Kirjoittaja Aihe: Love actually - Rakkautta vain  (Luettu 4898 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

helzie

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« : Joulukuu 21, 2003, 10:58:03 »
Onko täällä ihmisiä jotka on käyny kattomassa kyseisen leffan? Mitä piditte?

Itse kävin katsomassa juuri eilen. Ja siitä leffasta jäi kyllä niin älyttömän hyvä mieli :)!! Ja kaupan päälle vielä jouluinen tunnelma...mun mielestä oli kiva idea yhdistää monta tarinaa yhteen leffaan, eikä mua haitannut päähenkilöiden paljous, vaikka sitä onkin mediassa kritisoitu. Se vain loi lisää mielenkiintoa.

Alunperin halusin mennä katsomaan sen leffan koska siinä oli niin hyviä näyttelijöitä, esim Alan Rickman ja Colin Firth. Eivätkä odotukset pettäneet edes :)...päinvastoin. Sen lisäksi tutustuin moniin uusiin hyviin näyttelijöihin, erityisesti elähtänyttä rokkistaraa esittänyt Bill Nighy teki vaikutuksen :D. Mutta, teidän mielipiteenne?

Fleur

 • Ankeuttaja
"So if you really love Christmas/come on and let it sno
« Vastaus #1 : Joulukuu 21, 2003, 12:13:52 »
Minäkin kävin katsomassa kyseisen leffan eilen. Mikäs olisikaan parempi tapa aloittaa joulu(loman) vietto kuin jouluinen hömppäelokuva? ^_^

Jos joku ei siis tiedä, niin Love Actually kertoo joukosta ihmisiä joulun alla. Hugh Grantin (ja taas lauletaan I feel it in my fingers/I feel it in my toes...) esittämä pääministeri ja Colin Firth petettynä kirjoittajana ovat ehkä hieman enemmän pääosassa kuin esimerkiksi helzien mainitsema rokkistara (joka kylläkin hilluu jokaisessa tv-ruudussa joka leffan aikana näytetään). Mukana on myös Alan Rickman, jonka tarina tosin oli mielestäni kaikista kliseisin.
Tarinat liittyvät löyhästi toisiinsa siten että henkilöt tuntevat toisensa tai tapaavat ohimennen.
Ymmärrän kyllä miksi elokuva on saanut aika huonoja arvosteluja -jos etsit todenmukaista viihdettä, katso mieluummin vaikka It´s a Wonderful Life kun se tulee telkusta.

SilverChanteur

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #2 : Joulukuu 21, 2003, 19:59:39 »
Kävin minä sen katsomassa joku kuukausi takaperin, lähinnä ajanpuutteen takia. Myönnän, että hihittelin läpi koko leffan, sen komiikalle. Loppujen lisäksi ihan kelpo filkka, jopa melkein hyvä - ja minä kun en romanttisista komedioista yleensä pidä lainkaan.

Päällimmäinen ajatus leffan jälkeen? En enää voi suhtautua Britannian politiikkaan ja pääministeriin vakavasti. x)

MandyMoon

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #3 : Joulukuu 27, 2003, 16:25:11 »
Kävin katsomassa sunnuntaina. Se oli ihana, kertakaikkisen mahtava. Rakastan joulua ja Hugh Grantia.

Minusta oli loistavaa yhdistää parit ja henkilöt toisiinsa niin hienosti. Juoni oli muutenkin hieno, tai eihän siinä varsinaisesti ollut juonta. Pieniä tapahtumia.

spoilaa
Paras kohta oli kun Colin Firthin näyttelemä kirjailija menee kosimaan Lucia Monizin näyttelemää Aureliaa. Koko naapurusto seuraa perässä uteliaana.

Myös Andrew Lincoln Markina, Kris Marshall Colinina ja Emma Thompson Karenina onnistuivat mielestäni hyvin.

Hugh Grant on ihana.

Bloody Aeliah

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #4 : Tammikuu 10, 2004, 21:23:41 »
Minä kävin katsomassa sen, vaikka en pidäkään niin paljoa romanttisista komedioista. Mutta se vaan vaikutti symppikseltä ja se olikin.

