Kirjoittaja Aihe: Uniklubi  (Luettu 21267 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Jelou

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« : Huhtikuu 13, 2004, 22:34:10 »
En ainakaan nähnyt vielä tästä topiccia, joten oli tietenkin aivan pakko tehdä.

Siis, kuinka moni täällä pitää Uniklubista? Oletteko mahdollisesti nähneet livenä? Milloin olette ruvenneet pitämään?

Itse pidän kyllä. Hyvinkin paljon. Oli sattumaa että näin kävi, sillä aika vitsillä (ja sattumalta!) mentiin TikTakin levynjulkistamiskeikalle. Tiedettiin, että siellä esiintyisi lämppärinä bändi nimeltä Uniklubi, mutta eipä tuo silloin vielä mitään sanonut. Mutta sitten paikan päällä ensiksi huomattiin että aikas hyvännäköisiä miehiä ja sitten kun musakin oli omantyylistä, oli sydän viety. Siitä lähtien sitten.

Sen jälkeen olen ollut Tampereen Metroautoareenan keikalla ja Postitalon keikalla myöskin. Rakas ystäväni tuonne voitti liput ja antoi ne sitten minulle ja toiselle ystävälleni. (Hänen ansiostaan muuten tuonne TikTakinkin keikalle päädyttiin..) Nyt olisi tarkoitus sitten lähteä kaikille keikoille minne vaan mahdollista. Varsinkin kesän festareille ^^

Uniklubin ensimmäinen sinkku Rakkautta ja piikkilankaa on soinut aika ahkerasti radiossa, joten luulen että aika moni täällä ainakin tietää bändin. Sinkkukin on virallisen sinkkulistan toisena. Sinkulta löytyy muuten toinenkin kappale, Tunnit, joka oikeasti saa melkein kyynelehtimään. Uniklubin musiikki on jotenkin niin herkkää. Ihanaa myöskin että laulavat suomeksi.

Mutta minä vaikenen (mutta vain hetkeksi?). Kertokaa te.

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Uniklubi
« Vastaus #1 : Huhtikuu 16, 2004, 21:17:00 »
Hmmh. Olen kuullut Uniklubilta huimat kolme biisiä, mutta ei kyllä kolahda. Rakkautta ja piikkilankaa on ihan mukiinmenevä biisi, mutta

1) En pidä laulajan äänestä
2) Lyriikat ovat aika angstit ja naiivit

Melodia ja soittimet toimivat todella hyvin, mutta eivät tarpeeksi hyvin, jotta voisi olla häirintymättä laulajan määkivästä äänestä ja sanoista. Nyt siis puhun Rakkautta ja piikkilankaa -biisistä, mutta muutkin kuulemani olivat samantyylisiä.

Että näin. Ja tämähän on vain minun mielipiteeni.
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Ixion

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #2 : Huhtikuu 17, 2004, 16:01:37 »
En ole kuullut kuin tuon Rakkautta ja piikkilankaa, se kun soi YleX:llä (selittää kovasti: muut kanavat ei kuulu kunnolla, ainoa vaihtoehto!) melko tiuhaan tahtiin.. (en siis ihan oikeasti kuuntelisi YleXää jos olisi vaihtoehtoja! No okei, ylen ykkönen, mutta onko se yhtään parempi?)
Niin, olin siis sanomassa, että kyllähän tuo Uniklubi rullaa melko mukavan kuuloisesti, minä ainakin tykkään. En tiedä sitten, millaisia muut biisit ovat mutta tuo yksi ainakin on ihan jees. :) Eikös se ole aika uusi bändi? Luulisin, etten ole siitä kuullut ennen tätä kevättä..

muoks: Näin tuon videon sunnuntaina levyraadissa, ja yllätyin tyyppien Negative-Him-tyylisestä esiintymisestä. Se laulaja ainakin näytti tosi Ville Valo-maiselta.. Olin jostain syystä kuvitellut, että tyypit on semmoisia farkut-t-paita-tyyppejä, vähän samanlaisia kuin Liekin tai Happoradion tyypit. Semmosia..vanhoja.*naur* tuo ei ehkä ollu ihan oikea sana, mutta..*olankohautus* jotain kuitenkin. :)

