Kirjoittaja Aihe: Selviytyjät  (Luettu 23241 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #125 : Huhtikuu 23, 2008, 23:00:23 »
Mahtoikohan muuten Jonathanista tulla kaikkien aikojen vihatuin henkilö Selviytyjissä?
No jaa, uskon, että Johnny "Fair Play" on tuolla saralla aika syrjäyttämätön :D Hänhän sai taivuteltua muut luopumaan mahdollisuudesta tavata läheisiään väitettyään, että hänen kaverinsa kertoi hänen mummonsa kuolleen. Kuka muistaa vielä Johnnyn, käsi ylös!

Kulunut kausi on kyllä ollut mielenkiintoinen, jos lähdetään vertaamaan pariin aiempaan. Itse olen totaalisen retkahtanut Yuliin, komea ja älykäs mies, joka kyllä on hyvin perillä pelin hengestä. Ozzy on myös ihana pieni voimapesä :P Pidän kyllä myös suunnattomasti Beckystä, yhtä laillahan hän tekee campside-choreseja kuin muutkin, ja hän ja Yul ovat niin sympaattisia yhdessä ^^
Jotenkin tässä on kulkenut useamman tuokkarin läpi kuin sumussa, itse en meinaa muistaa uusimmista mitään. Ensimmäistä Borneo-tuokkaria en ole nähnyt, mutta sen jälkeen melkeimpä kaikki. Itse pidin paljon Australiasta, Afrikasta ja Amazonista sekä All-Starsista. Parhaiten ovat jääneet mieleen myös se tuokkari, jossa Rupert oli ensimmäisen kerran (muistan, miten kiehuin kun Savage pudotettiin) ja missä Johnny Fair Play esitti kaikkien aikojen ala-arvoisimman vedon; näistä saarituokkareista se, missä Kathy oli ensimmäisen kerran (en muista voittajaa, mutta finaalinelikossa oli hänen lisäkseen Pascal, Kathy ja Neleh). Siinähän oli myös Boston Rob? Ja hän ihastui naiseen, joka tuli saarelle kuin Kleopatra?

Selviytyjät on mielenkiintoinen ihmissuhdekokeilu. Sillä on viihdearvoa, joka laskee hiljakseen, kun "kaikki on jo nähty". Olisi mielenkiintoista, jos he kokeilisivat kylmää ilmastoa (huolehtien, että ihmisillä olisi ne _lämpimät_ vaatteet). Tämä rotujakokokeilu on mielestäni toiminut hyvin :)
//Mutta jos jokin on ollut kautta rantain epäreilua niin se, että turhan usein se voiton ansaitseva on jäänyt juuri kolmanneksi, esim. Kathy, Terry tms. Taktikointia.
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Poissa Túrin Turambar

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • One day, one room
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #126 : Huhtikuu 24, 2008, 07:23:26 »
Lainaus
Kuka muistaa vielä Johnnyn, käsi ylös!

*Nostaa käden ylös*

Juu, pidän valtavasti selviytyjistä. Olen kattonut Australia-tuotantokaudesta asti. Tämä tuotantokausi on minusta ollut erittäin hyvä, mukana on ollut muutamia hyviä vetoja. Suosikkini ovat Yul, Becky ja Ozzy. Uskon itse, että Yul voittaa, sillä hän on koko ajan hallinnut peliä liitoillaan ja kalastellut ääniä tuon tuosta. On kyllä harmi että Jonathan tippui, hän oli oikein viihdyttävä älykkyydessään.

Vanhoista tuotantokausista suosikkipelaajiani ovat olleet Terry Panamalta, Johnny Fair Trade sekä tietysti Ruupert Pearl Islandista ja All starsista. Seuraava tuotantokausi on Fidzillä, en tiedä koska alkaa. Mielestäni he kyllä kohta saisivat mennä mantereelle! Vaikkapa johonkin Siperiaan ;)

Túrin 
Cannery Row in Monterey in California is a poem, a stink, a grating noise, a quality of light, a tone, a habit, a nostalgia, a dream.

