Kirjoittaja Aihe: Näyttelijät  (Luettu 21232 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Charm

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« : Syyskuu 03, 2003, 19:57:18 »
No niin sitten.
Tämä on nyt muokattu.
En siis voinut tehdä pelkästään topicia Orlando Bloomista, tai se oli turhaa, niin tehdään näin laajemmin.
Tänne voi siis jokainen pistää omasta lepi näyttelijästään tai pelkästään sellaisesta näyttelijästä, joka on hyvä.
Tietysti voi myös ottaa kantaa muiden mielipiteisiin.

Minun aiheeni käsittelee kuitenkin Orlando Bloomia.

Käykää ensin katsomassa nämä kuvat ^_^

Ensimmäinen kuva.
Miksi minä en ole nähnyt Orlista ilman paitaa?! *parkuu*
Kuva kaksi
Kuka toi on O_o? Eppaa!
Kolmas kuva
Toi teksti häiritsee...
Neljäs kuva
Ah...Mitkä kädet. En pistäisi ollenkaan pahakseni, jos sellaiset kiertyisivät ympärilleni ^^;
Viides kuva
Ihanat hörökorvat xD
Kuudes kuva
Öhöm...*työntää Kate Winsletin sivuun ja änkee itse tämän paikalle* Nyt on parempi!
Seitsemäs kuva
Tees tilaa ^^;
Kahdeksas kuva

Yhdeksäs kuva
Not bad at all :]
Kymmenes kuva

Yhdestoista kuva
Eikös niissä silmissä ole sitä jotain :D
Kahdestoista kuva
Maistuuko? Tässä olis mun sormi *naur* Okei, vitsi vitsi...
Kolmastoista kuva
Mitkä silmät!
Neljästoista kuva

Viidestoista kuva

Kuudestoista kuva
Sä voit viedä mut ajelulle tolla caarallas :]
Seitsemästoista kuva
Tilaa, mäki tuun siihen!
Kahdeksastoista kuva

[siinä nyt joitakin, mutta onhan niitä aina lisää. Ja paljon onkin.]

Puhumme siis ihanasta Orlando Bloomista, joka näyttelee Taru Sormusten Herrasta- leffoissa sekä Pirates of the Caribbean.
En ole niinkään perehtynyt hänen elämänkertaansa ja muihin seikkoihin, mutta sen voisin kyllä sanoa, että hän näyttelee tosi hyvin.

Pidän Orlandosta siksi, koska hänellä on ihana pieni korostus äänessää, joka saa minut aina sulamaan, sekä hänen ihanista silmistään.
Onhan Orlando vasta aika nuori [nuori ja nuori...27, mutta siis useimmiten hyvät näyttelijät ovat paljon yli 30 ja kokeneet paljon elokuvia] mutta hänen näyttelijäkykynsä ovat todella hyvät. Tietysti jotain parantavaa on vielä, mutta kyllä se siitä sitten lähtee ^_^
Ja onhan hän söpö.

Orlis on täydellinen Legolaksen rooliin. En olisi osannut kuvitella ketään parempaa. [Kun näin hänet ensimmäistä kertaa ilman sitä pitkää vaaleaa tukkaa, meinasin saada shokin. Voitteko uskoa, että vielä vuosi sitten, pidin Orlista tyhjän panttina, nättipoikana O_o?!]

Pirates of the Caribbean oli mahtava elokuva ja myös siinä Orlando teki oikein hinoa työtä Will Turnerina. [Miksen minä huomannut sitä kohtaa, missä se mölysi aivan kuin sanoen "Aragorrrrn!"?]
Kuten tässä eräs henkilö jo sanoikin...[voi kun en muista hänen nimeään että kun Orlando makasi kananpaskassa, hän oli silti nätti. Ja tottahan se on!

Mutta se, että pidän Orlandosta EI siis perustu pelkästään ulkonäköön, vaikka eihän hänessä tietenkään mitään vikaa ole :)
[Minä en kuolaa Orliksen perään, hän vain on niin...jotain ;]

Jos te pidätte myös Orlando Bloomista, tai teillä on joitakin muita hyviä näyttelijöitä, tänne niitä voi pistää.
Älkääkä unohtako laittaa myös perusteluja, miksi?

//Meirami huomauttelee yleisesti kaikille tähän topiciin kirjoittelijoille: Se varsinainen kuolaaminen ei sitten ole kamalan toivottua, pitäkää jutut asiallisina ja kuolaämpärit siivouskaapissa, m'kay?

Annúnqúerewen

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #1 : Syyskuu 04, 2003, 15:58:39 »
Heh, Charmhan se siinä, PotC-topicin ahkerin kävijä... *naur*

 Huoooh, hyviä näyttelijöitä on paljon. Näyttelijän täytyy olla lahjakas, tunteisiinvetoava ja charmantti. Ulkonäkö ei periaatteessa ratkaise mitään, mutta eihän se nyt mikään miinus ole, jos löytyy vähän jotain somistetta tai komistetta... X)
 Silmät ovat tärkeät, jos näyttelijällä on kyky löytää taito näytellä myös silmillään, homma toimii. Mainitsisin tässä kohdassa Viggo Mortensenin. Huikea heppu, pystyy omaksumaan ja eläytymään tilanteeseen kuin tilanteeseen vakuuttavasti. Enkä puhu nyt vain TSH-leffoista. Odotan mielenkiinnolla miehen seuraavaa viritystä, vaikka voihan olla, että hän lukkiutuu seuraaviksi vuosiksi ateljeeseensa pakoon kaikenmaailman bisneshörhöjä, jotka koettavat vain hyötyä TSH-aallosta...
 Tv:n puolelta vetäisin esiin Julian McMahonin. Hyvä on, ehkei mikään hollywood-tason herrahenkilö, mutta Silmissä löytyy. Seuraan tyyppiä Pimeyden sydämessä ja (no, seurasin: miksi kaikki täytyy laittaa tauolle jännittävissä paikoissa??) Siskoni on noidassa. Etenkin pari viimemainitun sarjan jaksoa ovat vahvistaneet käsitystäni tyypin upeasta eläytymisestä. Ja mie pidän siitä tavasta, kun hän nostaa kulmaansa... Äläkä Holly J. käkättele tuolla tavoin! *mulkoilee*