Poissa Yaya

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • möfff
Uniklubi
« Vastaus #3 : Huhtikuu 21, 2004, 20:23:02 »
No niin, mielestäni kyseinen bändi on ihan ok. Tai ainakin se biisi rakkautta ja piikkilankaa on hyvä. Toisaalta en ole kuullut bändin muita kipaleita, niin että on aika vaikeaa arvioida bändiä yhden kappaleen perusteella, sillä eihän niistä muista biiseistä sitten tiedä. Minäkin näin rakkautta ja piikkilankaa- biisistä tehdyn videon, mutta se ei kyllä ollut mielestäni mitenkään erinomainen, mutta ei kyllä huonokaan. Keskiverto video sanoisin. Se ei vain yksinkertaisesti kolahtanut, vaikka biisi kyllä on hyvä. Upeat sanat.
It's time to take some real risks.

Selidor

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #4 : Huhtikuu 22, 2004, 11:02:04 »
Radiosta tuo 'Rakkautta ja piikkilankaa' osui eka kertaa korviini. Kyllä se päähän jäi soimaan. Ja seuraavalla viikolla olikin Nrj top10:sssä hitti vai huti -äänestyksessä. (->hitti) Ja aina kun se tuli radiossa -ainakin jossain päin taloamme- radio kääntyy kovemmalle.

Nyt sitten pikkusiskoni osti sen singlen (*jupisee* minun se piti ostaa). Singlessä on siis kaksi kappaletta: 'Rakkautta ja piikkilankaa' ja 'Tunnit'. Tykästyin jo alkumusiikkeihin tuon toisen kappaleen kuullessani. Se on huomattavasti rauhallisempi, kuin 'Rakkautta ja piikkilankaa'. Mun mielestä se sopisi johonkin elokuvaan musiikiksi.

Grrracie

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #5 : Toukokuu 26, 2004, 16:22:39 »
Itse en tykkää siitä, että bändiä luokitellaan vain yhden biisin perusteella, mutta minä luokittelen nyt.

Eli siis. Rakkautta ja piikkilankaa oli ensimmäisellä kuuntelukerralla loistava. Toisellakin vielä ja ehkä kolmannellakin, mutta kun sen kuuli miljoonannen kerran kilahti päässä.

Uniklubi itsessään toimisi minulle varmasti paljon paremmin, jos se olisi pienempi underground-juttu. Tiedostan, että kyseessä on oma asennevammani, mutta bändit joista tulee hirveitä "teinit tykkää"-massailmiöitä eivät oikein kolahda.

Naa

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #6 : Toukokuu 26, 2004, 17:52:22 »
Emm.. En tykkää siitä Rakkautta ja piikkilankaa -kappaleesta. Jotenkin se on vain niin rasittavan ja rasittuneen kuuloista kun kertosäe pölähtää ilmoille. Sitten näin levyn (tai singlen, ihan sama) mainoksen eilen telkkarista ja tuntui, kuin pikku-HIM olisi syntynyt o.O Vokalisti ainakin oli ottanut jotain mallia Ville Valosta. Ja minä en pidä HIMistä, eli miksi pitäisin sen kopiostakaan? (Kyllä, se on riittävä syy x)) Tietysti höpsöä tuomita bändi yhden kappaleen perusteella, mutta enpä viitsi lässyyttää jotta joku fani ei loukkaantuisi.

Triplu

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #7 : Toukokuu 30, 2004, 20:51:37 »
Ah ja voi. Uniklubi. Hmmm. En pidä. Rakkautta ja piikkilankaa on naurettava angstausbiisi, jossa ei ole mitään hyvää, vaikka harvinaisen tarttuva onkin. Muutenkaan Uniklubin biisit eivät ole kummoisia, kun eilen olin niitä katsomassa livenä. Vaikka en pitänytkään musiikista, niin tykkäsin kuitenkin, että pojilla oli hyvä meininki lavalla ja tuntui homma toimivan ihan hyvin. Ja meikki on aina plussaa pojilla ;)

Jelou

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #8 : Kesäkuu 03, 2004, 11:51:30 »
No niin. Topicin perustajalla nyt omaa sanottavaa. Heh.

