Kirjoittaja Aihe: Häiriköt  (Luettu 26548 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Haltianeito

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« : Marraskuu 25, 2002, 22:07:09 »
Leffailtaani pilasi yhdeksänvuotiaat popcornia heittelevät kakarat jotka hyppivät toiselta riviltä alas ja kiljuivat. Kuuden hengen joukko, 9-13 vuotiaita, ja sitten kun joku hyppäsi kolmannen kerran penkkiriviltä als, ja suoraan minun ylitseni niin perus-slytherin mulkaisu sai aikaan hieman rauhallisuutta, tosin töykeä kommentti "Älä mua kato, se oli toi!!!11" jätti kylmäksi. Kerro sinäkin pilasiko/miten joku sen pilasi.

//Tämä topic on luisunut nyt niin offiin, että siirretäämpä se yleiselle leffapuolelle -litsie ja mori

Poppy

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #1 : Marraskuu 26, 2002, 07:03:14 »
Meidän pieni elokuvasalimme oli aivan täpötäysi ja jokaikisellä tietenkin oli jotain evästä mukanaan. Tasainen rapina jatkui koko elokuvan ajan ja minulta meinasi katketa verisuon päästä. :evil: Muutaman kerran oli erittäin lähellä, etten pompannut seisomaan ja karjunut pitämään ne näppinsä erossa niistä pusseista edes hetkeksi.

Poissa Sarah Musta

 • Lucius
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
Häiriköt
« Vastaus #2 : Marraskuu 26, 2002, 08:42:05 »
Takanani istuva seurue suunniteeli rapisevien karkkien syömisen hyvin tarkkaan, he ryhtyivät kuorimaan karkkeja heti, kun leffassa tuli vähänkin hiljaisempi kohtaus  :roll:

Koita siinä nauttia elokuvasta kun tekee mieli kuristaa takan istuvat!!!
I'm not evil, I'm just better than you

Moony

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #3 : Marraskuu 26, 2002, 13:55:21 »
Ärsyttävintä oli se, kun jotkut alkoi rapisuttelemaan karkkipussejaan, varsinkin lopussa, ja silloinpa sitä meteliä kuuluikin  :(

Haltianeito

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #4 : Marraskuu 26, 2002, 14:33:44 »
Lainaus käyttäjältä: "Sarah Musta"
Takanani istuva seurue suunniteeli rapisevien karkkien syömisen hyvin tarkkaan, he ryhtyivät kuorimaan karkkeja heti, kun leffassa tuli vähänkin hiljaisempi kohtaus  :roll:

Koita siinä nauttia elokuvasta kun tekee mieli kuristaa takan istuvat!!!


Sarah, missä olit katsomassa, tuo kuulostaa ihan samanlaiselta kuin mitä minullekkin tapahtui. Pitääs anoa ettei Potterelokuviin saa ottaa sipsiä, tai tehdä väärennetty kyltti. !ÄLÄ SYÖ KARKKIA ÄLÄKÄ SIPSIÄ JOS NE RAPISEVAT!"

Poissa Lupin

 • Äitiyslomalla
 • Ylihörhö
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Vuotis
 • Pottermore: MoonstoneMarauder79
 • Tupa: Korpinkynsi
Häiriköt
« Vastaus #5 : Marraskuu 26, 2002, 14:43:49 »
Tuosta rapinasta puheen ollen - miksi ihmeessä esim. Tennispalatsissa ne karkit myydään rapisevissa papreripusseissa? Miksi ihmeessä ei pikku muovipusseissa, ne eivät rapise yhtä paljon...
Äitiyslomalla! Hoidan (hitaalla aikataululla) HP-faneihin ja Vuotiksen Facebook-sivuihin tai Facebook-ryhmään liittyviä asioita.

Madame Maxime

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #6 : Marraskuu 26, 2002, 17:37:44 »
Jyväskylässä ei ollut mitään häiriköitä, mutta mun elokuvailtaa pilas vähän se, että olin vähän kipeä. Piti niistää nenää (en kuitenkaan tehnyt sitä koska en halunnut häiritä), ja kurkkuun sattu. Mutta meen uudestaa tän viikon perjantaina ja terveenä.