nr: Gabriel García Márquéz - One hundred years of solitude

Poissa Fairplay

 • "Let the games begin"
 • Vuotislainen
 • The shadows betray you because they belong to me!
 • Pottermore: GhostWombat47
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #127 : Toukokuu 12, 2008, 16:06:40 »
Mahtoikohan muuten Jonathanista tulla kaikkien aikojen vihatuin henkilö Selviytyjissä?
No jaa, uskon, että Johnny "Fair Play" on tuolla saralla aika syrjäyttämätön :D Hänhän sai taivuteltua muut luopumaan mahdollisuudesta tavata läheisiään väitettyään, että hänen kaverinsa kertoi hänen mummonsa kuolleen. Kuka muistaa vielä Johnnyn, käsi ylös!

Nyhyy välillä tuntuu että olen ainoa joka tykkää Jonny Fairplaysta. Jonny on numero 1 all time survivor favorite listallani. Itse seuraan nykyään amerikan tahtiin jossa on jo 16 kausi
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
päässyt loppuun asti. Voittajaa en vielä tiedä mutta toivon että
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
voittaa.

Seuraava tuotantokausi alkaa 7.6 ja laitan muutamia kuvia tähän ja kilpailijat






Angarita, 28, Los Angeles, CA, juristi
Robinson, 32, Compton, CA, expert witness locator (en osaa suomentaa!)
Bernis, 34, Lafayette, LA, rakennustyöntekijä
Franklin, 42, Los Angeles, CA, civil engineer manager (en osaa suomentaa!)
"Dreamz" Herd, 25, Wilmington, NC, cheerleadingvalmentaja
Cole, 35, Santa Monica, CA, mainosyrityksen johtaja
Rivera, 28, Miami Beach, FL, mainosyrityksen johtaja (ja en kopioinut tätä suoraan yläpuolelta!)
Durousseau, 27, Lake Charles, LA, rahankeräysjärjestön jäsen
Stritesky, 55, Ramsey, MN, koulubussin kuljettaja
"Rocky" Reid, 28, Los Angeles, CA, baarimikko
DeBen, 27, Los Angeles, CA, muotisuunnittelija
Gomez, 25, Oxnard, CA, loan officer (en osaa suomentaa!)
Linares, 36, Los Angeles, CA, asiakaspalveluedustaja
Yi, 23, Cincinnati, OH, opiskelija
Lee, 25, Chicago, IL, projektipäällikkö
Verreos, 38, San Antonio, TX, yksinhuoltajaäiti
Kimball, 27, Boulder, CO, internetsivujen tuottaja
Kwan, 52, Ross, CA, arkkitehti
Chan, 54, Martinez, CA, tietokoneinsinööri

Ennakkosuosikkini ovat Yau-Man Chan, Mookie Lee ja Earl Cole
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 12, 2008, 16:12:24 kirjoittanut Fairplay »
"Ah you think darkness is your ally? You merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn't see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!"

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #128 : Toukokuu 18, 2008, 11:23:45 »
Minä ainakin muistan Jonny Fairplayn, hän on yksi ehdottomista kestosuosikeistani. Se että kaikki tuntuivat vihaavan häntä oli ainoastaan plussaa :)

Kuitenkin, selviytyjät. Olen seurannut sarjaa ihan alkutuotantokausista asti, aluksi taisin seurata melko tiiviistikin. Sitten oli sellainen pitkä ajanjakso, että seurasin tuotantokausilta jakson sieltä, jakson täältä, niin etten ehtinyt muodostaa suosikkeja heimoista tai erinäisistä henkilöistä. Asia kuitenkin muuttui, kun televisiosta alkoi Cook Islands. Nimittäin Cook Islands, kaikissa asetelmissaan ja juonitteluissaan oli paras ikinä näkemäni Selviytyjien tuotantokausi - hakkaa jopa Borneon.
Cook Islandsissa oli paljon loistavia kilpailijoita, mutta suosikkini oli alusta lähtien Ozzie - hän oli lyömätön. Jonathanin ja Candicen loikatessa toiseen heimoon The Aitu Four sai kaikki sympatiani puolelleen, ja olin valtavan iloinen heidän menestyksestään. Oli mahtavaa katsella, miten he pelasivat niin hienosti yhteen ja pudottivat yksitellen kaikki muut pelistä pois. Ja kun lopussa he neljä olivat jäljellä - no, minusta sen hienompaa ei voinut ollakaan. Etenkin Jonathanin tippuminen oli minusta mahtavaa, olkoonkin että hänen ansiostaan tuo nelikko pääsi niskan päälle.
Finaalissa olikin sitten mielestäni selvää, että pysti kuului joko Yulille tai Ozzielle - eihän Beckyä nyt voinut kaikessa kiltteydessäänkään luokitella kilpailuun mukaan. Pidin molemmista miehistä kovin, ja sinänsä pystin meneminen Yulille ei juurikaan harmittanut; siltikin, olen sitä mieltä, että jos nuo kilpailijat oikeasti laitettaisiin autiolle saarelle, niin Ozzie olisi todennäköisesti ainoa joka selviäisi hengissä. Eli, Ozzie <3