Uniklubin suosio on kasvanut aika järjettömästi. Täytyy myöntää, että parempi fiilis oli silloin kun heistä ei tiennyt vielä juuri kukaan. Haikeana muistelin tässä vähän aikaa sitten niitä aikoja kun aivan innoissani kuuntelin postin sivuilta Rakkautta ja piikkilankaa -kappaletta, joka ei todellakaan silloin vielä soinut radioissa. Nykyään mieluummin suljen radion tai vaihdan levyllä kappaletta, jos kyseisen kuulen.

Mutta, kuten Jack Sparrow mainitsikin, keikoilla toimii aivan äärettömän hyvin. Itsekin tuolla kyseisellä keikalla olin ja mielestäni tuo tuon tytön Heartagram-korun lahjoitus oli aika hienoa. Itse en omastani luopuisi, edes Teemun takia. Tuo oli kahdeksas kerta kun näin Uniklubin livenä ja onhan sitä rokkikukkoilua tullut rutkasti lisää.. Vaikka ymmärtäähän sen.

Kuinka moni täällä muuten omistaa Uniklubin Rakkautta ja piikkilankaa -albumin? Minä omistan, mikä ei sinänsä ole yllättävää. Siinä todellisia helmiä ovat Kiinni jään, Hetki hiljaisuutta, Olemme yhtä ja Totuus. Kaikki nuo olivat kyllä entuudestaan tuttuja keikoilta, mutta levyversiot ovat tietenkin erilaiset..

No mutta. Uniklubiltahan ilmestyy kohta toinen sinkku. Ehkä 'radiokansakin' muodostaa toisenlaisen käsityksen Uniklubista sen jälkeen. Tai sitten ei..

Kunpa pääsisi taas keikalle.. No, kohta on onneksi Provinssirock.

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Uniklubi
« Vastaus #9 : Kesäkuu 25, 2004, 13:54:50 »
Mietin tässä, että olisiko Uniklubi "katu-uskottavampi" ja vähemmän "teinix" bändi, jos he tekisivät englanninkielisiä biisejä? o_O

Uniklubia on luonnehdittu ja verrattu suomenkieliseksi HIM:iksi. Laulusolostilla on samantapainen tatuointi alavatsassaan kuin Ville Valolla, ja koko bändikin on täynnä meikkaavia poikia. He laulavat myös aika samankaltaisita asioista kuin HIM - suomeksi vain.

HIM on menestynyt ulkomailla hyvin, ja heitä kuuntelevat myös raavaat miehet. Toisin kuin Uniklubia, joita kuuntelevat mielestäni/toistaiseksi vain teinit. Tässä voikin sitten miettiä, onko englanninkielisyys menestyksen mitta... ¬_¬
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

ongelmanuori

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #10 : Kesäkuu 25, 2004, 19:42:39 »
Hyi, hyi ja vielä kerran hyi.

Siis Uniklubi on mielestäni jotain niin kauheaa. En pidä yhtään bändin jäsenistä, jotka ovat luulevat olevansa jotain. Ei, eivät ole ollenkaan "katu-uskottavia" tummine meikkeineen ja pitkine hiuksiseen. Lähinnä naurettavaa.

Lyriikat ovat huonoja ja angstaavia, kuten edellä jo useasti mainittiin. Parasta lyriikoissa on se, että ne ovat suomeksi. Toisin kuin Negativellä, josta minulla on myöskin paljon pahaa sanaa.

Uniklubi on jotain niin teinimeininkiä, että ei kiitos.

Ja tämähän oli minun mielipiteeni.

Jelou

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #11 : Kesäkuu 29, 2004, 14:46:37 »
Tämä on ihan outoa, kun mun tekee oikeasti pahaa lukea asiallisia, negativiisia kommentteja. Koska totuutta niissä toki on.

Itse pidin kyllä Uniklubista jo silloin kun sillä ei ollut vielä tätä ns. teinibändin imagoa. En sano että itsekään olen kovin vanha, mutta kyllä se silti harmittaa. Se kirkuminen ja hysteria on ärsyttävää. Ennen pojille saattoi jutella ihan muitta mutkitta, mutta nyt joutuu odottamaan vähintään sen viisi minuuttia ja sitten heti pois. Pientähän tämä on toki, kun vertaa vaikkapa Negativeen, mutta silti.

