Kirjoittaja Aihe: Everwood  (Luettu 30575 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Fistandantilus

 • Ankeuttaja
Everwood
« : Syyskuu 15, 2003, 19:32:43 »
www.mtv3.fi/everwood

Siellä on parempi kuvaus kuin mä ite osaisin kertoa ^^.
Juu, sarja alkoi torstaina, jolloin tuli ensimmäinen osa, tyypit muuttivat Everwoodiin, Andy riitaantui(tai oikeastaan Abbott riitaantui) Abbottin, toisen lääkärin kanssa, ja Ephram ystävystyi tämän tyttären Amyn kanssa. Isä ja poika olivat kuitenkin melko sovussa jakson lopussa, Ephramin taas jatkaessa pianonsoittoa(sillä on upeat kädet).

Katsoiko kukaan muu?
Mitä mieltä olitte tästä kriitikoiden ylistämästä sarjasta? ^^

Muokka: Tuolla sivuilla oli, että se Delia olisi 9-vuotias (!)

Lils

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #1 : Syyskuu 15, 2003, 19:55:59 »
Katsoin Everwoodin ensimmäisen jakson. Näin sarjan mainoksen joskus kesällä Mtv3:lla ja ajattelin, että tuota sarjaa alan seurata! (Eikä se suinkaan johtunut siitä pojasta, ehei... ^^ *yskäisee*) Sarja vaikutti todella kiinnostavalta teini-ikäisten ongelmineen ja kauniine maisemineen.

Sarja vaikutti ensimmäisen jakson perusteella oikein kivalta ja lämminhenkiseltä perhesarjalta. Perheen isä Andy vaikutti ihanan positiiviselta ihmiseltä! Oikein ihania kohtauksia olivat ne, joissa Andy puhui kuolleelle vaimolleen ja tytär Delia näki kaiken. Koskettavaa. Ensimmäinen jakso siis oli niin hyvä, että takuulla olen tv:n edessä ensi torstainakin kello yhdeksän illalla.

Poissa Tha Lil' Dobby

 • Vuotislainen
  • http://www.geocities.com/teealdee/twilight.html
Everwood
« Vastaus #2 : Syyskuu 15, 2003, 20:34:25 »
Oo. Juu, tykkäsin sarjan ekasta jaksosta ainakin, juu :).

Aww, se poika oli.. ihk ^-^. Ne kädet!!1 Oikeasti. Wow. Eikä se ulkonäkö ollut ainut.. vaikak plussaa tietenkin, mutta se luonne, ne koomentit. Ah.
Joo, ei ihkuteta sen enempää.
Mutta ne tappelut! Oo, ne oli mahtavia. Se Epraham, ja se Amyn isoveli kun tappeli ^^, uu, se oli oikeasti hienoa, ja sitten isä ja poika tappelut, oli hienoja. Epraham näytti uuten syötävältä silmä mustana *g*.
Se pianon soitto kohtaus oli kyllä ihan feikki. Vaikka olisi kuinka hyvä soittamaan, niin ei voi puhua kunnolla ja soittaa noin. Ei voi. Se oli tyhmää.
Delia oli myös aivan loistava, ihana lapsi, minäkin haluan tuollaisen pikkusiskon, myös se mikä himmelin bussikuski oli kiva :). Amy oli ihan mäntti, tai, se voi jossain syvällä sisimmässään olla ihan kiva tyttö, mutta.. Epraham käsitti sen vähän väärin. Se oli siinä mielessä minusta todella tyhmä, Epraham siis, miksi se oli niin.. tyhmä? Ihan pälli :p
joojoo.

-TLD

Kelpie

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #3 : Syyskuu 15, 2003, 21:21:28 »
Katsoin ekan jakson (ihan vahingossa, kylläkin) ja taidanpa katsoa sen seuraavankin.

Se poika on kieltämättä ihku. jollen olisi niin rakastanut captain Jack Sparrow'hun tällä hetkellä niin olisin varmasti kauhia everwood-fani (;

Pari pikku miinusta siinä jaksossa kyllä oli. Esim. kohta, jossa Ephram soitti pianoa. Kukaan ei voi soittaa pianoa niin hyvin ja tasaisesti edes katsomatta käsiinsä päin. Ja siinä sivussa jutellen henkevästi isänsä kanssa. Ja vielä pitkän soittotauon jälkeen.
Toinen epärealistinen juttu oli se että Andy ei veloita mitään. Kyllä saa äijä olla aika rikas jos pystyy muuttamaan, ostamaan vanhan talon ja vielä kunnostamaan sen... Sitten kun ajatellaan että kuinka paljon tarvikkeita lääkärissä kuluu (kumihanskoja ym.), ja lisäksi vielä pitää elättää kaksi lasta (ja maksaa heidän koulutuksensa) ja itsensä. Ja vielä se työntekijän palkka ym.