Sitten selviytyjistä yleisesti, minusta se on hyvä sarja. Olkoonkin, ettei se todennäköisesti ole ihan sitä mitä televisio antaa ymmärtää, on se äärimmäisen viihdyttävä. Kilpailijat ovat yleensä mielenkiintoisia, ja haasteita on aivan älyttömän kiva katsella. Eiköhän sarjan suosiosta kerro se, montako tuotantokautta siitä on tehty - se on todellakin säilyttänyt suosionsa. Hienoa lauantai-illan viihdettä. 
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #129 : Elokuu 17, 2008, 14:20:27 »
Oma suosikkini tältä kaudelta on Yau-Man.
Yau on sympaattinen. Hän on yllättänyt kaikki, sillä hän on voittanut haasteita ja tehnyt mm. keihäänheitossa ja jousiammunnassa loppuun asti kestäneet kärkitulokset. (Samassa haasteessa hän teki myös tikassa väliaikaisen kärkituloksen.) Hän on myös mukava ja hauska, koska hän osaa käyttää huumoria.

Yau-Manhän kätki valetalismaanin. Se kuvaa hänen luonnettaan: yllättävä, hauska sekä ovela. Juuri noiden syiden takia minä pidän hänestä.
Yau muistuttaa Brucea muutama kausi sitten. Hänkin oli suosikkini, ja huumorintajuinen, erilainen sekä vanha. Bruce oli kuvaamataidon opettaja, mutta silti pärjäsi hienosti haasteissa. Yau taasen voitti koskemattomuuden, ja hän on muutenkin menestynyt.
Itse toivon Yau-Manille voittoa, koska hän ansaitsee sen. Hän käyttää hyödyksi kaikkia pelin osa-alueita: Hän menestyy haasteissa, löysi talismaanin, käyttää oveluutta (valetalismaani) sekä käytää hyväkseen hyviä suhteitaan.

~kirja
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Hippogriff

 • :)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SicklePotion51
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #130 : Elokuu 20, 2008, 23:11:09 »
Lähes kaikkia muita kausia olen katsonut, paitsi tätä uusinta. Innostus on ehkä hieman lopahtanut. Pari ensimmäistä kautta olivat parhaimmat, sitten ne alkoivat toistaa itseään melko paljon, ja voisipa jopa sanoa näin että kun on nähdyt yhden kauden on nähnyt ne kaikki. Toki on mielenkiintoista nähdä kun uusia kilpailijoita tulee ja niistä voi löytää uuden suosikin. Mutta kuitenkin, mielipiteeni on että parhaimmat kaudet on nähty jo. ;>

Poissa Chrystal

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #131 : Syyskuu 05, 2008, 14:11:43 »
Aloin katsoa Selviytyjiä vasta joskus viime kaudella, jota täällä esitettiin. Suosikkini oli Ozzy. Olisin tahtonut hänen voittavan, mutta eihän Ozzy jäänyt Yulista kuin vain yhden äänen päähän! Pidin myös Jonathanista (vai mikä se nyt olikaan) koska hän ei pelasi omaan pussiinsa. :D

