Kirjoittaja Aihe: Talkshowt (esim. Conan O'Brien)  (Luettu 13990 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #25 : Kesäkuu 23, 2004, 10:53:41 »
Onhan mulle kyllä tullu mieleen kattoo tätä ohjelmaa (huomisen jakso on ainakin katottava!) mutta oon aika pihalla siitä mihin aikaan se tulee. Nyt kun puhutaan siitä ett tää Conan on jotenkin vitsinä 'haukkunu' suomee ja suomalaiset on lähetelly postikortteja sille. Oisinpa katellu ohjelmaa silloin kun nää tapahtui...
En mää hirveesti oo välittäny muuten tästä talkshowsta. Kyll joskus tuli katottuu jos veli sattui kattoo sitä olohuoneessa. Täytyy varmaan yrittää seurata tätä ohjelmaa tästä lähin.
Muuten oliko joskus siinä ohjelmassa jokin rottwailer käsinukke jolla oli sikari suussa? Mull on sellanen muistikuva ett jossain talkshowssa (subtv:llä) oli tää haastattelijana.
"Are we there yet?"
"No"

Meleniel

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #26 : Kesäkuu 23, 2004, 12:15:19 »
Lainaus käyttäjältä: "Hopeanuoli"
oon aika pihalla siitä mihin aikaan se tulee.
En mää hirveesti oo välittäny muuten tästä talkshowsta. Kyll joskus tuli katottuu jos veli sattui kattoo sitä olohuoneessa. Täytyy varmaan yrittää seurata tätä ohjelmaa tästä lähin.
Muuten oliko joskus siinä ohjelmassa jokin rottwailer käsinukke jolla oli sikari suussa? Mull on sellanen muistikuva ett jossain talkshowssa (subtv:llä) oli tää haastattelijana.


Huomenna Conan tulee 23.35. En kyllä minäkään ole mikään vakiokatsoja, mutta on tuota tullut joskus seurattua. Nyt ainakin pitää katsoa tuo suomispeciaali!
Juu ja itsellekkin on jäänyt joku mielikuva, että juuri Conanissa olisi ollut tuo rottwailer -haastattelija. En ole täysin varma, mutta paremmin tietävä korjatkoon.

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #27 : Kesäkuu 23, 2004, 13:25:37 »
Juuh. Juuri tässä talkshowissa se on. Koiran nimi on Triumph, ja se on yksi Late Nightin vakiohahmoista. Harmi vain ettei sitä ole nähty pitkään aikaan ohjelmassa... viimeksi siinä American Idol -ehdokkaiden kaksiosaisessa haastattelussa, joka näytettiin joskus en-muista-milloin.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

lulu

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #28 : Heinäkuu 17, 2004, 22:18:38 »
Juu, Conan on aivan mahtava :D! Suosikkeja ovat Conanin "nukke"-animaatio, sekä eräs baseball-jakso. Katson sitä joskus, silloin kun osun tv:n ääreen sopivaan aikaan. Ja nyt oli tässä vähän aikaa sitten jakso, jossa Conan valitsi yleisöstä vapaaehtoisen kaverikseen "kevätajelulle" (pöytä toimi autona), ja pöydän takana oli kangas, jossa näytettiin kuvanauhaa.

Poissa Leksu

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Velho
 • Jokapaikanhöylät Ry.
  • Hormiverkko
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #29 : Heinäkuu 19, 2004, 02:30:34 »
Conan on aiiivan paras :D Kuka katsoi sen suomi jakson? hahahaha se oli kyllä paras =) O'Brien osaa viihdyttää meitä tavallisia pulliaisia aivan mahtavan hyvin :) Toivottavasti tämä huumori jatkuu pitkälle =)
"Ihminen ei syö elääkseen, vaan elää syödäkseen" - Jamie Oliver

Journey

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #30 : Heinäkuu 26, 2004, 18:04:04 »
Conan on paras. Se keksii kaikesta jotain hauskaa sanottavaa ja sillä liekkaa sekunnin murto-osaassa. Joskus sarja on ihan hulvaton ja nauran aivan kippurassa. Paras Talk-show mitä olne nyt vähään aikaa seurannut.

Maglor

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #31 : Heinäkuu 28, 2004, 21:37:50 »
Aahhh..... Conan O'Brien..... Siinä vasta miesten mies :) Conanin ohjelma on paras ei epäilystä! David Letterman (Surkee) ja Jay Leno (huonompi ku edellinen) jää ihan kakkoseks Conanin käsittelyssä.

"Half of all Americans are now using the internet to get their news.... but don't worry, experts say that before you know it we'll all be back to using the internet for its primary purpose- downloading porn" -Conan O'Brien

Surumieli

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #32 : Heinäkuu 28, 2004, 22:01:38 »
Conan on yksinkertaisesti täydellinen. No jaa, mutta mahtava kuitenkin. Ohjelmansa on viihdyttävä kuten pitääkin, hauska ja humoristinen. Aina hän keksii vastaukseksi vierailijoiden kysymyksiin jotakin enemmän tai vähemmän fiksua. Lempijaksoni Conanissa on, missä TSH:n Andy Serkis vieraili. Andy oli ihana kun hän matki Klonkkua.
Asiaan kuitenkin. En yleensä katso muita hömppiä talkshow -ohjelmia, mainittakoon esimerkiksi mauton Joonas Hytönen Show. Siitä en pidä yhtään, tai en pitänyt. Hän on nolla verrattuna Conaniin. Onhan Con tietysti kunnon jenkkihömppää, mutta viihdyttävää jokatapauksessa. Hyvä että tulee joka päivä, siihen mieheen ei kyllästy.

