

Ensimmäinen levy oli mielestäni vähän sellaista... biisit oli tarkoitettu ja tehty pikkutytöille mutta sanat tökki ja pahasti. Hit me baby one more time... Ei ei ei. Vähän sönkköä ja joissain määrin "pelottavaa" (sanoitukset) kun miettii että sellaiset 7-12 vuotiaat pikkutytöt lauleskelivat tuotakin biisiä ihan onnessaan.

Toinen levy... no parempi kuin ensimmäinen, mutta... En tykännyt. Muutama hyvä biisi löytyy (mm.What U See Is What U Get ja Stronger), mutta kokonaisuudessaan ei kovin hyvä.

Itseä ei haittaa se ettei neiti Spears kirjoita laulujansa itse. Koettihan tuo kirjoittaa ja saikin aikaiseksi yhden biisin 'Oop's I Did It Again'-levylle, mutta jälki ei ollut kovin fantastinen tai edes hyvä  :?

Se miten Britney fanejaan kohtelee ottaa välillä vähän päähän. Fanit on ne jotka nostavat laulajan huipulle ja niitä pitäisi myös muistaa ja arvostaa eikä että ne unohdetan esim. keikan jälkeen täysin.

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Britney Spears
« Vastaus #9 : Helmikuu 02, 2003, 15:41:55 »
Britney... Britney on okei. Mä en ainakaan välitä pätkääkään miten se pukeutuu. Eihän sen musaa tietenkään koko ajan voi kuunnella, se alkaa jo ärsyttään, mutta englannissa tuli kaverin levyy kulutettuu... *hymyilee*

Paras levy siltä on Britney. Oon halunnu polttaa kyseisen levyn mun kamulta, mutta ku se on vähän yli kuunneltu, nii se pomppii ja muuta vastaavaa. Parhaat biisit on Cinderella, Bombastic love, Boys, I'm not a girl, not yet a woman ja I'm a slave 4 u. Siis tuolta CD:ltä. Muilta on sitten Born to make you happy, Stronger, Lucky, Oops! I did it again ja Baby one more time. ja joitain muita, joiden nimii en muista.

Tyttö paran ympärillä liikkuu aivan liikaa turhia huhuja. En ihmettele vaikka joutuis jollekkin hermolomalle. Mä oon samaa mieltä Jackien kaa. Se sentään yrittää. Sitä paitsi, kuinka moni laulaja enää sanottaa biisejään ite? Ainaki amerikassa vaikka kuinka monelle biisit tehään valmiiksi...
Forces collide.

Kirsten

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #10 : Helmikuu 03, 2003, 13:27:01 »
Britney edustaa mielestäni teini- pop- musiikkia.
jotkut laulut ovat hyivä mutta kaikissa tuntuu olevan sama sävel ja sanat.
Hänkin yrittää päästä eroon "pikku tyttö"
maineesta, mutta kun siihen on tottunut niin ei siitä pelkällä pornoilulla eroon pääse.
Kaikki laihdutus jutut ovat naurettavia! Miksi joku halua olla niin epätoivoisesti niin laiha
että pitää käyttää ulostulääkkeitä sun muuta.
Eikö voisi joskus olla semmoinen kuin meidät on luotu?

Sparkle

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #11 : Helmikuu 03, 2003, 17:26:29 »
Minäpä kuuntelin tänään Pritniä. Juuri sellaista "toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos" -musiikkia, kuten joku sanoikin. Olin ältsin iloinen kun juoruilin vaan vuorotellen kaikkien kavereiden kanssa puhelimessa siitä mitä tehdään kesällä ja sitten vaihdoin huoneen järjestystä ja söin karkkia... vaikka olisi pitänyt laskea matikkaa.

Eh, tosiaan. Britney.
Minä en kyllä jaksa pahastua siitä että joku tekee sellaista kevyttä höttöistä hattaramusiikkia. En ole kummastakaan Britney -levystäni (2. ja 3.levy) mitään maksanut joten ihan hyvällä omallatunnolla niitä sen mukaan kuuntelen. Tanssittavaa ja helppoa hölöhölömusiikkia. Myönnettäköön että neidin videot eivät aina ole kovin kivaa katsottavaa mutta onneksi ei ole musateeveetä tai vivaa.

Maailmassa on niin paljon muutakin ärsyttävää, kuten esimerkiksi Christina Aguilera, etten jaksa olla ärsyyntynyt tästä tyttösestä. Hänen moraalistaan tai käytöstavoistaan en sitten mene sanomaan mitään. Ihan sama.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Britney Spears
« Vastaus #12 : Helmikuu 06, 2003, 22:52:42 »
Pink. Eminem. Avril Lavigne. Justin Timberlake.

He kaikki ovat haukkuneet Britneytä, elleivät muutkin. Ei liikuta minua pätkääkään. Britney on samaa tyhjän kanssa, ainakin hänen musiikkinsa. Mutta tanssia hän osaa.

Pink biisissään Don't let me get me.
Eminem biisissään The real Slim Shady. ( "Yeah, he's so cute but I think he's married by Kim, hee hee".) Britney oli kai sanonut niin MTV:llä tai jtn.
Avril Lavigne ainakin eräässä Mixin haastattelussa.
Justin Timberlakebiisissään Cry me a river.

Mutta mitä Britney sanoo? Ei mitään, ainakaan julkisesti. Vaikka kyllä minun käy sääliksi Biitua. Vihaan, mutta samalla säälin häntä. Iso paha Pink, Iso paha Emppu, Pieni paha Avril ja ex-poikaystävä Justin. Ei varmaan kovin hyvät fiilikset. Äh.
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

pilami

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #13 : Huhtikuu 20, 2003, 20:51:38 »
Britney ei iske. Ei niin millään.
Tyttönen on niin teennäinen että linnutkin tippuvat puista. Sitten tyttö heiluttaa vartaloaan kuin mikäkin makuhuoneiden kuningatar.

Pari juttua, kun tehtiin Oops, I did it again -videota, Britney halusi päälleen kumipuvun, jossa rintojen kohdalla oli mahtavat toppaukset. Neidin oma rintavarustus ei hänelle riittänyt edes uran alkupuolella. Kumpa ei oisi noussut päähän tällä tyttösellä.