Muttah, pidin silti.

Karen Hill

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #4 : Syyskuu 16, 2003, 14:29:21 »
Hmm. Mä tykkään tästä sarjasta, ainakin ekan jakson perusteella. Poitsu on söötti, ja vaikka sen sarkasmi on välillä vähän turhan tympeää ja töksähtävää, niin kyllä sieltä löytyy ihan kultaisia lausahduksiakin. Se pikkusiskon näyttelijä oli ainakin ekasa osassa toosi tympeää katseltavaa, mutta voiko niin pieneltä tytöltä oikeastaan odottaakaan kypsempää näyttelemistä? Isän parta on kamala, ja mua tympäsee se kun se höpisee sen vaimonsa kanssa koko ajan. Kuitenkin pikkukaupunkia varmaan tulee tästä eteenpäin seurailtua aika lailla...

Excelsior

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #5 : Syyskuu 16, 2003, 17:40:30 »
Katsoin minäkin sen ekan jakson.
Tuntui ihan hyvältä, maisemat kauniita, ihmiset hyvännäköisiä (;p),
ja musiikki kohtuuta.
Tosin ekaksi jaksoski se eteni aika nopsasti, äiti kuolee, muutto Jumalan selän taa, sekoilu Amyn kanssa, kaksi tappelua ja sovinto isän kanssa saman jakson aikana.
Olisivat voineet tehdä noista kaksi jaksoa.
Heti ekaksi kun näin sen bussikuskin niin ajattelin että sen on pakko olla joku pedofiili XD

se pikkusisko on ärsyttävän pikkuvanha.

"Minä tiedän mikä sinua vaivaa, sinulla on särkynyt sydän."

Graah.

Luna

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #6 : Syyskuu 16, 2003, 19:57:20 »
Minäkin näin tästä joskus jonkin mainoksen ja ajattelin, että ehkäpä voisi alkaa katsomaan. On pakko myöntää että osa pienestä innostuksestani johtui siitä pojasta... ^^

Olen samaa mieltä Excelsiorin kanssa, ensimmäinen jakso eteni aika nopeasti. Mutta kaipa se oli hyvä, ei nyt kannata tuhlata montaa jaksoa johonkin muuttamiseen tai jotain. :p
Jotenkin minua ärsytti se pikkutyttö (Delia), en vain nyt osaa sanoa miksi. Mutta ehkä se johtuu vain tuosta ekasta jaksosta, olen varma että pidän siitä varmasti enemmän seuraavana torstaina. :)
Tiedustelisin tässä, monenko vanha tuo pikkusisko oikein on? Sain sellaisen käsityksen että hän on viiden tai jotain sinne päin, mutta vanhemmalta hän minusta ainakin näytti ja vaikutti...

Mutta joo, kyllä minä tälläkin viikolla aijon raahautua television eteen kyseistä sarjaa katsomaan.

Sarvihaara

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #7 : Syyskuu 17, 2003, 18:39:16 »
Lainaus käyttäjältä: "Kelpie"
Toinen epärealistinen juttu oli se että Andy ei veloita mitään. Kyllä saa äijä olla aika rikas jos pystyy muuttamaan, ostamaan vanhan talon ja vielä kunnostamaan sen... Sitten kun ajatellaan että kuinka paljon tarvikkeita lääkärissä kuluu (kumihanskoja ym.), ja lisäksi vielä pitää elättää kaksi lasta (ja maksaa heidän koulutuksensa) ja itsensä. Ja vielä se työntekijän palkka ym.

No hehän nimenomaan ovatkin rikkaita. Andyhan työskenteli aivokirurgina New Yorkin aikoina ja aivokirurgeilla on erinomainen palkka. Sitä paitsi, tuskinpa se talo oli mikään erityisen kallis, kun on vanha ja sijaitsee vielä tuollaisessa pikkukaupungissa.

Dementor

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #8 : Syyskuu 17, 2003, 20:03:49 »
Kiva sarja. Nimenomaan kiva, niin että sitä jaksaa myös katsoa. Hyvin tärkeä piirre TV-ohjelmassa.