Se oli hauska, vaikka se perustuikin joissakin kohden inside-vitsien takia siihen, että heti kun Alan Rickman saapui kankaalle niin räjähdin nauramaan. Sitä sitten tapahtuikin joka kohdassa missä se vain näkyi. Elähtänyt rokkivaari oli miun suosikki ja jopa siedin Love, anteeksi, Christmas is all around-kappaletta, vaikka olenkin niin kyllästynyt siihen. Ja se pääministeri olisi paljon parempi kuin Blair. Ja se mainitsi Harry Potterin. *g*

Se oli symppis leffa.

nemmi

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #5 : Toukokuu 31, 2004, 20:15:06 »
Minä katsoin sen n. viikko sitten. Ja pidin todella paljon! :D Tai siis, elokuva missä Hugh Grant on, ei voi todellakaan olla huono <3
aion viim. joulun aikoihin katsoa sen uudelleen. Siitä tuli nimittäin niin joulufiilari. Se pikkupoika oli minustakin tosi lutunen ja ihana. Elokuva nauratti minuakin! Se alkukohtaus ja loppu- oli todella ihastuttava. Siis se lentokenttä-juttu. Minusta se oli hyvä asia tässä elokuvassa, että siinä oli enemmänkin päänäyttelijöitä, kun yleensä elokuvissa on vain pari-kolme. Oli hauskaa bongailla niitä "yhteyksiä" niitten ihmisten välillä.
Se vaan mietitytti, että miten sitä Rowan Atkinsonia voi sanoa (edes hyvällä tahdolla!) elokuvan päänäyttelijäksi!? Nimittäin siinä kannessa se on niitten kymmenen päänäyttelijän joukossa, vaikka se esiintyy siinä elokuvassa tasan 2 kertaa! Ja jotkut muut ovat elokuvassa lähes kokoajan, mutte heitä ei mainita kannessa. Ehkä se on vaikuttanut asiaan, että Atkinson on sen verran tunnettu näyttelijä, ja kun hän esiintyy siinä leffassa pari kertaa, se on pakko ollut pistää päänäyttelijöihin. :S mutta en sitten tiedä.

Poissa Hagrid

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Love actua
« Vastaus #6 : Toukokuu 31, 2004, 22:39:56 »
Todella hauska elokuva:) Kaikki päähenkilöt olivat jotenkin yhteydessä toisiin ja se oli hienoa!
Hugh Grant oli todella hyvä pääministerinä, joka hassutelee aina välillä.
Alan Rickman myös hyvä:) Todella erillainen, kuin Kalkaros. Jakelee ihmissuhdevinkkejä työntekijöilleen:)
Emma Thompson oli uskottava perheen äitinä. Se kohtaus oli liikuttava missä hän menee yksin itkemään makuuhuoneeseensa.
Rowan Atkinsonilla oli pieni rooli, mutta jotenkin hän aina onnistuu viemään huomion itseensä, kun se hetki koittaa:)
Sitten tämä rokkari tyyppi oli aivan loistava tanssikuvioineen ja lauluineen.

Teemana, elokuvassa on sama vanha rakkaus, mutta tämä elokuva oli jotenkin erillainen ja siksi hyvä ja hauska!
Suosittelen kaikille!
"Älä kutita nukkuvaa lohikäärmettä."

Piparminttu Pipsa

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #7 : Kesäkuu 02, 2004, 00:16:50 »
Oi, yksi lempileffoistani. Aivan mahtava. Olisi tarkoitus katsoa se tässä joku päivä uudestaan kamujen kanssa. Kävin kattomassa sen leffassa, eli siitä on nyt aika kauan kun sen näin enkä muista siitä enää paljoakaan. Paras oli kyllä se rokkariäijä, eikö sen näyttelijän nimi ollut Bill Nighy tai jotain vastaavaa.
Niin monen ihmisen tarina oli sidottu nerokkaasti yhteen, mutta toisaalta leffa myös kärsi siitä. Ne hahmot ei saanu sellaista syvyyttä mitä ne ois ansainnu.
Kaverilla on Love actually omana, ja musta tuntuu, että se itse ei pääse katsomaan sitä paljonkaan, koska eräs nimeltä mainitsematon aikoo lainata sen ja mystisesti unohtaa palauttaa... *grin*

chikita

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #8 : Lokakuu 21, 2004, 18:46:19 »
Rakkautta vain on minusta todella hyvä elokuva. Katsoin sen tuossa vähän aikaa sitten ja siitä tuli vain tosi hyvälle mielelle. Se ihana jouluinen tunnelma, olis vaan meilläkin joulu!

