Kirjoittaja Aihe: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?  (Luettu 79404 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Tobin

 • aka Tinna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • leeroy
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #275 : Maaliskuu 09, 2011, 15:44:33 »
Nik Kershaw - The Riddle

Kuulin tän ekan kerran _tosi_ kauan aikaa sitten, ja vaikkei tää kuvasta mua tai mun musiikkimakuakaan sen kummemmin, tää ei ikinä vanhene! Kukaan tuttu/kaveri/sukulainen ei ole vielä täräyttänyt että tämä olisi jotenkin erityisen huono biisi, joten aika usein tätä kotonakin kuunnellaan. Soittoäänenä oli joskus muutama vuosi sitten, mutta kännykän vaihtuessa vaihtui sitten soittarikin.

Poissa Vergessen Kind

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tumblr.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #276 : Huhtikuu 04, 2011, 20:06:16 »
Tällä hetkellä tällaiselta biisiltä tuntuu Snow White's Poison Biten Kristy Killings, mutta tulevaisuus näyttää. Biisi nyt kuitenkin kertoo tappamisesta ja kaikkea (koska koko levy kertoo Kristy Killingsin elämästä), mutta olen julma ja mun fiilis kohoaa aina kymppiin kun kuuntelen tota. Livenä oli loistava myös. :--D Ja se tietysti vahvisti sitä, että tää jumittaa mun päässä jatkuvasti.

MIKA - Rain Tätä biisiä rakastan jotenkin mielettömän paljon. Tykkään kyllä periaatteessa kaikista Mikan biiseistä, mutta tää on ollut se totaalinen rakkaus.
Kiva muuten, peräkkäin SWPB ja sitten MIKA. Juu, musamaku vaihtelee. :'D

Snow Patrol - Run Tämä on i-h-a-n-a biisi kerta kaikkiaan. Snow Patrolilla on muitakin hyviä biisejä, mutta tämä on ykkönen. Jos päässä ei soi Kristy Killings, siellä soi tämä. :--D

The Used - Watered Down Sen sanoitukset iskivät alunperin niin hyvin, koska se oli aivan kuin kirjoitettu suoraan mun tuntemuksistani. Vieläkin herättää ne tunteet ja biisi on hieno. Myös Blue And Yellow on biisi, jota rakastaa väkisinkin.
I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
but I'm afraid that someone else will hear me.

Poissa Minea

 • Kelvollinen leijona
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kolmas niistä Weasleyn kaksosista.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #277 : Huhtikuu 18, 2011, 02:45:29 »
Midnight Oil - Beds Are Burning
The time has come
A fact's a fact
It belongs to them
Let's give it back
How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning


Ei mittään muistikuvaa että missä ja miten törmäsin tähän kappaleeseen ensimmäisen kerran, mutta sitten kun lukiossa englannin tekstikirjassa oli kappaleen sanat ja kuunneltiin biisi luokassa, tajusin että se muistuttaa mua jostakin. Mutta, ongelma on, että en muista että mistä/kenestä. Tällä kappaleella on ihan hirveästi tunnearvoa ja se saa kylmänväreet iholle, ja vielä jonakin päivänä tulen varmasti muistamaan että miten tämä kipale päätyi niin tärkeäksi ja jäi vissiin sydämmeen ihan ikiajoiksi.
Sunshine, daisies, butter mellow, turn this stupid, fat rat yellow.
- TU ES FOLLE ? TU ES UNE SORCIERE OU QUOI?