Ekassa jaksossa muistaakseni sanottiin, että se pikkutyttö on neljä. Siis, neljä. Olisivat nyt valinneet edes väljästi neljävuotiasta muistuttavan henkilön näyttelemään.

Irvikissa

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #9 : Syyskuu 18, 2003, 14:53:21 »
Lainaus käyttäjältä: "Dementor"

Ekassa jaksossa muistaakseni sanottiin, että se pikkutyttö on neljä. Siis, neljä. Olisivat nyt valinneet edes väljästi neljävuotiasta muistuttavan henkilön näyttelemään.


Eikös se ollut niin, että pikkutyttö mainittiin neljävuotiaaksi jossakin takautumakohtauksessa ja hänen "oikea" ikänsä oli 8? Vai muistanko aivan väärin..

Everwood oli ensimmäisen jakson perusteella aika siloiteltua jenkkidraamaa, ei mitään yllättävää, mutta ihan katsottavaa. Toivottavasti paranee seuraavien jaksojen myötä.

Poissa Rhiannon

 • Kiltalainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Everwood
« Vastaus #10 : Syyskuu 19, 2003, 08:15:26 »
Eilen tulikin jo toinen jakso...jostain syystä tämä sarja vaikuttaa aika lupaavalta. Tosin vähän kliseinen homma: "vaimo kuoli, lähdenpäs tästä maalle ja yritän oppia tuntemaan lapseni kun ei aiemmin ole ollut aikaa..." Tosin ihan kivalla tavalla toteutettu. Jotenkin ärsytti, kun Andyn palvelut eivät maksa mitään (missä universumissa?), mutta viime jaksossahan hän sanoi, että on tienannut tarpeeksi kauan ihmisten sairauksilla...no, voihan sitä niinkin katsoa. Ei ne kuitenkaan mitenkään ökyrikkailta näytä, mutta onhan aivokirurgeilla aikamoiset tienestit.

No joo, mielestäni kuitenkin parasta sarjassa on Ephramin IHANA sarkasmi. Että sillä on hyviä kommentteja vaikka kaikki eivät niin neroja olekaan. Sillä on sana hallussaan (toisin kuin sillä Brightilla, joka ei todellakaan tee nimelleen kunniaa)!!! Mutta se pianonsoittokohta oli hieman epärealistinen. Tuijotin niitä käsiä hetken (*aah, mitkä kädet, mamma mia*) mutta ei ole mahdollista soittaa niin, ettei katso käsiään edes JOSKUS, aivan kuten edellä todettiin.

Jotenkin se toinen lääkäri on myös tosi hyvä, sellainen myrtsi tyyppi. (Mutta eikö olekin vähän outoa, että ne tulevat AINA samaan aikaan töihin?) Sitten on tietysti tämä pikkukaupunkijuttu...eli ovathan ne ihmiset ehkä hiukan ahdasmielisiä (vaihtoivathan ne lääkäriäkin heti, kun Andy rupesi puhumaan itsekseen), tosin varmaan lämpimämpiä kuin jotkut newyorkilaiset. Hetki pieni, mistä se perhe sinne Everwoodiin muuttikaan?

Saapa nähdä miten sarja etenee. Pidän siitä, että tahtia pidetään yllä! Toivottavasti tästä ei myöskään tule sellaista ikuisuussarjaa. Alku on lupaava, jotan torstai-illat ovatkin tästedes varattuja!
Sirius Black; in a sack; I would like to pack; and thus take him back.

Poissa mimmu

 • Vuotislainen
Everwood
« Vastaus #11 : Syyskuu 19, 2003, 08:24:25 »
Katsoin eilen, paremmalla keskittymisellä kun viimeksi. Ja oi, olin ihan myyty -täytyy kai tähän väliin tunnustaa että olen heikkona tälläisiin "hömppä"-sarjoihin ja ihkutan niitä hiljaa sisälläni. En ollut ihan mukana juonessa, mutta luin jotain juttuja netistä ja ymmärrän paremmin;)

Vaikuttaa tosi hyvältä sarjalta. Vaikkakin minusta on niin väärin että aina tuollaisilta ihanilta pikku tytöiltä jotka eniten äiti tarvis, se äiti kuolee. Minusta se on niin väärin. Toisaalta se poika saa ainakin juuri sitä mitä tarvitsee nyt kun äitiä ei enään ole ja isän pitää pitää niistä huolta. Vaikka onhan tuo vähän liikaa klísee mutta eipä se minua ainakaan vielä ole häirinnyt. Mutta voihan olla että se alkaa jossain vaiheessa mutta siihen asti kai voin ihan vapaasti nauttia elämyksestä:)
Everything in this room is eatable. Even I'm eatable.
But that is called cannibalism, my dear children, and is in fact frowned upon in most societies.