Näyttelijät olivat hyviä, oli kiva nähdä esimerkiksi Alan Rickman (Kalkaros) erilaisessa roolissa Potteriin verrattuna ja muutkin näyttelijät, kuten Hugh Grant, Emma Thompson ja Keira Knightley tekivät hyvää työtä. Se Billy Mack- tyyppi oli tosi hot! *heh*

Leffan soundtrack on kanssa tosi hyvä. Se kannattaa hankkia! All I want for christmas is you! *laulaa rullakampa kädessä*

Typhon

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #9 : Lokakuu 28, 2004, 18:50:23 »
Elokuvan mukaisesti, minä vain rakastuin siihen välittömästi. :D

Kerrankin romanttinen elokuva, joka oli oikeasti samaan aikaan hellyyttävä, hauskuuttava, jännittävä ja suruttava. Minä jo odotin "Hiljaiset sillat" tapaista nyyhkyleffaa, jossa katsoja pakotetaan itkemään ilman sen kummempia syitä. Love actually oli todellinen helmi, ja metsästänkin sitä dvd:nä kokoelmaani.

Meloreiel

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #10 : Lokakuu 30, 2004, 14:49:40 »
Ihan symppis elokuva ja kyllä siinä muutamat naurutkin parissa kohtaa irtosi. Kuitenkin hieman hämäsi varsinaisen juonen puuttuminen ja kohtausten hyppiminen toisesta rakkaustarinasta toiseen. En muutenkaan päässyt oikein tunnelmaan, kun katsoin elokuva syksyllä ja jouluun oli vielä aikaa aivan tarpeeksi. Ehkä se joulukuussa katsottuna olisi purrut paremmin. Nyt voin vain sanoa, että ihan kohtalainen elokuva. Uusi yritys sitten muutaman kuukauden päästä.
Näyttelijät elokuvassa olivat loistavia ja jos elokuvassa ei muuta erikoista ollutkaan, niin upeat näyttelijät ja jotkut erityisen hauskat kohdat kyllä palkitsevat katsojan.

Kummitusankka

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #11 : Lokakuu 13, 2005, 14:30:53 »
Mä katoin ton elokuvan joskus Canal +:ta, ja mä tykkäsin siitä tosi paljon! Aluks ihmetytti, kun siinä oli niin monta "pääosan" esittäjää. Ajattelin et tää leffa on tosi sekava.Mut eipäs ollukkaan xD Ne pikkutarinat oli yhdistetty kivasti. Rakkautta vain on yks mun leffoista. Sen ois voinu ehkä kattoo joulun alla, eikä kesäkuussa, niin kun mä xD

a'Loha

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #12 : Lokakuu 14, 2005, 15:13:29 »
Rakkautta vain. Ihastuin tähän elokuvaan heti kun näin sen viime viikolla kaverini ja siskoni kanssa. Elokuva oli lämmin ja sai ajatukset liikkeelle.

Lainaus käyttäjältä: "Annúnqúerewen"
Liam Neeson ja tämä Sam-poika ovat aivan loistavia, etenkin eräässä poistetussa kohtauksessa... *nakednakednaked* *reps*


Juu! Tosiaan. Minusta tämä "Naked naked naked" -kohtaus oli yksi elokuvan parhaimmista.

