Kirjoittaja Aihe: TV:n chatit  (Luettu 13591 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

izmir

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« : Marraskuu 10, 2003, 20:12:35 »
Siis nämä aikojemme interaktiiviset tv-ohjelmat, jokaisen mahdollisuus viiden minuutin (sekunnin?) kuuluisuuteen. Mitä mieltä olette? Onko tekstiviestichateissa järkeä? Keskusteletteko itse ko. systeemeissä? Vai pidättekö koko hommaa törkeänä rahastuksena?

Minua ei saisi noihin osallistumaan kirveelläkään. Ehkä se johtuu siitä, että typerät vanhempani onnistuivat laittamaan liittymääni eston, joka tekee mahdottomaksi myös logojen jne. tilaamisen. Vaikka enpä muutenkaan rahojani moiseen tuhlaisi. Pieneen päähäni ei mahdu mikä niissä niin viehättää.

Toisaalta chatteja on joskus aika hupaisa katsella. Varsinkin siinä vaiheessa kun ruudulle tulee viestejä tyyliin: "tämä chat on ihan turhaa rahastusta. olette kaikki typeriä". No juu, huono esimerkki, mutta... Noita aina joskus näkee.

Oma asenteeni on, yllätys yllätys, kovin kielteinen. Ja nyt tuli mieleeni että en tunne ketään joka olisi ainakaan julkisesti myöntänyt chattailevansa telkkarissa. Toisaalta en monilta ole kysynytkään.

Ja vinkki: jos on tylsää tai haluaa saada kunnon naurut, tai jotain, katsokaa sitä puhuva pää -chattia. Voi elämä.

Sleeping Sun

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #1 : Marraskuu 10, 2003, 20:27:32 »
Itse en noihin chatteihin ole osallistunut enkä osallistu.
Turhaa rahanmenoa ja muutenkin voisi näyttää parempaa ohjelmaa, kun jotain chattia, missä juontajat puhuu ainakin joskus tyhmiä juttujaan.

Kesällä olen joskus chatteja katsellut, kun ei ole ollut muutakaan tekemistä. Silloin chatit on ihan jees, kun niissä on joku mielenkiintoinen vieras mukana, joka puhuu ihan asiaa.

Puhuva Pää on ihan helmi. :) Ei vaan, se on ärsyttävä. Sillä on ärsyttävä ääni ja muutenkin...

Jotkut viestit chatissä ovat ihan turhia ja jotkut ihmiset lähettävät saman viestin moneen kertaan, jos vaikka se chatin juontaja lukisi sen ääneen ja sitten, kun juontaja ei lue sitä alkaa kamala valitus:"Miks et lukenu MUN viestii?". Kyllä sen pari euroa voisi mielestäni käyttää järkevämpäänkin.

Mutta ne ihmiset, jotka haluavat chatatä, niin ihan vapaasti, mutta itse en siis chatteihin osallistu. Joskus tylsyydessä niitä katselen.

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
TV:n chatit
« Vastaus #2 : Marraskuu 13, 2003, 23:33:44 »
Kuuluu samaan sarjaan kuin kakkoskanavan tekstiviesteillä toimiva kisa. Täysin järjetön. Maksaa mielettömästi, eikä siitä ole kuin hetkellistä iloa ja selkäsauna kuukauden päästä kun puhelinlasku tulee. Kaikkein pahin jos on lainannut vanhempien puhelinta. En ole kyl ite kokeillu, mut osaan aavistaa.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
TV:n chatit
« Vastaus #3 : Marraskuu 16, 2003, 23:07:39 »
No joku on ainakin keksinyt kivan keinon repiä rahaa ihmisistä. Tekopirteät juontajat ja julkkisvieraat kuuluvat ainakin maikkarilla kuvaan. Itse en kyllä lähettäisi yhtäkään viestiä chattiin, mutta niitä on kyllä aika hauska lukea ;) Ne viestit on yleensä niin tyhmiä että ihan hävettää.