Tämä kausi koukutti minut mukaansa. Mukana on monia hyviä tyyppejä, tämänhtekistä suosikkia minulla ei Michellen pudottua oikeastaan ole. Yau-Man on tosin hauska tyyppi. Me saimme makeat naurut hänen valetalismaanistaan. (Jos joku ei ko. jaksoa katsonut, niin Yau-Man löysi talismaanin. Hän keksi tehhdä tilalle valetalismaanin, eli hän maalasi jonkinlaisen naaman kookospähkinän puolikkaaseen, kääri niihin säkkeihin ja hautasi siihen paikkaan, josta talismaani löytyi.) Olisipa joku käynyt esittämässä sen.
Välillä en tiedä, ketkä ovat kenenkin kanssa liitossa jne. Dreamzista en erityisemmin pidä, Cassandra on ihan mukava. Earlilla on vahvat suhteet toisiin kisaajin (jos olen edes jotenkin kärryillä pysynyt..) ja minusta sen vuoksi voi päästä hyvin finaaliin.




"Ron kuule, sinä tiedät vallan mainiosti, että Harryn ja minut kasvattivat jästit!" Hermione sanoi. "Me ei kuultu lapsina tuollaisia satuja, me kuultiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Tuhkimo-"
"Mikä se on, joku sairausko?"
-Harry Potter ja Kuoleman varjelukset

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #132 : Lokakuu 10, 2008, 08:06:16 »
YAU MAN RULES =D

katson melkein aina selvarit juu...

En tiedä miksi. Se vain kiehtoo jotenkin,mutta ajatelkaamme toisten näkökulmasta.
Siis iskäni ei vaan voi sietää selviytyjiä. Mikä niissä o pahaa?
Katsomme aina kokoperheen kanssa, jollei äiti ole töissä siihen aikaan.
Selviytyjät on hienoin sarja, koska se on amerikkalainen, ja,, siitä EI ole suomalaista kopiota, jotka ovat tulleet p -stä.
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Nadia

 • mastermind
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #133 : Lokakuu 10, 2008, 09:32:05 »
siitä EI ole suomalaista kopiota, jotka ovat tulleet p -stä.
Tietääkseni suomalainen kopiokin on tehty. Olisikohan ollut Suomen selviytyjät, joka oli ihan mahdottoman tylsä. Aivan kuin niiden pikkulasten eräseikkailuohjelmat, hyrr.

No Selviytyjiä ei tule juuri nyt katsottua, sillä lauantai-illat tulee vietettyä harkoissa. Katselin niitä isin kanssa aina pienenä, mahtavia muistoja tuli mieleen.. Koko perheen kanssa emme kokeneet Selviytyjien tuomaa tunnelmaa, vaan äippä katseli omia murhamysteerejään toisesta telkkarista. Ai että, syöksähtelin aina äidin ja isin välillä kun piti nähdä traagiset murhat ja Selviytyjät. Tämänhetkisestä kaudesta olen jäänyt yllättävän vähän pois, sillä näin kyllä lopun, alun, ja pari keskijaksoa, jotka riittivät mielipiteeseen. YAU-MAN RULES! Joomoi.

//Arrrh, huomaa heti etten ole katsonut kyseistä sarjaa. >D
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 10, 2008, 09:40:34 kirjoittanut Nadia »
so throw your diamonds in the sky
we'll stay gold forever

Poissa qmis

 • paperitähti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kaunein
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #134 : Lokakuu 10, 2008, 09:35:51 »
siitä EI ole suomalaista kopiota, jotka ovat tulleet p -stä.
Tietääkseni suomalainen kopiokin on tehty. Olisikohan ollut Suomen selviytyjät, joka oli ihan mahdottoman tylsä. Aivan kuin niiden pikkulasten eräseikkailuohjelmat, hyrr.