 Enpä nyt rupea listaamaan muita hyviä näyttelijöitä, vaikka carreyssä, deppissä ja mcgregorissa löytyykin. Eiköhän ole jo tullut puhuttua näyttelijöistä aikas lailla perustavasti... Pieni ihquilu on tervettä, teinixeily on sairasta... *wirn*

Miss Wire

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #2 : Syyskuu 13, 2003, 23:21:30 »
no... Johnny Depp

Olen pitänyt miehestä jo aika monta vuotta, taisin kiinnostua ensimmäisen kerran silloin, kun näin leffan What's Eating Gilbert Grape?. Hän oli jotenkin niin... järkevä kaiken sen sekasorron keskellä.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)


Parempiakin leffoja kyllä on, joissa Johnny on näytellyt, Fear and Loathing in Las Vegas on aivan hysteerinen ja sairas, mutta kiehtova. Sleepy Hollow on yksi lempielokuviani, ja Johnny näyttelee Ichabod Cranea todella hyvin, sellainen vähän pelkurimainen hahmo, mutta niin varma asiastaan. From Hell on myös aivan loistava, mr. Depp on hieman huuruinen ja sekava. Miten voi ollakin, että Johnny on niin erinomainen näyttelemään huumeveikkoja/sekopäitä? Jotain tekemistä menneisyytensä kanssa kenties?... Edwars Scissorhands on myös todella koskettava elokuva, kaunis ja surullinen, se saa minut aina itkemään. Niin ja tietysti Jack Sparrow on aivan loistava hahmo myös.

Internetissä oli jossain fanisivuilla juttu, jonka mukaan Johnny *saattaa* olla mukana Tim Burtonin tulevassa elokuvassa Charlie and the Chocolate Factory, joka perustuu Roald Dahlin kirjaan. En mene takuuseen tuon todenperäisyydestä, mutta upeaa se olisi. Tim Burtonin elokuvat ovat yleisesti ottaen todella persoonallisia ja visuaalisia, ja usein ne kertovat erilaisuudesta, mikä vetoaa minuun, kun itsekin olen aika yksinäinen ja syrjässä muista.

Arvostan Deppiä etenkin siksi, että hän valitsee elokuvansa sen perusteella, mikä vaikuttaa kiinnostavalta, ei sen, kuinka paljon elokuvasta saa rahaa. Eli hänen elokuvansa eivät yleensä ole mitään tusinatavaraa vaan todella persoonallisia.

//Eleanír korjasi spoilauksen :)
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 31, 2007, 10:14:26 kirjoittanut Eleanír »

Shikoku Gin

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #3 : Syyskuu 20, 2003, 15:43:36 »
Tom Felton

Tomissa on se jokin mikä saa mut polvilleen aina kun näkee. Se on kai ne silmät, maailman suloisimmat, ihanimmat ja sinisimmät silmät ikinä. Ne sopii Tomin hymyyn. Se saa itseänikin hymyilyttämään. Se on jotenkin suloista, kun poskiin tulee ne syvät "kuopat" (miksi niitä sanotaan?). Ja ääni. Vertaa Viisasten kivessä ja Salaisuuksien kivessä Dracon ääntä, niin se on muuttunut paljon. Ja se, mikä oli SK:ssa, oli niin huisin hyvän kuuloista että.
Mutta ei toki saa unohtaa Tomin näyttelijä lahjoja.
Vaikka hän ei ole millään Schawarzeneggerin yms. tasolla, hänellä on todellisia näyttelijän lahjoja. Tom osaa eläytyä hyvin, ja puhe on just kuin pitääkin.
Uskon kyllä, että Draco pahista ei ole helppo näytellä, Tom selviytyi siitä kunnialla.

Aileena

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #4 : Lokakuu 12, 2003, 16:20:57 »
Voi, hyviä näyttelijöitä on niin paljon. Omia lemppareitani (vain muutamia) ovat esim: Johnny Depp, Orlando Bloom, Elijah Wood etc. etc. etc. Johnny Depp teki minuun suuren vaikutuksen elokuvassa Pirates of the Caribbean. Hänen näyttelysuorituksensa oli suorastaan täydellinen. Olen ennen nähnyt ainoastaan yhden Johnny Deppin elokuvan (Saksikäsi Edward), mutta silloin olin niin pieni, etten tiennyt äijästä vielä yhtään mitään. Menin katsomaan PotC:n Orlando Bloomia palvoen ja poistuin leffateatterista Johnny Deppiä ylistäen. Orlando Bloomin ulkonäölle ei ole vertaista. Ne silmät, ah, ne lihaksikkaat kädet, ah, se suu, ah *jatkaa aina vain eteenpäin kunnes on saanut käytyä läpi kaikki ruumiin osat* ja niiden kaikkien lisäksi se ihana aksentti :) Elijah Wood ja kumppanit ovat päässeet suosiooni mitä suurimmin osin ulkonäkönsä vuoksi. Esim. Tom Felton, mielestäni hänen täytyy vielä hioa näyttelijäntaitojaan, mutta silti olen aivan rakastunut häneen koska hän vaan on niin ihqu söpöliini^^

