Kirjoittaja Aihe: Marilyn Manson  (Luettu 8395 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Katie Bell

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« : Helmikuu 09, 2004, 20:16:51 »
Ihmettelin, että vuotiksessa ei ole tehty vielä aihetta Marilyn Mansonin mahtavalle musiikille. Vai olenko ainut joka pitää Mansonin musiikista?

Tällä hetkellä olen kuullut vain muutamia kappaleita (mm. mOBSCENE ja This is the new *hit) ja lukenut kirjan. Tarkoitus olisi kyllä hankkia cd heti kun saan tarpeeksi rahaa....

Eli mitä mieltä olet Mansonista? Pidätkö vai vihaatko?

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Marilyn Manson
« Vastaus #1 : Helmikuu 09, 2004, 22:51:48 »
Pidänkö vai vihaanko? Hmm, aika lailla molempia. Veljelläni on neljä Mansonin levyä, ja kylläjän ne on tullut kuunneltua läpi. Ihan hyviä biisejä, tosin aika samankuuloisia. Sanoja en ole koskaan kuunnellut, joten niistä en sano muuta kuin että onnea sille joka ne haluaa lukea. Tainted lovin ja mObscenen (?) musavideot olen nähnyt, ja aika rajua meno se kieltämättä on.

Ulkonäkö. Ei voi puhua Marilyn Mansonista mainitsematta tämän ulkonäköä. Toisaalta ihailen, toisaalta kammoksun. Herra Manson on välillä erittäin kuvottava, etenkin kun niitä videoita katsoo. Ihmettelen vain, että onko hän koskaan ilman niitä maskeja? Jossain näin kuvan hänestä ilman meikkejä, se kuva oli otettu oikeudessa. Hän näytti hyvin väsyneeltä, ja iho oli kalpea mustiin hiuksiin verrattuna.

En vapaaehtoisesti kuuntele Mansonia, mutta ei se nyt niin pahaa musiikkia ole kuin voisi kuvitella.
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Poissa Adéa

 • On
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Uruz
 • Tupa: Tuvaton
Marilyn Manson
« Vastaus #2 : Helmikuu 10, 2004, 10:07:24 »
Meikäläinen pitää Mansonin musiikista aika paljon ottaen huomioon, ettei laulaja muuten oikein vetoa. Muistaakseni Resident Evilin musiikista vastasi osittain kyseinen herra, ja siinä oli elokuva josta pidin kaikin tavoin, erityisesti musiikista.

Omistan Mansonin levyn "Smells like Children", jonka löysin alekopasta, ja kahdeksan euron hintansa kyseinen plättä on maksanut takaisin pyörittyään cd-masiinassa uuden vuoden jälkeen tauotta. Levyn parhaita biisejä ovat mielestäni "Kiddie Grinder", "Sympathy for the Parents", "I Put a Spell on You" sekä "Scabs, Guns ja Peanut Butter".

Joskus on vaikea päättää onko jotkut Mansonin biisit musiikkia, vai pelkkää soittimien raiskausta ja muuta älämölöä. Mutta usein se kyllä on enemmän tai vähemmän nautittavaa musiikkia. Tulevaisuudessa en aio kuitenkaan enempää Mansonia hankkia, ainakaan levyn muodossa, sillä herra ei niin kovin iske.
Mens agitat molem.

Poissa Ulputti

 • harmaan loputon tihku
 • Vuotislainen
 • Tupa: Luihuinen
Marilyn Manson
« Vastaus #3 : Helmikuu 27, 2004, 16:16:14 »
Omistan neljä levyä muodossa tahi toisessa, ja voisin niitä luonnehtia näin:

Golden Age of Grotesque
Ihan klassista Mansonia. Lyriikoita ei hukuteta tajuttomiin kitaran'rääkkäyksiin' kuten vaikka Antichrist Superstarissa ja sanoissa on sanomaa. Levy kestää hyvin useankin kuuntelukerran putkeen, sillä kappaleet avautuvat hiljaksiin. Itse hämmästyin, kun totesin Ka-boom ka-Boomin olevan rakkauslaulu...

Parhaat:
- Tainted Love (Edustaa Mansonin 'herkkää' puolta ja koskettaa henkilökohtaisesti. Tulkintaa.)
- Baboon Rape Party (Yksi näistä mahtavista sekoiluista.)
- This Is the New Shit (Mainio taustalle kun hakkaa nyrkkeilysäkkiä...)
- Doll Dagga Buzz Buzz Ziggety Zag (Tähän kappaleeseen alunperin ihastuin. Seko ja ihana.)


Mechanical Animals
Ehkä vähän epätyypillisen pehmeä ollakseen Mansonin tuotantoa. Kappaleet upeita silti, ja melkein kaikki ansaitsisivat päästä parhaiden listalle.

Parhaat:
- Speed of Pain (Yksinkertaisesti kaunis.)
- User Friendly (En tiedä, mikä minua siinä kiehtoo. outoa.)
- Great Big White World (Koskettaa. ETMMSK-kappale tämäkin.)


Antichrist Superstar
Keskimääräinen levy, jota en ole kuunnellut niin paljoa, että voisin sanoa enempää.

Parhaat:
- Mister Superstar (Nerokas.)


Smells Like Children
Friikki, friikimpi. Mitä voi sanoa musiikista, joka on miksattu vauvan itkusta, hetekan natinasta, huohotuksesta ja puhelinkeskustelusta? Mitä voi sanoa levystä, jossa noin puolet kappaleista on remixejä?

Parhaat:
- Sweet Dreams (Are Made of This) (Klassikko. Sopii hyvin Masonille.)
- Scabs, Guns And Peanut Butter (Nerokas. Heh.)
- Eternal Cocksucker (Haluaisin kuulla Cake And Sodomyn.)
- Dance of the Dope Hats (Tulee mieleen Joutsenlammesta Pikku joutsenten tanssi, jonka esittää 10 silinteriä...)
pecc@QuakeNet

TKTH

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #4 : Maaliskuu 13, 2004, 10:47:24 »
Lainaus käyttäjältä: "Ulputti"

Smells Like Children
Friikki, friikimpi. Mitä voi sanoa musiikista, joka on miksattu vauvan itkusta, hetekan natinasta, huohotuksesta ja puhelinkeskustelusta? Mitä voi sanoa levystä, jossa noin puolet kappaleista on remixejä?

Parhaat:
- Sweet Dreams (Are Made of This) (Klassikko. Sopii hyvin Masonille.)
- Scabs, Guns And Peanut Butter (Nerokas. Heh.)
- Eternal Cocksucker (Haluaisin kuulla Cake And Sodomyn.)
- Dance of the Dope Hats (Tulee mieleen Joutsenlammesta Pikku joutsenten tanssi, jonka esittää 10 silinteriä...)


Tuo on ehdottomasti paras Mansonin levy!!! Kannatan kuunteleemaan sen jos haluu nähdä sen "miehen" :wink: todelliset karvat. Häneltä löytyy kyllä jokaisessa käänteessä jotain ihan outoa.
Ja tuosta Sweet Dreams kappaleesta on tehtu taideteoskin. Sellainen sametilla päällystetty sohva. Tekijänä ikuinen Manson-fani Kimmo Scroderus.
Päätelkää siitä että Manson on jaksanut tehdä ihan oma musiikkiaan kauan ja jaksaa vielä kauan kohautella ihmisiä järjettömyydellään!
Maailman paras sekopää...EHDOTTOMASTI!!!![/quote]

Poissa Ranloo

 • Vuotislainen
Marilyn Manson
« Vastaus #5 : Maaliskuu 14, 2004, 11:47:02 »
Kuuntelin Mansonia joskus vuosia sitten suhteellisen aktiivisesti. Naurattaa vieläkin ajatus, että luin The Long Hard Road out of Hellin ollessani kuudennella :D No, hyvä, että on tullut jo 12-vuotiaana opittua tunnistamaan homot sen perusteella, kunteleeko ihminen The Smithsiä vai ei.