Suomen Robinson :------D
And I will love until my heart it aches
And I will love until my heart it breaks
Kanelitanko -> qmis

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #135 : Lokakuu 04, 2009, 11:52:27 »
Miksei kukaan ole kommentoinut tällä hetkellä menossa olevaa kisaa? Fanit vastaan suosikit, ja mukana on Ozzy <3 (se vaan on tosi söpö ja paras!) ja Yau, joka kyllä (nyyh) tippui jo. Olin tosi iloinen kun Ozzy löysi talismaanin ja matki vielä Yauta ja laittoi valetalismaanin sinne oikean tilalle. Kumpa joku ärsyttävä menisi ja löytäisi sen.
Heimojen uusintajaosta en niin hirveästi tykännyt, ja olisivat ne voineet jo äänestää sen Chetin pois, mutta kyllä se Joelkin alkoi ärsyttää. Erikin ilme oli kyllä hyvä kun se tajusi että Joel lähtee. Toivottavasti se heimo ei nyt häviä kaikkia seuraavia kisoja. Cirie manipuloi peliä ehkä liikaakin, mutta niin kauan kuin se menee mielestäni oikein niin ei se mitään.
Olen nähnyt kaikki muut paitsi Borneon kisan, ja jossain vaiheessa vähän kasvettuani tajusin sarjan aika lailla toistavan itseään. Jos mukana ei ole kieroja omaneduntavoittelijoita kuten vaikka Jonathan, koko kausi on toivottoman tylsä. Äänestetään heikoimmat pois, yhdistetään heimot, yksi vahvimmista voittaa koskemattomuuden ja toinen vahva äänestetään pois ja lopulta parhaiten korttinsa pelannut voittaa. Tämä karkotussaari oli ihan hyvä uudistus, toi uutta mielenkiintoa, mutta kyllä sekin alkaa olla jo nähty. Seuraan sarjaa kuitenkin aina kilpailijoitten takia, koska minun on pakko saada tietää kuka voittaa (ja koskaan se ei ole se minun suosikkini). Kaikkien aikojen suosikkini on varmaan Stephanie, joka oli kahdesti peräkkäin mukana ja sitä sanottiin myös kaikkien aikojen vahvimmaksi naispelaajaksi. Heti kakkosena tulee Ozzy, joka on muuten vaan paras.

// Joo, kyllä se Jason sen taitaa löytää. Mielestäni se ei kyllä ollut kovin vakuuttava se Ozzyn tekemä talismaani, mutta jos se menee lankaan niin ei voi mitään. Kieltämättä faneista juuri Jason on ehkä paras.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 04, 2009, 16:13:03 kirjoittanut Raparperi »
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Afro

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #136 : Lokakuu 04, 2009, 16:40:40 »
Syömiskisoja olisi erittäin nautinnollista katsoa (Kiinan kaudella aloin itkeä kun heidän piti syödä kilpikonnanpoikasia *niisk*) kunhan siinä ei ole mitään kilpikonnanpoikasia tai muuta, muuten itken taas kolme päivää. Joelin olisi kyllä pitänyt hieman auttaa Chetiä, hän tuntui tietävän että raahaa kaveria perässä ja hän oli lyönyt päänsä. Tipuin melkein sängystä kun näin miten Joel lätsähtää naamalleen mutalätäkköön (HAHHAHHAA!).

Jonathania kävi hieman sääliksi kun kärsi siellä sen haavansa takia (eikös se tulehdu ens kerralla?) mutta ei hän mikään suosikkini ole. Suosikkejani ovat James ja Cirie (voi miten hienosti hän pyöräytti silmiään kun Joel putosi), kyllähän hän manipuloi ehkä liikaakin, mutta tällä kerralla siitä tuntui olevan iso apu (taktiikkasyistä).

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #137 : Toukokuu 21, 2011, 22:43:12 »
Ei herranjestas ku naurattaa :'D Vieläkös Vuotiksesta löytyy Selviytyjien katsojia? Ihan tällee Suomen tahtiin katsovia siis? :D

Kyllä täytyy sanoa, että en muista koska olis ollu yhtä viihdyttävä kausi kuin nyt! Pari edellistä kautta en jaksanut katsoa muuta kuin kilpailut, kun ne "juonittelut" ja muut leirisähläykset alkoi jo toistaa itseään. Tällä kaudella onkin ihan uudet kuviot ja kyyneleet silmissä ollaan isän kans naurettu! :D

Russell. Mitä muuta pitäisi sanoa? Mies löysi kaksi piilotettua talismaania ILMAN VIHJEITÄ ja kolmannen pienen vihjeen kera. Ei herranjumala. Ja kaikki suunnitelmat on menny niinkuin Russell sanoo, muilla ei oo ollu paljon vaihtoehtoja :D Mahtava tyyppi! Ent. Galu heimo on täynnä niin ääliötä porukkaa (lukuunottamatta ehkä Shamboa ja Johnissaki saattaa pieni järjen siemen kyteä), että ei tottakaan. Niin se vain on, että rakkauteni tätä sarjaa kohtaan on noussut huimasti tän kauden myötä.