Lils

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #5 : Lokakuu 12, 2003, 17:50:25 »
Gregory Smith

Näyttelee mm. vastikään Suomessa alkaneessa Everwoodissa (http://www.mtv3.fi/everwood) Ephram Brownia, nuorta äitinsä menettänyttä poikaa. Mielestäni Gregory Smith hoitaa roolinsa Everwoodissa taitavasti ja aidosti. Hän näyttelee hyvin, oikein hyvin. Lupaava nuori näyttelijä. ^^ Haluaisin nähdä mielelläni Gregoryn roolisuorituksia muistakin sarjoista ja elokuvista.

1. kuva: http://www.tvtome.com/images/people/19/7/71-8003-sm.jpg

2. kuva: http://i.cnn.net/v5cache/THEWB/Images/Dynamic/i19/EW-GSmith-P_4x3_240.jpg

3. kuva: http://i.cnn.net/v5cache/THEWB/Images/Dynamic/i22/EW-GSmith-T_2x3_240.jpg

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Näyttelijät
« Vastaus #6 : Lokakuu 12, 2003, 19:30:47 »
Keanu Reeves.

Se on niin ihana, ja ihan oikeasti hyvä näyttelijä. Siis tarkoitan vain kun jotkut saattavat epäillä että pidän Keanusta vain Matrix-leffojen takia. Eih.
No okei okei :P Keanu-villitys sai alkunsa Matrix-elokuvasta, mutta olen nyt nähnyt muitakin Keanun leffoja se todellakin on mielestäni hyvä näyttelijä.

On totta, että Keanu oli tyttöjen unelma joskus viisi vuotta sitten, ja tulen vähän jäljessä, mutta ainakaan kukaan muu ei nyt enää voi viedä Keanua minulta! *muawha* ^___^

Parhaita näyttelijäsuorituksia Keanulta minun mielestäni näkee Speedissä, Paholaisen asianajassa ja tietenkin Matrixissa. Suosikkini on ehdottomasti Matrix, mutta se tulee kyllä ihan muistakin syistä kuin Keanu.
Minusta on hienoa, miten upeita kung-fu otteluita Keanu vetää kuin tuosta vaan (no ehkei kuin tuosta vaan...)

Allaolevat kuvat on aivan ihania, etenkin tuossa ensimmäisessä Keanulla on ihunat hiukset ^___^
http://www.mugshots.org/hollywood/keanu-reeves.jpg

http://www.tookaa.com/lovey/keanu_reeves.jpg
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Fleur

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #7 : Lokakuu 13, 2003, 17:29:27 »
Audrey Hepburn
Jag gillar gammal filmen. Ja varsinkin Hepburnin filmeistä. Hän on juuri sopiva vanhanaikaisiin romanttisiin leffoihin; esim. pakenevana prinsessana (Loma Roomassa -omalla tavallaan hirvittävän surullinen, btw) tai ankanpoikasesta-joutseneksi-tarinassa (Sabrina). Hepburn myöskin eli vanhaksi eikä pilannut mainettaan sekoilemalla.

Tobey Maguire
No, tämä menee sille kun-se-on-niin-söpö-puolelle, mutta on hän myös hyvä näyttelijä. Älkää ajatelko Spidermanin, vaan Wonder Boysin roolityötä. Vaikka kyllä hän hyvä oli hämppiksenäkin ^_^
Nyt teattereissa pyörivä Seabiscuit on muuten jo Tobeyn kolmas kirjaan perustuva leffa (Wonder Boys, Oman Elämänsä Sankari). Kätevä tapa saada lisää lukemista, sillä yritän aina lukea kirjan ennen kuin katson siihen perustuvan leffan.

Ihan vaan yhden roolin takia:
Tom Cruise. Lestatina Veren Vangeissa. Räpyttelin silmiäni hämmästyksestä; onko tuo Cruise?
Ewan McGregor. Moulin Rouge (ja Velvet Goldmine, mutta siitä en erityisemmin pitänyt). Osaa myös laulaa.
Johnny Depp. Chicken soup for the teenage soul; Depp merirosvona Mustan Helmen Kirouksessa.

Aren

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #8 : Joulukuu 08, 2003, 12:16:51 »
Geoffrey Rush
Loistava näyttelijä jonka hienoihin rooli suorituksiin kuuluvat MM.

-Quills (Markiisi De Sade)
-Sietämätöntä Julmuutta (Gus, Tv Tuottaja)
-Nemoa Etsimässä (Pelikaani)
-Pirates of the Caribbean (Kapteeni Barbossa)

Alan Rickman
Mainio näyttelijä jonka kuiva huumori ja sarkasmi puree minuun aina!
Tunnettaan MM seuraavista:

-Die Hard 1 (Terroristi johtaja)
-Dogma (Metatron, Jumalan ääni)
-Rakkautta Vain (Lehden päätoimittaja)

Sean Bean
Parhaiten tunnettu varmaan Boromirin roolista, mutta itse olen pitänyt jo pidemmän aikaa, tunnettu useista rooleista:

-Equillibrium, joka tyhmästi käännetty suomessa nimelle Cubic (Toinen Tetragrammaton papeista)
-Goldeneye (Alec Travelian 006)
-TSH: Sormuksen Ritarit (Boromir Denethorin poika)

pilami

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #9 : Tammikuu 08, 2004, 20:44:56 »
Hmmm... Minullakin on paljon lempinäyttelijöitä, kuten Orlando Bloom, Heath Ledger, (en ole varma kirjoitetaanko se nimi noin) Jim Carrey & muutama muu. Ei tule juuri nyt mieleen enempää.