Poissa miwaaa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #278 : Huhtikuu 28, 2011, 23:16:00 »
Kesha - Animal
Britney Spears - Everytime
OneRepublic - Apologize
3 Doors Down - Here Without You
Sia - Breathe Me
Limp Bizkit - Behind Blue Eyes


Noi kaikki oon kuullut joskus ja sillä kerralla kolahtanut kunnolla päähän :) Noihin myös liittyy muistoja ja kaikki ovat melodioiltaan, sanoituksiltaan sekä vokaaleiltaan ihania. Noita tulee yleensä harvemmin soitettua, koska en haluu kuluttaa, mut loppujen lopuks, aina päädyn kuuntelemaan noita biisejä <3 Nuo kaikki ovat aika surullisia, syvällisiä biisejä. Ite yleensä kuuntelen enemmän fiilistelymusaa, mut todellisuudessa tykkään enemmän tollasista biiseistä :)
I'm not asleep, I'm up for the fight, into the magic.
bellafruits -> miwaaa

Poissa hroselle

 • Princeshion
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #279 : Toukokuu 03, 2011, 17:38:13 »
ItaloBrothers - Stamp on the Ground
Olen tätä kuunnellut nyt vuoden verran, ja vieläkin tämä on musta ihan paras popitusbiisi, ja semmonen fiiliksennostattaja ettei toista olekaan! :) Jos tykkää hyvistä bilebiiseistä niin tämä on kuuntelemisen arvoinen.
U2 Beautiful Day on myös semmoinen jota on jo useampi vuosi kuunneltu kyllästymättä.
"I like the Virgos. We're so much smarter than everyone else. At least we like to think so."

- Rose McGowan

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #280 : Toukokuu 05, 2011, 16:47:22 »
En nyt ala edes puhumaan klassisesta musiikista, vaan mainitsen pari EBM- lemppariani. Kannattaa kuunnella vaikka Youtubesta, jos pitää kauniista/synkästä musiikista. Ainakin nämä iskee minuun niin että iho nousee kananlihalle joka kerta kun näitä kuuntelee. Ja ei, en kyllästy näihin kappaleisiin koskaan.

E Nomine: Carpe Noctum

Aivan älyttömän eeppinen biisi, heti alkaa mielessä juoksemaan dramaattinen, traaginen, näyttäviä taistelukohtauksia ja maailmanlopputunnelmaa täynnä oleva elokuva.

VNV Nation: Further ja Beloved

Kummatkin ihan älyttömän kauniita ja surullisia biisejä. En osaa sanoa miksi, mutta sydän meinaa pakahtua kun näitä kuuntelee. Myös sanat ovat hyvät.

Unheilig: Schuzengel ja Sternenschiff

Sama juttu näiden kanssa. Kaikki; laulajan ääni, melodia ja efektit osuvat aivan nappiin. Tunnelmointiin.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 05, 2011, 16:53:43 kirjoittanut Fimca Worthleberr »
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

aamanda

 • Ankeuttaja
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #281 : Toukokuu 07, 2011, 16:35:40 »
Mulla ei varsinaisesti ole sellasia pysyviä kestosuosikkeja, ksoka kuuntelen (kuten varmasti monet muutkin) musiikkia erittäin tunne-/mielialapohjaisesti.
Mutta tällä hetkellä hyvän mielen tai haikean tunteen aiheuttavat seuraavat kappaleet:

Sting (Symphonicities) - When We Dance
Ehkä kaunein Stingin kappale. Varsinkin Symphonicities versiona aivan upea. Tulen erittäin hyvälle tuulelle tästä kappaleesta,
varsinkin kun tästä tulee haikean rakastunut olo. Phih. Sting on ilmiömäinen, niin bändissään kuin yksinkin. Kuitenkin orkesteriversiot
ovat mieleeni. Toinen Stingin biisi, josta tulee iloiselle sekä haikealle tuulelle, on Englishman in New York. Kaipaan Englantia kovasti,
ja biisi tuo hyviä muistoja mieleeni. :)

Eagles - New Kid in a Town
Kesärallatus. Erittäin masentava, mutta toisaalta niiiiin rakastettava. Viime kesän kovin hitti. Soiteltiin kitaralla ja lauleskeltiin. Klassista Eaglesia. Tätäkin pystyy kuuntelemaan erittäin paljon, melkeinpä jo uskomattoman paljon, ilman että kyllästyy.
Eaglesilta tietenkin myös Hotel California, joka sanoillaan lähes tappoi aistini, jätti vain kuuloaistin, jotta pystyn nauttimaan tästä kappaleesta. Kun tietää hiukan biisin taustoja (huumet etc.), niin biisi saa ihan uuden merkityksen. Mutta kuitenkin. Äffäfäfä. Rakkaus. Eagles.