Kyllä minä ainakin haluaisin tuollaisen chatin perustaa, helppo tapa saada rahaa ja vieläpä katsella miten typeriä jotkut ihmiset ovat.
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Poissa Myy

 • Vuotislainen
TV:n chatit
« Vastaus #4 : Marraskuu 17, 2003, 16:57:53 »
Ne ovat todellakin pelkkää rahastusta. Oon ite lähettänyt joskus ennen ajanlaskun alkua kaksi viestiä joita ei taidettu edes julkaista vaikka odotin tosi kauan. Katson harvoin jos ei ole mitään tekemistä mutta olen saanut niistä tarpeeksi varsinkin kun joskus tässä kesän lopussa katselin tylsistyneenä niin yhtäkkiä ruutuun pelmahtaa viesti:
"J.K. Rowling murhasi *piip*in! yhyy. Haluan sen takaisin *piip* bääk!!!"
Jotenkin noin. Olin niinku et kitoos.... Teki mieli lähettää hirmu kiroiluraivoiluviestit, mutta suljin äkkiä tv:n ja pompin raivoissani ympäri huonetta itkuun pillahtamaisillani. Olin nimittäin halunnut jättää sen tiedon siihen suomenkielisen kirjan lukemiseen. (toisaalta se oli myös helpotus, koska se-kenen-pelkäsin-kuolevan ei kuollut)

Nyt tuli lähinnä turhaa höpötystä ja kuolen nälkään, (keittiössä on hyvä tuoksu) gotta go... pitää ehkä muoksii joskus...

Ponzo

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #5 : Marraskuu 18, 2003, 09:19:47 »
Chatit ovat pelkkää rahastusta. Saat maksaa 0.85 euroa siitä että saat muutaman rivin tekstin ruutuun pariksi sekunniksi. Sitten jos siellä on semmosen puolen tunnin viive, saat odottaa sen aikaa että näät viestisi. Mielestäni myös viestit "lähetä lentopusu" tai "kutu mun koiraa Rekuu" ovat typeriä ja juontaja ei muuta teekkään kun lähettää lentopusuja ja kutsuvat koiria ja muita elukoita. Ei ne juontajatkaan kovin hääppösiä ole. En ole koskaan elämäni aikana lähettänyt yhtään viestiä chattin, enkä lähetä, jos se minusta riippuu. En kyllä ole chatin suuri ystävä ja katson sitä vain jos ei ole mitään parempaa tekemistä.

Unkki punkki

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #6 : Marraskuu 18, 2003, 17:44:27 »
Möhö. Ok, myönnetään. Olen ollut Subchatin melko aktiivinen seuraaja aikaisemmin, lähetin sinne joskus jopa viestejäkin.
Nyttemmin en ole seurannut sitä enää aikoihin, lähinnä johtuen siitä, että siällä on nykyään ihan möllöt lähetysajat ja kaikki vanhat, mukavat valvojat ovat siirtyneet muihin hommiin. *rolls eyes*

Totta kai se on rahastusta ja suoraan sanottuna hyvin turhaa, mutta oli siinä TV-chatin seuraamisessa oma hauskuutensakin, täytyy myöntää. Parasta olivat kiistelevät yh-äidit, jotka väittelivät siitä kuinka paljon saavat tukia ja paljonko vauvanvaipat maksavat. Näin esimerkkinä.

Itse asiassa löysin reilut kaksi vuotta sitten yhden pojankin Subin chatistä. Olimme jonkun vuoden yhteydessä ja näimmekin aina välillä, mutta nyt emme ole olleet viime uuden vuoden jälkeen missään kontaktissa. Että kyllähän jostain TV-chatistakin voi löytää ihan asiallista seuraa, vaikka maine sanoisikin muuta.

[Ja sen muuten pitää olla Subin chatti, Maikkarin on pylperöstä.]