Eniten minua kiinnosti tässä tarinassa tosiaan tuo Liam Neesonin ja sen Sam -pojan tarina. Lisämateriaalit syvensivät käsitystäni näiden kahden suhteesta. [offtopic] Ja sitten vielä, että kesti muutaman kohtauksen ajan sulatella se kun Liam Neesonilla ei ollut pitkää tukkaa! (Joo, joku on taas katsonut taas vähän Star Warseja *nauraa*)[/offtopic]

Rakastuin myös Colin Firthin hahmoon, kun hän yritti puhua portugalia (änkyttäen). Ylpeys & ennakkoluulo -sarjan katsomisen jälkeen oli mielenkiintoista nähdä Firth erilaisessa roolissa. Hugh Grant oli taas normaali tasainen itsensä.

Tosiaan, elokuva oli katsomisen arvoinen. Lähes kaikki pääroolien esittäjät olivat minulle ennestään tuttuja. DVD:n lisämateriaalit olivat todella tasokkaita, niitä oli mukava katsella (se ohjaajan, Hugh Grantin, Thomas Sangsterin ja Bill Nighyn kommentoima elokuva oli huvittava).

alcor

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #13 : Lokakuu 28, 2005, 23:25:23 »
Oli ehkä huonoin leffa ikinä. No ei nyt ikinä, mutta erittäin huono kuitenkin. Suorastaan kuvottava.

En löydä tällaisesta "pieniä tarinoita yhdistettynä toisiinsa" -järkkäyksestä mitään hyvää. Itse tykkään, kun leffassa on juoni ja vähän hahmoja, vähemmästäkin menee pää sekaisin. Ja muutenkin tällainen ällön klisheinen puuterin täyteinen "oh love, love, love, everybody, give some love" -leffamaailma ei kyllä anna ainakaan minulle mitään muuta kuin pahaa oloa ja vihan tunteita pään sisässä.

Näyttelijöistä. Hmm. Rickman on hyvä, eihän siitä pääse mihinkään, mutta Hugh Grant on ehkä maailman kuvottavin miesnäyttelijä. Vihaan sitä brittiaksenttia, vihaan sitä "right"-sanaa jota hän hokee leffasta toiseen, vihaan ulkonäköä, vihaan ylimielisyyttä, vihaan leffasta toiseen samanlaisia rooleja, vihaan suorastaan kaikkea hänessä. Ei. Ja Keira Knightley *pyörittelee silmiään* Ei. Keira Knightley on ehkä maailman kaikkeuden huonoin näyttelijä (käännyin totaalisesti häntä vastaan Piratesia katsoessani). Ja vielä mitään sanomattoman näköinenkin kaiken lisäksi. Näyttelijöidenkään puolesta leffa ei siis ollut mikään menestys. Ehkä sen vuoksi en pitänyt leffasta. Sitä tähditti ne ihmiset, joita vihaan ehkä kaikista eniten leffamaailmassa.

Kommenttini idea? No se tietenkin, että kun pitkästä aikaa katsoin oikeasti HUONON elokuvan, josta en löytänyt edes pienen pientä hyvyyden aihetta, kyllä siitä pitää jo kommentoida. Noup. Ei iskenyt. NEXT.

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #14 : Tammikuu 09, 2006, 00:13:39 »
Minä näin noin puolet tästä elokuvasta viime kesänä joltain kaapelikanavalta matkalla Helsingistä Travemündeen (kai se kirjoitetaan noin..). Erään kaverini kanssa seottiin ihan täysin kun Alan Rickaman astu näyttämölle. Auta armias että siitä nauramisesta ei tullu loppua. Eikä näytä tulevan nytkään.. lol..

Mutta minä pidän elokuvan ideasta. Pienia tarinoita yhdistettynä toisiinsa on aika mielenkiintoista katsottavaa. Itse elokuvasta en muista paljon mitään muuta kuin sen, että siinä näyttelivät ainakin Hugh Grant ja Alan Rickman ^_^ -lol

Tätynee kai hankkia tämä leffa ja katsoa se. Jos eräs tässä talossa asuva sähkömies saisi sen dvd-soittimen kuntoon. Pääsis kunnolla katsomaan tämän. Ja kuolaamaan. Lol..
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa taruinen

