Kirjoittaja Aihe: Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa  (Luettu 2854 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

topi

 • Ankeuttaja
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« : Tammikuu 10, 2004, 23:29:50 »
Älyttömän hauska komedia. Alussa ja lopussa oli räppiä. Hauskoja kohtia oli ne elokuvaan kuulumattomat asiat, esim. yhdessä kohdassa vilahtaa Exit-kyltti tai peilin kautta näkyy kamera. Loistava elokuva ja hauska. Itse olin nähnyt elokuvan aikaa sitten VHS-versiona ja nyt huusin sen DVD-versiona. Virheet huomaa kyllä.

Mitä mieltä te olette Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa-elokuvasta?

Poissa Lupin

 • Äitiyslomalla
 • Ylihörhö
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Vuotis
 • Pottermore: MoonstoneMarauder79
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa.
« Vastaus #1 : Tammikuu 11, 2004, 00:10:12 »
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa on ehdottomasti paras Robin Hood -parodia mitä olen koskaan nähnyt ja olen nähnyt sen ainakin kymmenen kertaa vuosien mittaan. Aina se jaksaa naurattaa.  Varsinkin kun olin erässä vaiheessa todellinen Robin Hood -friikki ja luin/katsoin kaiken mitä aiheesta löysin.

Minusta tuossa elokuvassa ovat hyviä erityisesti viittaukset muihin kuuluisiin Robin Hood -leffoihin. Esimerkiksi se letkaus "Because, unlike some other Robin Hoods, I can speak with an English accent" sai nauramaan, kun muistelee paria vuotta aikaisemmin kuvattua Robin Hood - Varkaiden ruhtinas -elokuvaa jossa Kevin Costnerin aksenttin on lievästi sanoen outo. (Silt tämäkin Robin-versio on lähellä sydäntäni ja tuo mieleen teinivuodet kun ei ollut mitään ihanampaa kuin Robinin ja Marianin rakkaus ja taustalla soiva Bryan Adamsin Everything I do, I do it for you. Aaah, sitä tunnetta! Tuo elokuva oli muuten ensikohtaamiseni Alan Rickmanin kanssa, joka näyttelee ilkeää Nottinghamin sheriffiä.)

Ja esimerkiksi jousiammuntakisat on tietyiltä osin suora kopio vuoden 1938 versiosta Robin Hoodista missä Robin Hoodin vihreissä trikoissa heiluu iiiiihana Errol Flynn.  (Kuulostanko friikiltä? No ei se kai ole mikään  yllätys.)

Niin, pointti, joku pointti... ei minulla taida tälläkään kertaa olla sellaista. Kovasti tykkään Sankareista sukkahousuissa.
Äitiyslomalla! Hoidan (hitaalla aikataululla) HP-faneihin ja Vuotiksen Facebook-sivuihin tai Facebook-ryhmään liittyviä asioita.

Ossian

 • Ankeuttaja
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #2 : Tammikuu 11, 2004, 13:04:56 »
Joo!
Varmasti yksi parhaista koskaan tehdyistä komedioista. Siinä naurattaa just ne tahattomat(?) mokat ja sit se kielenkäyttö on mieletöntä.
Käsittämättömän hyviä oivalluksia, niin kuin nyt sekin kun se pahis kundi menee sinne juhliin ja laittaa hevoselle rattilukon.   :P
Ja ne tappelut on kans melkosen mageita ja se räppi...
Kaikin puolin hyvä komediaelokuva. Suosittelen.

topi

 • Ankeuttaja
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #3 : Tammikuu 13, 2004, 15:32:10 »
Ne virheet mitkä on elokuvassa on tahallaan tai ihan huumorimielessä jätetty.

Xaphania

 • Ankeuttaja
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #4 : Tammikuu 13, 2004, 16:13:38 »
Uskomattoman hyvä leffa, yksi parhaista komedioista, joita olen koskaan nähnyt. Mielenkiintoisia nuo Lupinin mainitsemat viittaukset muuten.

Tiesittekö muuten, että ohjaaja Mel Brooks on erikoistunut parodioihin? Itse olen nähnyt Sukkahoususankareiden lisäksi Spaceballsin, joka on mielettömän hauska Star Wars-rymistely. Mukana on muun muassa vanha jedi Yoghurt, joka kehottaa oppilaitaan käyttämään Schwartzia (May the Schwartz be with you!). Kolmas näkemäni Brooks-leffa on Dracula - Verevä vainaja, pääosassa Leslie Nielsen. Hupaisa sekin. Mel Brooks itse muuten esittää RH - SS:ssa sitä ympärileikkauksia suorittavaa rabbia.

Veski (Latrine) on vallan hauska tyyppi. Tikahdun aina nauruun (okei, melkein) kohdassa "Miksi joku muuttaisi nimensä Veskiksi? -Se oli ennen Paskahuussi."

Hih!

Poissa Ruiskaunokki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #5 : Tammikuu 13, 2004, 19:59:21 »
Jeah, minäkin tykkään!

