Kirjoittaja Aihe: Maata näkyvissä -festarit  (Luettu 7542 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa JSilvanus

 • Teologi
 • Vuotislainen
Maata näkyvissä -festarit
« : Marraskuu 18, 2003, 20:30:29 »
Jaahas, Maata Näkyvissä -festarit olivat sitten viime viikonloppuna eli 14-16.11. Järjestettiin siis Turun Messukeskuksella ja Elysee-areenalla.Tiedoksi niille, jotka eivät tiedä: Maata näkyvissä on kristillinen musiikkifestari (lue: gospelilla päähän, tai siis korviin!). Siellä on paljon musiikkia, mutta myöskin kristillistä sanomaa "levitetään" studioissa, joissa pohditaan elämän suuria ja pienempiä kysymyksiä.

Kerron vähän omasta reissustani. Tulimme perjantaina pitkän, n. 12 tuntia kestäneen matkan jälkeen festarialueelle, hankimme rannekkeet ja lähdimme syömään. Musiikkia tuli ensimmäisen illan aikana vähän kuunneltua, CDeitä osteltua ja messussa ehtoollisella käytyä.

Lauantaina oli studioita ja workshoppeja ja ennen kaikkea paljon, paljon musiikkia! Itse olin aamulla Hannu Mikkosen vetämässä rukous-studiossa, jossa Hannu (OPKO:sta) opetti rukouksesta. Iltapäivällä en studiossa ollutkaan. Kaikenlaista musiikkia tuli kuunneltua, menin muka sitten vielä kuuntelemaan Turvakytkintä. Menin sinne C-halliin ja siellä jotkut soitti ja olin siinä vähän aikaa. Sitten kaverit alkoivat mennä syömään ja minä sanoin, että "mä kuuntelen vielä turvakytkintä, tulevat varmaan kohta". En siis tunne kyseistä bändiä, ja sitten yksi kaveri, joka oli tullut paikalle, sanoi: "Tämä ON turvakytkin." Just, okei... Mikäs siinä =D Illalla Elyseella oli sitten vielä The Tribe, The Rain ja myöhemmin vielä Delirious?.

Festareilla oli paljon, paljon porukkaa. Lauantai-iltana alkoi ruuduissa välkkyä viesti: Areena täynnä, yläkatsomoissa tilaa. Ei ole pariin vuoteen niitä viestejä näkynyt, viimeksi kolmisen vuotta sitten, suunnilleen. Tai 4, en muista. Kuitenkin... Sunnuntaina oli sitten myös paljon, paljon, paljon porukkaa. Aamulla oli jumalanpalvelus - arkkipiispa Jukka Paarma - saarnasi. Yleensähän sunnuntaisin ei ole enää paljoa porukkaa, osa nimittäin lähtee jo pois lauantain jälkeen. Sunnuntaina oli kuitenkin vielä ennätysmäärä porukkaa, huh huh! Yläkatsomot olivat täynnä, ennen ei ole sunnuntaisin yläkatsomoon päästetty ihmisiä. Niin, miksihän niin oli?

Sunnuntaina esiintyi Egoeimi... Ja tietenkin Juha Tapio. Ikävä kyllä jo toista vuotta peräkkäin jouduimme lähtemään Juha Tapion keikan aikana, että en kerennyt kuulla muuta kuin sen yhden kappaleen ensimmäiseltä levyltä, en muista nimeä, ja Ukkosta ja ullakolla sekä sen poika-kappaleen, liekö nimi ollut ihan Poika. Minusta Juha Tapion suosiolla on osansa festareiden suuren kävijämäärän syiden joukossa.

Oliko vuotislaisia Maata näkyvissä -festareilla? Olitteko Juha Tapion konsertilla, mitä muita biisejä se heitti? Väsyneet maan? Mitä tunnelmia jäi festareista? Tuletteko ensi vuonna?

Pari linkkiä:
Maata näkyvissä -festareiden viralliset sivut
SLEY - Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys
OPKO - Suomen evl. opiskelija- ja koululaislähetys
Turvakytkin-bändi
The Tribe
The Rain
Delirious?
Egoeimi
Julli Faabio... Siis Juha Tapio

Poissa Vanilja

 • Poro!
 • Henkihörhö
 • God's First Mistake
  • Nappi!
 • Tupa: Luihuinen
Re: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #1 : Marraskuu 19, 2003, 09:19:06 »
Itse en tänä vuonna paikalle päässyt, seurakunnastamme on vuosittain lähtenyt pari bussia, jotka aina ovat olleet täynnä, ja syksyn mittaan ilmoittautuminen mukaan unohtui, kun kuvittelin, että olin listalla. No jaa, en ollutkaan, en kerhonohjaajien enkä isoiskouluttajien. Elämä on väärin, pikkusiskoni oli napannut paikan nessuni edestä...

En siis mahtunut mukaan, angstitan sitä nyt.
(Angstitan myös sitä, ettei pikkusiskoni muistanut tuoda minulle Terapian CD:tä)

Mutta, käsittelen nyt kolmen edellisvuoden festareita, joilla olen ollut mukana...

(Paitsi majoitusta, klassisuutta joutua nuokkarimme viereen nukkumaan, lähetti minulle yöllä viestin, jossa valitteli, etten ollut tänä vuonna mukana)

Paneelit ja kanavat ovat yleensä olleet hyviä yleistasolla, mutta jos itse on 'alan harrastaja' tai asiaan perehtynyt, ne jäävät hieman tyhjiksi. Tai sitten olen vain joutunut niille, joita ei ole kunnolla järjestetty. Oheistoimintoa on alkanut myös viime vuosina olla kokoajan enemmän, ja jaksan valittaa tupakkapaikkojen sijoitelusta.

Tunnelma on aina silti ollut korkealla, ja oikeasti harmittaa, että jäin tänä vuonna kyydistä. Plah.
Those that live in the darkness wander aimlessly...
Because they can't see.

Poissa Mirzam

 • Henkihörhö
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #2 : Marraskuu 19, 2003, 14:13:31 »
Minulla oli seitsemännet festarit, ja onnistuipa eräs vuotislainen minut sieltä bongaamaankin.

Viimeiset kaksi vuotta olen ollut festareilla lähinnä nuorisotyönohjaajan saappaissa, vahtimassa nytkin reipasta puolta sataa pentua. Tästä johtuen minun ainokainen workshoppini johon osallistuin, oli nuorisotyönohjaajien workshop. Mutta sekin oli varsin hedelmällinen.

Meidän porukka lähtee aina lähinnä katsomaan kaveriemme Terapian toimia, nytkin levyjulkkarikeikka. Samalla järkkäilemme juttuja omia tapahtumiamme (Megailta tammikuussa Harjavallassa ja Ristilukki syyskuussa Köyliössä) varten.

Tänä vuonna en ehtinyt Messuhallin konsertteihin ollenkaan, mutta sen sijaan istuin läpi kaikki Turkuhallin konsertit. MN Houseband teki tänä vuonna vaikutuksen, ja The Triben lavashow, vaikka sen musiikki ei koskenutkaan. Melko onnistuneet pippalot tänä vuonna, vaikka suoranaisia omia gospelsuosikkejani siellä ei ollutkaan.

Mukavaa vaihteluahan nämä festarit ovat muuhun festaritarjontaan nähden.

Poissa tuulilukko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My gift of silence
Re: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #3 : Marraskuu 19, 2003, 17:29:39 »
Lainaus käyttäjältä: "JSilvanus"

Itse olin aamulla Hannu Mikkosen vetämässä rukous-studiossa, jossa Hannu (OPKO:sta) opetti rukouksesta.


Se olit sinä! (nimim. istuin siinä takanasi/etuvasemmalla kahden pojan välissä. Tyttö lökäpöksyissä ja kravatissa..) Minä mietin pääni puhki että miten ihmeessä voi joku ihminen olla niin tutun näköinen, ja sinä olet Paltamosta (?) ..selvisi sekin sitten.