Dweia

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #14 : Huhtikuu 22, 2003, 16:25:25 »
Britney.
En välitä, millaisia vaatteita hän käyttää. Enkä pahemmin siitä, miltä hän näyttää. Ihminen, siinä missä me muutkin. En välitä hirveästi siitä, onko hän tehnyt kappaleensa itse. Britneyn kappaleet eivät ole niitä, joissa kuuntelen sanoja.
Minä pidän Britneyn musiikista. Tiedän, että se on oikein kunnon teinipoppia. Ja vaahtosammuttimen kokoisia faneja, niin kuin joku tuli maininneeksi. En anna sen häiritä itseäni. Vaikka kuinka teennäistä olisikin, Briitulla on hyvä ääni. Melodiat ovat hyviä. Niistä tulee iloiselle mielelle.
Britney on nuorena joutunut(/päässyt) julkisuuteen, ja vaikka isot pahat julkkikset ovatkin häntä kritisoineet ja vaikka iltapäivälehdet puivat hänen yksityiselämäänsä, hän on kestänyt sen ihmeen hyvin.
Tuo ”äiti on paras ystäväni”- juttu on vähän siinä ja rajoilla, mutta en ajattele sitä. Minä vain kuuntelen musiikkia.
En omista levyjä; kappaleita kun saa ilmaiseksi netistä.

Starlight

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #15 : Huhtikuu 29, 2003, 17:31:06 »
Avril Lavigne ei ole haukkunut Britneytä. Muistaakseni hän sanoi jossain haastattelussa, että hänellä ja Britneyllä ei ole mitään yhteistä eikä hän pidä popista. Niin, että ei hän haukkunut ole, todennut vain että ei mitään yhteistä.
Itse pidän Britneystä, se on ehkä lempilaulajani. Vaikkei hän teekkään itse laulujaan, niin silti. Ei monikaan suosittu laulaja tee laulujaan itse! Minusta on todella tyhmää, että suurin osa lehdistä vain haukkuu häntä, haastatteluissakin kyselee jotain halventavia kysymyksiä. En ny muista yhtään niistä, enkä halua etsiä sitä Suosikkia, mutta jos joku lukee kyseistä lehteä, sieltä kyllä löytyy tuo haastattelu.

Herstein

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #16 : Huhtikuu 29, 2003, 20:45:55 »
PurukumiPallo Poppi ei tehoa minuun... Mun musiikki maku ei ratkea siihen kuka paljastaa kroppaansa eniten, tai kuka sitä lantiota vispaa sööteimmin! Ei minulla mitenkään Britneytä vastaan ole, mutta hän ei sovi tuohon imagoon! Silloin joskus uransa alussa hänellä oli letit ja pitkät farkut, nyt on oudot hiukset ja  minihame mistä kaikki**** näkyy kuopion kuolleille kanoillekin!

Moony

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #17 : Toukokuu 13, 2003, 13:50:30 »
Tuote isolla T:llä. Briitun ei ole paljoa tarvinnut kamppailla uransa eteen ja itse biisitkin tekee aina joku toinen. Eihän se osaa edes mitenkään erikoisemmin laulaa. Tanssia se kyllä osaa, mikä tekeekin siitä lähinnä tanssijan, joka leikki laulajaa.
Voisi hyvin kuvitella Briitun olevan ruotsalainen. Purkkapoppia, jota vielä tekee ruotsalaiset säveltäjät. Anyway, meitsi ei tykkää Spearsista, ei sitten yhtään.

magianmestari viiru

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #18 : Heinäkuu 24, 2004, 20:11:55 »
Noniin millonkohan viimeksi tähänkin topiciin on kirjotettu? Briituhan on tehnyt tälle uusimmalle In the Zone albumille useampiakin biisejä. Alussa hänellä ja levypomoilla oli varmaan  niin kova kiire tehä rahaa ettei ollut aikaa rustailla biisejä.
Omistan: ...baby one more time albumin (onko kellään muulla semmonen valkonen kansi vaaleenpunasen sijasta? Kun minulla on enkä ole nähnyt kenelläkään muulla sellaista) ja In the Zone albumin. Molemmat on kivoja mutta taidan tykätä enemmän In the Zonesta, se ei toista niin paljon itteään.
Kun Britneytä alkoi tulemaan kaikkialta meijän luokan tytöt sekos siihen. Mä en siitä sillon välittäny kun en mitenkään voinut kuunnella silloin listakamaa. Mulla oli jotain sitä vastaan :) (en tiedä mitä)
Lainaus
Maailmassa on niin paljon muutakin ärsyttävää, kuten esimerkiksi Christina Aguilera, etten jaksa olla ärsyyntynyt tästä tyttösestä. Hänen moraalistaan tai käytöstavoistaan en sitten mene sanomaan mitään. Ihan sama.

Mikäs Christinassa sitten on ärsyttävää? Ei tästä enempää ettei Aurorit suutu... (jos kumminkin haluat vastata tähän kysymykseeni käytä siunattua yksäriä)

Cerena

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #19 : Elokuu 15, 2004, 19:03:30 »
Muuten: Britneyn tisseistä on ollut välillä kova keskustelu... Löytyisiköhän täältä lisäinformaatiota?
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/britneys_breasts.asp

Entäs Britneyn piilosanoma?
www.anothersite.co.uk/news.php?artc=65

En ota vastuuta, jos linkit ovat jonkun mielestä sopimattomia...

Jessie

 • Ankeuttaja
Britney..
« Vastaus #20 : Elokuu 22, 2004, 17:04:37 »
Kyllä Britney on hyvä, osa biiseistä on hyviä osa huonoja, Toxicista en koskaan pitänyt se oli ärsyttävä kappale joka sai mut voimaan pahoin mutta Britneyn Everytime on todella kaunis kappale, joka koskettaa heti kun sen kuulee ihanat sanat, ihana sävelly ja britneyn kaunis lauluääni tekee siitä ihanan kauniin kappaleen.

Poissa Ceciliah

 • Syystuuli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Ceciliah - livejournal
Britney Spears
« Vastaus #21 : Elokuu 22, 2004, 21:47:54 »
Aikaisemmin olin kunnon Britney-fani. Omistan hänen kolme levyä mutta nykyään ei kauheasti iske. En pidä Britneyn avioliitto sekoiluista. Eikä purkkapoppi tosiaankaan enää ole "se juttu".