En malttais oottaa mitä seuraavaksi tapahtuu! :D (Äiti kyllä on ilkee ja on vahingossa välillä spoilannu -esim. tiedän kummasta heimosta voittaja on, mutta en että kuka- kun se meni katsomaan netistä kuka ton kauden voitti... ilonpilaaja.)
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #138 : Toukokuu 21, 2011, 23:41:20 »
Minä katsoin viime kauteen asti Suomen tahtiin, mutta sitten sain tietää 20. kaudesta tiettyjä seikkoja, joten oli pakko katsoa nyt telkkarissa pyörivä 19. kausi ja tietysti 20. kausi lähes yhteen putkeen.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

mutta kyllä, tämä nyt menevä kausi oli kyllä viihdyttävä, ja kerran aloitettuani olen jo kaudessa 22. Totta tosiaan, tästä ne kaudet alkoivat muuttua melko mielenkiintoisiksi. Ärsyttää vain tässä kaudessa Galun tyhmyys, Russell sai hääriä ihan miten tahtoo eikä kukaan tajunnut hankkiutua hänestä eroon. Ja tosiaan uskomatonta kuinka hän löysi niitä talismaaneja, eikä kukaan muu tajunnut mitään. Teki mieli välillä hakata ruutua kun Russell omahyväisenä kertoili suunnitelmistaan. No joo, mutta kannattaa katsoa tämä kausi ja etenkin kaudet 20 ja 22, ne vasta hyviä olivatkin!
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Fairplay

 • "Let the games begin"
 • Vuotislainen
 • The shadows betray you because they belong to me!
 • Pottermore: GhostWombat47
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #139 : Toukokuu 22, 2011, 00:13:12 »
No joo, mutta kannattaa katsoa tämä kausi ja etenkin kaudet 20 ja 22, ne vasta hyviä olivatkin!

Nyt itken. Miten kukaan voi sanoa 22 hyväksi kaudeksi vaikka se on reippaasti huonoin kausi ikinä Selviytyjien historiassa. Jopa Fiji, CI ja Samoa ovat parempia.

BTW ne jotka ihmettelevät Russellin "mahtavuutta" niin hän sai ihan varmasti ne talismaanit tuotannolta.
"Ah you think darkness is your ally? You merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn't see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!"

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #140 : Toukokuu 22, 2011, 11:21:48 »
BTW ne jotka ihmettelevät Russellin "mahtavuutta" niin hän sai ihan varmasti ne talismaanit tuotannolta.

Varmasti? Paljonhan tästä on ollut puhetta ennenkin, että kuinka paljon tuottajat ovat itse tunkeneet lusikkaansa soppaan ja kuinka paljon ohjelmassa sitä "selviytymistä" sitten muka on. En kuitenkaan oikein usko tähän väitteeseen... tai sitten Russell on ihan sairaan hyvä näyttelijä. Minusta vain tuntuu, että hän on oikeasti suunnitellut valmiiksi mitä tekee ja kyllähän ne talismaanit ovat loppujen lopuksi olleet aika ilmiselvissä paikoissa (ainakin kaksi ensimmäistä) ja jos lähtee asenteella, että nyt mennään eikä meinata, niin minusta siinä ei ole mitään huijaamisen makua...

Muuten, moneskos kausi tämä onkaan Suomessa? En haluaisi alkaa googlailemaan, koska se johtaa helposti spoilaantumiseen joko tästä tai tulevista kausista... :)
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #141 : Toukokuu 22, 2011, 11:38:46 »
Suomessa nyt menossa kausi 19, Samoa.