Niin. Asia.
Minulle tämä oli neljäs kerta Turussa, joskin erilainen edellisistä vuosista. Aina olen ollut permannolla hyppimässä itseni vesimäräksi, mutta tänä vuonna jo 'hieman' aikuistuneena istuin kavereitteni kanssa siellä reunakatsomoissa, C2/3 taisi olla aika yleinen meille.
Studiossa olin ensimmäistä kertaa, samassa kuin JSilvanus, vaikka en sitä tiennytkään. Pidin opetuksta kovasti, ja sain uusiakin näkökulmia asiohin. Päälimmäisinä bändeistä jäi mieleen Terapia ja Delirious?, joista jälkimmäinen oli todella positiivinen yllätys ja ostin levynkin. Terapia on aina ollut hyvä, en osaa arvostella niitä enää nykyään.

Asiat, jotka minua ärsyttivät suunnattomasti oli se passiivinen tupakointi mitä siellä joutui tahtomattaan harrastamaan, se että the Rain soitti aivan liian lujaa, ja se että en pystynyt kuunnella Turvakytkintä puolueettomasti koska huomaan niiden kappaleista aivan liikaa yhteneväisyyksiä muihin kappaleisiin, mm. yhden kappaleen kertosäkeeseen pystyn laulamaan Juha Tapiota aivan surutta päälle, oli se sitten tarkoituksellista eli ei. Myös Juha Tapion keikka jäi kaivelemaan, se ei soittanut vanhempia, ja parempia kappaleita paljon ollenkaan. *mököttää*

Käteeni jäi flunssa, selkäkipu, hyvä tunnelma ja pari levyä. Siinaa en nähnyt, vaikka olisin halunnut.
Breathe in, who knows how long this will last..

Poissa shazzy

 • Vuotislainen
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #4 : Marraskuu 19, 2003, 20:47:45 »
Minäkin olin siellä. Perjantaina tultiin jo kahdeksi laittamaan köysiä Turkuhallin kattoon. Sitä jatkettiin sitten yöllä kolmeen. Valitettavasti en ehtinyt katselemaan paljon bändejä. Lauantai aamulla yhdeksältä oli meidän ohjelma, se tyyppi siellä katossa pyöräilemässä ja Liisa sen perään yksipyöräisellä. Mut saattoi bongata sieltä alhaalta pinkin kypärän kanssa. Lauantaina katsottiin Terapia ja The Tribe, sitten oli pakko päästä nukkumaan kun edellisenä yönä tuli nukuttua vain muutama tunti... Muuten oli kivaa. Meillä oli artistipassit ja kaikki...

Dinivian

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #5 : Marraskuu 24, 2003, 11:22:18 »
Itse olin festareilla myös töissä. Olin siinä Workshop kakkosessa, jossa tehtiin linnunpönttöjä. Oli kyllä hienoa seurata kuinka ihmiset päästivät luovuutensa valloilleen suunnitellessaan pönttöihin grillikatoksia ja savupiippuja --> tuloksena noin yksi kolmasosa pöntöistä jouduttiin hylkäämään.
Konserteista ehdin töiltäni käydä katsomassa : The Rain ja tietysti Delirious? (molempien cd:t ostin) ja sunnuntaina ehdin juuri sopivasti katsomaan Juha Tapiota. Turvakytkintä kuuntelin torstaina ollessani työntekijöiden Jumalanpalveluksessa. Oliko joku muu siellä?
"... mitä silmät ei nää, sen Juha Tapio ymmärtää..."

Bloody Aeliah

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #6 : Marraskuu 25, 2003, 20:23:08 »
Minäkin olin siellä.

En viihtynyt niin järettömän hyvin, koska jotenkin tulee vähän vaivautunut olo uskonnollisissa tapahtumissa. Tämä johtuu eräästä henkilöstä. Parasta viikonlopussa oli Alternatiivipommisuoja, Vaskikäärme oli upea. Olisin halunnut käydä katsomassa Ahtopainetta, mutta tietenkin juuri samaan aikaan oli lähtö Turkucityn keskustaan.
En käynyt yhdessäkään workshopissa, piti kyllä käydä joissain, mutta unohtui.
Nukuin hyvin. Esimerkiksi koko Triben ja The Rainin keikat, jumalanpalveluksen ym. Sain unihirmun maineen kun kuorsasin täyttä niissä Turkuhallin epämukavissa yläpenkeissäkin. Ja ostin rytmimunan. Eli siis jos näit henkilön, joka ravisteli innoissaan rytmimunaa muiden joko laulaen mukana tai väännellen naamaansa hermostuneena, se olin minä.
Ruoka oli hyvää.

Snoflinga

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #7 : Heinäkuu 19, 2004, 08:52:05 »
Oih. Maata Näkyvissä on niin mahtava! ^^ Olin 2003 siellä ensimmäistä kertaa, vaikka sitä edellisenäkin vuonna olisi ollut mahdollisuus sinne kavereiden kanssa lähteä, mutta jostain syystä en sitten mennyt. Mutta sitten marraskuussa taas uudestaan. Ehdottomasti. :)

Festareilla oli viimeksi tosi mahtavaa, siellä oli hyvä tunnelma ja törmäsi muutamiin odottamattomiin tuttuihinkin (mm. viime kesän pikkuiseni joka nyttemmin on jo isonen. ^^ ihq!).

Paras esiintyjä siellä oli ehdottomasti The Rain! Se rokkaa! <3

-Snoflinga

Poissa tuulilukko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My gift of silence
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #8 : Lokakuu 09, 2004, 11:29:41 »
Maata Näkyvissä 2004 on kohta täällä!
12.-14.11.2004 ovat nuo odotetut päivämäärät ja esiintyjäkaartikin on gospelin kärkinimiä pullollaan.

Nappaan tästä pari erinomaista ohjelmakokonaisuutta teille näytille (löytyy tuolta MN sivuilta, linkki on JSilvanuksen viestissä).

Perjantai
18.00-20.45
Turkuhalli
Ykköset päällä ja kiiltoa pinnassa
Juhlien juhlan kutsu on saapunut ja nimesi löytyy vip-vieraiden listalta. Viimehetken valmisteluissa ei rajaus-kynä tärise ja pukuvuokraamoissa on hiljaista. Saat tulla sellaisena kuin olet. Kutsuun vastaamassa Juha Tapio, HB, Bob Lenz (USA), Juha Heinonen, Nuotta-skaba, Happy Birthday -kisa ja MN-Houseband.


19.00-21.00
Messukeskus
Alternatiivipommisuoja
Vanhan vankilan kylmä varastohalli tärisee valkeuden enkelin puhaltaessa pelastuksen pasuunaan. Torvet muuttuvat pelastusta kiljuviksi sähkökitaroiksi, ja basarit jytisevät voimaa ja toivoa sielujen harmaisiin uniin. Kylmät seinät halkeilevat ja veden pauhina kuuluu attian läpi. Juhlat saavat alkaa! Luotettava Todistus, Snail on the Plate, Megiddon ja Ilkka Päiväsaari.

21.30-23.30
Turkuhalli
Päivänsankarin parhaat
Juhlan syyt ja aiheet valkenevat juodessamme kuolemattomuuden lähteestä ja syödessämme ikuista leipää. Festarimessussa Jouni Lehikoinen, Jussi Miettinen ja Tuomo Komonen & Co.

Lauantai

9.15-10.30
Turkuhalli
Täyttä häkää aamuhämärän juhlissa
Mistä heräät ja kenen katseita keräät aamunvalon tunkeutuessa tajuntaasi? Juhlakutsuja tulvii ja biletyspaikoista ei ole pulaa, mutta oikeissa juhlissa värillä on väliä. Oikeassa paikassa ja parhaissa juhlissa bass’n Helen, Päivi Niemi ja Ipen aamushow.

13.30-16.00
Turkuhalli
Kipeitä kuokkavieraita ja pitkää kakkua
Ison juhlan melskeessä meinaa itku seurata pitkää iloa. Elämän kääntöpuolella kaikki sujuu kuin ruusuilla tanssien, mutta kuka poistaisi piikit jalkapohjista? Elämänmakuista suolaista ja makeaa maistelemassa Normal Generation? (Saksa), The Rain, Teuvo V. Riikonen, Mikko Vaismaa ja Nuotta-skaba.