Drace

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #7 : Marraskuu 26, 2002, 18:34:10 »
Eh.. Ei me mitään häiriköity.. Plevnassa ei meidän näytöksessämme häiriköinyt kukaan - meidän piti häiriköidä, mutta kukaan ei uskaltanut huutaa ääneen sitä hobitit-juttua, eivätkä Maija ja Martta, seuralaiseni,  uskaltaneet alkaa syyttää minua luudan parkkeeraamisesta sakkopaikalla. Nössöä porukkaa. PAITSI, jos se häiriköinniksi luetaan, tyypit juoksivat siellä kankaan edessä sisään ja ulos salista.. Oli mukavaa, kun kesken kaiken pelottavaa kohtausta joku pikkupoika juoksee kankaan edestä ja minuutin päästä toinen ja viiden minuutin päästä kolmas ja neljäs yhdessä.. Eipä ihmeempiä.

Offiksi taisi lähinnä mennä.

Poissa Lapinkulta

 • muodonmuutosten magister
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Häiriköt
« Vastaus #8 : Marraskuu 26, 2002, 19:19:01 »
Minun vieressä istui joku pikkupoika joka toinen minuutti röhkii joitain ihme possuääniä...Mulla meinas lähtee hermot..Ainakin kun Harry ja Ron on Hämäkäkin luonna ja hiukan pienemmät hämikset hyppii auton kimppuun (kammottavaa) niin eikö justiinsa silloin ala herra 8w röhkimään...
Minä varmaan häiritsin upealla kiljahduksellani silloin kun basiliski pomppasi ylös siitä vesi"lätäköstä" :oops:
Niinhän se on, että jokaista maailmassa joku toinen voi pitää omituisena<br />-Rölli-

Dragon

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #9 : Marraskuu 27, 2002, 17:43:33 »
Lainaus käyttäjältä: "Lupin"
Tuosta rapinasta puheen ollen - miksi ihmeessä esim. Tennispalatsissa ne karkit myydään rapisevissa papreripusseissa? Miksi ihmeessä ei pikku muovipusseissa, ne eivät rapise yhtä paljon...


Juuri tuon takia ostin eilen (olin katsomassa leffaa toista kertaa) karkit muualta kuin teatterista.

Omaa leffaani ei ensi-illassa oikein pilannut mikään. Mutta eilen se oli todella rasittavaa. Jotkut tulivat saliin sisään vasta joskus, kun Harry oli saapumassa Tylypahkaan. Eli ovi aukeili koko ajan. Valot himmenivät liian myöhään.
Ja vielä siihen lisäksi jotkut tytöt taputtivat koko ajan. Ei siinä mitään erikoista, mutta se oli jotenkin ärsyttävää juuri sillä hetkellä. Ja sitten ne vielä kikattelivat koko ajan. Niin, että koko sali kuuli (ottakaa huomioon, että Hämeenlinnan salit eivät olet mitenkään supersuuret).
Olisi tehnyt mieli huutaa niille, että pitäisivät päänsä kiinni.
Ja ai niin...pari penkkiä pois päin minusta jotkut pojat puhuivat juonipaljastuksista todella kovaan ääneen. Kaverini ei ollut lukenut kirjoja eikä ollut juonipaljastuksista kauhean mielissään.

Neppi

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #10 : Marraskuu 27, 2002, 18:11:34 »
Itselläni oli se perinteinen takana-istuva-idiootti-potkii-penkkiäni -ongelma. En käsitä miten voi olla niin vaikeaa liikutella jalkojaan, että ne koko ajan tökkivät edessä istuvan selkänojaan. Teki kyllä elokuvan loppupäässä kääntyä ja sanoa pari valittua sanaa.