Tuosta englanninkielestä.. Jussi ainakin itse on sanonut, ettei lähde huonolla englannilla mitään laulamaan ja lyriikat syntyvät helpommin suomeksi. Ei sekään kovin hyvänkuuloista sitten olisi, vaikka "rock'n rollin kielellä" laulettaisiinkin.

Kyllä mä ainakin toivon Uniklubille pitkää uraa ja niin poispäin, mutta kuinka mahdollista se sitten on.. Vaikea sanoa. Kesällä ja syksyllä olisi tarkoitus nyt käydä muutamilla keikoilla ja nauttia kyseisetä musiikista ja livemeiningistä.

Mutta en mä häpeä sitä, että mä olen Uniklubi-fani.

solitude

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #12 : Kesäkuu 30, 2004, 12:59:07 »
Itse kuulin Uniklubista ensimmäisen kerran silloin, kun radiossa soi tämä Rakkautta ja piikkilankaa biisi. Ja ihastuin biisiin heti.

Heillä on monia muitakin hyviä biisejä. Suosikkejani ovat Totta vai tarua sekä Tunnit. Molemmat todella kauniita kappaleita. Olisi tarkoitus cd:kin tässä joskus hankkia.

Olen nähnyt Uniklubin livenä kaksi kertaa tämän kuukauden aikana. Provinssissa ja Party planetissa. Ja bändihän kuulostaa livenä ihan mahtavalta!

Aikon

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #13 : Heinäkuu 02, 2004, 00:32:58 »
Kappale Rakkautta ja piikkilankaa on hyvä ja iski heti, kun kuulin sen. Siinä vain oli jotain... (?)
Mutta kun näin musiikkivideon, niin ne ihan selvästi matki HIM:ä...
Tai no kyllähän parilla niilläö tyypeistä oli HIM idolina, mutta miksi ne matkii?
Joo, no eihän se mun asia ole, mutta en viitti ostaa sitä levyä. Jos joku tuttu viitsisi ostaa sen tai sitten kopioisin joltain (ja sehän oli sallittua omaan käyttöön. ;)).

Ansku-tonttu

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #14 : Heinäkuu 02, 2004, 10:41:52 »
Kääk. Uniklubin musiikki on ihan hyvää, vaikka mun mielestä se Rakkautta ja Piikkilankaa on vähän :// Ei siitä saa aidon kuulosta, ei sitten millään. Kaupallista rahantuottoa tuo biisi on. Ärsyttää muuten myös se tässä bändissä kun pitää olla niin HIM ja meikata itteänsä ja kaikkea. Levittäkää sitä puuteria ja laittakaa ne paidat päälle.

Musiikkivideo on kyllä niin ällöttävä. Laulaja hyppii siellä ilman paitaa ruman tatuoinninsa kanssa. Pakko myöntää, että olen ladannut tuon Rakkautta ja piikkilankaa koneelle, mutta ei se enää iske kun sen on kuunnellut kymmenen kertaa läpi.

Kuuttis

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #15 : Heinäkuu 17, 2004, 02:26:26 »
Vihaan Uniklubia. Syyt ovat niin simppelit että melkein hävettää kirjoittaa näin lyhyt viesti Vuotikseen;

1. Biisit kuulostavat kamalilta melodioiltaan ja soundeiltaan, jotka ovat niin ahtaita ja harmaita että ei olisi mikään ihme jos joku olisi tukehtunut studiolla tunkkaisuuteen, plus että kitarasoundi on yksinkertaisesti kamala.
2. Sanoitukset. En välttämättä vaadi mitään Bob Dylania tai Jarvis Cockeria, ja tyylipuhtaassa glamrockissa sanoitusten syvällisyydellä ei olisi välttämättä hittojakaan väliä, mutta kun Uniklubi on jo soundeiltaankin niin syvältä niin sopisi edes sanoitusten toimivan. Lisäksi suomalaisilla bändeillä sanoihin kiinnittää pakostikin huomiota. Meinasin purskahtaa bussissa nauruun kun radiosta kuulin Uniklubin uuden (s)hitin Kylmää, jonka sanoitukset ovat kuin krapulaisen pissiksen jonka poikakaiffa on juuri jättänyt.
3. Laulaja on ruma eikä osaa laulaa.