16.15-19.00
Messukeskus
Gospelkaivos II
Villin viikonlopun juhlavat seuraukset
Kiirastorstain leivänmurtamisesta liikkeelle lähteneen viikonlopun tapahtumien vyöry mullisti maailman ja takasi sinullekin paikan Kuninkaan pojan häissä. Hinaa itsesi paikalle suurimman juhlan tuoksu sieraimissa. Mukana Paddington, August, Maallikkosaarnaajat, Turvakytkin, Egoeimi, Mikko Leskelä ja Kalle Vaismaa.

19.30-23.00
Turkuhalli
Tähtiloistetta taivaan kannella
Valot syttyvät ja punainen matto on levitetty. Tehokkaissa tehosteissa tietoisuutemme jysähtää kohti uusia atmosfäärejä ja tähtisade tekee unelmista totta. Illan ehdoton pääesiintyjä tulee takakautta, kunhan on jynssännyt käymälöiden lattiat ja tiskannut vieraiden likaiset astiat. Ensimmäisinä artisteina Bob Lenz (USA), Ipe & Kalle ja Seven Places (USA). Ilta jatkuu ja kaikki kasvaa silmissä. Isoissa juhlissa on Maata Näkyvissä. Tule, näe ja löydä tiesi juhlien juhlaan!

Sunnuntai

10.00-11.00
Turkuhalli
Isoimmassa lahjatavarakaupassa
Tervetuloa lahjatavarakauppaan! Tuotteista löytyy ikuisuustakuu eikä tavara pääse loppumaan. Elämänmittaisena tarjouksena kaikki on ilmaista. Taivas on täynnä kiitosta, kun ihminen kiittää Luojaansa suurimmasta lahjasta. Festarijumalanpalveluksessa Juha Heinonen, Musti Lähteenmaa ja The Road & Riemumessu.

11.15-12.00
Messukeskus
Keidashetki keskellä kirkasta päivää
Väsyneen juhlijan ihmeellinen lepohetki. Silmiä häikäisevä auringonpaiste saa jäädä pimennysverhojen taakse, kun musiikki alkaa tulvia peräkammarista tupaan. Pian se täyttää koko tienoon. Väsyneet korvat lepäävät ja kipeä sielu paranee. Exit unplugged.

12.15-14.30
Turkuhalli
Jatkopaikka paratiisissa
Makoisimmatkin mehukestit päättyvät jäähyväisten katkeraan kalkkiin. Elämä jatkuu ja tunnelin päässä on iso valo valmiina. Portin takana odottaa ikuinen kesä. Napajäätiköt sulavat, kun juhlijoiden sydämistä tulvii tuulahduksia ja heijastuksia isoimmista juhlista. Parhaalla jatkoajalla Terapia, Think Twice, Tero Huvi, Antti Lahtinen & co, Nuotta-skaba ja Isänpäivä-special.


Maata Näkyvissä täyttää 20 vuotta, don't miss this one!
Breathe in, who knows how long this will last..

Ruma ankanpoikanen

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #9 : Lokakuu 09, 2004, 12:14:05 »
Olen tulossa tänä vuonna ekaa kertaa Maata näkyvissä -tapahtumaan. Lähes kaikki kaverit lähtee kans mukaan, kuka missäkin seurassa. Itselläni ei ollut paljoa edes kuvaa koko tapahtumasta ennen kuin luin tämän topicin. Siskoni on tosin muistaakseni joskus kyseisessä tapahtumassa ollut, mutten ole tullut kysyneeksi pitikö siskoni tapahtumasta. Vois tietty kysäistä. ^_^
Ajankohta on siinä mielessä ongelmallinen että TET-viikko on sillä viikolla, joten täytyy vaan pyytää että pääsen ajoissa pois töistä kun neljältä on lähtö.
Toivon mukaan hauskaa tulee olemaan! :D

Mayfly

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #10 : Lokakuu 10, 2004, 17:59:41 »
Ihanaa kun täältä löytyy näin paljon festareille lähtevää porukkaa:D
Olin viime vuonna varsinaisesti ekaa kertaa, ja ihanaa oli!!
Joskus kakarana on äitin ja siskojen kanssa käyty siellä, kun isä on joka vuosi töissä siellä. Mutta ei siitä mitään muista...

Nautin todella paljon kun pääsee kuuntelemaan mahtavaa musiikkia!!
Ehdottomasti tulen taas tänä vuonna^^)
Ruma ankanpoikanen: meillä ainakin oli kaveriporukan kanssa tosi kivaa, ja toivon ja uskon että viihdyt. Ja kaikki muutkin tietysti:) Ja jos ei muuten menosta tykkää, niin voihan sitä aina kavereitten kanssa hauskaa keksiä...

Odotan innolla hyvää musiikkia ja opetusta^^ The Rain:a erityisesti. Mutta kaikille hauskaa ja siunattua festaria:D

Poissa JSilvanus

 • Teologi
 • Vuotislainen
Puolustusvoimien läsnäolo festareille
« Vastaus #11 : Lokakuu 20, 2004, 10:44:33 »
Tervehdys kaikille! Olette varmaan huomanneet, että festareilla on vuosittain paljon varusmiehiä, ja niin myös tänäkin vuona! Varusmiehiä komennetaan sinne (oman vapaaehtoisuuden perusteella) talkoolaisiksi. He saavat palkoikseen ruoat, majoituksen, (saunan) ja kaikki liput. Ja sitä vastaan he toimivat järjestyksen-, majoituksen- ja liikenteenvalvojina. Aika hyvin niin pienestä hommasta, eikö?

Puolustusvoimien kirkollinen työ järjestää festareille yhden kanavan:
18. Nimeni on Joona
Juhlaa ja arkea merellisissä maisemissa. Joona vietti kalan vatsassa useita päiviä. Tämän päivän meripeto ottaa meidät ystävällisesti hellään hoivaansa tarjoten kotoista yhteyttä ja turvallisuutta pariksi tunniksi. Meripedon vatsasta katsottuna maailman myrskyt eivät yllätä vaan lupaus pitää: ”Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun saakka.”
Sotilaspapit ja puolustusvoimien kirkollinen työ.

Tuo on sitten homma, johon PV:n varusmiespapit  (mm. minut) komennetaan. Eli, jonkin tyyppistä hiljaista huonetta ollaan järjestämässä. Suosittelen kanavaa kaikille, saatatte bongata minut sieltä. Ilmeisesti tasatunnein ollaan järjestämässä jotain hartaushetkeä tai vastaavaa. Nukkuminen lienee sallittua.

melilot

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #12 : Lokakuu 21, 2004, 00:09:50 »
Minun piti tulla, mutta ei olekkaan rahaa eikä aikaa :/ Olisin erityisesti halunnut mennä katsomaan Turvakytkintä. Kertokaahan sitten että millasta musaa siellä oli ja mikä oili meiniki kun en itse sinne pääse ^^

ankkalaps

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #13 : Lokakuu 11, 2005, 06:45:46 »
Kysytäänpäs kekkä on tänä vuonna tulossa festareille? Meillä ois tuon toisen puolikkan kansas näillä näkymin tarkoitus mennä kun viime vuonna oli hyvät festarit :)

Artemiina

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #14 : Lokakuu 13, 2005, 08:39:15 »
Minä tulen tänä(kin) vuonna ^^. Ehdottomasti. Vaikka se sattuu iskemään keskelle koeviikkoa.. Talkoolaiseksi ruuanjakoon ja kuuntelemaan hyviä bändejä, tapaamaan kavereita ja kuuntelemaan hyviä puheita. :)

Poissa Ouva

 • Toinen Niistä Kahdesta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tiedostamaton vuotaa tietoiseen.
  • "Matkapäiväkirja"
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #15 : Lokakuu 13, 2005, 15:51:08 »
Tänä vuonna ekaa kertaa menossa. Osallistuminen on melkein pakollista isoskoulutuslaisille ja muutenkin... kaveri suositteli. Eniten ootan the Rainia (joka keikkailee marraskuussa myös koulullani). Saa bongata.
Kuka tahansa siihen pystyvä saa vapaasti vaihtaa titteliäni, vaikka siinä olisi jo jokin nimike, kunnes toisin ilmoitan. / Kaurat ja Ryynit

Meiju

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #16 : Lokakuu 13, 2005, 20:59:04 »
Minä olen tulossa siskoni kanssa tänä vuonna. Ensimmäistä kertaa ikuna. Juha Tapiota ehkä odotan eniten, vaikka olen ennenkin häntä livenä kuullut. En tiedä, avoimin mielin olen tulossa. Ja kiva olisi nähdä siinä sivussa vuotislaisiakin. ;>
Eli saa bongata ja tulla juttelemaan reippaasti. En minä pure. http://65.108.224.185/galleria/img/studia05/studia23.jpg - tämän näköinen tyttönen olen.