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kulttuurihistoriallinen uskontotieteilijä
 • Tupa: Luihuinen
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #15 : Helmikuu 12, 2006, 21:39:41 »
Aivan iiiihana elokuva! Olen sen nyt muutamaan kertaan katsonut ja olen myyty.
Näyttelijät on valittu mitä parhainten. Jokainen on rooliinsa nakutettu, varsinkin se rumpalipoika on loistava.
mahtavaa brittielokuvaa parhaimillaan!
Addiktio on addiktio. Harry Potter-riippuvuus ei eroa huume-, netti- tai pornoriippuvuudesta.
"Jeffrey Rudski"

Poissa Ibiza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #16 : Helmikuu 14, 2006, 20:08:02 »
Romanttiset komediat ovat itse asiassa ihan mukavaa viihdettä. En vain tiedä, mutta minä ainakin jaksan katsoa niitä vuodesta toiseen. Sitä tietää, että tulee ihana happy end ja niin edelleen.

Love Actually -leffan katsoin Canalilta joskus. Ei nyt ehkä mikään parhaasta päästä oleva, mutta katsottava ja hauskakin. Ei siitä kamalasti mitään ole mieleen jäänyt, ei sen puoleen. Mutta eipä kaikista leffoista tarvitse jäädäkään mitään mieleen. Hyvä mieli leffan jälkeen, niin se riittänee.

Colin Firth tietysti sai tuostakin leffasta paremman. Ja eihän sitä voi jättää välistä leffaa, jossa on sekä Colin että Hugh Grant :P Tuli vaan niin Bridget Jones -fiilis :D

Tavallaan tässä leffassa kyllä osattiin kivasti yhdistää monia eri kohtaloita, ideana hauska, ehkä sitä toteutusta olisi voinut enemmänkin miettiä. Hyvät näyttelijät kuitenkin.

Maria Chang

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #17 : Maaliskuu 25, 2006, 20:24:50 »
Vuokrasin elokuvan ensimmäisen kerran joskus ehkä kaksi vuotta sitten, kun olin kuullut niin paljon kehuja. Ensimmäisellä katsomiskerralla en pahemmin siitä pitänyt. Se tuntui liian imelältä ja olin silloin muutenkin nuorempi. Toisella kerralla lainasin sen kaveriltani, koska ajattelin, että mielipiteeni olisi voinut vaihtua. Niinhän se vaihtuikin.

Pidin kyllä elokuvasta. Se oli herttainen, suloinen, kaunis, jouluinen, makea, koskettava ja kaikkea muutakin. Perusidea oli mielenkiintoinen; pieniä rakkaustarinoita sidottuina jollain tavalla toisiinsa. Tarinat olivat ihan kivoja, mutta en tiedä mistä pidin eniten. Löysin kuitenkin monia monia kliseitä kaikista tarinoista, mutta tietyllä mielialalla ne tuovat vain plussaa. En kyllä pitänyt muuten siitä Liamin ja tämän pojan jutusta, koska se poika oli niin pieni! Olen ehkä tuomitseva, tyhmä ja ikärasisti, mutta en vain itse usko, että niin pieni voi oikeasti olla rakastunut.

En pidä Love actuallysta, jos olen tietyllä päällä. Jos olen sellaisella iih aah elämä on ihanaa-päällä, niin rakastan sitä. Eli olen melko ristiriitainen, mutta näin se vain on. Näyttelijöistä en pitänyt Keira Knightleystä enkä Colin Firthistä. Hugh Grant oli ihan kiva, mutta eniten pidin siitä (en nyt muista näyttelijän enkä roolihahmon nimeä, mutta) sen Keiran roolihahmon sulhasen kaverista. ^^ En halua spoilata enempää, mutta SPOILAA: sanonpa vain, että oih sentään se lappukohta. :>

Javella

 • Ankeuttaja
Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #18 : Maaliskuu 26, 2006, 21:14:58 »
Tämä on kyllä tosiaan yksi niistä mukavista lämpimistä söpöromanttisuuskomediosta, joita katsotaan tyttöporukalla ja hihitellään ja päästellään ihastuneita huokauksia niiiin ihanista näyttelijöistä.