Muse - Starlight
Sanat. Matthew Bellamy. Soundi. Matthew Bellamy. Ääni. En osaa sanoa muuta. Rytmi on loistava, biisistä tulee erittäin kaipaava olo. Haluan takaisin Wembleylle, koko stadion räjähti kun biisin introa lähdettiin soittamaan. Mikä fiilis.
Sanat ovat aivan upeat, ja rrakastan Matthew Bellamyn hieman erikoista ääntä.
"Our hopes and expectations, black holes and relevations!" Eipä muuta. Musella on kyllä MONIA KYMMENIÄ hyviä kappaleita, joita voi kuunnella non-stoppina päiviä putkeen kyllästymättä, kuten Uno. Sekä Sunburn. Siinä kolme Musen biisiä, joita pystyn kuuntelemaan repeatilla kauemmin kuin kolme viikkoa. Mattin ääneen ei vaan kyllästy. Musiikki on loistavaa, ääni on loistava, sanat ovat loistavat. Sekä kaikki keikkamuistot ovat loistavia. Ihkutusta? Ehkä.

Muita kulutettuja muttei kuluneita kappaleita: Danko Jones - Had Enough, Panic at the Disco - Bittersweet, volBeat - Still Counting
"Counting all the assholes in the room, Well I'm definitely not alone, well I'm not alone..."

Poissa Dracuenas

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #282 : Toukokuu 19, 2011, 21:10:05 »
Noo ainakin Nerdeen Broken Glass, syystä että oli meijän bändin parhaiten vedetty coveri ikinä ja toinen on sitte TomBoyn It's ok 2 b gay, se vaan on niin sairaan hilpee kappale että siitä tulee aina hyvälle tuulelle, älkää kysykö miksi :DD

Poissa Cobb

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #283 : Toukokuu 19, 2011, 21:44:27 »
Green Day - Homecoming Aah, tämä biisi on niin ihana! Varsinkin loppu. http://www.youtube.com/watch?v=zl6s1Xe4mUs
.
Gorillaz - Feel Good Inc. Nostalgiaa ja ''tunnearvoa'', sillä se oli ensimmäinen biisi Gorillazilta, jonka kuulin. Ja se nauru on ihan hervoton. Ellen sitten ole nähnyt 19/2000:a vuonna nakki ja muusi. http://www.youtube.com/watch?v=pw8PpYBiDsc

Rammstein - Mein Teil Aina, jos tekee mieli jotain raskasta, niin tämä biisi soimaan ja hyvä tulee. Tosin en pidä kappaleen kannibalismiteemasta. http://www.youtube.com/watch?v=VamVKDwFc7A

Rammstein - RammLied Tämäkin on riittävän raskas minun makuuni. http://www.youtube.com/watch?v=dZjYjqMXB0Y

Pyydän anteeksi, jos kappaleiden linkitys on kielletty.
Älä aliarvioi minua vain siksi, että olen nuori.

Avada Kedavra! -> Avaudu Kebabrulla! >:-D

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #284 : Kesäkuu 01, 2011, 18:27:11 »
Map of the Problematique. By Muse.
Se on hieno biisi. Se vaan kieputtaa ja vie mukaansa jokaikinen kerta kun kuuntelen sitä, vaikka kuuntelisin sen kolmesti päivässä. Sanoista tykkään erityisesti ja Matthew'n ääni, vau. Mä en oikeasti osaa selittää miksen koskaan kyllästy siihen, mutta samaiselta bändiltä voisi mainita vaikka Knights of Cydonian, koska mulla on aina voittamaton olo kun kuuntelen sitä. No one's gonna take me alive n_n