Lingwé

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #12 : Syyskuu 20, 2003, 00:21:37 »
Wii, mii tykkään :)
Kiva kun vihdoin tulee joku mukava "saippuasarja", jos sitä nyt sellaiseksi voi kutsua. Vihdoinkin vaihtelua kaikenmaailman tuulen viemää-hömpälle!

Se poika on ihkutus! Se ei oo sellanen sliipattu jenkkikomistus, vaan tavallinen tien tallaaja, ja ah, niin aistikas :)

Se bussikuski (mikä-sen-nimi-nyt-taas-oli) on hauska! Se on sellanen vanha lempee vaari... :p

Se ei onneks oo mikään sellanen, et sitä vois kattoo kerran kuukaudessa, ja vieläkin pysyis kärryillä. Musta on hyvä, että se on vaihteleva ja siinä on jänniä juonikäänteitä :)

Suosittelen! Telkku päälle torstaisin klokkan 21.00 ja kanavaksi mtv3!!

Poissa Emzzie

 • positiivari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Everwood
« Vastaus #13 : Syyskuu 20, 2003, 19:05:41 »
Tïnlosse tykkää tuu! ( =Tïnlosse likes it too!) Jep, Ephram (Gregory Smith) on todellakin ihq! Ihanat kädet... Tiesittekö muuten, että Greg on näytellyt myös elokuvassa Pienet soturit? Ja ihan päärooliakin! ^_^ Ja Delia Brown on todella suloinen pikku tyttö! ^_^ Hänellä on niin ihanat etuhampaat! ^-^ *alkaa tuijottaa ohimenevää kissansa joka kävelee hieman omituisesti* Mitä hemm... No mutta joka tapauksessa! Amy on oikea pässi! Ihan tosi! Tolla tavalla leikittelee pikku Ephram-raukan tunteilla! Ja miten Ephram lankeaakin siihen... Huh, huh... Mutta ihan tosi! Miten hän voi tosissaan kuvitella, että kaunis tyttö, jonka poikaystävä on täys-idiootin paras ystävä, ja idiootti itsekin, voisi olla koulun "kiltti tyttö"?! Argh! *menee kuristamaan Amyn* Mutta vielä Ephramista. Hänen sarkastisuutensa on todella nautinnollista. Minä pidän erittäin paljon sarkastisista kommenteista. *halaa Sarkastisuutta*

muoks. Jos haluatte oman (suomenkielisen) Everwood-sähköpostiosoitteen, niin käykää täällä: www.everwoodfans.zzn.com Minun tekemä! Minä muuten järkytyin, kun sain tietää, että Gregory Smith on 20-vuotias!!!  :shock:
Oot söpö! <3
^^

Iceheart

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #14 : Syyskuu 21, 2003, 10:30:37 »
Hyvä, hyvä, hyvä!!

Pidin sarjasta todella paljon. Hiukan erilainen sarja kuin yleensä, noh kait se Tohtori tuli kaupunkiin oli samantapainen, mutta tämä on hieman uudenaikaisempi. Ephram oli ihan hyvän näköinen, vaikkakin se pianonsoitto-kohtaus meni vähän överiksi, koska ikkunasta näki aivan selvästi että se pimputti vääriin.. :)

Aikaisemmin joku mainitsi että isän parta on kauhea, yhdyn siihen. Ajais sen pois ni kaikki olis perfectiä! Ja se Delia on tosi lutunen, mutta että 9v? No jaah, kait se voi olla. Viime jaksossa mun mielestä paras kohtaus oli se kun kolmikko istui autossa, ja sitten se Delia laukoo naurun seassa että on pulassa :p

Ai niin, käy sääliksi sitä isää, kun se "juttelee" vaimosa kanssa.. nyyh..

LuMi

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #15 : Syyskuu 21, 2003, 13:11:31 »
Pakko myöntää, että ekan jakson minäkin katsoin tuon ihkuisen pojan takia. Hyvä sarja, niinkuin joku sanoi, että kerrankin kunnon "saippuasarja" eikä mtn tuulen viemää hommelia.