Poissa Leishaque

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #17 : Marraskuu 13, 2005, 19:43:24 »
Tulossa ollaan, perjantai-sunnuntai, isoskoulutus ynnä muun epämääräisen porukan kanssa ollaan liikenteessä. Saa bongata.
Enhän minä kukaan ole.
www.punainenlanka.net

Jesminder

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #18 : Marraskuu 14, 2005, 15:18:39 »
Minäkin olen ekaa kertaa tulossa, The Rainia ja Dad´s Helloa odotan kovasti. Juu ja kiva saada tietty perjantai vapaaksi koulusta...
Saa tulla juttelemaankin ;)

Lils

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #19 : Marraskuu 14, 2005, 18:33:52 »
Minä myöskin tulossa! Seurakunnan matkassa tulen bussilla täältä kaukaa korvesta. Jännittää jo, sillä ensimmäinen kerta kyseisillä festareilla. Niin ja taitavatpa olla elämäni ensimmäiset festarit muutenkin.

Minut innosti mukaan huhut hyvästä festarihengestä ja esiintyjistä. Kaverini oli ollut siellä viime vuonna ja kehui myös kovasti mukavaksi kokemukseksi. Esiintyjistä odotan eniten The Rainia ja Juha Tapiota.

LiebenLeben

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #20 : Marraskuu 16, 2005, 21:53:24 »
Minäkin olen tulossa, tosin vain lauantaiksi, iltapalaa jakamaan. Menen Potteria katsomaan perjantaina, enkä siksi pääse koko viikonlopuksi. Toista kertaa festareille, jei! Enää pari päivää, en jaksais odotta *___*

Poissa Grytolle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #21 : Marraskuu 18, 2005, 14:04:35 »
Olen tulossa jo ties kuinka monetta kertaa festareille. Toivottavasti nähdään Liebenleben ja toivottavasti nään jonkun muunkin vuotislaisen siellä! Huono homma vaan on, että en taida oikein tunnistaa muita:)

Pääkonsertti lauantaina 19.30-23.00 on ehdottomasti festareiden kohokohta, ainakin musiikillisessa mielessä. The Rain tulee varmaan olemaan hyvä, niinkuin aina. En ole kuullut Superchikkiä juuri ollenkaan, mutta on varmaan hyvä bändi, kun pääesiintyjäksi pääsi.

Tänään ne btw alkaa. Oon talkoolaisena roskakuskina. Eli jos näette roskakuskin jolla on Harry Potter kirja kainalossa niin tulkaa vaan puhumaan!

Poissa Grytolle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #22 : Marraskuu 20, 2005, 21:22:52 »
Ne on nyt ohi. Superchick oli järkyttävä teinipopparibändi. En tykännyt siitä. Claas P Jamboor oli ihan ok, mutta ei sekään mikään erikoinen. Sen sijaan The Rain oli yhtä hyvä kuin yleensä. Pyroshow oli aivan lositava:) Puheetkin upposivat.

Perjantaina alternatiivipommisuojassa oli kyllä koko festareiden kovin meininki. Paikat on vieläkin vähän kipeinä:)

Näin festareilla pari rohkelikkohuivista tyyppiä, mutta en uskaltanut mennä puhumaan. Jos joku teistä oli siellä rohkelikkohuivin kanssa niin pyydän anteeksi. Liebenleben taisi olla ainoa vuotislainen jonka tapasin.

Mayfly

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #23 : Marraskuu 21, 2005, 15:24:27 »
Festarit takana. Oli ihan mielettömän ihanaa taas kerran!:)
Kymmenen hengen kaveriporukalla hengailtiin siellä. Oli erittäin hauskaa! Festarit on ihanat kun näkee rakkaita kavereita, joita ei muuten paljoa näe.. Ja mikä parasta, pääsee kuuntelemaan mahtavaa musiikkia, ja opetusta. The Rain oli ehdottomasti paras. Permannolle ei enää päästetty, mutta penkissä tuli riehuttua kunnolla... :D Superchik oli ihan hyvä. Mutta olisi siltä ehkä vähän enemmän odottanut.. tätä saksalaista en valitettavasti kuullut... Lauantaina oltiin jakamassa iltapalaa ja sunnuntaina lounasta. Kivaa oli, mutta yllättävän rankkaa. Kyllä se silti kannatti, ehdottomasti.
Vuotislaisista näin Artemiinan muutamaankin kertaan :)
Festareista jäi taas kerran oikein hyvä mieli. Ja flunssa. Mutta eipä voi mitään, se on pieni vaiva siihen nähden mitä kaikkea sieltä sai. Nyt jään odottamaan ensi vuoden festareita <3

Poissa Grytolle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #24 : Marraskuu 21, 2005, 19:15:11 »
Ite en nähny Artemiinaa, mutta jos en ole täysin väärin ymmärtänyt, on hän riparikaverini isosisko!
Sano Artemiina terveisiä pikkuveljelles:)

SukkaLuuta

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #25 : Marraskuu 23, 2005, 11:06:39 »
Aaai Julli moi! :D Itte en ollu festareilla. Osa kavereistani oli siellä, meinasin ite kyllä mennä mutta jäipä sitten pelkkään harkintaan..

Fsityi

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #26 : Marraskuu 27, 2005, 13:32:39 »
Minä olin siellä seurakunnan mukana, kivaa oli. Ei oikein saanut nukuttua ja oli kylmä mutta eipä se oikein häirinnyt <: hyviä bändejä oli sekä olin yksissä studioissa, siellä oli mielenkiintoista. Kärsimyksen Määrä oli sen nimi, oliko kukaan muu siellä?

Dust to Dust

 • Ankeuttaja
Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #27 : Joulukuu 13, 2005, 09:04:32 »
Miekin olin kyseisillä festareilla ja aivan mahtavan hauskaa oli :) Minä menin sinne lauantaina ja tulin sunnuntaina takaisin... loistavia bändejä ja tunnelma oli mahtava :)

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #28 : Marraskuu 05, 2007, 17:37:41 »
Nyt on taas marraskuu ja Maata Näkyvissä festarit lähestyvät. Olisikin siis aika nostaa tämä topic keskusteluun. Tänä vuonna ajankohtana on 16-18 marraskuuta (siis ihan pian!!)

Kuinka moni täältä on menossa sinne? Oletteko jo käyneet monta kertaa?

Itselläni on vasta kolmas kerta, (VASTA). Mutta ei suinkaan viimeinen. MNF on mielestäni ehkä maailman parhaat festarit. Niiltä on jäänyt käteen monta hyvää artistia/bändiä. Ja ne ovat hyvä paikka tutustua uusiin tuttavuuksiin ja pomppia permannolla vanhojen tuttujen parissa :D Ja tietenkin viettää hauskaa aikaa kavereiden kanssa. Viikonlopun jälkeen olen yleensä aika väsynyt ja köyhä, mutta tyytyväinen. Se oli kaiken vaivan arvoista.