Koneella on muutama kappale edelleen.

Lainaus käyttäjältä: "Ulputti"
Ihan klassista Mansonia. Lyriikoita ei hukuteta tajuttomiin kitaran'rääkkäyksiin' kuten vaikka Antichrist Superstarissa ja sanoissa on sanomaa.


Kummaa. Mielestäni juuri ACST on yksi lyyrisesti nerokkaimmista levyistä, joita tämä herra on markkinoille pukannut. Mister Superstar tosiaan on _nerokas_. MA ja HW alkavatkin jo olla sitä kuuluisaa teinigooteiltarahatpois -meininkiä.

No, vaikkei herra mitään muuta (merkittävää) olisi tehnyt, niin ainakin osaa rahastaa oikein kunnolla :D Kukaan ei voi vakavissaan kirjoittaa biisejä tyyliin Disposable Teens ("I never really hated a one true god, but the god of the people I hated"). Hohhoijjaa.

"..and I say that you're full of shit."

Ja vielä rahoittajia mollataan :>
Yök!

medu

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #6 : Maaliskuu 14, 2004, 12:23:32 »
Kun minä näin joskus viidennellä/kuudennella musavideon 'Beautiful people' ihastuin heti:D Uskokaa tai älkää. Se oli niin..pelottava se video ja musakin oli ärhäkkää. Sittemmin tutustuin Mansonin musiikkin paremmin. En koskaan ole ollut mikään Manson fani, eikä minulla ole yhtään sen cd.tä. Ainoastaa joitakin biisejä seka cd.eillä.
Beautidul peoplen jälkeen en enää fiilistellyt Mansonin musasta niin paljoa, kunnes näin erään leffan 'House on haunted hill' [pahuuden kartano] jossa on Mansonin Sweet Dreamsia. Se oli niin ihaana ja innostuin Mansonista taasen.

ayu

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #7 : Maaliskuu 14, 2004, 16:41:24 »
Marilyn Manson? Goottien kuningas, ja sen huomaa.
Minä en voi sietää Marea ulkonäkönsä ja musiikin takia. Minä näin joskus kauan sitrn Jyrkistä sen musiikkivideo, silloin pelkäsin sitä. (Odotin the joulukalenteria, joka tuli jyrkin jälkeen)
Myöhemmin kuului radiosta paljon hänen kappaleitaan. Minä en pitänyt yhdestäkään. Musiikki kuulostaa joltain eläimen rääkäisyltä ja hänen lauluuäänensä on kuvottavan pelottava.

Minä en osaa Marilyn mansonista sanoa mitään muuta hienoa, kuin sen, että hänellä on yksi hieno niitti vyö. Uuhs. Anteeksi tämä haukkumis viesti, mutta pitäähän vastauksista kuulua muutakin, kuin positiivista.

Marilyn Mansonin nimi muuten on Marilyn Monroen ja Charles Mansonin nimestä. Eikös jossain lukenut siitä.

Hei, on sillä muuten yksi hyvä biisi, mutta en muista mitään siitä, miten se meni. Vain se, että se oli hyvä.

Poissa Ulputti

 • harmaan loputon tihku
 • Vuotislainen
 • Tupa: Luihuinen
Marilyn Manson
« Vastaus #8 : Huhtikuu 13, 2004, 09:29:52 »
Lainaus käyttäjältä: "Pippin"
Musiikki kuulostaa joltain eläimen rääkäisyltä ja hänen lauluäänensä on kuvottavan pelottava.


Monia mielipiteitä tästäkin siis, näen. Itse voisin tehdä hullujakin asioita saadakseni yhtä monipuolisen ja taipuvan ja... sellaisen äänen kuin MM:llä on.

Mutta: mitä ihmeen genreä MM edustaa? Itselleni on tuotu arvioita rockista punkahtavaan metalliin asti... Kertokaa minulle!
pecc@QuakeNet

Poissa Carola

 • Tiikerinkultainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • journal
 • Tupa: Korpinkynsi
Marilyn Manson
« Vastaus #9 : Huhtikuu 20, 2004, 16:35:19 »
Omin voimin en olisi kyseisen yhtyeen musiikkiin tutustunut, mutta kaverini "fanittaa kybällä" joten ihkutukselta (ja biisien kuuntelulta) ei voi välttyä. Ja myönnettävä on, että jotkut kappaleet menevät (I don't like the drugs but the drugs like me, The Lamb of God, Vodevil). Mansonín ääni vain alkaa jossain vaiheessa tympiä, kuulostaa siltä kuin häntä kidutettaisiin samalla. Ehkä kokaiinilla on osansa asiaan?
  Ja näin ohimennen, kuka pitää rumpalista, Ginger Fishistä? Kaverini on lääpällään. Haluaa kohtalotovereita.
Quid times?
Snape is a steamy pile of buffalo pucky
Rip off the Wings of a dragonfly

Kalan-Ruoka

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #10 : Huhtikuu 21, 2004, 15:27:29 »
Eräs kaverini tykkää todella paljon Marilyn Mansonista. On maalannut ja piirtänyt tästä kuvia. Kuviakin taitaa olla vaikka muille jakaa. Levyjäkin löytyy. Ja on myös mailaillut kyseisen artistin kanssa. En ole kyllä kuinka kauan, taisi vain kysyä jotain. ^^'' Itse en niinkään välitä, vaikka nyt koneella on ollut sen musavideoita. En ole ikinä pitänyt Mansonista, mutta ihan sama mulle.

Ceinwen

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #11 : Toukokuu 05, 2004, 21:20:51 »
Mansonia.. ha  ha ha haa. Tavallaan pidän Mister M:n musiikista, hänellä on aika hauska ääni. Coma white ja Coma black ovat mielestäni ihan kivoja, vaikken niiden sanoista niin välitäkään. Ja on vielä yksi lemppari, jonka nimeä en muista. Siinä mainitaan jotain apinoista.. alussa..

Manson on ällöttävän näköinen, mutta musiikki on hauskaa. Jostain syystä se saa minut lähes nauramaan.

Pidän siis hänen musiikistaan, mutten ehkä tavalla jolla olisi tarkoitettu. Siis, Marillynhän ei taida olla niitä kaikkein naurettavimpia ihmisiä.:)

Poissa Ramona

 • Vuotislainen
Marilyn Manson
« Vastaus #12 : Toukokuu 08, 2004, 15:17:57 »
Lainaus käyttäjältä: "TKTH"
Päätelkää siitä että Manson on jaksanut tehdä ihan oma musiikkiaan kauan ja jaksaa vielä kauan kohautella ihmisiä järjettömyydellään!


Mansonin "edesottamukset" tuskin jaksavat enää ketään pahemmin kohautella. Kaikki on tehty ja nähty, ja tuo shokeeraavuus on menettänyt merkityksensä aikapäiviä sitten. Onhan se varmaan muutama vuosi sitten ollut iso juttu kaikki tuo huume- ja jumalanpilkkaesitys, mutta. Jotkut konservatiivit ja fundamentalistit voivat vetää herneitä tuosta vieläkin nenään, mutta mistäpä eivät.

