Kirjoittaja Aihe: Gladiaattori  (Luettu 5028 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Interwise

  • Luihu velmuttelija
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Velho
Vs: Gladiaattori
« Vastaus #25 : Heinäkuu 19, 2007, 17:40:22 »
Todella vaikuttava elokuva, olin nähnyt aikasemmin vain pätkiä, joten päätin tuossa jokunen kuukausi takaperin ottaa selkoa loppuosuudesta, ja kyllä kannatti. Ehdottomasti katsomisen arvoinen teos, joka kaikkien pitäisi nähdä. Russel hoitaa hommansa tyylikkääsi, eikä kukaan näyttelijöistä ole lähelläkään huonoa. Juoni on loistava, löytyy draamaa ja löytyy toimintaa.

Ehdoton suosikkikohtaukseni on Colosseumin ensimmöisen taistelun jälkeen, kun Commodus vaatii Maximusta kertomaan nimeäs ja paljastamaan naamasta. Se on jotenkin niin tyylikäs, varsinkin kun katsoo "keisarin" ilmettä.


ioneil

  • Ankeuttaja
Vs: Gladiaattori
« Vastaus #26 : Marraskuu 26, 2007, 13:44:54 »
omasta mielestäni gladiaattori oli aika tylsä ja toisti koko ajan itseään. mutta oli siinä kyllä välillä muutamia hyviä kohtia!!

Wackoo

  • Ankeuttaja
Vs: Gladiaattori
« Vastaus #27 : Huhtikuu 09, 2008, 16:30:48 »
Aina mahtavaa katseltavaa. Gladiator on yksi aivan parhaimmista elokuvista mitä olen koskaan nähnyt. Puhasta kultaa. Pidän juonesta ja sen yllättävistä käänteistä. Surullinen loppu kruunasi kaiken ja teki elokuvasta kauniin kokonaisuuden. Phoenixin roolisuoritus oli hehkutuksen arvoinen, vaikka ensiksi hieman epäilyttikin. Ja jos Phoenix ansaitsi kehunsa, niin sitten myös Crowe! Loistava luonnenäyttelijä, jonka kokemus näkyin elokuvassa.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 28, 2008, 18:52:28 kirjoittanut Dubbelgängare »