Orlando Bloomiin tutuistuin ensimmäisen kerran (kasvain!) TSH ykkösessä. Pidän kovastikin hänen näyttelytaidoistaan, vaikka monet ovatkin niitä huonoiksi haukkuneetkin. Miehen ulkonäössäkään ei ole haukkuman varaa, kuten Charmin kuvista näkyy. ^__^

Heath Ledgeriin tutustuin elokuvassa nimeltä Ten things I hate about you. Hän oli siinä kovin suloinen ja hupaisan hauska ja osasin näytellä kovista hyvin. ^__^ Heathin voi nähdä mm. The Patriotissa ja Ten things I hate abou you:ssa. On niitä muitakin, en vain muista. ;)
Heath
Ledger

Jim Carreyn tapasin ensimmäisen kerran Eläintohtorissa. Se oli hullunhauska siihen aikaan, kun pissakakka -jutut naurattivat. Sähköputkimies, Valehtelija, Valehtelija, The Grinch, Man on the Moon, The Mask -naamio, Me, Myself and Irene, on nähty moneen kertaan,  mutta Bruse -Taivaanlahja on vielä vain näkemättä ;) Pidän Jim Carreyn kuminaama tyylistä ja se naurattaa. Man on the moon oli todella hyvä leffa kun näin sen ensimmäistä kertaa ja on edelleen. ^_^

Kiltti poika

ayu

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #10 : Tammikuu 11, 2004, 10:19:57 »
Elijah Wood

Monet tuntevat Elijahin paremmin TSH elokuvien kautta. Jotkut tiesivät tyypin vasta ensimmäisen elokuvan jälkeen. Minusta Elijah Wood on aivan ihana näyttelijä, enkä varmaankaan ole ainut.
Frodon rooli mene loistavasti, paitsi se nauru kolmosen lopussa..^^"
Minä tapasin ensimmäisen Ellun elokuvan, kun katsoin serkkupojan, ja kun menin katsomaan TSH ekaa, tuli heti mieleen: "Onko toi se pikkupoika!?"

Elijah Woodilla on jumalaiset kasvot, ääni, hymy, hiukset, silmät ja se nauruääni on niin hauska, että jos se nauraa jollekkin tyhmälle asialle (jolle yleensä ei naureta), niin rupeaa itsekkin nauramaan!

Jep jep, heti kun minä pääsen ruokakauppaan, menen llehti puolelle katsomaan, löytyykö Ellusta mitään haastattelua, julistetta, tai muuta, ja jos on edes pienikin, minä ostan sen heti! :D

Lisäksi vähän näyttelijätaidosta. Elijah osaa eläytyä roolihahmoonsa ja suoritukset ovat hyvät. Sormusten Herrasta- leffoissa hän osasi hyvin esittää Frodon, miten pienestä ja tavallisesta tulee Sormuksen herra ja kuinka hän pikkuhiljaa "murtuu", ja kun kaikki on ohi, hän on pelastanut Keski-Maan ja niin edelleen. Elijah osasi tehdä työnsä hyvin ja olen siitä iloinen. Jo pienenä hän oli suuri menestys ikäisekseen. Serkkupoika ja Ikuisesti nuori todistavat sen.

parempi-ananas

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #11 : Maaliskuu 14, 2004, 21:05:05 »
Christopher Lloyd
Siinä on loistava näyttelijä esim. elokuvista Paluu Tulevaisuuteen (1,2,3)
Mies, jolla on naama paikallaan. Ja sitähän se vääntelee niin että huhhuh. Tämä mies kyllä "hurmasi" minut niin että hui kamala!

Rowan Attkinson
Siinä mies Mr Beanin ja Johnny Englishin takaa.
Kaikki tuntee..
Se on vaan niin ihanan hölmö. Vähän niin kuin mä.

Jim Carrey
Mies, joka sopii psykopaatiksi niin kuin nenä naamaan..

ja kuten huomasitte, kaikki tuttuja komedioista.. viitta leffamakuuni.

milady

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #12 : Maaliskuu 21, 2004, 16:45:26 »
Ehdoton ykkössuosikkini näyttelijöistä on Kiefer Sutherland. Ihastuin hänen näyttelemiseensä nähtyäni Kolme muskettisoturia, mikä ei suotta ole lempielokuvani. Hänen roolisuorituksensa ovat upeita ja on aina yhtä loistava pahiksena. Ja se ääni... *unelmoi*

Muita suosikkejani ovat Sean Connery, Catherine Zeta-Jones ja Liv Tyler. Muoksin näitä, kun tulee lisää mieleen.

Firena

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #13 : Maaliskuu 21, 2004, 20:53:13 »
Minulla ei ole ollut koskaan mitään erityistä lempparia. "Poika ja ilves"-leffan nähtyä aloin oitis pitämään Konsta Hietasesta. Hän on mahtava leffassaan!
Johhny Depp ja Orlando Bloom on lemppareitani. En ole sellanen teini-ihquttaja. Tällä hetkellä seinällä on yksi Orlando-julkka. Yksi julkka on Depistäkin, niitä harvoin jostain saa. MInusta nuo ovat hyviä näyttelijöitä ja ovat kyllä monen muunkin suosikkeja.
Viggo Mortensenista pidän LOTR-leffoista, mutta en Aragornin takia, hän tekee hienon roolin muutenkin.