Liian kieli poskessa tehtyä, että sen voisi ottaa tosissaan. Imago siis. Musiikki menee silloin tällöin, mutta kun siitäkin paistaa se huomion huoraus läpi. :(

Surumieli

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #13 : Toukokuu 17, 2004, 16:45:47 »
Pidän. Musiikkia jaksaa kuunnella kauan, ja laulaja itsenään on erikoinen_ persoona. Mutta en minä niitä esittäjiä katsele, vaan niitä biisejähän minä kuuntelen. Pidän niistä, vaikken ihkuttakaan kympillä herran lauluääntä. Joskus se tuntuu narinalta. Mutta jee, juuri sen takia.

Monet vihaavat Mansonin musiikkiakin, koska vihaavat Mansonia itseään ja hänen juttujaan. Jaah, kuinka sitä voi jotakin vihata, jos ei edes häntä kunnolla tunne/tiedä? Njaah, enpäs enempää. Mutta musiikkiahan minä kuuntelen, ja Sweet Dreams on mielestäni erittäin hyvä kappale.
Kyllä vain.

Kaikki albumit minulla taitaa olla, ja niitä on tultu kuunneltua monen monta kertaa. Monet laulunsanat osaan ulkoa jne. On parempaakin kuultu, mutta tämä menee mainiosti.

vt

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #14 : Toukokuu 26, 2004, 15:46:32 »
Löysin Mansonin ystäväni kautta, hän kuunteli Mansonia joskus koulussa ja minäkin kuuntelin sitä siinä sivussa ja ihastuin heti. Seuraavana päivänä menin kauppaan ostamaan Mansosin levyn. Pidän Mansonin musiikista.

Laulaja on erikoinen persoona ja myös erikoisen näköinen. Minä kuuntelen niitä biisejä, enkä katsele laulajia. Ja tärkeintä on se, että pidän biiseistä, pidän muutenkin muusta samantapaisesta musiikista.

Paras biisi on Disposable Teens. Ystäväni soitti sen koulussa aamun avauksessa, opettajat eivät oikein tykänneet.

Olen sitä mieltä, että monet, jotka vihaavat Mansonin musiikkia, eivät oikeasti vihaa sitä musiikkia, vaan Mansonia ja tämän ulkonäköä. Mutta eihän ihmistä pidä arvostella ulkonäön perusteella.

Poissa Ulputti

 • harmaan loputon tihku
 • Vuotislainen
 • Tupa: Luihuinen
Marilyn Manson
« Vastaus #15 : Syyskuu 21, 2004, 21:51:32 »
Lainaus käyttäjältä: "Ulputti"
Mutta: mitä ihmeen genreä MM edustaa? Itselleni on tuotu arvioita rockista punkahtavaan metalliin asti... Kertokaa minulle!

Selattuani nettiä pitkään ja hartaasti olen tullut siihen tulokseen, sisareni Mennyt Minä, että Marilyn Manson luo shock-rockia joka kuuluu industriaalirokin laatikkoon.
pecc@QuakeNet

Poe

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #16 : Lokakuu 11, 2004, 01:33:07 »
Pidän Marilyn Mansonista ja minulla on kaksi hänen levyään. Aion kyllä hankkia lisää kun tilaisuus tulee ja tärkeämmiltä asioilta kerkiän.
Olen kuitenkin sitä mieltä, että "vanhempi" Marilyn Manson oli parempi.
Mahtavaa musiikkia ja kiehtovia lyriikoita kuitenkin.

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Marilyn Manson
« Vastaus #17 : Lokakuu 11, 2004, 13:22:23 »
Vielä pari vuotta sitten en välittänyt koko artistista mutta puolitoista vuotta sitten näin Marilyn Mansonin Mobsain (kirjotettiiks se noin?) musavideon. Ekan kerran näin kyseisen musavideon aika huonosti koska Marilyn arvosteli sitä silloin (video oli taistalla pienenä ruutuna... aika vaikee kattoo sitä (= ). Eka ihmettelin ett mikäs mies tämä oikein on ku toinen silmä on ruskee (?) ja toinen sähkön sininen. seuraavan kerran näin musiikkivideon MTV top 20 listalla ja aloin vähän kiinostumaan artistin muistakin kappaleista. Etin netistä pari musiikki videota ja olin 'myyty'. Kappaleet olivat loistavia! Ostin sitt parin kuukauden päästä Marilyn Mansonin levyn ja oon kuunellu sitä tooosi monta kertaa, mutta sen enempää Marilyn Mansonia mulla ei oo tällä hetkellä. Parhaat kappaleet on kyllä; Mobsain, Sweed dreams,  Dope Show ja pari muuta kappaletta...
"Are we there yet?"
"No"

millaMagia

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #18 : Lokakuu 15, 2004, 16:07:40 »
Minä kuuluin myös Mansonin musiikin  vastustajiin, mutta kerran yöllä käsiini eksyi jokin kaverini levy jolla oli Tainted Love. Mietin että mitäköhän se tämmönen musiikki mahtaa olla, ja luin levyn kannesta että Marilyn Mansonia. Olipa siinä kavereilla ihmettelemistä muutama viikko sitten kun esittelin innolla kuinka olin hankkinut Marilyn Mansonia. Nyt on soinut lähes yötä päivää MAnson taustalla ja pidän kovasti juuri herran äänestä. Mahtava. Suosikkejani ovat Sweet Dreams, Target Audience ja The beautiful people. (ja tänään ehkä hiukan myös Fight Song.)

Sadisti

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #19 : Tammikuu 02, 2005, 00:22:03 »
Voisin sanoa että olen suuri fani. Miltein joka päivä on tullut kuunneltua, varsinkin pitkillä bussimatkoilla.

Kerran tässä pari vuotta sitten kaverilta lainasin Holy Wood levyn, yllätyin itsekkin kun huomasin pitäväni siitä. Sitten kun netistä latasin Beautiful people-musavideon ja olin myyty. Sen jälkeen piti hankkia kaikki levyt, musavideot, seinäkankaita, bändi-paitoja ja lukea mansonin elämänkerta. ..
Kun elämänkerran luin, tulin siihen lopputulokseen että Manson on yksinkertaisesti NERO.

Manson on loistava ihminen, huumorintajuinen, älykäs ja tekee aivan upeita maalauksia!  Minun suosikkini on tämä; http://www.marilynmansonartworkonline.com/images/items/2mm_001.jpg Ja maksaa ainoastaan 2 000 dollaria... ;D

Minä rakastan niitä musiikkiviedoita! Suosikkejani ovat;
Beautiful people
The Dope Show
The Tourniquet
Coma White
Disposable Teens
I don't like the drugs (but the drugs like me) aivan loistava! :D
mOBSCENE

Paras levy on luultavasti mechanical animals tai Holy Wood, Golden age of grotesque ei mielestäni yllä sille tasolle. Siinä levyssä kuulee todella Twiggyn puuttumisen, eikä sanoituksissakaan tunnu olevan juuri mitään sanottavaa. Silti minä rakastan sitä. ^-^ Siinä on nimittäin niin ihanan hulluja kappaleita, kuten mOBSCENE ja Doll dagga buzz buzz ziggety zag...

Tuleva levy pelottaa minua. Huhut kertovat että se olisi paljon rauhallisempi ja melodisempi...jotenkin mielessäni piirtyy kuva humpasta.. ;D

Netissä on ollut paljon huhuja Mansonin lopettamista musiikkialalla. Ajatus on niin kauhistuttava etten halua ajatellakkaan sitä.