Tänä vuonna sattuu vielä niin mukava sattuma, että minä ja kaverini saamme sellaiset nimellä varustetut työntekijäpassit :D Olemme seurakuntamme työntekijöinä siellä, erään mukavan pienen sattuman ja itsepäisyyden vuoksi :) Kun me haluttiin lähteä jo perjantaina ja olla koko vk.loppu. Srk tekee matkan vain la-su joten nuorisotyöntekijämme järjesti meidät Tamperelaisten mukaan. Minä ja kaverimme olemme porukan ainoat täysi-ikäiset, eli olemme vastuussa porukasta. Mutta saamme sellaiset hienot nimikoidut työntekijäpassit :D Voi sitä riemua!

Tämän vuotisiin esiintyjiin voi käydä tutustumassa www.maatanakysissa.fi -osoitteessa.

*ihkuttaa tapahtumaa nii paljon, ettei kukaan jaksa enää lukea*

Niin ketä sinne on tulossa? Ihan vain uteliaisuudesta kyselen :)

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Gluubori

 • Ankeuttaja
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #29 : Marraskuu 05, 2007, 21:16:23 »
Minä ainakin Lauantaiksi. Pakottetuna (pakollinen osa rippikoulua). Ihan kiinnostuksella odotan vaikka en oikein haluaisi tulla? Millaista siellä on?

EDIT: No Jes! Tämä on taas sitä minun tuuriani. Kaikki kuunneltavat bändit on laitettu Perjantaille.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 05, 2007, 21:20:47 kirjoittanut Gluubori »

Sukkahousuagentti

 • Ankeuttaja
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #30 : Marraskuu 06, 2007, 08:27:30 »
Maata Näkyvissä festareilla olin viime vuonna.
Tänä vuonna meijän seurakunta ei tee sinne matkaa, koska
järkkärit ovat naispappeutta vastaan mutta meidän seurakunta on.
Enkä päässyt minkään naapuriseurakunnan matkaan.
Mutta joo, eniten jäin kaipaamaan HB:n keikkaa, joka on kai sunnuntaina (?).
Koulumajoitukset ovat aivan mahtavat, ja bussimatkat ainakin meillä
paras osa.

hidoi

 • Ankeuttaja
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #31 : Marraskuu 06, 2007, 21:18:26 »
Kyllä täältä pohjoisesta Pellostakin linkkari MN-festareille lähtee, on lähtenyt joka vuosi. Tänä vuonna toinen kerta, viime vuodesta jäi niin mahtava fiilis että ihan pakko on jälleen lähteä. Harmittaa vain, kun nuo alternatiivipommisuojan liput eivät sisälly festaripakettiin, ja sen haluaisin nähdä. Ennakot kuitenkin kaikki jo viety käsistä, joten taisi jäädä näkemättä.

Täältä kun kestää semmoiset pyöreät 12 tuntia ajaa linja-autolla Turkuun, niin lähdemme jo torstai-iltana, kuten kaikkina aikaisempinakin vuosina. Koulun (lukion) kanssa on sovittu, että perjantain saa vapaaksi ihan sillä, että on festarilistoilla ja vanhemmilta poissaolotodistus (poislukien täysi-ikäiset, jotka saavat väkertää omansa). Maanantaita ei kuitenkaan ole vapaapäiväksi myönnetty, joten kun bussi saapuu Pelloon siinä neljän aikaan maanantaiaamuna, menee se päivä melko lailla horroksessa. Huomaa kauas, ketkä ovat olleet festareilla - yksilöstä riippuen joko valtavat silmäpussit ja äreys tai hyperaktiivisuus ja hilpeys paljastavat kyllä, että nyt on tullut käytyä Turussa.

Eli siis kyllä, tulossa ollaan (kuten 29 muutakin paikkakuntalaista - varokaa!).

Poissa Grytolle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #32 : Marraskuu 07, 2007, 14:00:05 »
Olen myymässä siellä vettä tänä vuonna ja olen juuri kutonut valmiiksi Slytherin-huivini. Ehkä joku näkee minut siellä.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #33 : Marraskuu 07, 2007, 15:42:37 »
Että sut voi sitten bongata siellä. Tai minä en ainakaan kyllä ketään koskaan huomaa, kun olen niin ajatuksissani (tai muiden ;)) Mutta joku voi sitten sut siellä nädä, ja tulla tänne kertomaan.

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa pienenpieni Lakana

 • Valkaisuaineen suurkuluttaja
 • Vuotislainen
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #34 : Marraskuu 13, 2007, 20:43:05 »
Hahaa! Täältä saapuu viime vuoden banderollikisan voittaja seurakuntalainen! ..okei.. en tehnyt mitään sen banderollin eteen, mutta hienoa se oli kuitenkin! :) On oikein kuva siitä banderollista tuolla sivuilla *vink vink*

No joo.. Siis jotain 3 kertaa on tullut käytyä ja taas sinne ehdottomasti menen!
Nuo esiintyjät ovat kyllä suurimmaksi osaksi aika tuntemattomia minulle, mutta ei se vauhtia hidasta :D!


Minä ainakin Lauantaiksi. Pakottetuna (pakollinen osa rippikoulua). Ihan kiinnostuksella odotan vaikka en oikein haluaisi tulla? Millaista siellä on?

EDIT: No Jes! Tämä on taas sitä minun tuuriani. Kaikki kuunneltavat bändit on laitettu Perjantaille.

Mutta älä huoli Gluubori. Siellä on aina loistava meininki. Ihmiset menevät letkistä permannolla ja puolet ei varmasti tunne toisiaan! Musiikki on hyvää ja siellä saa bailata miten huvittaa. Ja näin uskiksena sanon, että muistaakseni se on juuri Bob Lenz, joka on hyvä puhuja ja juuri lauantaina taisi siellä olla :).
Teatterilavatkin ovat hienoja. <3
Ja onhan lauantaina myös The Rain! <3<3<3
Ja Bass'n Helen <3


Voih, kun Terapia on lopettanut. Ja miksei Claas P. Jambor voinut tulla kolmatta kertaa?
Mutta innolla odotan kuitenkin!! Sillä siellä on aina niin hyvä meininki. Ja tulee ajateltua asioitakin.
Täytyykin käydä kattomassa, minkälaisia kanavia siellä nyt on.

MNF on mielestäni ehkä maailman parhaat festarit.

Ei, ne eivät ole ehkä maailman parhaat festarit. Vaan ne OVAT maailman parhaat festarit :) <3
Heti sillä sekunnilla tulee odoteltua seuraavaa marraskuuta, kun tulee se surullinen sunnuntai lähtöineen. nyyh. Nin josku kesän alussa mietin, milloin tulee marraskuu ja MN-festarit... niin ihanat ovat! <3
Stones taught me to fly
Love taught me to lie
Life taught me to die

vaahtopöllö

 • Ankeuttaja
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #35 : Marraskuu 14, 2007, 16:02:48 »
Kivaa, kivaa musaa, hyvä fiilis, rahaa palaa ja hattara maistuu :)

Minäminäminäminä olen menossa!

Ja innolla odotan :D

kls. nimistä bändiä odotan kovasti (ehkä eniten...). Hyvä bändi :)


.....ja sitä pallomeree joka sielä on niin kanssa odotan KOVASTI....

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #36 : Marraskuu 18, 2007, 20:38:28 »
Festarit ovat nyt tältä vuodelta ohi (Mitä? vastahan ne alkoi!!). Ja ensi vuoden festareita odotetaan jo innolla.

Tunnelma oli mahtavaa ja intoa riitti. Välillä tajusi, että eihän täällä ole kuin *köh* muutama, jotka näkee, mutta ei se menoa haitannut. Pikemminkin päinvastoin.

Näkikö joku muuten lauantaina illan pääkonsertissa stryperin aikana siellä permannon taka-osassa ryhmän riehuvia nuoria? Siis *kröhöm* tanssivia :)
Nimin. yksi niistä

Niin ja festareilla pääsin kokeilemaan myös sumopainia. Oli kyllä hauskaa. Hyvä, kun en nauranut itseäni kuoliaaksi ;D

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

vaahtopöllö

 • Ankeuttaja
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #37 : Marraskuu 21, 2007, 13:59:59 »
Jeah! Loistavat festarit oli! Ja mahti meininki! Vieläkin väsyttää, univelkaa kertyi ja riehumista tuli harrastettua.
Ylpeänä ilmoitan kuuluvani Xanien kanssa stryperin aikana taka permannolla riehuviin heeboihin... :D Meni vissiin vähä lujaa, mutta eihän sielä ollu kun 10000 ihmistä jotka saatto nähdä... :D

Alle vuosi seuraaviin festareihin... *laskee jo päiviä*

Ketkä bilettämässä olitte Turkusessa niin kertokaapa mikä oli teistä parasta..?