En kuitenkaan halua haukkua häntä, sillä olen huomannut että Britney on kehittynyt laulajana ja jopa laulaa joskus keikoilla LIVENÄ!!! Ja se on minusta tosi hyvä juttu sillä vihaan ylikaiken playback-laulamista... Sekä hän on osallistunut joidenkin biisien tekemiseenkin.

Jotkut biisit ovat silti vielä hyviä. Esimerkiksi Everytime on oikein kaunis kappale ja sopii hyvin Britneyn laulamaksi :)
I just got lost
Every river that I've tried to cross
And every door I ever tried was locked
Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off

Daradee

 • Ankeuttaja
.........
« Vastaus #22 : Elokuu 24, 2004, 17:53:51 »
Britney ... noh, Britney. Nuo rintajutut ja tuo piiloviestit ovat minun mielestäni aika törkeä skandaali, mutta ketä ne liikuttavat? Pidän kuitenkin Toxicista, tai oikeammin sen melodiasta. Everytime taas on todella kaunis, paitsi sekin on onnistuttu pilaamaan siltä osin, että Everytimen videossa Britney on viiltänyt ranteensa auki. Ideaa?

Minun mielipiteeni Britneystä vaihtelee yhtä usein kuin eilinen sää (välillä paistoi, ja sitten tuli yhtäkkiä (aurinkoiselta taivaalta) vettä niskaan idioottimaisen paljon). Välillä minua yököttää, oksettaa ja vielä kerran yököttää nuo Britneyn piiloviestit, rinnat ja vastaavat, mutta, toisaalta, ketä meistä ne koskettavat? Eivätpä oikeastaan ketään, kertovat vain huonosta itsetunnosta ja huomionkipeydestä. Mutta kyllä minulle purkkapoppi menee hyvällä tuulella paremmin kuin metalli, ei siinä mitään.

Kimmy

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #23 : Elokuu 26, 2004, 18:49:29 »
Britney on loistava laulaja. Paras biisi on ehdottomasti Everytime, saan siitä kylmiä väreitä.. Toxic on hyvä myöskin, muut biisit jäävätkin sitten varjoon;D Britney on myös todella kaunis. Mutta tyyli on mun mielestä liian "rohkeaa"... Muuten voisin väittää, että Britney on täydellinen!

Mirachiel

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #24 : Syyskuu 13, 2004, 21:47:59 »
Nytpä täältä topicin bongasin. *naurahtaa*.
Olen inhonnut Britney Spearsia pitkään. Joo, muistan kun silloin joskus pienempänä omistin yhden Britneyn levyn "Oops I did it again". *naurahtaa*. Silloin se oli jotain niin hienoa, kun serkullani ei ollut sitä cd:tä ja minulla oli. Olin kauhean ylpeä itsestäni. Nyt voin vain nauraa noille muistoille.
En ole pitänyt Britneystä. Enkä pidä oikein vieläkään. Hänen biisinsä "Everytime" on kyllä jotain aivan mahtavaa. Sen perusteella voisi ajatella, että Britney on kasvamassa aikuiseksi pikkuhiljaa. En välittäsi kuulla häneltä enää sellaista poppia (wannabe rockkia?) mitä hän on tehnyt ennen Everytimeä. Mutta jos nyt satun kuulemaan että se menee taas sellaiseksi mitä se ennen oli, niin tuskin innostun enempää. Mutta Everytime on hyvä. Sen myönnän.

Kenian presidentti

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #25 : Syyskuu 14, 2004, 22:17:17 »
Minä en tykkää yhtään Britneyn tyylistä.. Se on hiukkasen liian paljastavaa. Ja kaikki ne huumekokeilut. Ja mikäli ette ole huomanneet Britneylle on ilmestynyt kaksoisleuka! o_O
Mutta Everytime on todella kaunis kappale. Pidän siitä Britneyn laulamana todella paljon.

Shiruka

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #26 : Syyskuu 14, 2004, 22:30:40 »
Britney.... En pidä. Ei vaan iske. Negatiivista julkisuutta viimeaikoina kerännyt, karmea tyyli(mielipide!) ja laulut: e.v.v.k. Tosin Toxic on hyvä, mutta siihen se sitten jääkin.

Jokin siinä pimussa ärsyttää minua, ja en voi sietää häntä. Nuo yllämainitut seikat vain lisäävät inhoani.

Tämä on minun mielipiteeni, toivottavasti tämä ei loukannut ketään. Toisaalta mielipiteistä ei voi kiistellä, toisaalta ne ovat ainoita asioita, mistä kiistellä.

Hagger

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #27 : Lokakuu 10, 2004, 20:28:06 »
musta Britney on ihan hyvä laulajana sekä näyttelijänä, mut niinku Kenian presidentti sano ni sen tyyli on ehkä vähän liian paljastava...
Ja nyt ku näin sen Neiti Spearsin uusimman videon: My Prerogative(en oo varma kirjotinko oikein), Ni ku ei siin sen videos ei tapahdu mitää mielenkiintosta eikä siin oo mitää mielenkiintosta. Se vaa pöyrii siin sängyllänsä puol alasti... Se on hyvä laulaja kuten jo sanoin mut jos vertaa tota videoo sen ensimmäisii videoihin ni ne ekat videot on paljon parempii, mut ymärtäähän sen ku on tollanen suuri stara ni pitää tavallaa ollakki vähän tollanen paljasteleva... Esim. vertaa suomalaisii laulajiin ni niil pysyy vaatteet päällä mut ne myy tääl suomes hyvn , mutku Britney on tollanen "suuren maailman tähti" ni sielhän on melkeinkaikki tollasii... mä tykkään ehkä eniten Britneyn ekasta CD:eestä. On ne muutki CD:eet ihan hyvii... Tää tais olla vähän ristiriitanen??