Personal Bitch

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #20 : Tammikuu 23, 2005, 12:03:31 »
Tykkään. En edes tiedä, mistä lähtien, mutta kaikki alkoi kun paras ystäväni sanoi Mansonin raiskaavan musiikkia. Kuuntelin sitä sitten, ja vain todistaakseni, että olen sekaisin, sanoin haluavani levyn. Ja sen minä sain.  Ja tykkään edelleen.

En ole koskaan osannut perustella mitään päätöksiäni taikka mielipiteitäni, joten tämäkin yritys on siitä huonoimmasta päästä.

Raskaampaa musiikkia aloin kuunnella viime keväänä, kun äiti istutti kuuntelemaan sitä tarkemmin. Aiemmin mm. poppia (kyllä...) kuunneltuani ei metalli jne. iskenyt alkuunkaan. Mutta vähitellen opin rakastamaan sitä genreä, ja irti ei enää pääse (pahemman laatuista huumetta).

Mansonin lyriikoiden räävitön ja rajoja rikkova tyyli on jotain aivan mahtavaa. Ei olisi uskonut, että _kukaan_ pystyy kirjoittamaan mitään sellaista. Mutta hän osaa, ja juuri siitä syystä olen polvillani hänen edessään.

- Näiden kahden yhdistelmä (musiikki + lyriikat) tarvitsee jokainen hyvä bändi / artisti. Jos musiikki on sykähdyttävimmästä päästä, mutta lyriikat ovat suoraan sanottuna p*skan jauhantaa, voi artistille sanoa suoraan jäähyväiset (paitsi jos laulaja nyt on niii'in söpö, että kahdeksan viiva yksitoista vuotiaat menevät sekaisin). Entäpä jos lyriikat kertoisivat omakohtaisista tapahtumista elävästi ja kauniisti, ja musiikista ei tietoakaan? Ei yhtään parempi yhdistelmä - suoraan sieltä ja syvältä.

Mutta Marilyn Manson on onnistunut sovittamaan lyriikat & musiikin niin täydellisesti toisiinsa, ettei sitä voi kuin ihmetellä ja ihailla - Ja juuri herra M on osasyynä siihen, että olen tosissani yrittämässä itseäni laulajaksi.

Poissa ykshailé

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: GoldHallow189
 • Tupa: Puuskupuh
Marilyn Manson
« Vastaus #21 : Huhtikuu 07, 2005, 03:04:54 »
Tykkään, tykkään. Itseltä löytyy muutama levy (pakko myöntää, etten juuri nyt muista mitkä kaikki levyt löytyy hyllystä). Nyt en ole kyllä kuunnellut pitkiin aikoihin.

Ja saanen muistuttaa, että Marilyn Manson saapuu tänä kesänä Provinssiin! Sinne kaikki! Itse on aivan pakko päästä paikalle, kun edellisen vierailun missasin. Ja pitipä tässä kerran lähteä Tukholmaankin bändin keikalle, mutta sekin suunnitelma meni mönkään. Joten nyt Provinssi on MUST!
Ron/Hermione & Harry/Luna

Paranoir

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #22 : Huhtikuu 23, 2005, 10:28:08 »
Jep, jep. Varokaa kaikki Antti Tuiskun kuuntelijat, kun Manson -fanit kokoontuvat yhteen (provionssirock), heh heh heh...
Onkohan Marilyn Mansonin lava show:t yhtä hienot (ja mielipuoliset) täällä Suomessa kuin Amerikoissa? Odotan innolla...

Itselläni on Marilyn Mansonin kokoelma levy ja nauhoitettuna kaseteilla melkein kaikki muut biisit. Ois kiva saada kaikki levyt.
Musiikkivideoita on kyseiseltä bändiltä ja laulajalta jotenkin eksynyt hyllyyn.. Um... En muista mistä sain ne...

Gloria

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #23 : Heinäkuu 28, 2005, 15:43:46 »
Marilyn Manson... Minä pidän kovasti! Omistan hänen kokoilma levynsä ja itseasiassa se soi nyttenkin taustalla! Mielestäni Mansonilla on ihan hyvä ääni ja biisit hyviä... Voin sanoa, että Manson on ainoa raskaampaa musaa mitä kuuntelen. Parhaita biisejä mielestäni ovat: Torniquet, Sweet Dreams, This Is The New Shit ja Tainted Love. Taindet Love oli muuten ensimmäinen biisi jonka kuulun Mansonilta ja pidin siitä heti! Tässä vähän aikaa sitten lainasin musiikkikirjastosta Marilyn Mansonin kirjan, jonka nimeä en nyt muista, en kyllä saanut sitä ikinä loppuun... Mutta mielestäni Marilyn Manson tekee hyvää musaa...

Niiya

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #24 : Elokuu 04, 2005, 10:24:21 »
Pidän Mansonista kovasti. Hänen äänenstään, ulkonäöstään, luonteenstaan, kaikesta. Levyjen hankinta on vaiheessa, kärsin rahapulasta, mutta heti kun pätäkkää tulee niin tahdon kyllä levyn ostaa. Lempikappale on varmaankin Rock Is Dead.

Naurattaa kun kaverit kammoavat suuria Manson-julisteita joita minulla on seinillä. Sanovat häntä pelottavaksi. Minusta hän on suloinen. XD

RG

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #25 : Marraskuu 09, 2005, 19:25:52 »
no et todellakaan näytä olevan ainut joka tykkää :) mä tykkään myös!
ärsyttää vaan sellaset ihmiset jotka ulkonäön perusteella sanoo mielipiteensä jostain henkilöstä ja sen musasta...se todellakin pännii mua ! ku on monta kertaa joutunu kuulemaan kommenttia Marilynista "hyi sehän on niin kauhee!" "v**** ku ällöttävä!", no se on toisten mielipide mutta kuunnelkaa nyt hyvät ihmiset ensin musiikki arvostelkaa vasta sitten!

zerah

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #26 : Marraskuu 29, 2005, 16:47:57 »
nostan topiccia.

Manson. Ihanin mies ikinä. Kolahti neljävuotiaana päähän, kun näin musiikkivideon -- ala-asteella kuuntelin paria biisiä, yläasteella vähän lisää, ja nyt joka päivä kaikki levyt läpi.
Paitoja ja huppareita on ja huoneesta näkee että manson on se joku musiikki.
Tälläkin hetkellä MM soi.

Parhaita biisejä on vanhat. Eniten tykkään kyllä (s)AINT ista, The Beautiful People, Dogma, My Monkey ( se ääni alussa..)  ja Vodevilista.


Lainaus
Jep, jep. Varokaa kaikki Antti Tuiskun kuuntelijat, kun Manson -fanit kokoontuvat yhteen (provionssirock), heh heh heh...


repesin. Näinhän siinä kävi. Meitä oli yli 20 000.
Ja mahtavan keikan heitti, vaikka lihonut olikin. <:
Tykkäsin kaamian paljon ja tässä nyt vaan odottelee uutta suomeentuloa.

Emotionless

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #27 : Marraskuu 29, 2005, 18:03:51 »
Manson rulaa! Kyllä tykkään. Ensimmäisen kerran kuulin Mansonia kaverin cd-soittimelta. Sen jälkeen oli pakko ladata koneelle jotain sen biisejä ja ostinkin heti levyn.

Harmittaa, kun en mennyt kattomaan Mansonia Provinssiin. Kyyti olisi ollut, mutta se ilmestyi liian myöhään.