Toivon bändin nopeasti lopettavan itse ennen kuin ehtivät lisää nöyryyttää itseään ja ärsyttää meitä muita jotka tosissaan uskovat että suomessa voidaan tehdä ihan hyvää musiikkia. Ainakaan nykyisistä biiseistä ja soundeista ja ulkonäöstä en löydä mitään mitä ei olisi jo tehty samalla tavalla mutta paremmin.

-Kuuttis

Beah

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #16 : Heinäkuu 18, 2004, 03:21:02 »
Kreew, Uniklubi. Hyi. En tykkää yhtään. En kuuntele sellaista musiikkia ollenkaan, ja sitäpaitsi joka puolella näkee jo Uniklubin kaltaisia bändejä ihan tarpeeksi, joten ei kiitos.

Musiikki on tylsää. Lauletaan ehkä vähän rockahtavampeja rakkauslauluja aivan onnessa ja kaikki kertoo loppujen lopuksi samasta asiasta.

Livenä en ole nähnyt. En ainakaan vielä. Mutta Uniklubi tulee tänne välipuistorockiin, niin näen sen siellä ainakin :D Pitää sitten katsoa onko se yhtä vakuuttava kuin musiikkivideoissaan :D

Laulajalla on ihan hyvä ääni. IHAN. Kyllä.

Gimmuli

 • Ankeuttaja
Re: Uniklubi
« Vastaus #17 : Heinäkuu 25, 2004, 20:22:44 »
Mä tykkään uniklubista. Se "kylmää" ja "Rakkautta ja piikkilankaa"
on hyvii kappaleita. Ekan kerran ku mä kuulin sen "rakkautta ja piikkilankaa" kappaleen radiosta ni aloin tykätä Uniklubista.
Sen "kylmää" kappaleen mä kuulin ku Uniklubi oli NRJ:llä vieraana ja ne laulo livenä siel niit kappaleita... Kyl mä oon kuullu muitaki Uniklubin kappaleita, mut en muista niitten nimii.

Mä en oo nähny ikinä Uniklubii livenä, mut en kyl välttämättä haluiskaa vaik se onki hyvä bändi.

Starbridge

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #18 : Heinäkuu 25, 2004, 23:31:42 »
"Lennän luoksesi, kuolen vuoksesi! Rakkautta ja piikkilankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!" Gyaaaah! I hate this!
En tiedä miks mutta en pidä siitä. Se on vaan jotain niin tosi syvältä. Se laulaja on muuten ehkä homo... :) Ainut hyvä asia siin bändis. ((ainaki sillä  on oikeassa korvassa homohoukutin.))

Mutta ensinnäkin se laulaja muistuttaa hirmuisesti Ville Valoa... Gyah...
HIM sentään menee multa alas muttei Uniklubi... :) Sori vaan kaikille uniklubi faneille.

Poissa neidor

 • Xena
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pakeha (aroha) Maori
  • KC
Uniklubi
« Vastaus #19 : Heinäkuu 25, 2004, 23:36:58 »
En oikein välitä kyseisestä bändistä, jos kiltisti sanotaan. Se musiikki on jotenkin niin tekemällä tehtyä, "ah-niin-syvällistä" sekä luokatonta. Minä olen kuullut kaksi biisiä. Toisesta en vain muista mitään. Debyytissä on onnettomasti yritetty hakea runollisuutta yhdistämällä kovan ja pehmeän/kauniin ja ruman. Kaunotar&hirviö- teema kelpaa minulle kyllä Disney-formaatissa, muttei Uniklubin muodossa. Väritön, tylsä ja tähdenlento ovat kolme ensimmäistä adjektiivia, mitä tulevat mieleen. Ei pure edes pienesti. Kovinpa nyt kyseistä bändiä parjasin, mutta se oli vain minun mielipiteeni. Kyllä eräät (ex :P)ystäväni Uniklubista pitävät. Minusta se on vain huono.
Colombia = You'll come for the enticing beauty of the Caribbean Sea. You'll stay because you've been kidnapped and locked in the trunk of a Dodge Dart.

dracolainen

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #20 : Heinäkuu 27, 2004, 21:05:40 »
Ei kosketa. Ei sitten yhtään.