Poissa Seatear

 • Vedenneito
 • Vuotislainen
  • http://www.kuusade.net
Britney Spears
« Vastaus #28 : Lokakuu 30, 2004, 16:31:09 »
Britney= Hyvät laulunsanat, huono toteutus.
En ole mikään Britni fani, mutta hänen laulunsa ovat ihan hyvä laulaa. Muuta hyvää niissä ei olekkaan paitsi se, että sanat ovat hyvät. Lukekaa joskus niitä paperilta. (Sama juttu Tuiskun kanssa. PIIP tyyppi, mutta lauluissa hyvät sanat)
Tämä uusin Britneyn "laulu" on kammottava. Sanat siinäkin ovat ihania, mutta se toteutus... Aina kun kuulen tämän laulun (joku My Prerogative) niin huudan aina "Tekno Britneytä!" Se on niin... Kamala.
Tahdotko lukea sarjakuvaa? -> Exceptional Abilities || Kuusade.net Se pienen ihmisen domain

Missy

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #29 : Marraskuu 01, 2004, 14:31:53 »
Tältä tytöltä on mennyt hieman elämä raiteiltaan, jos sen nyt niin voi sanoa. Joskushan Britney oli suosittu, nyt se suosio tulee todennäköisesti siitä pukeutumisesta (paljasta pintaa) ja jostain muusta, ei siihen lauluääneen enää kiinnitetä niin paljon huomiota. Eikös Britney meinaa jättää laulamisen? Perhettäkö se meinaa perustaa? No, hyvä että pitää välillä vähän "lomaa". Tuo avioliittokin tuli niin nopeasti... Kyllä se on hassua tuo julkkisten elämä. Britneyllä on kuitenkin ihan hyvä lauluääni, ainakin niissä lauluissa mitkä on julkaistu jo kauan sitten, poikkeuksellisesti myö Everytime.

Madame Maxime

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #30 : Marraskuu 13, 2004, 14:43:41 »
Alunperin minulla ei ollut mitään Britneytä vastaan, mutta nykyään sen elämästä ei ota mitään selvää, kaikki on pelkkää show'ta. Ja kaikki ne puolialastoman vartalon heiluttelut videoilla ei kyllä ole mistään kotoisin! Mutta kyllä sitä musiikkia kuuntelee, nytkin mä kuuntelen Oops, I did it againia. Hyvää taustamusiikkia.
In the Zone on aika hyvä levy, niissä aiemmissa on kaikissa samanlainen rumpukomppi, kyllästyttävää.

Isis

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #31 : Marraskuu 14, 2004, 01:32:10 »
Olen ollut ennen Britneyn musiikin suurikin ystävä, mutta nyttemmin on musiikki makuni hieman muuttunut. Kuitenkin ihmettelen, että eikö ihmisillä ja lehdillä ole muuta tekemistä, kuin haukkua häntä? Britney ei ole mielestäni tehnyt mitään väärää ja eikö musiikkia pitäisi kuunnella lauluäänen, musiikin ja sanojen takia? Minua ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa, että miten neiti Spears on tänään pukeutunu ja onko hän kenties menossa naimisiin.. Kuten hän mielestäni erittäin hienosti uudessä biisissään ilmaisee, että se mitä hän tekee on hänen oma aiansa, ei kenenkään muun.

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Britney Spears
« Vastaus #32 : Marraskuu 14, 2004, 10:49:59 »
Tjaa.. No..hmm.. Mitähän tähänkii ja laittais?.. No, minusta Britneyllä on hyvä lauluääni ja se osaa tanssia ja jotkut sen biiseistä on hyviä (Toxic, You drive me crazy jne.), mutta siihen se sitten jääkin. En ole mikään Briteny-fani koskaan ollutkaan enkä tule koskaan olemaan. Minuakaan ei kiinnosta miten neitonen on pukeutunut juuri tänään tai mitä hän syö aamiaiseksi tai missä hän on milloinkin tai onko hän raskaana. Isot pahat juoruilijat vois pikku hiljaa jättää neitosen rauhaan ja antaa hänen järjestää elämänsä kuntoon ja nauttia avioliitostaan.. Kevinin(?) kanssa. Ei ihmekään että neitonen tarvitsee lomaa...
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Magpie

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #33 : Marraskuu 14, 2004, 11:12:37 »
En pitänyt Britneystä ollenkaan ennen, enkä pidä vieläkään ihmisenä, mutta täytyy myöntää, että hänen musiikkinsa on parantunut huomattavasti. Kuuntelen ihan mielelläni hänen uusinta IN the Zone levyään, koska siinä on muutama todella mukaansa tempaava kappale. Kun kuulin My prerogativen ensimmäistä kertaa, se jäi heti soimaan päähäni. Se on kyllä todella hyvä biisi..
En kuitenkaan tykkää ollenkaan neidin (anteeksi ROUVAN x)) imagosta ja hänen touhuistaan.. mutta eikö se musiikki kuitenkin ole tärkeintä.. vai??

ayu

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #34 : Marraskuu 14, 2004, 19:07:51 »
Britney Spears? Hmm. No minäkään en oikein pidä siitä. Mutta silti en vihaakaan. Jotenkin se tuntuu niin teinimäiseltä pikkutytöltä, mutta silti aikuiselta naiselta.

Britneyn pukeutuminen on kamalaa. Liian paljastavaa. Toxic musiikkivideossa, se ikäänkuin "pyöri" lattialla todella vähissä vaatteissa ja vieläpä sellainen ilme, että nyt tekis mieli s*****.
Vähän harmittaa tuo, että hänet leimataan joksikin huoraksi pukeutumisen vuoksi. En minäkään pidä sen tyylistään, mutta miksi haukkua huoraksi?
Hän on itsekkin sanonut, että haluaisi olla vähän enemmän pukeutuneempi.

Mielestäni Britney on kuitenkin kaunis ja hänellä on uskomaton lauluääni.
Ja se oli aika suloista, kun hän suuteli Madonnan kanssa, ketä hän on ihalillut jo pikkutytöstä asti.

Britneyllä on kuitenkin hyviäkin biisejä. Toxiciin olen kyllästynyt, se oli yhteen aikaan lempi kappaleenil Oops! I did it again, oli yhteen aikaan myös hyvä, mutta se on vanhentunut huomattavasti. Toivottavasti Britney tekee vielä hyviäkin biisejä.