OrientalBeat

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #28 : Marraskuu 30, 2005, 15:17:41 »
OIOI. Tykkäänrakastanpalvonjumaloin. Ihailen sitä rohkeutta, taiteellisuutta, musiikkia, ulkonäköä, kaikkea. Lempibiisini.. kaikki. Aloin "ymmärtää" Marilynia paremmin luettuani "Tie h*lvettiin ja takaisin"-kirjan. Toki en kaikkia herrasen tekoja hyväksy kuten eläinten uhraus (eläinaktivisti kun olen), mutta HUOM. mediassa on pyörinyt juttuja, joiden mukaan Manson olisi poistattanut itseltään kylkiluita voidakseen ottaa itseltään suihin. VALETTA. Kaikkea ei pidä uskoa, ja jos joitakin herran puuhailut eivät miellytä, ei kannata sen antaa haitata omaa elämäänsä. Provinssissa oli todellakin jotain upeinta ikinä, vaikka ihmetyttikin ne jeesustelijat siellä...
  Ja Mansonilla on muuten AIVAN MAHTAVA ääni

zerah

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #29 : Marraskuu 30, 2005, 17:45:36 »
Hauskinta oli, kun mansonfoorumille, millä pyörin, ilmestyi Suosikin Manson jutun jälkeen kamala kasa ihmisiä selittämään , kuinka manson on poistanu iteltään kylkiluita. oli niitä kieltämättä mukava lukea, ihmisillä on niin kovin vankka tieto, ainakin, jos se on saatu Suosikista. :D

Nerdie

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #30 : Marraskuu 30, 2005, 20:38:27 »
Mansonissa on tyyliä! Täytyy sanoa. Herralla on hyvä lauluääni, upeita kappaleita ja oooi, rakastan biisejä Personal Jesus ja Sweet Dreams. En omista levyjä, kunhan koneelle joitakin biisejä imutan.

Haave olisi päästä joskus kunnon provinssirockiin, ja toivottavasti Manson tulisi vielä lähivuosinakin sinne lauleskelemaan. Harmitti kun en päässyt tänä vuonna.

Ihailkaamme myös MM:n tyyliä. Vaikka voisin sanoa että joskus hän ampuu hiukan yli, mutta ainakin joku uskaltaa. Jäisi sitä kyllä vähän tuijottamaan jos samankaltainen herra kävelisi lenkillä vastaan. Mahtava mies.

tsukiko

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #31 : Marraskuu 30, 2005, 22:20:39 »
Manson on mahtava. Mitäsnyt melkeen vuoden olen pitänyt Mansonista. Koneen musiikkivarastot täynnä ;> Ei ihme. Kohta tulossa uusi paita<3 Niin ja mailman ärsyttävintä kun ihmiset tulee vastaan koulussa: "Hyi *ittu Manson on poistattanut kylkiluita että voi ottaa poskeen itteltää!!" Argh. Väliä vaikka olisikin. Ei se tahtia haittaisi.

zerah

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #32 : Joulukuu 01, 2005, 22:38:48 »
Lainaus käyttäjältä: "Nerdie"
Haave olisi päästä joskus kunnon provinssirockiin, ja toivottavasti Manson tulisi vielä lähivuosinakin sinne lauleskelemaan. Harmitti kun en päässyt tänä vuonna.


Tuskin se enää provinssiin tulee, mutta jostain päin kaukaisuudesta kuulin, että herra suunnittelisi lähivuosina uutta keikkaa suomeen kun provinssissa tykkäsi yleisöstä. No yleisö tykkäsi Herrasta paljon enemmän.
(oon mansonlapsi.) Itkin yks iltakun oli ikävä sitä keikkaa :X
Ainoa ongelma, että jos se tulisi suomeen, keikka luultavimmin olisi k-18--
saisi pitää kunnon lavashow:n silloin<:

Poissa Tiistai

 • Vuotislainen
Marilyn Manson
« Vastaus #33 : Joulukuu 02, 2005, 00:11:38 »
Lainaus
upeita kappaleita ja oooi, rakastan biisejä Personal Jesus ja Sweet Dreams.

Ja syystä - molemmat ovat covereita.

Joo, aivan, en oikein pidä tästä Mansonista. En nyt niin paljoa ole kuunnellut, mutta eipä siinä kuulemassani mitään kovin jännää ollut, ja sitten on näitä covereita, joiden lyriikoita joka toinen mustapunateini pasteaa sieluunsa ihan onnessaan Marilyn Mansonin kielellisen lahjakkuuden takia, että joo :D

Sillä, onko mies poistattanut kylkiluitaan vai ei ja mistä iloisesta syystä, tuskin on mitään merkitystä musiikin kannalta, mutta oikeasti, se olisi lähinnä aika jee 8D Mansonin ulkonäön ihailua en ymmärrä yhtään, ruman näköinen sillä harvinaisen epäkiehtovalla tavalla.

Nomutjoo, jottei kukaan nyt innostuisi yrittämään syödä minua, en ole yhtään kiinnostunut siitä mitä joku random kuuntelee, faneissa dissaan vaan "Marilyn Manson is my Personal Jesus <3" -mössöä ja muuta epäansaittua ihkutusta =)

//PS! Marilyn Manson -paitoja käyttävät läskit näyttävät niissä vielä erityisen läskeiltä. Uskon tämän johtuvan siitä, että Marilyn Manson on aika lailla "KATO MUA", joten Manson vatsassa on luonnollisesti aika "KATO MUA TÄSSÄ ON VATSA". :D

Anilla

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #34 : Joulukuu 28, 2005, 15:46:28 »
Lainaus käyttäjältä: "OrientalBeat"
OIOI. Tykkäänrakastanpalvonjumaloin. Lempibiisini.. kaikki. Aloin "ymmärtää" Marilynia paremmin luettuani "Tie h*lvettiin ja takaisin"-kirjan. Toki en kaikkia herrasen tekoja hyväksy kuten eläinten uhraus (eläinaktivisti kun olen)


"Tykkäänrakastanpalvonjumaloin" ihmiseksi oletkin sitten todella hyvin perillä jumalointisi kohteesta. Todella toivon, että tuo eläinten uhraus juttu oli joku vitsi. Jos ihminen uskoo tohon moskaan vielä sen kirjankin lukemisen jälkeen, niin on kyllä ymmärryksessä jotain vikaa.

Ja IMO Manson on kaunis (nimenomaan kaunis niiden meikkien kanssa, komea ehkä muuten vaikka inhoankin sitä sanaa), tekee lisäksi hyvää musiikkia ja käyttää hienoja vaatteita + on vielä älykäskin (kaikkia niitä juoruja ei ihan oikeasti tarvi uskoa). Mitä muuta voisimmekaan toivoa :>

Nuo kylkiluiden poistatus jututkin on ihan älyttömiä, eihän Suosikissakaan sanottu muuta kun "ota selvää pitävätkö nämä jutut paikkansa" tjsp. ja kaikki alkavat heti pitää niitä tosina. Lukutaito pahasti hakuteillä.