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
TV:n chatit
« Vastaus #7 : Marraskuu 18, 2003, 17:58:24 »
En ole koskaan tekstannut moiseen, tyhmää rahastusta. Katson sellaisia kyllä joskus, kun olen yksin kotona ja harvinaisen tylsää.

Ikävä kyllä, joku älypää huusi (= kirjoitti suurin kirjaimin) kuka kuolee OotP:ssa. Se sai sitten hieman valituksia ja kun jotkut idiootit vielä vastasivat "Eikä takuulla oo!" juttuihin, että ikävä kyllä on näin. Hienoa. Juontajakin ja vieraanna olleet taisi hiukan suuttua. :P

Täytyy kyllä myöntää, että ne keskustelut ovat mielenkiintoisia ja niille naureskelee väsyneenä. Erittäin huvittavia viestejä, seuranhakua ja keskustelua. ^^;
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Poissa Khasir

 • mikrobi
 • Vuotislainen
 • Pottermore: WillowSnidget172
 • Tupa: Puuskupuh
TV:n chatit
« Vastaus #8 : Marraskuu 26, 2003, 14:17:05 »
Viime maanantaina katsoin ekan kerran sitä puhuva pää-chattia, ja kyllä nauroinkin. Oikeasti se oli niin tyhmä että sille ei voinut olla nauramatta, ja sitten ne jutut varsinkin mitä sille lähetettiin sanottaviksi... Kyllä, se oli aivan yliveto.

Itse en ole lähettänyt koskaan mitään mihinkään tv-chattiin. Rahastusta. Joskus kesällä saatoin vähän aikaa seurata. Törmäsin itsekin kerran ootp-spoilaajaan, onneksi olin jo lukenut kirjan. Mutta olin silti vihainen, koska varmasti joku spoilaantui kuitenkin. :(
dap dap

Tugez

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #9 : Joulukuu 02, 2003, 14:47:42 »
Olen yhden ainoan kerran lähettänyt viestin tv-chattiin ja se olikin eilen hyväntekeväisyys-chatissa, mutta viestini ei koskaan tullut ruutuun, koska siellä oli ruuhkaa!

Mihinkään muihin chatteihin en ole kirjoittanut, koska ne on pelkkää rahastusta. Katsonut olen kyllä.

Fleur

 • Ankeuttaja
Re: TV:n chatit
« Vastaus #10 : Joulukuu 02, 2003, 17:40:11 »
Lainaus käyttäjältä: "izmir"
Ja vinkki: jos on tylsää tai haluaa saada kunnon naurut, tai jotain, katsokaa sitä puhuva pää -chattia. Voi elämä.


Minulla alkoi koulu eilen myöhään ja tuo kyseinen chatti-ohjelma alkoi juuri kun olin meikkaamassa. Tv oli vieläpä aika kovalla...."olen ärsyttävä pää, Miika sä oot söpö mennäänkö naimisiin" kuulosti aika karmivalta sillä äänellä.
Vähän aikaa sitä päätä täytyi tietenkin kummastella o_O
Juontaja ärsytti enemmän kuin se, muuten.

Yleensä en katso tv:n chatteja, mieluummin vaikka ykkösen Matlockia tai vastaavaa. Kakkosen tietovisaa olen joskus katsellut aamulla kun olen joutunut heräämään niin aikaisin ettei Huomenta Suomi ole vielä alkanut. (Pähkinäsaarten rauha solmittiin 1323, mielenkiintoista, eikö? ^_^)

Poissa Chanoyu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
TV:n chatit
« Vastaus #11 : Helmikuu 16, 2004, 01:10:36 »
Vaikka erilaiset tv-chatit saattavat ensi vilkaisulta vaikuttaa pelkästään roskalta, uskon että niiden kehittäjät iskivät oikeaan kultasuoneen. Sen verran suosituilta ne kyllä vaikuttavat. Ja ilmeisesti näiden chat-tyyppisten ohjelmien tuotto tosiaan kannattaa, kun niitä kokoajan kehitetään lisää, aina hieman edeltäjiään parempia. Juontaja-chat ei ehkä vielä vakuuta kaikkia, mutta kuka ihmeessä voisi vastustaa päätä, joka lukee lähetettyjä viestejä monotoonisella tietokoneäänellä? Sehän kun on ihan hirveän hauskaa.