Naisnäyttelijöistä paras on varmaan Nicole Kidman. Hänen leffojaan olen joitakin nähnyt. Tai ehkä vain yhden, mutta hän on lahjakas.

TKTH

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #14 : Huhtikuu 06, 2004, 09:18:18 »
Huomattavissa on  että suurin osa tänne laitetuista näyttelijöistä on ns. pinnalla mutta en valita vaikka minua ärsytttääkin.

Christina Ricci
Ehdottomasti paras naisnäyttelijä kautta maan. Saanut kyllä hieman hankalan tytön maineen ja polttaa kaksi askia päivässä mutta siinä tyypissä on syvyyttä sanonpa vain!

Anthony Hopkins
Ja taas mahtavan kiero näyttelijä. Paras suoritus oli ehdottomasti Uhrilampaissa. Hänen katseensa on jo valmiiksi niin hypnoottisen psykopaattinen että ihan kylmät väreet menee.

*haukotus*
Mutta pitemmittä puheitta lopetan lööperin puhumisen ja menen takaisin nukkumaan.

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
Näyttelijät
« Vastaus #15 : Huhtikuu 06, 2004, 10:34:04 »
Minulla on liian monta lempinäyttelijää, mutta jos nyt esittelisin teille muutaman =)

Matt Le Blanc

Matt näyttelee Frendeissä Joeya. Uskoakseni miltei jokainen on joskus elämässään nähnyt vilauksen Joeysta tv:ssä. Jos ei ole vilkaiskaa osoitetta: www.frendit.org. Sieltä löydätte kuvia tästä näyttelijästä ja muistakin frendeistä, jotka kuuluvat lempinäyttelijöihini.

Matt näyttelee yleensä aivan erinomaisesti. Olen nähnyt hänet yhdessä leffassa ja yhdessä tv- sarjassa ja molemmissa hän suoritui loistavasti. Matt on hyvännäköinen ja olen saanut häneltä jopa nimmarikuvankin *leveä hymy*

Holly Marie Combs

Holly näyttelee mm. Charmedissa Piper Halliwellia. Hän on hyvin uskottava Piperina ja erittäin lahjakas. Olen nähnyt Hollyn muissakin elokuvissa ja sarjoissa, mutten muista nyt nimiä. Holly on kaunis ja meillä on jotain yhteistäkin. Olemme molemmat lyhyitä, vaikka Hollysta sitä ei uskoisikaan ^^ Pidän myös muista Charmedin hahmoista, mutta Holly on alusta asti ollut suosikkini. Ennen Charmedia en ollut tiennytkään Hollyn olemassaolosta =)

Siinä kaksi lempinäyttelijääni.

Tallulah

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #16 : Huhtikuu 06, 2004, 18:05:24 »
Näyttelijäntaidoillaan minut ovat vakuuttaneet ainakin seuraavat henkilöt:

Anthony Hopkins
Joku tuolla aikaisemmin sanoikin, että hän oli loistava ja todella uskottava hulluna, mutta älykkäänä tohtori Hannibal Lecterinä. Myös elokuvassa Instinct Hopkins osoitti todellista lahjakkuutta muuntautumalla gorilloiden parissa eläneeksi, hieman kajahtaneeksi tutkijaksi.

Tom Hanks
Komedioissa hauska, draamoissa koskettava. Uneton Seattlessa on ainakin klassikko, samoin Forrest Gump, jossa kukaan muu ei olisi osannut näytellä Hanksia paremmin. :)

Nicole Kidman
Aikaisemmin olin pitänyt Kidmania hieman ärsyttävänä, mutta katsottuani Tunnit mielipiteeni muuttui täysin. Hieno ja hämmästyttävä muodonmuutos, jokainen ele ja ilme oli täydellisen Virginia Woolfia. Nappisuoritus. :)

Jodie Foster
Joskus ehkä ärsyttävä, mutta pidin todella paljon hänen roolistaan Ensimmäinen yhteys-nimisessä elokuvassa. Myös Foster sulautui rooliinsa eleitään myöten, todella hienosti eläydytty. Uhrilampaissa lähes yhtä hyvin.

Sitten muutamia muita: Allison Janney (hauska ainakin West Wingissä), Meryl Streep (kunnioitettava ura ja hienoja rooleja) sekä Katherine Hepburn (paras naisnäyttelijä koskaan, mitä Oscareihin tulee. Neljä pystiä tuli, ja ihan syystäkin). Lisäksi kunniamaininta lähtee Sam Neillille Merlin-elokuvan nimiroolista. :)

Lonely Dúnedain

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #17 : Huhtikuu 13, 2004, 14:29:11 »
Pääosin mun lempinäyttelijät ovat miehiä. Tai no, ne kaiki on, lukuunottamatta yhtä naispuolista, Christina Riccia. Aina se on ollut mulle tuttu, kun Addams familyä kerran on tullut katseltua. Jäämyrskyssä se oli erittäin vakuuttava. Ehkä siksi, kun hänen katseessaan on jotain surumielistä. Tai vakavuutta, miten vaan. Ja Päättömässä ratsumiehessä! Tälle näyttelijättärelle sopii täydellisesti roolit, joissa saa pukeutua isoihin mekkoihin ja leikkiä noitaa. Mies joka itki-leffassa Ricci teki myös kelpo roolityön. Olisinkohan jostain lukenut, ettei hän siedä viherkasveja tai peilejä? Minä rakastan kumpiakin, erityisesti ensin mainittuja. Mutta tämä ei tainnut kuulua tähän, vai?
   Muut suosikit ovat Rikhard dean Anderson, Guy Pearce, Viggo Mortensen ja Alan Rickman. (kaikki tuntuvat olevan keskiikäisiä, mutta näyttelijä paranee iän myötä)

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Näyttelijät
« Vastaus #18 : Huhtikuu 14, 2004, 20:39:53 »
Russel Crowe

Hän on tehnyt laadukkaita elokuvia, esim. Gladiator, Master and Commander, The Quick and the Dead ja Beautiful Mind. Russel on maininnut haastatteluissaan, ettei hän halua olla idoli vaan storyteller, tarinan kertoja. Hän tahtoo viedä tarinaa eteenpäin eikä myydä itseään.  