Vanhoista levyistä pidän enemmän kun uusimmasta, täytyy toivoa että seuraava levy olisi yhtä hyvä kun ne vanhat - tai mieluusti parempi.

mjulia

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #35 : Joulukuu 29, 2005, 20:12:34 »
Lähinnä huvittavahan se on. Tai ei ehkä niinkään itse artisti/bändi (sillä eihän tommosessa voi olla tosissaan?) mutta fanit on hauskoja. Toisaalta säälittää kun jotkut ihkuttaa täyttä päätä kuinka "shokeeraava, omaperäinen ja taiteellinen" Marilyn Manson on. Joo iik, sämpläskö se itkeviä lapsia biisilleen? OMG. Kuunnelkaa jotain Skinny Puppya tai muuta tommosta jos pauke, kolina ja möly innostaa. Ei mua häiritse se että joku tykkää Mansonista, mua vaan häiritsee jos se tykkää siitä joidenkin tosi epämääräisten syiden takia. Mansonin musiikkihan on hyvinkin poppista ja suosiokin on lähinnä taitavan markkinoinnin ansiota. Ääh, mitä mä täällä saarnaan? Tuskin kukaan teistä haluaa kuunnella (kertokaa toki jos asia onkin pänivastoin).

miwwa

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #36 : Helmikuu 08, 2006, 19:51:58 »
Lainaus käyttäjältä: "mjulia"
Lähinnä huvittavahan se on. Tai ei ehkä niinkään itse artisti/bändi (sillä eihän tommosessa voi olla tosissaan?) mutta fanit on hauskoja. Toisaalta säälittää kun jotkut ihkuttaa täyttä päätä kuinka "shokeeraava, omaperäinen ja taiteellinen" Marilyn Manson on. Joo iik, sämpläskö se itkeviä lapsia biisilleen? OMG. Kuunnelkaa jotain Skinny Puppya tai muuta tommosta jos pauke, kolina ja möly innostaa. Ei mua häiritse se että joku tykkää Mansonista, mua vaan häiritsee jos se tykkää siitä joidenkin tosi epämääräisten syiden takia. Mansonin musiikkihan on hyvinkin poppista ja suosiokin on lähinnä taitavan markkinoinnin ansiota. Ääh, mitä mä täällä saarnaan? Tuskin kukaan teistä haluaa kuunnella (kertokaa toki jos asia onkin pänivastoin).


Tuossa on pointti. On todellakin säälittävää, että Mansonia fanitetaan mitä typeremmistä syistä. Mm. jotkut teiniangst-rokkarit (enkä tarkoita pahalla) joita tiedän/tunnen, fanittavat Marilyn Mansonia juuri koska hän on niin omaperäinen tai koska hän on "maailman seksikkäin mies". :D
Itse pidän Mansonin musiikista, paljon. Sanoitukset ovat hauskoja ja biisit muutenkin hyviä. En kuitenkaan ole mikään suuri fani joka tietää kaiken. Enkä oikeastaan kutsuisi itseäni edes faniksi, vaikkakin keikalle haluaisin ja puolet iPodini sisällöstä on Mansonia. :>

Gollenieida

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #37 : Helmikuu 08, 2006, 20:25:44 »
Minulla on tavallaan kaksi kantaa Mansonista. Kummatkin ovat jos tyyppisiä. Ensimmäinen: Jos hän (tai kuka tahansa muukaan ihminen) uhraa eläviä eläimiä lava show:saan, VIHAAN häntä. ihan vaan periaatteellisistä syistä. (Enkä tarkoita vihaamisella mitään tyyliin: Sä oot ihan tyhmä! Sä oot niiq rumaki ja kaikkee!!)

Toinen: Jos hän ei ole tehnyt edellä mainittua suhtaudun häneen neutraalisti ja jopa hieman kunnioittavasti koska hän uskaltaa olla mitä on. Lisäksi hän puhui mielestäni todella järkevästi ja kypsästi Michael Mooren dokumentissa jenkkien asepolitiikasta, Columbinen koulukaappauksesta jne. En juuri nyt muista sen nimeä.

Tietääkö joku ovatko nuo uhraamisjutut pelkkää puppua vai totta?

Sitten siitä kylkiluiden poistamis jupakasta. En tiedä onko juttu totta vai tarua, eikä kyllä kiinnosta p*skan vertaa. Täysi-ikäinen ihminen saa mielestäni tehdä itselleen mitä lystää kunhan ei siinä vahingoita muita. Nih.

Joo ja lisäyksenä vielä se että uskon että hän on syytön kunnes toisin todistetaan.*Odottaa todisteita*

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #38 : Helmikuu 10, 2006, 04:21:51 »
Tuleehan tätäkin joskus, joskin melko häiriintynessä mielentilassa kuunneltua. Lähinnä biisit kantautuvat korviini systerin huoneesta, itse en pahemmin herran tuotoksista perusta, vaikka muutama helmi tietty miehen tuotannosta löytyykin.

Sen sijaan herran musiikkivideot ovat aikamme parhaimmistoa. Kyllähän ne melko synkän taiteellisen sairaita ovat, mutta omalla, häiriintyneellä, tavallaan kiehtovia, eli jos satun MTVE'llä olemaan, niinen kyllä kanavaa käännä, jos herran viteo sattuu eetteriin pamahtamaan. Käytän liikaa pilkkuja. Myös miehen live-esiintymiset ovat aika rankkoja, joskus on jopa poliisi tullut shown keskeyttämään tai keikan jälkeen tulleet miestä jututtamaan, kun ei se yleisön päälle kuseksiminen kovin sallittuakaan ole. Tai turvamiehen haarojen kourimesesta puhumattakaan.

VampiriaRaven

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #39 : Toukokuu 14, 2006, 19:05:36 »
Itse omistan neljä Marilyn Mansonin levyä ja monia julisteita sun muuta. Kuuntelen muutenkin hyvin pääsääntöisesti Mansonia. Olin myös paikalla Provinssissa herraa katselemassa ja sain jopa melkein hänen vesipullonsakin. Huvittaisi lisää levyjä ja muuta krääsää haalia, sillä koskaan ei tunnu olevan tarpeeksi. Koneella on hyvin paljon biisejä Mansonilta. En pysty edes sanomaan lempibiisejäni, sillä pidän lähes kaikista hyvin paljon. Herran ulkomuoto on myös säkähdyttävän komea ja parempaa lauluääntäkin saa tosissaan hakea. Musavideotkin ovat mielestäni uskomattoman taiteellisia ja upeita.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 22, 2007, 18:56:32 kirjoittanut Vampiriaraven »

Blind

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #40 : Toukokuu 29, 2006, 22:21:39 »
On tullut kuultua muutamaan otteeseen, isosisko kuunteli kyseisen herran tuotantoa yhteen aikaan jatkuvalla syötöllä. Parhaita biisejä en osaa nimetä, kaikissa on jotain hyvää, mutta parhaimpiin kuuluvat Sweet Dreams (Joka on oikeasti Eurythmicsin kappale), Coma black ja This is the new shit.

Ennen en pitänyt Mansonista, mutta sitten luin kirjan, ja opin jollain tavalla ymmärtämään Brian Warneria. Enemmän aloin pitämään Mansonista nähtyäni sen Provinssissa. Eikä Brian kyllä siltä näyttänyt että olisi poistattanut kylkiluitaan, jos oikein tarkkaan katsoi niin kyllä ne tallella taisivat olla.
Mielestäni on naurettavaa uskoa kaikki Brianista liikkeellä olevat huhut, eiköhän hän ole jo rauhoittunut ukkomies. :D

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Marilyn Manson
« Vastaus #41 : Toukokuu 29, 2006, 22:46:25 »
Marilyn Manson, kyllä sitä kuuntelee.

Ystäväni tartutti tämän kyseisen musiikin minuun, enkä tahdo päästä siitä enää ollenkaan irti, hassu juttu. Biisit ovat periaatteessa samankaltaisia, mutta silti omalla tavallaan erilaisia. Jotkut luonnehtivat hänen ääntään kamalaksi rääkynäksi, mitä se tosin välillä onkin, mutta mielestäni se sopii sellaiseen musiikkiin. Enpä osaa kuvitella mitään hentoa liverrystä niihin sanoituksiin.