Hahmot ovat mukavia, mutta minuakin häiritsee sen pikkutytön, Delian ikä. Mutta se ettei se isä ota mtn maksua siitä lääkärillä käynnistä, ei ole mikään ihme. He ovat älyttömän rikkaita. Mutta heidän on pakko olla TOSI rikkaita, sillä kaikkihan maksaa ja raha ei voi vaan loppua kesken.

Anonymous

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #16 : Syyskuu 21, 2003, 15:14:51 »
Juu... Olen kattonut molemmat jaksot ja ihan ok:lta vaikuttaa. Aijon katsoa tulevaisuudessakin. Ephram on paras... *wirn* Eikun ihan totta. Se on hyvä. Isä on vähän pöpi ja Delia ikäisekseen näyttelijäksi aika hyvä.
Se pianonsoitto kohta oli todellakin tosi "eprealistinen" ja paistoi läpi, ettei se ollut aito, mikä oli taas tosi tyhmää... Mutta muuten aika kiva. Sellanen lepponen sarja, kun odotellaan teho-osastoa alkavaksi taas jossain tulevaisuudessa.

Irvikissa

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #17 : Syyskuu 21, 2003, 16:41:20 »
Onko muuten kukaan muu huomannut, että Everwoodissa se tyttö joka näyttelee Amya on aivan salkkareiden Aamun, eli Henna Vännisen näköinen? Sen verran täytyy myöntää että olen salkkareita katsonut...=)

JulietF

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #18 : Syyskuu 21, 2003, 21:22:00 »
Uih, Katsoin tuon kakkosjakson, ja tulen katsomaan muutkin... Rupesin katsomaan sitä lähinnä sen takia, että fanitan Gregory Smithiä, mutta kyllä se muutenkin kiinnosti... Hahmot on huolella suunniteltuja, ja vaikka saippuasarjamaisuus paistaakin välillä läpi, joten ihan katsottava on. Ephram menee välillä kyllä yli, kun syyllistää isäänsä. Kyllähän sen toisaalta ymmärtää, koska hän on kuitenkin kokenut kovia, mutta liika on liikaa. Delia on ihanan herttainen ja ärsyttää suunnattomasti, kun opettaja paipattaa sille. Amy on välillä aika täynnä itseään, mutta toisaalta hän on kuitenkin ihan siedettävä.

-JulietF

[ihkutusta] Gregory on kyllä tosi, jotain... Entä se nenä... ;) [/ihkutusta]

Lils

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #19 : Syyskuu 22, 2003, 14:46:41 »
Minusta Ephramilla menee välillä yli se isänsä syyllistäminen ja sarkasmi. Välillä kommentit ovat hieman töksähtäviä ja sarkasmia on liikaa...

Amy on todella ärsyttävä! Leikittelee vain Ephram-paran tunteilla! Hmph.

Pianonsoittokohtaus oli kyllä minunkin mielestäni todella epärealistinen...

Välillä sarja on kuitenkin jotenkin ällöttävän täydellinen. Isä tekee ilmaiseksi lääkärintarkastuksia, tytär on pikkuvanha ja niin edespäin. Delia on kuitenkin ihanan viisas ja päättäväisen oloinen.

JulietF: Tuo sinun avattaresi on ihku! ^^

Lonely Dúnedain

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #20 : Syyskuu 24, 2003, 17:24:40 »
Erittäin hyvä sarja. Ärsyttää kun ärsyynnyin siskolle, joka puolestaan ärsytti mua niin, etten voinu jäädä kattoon ekan jakson loppua kokonaan, vaan lähdin hölkkämään. Sarjan tunnari biisi on niiiiiiin ihana että! Vaikka se sarja onkin hieman ennalta arvattava, ja jokseenkin täynnä kliseitä, niin silti sitä jaksaa katsoa ihan täysillä. Ei niiitä kliseitä ala miettimään kun on niin syventynyt siihen sarjaan. Ehdottomasti jokaiselle! Suosittelen kaikille!

Selidor

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #21 : Syyskuu 24, 2003, 21:15:09 »
En nyt kauheasti telkkaria katsele, mutta tähän sarjaan olen jumittunut, tai oikeastaan olen jumittunut sohvaan, kun kyseinen ohjelma alkaa.
Ephramin esittäjä (kuka lieneekään) on hyvä näyttelemään ja se roolihahmo (=Ephram) on aika ihana, kun se on niin sarkasminen ja se on hyvä puhumaan itsensä ulos hankalista tilannteista. (sillä on muuten aika hieno nenä een ole nenäfriikki, een. ai tiesit vai?hju, aion katsoa seuraavankin jakson.