Tämä on lämmin, ihana elokuva, joka saa hymyn huulille. Alan Rickman, ehdoton suosikkini, loistaa taas Emma Thompsonin kanssa, eikä Colin Firth ja Hugh Grantkaan jätä kylmäksi.

Toisiinsa yhteen kietoutuvat rakkaustarinat ovat mukavaa katseltavaa; englantilaiset ovat tosiaan onnistuneet taas kerran.

Eihän tällaisiakaan pitkään jaksa, jossakin se raja menee, mutta tästä ei kyllä minulla ole huonoa sanottavaa.

jääkaappi

 • Ankeuttaja
Vs: Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #19 : Huhtikuu 23, 2007, 19:02:55 »
Love Actually.. oli tosi hyvä leffa. Katsoin sitä pitkään vuokraamoissa ja nyt vihdoinkin vuokrasin sen kaverini kanssa viikonloppuna. Se oli tullut telkkaristakin kerran, mutta en ehtinyt katsoa kun hetken.
Ensinäkin se oli tosi hyvä. Siinä oli tosi hyviä näyttelijöitä ja muutama on lemppareita. Juoni oli ihan ok. Siinä oli sopivasti draamaa ja paljon huumoria, josta pidin.
Rowan Atkinson on ihan paras, mutta hänellä oli ihan pikkuinen rooli. Hugh Grant, Rickman, Thompson olivat hyviä. Säikähdin kyllä kun näin Knightleyn pään. Repesin, mutta hän olisi aika hyvä (olen tottunut nähdä hänet Pirates-leffoissa. jotka ovat loistavia)

Jep. Oikein hyvä leffa englantilaisilta.. !! nam

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #20 : Huhtikuu 24, 2007, 18:47:24 »
Tämähän tuli telkkarista vähän aikaa sitten[millon?5 kuukautta?], ja leffaan oli mukavasti sidottu monta tarinaa, jotka muistaakseni yhtyivät jotenkin lopussa.

Näyttelijöistä sen verran, että nekin olivat melko onnistuneet.Hugh Grant oli aivan samanlainen kuin muissakin elokuvissa; vähän saman ilmeen mies, joka leffassa sama ilme:)

Lainaus käyttäjältä: Maria Chang
Se oli herttainen, suloinen, kaunis, jouluinen, makea, koskettava ja kaikkea muutakin.
Sitähän minäkin:)

Leffa oli ihana, ja hauska joistakin kohdista.Lempparini tarinoista taitaa siltikin olla se Keira Knightleyn ja sen mikäsenmiehenniminytolikaan + sen häävideon kuvanneen miehen- tarina.Kaunis:)
Hyvä maku jäi:)
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

hillah

 • Ankeuttaja
Vs: Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #21 : Toukokuu 05, 2007, 18:31:20 »
Aivan älyttömän hyvä elokuva. Kaikenlisäksi kun leffassa oli mukana Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Flirt leffa oli ihan täydellinen.
Ihanan jouluinen tunnelma (parantumaton joulufriikki kirjoittelee) ja oli mukava että oli ns. "rikottu" yhden päähenkliön teemaa ja pistetty soppaan hiukan enemmän päähenkilöitä! Hyvä! :)

Miyu

 • Ankeuttaja
Vs: Love actually - Rakkautta vain
« Vastaus #22 : Toukokuu 17, 2007, 22:33:45 »
Aivan upea elokuva, ihanat näyttelijät, kaunis musiikki, jättää niin hyvän mielen että ikävä tulee joulua.. Mitä muuta voi toivoa? En koskaan pääse yli kohdasta jossa Mark (Andrew Lincoln) Ilmestyy Julietin (Keira Knightley) ovelle, laittaa radion soimaan ja näyttää hänelle lappuja joissa lukee hänen asiansa Julietille. "To me you are perfect." ♥ Kaunista. En ole mikään romantikko yleensä, mutta tämä elokuva sai minutkin romanttiselle tuulelle. Ja Alan Rickman vetää hienon roolisuorituksen. Mutta jos alkaisin kaikkia näyttelijöiden hienoja suorituksia listaamaan, tulisi pitkä viesti joten katsokaa tämä leffa!