This is the new shit, Mobscene & Sweet Dreams olivat ensimmäiset kappaleet mitä kyseiseltä herralta kuulin, ja ne kolahtivat heti. Masennusmusiikki, ja menee muutenkin. Itse asiassa soi kaiken aikaa, rankkaa, vahvaa ja monipuolista.

Mansonin ulkonäkö on asia erikseen, sitä ei voi jättää kommentoimatta. No, se on järkyttävä. Mutta erittäin mansonmainen.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Larde

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #42 : Kesäkuu 01, 2006, 01:34:15 »
Lainaus käyttäjältä: "zerah"

repesin. Näinhän siinä kävi. Meitä oli yli 20 000.
Ja mahtavan keikan heitti, vaikka lihonut olikin. <:
Tykkäsin kaamian paljon ja tässä nyt vaan odottelee uutta suomeentuloa.

Joo, minäkin siellä olin, ihan eturivissä :)
Manson, tykkään biiseistä aivan älyttömästi !
Omistan kylläkin vain Lest We Forget: The Best Of:in.
Parhaat biisi mielestäni on The Dope Show, mOBSCENE, This is the new shit, Disposable Teens.. ;>

Neiti Siilikeiju

 • Ankeuttaja
Marilyn Manson
« Vastaus #43 : Kesäkuu 12, 2006, 20:26:23 »
Manson menettelee. Hepulla on muutama ihan kuunneltava biisi (The Dope Show, Personal Jesus...). Alkupään tuotanto on minun korviini aikamoista sontaa. Kyllä se Mansonin kuopasta nostaja Nine Inch Nails painaa minulla enemmän vaakakupissa :)

Janya

 • Ankeuttaja
Vs: Marilyn Manson
« Vastaus #44 : Syyskuu 01, 2007, 19:07:04 »
Juu. Marilyn Mansonia. Muutamia biisejä olen ihan radiosta kuullut, muutama on koneella, ja levyjä aion hankkia kun ensin rahaa saisi. Ja ihastuin musiikkiin täysin. Muutenkin kuuntelen paljon tällaista synkistelymusiikkia, ja Mansonin tuotanto on kyllä kolahtanut.
Mutta sitten se ulkonäkö. Tuotah.
Mansonin ulkonäkö on asia erikseen, sitä ei voi jättää kommentoimatta. No, se on järkyttävä. Mutta erittäin mansonmainen.
Yhdyn tähän.

El Eccu

 • Ankeuttaja
Vs: Marilyn Manson
« Vastaus #45 : Syyskuu 08, 2007, 11:45:47 »
Satuin löytämään kirjastosta kuukausi sitten kirjan Marilyn Mansonista.Ja se oli loistava.
Olin aikaisemmin kuullut vain Sweet Dreamsin,mutta kirjan luettuani minun oli aivan pakko saada muutakin musiikkia Mansonilta ja se upposi,todellakin.Parhaiksi kappaleiksi sanon The Nobodiesin ja Cake And Sodomyn.
Herran ulkonäöstä en sano muuta kuin että aika hienon väriset silmät ja siisti hiustyyli hänellä on;)
Viikko sitten sain siskoltani tekstarin,että Marilyn tulee joulukuussa Suomeen.Ja arvatkaa kenellä on lippu Helsingin jäähalliin 20.12..

Poissa chérupei

 • Chinese Mushroom
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • no limits
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Marilyn Manson
« Vastaus #46 : Maaliskuu 21, 2008, 08:56:03 »
Manson on kyllä mielenkiintonen, mitäs sitä kieltämään. Kuuluin ennen Mansonin vannoutuneisiin vihaajiin, mutta nyttemmin on mielipide muuttunut. Eräs kaverini kuuntelee Mansonia ja minä sitten autoin sitä saamaan muutaman levyn ja jäin samalla koukkuun itsekin.

Kuuntelen Mansonia vain ja ainoastaan musiikin takia. Minulle on aivan se ja sama miltä joku laulaja näyttää, ne biisit on tärkein asia. En ikinä voisi kuvitella kuuntelevani jotain vain sen takia, miltä tämä sattuu näyttämään. Mielestäni Mansonin sanoitukset ovat yksinkertaisesti nerokkaita. Niissä on oikeasti se jokin sanoma, joka ei kyllä välttämättä aivan heti ensimmäisellä kuuntelukerralla aukea. Monissa biiseissä sanoitukset ovat monipuoliset ja niitä voi tarkastella monista eri näkökulmista. Tietysti vaikka jos sanoitukset ovat upeat ja sitten taustat jotain sahanvinguttamista, niin ei sitä kovinkaan kauaa jaksa kuunnella. Onneksi Manson kuuluu onnellisesti sahanvinguttajien ryhmän ulkopuolelle.

Minulla on neljä levyä, Holy Wood, Eat Me, Drink Me, Mechanical Animals ja The Golden Age of Grotesque. Paras on ehdottomasti Holy Wood. Se oli se levy, joka sai minut koukkuun. Parhaita biisejä taasen ovat:
Coma White - sanoitukset ovat aivan mahtavat ja biisiä jaksaa kuunnella vaikka miten pitkään. Se on inspiroiva ja yksinkertaisesti upea.
Target Audience - rakastan sanoituksia tässä biisissä. "But I'm sorry Shakespeare was your scapegoat and your apple's sticking into my throat, sorry your Sunday smiles are rusty nails..." tarvitseeko tämä enempää perusteluita?
I Don't Like the Drugs (But the Drugs Like Me) - taas kerran ne sanoitukset. Lisäksi taustatkin on kivat, se kiva äänisysteemi. Äh en osaa selittää, mutta pidän tästä paljon.
Spade - "Run your empty rain down on me, whisper your death beats so softly" Mahtava, ilmiömäinen, upea. Tässä nyt kyllä tulee pahaa toistoa, mutta lyriikat toimivat. Kertosäkeestä pidän erityisesti.
Sweet Dreams - tämäkin on hyvä, vaikka cover onkin. Alkuperäistä en ole kuullut, enkä kyllä haluakaan. Mansonin ääni on mahtava tässä.

Kirjakin olisi tarkoitus lukea, ehkä sitten tajuaisi paremmin sanoituksia, tai ainakin ymmärtäisi sen todellisen tarkoituksen. Minä kun onnistun vääntämään jos jonkinmoista merkitystä kaikesta. Omistan Mansonin paidan, ostin sen Tallinnasta kun se ei kovin kallis ollut. Eipä meidän koulussa siitä ainakaan päin naamaa tulla mitään sanomaan, mutta mitä lie selän takana ihmiset puhuu. Aika monet ihmiset eivät ole koskaan edes kuulleet Mansonin musiikkia ja silti toteavat vain sen olevan kamalaa tai jotain. Eräs ystäväni on uskovainen ja se sitten jaksaa kauhistella sitä että kuuntelen Mansonia, mutta eipä se ole ilmoittanut että välit menevät poikki jos en lopeta Mansonin kuuntelua...
I'd love to just give in,
I'd love to live this lie.

tutkis

 • Ankeuttaja
Vs: Marilyn Manson
« Vastaus #47 : Maaliskuu 25, 2008, 20:54:08 »
Omistan nuo tärkeimmät julkaisut (Portrait of an American Family, Antichrist Superstar, Smells Like Children, Dead to the World-VHS, Mechanical Animals, Last Tour On Earth, Holy Wood, Guns, God and Government-DVD, The Golden Age of Grotesque, Lest We Forget DVD:llä ja EAT ME, DRINK ME plus sitten se Helvettiin ja takaisin -opus), albumeista puuttuu Remix & Repent, jota en kyllä ole ajatellut hankkiakaan, ei remixit yleensäkään ole ihan minua varten. Kolme paitaakin vissiin löytyy.