Valitettavasti Uniklubi tuntuu ottavan kaiken irti tästä uudesta "teini-gootti"-sukupolvesta soittaen angstista poppia. Varmasti myy hyvin kun on nättejä poikia meikit naamassa.

Musiikki sinänsä on ihan jees. Siinä vain ei ole mitään omaa, ei mitään uutta; käytettyjä fraaseja tunkee joka puolelta.

Bändin krediteiksi voin sanoa, ettei musiikissa mitään huonoakaan sinänsä ole. On se vaan hassua kun näitä "pikku-himejä" syntyy nykyään kuin sieniä sateella. Soittimet ovat hyvät, sanoitukset runollisia mutta onttoja. Tällä bändillä ei ole mitään sanomaa.

Poissa Brian Molko

 • Northman's Pet
 • Hirnyrkki
 • Such a dull toy
 • Tupa: Luihuinen
Uniklubi
« Vastaus #21 : Elokuu 22, 2004, 11:26:26 »
Johan on negatiivista. Te voisitte pitää sit Negativesta. heh.

No itse en ole Uniklubin fani. Vihasin musiikkia ja ainoa hyvä oli että muutama hyvännäköinen äijä. Janne ja Pasi ja Teemu ^^ No, ei laulajassakaan vikaa.

No, nyt eilen olin niiden keikalla. Kaveri kysyi. No, koska sain tilaisuuden tavata Janne livenä päätin mennä. Keikka oli mahtava. Sain halattua laulajaa, Pasia ja tietenkin Jannea joka laittoi nimmarinsa kauluspaitaani ja ystävä otti meistä yhteiskuvan <3 Teemu antoi mulle oman pyyhkeensä mut joku järkkäti vei sen. *mur*

Ihana keikka hyvää musaa. En ole yhätikään fani mutta meen takuulla Kuopion keikalle taas Jannea moikkaamaan. Kivan rento tyyppi. Ja sain silitellä sen hiuksia. *obsessed with hair* Ne jutteli mukavia ja ei todellakaan ollut noussut päähän.

No tässä.
Julien, you're slow-motion suicide.

Poissa Hagrid

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Uniklubi
« Vastaus #22 : Elokuu 22, 2004, 14:16:20 »
Tällaisia bändejä on ihan liikaa! He vain rämpyttävät rumpuja, kitaraa ja huutavat mikkiin!
Voihan Uniklubin kappaleet jäädä päähän soimaan, mutta niissä ei todellakaan ole mitään persoonallista, jota minun mielessä joka artistissa pitäisi olla. Todellakin!
Bändinkin jäsenet eivät ole millään tavallaan erillaisia. Kopioimista, sanon minä!
"Älä kutita nukkuvaa lohikäärmettä."

zaNNa

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #23 : Lokakuu 11, 2004, 00:06:14 »
Mä ajattelin jo kauan että mitähän, en todellakaan pidä tollaisesta! Sitten vain "Kylmää"-biisi vaan kolahti ja kovaa (juuri tänään :)). Tarkoitus olisi ne nähdä Kuopiossa & Tahkovuorella Piazzalla ensi vuoden alussa.. Olkoot vaikka tunkkaista ja harmaata, mutta jos sävelkorva tykkää niin minkäs voit. Ja olen niin herkkis nykyään että mikä vain mikä saa itkemään menee. Hih.

Ja nehän on söpöjä.

Chervil

 • Ankeuttaja
Uniklubi
« Vastaus #24 : Lokakuu 26, 2004, 19:12:14 »
Ite tykkään Uniklubin Kylmää biisistä ja siitä "uudesta" Näiden tähtien alla kipaleesta. Ne kolahtaa johonkin syvälle sisimpään. Muutenkin tuollanen vähän melankolisempi musiikki iskee paremmin kun joku hihhii-ompa-hauskaa- musiikki. En enää osannu edes inhota sitä Rakkautta ja piikkilankaa-biisiä kun nimeltämainitsemattomat radio kanavat renkutti sitä kolme kertaa tunnissa, mutta kun kaveri raahasi viikonloppna minut mukaansa poikien keikalle, olin myyty. En muuten tykkää niistä mutta sanat on ihanat ja keikoilla mennää eikä meinata ja fiilis on hyvä.