Karkkipussin rapina tosiaan on ärsyttävää. Sitä voisi vähän lieventää, jos ennen elokuvan alkua revittäisiin pussin yläosa eli se ylimääräinen paperi irti ja sillä tavalla saisi karkkinsa vähemmän rapistelematta. Mutta ei onneksi mun näytöksessäni ollut mitään hirveää rapinaa, se selkänojajuttu nyt oli ainoa vähän ärsyttävämpi tapaus. :)

Neva

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #11 : Marraskuu 28, 2002, 13:56:08 »
Nämä inhottavat häirikkö tytöt jotka olivat noin 7-8 vuotiaita juoksivat koko elokuvan ajan edes takaisin kiusaten saman ikäisiä poikia jotka istuivat melkein vieressäni eturivissä . He lähtivät lujaa vauhtia pois kun kerroin heille kiroavansa heidät josseivat lähtisi pois .

Poissa Salazar Slytherin

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Häiriköt
« Vastaus #12 : Marraskuu 28, 2002, 16:32:58 »
Minun iltani pilasi vieressäni istunut parikymmpinen "aikuinen". Kun yleisö hurrasi ja taputti, niin poikaystävälle jäkätettiin metelöijistä (ja loppupuolella tunteella sanottu "No, voi saatana" -kommentti) , mutta sitten esim. hämähäkkikohdassa kuului siitä vierestä kovia "HYI! YÖK" -kiljahduksia (ei läheskään niin tunteella, mutta paljon kovempaa).


Jos on pakko mäkätää, niin voisi pitää itsekkin sen turpansa kiinni vastaavissa kohdissa.  *vieläkin vihainen*
Jaa-a

Fleur

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #13 : Marraskuu 28, 2002, 17:52:41 »
Minun leffailtaani ei varsinaisesti pilattu...edessäni istui pikkupoika joka ei selvästikään ollut ihan kärryillä. Hän kyseli koko leffan ajan vieressään istuvalta sellaisia kysymyksiä kuin "miks sen serkku on tuolla koulussa" [sekoitti Nevillen ja Dudleyn], "kuka toi on", "missä ne on nyt?"
Täytyy myöntää, että kirjakauppa-kohtauksessa minäkin kuiskasin kaverilleni pettyneenä "miksei ne tappele!"  :mrgreen:

Karolane Fireball

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #14 : Marraskuu 28, 2002, 18:15:51 »
*itkee surullisesti vollottaen*  Minun ja Brownien illan pilasivat edessämme istuvat pojat, jotka aivan selvästi olivat kaupungin "kovin jengi" ainakin he vaikuttivat olevansa omasta mielestään. No nämä pojat *on lupautunut kuristamaan omin käsin ne jos vielä kohtaamme* olivat varmasti vain tulleel ensi-iltaan, että saisivat seuraavana päivänä haukua leffan.  Nämä niin rakastettavat pojat puhuivat suureen ääneen koko ajan. Esim. *Hagrid on valkokankaalla* "Hei tuo näyttää ihan mejän opolta. Yhtä ruma, iso ja läski." Sanoo poika 1. Poika 2 jatkaa: Paitsi että mejän opo on paljo rumempi ja läskimpi. *Kaikki pojat nauravat*

Yhden kerran, joku ihana ihminen *kumartaa kunnioitusta osoittaen tälle herrasmiehelle* käski poikien olla hiljaa. Okei kesti viisi pyhää minuuttia hiljaisuutta, kun yksi poika sitten sattui ottamaan kännykän esiin ja kuuntelemaan huvikseen soittoääniä. *kiehuu*

Eikä siinä vielä kaikki. He pilasivat jännityksen ja hyvät kohdat esim viheltämällä kun joku loukkaaantui tai matkimalla esim. myrtin ääntä tai he nousivat melkein pystyyn ja taputtivat täysillä kauheissa kohdissa. No sieltä takaahan sitten näkikin jotain.

Ja lopussa kun Harry ja Herm halaavat he huusivat täysillä esim. "Pervoo!"