Nassu

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #35 : Tammikuu 03, 2005, 20:50:47 »
Minusta Britneyllä on hyviä kappaleita. Se tekee hyvää poppi-musaa. Minua ei haittaa sen "töppäilyt". Itse asiassa minusta tuntuu, että osaa niistä jutuista on vain lehdistö suurennellut aika lailla. Se on pukeutuminen on mielestäni ihan OK, vaikka välillä ne värit on kyllä vähän rumia, joku oranssi on niinku yööökk. Mutta sama se minulle on esimerkiksi, kuinka lyhyt hame sillä on ollut.

Ashley

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #36 : Tammikuu 04, 2005, 23:45:13 »
musta kyseinen artisti on ihan hyvä. Omistan kaksi hänen cd:tä. Musta paras biisi on ehkä Everytime, koska siinä on niin hyvä sanat ja melodia. Britneyn äänikin on hyvä ainakin useimmissa biiseissä. Minusta Britneyn pukeutuminen on vähän avonaista, mutta kai se on vaan sen imago. Mutta ei häntä silti tarvitse haukkua. Silti se on tosi kaunis ja hyvä ääninen.

Poissa helmikana

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
oih
« Vastaus #37 : Tammikuu 09, 2005, 18:07:24 »
Minun mielestä Britney on todella hyvä, tyttö osaa laulaa, on todella kaunia ja niin edelleen..
Okei, en minäkään hänen huumesekoilustaan pidä mutten silti voi sanoa Britneytä huonoksi sillä sitä hän ei ole.
Britneyn paras biisi on ehdottomasti Everytime tai My preogative [vai miten se nyt kirjoitetaankaan]. Minulla on sellainen eräs karaoke laulu juttu, ja sillä rakastan laulaa Britneytä. Siinä on Everytime, Toxic ja Baby one more time, ja Everytimen laulan aina niistä ensimmäisenä. En pidä siitä että Britneytä haukutaan, HÄN ON NIMITTÄIN LOISTAVA LAULAJA!!!
Noista syistä hän on minun Idolini. :)

Lilliputti

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #38 : Kesäkuu 14, 2005, 22:57:49 »
Mie oon jostain syystä tykästyny Britneyyn.
Biisit on kivoja,niiden mukana voi laulaa ja ne on silleen...kivoja kuunnella.
Olen ottanu sen asenteen,etten vaivaudu "tuomitseen" Briitua lehissä olleiden juttujen takia koska ei voi tietää onko ne totta.
Britney ei varsinaisesti ole minun "idoli" mutta tyksin tytötstä kyllä.
Toivon sille ja Kevinille pelkkää hyvää ja onnea vauvan kans.

Puska

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #39 : Kesäkuu 16, 2005, 22:23:27 »
Mina pidin Britneysta ennen... Mutta nykyaan en kuuntele enaa kovin poppia, niin etta on se Briitu faniuskin jaanyt, vaikka joskus sille paalle sattuessani kuuntelenkin hanen levyjaan.
Tyttohan OSAA laulaa, mutta jos laittaa radion jokseenkin hiljaiselle autossa, joka on kaynnissa, niin mm. Everytimeissa kuuluu Britneyn ''lauluna'' vain tietyn laista kahinaa, mika tulee, jos ei omaa kovin kirkasta aanta. Mikali puheet Britneyn polttamisesta ovat totta, voisin sanoa kahinan johtuvan siita.
Musiikkivideoissa en erityisemmin pida Britneyn vaatteista, nehan ovat aika paljastavia. Tosin eivat varmastikaan pahinta laatua. Osaahan tuo tanssia... Hyvinkin, vielapa.
Olisihan ihan mukavaa, jos artisti itse sanoittaisi kappaleet, mutta ei se tassa nyt ole niin tarkeaa. Konserteissa voisi kylla ihan laulaa (niin, ilman sita taustanauhaa), mutta eipa niissa sitten olisi mitaan silmaniloa, vai? Xb Tosin miksipa muuten konsertteihin tultaisikaan, jos ei kuulemaan laulajan live aanta?
Itse tykkaan eniten 'Britney' -levysta, Etenkin kappaleesta Overprotected, vaikka en enaa Briitua kuuntelekaan.

Poissa

 • kAHVikuppisihteeri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • jump, deliver me
Britney Spears
« Vastaus #40 : Heinäkuu 04, 2005, 19:51:05 »
Minä pidän Britney Spearsista. Niin, hän todellakin on saanut julkisuutta hyvinkin paljon lanteita ketkuttamalla ja hyvällä kropalla, mutta biisitkin ovat hyviä jossain mielessä. Britneyllä on potentiaalia.
Britneyllä on minusta ehdottoman hyvä ääni. Britneyn tempaukset ovat kylläkin aikamoisen järkyttäviä, mutta ehkäpä sekin on kikka saada lisää julkisuutta ja rahaa. Kappaleissa ei ole mitään vikaa, paitsi että jotkut ovat vähän tekemällä tehtyjä ja samanlaisia renkutuksia. En perjaatteessa voi kutsua itseäni faniksi, vaikka Britneystä pidäkin. Omistan yhden levyn eikä seinilläni ole vähäpukeisia mrs. Spearseja.
"Seuraavaks me vedetään sellanen progepläjäys, että te saatanan kakarat ette löydä kotiinne."

Yayoi

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #41 : Elokuu 08, 2005, 12:04:53 »
Kyllä minä melkein kaikista lauluista pidän. Ja onhan Britney kauniskin ja hieno lauluääni... Mutta minulla ei ole mitään hankia tavata häntä tai mitään. En ole mikään aivoton himofani..^^
Laulut siis ovat ihan hyviä, mutta ärsyttää, kun kaikki pojat alkavat laulaa sitä Britney Spears onkin mies-lauluaan, kun mainitaan Britneyn nimi. Kun viidennellä teimme hänestä musiikkiesitelmän, astui esiin, poikien laulukuoro...:) Otimme siitä sitten opiksemme..