Olen joskus katsonut jotain chattejä, mutta itse en mitään viestejä lähetä. Pistän tv:n päälle, sieltä tulee chat-ohjelma, alan vain tuijottaa eteenpäin sen enenpää ajettelematta ja unohdun lukemaan niitä ruudulla meneviä kirjoituksia. pelottavaa.

Nyt kun muistelin vähän, niin itseasiassa kerran serkkuni lähetti meillä ollessaan viestin siihen puhuva pää-chattiin, mutta emme koskaan jaksaneet odottaa lukiko se sitä ollenkaan. ._. Itse pidin enemmän siitä monotoonisesta joulupukista.

// Mita sina sanoa? :> -Sartsu

Soundy

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #12 : Kesäkuu 22, 2004, 23:06:35 »
Itse en ole lähettänyt ainuttakaan viestiä näihin, sillä pidän sitä hyvinkin turhana. Ne chatit ovat vain rahastusta. (Kuten monet ovat jo sanoneetkin.) On sitä tietenkin ihan huvittavaa katsoa kuinka monet lähettelevät viestejään ohjelmaan, jossa ne sitten näkyvät vain hetken. voi jopa olla, että viestiä ei näy lainkaan ja siitäkin silti velotetaan se sama hinta. Ja sitten jossakin chatissa saattaa olla viestien määrän takia yli puolentunnin viive. Jos rupeaa lähettelemään monta viestiä ohjelmaan tai yrittää pelata jotain huomaakin käyttäneensä monta euroa. Ja sitten se puhuva pää, on todella naurettavan kuulonen. Mutta ehkä siitä sitten on jonkinlaista huvia tylsään päivään.

Näyttää kuitenkin siltä, että tv:n chatit ovat jollain tapaa parempia, kuin netin. Sillä netissä on monesti todella törkeitä viestejä eikä kaikkia edes voida sensuroida. Tämä ei tietenkään tarkoita kaikkia chatteja, sillä sehän riippuu täysin siitä minne menee, mutta kuitenkin. Siinä mielessä television ovat parempia, mutta siltikin ne ovat vain rahastusta.

WithoutClue

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #13 : Kesäkuu 24, 2004, 13:18:03 »
Argh, chattejä... Siis ajatelkaapa kuinka paljon maikkarilla tienataan ku joka päivä (melkein) ihmiset lähettää sinne monia satoja viestejä, jotka maksaa lähemmäs euron/kpl. Ja kaikkia ei edes ehitä julkaista, ja silti ne laskutetaan! Kyllä on taas tv-kanavat löytäny hyvän keinon tienata...!
No en kuitenkaan halua mitenkään "tuomita" niitä jotka lähettää sinne viestejä, kaikilla meillä on varmaan joskus ollu hinkua lähettää... ;)

Ja sitte vielä se Ring-a-Ling! *kiehuu raivosta*

Hyvää päivänjatkoa! ;)

Jenda

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #14 : Kesäkuu 24, 2004, 13:41:03 »
Mielestäni olen jo kommentoinut tätä, mutta nähtävästi aurorit ovat poistaneet "rakentavani".