Miksen kyllästy noihin ? Koska löydän aina jotain uutta. Yhtä kappaletta kun on vuoden putkeen päivittäin kuunnellut, oppii kuuntelemaan kaikkea muuta kuin sitä kokonaisuutta. Basistin laulua, "takana" pyörivää samaa melodiaa, joka toistuu koko ajan. Ehken siksikään kyllästy, että noista biisesitä löytyy aina jotain silloiseen päivään ja fiilikseen.
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa conscioushours

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #285 : Heinäkuu 05, 2011, 02:48:19 »
CKY - 96 Quite Bitter Beings
Kuulin tämän ensimmäisen kerran ~10 vuotta sitten Tony Hawk's Pro Skater 3 -pelissä, silloin en tietysti ymmärtänyt melkein sanaakaan englantia enkä paljon musiikista muutenkaan, mutta biisi jäi mieleen koukuttavan kitarariffin ja hyvien muistojen vuoksi (random fact: vuosikausia luulin että biisi nimi oli itse asiassa 96 Quite Better Things). Monta vuotta sitten biisi tuli uudelleen vastaan Jackassissa ja sitä kautta myös tutustuin CKY:n musiikkiin paremmin. Biisiin tai sen musiikkivideoon ei vain voi kyllästyä, se on yksi niistä harvoista kappaleista joita kuunnellessa kaikki tuntuu niin paljon paremmalta.

Voisin nimetä vaikka kuinka paljon vanhojen pelien soundtrackeista tuttuja biisejä jotka on muodostuneet ihan mielettömän nostalgisiksi eikä niihin siksi voi kyllästyä millään. THPS3 ja SSX On Tour on kaksi peliä mitä pelailin 5-10 vuotta sitten tosi paljon, niistä nostalgisimmiksi on jäänyt 96 Quite Bitter Beingsin lisäksi ainakin Guttermouth - I'm Destroying The World, Bonobo - Flutter, Sweatshop Union - Come Back ja Jurassic 5 - Red Hot.
for now I turn my back and all I want to leave behind is peace of mind as an illusion of the freedom I can't find

Sonya Malfo’

 • Ankeuttaja
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #286 : Heinäkuu 15, 2011, 15:33:30 »
Eminem - Same Song & Dance ehdottomasti!!

Aaivan upea, sanotukset neroja mut pelottavia. Täs biisis on niin maaginen ja ehk jopa kaunis tunnelma, vaikka biisi kertookin kamalasta asiasta. On ollu yli vuoden mun ykkösenä

Tokio Hotel - Automatisch

Ooh, rakastan kitaraa tos biisis ja melodiaa ja niit takovii äänii <3 kaunis ja epätoivoinen biisi

Eminem - '97 Bonnie & Clyde

Pidän biiseistä, jotka kertoo pelottavist asioist, mut jotka on tehty kuulostamaan kauniilta. Tän biisin sanat saattaa joidenki mielest olla kamalat, mut täs on se tunnelma ja se kertoo siit, mite Slim rakastaa ja suojelee tytärtään hulluutee asti :)

Tais kaikki biisit olla 'kauniita' :P

Poissa April

 • ½ kaksosista
 • Vuotislainen
 • lisää Weasleyn Welhovitsejä!
 • Pottermore: LumosNiffler27512
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #287 : Heinäkuu 15, 2011, 20:55:53 »
Oo,niitä on tosi paljon mm. Erin-Vanha nainen hunnigolla
                                        Kaija koo-Vapaa
                                        Chisu-Sama nainen ..
                                        Arttu Wiskari Mökkitie,Tuntematon potilas

Perusteluksi kerron,että kertovat mun elämästä osuvasti :)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 20, 2011, 12:18:44 kirjoittanut April »
"It's sort of exciting, isn't it? Breaking the rules." - Hermione