<3: Yayoi

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Britney Spears
« Vastaus #42 : Elokuu 08, 2005, 14:02:35 »
No, Britney on kieltämättä hyvä laulaja ja harvoja hänen biiseistään en ole tykänny ensikuuntelemisen jälkeen (muttei hänen biisejään loputtomiin jaksa kuunella). Muttei hän ole minulle idolli... silloin, 3 vuotta sitten(?), kun Britney oli noussut tähdeksi hän oli vielä sellainen 'tavallinen'. Nykyään hänellä on päällään paljastavia vaatteita (tai ainakin vähän aika sitten) ja tupakka roikuu suupielistä ja näyttää hurahtaneelta.
Olen lukenut nyt Britneyn pikku tempaukset ja päähän pistot iltasanomista ja pidän Britneyn elämää lähinnä jonain showna. Kaikki pitää jakaa maailman kanssa. Oliko hän menny jossain vaiheessa poseeramaan kameralle näyttääkseen mahaansa ja (en tiiä kuka tämän idean alunperin keksi) nyt sitten hän 'uhkaa' synnyttävänsä esikoisensa koko maailman nähden televisossa. En tiedä enempää tästä että oliko se vaan jokin tymä huhu vai mikä, mutta jos Britney noin ajattelee niin johan on... pitäisi jotain yksityisenä eikä levitä kaikkea koko maailmalle. Mutta hänen elämähän se on... ärsyttää vain hänen intoilu raskautensa suhteen aivan kuin ihme olisi tapahtunut...  en ole kuullut monenkaan julkiksen hehkuttavan noin paljon sitä asiaa...
No, se oli minun mielipide. Olen jotenkin britney vastainen. En tarkalleen ottaen tiedä miksi...
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Silkki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Britney Spears
« Vastaus #43 : Elokuu 08, 2005, 17:14:24 »
En keksi Britneystä mitään hyvää sanottavaa.
Muistan kun joskus kauan sitten pidin Britneystä , ja häpeän sitä nyt..
Mutta puolustuksekseni voin sanoa että Britney ei ollut vielä silloin (kun hänestä pidin) sellainen kuin hän nykyään on.
Britneyn musiikki on ärsyttävää popitusta , jota en todellakaan jaksa kuunnella.
En vain voi sietää tätä laulajaa...
and so it is..

Eikurainen

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #44 : Elokuu 08, 2005, 17:53:47 »
En pidä neiti Spearsista. En musiikista, en ulkonäöstä. Ensinnäkin ääni on  liian hento, (Everytime olkoon poikkeus, siihen ääni sopi.) vaatteissa liian paljastavat hepeeneet ylittävät sietokykyni. Uskon että musiikkia voi myydä muutenkin kuin rilluttelemalla puolipukeissa.                         Mutta tietyissä fiiliksissä Brineynkin musa on mukiinmenevä. Tai jos radiosta tulee Britneytä, en vaihda kanavaa tuskasta kiljuen.              Pari tuttuani pitää Britneystä ja silloin tyydyn kuuntelemaan hänen musiikkiaan. Mutta minun on myönnettävä että Britneyllä on hyvä tanssitaito.

Fsityi

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #45 : Elokuu 10, 2005, 11:50:00 »
En pidä. Musiikki on tylsää ja persoonatonta, minkä lisäksi hänen imagonsa on kakka. Täysi tuote. Uskon, että Britney ei ole sisäisesti kovin onnellinen ihminen.

Poissa Gwindorfyel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Britney Spears
« Vastaus #46 : Elokuu 10, 2005, 14:40:57 »
Hmm, onneksi minä olen sellainen ihminen, että minua ei kiinnosta millainen laulaja on, jos pidän hänen musiikistaan niin sillä selvä. Olen iloinen, että voin olla tällainen ihminen.
Nimittäin tykkään Spearsin musiikista, juu, se on kivaa ja vauhdikasta, mutta en todellakaan seuraile juorulehdistä hänen elämäänsä, sillä 1. suurin osa niistä on varmasti valetta ja 2 .mitä väliä sillä on, millainen laulaja on?
No, okei, se laulaja olisi joku murhaaja tai jotain vastaavaa, niin ehkä sitten boikotoisin hänen musiikkiaan, mutta Spears?!Sehän on pelkkää harmitonta juoruen levittämistä, jotta pysyisi pinnalla :)
Ja ihan hyvähän se on, että niitä juoruja levitellään, jos hän ei kerran muuten pinnalla pysyisi, jotta sitten saadaa lisää mainiota musiikkia!
Go Britney go :P
Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist

Breaktown

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #47 : Elokuu 12, 2005, 12:26:25 »
Minä pidän Someday (I Will Understand) biisistä. Kerrankin Britneyltä joku kaunis biisi <3

Eikös sunnuntaina eli huomena tule 4lta jokin ohjelma Britneystä? Henkilönä Britney on mielestäni aina ollut mielenkiintoinen.

Celdaen

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #48 : Elokuu 16, 2005, 00:07:02 »
Britney Spears ei kuulu edes musiikki-osastoon,se pitäisi luokitella kidutusvälineeksi.

Musiikki: Tusinakamaa. Samaa sontaa mitä media on tunkenut kurkustamme alas suurella rahalla jo vuosikymmeniä, onnistuen aivopesemään heikkomielisimmät pitämään tästä roskasta. Biisit ovat yhtä omaperäisiä kuin limupullot hyllyssä... näyttää,kuulostaa ja tuntuu samalta.

Tyyli: Luonnollisesti venäläinen kolmen euron huoralook. Mikä muu enään myy kun pornoa tunkee joka tuutista kaikkien yli 10-vuotiaiden silmille? Minihameet lähestyvät Ally Mäkpiilin kokoluokkaa, silikonit mallia 'näillä nousee Titanickin' ja huulien kanssa pitää varoa ettei vahingossa imaise niitä nenään ja tukehdu.

Julkisuus: Neiti saa julkisuutta säälittävillä tempauksillaan naida yksi jätkä ja sit naida toista jätkää, sitten lihotaa pari kolme kiloa ja ollaankin paksuna,sitten haistatellaan paparazzeille ja taas ollaan hetki julkkiksia... Säälittävää.

Fsityi

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #49 : Elokuu 18, 2005, 19:27:25 »
Sinäpä sen sanoit, Celdaen.

Stuck

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #50 : Joulukuu 29, 2005, 16:26:28 »
Pidän todella paljon Britneyn musiikista. Omistan myös kaikki levyt, ja olen ajatellut ostaa hänen Remix levyn. Vaikka Britney onkin hyvä laulaja, en tykkää hänen musiikkivideoista, varsinkaan näistä uusimmista Do Somethin' ja Someday I Will Understand. Parhaat biisit: My Prerogative, Toxic, Bombastic Love, Boys, Im Slave 4 U ja Brave New Girl.
Sitten se Britneyn ohjelma Chaotic, Subtvllä, se on katastroffi. Ensiksi, mua ärsyttää suunnattomasti se että Britney kuvaa itseään silleen että ainoastaan silmät ja nenä näkyy. Ja niitten jutut on vähän kanamaisia.