Russel on myös hyvä näyttelijä, hän on rooleissaan uskottava. Eikös hän tehnyt Gladiatorissa stunttinsa itse? Korjatkaa, jos olen väärässä. Hänellä on myös mukavat nauravat silmät. ^^ Eikä hän ole onneksi mikään kivikasvoinen massakiiltokuvapoju.

Johnny Depp

Hänen roolisuorituksensa PotC:ssa oli ilmiömäinen! Ennen kuin olin nähnyt leffan, ajattelin pessimistisesti että mitäköhän silsaa tämäkin on. Mutta Johnny teki Jackista loistavan roolihahmon, ja hän varasti koko show'n. :D (Geoffrey Rush oli kyllä myös uskottava Barbossana)

Gilbert Grapessa hän esitti myös hienosti herkkää isoveljeä, ja Pienessä Suklaapuodissa hän oli mukavan rento. Johnny on symppis.

Gregory Smith

Gregory teki Ephramista Everwoodissa mukavan kotoisan, sellaisen naapurinpojan jonka kanssa voisi kuvitella menevänsä kahville. Hän oli herkkä taiteilija, muttei kuitenkaan mikään vetistelijä. The Patriotissa sivuosassa hän oli myös onnistunut. Hänkin on uskottava, eikä mikään kiiltokuvapoju (toistoa, toistoa... heh).

Alan Rickman mainittakoon vielä lopuksi, sillä hän oli ilmetty Kalkaros! Kukaan muu ei olisi sopinut siihen rooliin. Dogmassa hän oli myös aivan loistava.
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Bee

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #19 : Huhtikuu 14, 2004, 23:22:33 »
Saako tänne laittaa naisnäyttelijöitä, kun kaikilla näyttää olevan Mies, mutta kuitenkin:O
Sarah Michelle Gellar
Tiedän, loistava näyttelijätär, joka aloitti uransa nuorena. Ei ole joutunut julkisuuden vietämiksi.. Olen tykännyt tästä näyttelijättärestä tosi kauan. oit tavata hänet elokuvista Simply Irrestible, Scream 2, I know what you did last summer, Scoopy Doo 1 ja 2  ym.   ja tietysti tv-sarjasta Buffy the vampyre slayer :)

Johnny Depp
aah.. kaikilla taitaa olla Johnny Depp listassaan, mutta en voi sille mitään, wttä se on niin iihana..  Varsinkin elokuvissa Pieni SuklaaPuoti ja Pirates of the Caribian- Mustanhelmen Kirous... Mutta Sleepy Hollow:sta eli Päätön ratsumies-elokuvasta en oikein tykännyt. Ja Johnny oli siinä todella huono.. tai siis ei Johnny vaan se hahmo.. ei sopinut yhtään Johnnylle.. :/

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Näyttelijät
« Vastaus #20 : Kesäkuu 13, 2005, 12:21:41 »
No tästähän tulee ainakin lista....^__^

Tom Felton

Kuten joku jo sanoi, Tomissa on sitä jotain. Minä en tiedä mitä se on, mutta jotain, joka saa minut aina ihan pökerryksiin, etenkin ruudulla. Kuvista voi huomata vain sen, kuinka älyttömän hyvännäköinen hän on, ihan itsenään sekä myös Dracona. <3

Näyttelijänä hän on mielestäni todella lahjakas, ihan noin 17-vuotiaaksi. Ensiksikin hän pesee muut Potterin nuoret mennen tullen ja palatessaankin (vaikka Rupert on itse asiassa kyllä myös todella hyvä) sekä on ehdottomasti kärjessä kaikista nuorista näyttelijöistä. Hän onnistuu todella hyvin eläytymisessään, eikä kohtaukset ole niin sanotusti näyttelemällä näyteltyjä. Ihailen häntä kaikin puolin. *sulaa läiskäksi lattiaan*

Orlando Bloom

Hmm, kyllä minä pidän valtavasti Orlando Bloomista. Minusta hän on hyvä näyttelijä, vaikka kyllä se oli Johnny Depp joka loisti PotC:ssa - mutta Johnny olikin ilmiömäinen, ei heitä voi edes verrata.
Orlandon ura ei loppujenlopuksi ole järjettömän pitkä, ja silti hänellä on takana monia kunnioitettavia elokuvia - Lord of the Ringsit, PotC, Troy sekä Kingdom of Heaven, ensimmäinen varsinainen pääosa.

Rakastan Orlandon ääntä, se on sellainen pehmeä ja jonkinlainen aksentti siinä täytyy olla. :) On hän muutenkin hyvännäköinen - varsinkin niillä tummilla kiharoilla...<33

Julia Roberts

Itse asiassa en ole monia tämän näyttelijättären tähdittämiä elokuvia nähnyt, mutta kyllä ne pari riittävät kertomaan, että nainen on superlahjakas.
Hän on mielestäni näyttelijänä todella vahva, mutta osaa silti näytellä herkästi ja koskettavasti ilman suurempia vaikeuksia tai floppeja.