"Who are you and what have you done with Hermione Granger?" - Ron

Cordelia

 • Ankeuttaja
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #288 : Heinäkuu 15, 2011, 23:41:16 »
The Streets - Escapist ja Everything is borrowed
Muse - Bliss (muitaki on paaaljon mut toi on baras gaigist :D)
Coldplayn kaikki biisit :D
Mariah Carey - Make it happen (tai melkein mikä vaan Mariahilta)
Scandinavian music group - Ylpeä sydän ja Lopulta olemme kuitenkin yksin ja Itkevä lintu
Keanen Under the iron sea albumin kaikki biisit
Rihanna - What's my name
Egotripin kaikki biisit
OneRepublic - All the right moves
Yann Tiersenillä on sikana kans
Travisil on paljo kans, mut Driftwood on ehkä lempparein
Sufjan Stevens - Chicago
Stevie Wonder - Lately ja My cherie amour
Sixpence none the richerin Divine discontent- albumin kaikki biisit
Sia - Breathe me
The Script - Science & Faith
Sam Phillips - Reflecting light
Kaikki missä laulaa Ronan Keating :D esim. Winter song, If tomorrow never comes, In this life
Michael Jackson - Heal the world ja Earth song ja One day in your life
Mary j blige - Someone to love me
Kid Cudi - Soundtrack 2 my life
Kent - Det finns inga ord
Kanye West - Can't tell me nothing ja Say you will ja Welcome to heartbreak
Jump little children - Cathedrals
kaikki missä Juha Tapio laulaa <3
Joseph Arthur - Honey and the moon
Jonna Tervomaa - läpikulkumatkalla
Johanna Kurkela - Kaunis mieli ja Sun särkyä anna mä en
Jenni Vartiainen - Seili
Ice Cube - You can do it
Grizzly bear - Slow life
The Fray - How to save a life
Fintelligens - En vaihtais päivääkää ja Runebergin katu, Vaan sil on välii ym. (parasta suomihiphoppii <3)
Eva Dahlgrenilt melkee kaikki
Eminem - when i'm gone
Destiny's child - bug a boo
Christina Aguileralt mitä vaa melkee esim. slow down baby
Bruce Springsteen - Dancing in the dark ja Hungry heart
Bo Kaspers Orkesterilta melkee mitä vaa esim. stunder som den här ja Det blir bättre sen
Anssi Kelalta melkee kaikki
Beyoncen uus 4- levy on aika magee
Alicia Keysiltä melkee kaikki
Adam Lambert - Aftermath
stingii
jamie cullumii..

+ soundtrackit lähinnä draamaleffoist :D mukaan lukeutuu esim. forrest gump, finding neverland, the pianist, les choristes, kuninkaan puhe, big fish, pitkät kihlajaiset, kaunis mieli, slummien miljonääri, taru sormusten herrasta, pieni suklaapuoti, kaikki hp- soundtrackt ym ym niitä on nii paljo :)

Tos on melkee kaikki mitä spotifyin soittolistalta sain pyydystettyy :) siinä muillekki vähän hyvii biisei, jos ettii jotai hyvii biisei ipodii/mp3:een :D (joo oli tylsää, nii piti laittaa, musa on vaan nii tärkeetä mulle näköjää :D)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 15, 2011, 23:50:32 kirjoittanut Cordelia »

Poissa Juustonaksu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #289 : Heinäkuu 17, 2011, 02:21:48 »
Ei näitä ole kuin muutama ja ehkä voisin niihin kaikkiin jonkinlaisen pienen perustelunkin laittaa, että miksi näin jos vaan jaksan.

Hollywood Undead - This Love, This Hate
- Tämä biisi on aina ollut suosikkini kyseiseltä yhtyeeltä. Se tuo aina mieleen minulle ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan tyttöystäväni jonka kanssa suhde päättyi ajat sitten, mutta ainahan sitä saa haaveilla kenties uudesta mahdollisuudesta.

Arttu Wiskari - Tuntematon Potilas
- Kun kuulin tämän biisin ekaa kertaa rakastuin tähän biisiin heti. Lyriikat tuo vahvasti mieleen talvella edesmenneen ukkini ja tätä kuunnellessa tulee mieleen aina kaikkia muistoja häneen liittyen.