*kiehuu yli eikä enää pysty tilittämään poikien käytöksestä*

*ottaa haulikkonsa,  terottaa puukkonsa, päästää verenhimoisen koiransa irti ja lähtee kertomaan pojille, miten paljo rakastaa heitä ensi illan takia.*

koukkujalka

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #15 : Marraskuu 28, 2002, 18:35:49 »
Mun leffailtaa ei pilannu muu kuin vieressäni istuva ehkä n. 10-vuotias poika, joka koko ajan selitti isällensä mitä tapahtuu, kuka sie näyttelee yms. Kyllä se sitte lopussa onnex tajus lopettaa sen puhumisen.

/Morimuoks/ *hyperventiloi* TeiniXt voisi jättää pois. Ja pidemmät viestit kunniaan.

Rosadepisara

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #16 : Marraskuu 28, 2002, 18:44:47 »
Onneksi kukaan ei häiriköinyt, kun kävin katsomassa Kammiota.
Tai noh, elokuvan jälkeen isäni ja veljeni valittivat, kun takana istuva lapsi kertoi juonta äidilleen.Siis tyyliin: "Kohta Harryn kädessä ei ole enää luita!".  :?
Minä en kuullut juonenkertojasta mitään...Tuijotin siis vain elokuvaa, enkä nähnyt, enkä kuullut yhtään mitään muuta.
Onneksi.    :D

TKTH

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #17 : Marraskuu 29, 2002, 15:00:40 »
Tämä ei onneksi ole kovin paha ,mutta pari riviä takanamme istuva naishenkilö räkätti koko elokuvan pinimmällekkin narahdukselle ja auta arrmias kun tuli jokin hauska kohtaus niin naurusta ei tullut loppua!
Nauru pidentää ikää jos ei siihen kuole...niinhän se on.
Ainakin joillakin oli hauskaa...

Glinda

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #18 : Marraskuu 29, 2002, 17:45:15 »
Mä olin kattomassa ensi-iltaa mun kaverini kanssa. sit siinä leffan alussa tuli TSH:n uusimman osan mainos, ja se mun kaveri höpötti koko loppuajan siitä, miten se ei kestä oottaa sitä uusinta leffaa. ÄRSYTTÄVÄÄ!!!! Yritä siinä sitten keskittyä katteleen, kun toinen selittää jotain ihan toisesta leffasta. :x

Poissa Krum the krummitus

 • -
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Tuvaton
-
« Vastaus #19 : Marraskuu 29, 2002, 19:30:22 »
En tiiä pilasivatkohan ne, mutta ärsyttivät ennen leffaa typerillä kommenteilla. Pitivät meidän Vuotismiittijoukkoa ihan typerinä pikkunaperoina ja isottelivat. Ehkä jotain mua vuoden pari vanhempia ja nuorempii silti ku jotkut meijän miitissä. Ei si pikkunaperoiden kattominen: "Katso isi tos on iso karvapeikko"(hagrid) kivaa ole mut ei sekään:"Kato nyt noita pikkupotteristeja jotka ei tajuu mitää". Valitan, että jouduimme kuuntelemaan tuotä jälkimmäistä, vaikka emme olleetkaan nuorempia keskimäärin. Ehkä ne meidän puvut olivat jo jotain outoa niille.
-

TiiNa

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #20 : Marraskuu 30, 2002, 09:58:21 »
Lainaus käyttäjältä: "Lupin"
Tuosta rapinasta puheen ollen - miksi ihmeessä esim. Tennispalatsissa ne karkit myydään rapisevissa papreripusseissa? Miksi ihmeessä ei pikku muovipusseissa, ne eivät rapise yhtä paljon...


Näin luonnonystävänä voisin sanoa, että mietipäs, jos noin joka toinen leffaan menijä ostaisi muovisen karkkipussin, niin arvaapas paljonko niitä pusseja menisi roskikseen päivässä? Muovi ei maadu. Parempi sitten, että se on paperia, joka rapisee. Okei. Onhan se hieman inhottavaa, mutta tuollaisten pikkujuttujen takia, ja ihmisten sietämättömyyden takia maailma ylikuormittuu muovipusseista. Okei, ei ehkä kivaa, mutta minkäs teet.