Vähään aikaan en ole katsonut sitä, mutta se on mielettömän hyvä. Alussakin kun Rottinghamin sheriffi ratsastaa sen pojan perässä, niin ne muut toitottelee ja se naurattaa niin hirveästi. Ja Veski on ihan helmi, tai äikänmaikkaani lainatakseni, timantti. "Pidän sen kuvaa buduaarissani."

"Unlike some other Robin Hoods I can speak with an English accent." Jepjep, kun britti näyttelee brittiä, niin hyvin menee (onhan Cary Elwes britti...?) Miekin olen katsonut Varkaiden kuninkaan, mutta en muista Costnerin puhetta...

Kannattaa katsoa.

Xinnia

 • Ankeuttaja
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #6 : Tammikuu 14, 2004, 08:03:55 »
Hii.. todellinen klassikko on tämä elokuva, se täytyy sanoa. Nauran aina itseni kipeäksi kun katson sen (eli kun se tulee töllöstä tai menen kaverille katsomaan sen). Ihastuin tähän elokuvaan jo pienenä, varsinkin juuri niihin laulukohtiin, ne olivat ehdottomasti parhaita.

Spaceballs oli mielestäni paljon huonompi kuin Robin Hood -parodia, koska en jaksanut katsoa kyseistä leffaa edes loppuun, mutta oli siinäkin silti muutama katsottava kohta.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #7 : Elokuu 30, 2004, 19:43:00 »
Todella loistava elokuva. Nauraa saa ja paljon. Meilläkin tuo video pitäisi olla, täytyypä etsiä se ja katsoa taas kerran... Mutta se on kyllä tosi hauska leffa, sitä jaksaa katsoa yhä uudestaan ja uudestaan.
Räpsy - siis sokea palvelija - oli mahtava, tapellessaan sen puupylvään kanssa ja napatessaan nuolen lennosta.
Äh, nyt kyllä täytyy löytää se leffa!
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Varda

 • Ankeuttaja
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #8 : Syyskuu 08, 2004, 10:31:56 »
Ehdottomasti yksi elokuvahistorian parhaimmista komedioista! Olen nähnyt sen arvoilta viitisenkymmentä kertaa enkä vieläkään kyllästy. Nauran joka kerta vatsa kippurassa leffan läpi. Löysin tossa pari viikkoa sitten vielä aivan uuden jutun mitä en ole ennen huomannut. Se on siinä alussa, kun Robin on vankilassa ja se vanginvartija sanoo että "Bring me the thonglooseners" ja kolme vanhempaa vanki ensi katsomalta laittaa peloissaan kädet suun eteen. Todellisuudessa yksi laittaa kädet korville, toinen suun eteen ja kolmas silmille... Ja ton huomaamiseen meni kymmeniä katsomiskertoja. Ja tiedoksui vaan, että Men in tights on tehty enne sitä verstiota, missä Nothinghamin sheriffiä esittää Alan Rickman. Tämä versio parodisoi pääasiassa sellasta vanhaa 50-luvun versiota. Sen nähneet ymärtävät kyllä....

Poissa Linnea

 • Vuotislainen
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #9 : Joulukuu 09, 2005, 14:11:16 »
Aivan sairaan hyvä leffa! Vaikka se on tullut katsottua vaikka kuinka monta kertaa niin aina jutut jaksavat naurattaa. :) Täytyy vain sanoa, että Mel Brooks on nero! Hän kyllä keksii jonkinmoisen parodian leffasta kuin leffasta.

Minulla on tämä hullun hauska elokuvanautinto VHS:llä ja sitä onkin kelattu useaan kertaan. Ja kun kaverinikin ovat tämän nähneet, niin meillä on aina hauskaa pilaillessamme.

Vaikka koko elokuva on yhtä hauskaa kohtausta niin tässä on kuitenkin yksi suosikeistani:

Blinkin: "This never would have happened if your father was alive. "
Robin Hood: "He's dead? "
Blinkin: "Yes."
Robin Hood: "And my mother?"
Blinkin: "She died of pneumonia while - oh, you were away!"
Robin Hood: "My three brothers?"
Blinkin: "Died of the plague."
Robin Hood: "My dog Pongo?"
Blinkin: "Run over by a carriage."
Robin Hood: "My goldfish Goldie?"
Blinkin: "Eaten by the cat."
Robin Hood: "My cat?"
Blinkin: "Choked on the goldfish. Oh, it's good to be home, ain't it, Master Robin?"

   :D
Kind of dumb with her finger and her thumb
In the shape of an "L" on her forehead

Fiona

 • Ankeuttaja
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #10 : Joulukuu 11, 2005, 14:15:51 »
Tämä elokuva oli niin hauska. Itse en kyseistä elokuvaa omista mutta kun se oli lainassa niin katsoin sitä päivittäin. Hehe. Siitä huomasi joka kerralla jotain uutta, minä ainakin. Sitä en ole vielä kyllästynyt katsomaan. Ja tuskin tulenkaan, jutuille nauraa joka kerta. Nyt haluaisin nähdä Mel Brooksin tekemän Draculan, sekin kuulemma on todella hyvä. En ole vielä elokuvaa käsiini saanut mistään. Mel Brooksin elokuvat onkin tunnetusti hauskoja, eikä aika käy pitkäksi!