Ehdottomana suosikkina hänen elokuvistaan minulle on Mona Lisa Smile. Mielestäni Julia onnistuu roolissaan vakuuttavasti ja sopii siihen. Muutenkin hän on näyttelijänä jotain muuta kun Hollywoodin satunnaiset kimittäjät.

Sandra Bullock

Sandra ei ehkä näyttelijänä onnistu niin herkästi kuin Julia, mutta hänessä on todellakin särmää. Hän on vahva ja onnistuu tuomaan roolihahmonsa parhaat piirteet esille - huonotkin. Mielestäni hänellä ei ole elokuvaluettelossaan yhtään kunnon floppia, Miss Koviksesta pidin erityisesti nuorempana koska Sandra on on todellakin ilmiömäinen Gracena. Muutoksenkin huomaa meikkioperaation jälkeen myös näyttelijän työssä, hienoa.
Sitten, Speed 1&2. Sandra onnistuu molemmissa, mutta ykkönen on paljon parempi koska siinä on Keanu Reeves - heidän työskentelynsä osui hyvin yksiin.

Sandra on myös kaunis eikä ole mikään Hollywoodin perusuikuttaja - ja mikä iho vaikka eikö hän olekin jo 40? Ihan epäreilua!

Billy Boyd

Aah, rakastan hänen ääntään. <3 Se on todella suloinen ja aivan ihana, ryhdyn aina kuolaamaan kun hän puhuu. :D

Billy on syöpynyt mieleen ehkä valloittavana hobittina, mutta hänen roolisuorituksensa Master and Commanderissa on myös hauska ja vetävä. Billyn näytteleminen on kussakin kohtauksessa juuri oikeanlaista -isoissa, tärkeissä kohtauksissa vahvaa ja pienemmissä, hiljaisissa herkkää. Nuo olivat tietysti vaan esimerkkejä.
Hän näytteli hienosti yhteen...

Dominic Monaghan

..nin kanssa. ;)

Dominic oli mielestäni hyvin vahva Merrin roolissa, ja hän sovelsi oman, vahvan näyttelynsä Billyn pehmeään näyttelemiseen - suurta plussaa. En ole nähnyt Dominicia muissa elokuvissa, mutta toivon että se korjaantuu pian.

Dominic on valtavan hyvännäköinen, ja hänessä on jotain salaperäistä ja kärsivää. Hänen tapansa näytellä saa minut aina sekavaan tunnetilaan - Dom Monaghan on rock.

muoksin lisää myöhemmin.[/b]
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Chazz

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #21 : Kesäkuu 13, 2005, 13:50:26 »
Aah, lempinäyttelijäni on ollut jo pidemmän aikaa Jim Carrey Hän yksinkertaisesti osaa asiansa ja on vielä aivan älyttömän hauskakin! Pidän hänen "naaman vääntelystään" (hän voisi olla siinä maailmanmestari :D) ja koko olemuksestaan. Hänessä on sitä jotain (sitä on useissa näyttelijöissä). Jim osaa näytellä niin humoristista, kuin vakavaakin heppua. Esim. Ace Venturat ja Man in The Moon ovat ihan erilaisia elokuvia, mutta hän onnistuu sulautumaan kummassakin senhetkiseen rooliinsa todella hyvin. Muita hänen tähdittämiä elokuvia ovat mm. The Mask, Bruce - Almighty ja Lemony Snicketin Surkeiden Sattumusten sarja.

Tässä tulee sitten Jimistä muutama kuva..;


Elokuvasta Bruce - Taivaan lahja  
Tää on mahtava kohta elokuvassa! :)
Mikä hymy!

kreivi Olaf
Todella kiero kreivi tässä..
Ace Ventura
Nämä ovat kuuluvat lempielokuviini!
The Mask
Man in The Moon
Klassikko elokuva. :)

Anthea

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #22 : Huhtikuu 05, 2006, 18:39:55 »
Itse en näyttelijöissä kauheasti ulkonäköä, enkä ihmisissä yleensäkään kritisoi, olen päässyt jo sen vaiheen yli. Toisaalta, kun näyttelijöiden luonteenpiirteisiin ei oikeastaan voi tutustua, niin ulkonäköönkin kiinnittää enemmän huomiota. Aluksi saatan kiinnostua näyttelijöistä ulkonäön perusteella, mutta kiinnostus karisee pian, jos kyseiseltä henkilöltä ei näyttelijänlahjoja löydy.

Minulla on monia lempinäyttelijöitä mutta jo jonkun aikaa ylitse muiden on yltänyt ah-niin-ihana Joaquin Phoenix.

Ensimmäisen kerran kuulin Joaquinista, en muista missä yhteydessä, mutta kuitenkin jotenkin se liittyi miehen veljeen, River Phoenixiin. Sain siis kuulla, että Joaquin ja River ovat veljeksiä enkä aluksi uskonut koko asiaa. Miehet ovat kuin päivä ja yö, aivan eri näköiset. Olin jo jonkin aikaa ihaillut Riveriä, miehellä on ulkonäköä, näyttelijänlahjoja ja hänen kuolintapansa järkytti.