 
Nyt itken. Miten kukaan voi sanoa 22 hyväksi kaudeksi vaikka se on reippaasti huonoin kausi ikinä Selviytyjien historiassa. Jopa Fiji, CI ja Samoa ovat parempia.

Se on oma mielipiteeni, johon vaikuttaa paljolti yhden tietyn henkilön mukanaolo.
 
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Jos minulta kysytään, niin Thaimaa, Kiina ja Fiji ovat totisesti huonoimpia kausia, parhaita taas 20, 16 (Fans vs Favourites) ja All Stars. Omiin mielipiteisiini vaikuttaa suuresti kilpailijat, joillain kausilla ne ovat todella tylsiä, mutta yleensä jos kilpailijat ovat edes kohtalaiset niin silloin kausikin saattaa olla ihan viihdyttävä.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Fairplay

 • "Let the games begin"
 • Vuotislainen
 • The shadows betray you because they belong to me!
 • Pottermore: GhostWombat47
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #142 : Toukokuu 22, 2011, 18:11:12 »
Jos minulta kysytään, niin Thaimaa, Kiina ja Fiji ovat totisesti huonoimpia kausia, parhaita taas 20, 16 (Fans vs Favourites) ja All Stars. Omiin mielipiteisiini vaikuttaa suuresti kilpailijat, joillain kausilla ne ovat todella tylsiä, mutta yleensä jos kilpailijat ovat edes kohtalaiset niin silloin kausikin saattaa olla ihan viihdyttävä.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)


Ja tämän takia inhosin kautta koska
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

BTW ne jotka ihmettelevät Russellin "mahtavuutta" niin hän sai ihan varmasti ne talismaanit tuotannolta.

Varmasti? Paljonhan tästä on ollut puhetta ennenkin, että kuinka paljon tuottajat ovat itse tunkeneet lusikkaansa soppaan ja kuinka paljon ohjelmassa sitä "selviytymistä" sitten muka on. En kuitenkaan oikein usko tähän väitteeseen... tai sitten Russell on ihan sairaan hyvä näyttelijä. Minusta vain tuntuu, että hän on oikeasti suunnitellut valmiiksi mitä tekee ja kyllähän ne talismaanit ovat loppujen lopuksi olleet aika ilmiselvissä paikoissa (ainakin kaksi ensimmäistä) ja jos lähtee asenteella, että nyt mennään eikä meinata, niin minusta siinä ei ole mitään huijaamisen makua...

Tästä on oikeasti ollut paljon huhuja ja spoilaa kautta 20 ja 22
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
"Ah you think darkness is your ally? You merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn't see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!"

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #143 : Toukokuu 22, 2011, 18:18:38 »
Ihan todellako joku vielä seuraa Selviytyjiä. Itse kyllästyin jo jossain 12. kauden paikkeilla silloin kun se tuli maikkarilta. Jokainen kausi tavallaan toistaa toisiaan, vain paikka ja ihmiset muuttuvat.

Ja mielestäni sarja menee huijauksen puolelle, kilpailijat ovat ihan liiankin hyvässä kunnossa kärsiäkseen ruoka- ja vesipulasta. Naisilla on aina hiukset laitettu (onko joillain jopa meikkiäkin) vaikka tuskin sitä nyt ensimmäisenä tekisi, jos yrittäisi selvitä hankalissa oloissa. Ja eivät edes näytä kovin likaisilta, joten varmasti jossain on suihku, jossa tyypit käy ainakin kerran viikossa, tuskin merivedessä kovin hyvin puhdistuu.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Selviytyjät
« Vastaus #144 : Helmikuu 18, 2012, 11:21:06 »
http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1497077/menestysformaatti-mtv3-kanavalle-osallistu-selviytyjat-suomi--ohjelmaan

Nyt kaikki Suomen Selviytyjät-fanit ilmoittautumaan mukaan! En malta odottaa että tämä tulee telkkariin! Tosin Suomen Robinson ei ollut kovin hyvä silloin kun sitä pienenä seurasin, mutta josko tämä Amerikan-formaatti toimisi suomalaisillakin. Jännä nähdä, kopioiko Suomi-versio täysin amerikkalaista vai onko siihen saatu jotain omaa.
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)