Chatit, rahan tuhlausta. Myönnettäköön, olen kerran elämässäni lähettänyt sellaiseen viestin, mutta se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta. Useimmiten tv:ssä näkyy sellaisia viestejä kuin: "Moi!!!11" tai "Pikkug rulezzz!!". Okei, ehkä joku tykkää todella paljon Pikku G:stä, mutta mitä siitä koko maailmalle ilmoittamaan? Eiväthän he kuitenkaan tiedä kuka sen viestin lähtti...
Kaiken lisäksi Subilla (ja maikkarilla) pyörii niitä ihmeellisiä pelejä. Lähetä viesti, niin ukkeli liikku. Vau. Tuhlaa toinen euro, niin ukkeli halaa toista ukkelia. Ei mitään järkeä.
Kakkosella on myös joku muistipeli homma. Euro kortin käännöstä, tienaa pisteitä itsellesi. Just.
Sitten, viimeisimpänä ja vähäisimpänä; Ring A Ling! Niin tyhmä ohjelma, ja sitä tulee vielä suunnilleen kaksi tuntia (tai enemmän)! Soittaa sinne, niin voi vastata oikein, voi voittaa rahaa. Ja ne juontajat... Arhg!

Itse en tuhlaa/tuhlaisi mokomiin juttuihin rahaa. Voi sitä järkevämminkin käyttää. Ne ohjelmat ovat täyttä potaskaa, pelkkää huijausta. Se on mielipiteeni.

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
TV:n chatit
« Vastaus #15 : Kesäkuu 24, 2004, 17:56:33 »
Minäkin liityn siihen kuoroon joka pitää chattejä/kaiken maailman pelejä turhina. Tosin Urheilukanavan Urheiluchattia saattaa tylsänä päivänä jopa katsoa, siellä se linja on aika selvä eikä viestit vilahda sekunnissa ruudusta pois.

Voin myös tunnustaa että varmaan kaksi kesää sitten lähetin pari tekstiviesti maikkarin chattiin, mutta en jaksanut odottaa tulivatko ne ruutuun. Maikkarin chatti on kyllä vuosi vuodelta mennyt huonommaksi. Puhuva pää on kaiken huippu. Ihmiset lähettävät viestiä sinne ruudulle ja kysyvät juontajalta jotakin, mutta kun puhuva pää söpöttää jotain aivan ihmeellistä niin juontaja ei voi vastata. Minusta maikkarin pitäisi valita, joko juontaja tai puhuva pää, ei molempia.

Nyt menee vähän offtopiciksi mutta peleissä hintana on 0,95e ja jos joku lähettää sinne 50 viestiä niin voimme vain kuvitella kännykkälaskua.

4deitti on siinä mielessä katsottava ettei ole mitään ärsyttävää pimputusta pistetty päälle, eikä juontaja hölötä. Tosin sielläkin jutut tuntuvat junnaavan paikallaan.
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

Taffur

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #16 : Kesäkuu 26, 2004, 23:38:47 »
Eieiei..  Mie en laittas viestejä niihin peleihin vaikka maksettais(tai no ehkä sitten, mutta..) Eniten ärsyttää  se puhuva pää, mikä löytyy maikkarilta. Yksi viesti maksaa euron, ja se menee ohi (alle) sekunnissa. Joitain pelejä jaksaa joskus katsoakin(jos on tylsää), kuten sitä maikkarin jalkapallo-juttua. Tosin siinäkin on se puhuva pää.. Niissä ei tule niin paljon sellaisia Miks mun viesti ei tullu?-juttuja. Se peli, missä ne ukkelit tanssii on myös siedettävä. Siinäkään ei kukaan ääliö pääse kirjoittamaan viestejä ;)

ayu

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #17 : Heinäkuu 06, 2004, 08:03:26 »
Minä olen muutaman viestin lähettänyt, mutta koska typerät ja hitaat juontajat, eivät lue niitä, niin miksi niitä sitten pitäisi lähettää? Juontajat ovat kaikki samanlaisia, puhuu samanlailla ja höpöttää omiaan!
Kerrain katoin, kun Kaksio oli siellä, lähetin saman viestin 5 kertaa, ja lopetin heti myöhemmin.

En lähettäisi koskaan peleihin mitään, koska ne vievät euron jokaisesta pallosta. Kerran MAALI! nimisessä pelissä joku oli saanut 12 000 pistettä. Arvatkaa, kuinka paljon tuo on rahoina pelannut, jos yhdestä menee euro!
Voi jestas!...

Ponzo

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #18 : Heinäkuu 08, 2004, 11:50:00 »
Kakkosellahan on nyt ainakin tämän viikon ollut chat Mikä-mikä-pelin ohessa. Siinä samalla voi vieläpä kattoa YleX aamua. Viestitkin on vain 0,70 euroo/kpl, mikä on halpa kun vertaa mitä se on MTV3. Jos maikkarilla joutuu pelistä maksamaan 0,95 euroo viesti (ja pelissähän ei voita mitään) ja Jykälle tai puhuvalle päälle viesti on 1,62(!) niin edes halua tietää laskun suuruutta. Itse en ole yhtään viestiä chatteihin tai peleihin laittanut. Kuitenkin katson kakkosen "chattiä" mieluiten.

Oletteko muuten nähneet Puhuvan päät "kädet ilmaan"-videon? Minusta video ei ole ollenkaan sopiva päivällä lähetettäväksi. Siinä on mielestäni liikaa vähäpukeisia naisia. Jos katsoja on yli 13v. niin ei kai siinä silloin mitään pahaa ole, muuta kuin se että on harvinaisen huono video. Mutta jos katsojana on lapsi, se voi vaikuttaa lapseen järkyttävästi. Varsinkin kun joku päivä sitten oli uutisissa keskustelua mainonnan ja vähäpukeisuuden vaikutuksesta lapsiin ja nuoriin. Pois se ruudusta!

zippy

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #19 : Maaliskuu 07, 2006, 16:28:46 »
Itse en ole chatteihin kirjoittanut enkä tule sitä koskaan tekemäänkään. Pahimpia ovat juonnetut chatit, niissä ne tekopirteät juontajat kiljuvat kuinka mahtava se chat onkaan ja selittävät yhä uudelleen miten sinne voi lähettää viestin, mutta jättävät ovelasti kertomatta kuinka kallista se on!! Toisena puhuva pää. En tiedä onko kuulossani jotain vikaa mutta itse en ainakaan saa selvää mitä se puhuu. Entä mitä mieltä olette chatburgerista? Voiko tyhmempää olla?! Typerä juontaja leikkii  jollain muovipurilaisilla!! Lopuksi kaikkein pahin. Boksi!! "Tieto"kilpailu jossa kysytään mikä on Suomen pääkaupunki a) Oslo b) Helsinki c) Lontoo?
Tai kuka on Harry Potterin pahin vihollinen a) Voldemort b) Antti Tuisku c) Britney Spears? Hyi että mikä ohjelma!! Se pitäisi lopettaa ja kaikille jotka ovat joskus joutuneet seuraamaan pitäisi maksaa korvauksia!!

shakalachiga

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #20 : Maaliskuu 07, 2006, 17:52:20 »
itse en ole lähettänyt chattiin viestejä kuin vain pari kertaa ja siitäkin alkaa olla aikaa.

joitakin chatteja katson välillä ihan mielellään, esimerkkinä voisin sanoa joskus aikoinaan tullutta rap-staraa tuli katsottua ihan mielellään. Oli niin kiva katsella, mitä kaikkea lyriikoita ihmiset ovat sinne keksineet.

4deittiäkin tulee joskus myöskin ihan mielellä katseltua kun on ollut tylsää.

itse vihaan yli kaiken sitä soittopeli-ohjelmaa, kun se juontaja vaan hyppii ja huitoo ympäri ruutua ja huutaa että "SOITTOA TÄNNE JA HETI" jne..
sitten kysymykset on ihan helppoa ja kun joku siihen vastaa oikein, niin huuto ja kauhea huitominen vaan yltyy. kanava lähtee heti vaihtoon, kun koko ohjelma tulee telkasta.

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
TV:n chatit
« Vastaus #21 : Maaliskuu 08, 2006, 13:38:35 »
Chatit ovat ärsyttäviä. Samoin kuin kaikki TV-pelit, joihin pitää osallistua tekstiviestin avulla. Chateissa ei ole mielestäni mitään järkeä, ne ovat todellakin pelkkää turhaa rahastusta. Itse en ole koskaan osallistunut TV-chatteihin tai muihin keskusteluihin. En niitä juuri koskaan seuraakaan, jos näen chatin, laitan television kiinni saman tien. On turhaa maksaa tv lupamaksua, jos telkkarista tulee pelkkiä keskusteluja, joita voisi aivan hyvin käydä Internetissäkin. Järjetöntä.

emely

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #22 : Maaliskuu 10, 2006, 17:26:12 »
En ole itse ikinä lähettänyt viestiä mihinkään chattiin. Voin vaan kuvitella laskun suuruutta, jos alkaa chattailemaan siellä.  Mutta hyvinhän se siitä rahaa saa, minne ne rahat ikinä menevätkään..

Olen joskus katsonut jotain chattia jos on ollut tylsää, mutta aika nopeasti menee hermot. Varsinkin kaikkiin puhuviin päihin tms. Ne on ärsyttäviä.

Hemmi

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #23 : Maaliskuu 10, 2006, 22:01:09 »
Turhia, mutta eivät ne nyt niin häiritse jos yhdeltä kanavalta jotain tulee. Mutta, muistan kerran kun avasin TV:n, ja kakkoselta tuli joku sellainen maapallopeli, kolmoselta, neloselta ja subtv:ltä chattia. Siis ei herra isä. En kyllä muista että oliko tosi aikainen aamu, koska monestihan kun ei tule muuta ohjelmaa tulee noita chatteja tai tv-pelejä. Iltalehdessäkin oli joskus vuonna nakki ja peruna juttu, kun joku kymmenen vuotias oli lähettänyt satojen eurojen arvosta viestejä ko. peleihin ja chatteihin.
Pakko kyllä myöntää että katsoisin mieluummin jopa ostos tv:tä. Huom, sekin on melko karua kun ne selittävät yli-innokkaasti jostain ennennäkemättömän tehokkaasta imurista tjn.

Lainaus
Oletteko muuten nähneet Puhuvan päät "kädet ilmaan"-videon?


Valitettavasti. Joku kesä tunkesivat sitä kokoajan. Järkyttävä.

Skar Phran

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #24 : Huhtikuu 15, 2006, 21:40:34 »
En ole ikinä lähettänyt tv-chatteihin viestejä, enkä tule lähettämäänkään. Uskomatonta rahastusta. Jos laittaa viestin puhuvaan päähän, niin hinta taisi olla jotain 1,62€ jos oikein muistan. Katselen niitä vain silloin kun on tylsää tai olen kipeänä. Jopa ostoskanava voittaa tv-chatit.

Tv:n soittopelit yms. ovat kyllä ihan uskomattomia. Katsoin kerran isäni kanssa maali-ohjelmaa, jossa oli palkintona cd-levy (ihan sellainen jonka olisi voinut ostaa kaupasta). Laskimme sitten huviksemme, paljon voittaja oli tuhlannut peliin. Syntyneisiin maaleihin oli tuhlattu paljon yli levyn hinnan. Sitten kun otetaan mukaan vielä hutimaalien hinta niin lasku oli varmasti jumalaton.

Sitten minua ärsyttää myös lentopallopeli mikä tuli ainakin joskus maikkarilta. Siellä vaan keikistelee joku tyttö bikineissä ja joku lähettää sinne "oot seksikäs"-viestejä. Hyi hitto.