Poissa taruinen

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kulttuurihistoriallinen uskontotieteilijä
 • Tupa: Luihuinen
Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #11 : Joulukuu 12, 2005, 17:37:16 »
Mel Brooksin leffat ovat mitä parhaimpia! Sen jätkän leffoja katsellessa kyyneleet valuu silmistä (siis koska nauraa vatsansa kipeeksi) ja on mitä parhain mieli sen jälkeen.
Robin Hood on ehkä paras Brooksin leffoista. Olen katsonut leffan varmaan 15 kertaa. Ja Cary Elwes on loistava Hoodi. Nähtyään "aidot" Robin Hood-leffat naurattaa sankarit sukkahousuissa ehkä vielä enemmän. Lemppari kohtani on se pieni tanssi kohtaus (Men in tighs).
Suosittelen leffaa!
Addiktio on addiktio. Harry Potter-riippuvuus ei eroa huume-, netti- tai pornoriippuvuudesta.
"Jeffrey Rudski"

Poissa Nibs

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Hogwarts Refounded: Harry Potter-roolipeli
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #12 : Elokuu 19, 2007, 23:59:33 »
Muistaakseni omistan tämän DVD:nä, vaan jos en, niin on kyllä leffaostoslistani kärkijoukossa. Olen nähnyt tämän muutamaan kertaan ja aina yhtä viihddyttävä.
Mel Brooks on kyllä tämän komediatyylin kuningas.

Rakastan loppua, kun koko leffa on hihkuttu siit avaimesta ja sitten lopuksi kuitenkin vaan "Lukkoseppä!" xD
Rakastan myös Rottinghamin sherifiä ja hänen sekaisin meneviä sanojaa, prinssi Johnin liikkuvaa luomea ja Robinin näyttelijä oli aivan ihana omala tavallaan. :DD
Rottinghamin shriffi & prinssi John eivät koskaan ole olleet niin viihdyttävä parivaljakko, kuin tässä.

ja mitä yksityiskohtiin kohtauksissa tulee, en nyt muista ainuttakaan, joka olisi ollut huono, joskaan kaikelle ei silti jaksanut nauraa.

"God damnit! Everytime they make a new Mel Brooks movie, they burn our houses down! LEAVE US ALONE, MEL BROOKS!"
X HOGWARTS REFOUNDED: HARRY POTTER-ROOLIPELI
Mitä pitivät sisällään vuodet 1980-1992 Potter-universumissa?
X OLD WEST TALES RPG - Minnesota 1875-1885
X PÖLLÖPOSTI - Harry Potter-blogi

Vampyyrityttö

 • Ankeuttaja
Vs: Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #13 : Syyskuu 29, 2007, 20:49:46 »
Aivan paras Robin Hood elokuva! <3 Tuli eilen telkusta, tahtoisin kyllä dvd.llekkin. Räkättää sai melkein koko ajan. Tietääkö kukaan minkä niminen on se biisi mitä Maria laulaa? Se on ihana!

Wackoo

 • Ankeuttaja
Vs: Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #14 : Helmikuu 28, 2008, 23:10:47 »
Ensimmäinen, ja luultavasti paras robbari minkä tulen ikinä näkemään!!! ihan oikeasti!! kuten moni on sanonut, todella hauska. jep sitä se todellakin on. Mutta onneksi mukaan on kumminkin päässyt sopivasti sitä aaitoa syvää romantiikkaa ja pikkaiseen oikeaa actionia sellaisen pelleilyn sekaan.  Mieleenjäävä elokuva.  ei lähellekkään yllä omiin suosikkeihini,  mutta hei. Hyvä elokuva se kumminkin on.

Poissa pöllö

 • <3 pulu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Robin Hood - Sankarit Sukkahousuissa
« Vastaus #15 : Maaliskuu 18, 2008, 22:36:20 »
Kummaa. Minulla on olo että olen ennenkin tätä topiccia lukenut ja vielä muistelin että olin siihen vastannutkin, mutta näköjään en :j

Elikkä siis todellakin ihana elokuva. Muistan ajan jolloin olin vielä pieni ja viaton ja meiltä löytyi joku tutuntutuntutun vhs:ssälle nauhoittama versio joka jostain kumman syystä oli päätynyt meidän taloon. Aina kun olin ala-asteelaisena kipeänä, kaivelin videovarastoja ja varmasti pari kertaa vuodessa Robin Hood sukkahousuineen sai vuoron. Muistin monia repliikkejä jopa ulkoakin. Koska olin vielä niin pieni, monet vitsit jäivät todellakin hämäränpeittoon, mutta nauroin aina kippurassa.

Pitäisikin jotenkin virittää vanhat videolaitteet toimintaan ja koittaa katsoa leffa. Siitä herää niin monia muistoja ja pelkkä kuva nostaa hymyn huulille. :D
syön sun pään.