Apulanta - Ravistettava Ennen Käyttöä
- Vaikken hirveästi tästä uudesta Apiksen materiaalista tykkää niin jostain syystä tämä vaan on aina kolahtanut eikä tähän vieläkään ole kyllästynyt suuresta radiosoitosta ja livesoitosta huolimatta.

Amorphis - My Enemy
- Kun uusi levy ilmestyi jokunen aika sitten Amorphikselta tämä biisi nyt vain sattui olemaan sellainen joka iski kyllä heti minuun. Lyriikat, Joutsenen karjunta ja oikeastaan ihan kaikki on tässä biisissä vain niin mahtavaa.

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #290 : Heinäkuu 17, 2011, 02:47:11 »
En ikinä kyllästy näihin mahtaviin biiseihin :)

Juice Leskinen- Sika, Eesti, Ei elämässä selviä hengissä
Irina- Pokka
Jippu Ja Samuli Edelman- jos sä tahdot niin, pimeä onni
Tehosekoitin- Hetken tie on kevyt
Marilyn Manson- This is halloween
Neljä ruusua- Juppihippipunkkari
Teleks- Kotimatkalla, tyttö joka katsoo merelle
Apulanta- Vääryyttä!!1
Leevi and the leavings- mäyrä, Turkmenialainen tyttöystävä, sopivasti lihava, Vasara ja nauloja
Rammstein- Pussy, Engel, Te quiero puta!
Guns n roses- Paradise city
Blondie- One way or another
Arttu Wiskari- tuntematon potilas
Jukka poika- silkkiä, Ikiroutaa
Happoradio- Ahmat tulevat, pelastaja

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #291 : Heinäkuu 17, 2011, 19:46:24 »
Joo, empä tiiä olenko kirjoittanut tänne, varmaan mutta päivitystä (:
Elikkäs:
 
Judas Priest - Night Crawler siinä on nii'in  hyvä rytmi ja kivat kitara riffit ja ja ja kaikkea muuta kivaa, kivat rummun hakkauksetJudas Priest - Living After Midnight siinäkin on kiiwa rytmi ja muutenkin hyvät sanat laulaa mukana (taitojensa mukaan :D) :>Paramore - Misery Business se on myös niin hyvä (: <3 ei siihen voi kyllästyäParamore - Ignorance intro on aika hyvä ja muutenkin ko.kappale =) ja muutenkin niin hyvä bändiParamore - Crushcrushcrush sekin on taas niin hyvä johonka en ole koskaan (vielä ainakaan :D ) kyllästynyt (:
AC/DC-Who Made Who mainio kappale aina on niin yhtä mainio kappale, enpä ole kylläkään kuunnellut nytten :D
Hurriganes-Bourbon Street tähänkin monia syitä, esim. ensimmäisiä kappaleita jotka opin täysin soittamaan kitaralla ja muutenkin niin menevä rytmi :) <2 Ramstein - Amerika tuo tuli nyt pari päivää sitten taas mieleen ja kuuntelin sitä mutta ei ole sekään kovin kulunut vielä <': Chuck Berry - JohnyB. Goode se on ihan klassikko suoraan sanottuna eikä mitkään sen kopiot vedä sille vertoja.
Jimi Hendrix-All Around Watchtower sekin on näitä klassikoita joihin ei voi kyllästyä <3 ei sen kummempia selityksiä /// jatkan -->
 Green Day-Holiday mainio kappale ei nyt muuta voi sanoa, Green Day - American Idiot sitä samaa todella hyvää ja laadukasta GreenDaytä kuten Wake Me Up When September Ends <2 se on siis samoilla perusteilla kuin edelliset vaikka onkin semmosta smaa jauhavaa kitaran rämpytystä :D Green Day - Peacemaker jännä rytmi ja kaikkee jää päähän mutta siltikin<3
Green Day - East Jesus Nowhere vähän, no jossain mielessä raskaampaa tältä bändiltä mutta ei voi kyllästyä ja 21Guns on hjyywä. Siinä ne vihdoin taisi olla :D huhuh
/// vielä tuli mieleen... Roy Jones - Can't Be Touched...se on semmosta aika kestettävää räppiä joka voi rallattaa mutta ei kyllästy vaikka jauhaa ofc samaa melkein kokoajan :D

« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 17, 2011, 20:21:34 kirjoittanut Nomoni »

Poissa bunnypirates

 • *Insert a cool title here*
 • Vuotislainen
  • Tumblr
 • Pottermore: ScaleSand
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #292 : Heinäkuu 17, 2011, 20:08:28 »
Muse;; Bliss sekä Knights of Cydonia. *huokaus* Kun ensimmäisen kerran kuulin Knights of Cydonian kauan kauan sitten kun se ensimmäisiä kertoja soi aloin myös kuunnella Musea ja siitä lähtien olen ollut fani. Knights of Cydonia on... Legendaarinen kappale, ihan jo pelkän musiikkivideon perusteella. Livenä aivan paras.

Bliss on jotenkin surullinen, varsinkin se aivan loppu siitä. Kerrassaan ihana. :]
I'm sick of feeding my soul
to people who'll never know
just how purposeless
and empty they've grown .

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #293 : Heinäkuu 19, 2011, 00:42:09 »
Perfect Circle - Pet

Manau - Un Mauvais Dieu
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 02, 2011, 11:47:44 kirjoittanut Neithan »

Poissa hoippukurimu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #294 : Heinäkuu 24, 2011, 12:36:21 »
Time Warp.

Ihan paras.
"Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this."

Poissa La Mariposa

 • Järjettömyyden keskuksessa sijaitsevan selli numero 138:n virallinen hallitsija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I'm beautiful in my way, coz god makes no mistakes
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #295 : Elokuu 12, 2011, 12:48:07 »
Trivium - This world can't tear us apart on niin mieletön biisi ihanine sanoineen.
Glee - versiot biiseistä Somewhere only we know ja Silly lovesongs. Mahtavia biisejä, joissa on todella ihanat sanat.
Well, I never saw it coming, and I should've started running a long, long time ago.

Poissa Triangulum

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #296 : Elokuu 15, 2011, 20:39:45 »
Herra Ylppö&Ihmiset-Porno. Siis en ole ikinä kyllästynyt tähän:D Olen pystynyt kuuntelemaan 20 kertaa putkeen eikä kyllästymisen merkkejä... En tiedä mikä siinä oikein on. Sitä vain jää kuuntelemaan:D Ja sitten hmm... Emilie Autumn-Rapunzel. Tätäkin tulee kuunneltua putkeen lukemattomia kertoja, ja aina vain jaksaa uudestaan. Autumnilla on uskomattoman kaunis ääni, ja biisin sanat ovat suloiset mikä varmaan vaikuttaa asiaan. Haluaa vain lisää sitä.
"Kaipaat unohduksen humalaa."

Poissa Randomplayer

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #297 : Elokuu 22, 2011, 20:22:11 »
Jace Hall - I Play W.O.W Music Video

Täytyykö sanoa jotain tähän? Tätä minunkin elämän on. Sisältörikasta WOW:n pelaamista <3

ROFLMAO! 

Tätä vaan nyt ei voi olla kuuntelematta jos pelaat WOW:ia xDD

Sting - Englishman In New York

Tämäm on näitä klassikoita jotka ovat koko ajan listalla pyörimässä. Aivan mahtava kappale ja ääni.

world of warcraft: here without you music video

aivan yksinkertaisesti niin mahtava kappale että ilman sitä ei kulu päivääkään <3
Ja He Elivät Elämänsä Loppuun.

Poissa Nebulae

 • Kuuhullu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #298 : Syyskuu 06, 2011, 20:46:58 »
Gunnareiden Sweet Child O'Mine koska se on vaan niin herkkä ja samalla kuitenkin eräällä tapaa karhea biisi. Plus, Slashin kitarasoolo on aivan mahtava.