Sitten, jossakin vaiheessa tajusin, että Joaquinkin vaikuttaa kiinnostavalta ja ihastuin miehen ulkonäköön. Samaan aikaan alettiin mainostaa Johnny Cashista kertovaa elokuvaa, Walk the Lineä. Pääosanesittäjänä kukas muu kuin Joaquin Phoenix. Elokuva piti käydä kahdesti katsomassa, ensimmäisen kerran jälkeen olin aivan myyty, toisen kerran jälkeen vielä myydympi jos mahdollista.

Joaquinin roolisuoritus Johnny Cashina oli loistava. Se, miten hän esitti Cashin kappaleet, se tyyli jolla hän esitti Cashia. Joaquin ei ehkä ulkonäöltään ole mikään perinteisen komea, Brad Pitt tai vastaava, mutta mielestäni huomattavasti paremman näköinen kuin kukaan muu nyt tällä hetkellä pinnalla olevista teini-idoleista.

Joaquin ei ole niin esillä kuin jotkut muut näyttelijät, hänestä ei löydy niin paljoa kuvia tai juttuja jostain teinilehdistä. Arvostan sitä, että hän vaalii omaa yksityisyyttään. On tavallaan myös helpottavaa, ettei jokainen vastaantulija sano fanittavansa häntä.

Muutenkin Joaquin on ansainnut kunnioitukseni. Hänen paneutumisensa rooleihin, yksityisyyden säilyttäminen, hyväntekeväisyys (PETA), jne. Odotan innokkaasti mieheltä lisää leffoja, Walk the Linen tulemista DVD:lle ja metsästän innokkaasti hänen aikaisempia elokuviaan.

DearJoaquin.com
Joaquin-Phoenix.net

Yllä pari loistavaa sivustoa, jossa on tietoa, listattuna Joaquinin elokuvat ja loistavat kuvagalleriat.

Näyttelijöistä yleensäkin, kyllä minun mielestäni voi joitakin näyttelijöitä kutsua lempinäyttelijöikseen. Miksei voisi? Jos arvostaa jonkun henkilön näyttelijäntaitoja ja muutenkin kyseinen henkilö on kunnioittamisen arvoinen. Mutta jos jotakuta kutsuu lempinäyttelijäkseen vain henkilön ulkonäön takia, ei. Koska silloinhan palvotaan vain kyseisen henkilön ulkonäköä, millä ei sinänsä ole mitään tekemistä näyttelemisen kanssa.

Tessa

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #23 : Huhtikuu 05, 2006, 18:50:32 »
Jeremy Sumper

Ok, pitäkää tepsuna, mutta Jeremy on silti saletisti hotein. XD Noei. Hmm. Jeremy ei ole mikään kauhean tunnettu Suomessa. Toki monet sen tuntee, mutta you know what I mean. Olen nähnyt Jeremyltä elokuvat Peter Pan, Just a dream ja Local boys. Frailtyn omistan, mutta en ole vielä katsonut ja The Sasquatch dumbling gang..err. Ei mun tietääkseni ole vielä Suomessa. oO' Ketuttaa pirskaleesti se, ettei sitä Jermun tv-sarjaa, Clubhousea tullut ikinä Suomeen. >< Yritettiin joskus kerätä jotain adressia että se saataisiin suomen telkkariin, mutta se epäonnistui. --'

Jeremystä olen tykännyt jo siitä saakka kun näin hänen kuvansa Demissä vuonna 2003, vähän ennekun Peter Pan tuli suomessa ensi-iltaan. Ensi-iltaan en päässyt, mutta sitä seuraavana päivänä oli sitten ihan pakko kiitää sitä katsomaan..dubattuna tosi. Reps.

Ihastuin Jeremyyn kokonaisuutena. Vaikka sillä rumat hampaat onkin. Ei taas ollu kovin fiksu kommentti, mutta ei se mitään. Jeremy on hyvä näyttelijä, ei loistava, mutta hyvä.

Minulla on työpöydän laatikossa laatikko joka on täynnä lehtileikkeitä Jeremystä ja muuta oheissälää. Siellä on myös kirjeitä(täynnä kirjoitusvirheitä tietysi), jotka mun piti joskus lähettää sille Losiin, mutta sekin on vähän jäänyt. Mutta sen näkee sitten joskus, jos vaikka sais aikaseks lähettää koko roskan. -.^

Kuva :
http://img.photobucket.com/albums/v606/Jslover4ever/bear2.jpg

PinkkiSalmiakki

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #24 : Toukokuu 05, 2006, 21:43:10 »
Brad Pitt

Ehdoton suosikkini. En nyt pidä hänestä vain hänen komean ulkonäkönsa vuoksi.. Hänellä vain on se mahtava näyttelijän kyky! ja hänen naurunsa on muuten todella hassu :D Tietty Bradillä on monta fania, mutten kuitenkaan oo nähnyt niin paljon nuorempia Brad faneja.. Ainakin haluaisin nettiin enemmän suomenkielisia Brad fanisivuja. Vaikka onhan se Brad jo yli 40v mutta eihän sitä siitä huomaa! Ja mitä eroa sillä oikeesti on kuinka vanhoja idolit on? Esimerkiksi nyt vaikka Elvis, joka olisi jo aika vanha jos vielä elisi, jolla on monia faneja. Itse pidän Elviksen musiikista :D Takaisin aiheeseen nyt kuitenkin.. Mun Bradin suosikkileffoja on mm.

Veren Vangit
Mahatva leffa! Vaikea ymmärtää miksi. Aine on kylläkin kiinnostava.

Se7en
Taaskin kerran kiinnostava aihe. :D

Fight Club
Mahtava roolisuoritus. Mahtava aine. Ihanan komea ja COOL Brad..
Mahtavaa!!