Ainakin, kun itse ostan karkkia, ja napostelen niitä kesken elokuvan, itseäni ainakin häiritsee OMAN pussini rapina. Ja onhan se varsin noloakin suuressa salissa kaivaa jostain kovaäänisesti rapisevan pussin pohjalta naposteltavaa, kun yhtäkkiä koko sali hiljenee ja sinä rapistelet pussiasi, kun meneillään on tärkeä kohtaus.

Mutta, onko se nyt niin kamalaa?

Juu, minua ei leffassa häiritty. Mitä nyt vierustoverini vilkuili meitä omituisesti ja kertoi lapselleen pahoista saatananpalvojalarppaajista. *huokaus*

Pannumyssy

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #21 : Marraskuu 30, 2002, 10:19:43 »
Menee nyt hieman aiheen vierestä, mutta TiiNan kommenttiin liittyen olisi ehkä hyvä idea, että jos ostat karkkisi paperipussissa, niin käärit ne reunat ns. rullalle, niin ettei tarvitse rapistella saadaksesi karkkia.

Itse teimme kavereideni kanssa näin leffassa, jotta emme häiritsisi muita(ja itseämme)..

Katya

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #22 : Marraskuu 30, 2002, 23:15:42 »
Minäkin ehdin tänään viimein leffaan  :roll:  Tennispalatsin iltapäivänäytökseen oli osunut mm. pikkupoika, joka kertoi joka toisen juonenkäänteen etukäteen vieressä istuneelle äidilleen (?). Ärsyttävää. Puhui onneksi aika hiljaa, mutta pienen pojan ääni on kirkas ja kuuluu hyvin..

Poissa Windy

 • Kylän salamurhaaja
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
  • Kylä
Re: -
« Vastaus #23 : Joulukuu 01, 2002, 10:19:30 »
Lainaus käyttäjältä: "Krum the krummitus"
Ehkä ne meidän puvut olivat jo jotain outoa niille.


Mitkä puvut? Teillä pojilla ei ollut muistaakseni kovin outoja asusteita. Mitä nyt sinulla hattu päässä :) Me eturivissä istuneet tytöt sen sijaan olimme pukeutuneet edes hiukan enemmän. Ruulla hattu ja viitta, Friikillä mekko ja se hieno kampaus ja minulla kaulaliinani. Enemmän taisivat kummeksua teidän juttujanne...
Minä keskityin niin paljon elokuvaan, etten huomannut häiritsijöitä. Eikä niitä ihan lähiympäristössä tainnut ollakaan. Mutta ärsyttävää se on, jos jotkut rupeavat liikaa mesoamaan. Taputukset oikeissa kohdissa eivät tässä tapauksessa olisi häirineet, mutta sellainen juonen paljastelu ja muu kovaääninen puhuminen ovat inhottavia.
Hp-roolipeliä Ircissä!// "Mikään ei kirvoita niin hyvää kirkaisua kuin pöydän poikki tanssiva Sardiini!" //Suomalainen Pratchett-foorumi//Juonittelupelejä

MandyMoon

 • Ankeuttaja
Häiriköt
« Vastaus #24 : Joulukuu 01, 2002, 10:38:42 »
Torstaina kun kävin ensimmäisen kerran katsomassa ei ollut oikeastaan minkäänlaista häiriötä.

Eilen kun kävin katsomassa toisen kerran oli vähän eri touhu. Kännykkä piippasi jollakin kerran ja sitten kuuluu näpyttelyä, pikkutyttö juoksee kankaan ohi silloin kun Harry ja Ron on Kielletyssä metsässä, melkein kaikilla katsojilla oli takit päällä niin siitä kuuluu hirveä kahina (okei, ehkä tuo oli vähän pilkun viilausta), kuuluisaa metelöintiä karkkipussien kanssa. Minä sain hirveän yskäkohtauksen alussa ja sitten sitä yrittää olla yskäisemättä, ei onnistunut, nolo :oops: