Kirjoittaja Aihe: Huuma  (Luettu 2271 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Huuma
« : Tammikuu 31, 2007, 22:42:49 »
Harmillisesti vanha Huuma-topic on ilmeisesti hukkunut siirrossa, joten tehdäänpä uusi:

Eli lauantaisin klo 20 aikoihin kannattaa kääntää kolmoskanavalle. Silloin alkaa Huuma, hauska viihde ohjelma jossa mainoskatkoja ei ainoastaan katsota vaan ne voitetaan! Huumassa on siis ideana mm se, että joka jaksossa yleisön joukosta valitaan se henkilö, joka pääsee lavalle vastaamaan kysymyksiin ja hän voi voittaa erilaisia palkintoja autosta taulutelevisioon, energiajuomaan tai ulkomaan matkaan. Jos hän on tarpeeksi hyvä, hän voi jopa voittaa kaikki palkinnot tai hävitä ne, eikä näin ollen saa mitään.

Huumassa on myös osio, jossa ihmiset saavat ilmoitella kavereitaan Huumaan joko palkittavaksi tai hieman "kiusattavaksi". Erilaiset "Täs on mun äiti, mut arvaa mitä?"-tyyliset kilpailut ovat nolostuttavan viihdyttäviä, ja niille saa nauraa lähes joka kerta. Myös Pikku Jaska ja Pikku Lore ovat hulvattomia. He tekevät haastatteluja eri julkisuuden henkilöistä, mm. isä Mitrosta, Lordista jne. Eikä saa unohtaa Jaska vs Lore-kisaa, jossa juontajat joutuvat mitä uskomattomiin temppuihin kuten pyörätuolin kelaukseen, sormuksen tekemiseen etc. Lopuksi on aina joku kuuluisa musiikkivieras.

Mitä pidätte Huumasta, oletteko katsoneet? Kumpi on suosikkinne, Jaska vai Lore? Itse pidän Loresta enemmän, en osaa sanoa miksi. Ehkä hänen aikaisempi tv-historiansa vaikuttaa asiaan. Varsinkin viime jakso oli upea, ja poikien pyörätuolilla kelaus tuntui sujuvan yllättävän hyvin, vaikka jaska vetikin kunnon lipat lopussa. Onneksi oli kypärä päässä, olisi muuten voinut sattuakin.

Mutta, pitemmittä puheitta: Mielipiteenne ohjelmasta?

Poissa Hirmu

 • Kirjekyyhky
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Teepannu on muuttunut mäyräksi!
 • Pottermore: FlightLumos2
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Huuma
« Vastaus #1 : Helmikuu 01, 2007, 00:12:58 »
Ah, Huuma, tuo lauantai-iltojen piristys.

Huuma on todella, hmm, huumaava ohjelma, jota lauantai-iltaisin mielellään katsookin. Joskus ei saanut missata ainuttakaan jaksoa, oli pakko nähdä kuinka käy Jaska vastaan Lore -kisassa. Nyttemmin ei ole mikään maailmanloppu, jos Huuma jää näkemättä, mutta ainakin paremman tekemisen puutteessa Huuma on oivaa viihdettä.

Huuman alussa yleensä tuleva "alkupila", tai mikä lie, on ehdottomasti, kaikessa lyhykäisyydessäänkin, yksi parhaita ohjelman osia. Jaskan ja Loren toilailuja ei voita mikään! Myös Herrasmieshuijarit-osio oli hulvattoman hauska, mutta tietääkseni sitä ei ole ohjelmassa enää... Pikku Jaska ja Pikku Lore ovat totta kai myöskin varsin tärkeä osa Huumaa, haastateltavien ilmeitä on huvittavaa seurata Pikku Jaskan ja -Loren esittäessä hulluimpia kysymyksiään.

Juontajista minäkin pidän enemmän Loresta. Hänessä on kenties hiukkasen enemmän koomisuutta tai jotain... Oli pettymys, kun Jaska voitti Jaska vs. Lore kisan. Mutta kyllä molemmat loppujen lopuksi ovat hyviä ja hauskoja juontajia.

Eli siis tiivistetty mielipiteeni Huumasta: Loistava, viihdyttävä, hykerryttävän hauska ja todellakin katsomisen arvoinen ohjelma!

Aquila

 • Ankeuttaja
Re: Huuma
« Vastaus #2 : Helmikuu 03, 2007, 21:51:26 »
Minusta Huuma on aika tyhmä ohjelma. Juontajat ovat ärsyttäviä ja niin mukahauskoja kuin olla ja voi. Minua rupeaa aina hävettämään heidän puolestaan, heidän typerien vitsiensä takia.
Ainoa ehkä katsomisen arvoinen kohta ohjelmassa on se kun pikku-Jaska ja pikku-Lore (ärsyttävät nimet) haastettelevat julkkiksia.
Mutta muuten aivan turha ja kaupallinen ohjelma. Bumtsibumkin oli parempi.

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Huuma
« Vastaus #3 : Helmikuu 10, 2007, 23:51:59 »
Kaikkein tylsintä sarjassa on kyllä ylivoimaisesti se, miten sitä esitetään niin yllätyksellisenä ja että kaikki katsojat arvotaan siitä jutusta ihan yllätyksellisesti (vaikka oikeatsi se tehdään jollain tietokilpailulla). En ole koskaa jaksanut katsoa yhtään kokonaista jaksoa ja pakenen aina paikalta kun Huumasta puhutaan.

Juontajat ovat tylsiä ja ne vitsit on niin muka-hauskoja, joten sanottiinkiin. Ei edes naurata se, miten huon ose on (se joku Nevada jaksoi naurattaa kaikessa surkeudessaan tosin XD). Bumbtsibum-juttukin oli parempi, siellä tuli josksu edes vähän hyvää musiikkia, kun perhe sitä tuossa vieressä katsoi x__x! Tuleeko Huuma muka taas? Toivottavasti nuo eivät huomaa...

Bruttokansantuote

 • Ankeuttaja
Re: Huuma
« Vastaus #4 : Helmikuu 11, 2007, 11:12:36 »
Väkisin tehtyä riistoa, jota kehdataan tuputtaa vielä parhaaseen katseluaikaan. Ainakin minun kohdalla kanava vaihtuu välittömästi, kun Huuma alkaa tehdä tuloaan kohti kotikatsomoa mukahauskoilla vitseillään.

Huuma ei ole kokonaisuus. Se on säälimätöntä (piilo)markkinointia, riistokapitalismin airut. Ohjelmassa ei ole mitään hauskaa, juontajissa ei ole mitään hauskaa... Saattaa sopia Yhdysvaltoihin, mutta ainakin suomalainen versio lähestyy naurettavuuden sfäärejä.

Jotain rajaa näihin tekeleisiin, hei daa?

Uuvat

 • Ankeuttaja
Vs: Huuma
« Vastaus #5 : Helmikuu 25, 2007, 21:54:16 »
En tykkää minäkään. Kyllä sitä alussa tuli katsottua ihan vaan sen takia että mitään muuta ei klo kahdeksalta tullut. Nyt onneksi tulee jotain muuta samaan aikaan. Pikku-Jaska ja Pikku-Lore (oikeastaan kyllä vaan Pikku-Lore) oli ihan hauskaa katsottavaa. Varsinkin kun ne haastatteli Conan O'Briania. Juontajistakin Lore on hauskempi. Ei siis hauska, vain hauskempi. Tykkäsin Lorenzosta vielä siinä hänen aikaisemmassa ohjelmassaan, jonka nimeä en muista. Huuma sai kuitenkin minut inhoamaan häntäkin.

On yritetty väsätä kasaan Bumtsibumin suosion veroinen, hullu, hauska, yllättävä, asiallinen, kansanrakastama TV-ohjelma, eikä ole onnistuttu. Huumassa on yhdistelty "vähän kaikkea" ja lopputulos on ainoastaan sekava. Kumpa lauantai-iltoihin keksittäisiin jotain mukavaa viihdettä...kotimainen viihdeohjelma olisi mukavaa katsottavaa, mutta tuntuu että Suomessa ei sellaisia turhan usein viritellä (tai siis, Nevada? Huuma? ...please x(( ).

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huuma
« Vastaus #6 : Kesäkuu 06, 2007, 20:03:02 »
Tykkäsin Lorenzosta vielä siinä hänen aikaisemmassa ohjelmassaan, jonka nimeä en muista. Huuma sai kuitenkin minut inhoamaan häntäkin.

Tarkoitatko Umpimähkää?

Minä pidän Huumasta, vaikka siinä onkin välillä huonoja vitsejä. Mutta se on silti katsomisen arvoinen, koska siellä ei koskaan soita huono yhtye, ja haastattelut ovat hauskoja. Huuma saattaa naurattaakin. Mutta kannattaa katsoa!
~kirja
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

jannal

 • Ankeuttaja
Vs: Huuma
« Vastaus #7 : Kesäkuu 06, 2007, 21:47:13 »
Voi ei, järkyttävä ohjelma. :D Juontajat on niin syvältä kun vaan voi.. tai jotenki niin teennäisii.. Pikku-Jaska ja Pikku-Lore on kyllä ihan hauskoi.. Mut nää seniorit.. eieieiei.. Se naikkonenki on kamala, niinku noita-akka. :D No, kai se on tarkotuski että ne on nii ärsyttävii.
Ihan kiva piristehän se lauantai-illalle on, mutta onhan niitä parempiakin viihdeohjelmia nähty. Ne kilpailut on kyl ihan ok, kun hyvät palkinnot ja helpot kysymykset. <;
Ei oo ikävä tullu, vaikka tauolla onkin..

Poissa Partiotyt

 • Jääsafiiri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huuma
« Vastaus #8 : Kesäkuu 06, 2007, 22:08:45 »
Aa, minusta se on kyllä ihan kiva ohjelma, olen toki nähnyt parempiakin, mutta vielä enemmän huonompia. (Ei minusta ole hymiöiden käyttäjäksi...) Minusta se on oikeasti aika hauska, minulla on outo huumorintaju, mutta silti. En oikeastikaan katso paljoa telkkaria, varmaan vähiten meidän perheessä, mutta yleensä pidän ohjelmista, joita katson. Siinä on vain jotain, että se on melkein pakko katsoa, jos on mahdollisuus (pystyn kyllä elämään ihan hyvin ilman telkkaria). Mutta kuitenkin se on minusta hyvä ja oikeasti hauska ohjelma.
Atra esterní ono thelduin / Mor’ranr lífa unin hjarta onr / Un du evarínya ono varda

Potta

 • Ankeuttaja
Vs: Huuma
« Vastaus #9 : Kesäkuu 07, 2007, 18:08:33 »
 Minä olen kyllä ihan eri mieltä uuvatin, bruttokansantuotteen, Gollimin ja Aquilan kanssa. Minun mielestäni se on oikeastaan aika hyvä ohjelma. Vaikka tottahan on, että niitä huonoja vitsejä on mutta kuitenkin...
  No makunsa kullakin.

Poissa Pau

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huuma
« Vastaus #10 : Kesäkuu 09, 2007, 13:55:25 »
Itse pidän Huumasta melko paljon. Sitä on rentouttavaa katsoa, se on sellaista höpötystä kokoajan. Ja myönnän kyllä, että juontajien hauskat "letkautukset" pistävät naurattamaan. :D Myös erilaiset kisat on kivoja, ja ohjelma on joka lauantai sisällöltään hiukan erilainen.
Kerran pääsin jopa katsomaan Huumaa paikanpäälle. Tuttumme toimii (tai ainakin on toiminut) kuvaajana Huumassa, ja sai meille paikat sieltä "yllätyksenä". Oli kyllä mukavaa, Jaska ja Lore oli tosi hauskan oloisia ennen kuvauksiakin.
Pikku-Jaskan ja Pikku-Loren haastattelut ovat mielestäni huippuja, mutta joskus niiden poikien jutut suorassa lähetyksessä raivostuttaa. Nojoo, ne on kyllä vielä aika nuoriakin.. : D
Mutta nythän Jaska ilmeisesti lähtee Huumasta, ja Heikki Paasonen tulee Loren juontajapariksi! :o En jotenkana osaa kuvitella Huumaa ilman Jaskaa. Taisiis kun aina sanotaan "Jaska ja Lore" niin nyt se olisikin yhtäkkiä "Heikki ja Lore" ;o Vaikka Heikki on kyllä aivan ihana <3
Kusipäistä suloisin.
yhyy -> Pau

niimp

 • Ankeuttaja
Vs: Huuma
« Vastaus #11 : Kesäkuu 25, 2007, 11:42:24 »
Huuma kuuluu niihin tv-ohjelmiin, joista en pidä. Väkisin väännetyt vitsit ja ihmisten julkinen nolaaminen ihnottavat minua. Osa "hauskoista vitseistä" on kamalan mauttomia ja varsinkin Pikku-Jaskan ja -Loren suuhun rivoja. Oikein pahaa tekee, kun ajattelee mitä niiden pikkupoikien vanhemmat joutuvat kestämään. Toisaalta on hyvä, että pojat kysyvät suoraan, mutta joku raja pitää olla. Mielestäni Huuma ei todellakaan ole perheohjelma, vaikka sitä sellaisena mainostetaankin. Jenkeissä tuotetut ohjelmat, jotka tuodaan Suomeen ei yleensä toimi... (Sillä on jokin hienompi nimi, sillä ohjelman "rungolla")