Poissa Acostumbrado

 • Menninkäinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #38 : Syyskuu 11, 2008, 17:02:36 »
Ketäs tänä vuonna on tulossa? Allekirjoittanut ainakin, mutta muita? :) En ole kertaakaan ollut aikaisemmin, viime vuonna piti mennä mutta se jotenkin jäi.
Be quiet, you might piss somebody off
Like me motherfucker, you've been at it for too long
While you feed off all this insecurity
You stand in front of me and bite the hand that feeds

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #39 : Syyskuu 12, 2008, 12:41:34 »
Ketäs tänä vuonna on tulossa? Allekirjoittanut ainakin, mutta muita? :) En ole kertaakaan ollut aikaisemmin, viime vuonna piti mennä mutta se jotenkin jäi.

Sinnehän ollaan tulossa, vaikka paareilla kantaen, jos ei muuten :D Että minua voi sieltä ainakin bongailla, ja moikatakin saa, jos uskaltaa (ja tuntee?). Tänä vuonna on minun.. ööm.. neljännet festarit (vasta!) mutta määrä kasvaa joka vuosi. MNF on sellainen tapahtuma, että sinne on päästävä. Köyhänä opiskelijana olen vaikka kuukauden syömättä, että saan maksettua ne liput sinne :D Onneksi siellä on kunnon ruoka ja vaikka mitä. Ja eihän tuo ole tänä vuonna ongelma, sillä ainakin toistaiseksi asun kotona. Mutta tulevia vuosia ajatellen^^

Kyllä kannattaa tulla, jää paljosta paitsi, jos ei itseään sinne paikalle raahaa. Sipulikissa nyt ainakin on mukana! (Tai muuten... :D)

Festareiden kotisivuiltahan voi käydä kurkkimassa ohjelmaa ja esiintyjiä ja kaikkea muuta kivaa. Näyttäisi olevan taas kerran tasokkaita ja nimekkäitä bändejä, mutta myös uusia tuttavuuksia mukana. Itse ainakin odotan innolla monia konsertteja ja esiintyjiä. Unohtamatta tietenkään muuta ohjelmaa (workshopit,  pallomeri/sumapaini/mikälie siellä onnkaan tänä vuonna, ja tietty norjalaista ja shoppailua, eikä messua yms saa tietenkään unohtaa, eikä epämääräistä heeboilua permannolla, kun vain 10.000 ihmistä on katsomassa :D).
Mainittakoon esiintyjistä vielä muutama:
Bass'n Helen, bob k (ruotsi), Claas P Jambor (saksa) <3 (tähän perään tulee sitten monta teiniIhQsydäntä^^), Daikini, Frail, HB, G-Powered, Juha Tapio, kls., kraka, Luotettava Todistus, Norman, Peter Joukainen, Punainen Lanka, Sacrecy, Sanctus Real (USA), Scandinavian Metal Praise, Tera, The Rain, Tarmo&Starwar... Lisäksi tietenkin muutama ulkomainen puhuja, esim Dien Taylor (USA), joka on mukana jo useammatta kertaa,  Mikko Vaismaa (aka Koo-Mikko), Xaris Finland,

Eli hyviä tyyppejä löytyy ja tunnelma on varmasti katossa :)

*olisipa jo marraskuu*

~Xanie
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 12, 2008, 12:46:38 kirjoittanut Xanie »
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #40 : Marraskuu 06, 2008, 15:36:31 »
Jeps, eli tapahtuma on jo ihan ovella *Jee* Joten ajattelinkin kysyä, että keitäs vuotislaisia sinne on tulossa tänä vuonna?

Viime vuoden tapaan allekirjoittanut ei saa tänä vuonna työntekjäpassia :/ Se oli niin kiva :D Mutta tänä vuonna halukkaita oli enemmän, enkä ole ikinä ollut hyvä arvonnoissa.. Noh, ei sillä, jonottaminenkin on kivaa :D Vaikka olisi se passikin ollut. Ja jälkikäteen on hieno muisto.. Noh, eipä tuo nyt niin hirveästi haittaakaan, pääasia, että festareille pääsen^^

Meidän seurakunta tekee matkan sinne vain la-su, mutta osa meidän srk:laisista onnistui nuorisotyöntekijämme avustuksella tunkemaan tamperelaisten kyytiin, että päästään jo perjantaiksi paikalle (siksi meistä täysi-ikäisistä on valittu kaksi "työntekijöiksi".
Niin siis, ketä muita tulossa?

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Grytolle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #41 : Marraskuu 11, 2008, 12:50:59 »
Mä oon. Mulla ei oo koskaan ollu ongelmia saada työntekijäpassia. Se on kyllä tosi kiva ja kätevä. Staff 2:sella pääsee kaikkien jonojen ohi tosta vaan:D Järjestyksenvalvojista on kuulemma pulaa jatkuvasti, että varmaan pääsisit sellaiseksi ainakin mikäli oot jo 18. Ite oon tänä vuonna majotusvalvojana, koska en jaksanut mennä taas myymään vettä.


Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #42 : Marraskuu 12, 2008, 17:08:45 »
Joo, mä oon jo 19 :D Ajattelin, et ens vuonna, kun pääsen opiskeleen, ja rahat on tulee todennäköisesti oleen vähän vähissä, niin meen tekeen sinne jotain, kun jos jakaa esim ruokaa/toimii järjestyksen valvojana vaikka päivän, niin voi saada halvemmalla lippupaketteja. Suhteessa tietysti siihen, mitä tekee ja kuinka paljon :D

Mulla oli siis viimevuonna nuorisotyöntekijä passi, vaikka olin vasta 18, enkä todellakaan mitenkään töissä srk:lle :D Koska viime vuonnakin menimme toisen seurakunnan kyydillä, niin kaksi "meikäläistä" oli vastuussa muista sen yhden päivän ja osin seuraavaa aamua. Palkkioksi siitä saimme sitten ne työntekijäpassit :D Oli se hauska katsoa majoituskoululla, kun meidän noin 10 hengen ryhmä (okei, meitä oli ehkä joku 6-8 :D) saapui majoituskoululle ja ne tyypit siellä kysy niitä työntekijöitä :D Ei meinannu uskoo, et mä ja se mun kaveri oltiin, mut usko ne sit kuitenkin ja naureskeli vaan :D

Saako tiedustella, että millä koululla olet valvojana? Jos vaikka satuttais pelmahtaan just sinne :P

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Grytolle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #43 : Marraskuu 16, 2008, 21:31:54 »
Joo, mä oon jo 19 :D
Sitte kannattaa mennä töihin majotusvalvojaks! Niitä tarvii aina ja saa ilmaset festarit. Majotusvalvonta on vaan öisin, että päivällä ehtii kuunnella kaikki konsertit ja puheet. Ainoo haittapuoli on, että mä en esim. päässy messuun perjantaina enkä nähny HB:n keikkaa loppuun lauantaina.
Saako tiedustella, että millä koululla olet valvojana? Jos vaikka satuttais pelmahtaan just sinne :P
Kiva se on näin jälkeenpäin sanoa, mutta Puolalan ala-asteella.