Kaikesta huolimatta, tykkään todella paljon Britney Spearsin musiikista. Omistan myös hänen yhden hajuveden x>, sen Curiousin. Olen fani.

Edward the Great

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #51 : Tammikuu 16, 2006, 21:20:15 »
Britneystä ei voi sanoa mitään hyvää!
Joskus tykkäsin siitä kaverini kanssa, mutta nyt se on ihan huono!
Hänen musiikkivideotkin on tyhmiä ja kauheita...
Voi Elämä!!

Scarlett

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #52 : Tammikuu 23, 2006, 15:14:48 »
Itse en voi sietää Britneytä. Tajuan kyllä, jos joku tykkää, mutta itse en vain siedä. Oops... I did it again levyltä löytyvä Satisfaction- biisi on kerrassaan loistava, KUN SEN ESITTÄÄ ALKUPERÄINEN ESITTÄJÄ!!!!! Kyseinen biisi on nimittäin alunperin Rolling stonesin kappale ja heidän esittämänään yksi lempibiisejäni.
Joka kerta kun jossakin kuulen kyseisen kappaleen Britneyn esittämänä, oikein viha kohisee suonissa, kun kuuntelee sitä voihkimista. Onneksi sitä ei enää pahemmin soiteta radiossa.

Täytyy kuitenkin antaa sen verran positiivistakin palautetta, että Everytime-biisi on kyllä ihan nätti.

Mielestäni on älytöntä, miten on ollut kauheat spekuloinnit tästä Britneyn miehestä, Kevinistä. Ja kun näin jutun niistä "Divorce Kevin"-paidoista, niin en oikein tiennyt, olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Eikös se ole sama oikeus jokaisella mennä naimisiin ja olla onnellinen kenen kanssa haluaa?

Poissa Aranea

 • Vuotislainen
Britney Spears
« Vastaus #53 : Tammikuu 31, 2006, 07:08:17 »
Tuota noin.. Britney ei kyllä todellakaan ole ainut laulaja joka on kopioinut muiden biisejä. Musta on kiva että vanhoja biisejä "uudistetaan", vaikka en sano että kaikki yritykset olisi kovin onnistuneita.

Niin ja tunnustan nyt suoraan, kiire kouluun ja kun vuotis nykyään näyttää lakkoilevan, en ehdi lukea nyt kaikkia viestejä.

Juu. Musta Britneyn musa on kivaa, vähän sellaista taustamusaa kun tekee jotain muuta. Jotkut kappaleet saa pysähtymään ja kuuntelemaan, mutta suurin osa vaan liukuu ohi.

Silti musta on ärsyttävää, että Britney leimataan imagonsa takia. Tai sen että musalaji sattuu olemaan juuri purkkapoppia, miksi tarvitsee mainita että ei pidä juuri Britneysta, vaikka oikeastaan ei pidä koko musalajista?
Imagostaan on jokaisella itsellään päätäntävalta, tuskinpa Britney työttömäksi jäisi vaikka esiintymisasu olisi toisenlainenkin (tosin täytyy muistaa että musatyyliin sopiva).
No niin en kyllä yleensäkään ymmärrä miksi laulajan imago on aina niin tärkeä. En käsitä miten se vaikuttaa musiikkiin.

Samoin tämä "Briitu ei oo tehny biisejään ite!" ärsyttää. No entä sitten? Joku ne kuitenkin on tehnyt, luultavasti sellainen joka ei itse halua esiintyä mutta silti toteuttaa itseään. Laulajan ammatti on aina rankka, tehtiin sitten laulut tai ei. Ja tod.näk. B kuitenkin pitää laulamisesta, vaikkei ehkä ookaan taitava sanojen kanssa.

Lovisa

 • Ankeuttaja
Britney Spears
« Vastaus #54 : Helmikuu 03, 2006, 20:12:54 »
Britneyllä on hyvä ääni ja osaa tanssia. Mutta kappaleet ovat mielestäni melko samanlaisia ,etten jaksaisi kuunnella niitä kauaa aikaa. Tai sitten olen vain kyllästynyt Britneyn ääneen.

Phoebe

 • Ankeuttaja
Vs: Britney Spears
« Vastaus #55 : Elokuu 04, 2007, 13:27:43 »
En enää kuuntele Britneyn musiikkia, muuten kuin jos sitä sattuu tulemaan koneelta kun kuuntelen sufflella musiikkia. On Britneylla kyllä muutama sellainen kappale mitä vielä ihan mielellään kuuntelee. Britneylla on ihan kiva ääni myös, sopii joihinkin kappaleisiin hyvin. Ala-asteella kuuntelin paljon Britneyn musiikkia, ja omistan Britneyn neljä levyä (Oops I did it again, In the zone, Baby one more time ja Britney). Nykyisin ei kiinnosta koko henkilö, eipä taida ainakaan musiikkia enää tehdä.

Dmezi

 • Ankeuttaja
Vs: Britney Spears
« Vastaus #56 : Elokuu 13, 2007, 21:34:12 »
Pidän todella paljon Britney Spearsin musiikista, eikä minua kiinnosta kuinka paljon hän paljastelee julkisuudessa tai törttöilee muuten vain. Musiikki on kuitenkin pääasia, ja Britney tekee juuri oikeanlaista purkkapoppia - kepeää ja tanssittavaa - minun makuuni. Erityisesti Britneyn äänestä pidän ja osaahan hän tanssiakin todella hyvin - ei siis mitään syytä miksen pitäisi hänestä. Minulle suosikkiartistini ulkonäöllä ei ole merkitystä, eikä muutenkaan pukeutumistyylillä, ja ne jotka tyrmäävät tähden vähänpukeisuutensa takia, voisivat miettiä onko musiikki sittenkin tärkeämpi valintaperuste. Olin tasan yhtä tekopyhä muutama vuosi sitten ennen kuin olin kuullut musiikkiakaan, ja myönnän sen. Halveksuin tätä neitosta, kunnes kuulin hänen musiikkiaan, ja tietenkin olin heti paikalla aivan myyty. Britneyn kappaleet kestävät kuuntelua, itse jaksan aina automatkoillakin huudattaa niitä miljoonanteen kertaan ;D.

makkara

 • Ankeuttaja
Vs: Britney Spears
« Vastaus #57 : Syyskuu 02, 2007, 20:51:16 »
Olen pienenä tykännyt Britneystä ihan kauheasti ja kyllähän tuota nyt vieläkin kuuntelee. Paitsi tämä Britneyn uusi biisi on kyllä ihan kauhea.

Muuten minua käy Britneytä sääliksi. Tuntuu vähän jännältä kun ajattelee kuinka paljon Britney on muuttunut siitä, millainen oli ekojen levyjensä aikana.

Vampyyrityttö

 • Ankeuttaja
Vs: Britney Spears
« Vastaus #58 : Syyskuu 29, 2007, 21:18:33 »
Voi Britneytä, sillä ei mene nyt hyvin. :( En ole suuri fani, mutta tykkään musiikista ja hän on hyvä tanssimaan. Olen kavereitteni kanssa harjoiteltu muutama Britneyn tanssi ja tanssittu ne kevät juhlasssa :) En pidä hänen uusista biiseistä Gimme More tai baby boy vanha tuotanto on parempaa ja toivon, että britney paranee ja laittaa elämänsä järjestykseen.

Poissa Liberty

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • http://liberty.vuodatus.net
Vs: Britney Spears
« Vastaus #59 : Lokakuu 04, 2007, 18:34:25 »
En nyt osaa kirjoittaa mitään asiallista Britneysta. Olen pahoillani hänen nykyisestä tilastaan ja toivon, että hän vielä pääsee vaikeuksiensa yli. Britneyn henkilökohtainen elämä ei kuitenkaan ole minulle mitenkään sydämen asia enkä ole koskaan sitä sen tarkemmin seurannu kuin mitä lehtiotsikoissa lukee. Musiikki on kuitenkin se pääasia. Olen aina nimittäin pitänyt Britneyn musiikista. Ihanan kevyttä liibalaabamusiikkia. Ei aina jaksa kuunnella mitään kamalan syvällistä ja taiteellista ja synkkään. Vaihtelua tarvitsee eikä Britney ole lainkaan huono vaihtoehto. Pidän biiseistä ja Britneyn tavasta laulaa. Lisäksi Britneytä on ihan mukava katsoa esiintymässä, koska lavakarismaa löytyy ja tanssitaitoa myös. Minusta on ihana nähdä vanhoissa videoissa, kun näkee kuinka esiintyjä nauttii tilanteesta. Uusimmassa tempauksessa Britney näytti pikemminkin eksyneeltä eikä oikein tuntunut kuuluvan lavalle. Surullista.
You are everything I want 'cause you are everything I'm not.

jaina

 • Ankeuttaja
Vs: Britney Spears
« Vastaus #60 : Elokuu 20, 2008, 22:19:56 »
En oikein pidä Britneystä, mutta jotkut kappaleet ovat ihan siedettäviä. Harmi vain, ettei neidillä itsellään mene juuri nyt kamalan hyvin. Voi voi. Briitun uusista biiseistä pidän ehkä vähemmän kuin vanhoista, mutta en osaa perustella, että miksi. Mielestäni se vain on niin. Harmi vain, että monet kappaleet ovat liian samankaltaisia.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Britney Spears
« Vastaus #61 : Syyskuu 05, 2008, 19:57:22 »
Henkilönä en pidä Britneystä, vaikka toisaalta ymmärränkin, miksi hänestä on tullut sellainen mikä on... Kaikille ei teinitähteys oikein sovi (leffapuolelta vaikkapa Macaulay Culkin), mutta kyllähän jotkut teinitähdet elämässään menestyvät myöhemminkin, kuten Christina Aguilera.
Joskus minulla oli kausi, kun kuuntelin Spearsia, ja sen kokoelmalevyn sain joululahjaksi. Sitten meni pari vuotta, etten kuunnellut levyä juuri ollenkaan, mutta kas kummaa; viime aikoina olen sitä toisinaan kuunnellut, ja mp3:ssa on pari kappaletta. En voi missään nimessä sanoa, että Britney kuuluisi lempiartisteihini, mutta kyllä ne kappaleet ihan kuuntelua kestävät. Musiikkimakuni ei lähentele poppia, joten siksi sitä voikin pitää erittäin eriskummallisena asiana. Britneyn ääni on ok, mutta ei se saa suurempaa ihailua minulta.
Tosin itse kyllä tulee joskus laulettua Britneyn kappaleita ihan vain harjoituksen vuoksi. Esimerkiksi My Prerogative on ihan sopivan haasteellinen veto.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Lithium

 • Ankeuttaja
Vs: Britney Spears
« Vastaus #62 : Syyskuu 05, 2008, 20:44:48 »
Noniin. Itse en pidä Britneystä nykyään. Verratkaapa jotakin 'Gimme Morea' 'From the Bottom of My Broken Heartiin'? Ne ovat ehkäpä hieman erilaisia.

 <-- Tuossa on sellainen 'The Evolution Of Her Voice'-juttu, kannattaa katsoa. Hän oli pienenä parempi.

Minua ärsyttää ja säälittää Britneyn nykyinen tila (muuten, olette ehkäpä kuullet Chris Crockerista? 'if anything ever happens to her, im gonna jump off the nearest f*cking building'). Katsoin tässä ehkä viikko sitten SubTV:ltä tulleen 'Britney Spears paparazzien tähtäimessä'-ohjelman. Kamalaa. Siinä seurattiin yhtä.. no en minä tiedä mikä se on, mutta kuitenkin jotain toimistoa jolla oli kymmeniä kuvaajia koko ajan seuraamassa Britneytä. Ja silti Britney vain vilkutteee heille ja hymyilee. Tuota noin...

Siskoni omistaa yhden hänen levyistään, 'In The Zone'. Se on ihan siedettävä vaikka en ole ikinä mikään Britney-fani ollutkaant

//Youtube-linkki poistettu. -Kate
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 21, 2010, 05:11:54 kirjoittanut Kate »