The Portrait of an American Family on imo Mansonin paras levy, se tunnelma on jotain kohtuu loistavaa. The Golden Age of Grotesquestakin tykkään kovasti. Mechanical Animals olisi ehkä sitten se kolmanneksi paras. Eat Me, Drink Me oli mielestäni musiikillisesti ihan hauska (tykkäilin siitä tunnelmasta), mutta lyriikat ja Mansonin lauluääni teki siitä ajoittain vähän tuskaista kuunneltavaa. Ei tuo kovinkaan paljoa ole minun levysoittimessani pyörinyt. Biiseistä ensimmäisenä mieleen tulee Cake and Sodomy, New Model no. 15, The Beautiful People ja Born Again.

Sen 2005 Provinssirockin keikan jälkeen innostuin todella tästä (toki aikaisemmin tykkäilin, meninhän pelkän MM:n takia tuonne Provinssiinkin, mutta tästä se innostus lähti vasta kunnolla nousuun) ja aika pitkään se olikin sitten niitä ihan ykkössuosikkeja. Jossain vaiheessa se innostus vähän laantui, mutta sitten taas tuon viime joulukuun keikan ansiosta nousi taas hetkeksi soittolistalleni.

Skoldin lähtö stoppas sen innostuksen sitten aika lyhyeen, pitkään aikaan en ole oikein jaksanut ko. yhtyettä kuunnella. Tykkään Jeordiesta kovastikin (Nine Inch Nailsissa ja A Perfect Circlessä enempi kuin MM:ssä tosin), mutta tykkään Timistä enemmän ja tämä vaihto pisti vähän ahdistamaan. Gingerhän siellä vielä olisi ja Ginger on varsin ihana, Vrennakin aika kiva, mutta ei tuo nykyinen lineuppi kyllä kauheasti jaksa minun kiinnostustani kannatella. Pogon ja Timin lähtö lyhyen ajan sisään ei ollut kiva. (Voisin angstata tästä pidemmältikin, mutta ehkä jätän tämän nyt tähän...)

Mut joo, lyhyesti sanottuna: joskus tykkäsin ihan älyttömästi, mutta nykyään ei enää ihan niin suuria tunteita jaksa aiheuttaa.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 25, 2008, 18:12:04 kirjoittanut Des Grieux »

Poissa lullaby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HawthornMagic6297
Vs: Marilyn Manson
« Vastaus #48 : Huhtikuu 30, 2009, 21:41:04 »
Marilyn Manson on tosiaan aika mielenkiintoisen oloinen persoona. Helvettiin ja takaisin-kirja tuli toivottua joululahjaksi pari vuotta sitten, ja sen sainkin. Luin kirjan suunnilleen yhdeltä istumalta, sen verran erikoinen se oli. : D Melkein jollain lailla olin etukäteen kuvitellut, että Mansonin lapsuus ja nuoruus olisivat olleet ihan kauheata aikaa, mutta melko kesyltä hänen nuoruuselämänsä vaikutti. Kun nyt vertaa siihen, että minkä tyylinen mies on nykyään. Ei sillä, ettenkö hänen tyylistään pitäisi. Tietenkin jotkut jutut vievät vähän ulapalle, mutta toisaalta arvostan sitä omaperäisyyttä ja rohkeutta provosoida kansaa. Kuitenkin monessa Mansonin biiseissä on kantaaottavat ja tietyllä tavalla aika syvälliset sanoitukset, jotka pistävät miettimään. Esimerkiksi The Nobodies kuvaa aika hyvin nykyajan vaatimuksia, että kaikkien ihmisten tulisi tietyllä tavalla sopia yhteen muottiin ollakseen yhteiskuntakelpoisia ja hyväksyttyjä. En kyllä tiedä, että näkevätkö muut kyseisen biisin sanoitukset tuolla tavoin, mutta noin minä olen asiat päässäni kehitellyt.

Pitihän siitä musiikistakin kirjoittaa. : D Itse en omista Mansonilta kuin vaan yhden kokoelmalevyn, Lest We Forget. Suosikkikappaleitani tältä kokoelmalta ovat ainakin The Fight Song, Get Your Gunn, Disposable Teens ja The Beautiful People. Viimeisimmäksi mainitun biisin musiikkivideo taisi muuten olla ensimmäinen, minkä Mansonin tuotannosta näin. Aika erikoinenhan se oli, mutta toisaalta tykkään esim. Rammsteinin Mein Teilin videosta, joten miksi en myös tästä. Muita Mansonin vanhempia kappaleita on nyt sitten tullut kuunneltua lähinnä YouTubessa. Voisin ostaa joskus muitakin levyjä, mutta nyt niitä ei ole vain sattunut osumaan silmään kaupoissa.

En ehkä tänä päivänä kuuntele Mansonia enää niin paljon kuin joskus pari vuotta sitten. Musiikkimakuni muuttui raskaampaan suuntaan ja Manson oli ehkä enemmän ns. "alkupala". Toisaalta en ole ollenkaan genreuskovainen ihminen, joten pystyn kyllä kuuntelemaan Mansoniakin kevyempää musiikkia, jos sille päälle satun. Olen kyllä ehkä hieman pettynyt siihen, miten popahtaviksi (= kaupallisiksi) niin monet bändit nykyään muuttuvat, kuten juuri esim. Manson. Ei bändin uudempi tuotanto täysin huonoa ole, mutta kyllä sitä alkuaikojen rajuutta jää kaipaamaan. Monien bändien kohdalla. Kuulostanpa vanhalta.

Sonija

 • Ankeuttaja
Vs: Marilyn Manson
« Vastaus #49 : Toukokuu 16, 2009, 21:55:10 »
Mä tutustuinkin Marilyn Mansonin(kin) musiikkiin kaverini kautta. Tykkään tosi paljon, ei voi muuta sanoa, etenkin sanoituksia rakastan. Mun on jo pidempään pitänyt hommata Lest We Forget mutta se tyssäsi siihen, että ei ole löytynyt mistään järkevien etäisyyksien päästä. Pitää kai tilata netin kautta.

Kirjaa, mikä lie mahtanee olla nimeltään, olen selannut jonkin verran kirjakaupassa. Jäi kaihertamaan, että pitäisikö ostaa, mutta tyydyin sitten HIMin opukseen.

Sanoituksista sanoinkin jo, mutta ainakin ne muutamat, joihin olen tutustunut, ovat olleet minun mielestäni tosi oivaltavia. Tykkään siitä, että musiikki pistää ajattelemaan.

Poissa Nowaki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HollyWild6531
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Marilyn Manson
« Vastaus #50 : Marraskuu 13, 2009, 17:28:38 »
Joskus kuuntelin tätä aika satunnaisesti,mutta nyt musta tuntuu et oon hurahtanu koko Mansoniin. :D (lieneeköhän tosta kiittää kaveria? xD)

Mansonhan on todella mielenkiintoinen henkilö. Ja loistavaa musiikkia ja sanoitukset!  :D Omistan AntiChrist Superstarin ja Holy Woodin. lemppari biisit...no niitä löytyypi paljo mut nimetää ny ainaki Dope Show ja Mobscene. :D
" I keep falling asleep and having this dream about you, we're in a forest and..."