Oli muuten kivaa festareilla. Ostin yhden levyn ja opin lisää elämästä sekä Jumalasta. Jotenki ei ees väsyttäny, vaikka en mitenkään liikaa saanut nukuttua:D

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #44 : Marraskuu 17, 2008, 10:47:32 »
mm. Majoitusvalvojanakin saattaisi kyllä olla ihan kivaa.. Kuinka paljon sitä sitten ehtii nukkua viikonlopun aikana? Olisi kyllä hienoa, jos kerran pääsee kuulemaan kaikki konsetrit ja ilmaiseksi^^

Tämän vuoden festarit olivat mielestäni todella onnistuneet. Kaikissa konserteissa oli oikeastaan jotain, mitä odotin, joten ei ollut semmoisia "tylsiä" konsertteja ollenkaan :) Festareille saavuimme perjantaina siten, että paikalla olimme vain vähän ennen yllätystä -> Claas P Jamboria. Oli kyllä mahtava aloitus festareille, kun kyseisestä tyypistä pidän niin paljon <3 Tosin olisin halunnut nähdä myös Juha Tapion..

Ennkä minäkään HB:n keikkaa kokonaan nähnyt, kolme viimeistä kappeletta vain. Kun jonotin kahden kaverin kanssa noin tunnin ja vartin, että saatiin niitten sanctus realin tyyppien nimmarit :D Mutta oli se kivaa^^ Ensimmäistä kertaa ko bändiä kuulin ja hyvä se oli^^

Kokonaisuudessaan festarit oli mahtava kokemus taas kerran ja innolla odotan jo ensi vuotta :) Ja tosiaan töissä ajattelin ensi vuonna olla. Olisi jotenkin hienoa olla tekemässä niin mahtavia festareita!
Mua kyllä väsytti välillä, ainakin sunnuntaiaamun jumiksessa meinasi pää vähän nuokkua saarnan aikana, mutta ei sitä väsymystä sitten kauheasti huomaa, kun hyppii siellä edessä tai säätää jotain muuta :D (Meidän seurakuntaa on vaikea olla huomaamatta, vaikka ollaan aika pieni, niin ollaan tosi äänekäs ja säädetään milloin missäkin :D ja meidän srk-hupparit on ainakin ihan erilaisia, kuin kaikilla muilla on^^)


Eikä me sitten oltu samalla koululla. En oikeastaan edes muista sen koulun nimeä, jossa oltiin, kun kuulin sen vaan ohimennen :D Joku M:llä alkava ja "mäki" siinä taisi olla...

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa blue kelpie

 • avaimen haltia
 • Vuotislainen
 • elämä on kovaa käytä avainta
Pupujen bongausta
« Vastaus #45 : Tammikuu 20, 2009, 12:32:42 »
Minä olin kanssa olin viime(2008) ja siitä viime vuonna (2007)

Viime vuonna olin kanhen jäniksen ja yhden vihreän pandan kanssa :D moni varmasti näki. Pompin myös sydän tíkakri suussa ja huutelin Vaasaa joka väliin :D.oli minulla myös koirapehmo hupussa tai sylissäni. Pidin viime Mn:keikoista kaikista eniten LT keikasta se oli myös eka kerta kun näin LT livenä. harmi että se ahjosi :(. Olisin mennyt viime vuonnna myös katsomaan LT tä mutta en uskaltanut menemään yksin joten menin Duomaz pupun kasssa pommisuojaan. Ja sitten lauantaina maalasin HB ja The rainin logot poskiini :D Ja oienellä porukalla yritettiin vetää ponileikkiä messukeskuksen aulassa launantaina :D mutta se meni vähän pipariksi
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 24, 2009, 09:40:52 kirjoittanut blue kelpie »
dataa kotona ja koulussa

Gretel

 • Ankeuttaja
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #46 : Toukokuu 17, 2009, 00:07:29 »
Olin viime kerralla, ja todella hieno kokemus!
Tietty yhtenäisyyden tunne oli mahtavasti läsnä.

Seurakunnan kanssa mentiin, isoskoulutusporukalla lähinnä. Rakkaat riparimuistot nousivat todellakin pinnalle, varmasti monella muullakin.

Esiintyjät olivat hyvin, suosikkejani olivat KLS, The Rain, Juha Tapio sekä Kidman.

Ainoat negatiiviset muistot jäivät karmeasta koulumajoituksesta, ei enää ikinä mitään sen kaltaista :D

Poissa Narja

 • siivet paidan alla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HallowMist27677
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #47 : Marraskuu 22, 2010, 13:45:54 »
Huah, löysinpäs tämän!
Olin tänä vuonna ekaa kertaa, ja aivan loistavaa! Kunpa pääsis jo takasin x)
kls. ehdottomasti paras (hyvä Kimmo:P),Newsboysin keikalla tuli hypittyä ja huudettua.. Tera veti myös todella hyvin ja Lilly Among Thorns oli älyttömän suloinen :3
Ensi vuonna EHDOTTOMASTI uudestaan!
Nytkin soi koko ajan tunnaribiisi.. x) "Hän sanoo: Minä rakastan sinua"
Iso kiitos järjestäjille ja tietysti loistavalle seuralle, ensi vuonna voisi yrittää houkutella vielä yhden kaverin mukaan pippaloihin.. ;)
kls!
-Narja

//Vitsi, melkeen unohdin! Muu Vaara! oli aivan loistava! Naurettiin ihan kippurassa kavereitten kanssa ja Vaismaa oli upea prinsessa x)
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 22, 2010, 22:44:16 kirjoittanut Narja »
Raise your glass for me

Poissa Pentu

 • müü
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #48 : Marraskuu 22, 2010, 14:40:11 »
Oli tänä vuonna taas hyvää settiä, niin musiikin kuin opetustenkin suhteen. Mieleen jäi ainakin Idän ihmeiden keikka. Mahtavaa säätöä! Ja John Nunesin studio oli myös todella hyvä. Uutena musiikillisena löytönä Lily Among Thorns. Todella hyvä ääni ja ihanan aito esiintyminen. LZ7 oli hyvä livenä, mutta nyt kun kuuntelee levyä Spotifysta, ei musiikki kuulostakaan enää niin hyvältä. Jos ois oma corolla, voisi tietty ajaa täysin katu-uskottavasti korttelirallia gospelmusiikin kanssa. LZ7:lla on sopivat bassot ja rytmi. :D

Tämä vuosi oli itselleni kuudes kerta festareilla ja kolmas vuosi majoitusvalvojana. Samppalinnan koululla oli ihania majoittujia. :)  Kerrankin hiljaisuus laskeutui itsestään ja aamullakaan ei alkanut suihkurumba kauhean aikaisin. Omat unet jäi taas aika vähiin, vaikka ne pätkät, jotka ehti nukkua saikin nukkua rauhassa.

Aikaisempina vuosina festareilla on välillä ollut jonkinlaista miitin tapaistakin, joissa ainakin mulla on ollu hauskaa. Vamma-pinssi on tallessa. Mutta täksi vuodeksi sellasita ei taidettu järkätä. Muuten tuli kyllä taas nähtyä kavereita ja tustuttua niiden kavereihin. Ainakin omalla kohdalla juuri kavereiden tapaaminen on yksi pääsyistä lähteä festareille vuodesta toiseen.
Jos ei koskaan putoa, ei ikinä opi luottamaan köyteen.

oderlum

 • Ankeuttaja
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #49 : Marraskuu 22, 2010, 15:28:19 »
Olin tänä vuonna ekaa kertaa, mieleen jäi paljonkin kaikkea :D henk. koht. HB:stä pidin eniten, myös Newsboys oli riemuista kuunneltavaa ja Juha Tapion keikalta parasta oli Väsyneet maan(<3) ja ne pallot yleisössä jotka rauhoitti ja ilahdutti samaan aikaan.

Oli myös mahtavaa päästä viettämään aikaa festari/srk-porukalla ja vaikka en päässyt juurikaan tutustumaan uusiin ihmisiin kuin jonkin verran niin silti se oli jotain uutta ja hienoa :D Parhaiten musiikin lisäksi jäikin mieleen mm. ne halilaput (ja niiden eri variaatiot :3) sekä Ilkeän isosen varastusretki, vähään aikaan ei ole naurattanut niin paljon :D

Vähän haikea fiilis viikonlopusta vaikka tosin on paljon kivempaa nukkua omassa sängyssä kuin koulun lattialla ja ylipäätänsä nukkua xD ja se vielä että rakastin sitä iloista miestä joka selitti englanniksi aina kaikkea lavalla (ja jonka vaimo lauloi niin kauniisti^^) vaikka nimet ei mulel koskaan jää päähän u_u

ensi vuotta odotellessa!