Backstreet Boys: Everybody Tuo mieleen muistoja lapsuudesta, vaikka en silloin mikään suuri bäkkärifani ollutkaan. Menevä biisi ja bändin laulajat tosi hyviä. Kroppa alkaa ihan itsestään aina hytkymään kun tämä biisi soi.

Andrea Bocellin Canto Della Terra Upea, mahtipontinen ja koskettava biisi siitä huolimatta että en ymmärrä kaikkia sanoja koska biisi on laulettu italiaksi. Kuoro-osio saa ihon kananlihalle. Sen verran useasti kuunneltu että osaan sanat niin hyvin että pystyn laulamaan mukana. =)

Beatlesin Yesterday ja Fool's Gardenin Lemon Tree Taas jälleen biisejä jotka tuovat muistoja mieleen. Tarkemmin ilmaistuna ala-asteen aikojen muistoja. Laulettiin näitä aina musatunneilla. Yesterday on varmasti yksi maailman parhaista kappaleista, hyvin simppeli mutta herkkä. Lemon Treessä on hauska biitti ja pystyn samaistumaan sanoihin hyvin.

Natalia Imbruglian Torn Tämäkin tuo mieleen ala-aste-ajan kun katselin telkkarista Music Televisionia. Hyvä laulaja ja hyvin tulkittu biisi.

The Corrs: Silver Strand ja Rebel Heart Molemmat ovat instrumentaaleja. Olen pitkään digannut kyseisen bändin musiikkia joka yhdistää toimivalla tavalla poppia ja irkkufolksoundia. Silver Strandissa on ihanan haikea mutta silti iloinen fiilis. Rebel Heartissa on jännä taustabiitti ja jotenkin voimaannuttava melodia. Pidän aivan mahdottomasti The Corrsin biisien viuluista ja huiluista, joita ei ihan peruspopissa tapaa. Nämä molemmat biisit sopisivat loistavasti johonkin Titanic-tyyliseen leffaan. 

Take Thatin Rule The World Tätä biisiä ekoja kertoja kuunnellessani koin melkeinpä eräänlaisen ruumiista irtautumis-kokemuksen, niin syvän tunnelatauksen se minussa sai aikaan. Enää ei saa aikaan ihan niin voimakasta reaktiota, mutta silti on yksi suosikeistani ikinä. Gary Barlowin ääni on suorastaan jumalainen, hänen laulunsa menee suoraan sieluuni...

Hopeanuoli-tunnari Kyyneleet alkavat vieriä heti ensimmäisten nuottien kohdalla. Tämäkin tuo valtavasti muistoja mieleen. Näin Hopeanuolen ensimmäisen kerran varmaan joskus seitsemänvuotiaana, ja siitä lähtien sillä on ollut paikka sydämessäni. Klassikko.

Nämä ovat sekalaisessa järjestyksessä, ja joo, niitä on aika monta. Muitakin varmasti on, mutta koska olen sellainen lahopää niin tähän hätään vain nämä tulivat mieleen.
"Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?"
-Albus Dumbledore

Poissa Kurt

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kappale johon et "koskaan" kyllästy?
« Vastaus #299 : Syyskuu 09, 2011, 22:18:52 »
Nirvana - Lake of Fire
Tämä on oikeasti vaan niiiin ihana kappale! Jos tota MTV Unplugged keikkaa ei olisi ikinä soitettu niin ei olis meikällä elämää! Meat Puppetsin äijät osaa soittaa ja Cobain laulaa. NAM! Ja sitä kitarariffiä on kiva soitella.

Led Zeppelin - Stairway To Heaven
Jotain niin kaunista ja tällä kappaleella on merkitystä! Aivan huippu kitarariffi ja huippu sanoitus. Legenda. Muuta ei tarvitse sanoa. :)
"Kun soittaa epävireisellä kitaralla on laulettava epävireisesti mukana"