Hyrräpää

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #22 : Syyskuu 24, 2003, 22:19:09 »
Juuh, kyllä, kyllä, kyllä minäkin tykkään kauheasti. Ihana sarja! En keksi kuvaamaan sarjaa kuin yhden sanan todella täydellisesti (omasta mielestäni), vaikka ko. sana onkin mielestäni todella tyhmä, mutta en voi sille mitään, yhdistin Everwoodin heti sanaan: lämminhenkinen Sellainen se minusta on :) Juuri sellainen, mitä voi katsella lämpimältä sohvalta peittoihin kääriytyneenä kaakaokuppi kädessä mainostauolla katsellen lumihiutaleiden putoilemista.

Isä (Mikä nimi miekkosen lienee?) on ihunan pöllämystynyt koko ajan. Se oli kauhean surullista, kon sen vaimo tuli hyvästelemään sen, snif... Ja Delia (Haa, muistin nimen) on todella nokkela ja näppärä liten flickan! Eikä siihen ikään nyt mielestäni kauheasti kannata kiinnittää huomiota, kaikki ihmiset ovat erilaisia eri-ikäisinä, jotkut kehittyneempiä ja jotkut vähemmän-kehittyneempiä tuossa iässä (Oliko se nyt 9 vai?). Ties mitä hänestä vielä paljastuu... :)

Ja Ephram! Loistavaa sarkasmia, kihitän aina ittekseni sarjaa katsoessani. Ehkä hän hiukan tuomitsee isäänsä liikaa, mutta minkäs sille voi... (Ah-niin-ihana-jollei-murrosikä-niin-ainakin-nuoruus) Ihana poika. Ihana sarja.

Poissa Mari

 • Vuotislainen
  • http://pp.kpnet.fi/anita/anita/Index.html
Everwood
« Vastaus #23 : Syyskuu 28, 2003, 12:43:06 »
Todellakin lämminhenkinen, hieman erilainen ja kiinnostava sarja. Ensimmäinen sarja Higher Groundin jälkeen joka saa minut laittamaan kännykään herätyksen, tarkistaman kellonajan tekstitv:ltä, seinäkellosta ja kelloradiosta (jotta mikään niistä ei varmasti näytä väärin) ja varaamaan olohuoneen yksin minulle jo päivää ennen.

Näyttelijät todellakin ovat hyviä. Epraham on juuri oikealla tavalla teräväkielinen ja ironinen, Delia näsäviisas ja älykäs pikkutyttö, isä Andrew omalla tavallaan niin typerä ja samalla kovin viisas. Ainoa hahmo, kenestä en niin hirveästi välitä, on Amy. Tosin sekin taitaa johtua vain siitä, että en halua että Eprahamilla on ketään! xp


 
tiedän, ei kuvia. Mutta kai sitä nyt yhen _pikkiriikkisen_ kuvan voi laittaa :p

siunattu

 • Ankeuttaja
Everwood
« Vastaus #24 : Lokakuu 02, 2003, 15:49:10 »
Pientä spoilausta ehkä.

Minusta tämä on suloinen. Olen katsonut kerran.

Rakastettava. Kertoo pienestä? paikasta, jossain vuoristojen lähellä. Minusta kyseessä on aika paljon myös se, että paikassa kaikki tuntevat toisensa. Perhe, jossa on isä ja kaksi lasta muuttaa sinne, eikä tunne heti kuuluvansa joukkoon. Isä on lääkäri, joka ei ota kasua ja lapset hakevat kavereita. Ja ilmeisesti onnistuvatkin.

Juoni on sillä tavalla yksinkertainen, mutta ei yhtään pitkästyttävä. Sitä on mukava katsella, vaikka ohjelma sen tunnin verran kestääkin. Mutta se tunti ei tunnu minusta liian pitkältä. Näyttelijöiden suorituksia en osaa arvoida, koska edelliskerralla en niihin hirveästi keskittynyt, vaan yritin päästä mukaan juoneen. Ja mielestäni se oli helppoa. Mutta pitää sitten tänään katsoa ja muoksia sitten *hym* Olen muuten maanantaista asti odottanut tätä.

Ihana piriste muuten niin kamalalle torstaille. :p Muoksia tosiaan tulee.