Poissa Svitanie Tonttu

 • Onnettoman oikukas
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #50 : Marraskuu 29, 2010, 17:47:36 »
Hihuh, miekin olin siellä *lälläslää*
Oli ihan kiva vklp muuten, mutta mulla oli lauantaista lähtien järkyttävä päänsärky, joka tuli niistä valoista esim. siellä turkuhallissa, missä olin muutenkin melkein koko ajan (paitsi syömisten ajan, ja sillo ko se tyhjennettii)
Ensiapu tuli siis testattua.
Mulle jäi festareilta parhaiten mieleen Juha Tapio(ne pallot siellä permannolla<3), muu oli mulle ehkä vähän turhan uskonnollista. Esim. HB:sta en tykännyt yhtään.
Ja kun te siellä mietitte, miksi lähin sinne, niin kaverit oli lähdössä, ja sain sieltä monta rippikoulumerkintää niin siksi.
Lattiamajotus oli syvältä, mut oli kiva tutustua uusiin ihmisiin!
Ja linkkumatkat (about 11h/suunta) oli aika mielenkiintosia x)
Ja mieleen jäi myös se pääpuhuja, joka puhu englanniksi ja tulkkaajalle liian nopeeta ja jonka vaimo laulo (sen vaimon nimi tais olla monic?)
Voisin muuten lähteä ens vuonnaki, mutta mietityttää just toi valohomma, jos niistä tulee pää kipeeks ni tulee taas aika raivostuttava viikonloppu..
''Emme lopeta leikkimistä sen takia, että vanhenemme. Vanhenemme sen takia, että lopetamme leikkimisen.''

''Hänet vastaanotti lääkäri, joka totesi:
Tonttu on lisätty keskusteluun'' (c)ryhmis

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #51 : Joulukuu 11, 2010, 00:29:50 »
Tulipa joo siellä itelläki kyllä käytyä. Ihan jännittävä kokemus sinällään, en piittaa uskonnosta mutta kokemuksena se oli kyllä iha mielenkiintonen. Lähin sinne mukaan koska sieltä sai rippikoulumerkintöjä ja siellä oli ihan kaikki kaverit ja poikaystävänki sain houkuteltua mukaan. Lattialla nukkuminen ei haitannu, tuttua hommaa ja kyllä sitä kaks yötä nukkuu vaikka kiven päällä. Jonottaminen oli rasittavaa toisinaan mutta kyllä siihenki sitte tottu nopiasti eikä mihinkää kumminkaa oikee missää välissä kummemmin ollu kiire niin mitäpä se pieni jonotus haittasi. Ruokalipuista jäi moni käyttämättä, en satu olemaan ihminen joka syö paljon. Ja ne liput jäi linkkuun vipana päivänä... Hups :'D

Bändeistä en oikeen tykänny, se joku nuori tyttönen joka laulo englanniksi, sillä oli hyvä ääni. LZ7 oli peräti oikiasti hyvä, kuuntelen sitä toisinaan youtubesta vaikka se gospelia onkin. En kummemmin gospelista välitä mutta eihän englanninkielistä sanotusta tartte tarkemmin kuunnella, kunhan ite biisi on hyvä ja tulee hyvä fiilis siitä. Tuntuu aika friikiltä sanoa näin mutta oikiastaan tykkäsin nukkua siellä lattialla surkealla retkipatjalla! Mikähän siinä nyt sitten viehätti, ei hajuakaa mutta jotenki se vaan oli hauskaa... Hullulla on halvat huvit.

Tuli vähän rampattua siellä Turkuhallin ja Messukeskuksen välillä, siellä tuli oltua yhtien Ranualaisten kans, mun sukulainen ja sen poikaystävä ja niien kaveri. Hauskoja ihmisiä kaikki. Linkkumatkat oli kyllä parhaita, jotai siinä kymmenen paikkeilla kait se tuntimäärä oli joka tuli istuttua linkussa. Linkkumatkan kohokohta oli kellonaika esim 17:30 koska silloin linkun kellon näytöllä vilkkui "pedarihymmi":   :3 <---- oli muuten todella jännä juttu. Siellä kaverit pelas pokeria ja ite nukahtelin oman kultani syliin ja olin sitte unissani painautunu siihen lähemmäs ja rutistanu sen käsiä. No, kyllä se ihan yhtenä kappaleena silti oli, ei tullu torsoja :'D

Mutta kaiken kaikkiaan iha hauska reissu. Ens vuonna vois harkita uuestaan ottoa, senpä näkee sitte että jaksaako lähteä.
Cadillac.

Poissa Sieppeli

 • Käppyrällä viihtyvä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tuhisija
 • Pottermore: ThornSky164
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Maata näkyvissä -festarit
« Vastaus #52 : Joulukuu 11, 2010, 10:47:16 »
Hahaa, kävinpäs siellä tänä vuonna toista kertaa elämässäni ja tällä kertaa sain kaikki muistamaan itseni ;D
Itsekkään en niinkään siitä uskonnosta siellä välitä, mutta kaikki muu kyllä kelpaa. Vaikkakin onhan se vaikuttava tilaisuus, se Jumalanpalvelus perjantaisin. Kumpanakin kertana kun olen siellä ollut, olen päätynyt permannolle jossa ei voi muuta kuin nauraa yläkerran väelle joiden penkeistä lähtevät mahtavat äänet joka kerta kun käsketään nousemaan/istumaan.
En kyllä itse pidä siellä ollenkaan Turkuhallissa olemisesta, messukeskuksessa on mielestäni aina mielenkiintoisempaa vaikkei siellä tapahdu mitään. Viime vuonnakin opettelimme pitkään ja hartaasti yksipyöräisellä ajamista Gospel Boarderssien pöydän antimilla, tänä vuonna tuli sitten vietettyä aikaa siellä ihan eri syistä (mutten kerro niitä vieläkään, odottakaa nyt vielä hetki)

Meininki festareillahan on aivan mahtava, perjantaista sunnuntaihin! Rahaa tulee tuhlattua ja saapi revitellä niin paljon kuin haluaa, muut tekee niin myöskin! Oih, HB:n, Juha Tapion ja sen pääesiintyjän aikaan oli aivan mahtava meininki! Tapion aikana yritin vielä istua penkillä - permannolla tietenkin -, mutta raivostutin lopulta HB:n aikana vieruskavereitani kipittämällä joka välissä kuvaamaan... Lopultahan jäin sinne hyppimään! Ja tunnelma oli, ah, mahtava!
Ja ensiapujen sijainti tuli myös minulle tutuksi <3 Migreeni, ah, nukuin pari tuntia siellä, kunnes piti mennä ilmoittamaan elossaolemisesta nuorisotyöntekijälle... Olo oli hieman hömelö siinä vaiheessa ;D
Terkkuja muuten kaikille tytöille jotka nukkuivat siinä jonkin lyseon liikkahallissa, en kuullut meluamianne koska opin käyttämään korvatulppia ;D Isolla patjalla oli ihana nukkua.

No, miksikäs sitten melkein kaikki muistavat minut sieltä? Tai miten sain aikani kulumaan sunnuntaina aikas rivakasti? Mahtaako kukaan muistaa sunnuntaina sellaista tyttöä, jolla oli päässä Pokémon- korvaläpät – tarkkaan sanottuna Pitchu – ja jolla oli lappu ”Pokemon’s are cute, high- five if you agree!” Joo, se olin minä! 633 ihmistä kävi läppäämässä, aika monet kävi monesti ja osa hakkasi kättäni todella monta kertaa (käsi… Oli kipeä ;D) elämäni kolme ihaninta tuntia (: Ainakin melkein.

Rakastan MN- festareita ja suosittelen lämpimästi jokaiselle, sellaisillekkin jotka eivät Jumalaan uskokkaan.
Even you can be happy once in a while. It won't kill you, but'yer face might crack if you smile, so be careful.