Poissa Tsun-Dee

 • Vuotislainen
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #33 : Elokuu 03, 2004, 19:45:47 »
Lainaus käyttäjältä: "Vesi-Y"
Kuka tietää Late Nightissä aina välillä vierailevan isokorvaisen hyypiön, joka tulee yleensä keväällä (nimim. 2 kertaa bongattu!), jakelee jotain ihovoidetta ja pilkkaa Conania. Hänkin on kyllä ykkönen. Silloin kun Brad Pitt ja Janet Jackson olivat vieraita, hän kävi paikalla. ^^


Kyseessähän on tietystikin Preparation "H" Raymond, mikäli muistan kaverin nimen oikein. Kyseinen näyttelijä on suosikkini Conanissa, hänen hahmonsa ovat niitä älyvapaimpia = hauskimpia :)

Conan on tosiaan loistoshow, ei joka kerta yhtä hauska, mutta yleisesti hänen huumorinsa iskee minuun täysillä. Ja kuten joku jo mainitsikin, useimmiten hauskimmat vieraat ovat (ainakin Suomen näkökulmasta) ne täysin tuntemattomat tyypit. Suosikkivieraani (joka vieraileekin showssa melko tiuhaan) on tietenkin "Sexy Leperchaun" Will Ferrell xD , jota saa ilokseen katsella myös ainakin tällä hetkellä pyörivissä SNL-jaksoissa Subilla.

Julia Isaacs

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #34 : Elokuu 04, 2004, 13:20:12 »
Conan on loistava! :D Hänen juttunsa ovat niin tajuttoman älyvapaita, ettei niille voi olla nauramatta... Minun on kutakuinkin pakko katsoa
Conania. Hänen teematanssahtelunsa alussa on mahtava :).

Lainaus käyttäjältä: "Surumieli"
Lempijaksoni Conanissa on, missä TSH:n Andy Serkis vieraili. Andy oli ihana kun hän matki Klonkkua.

Jotenkin minullekin jäi tuo jakso mieleen. :) Klonkun matkinta on aina yhtä viihdyttävää.

Useimmat talkshowt ovat aika mauttomia, jopa pitkästyttäviä, koska niissä ei ole huumoria, niin kuin Conanissa. Ainoa toinen talkshow jota olen edes jollakin tavoin seuraillut, oli Hyppönen Enbuske Experience, ja siitäkin katsoin vain alkukommentit. Conan jaksaa olla aina hauska.

"Sweden sucks!"

Saaksi

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #35 : Huhtikuu 08, 2005, 23:17:52 »
Conan on totta tosiaan loistava! Ei ole mitään jaksoa, mille ei nauraisi! Hän käyttää sitä yksinkertaista huumoria, jonka pitäisi purra kovimpaankin sälliin. Myös rumpali Max on ohjelmaan kuin piste I:in päälle. Kukapa ei nauraisi ihmiselle, joka vastaa joko "Kyllä, Conan", "Aivan, Conan" tai muilla sanoilla, mitä hänen suppeasta sanavarastosta löytyy.

Katson Conanin aina, kuin vain mahdollista. Hän osaa pelleillä ulkonäöllään (kuten esim. hienolla kampauksellaan) ja jopa sillä mustalla, isolla mikrofonilla (mitä hän hakkaa pöytää vasten).

cheri

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #36 : Huhtikuu 14, 2005, 17:53:45 »
Rakastan Conania. Hän on niin ihana charminen ja komea mies. <3

Ei voi mitään, se vain on niin hyvä. Rakastan hänen hiuksia, hän pelleilee niillä melkein aina (hän <3 normaalisti kyllä puhun ihmisistä sanalla "se"). Katson. Suomalaiset JoonasHippuset ovat aivan pepusta verrattuna Conan O'Brieniin. On aivan ihana jupa, missä hän "pyytää anteeksi Suomelta". Postia tuli kyllä paljon (:D), ja SWEDEN SUCKS! Loistavaa huumoria. Mii luveen sitä äijää ihan yhtä paljon kuin Johnny Deppiä, Ville Valoa ja Lauri Ylöstä. <3

Kukaan muu tuskin koskaan yltää samaan kuin Conan.

millie

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #37 : Huhtikuu 14, 2005, 18:44:39 »
Late Night With Conan O'Brien on aivan loistava talk show. Conan on mahtavan koominen, sen ei oikeastaan edes tarvitse sanoa mitään kummallista, niin se huvittaa silti. En joka jaksoa kyllä katso, varsinkin kun se tulee niin myöhään, lähinnä silloin jos siellä on jotain mielenkiintoisia vieraita. Kesällä tosin lähestulkoon joka jakso tuli katsottua vieraista huolimatta...

Luftalarm

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #38 : Heinäkuu 27, 2005, 19:39:47 »
Toivottavasti kukaan ei kuole, kun nostelen tämmöisen tuolta perältä, mutta kun haluan niin mahdottomasti julkistaa oman mielipiteeni Conanista.

Late Night with Conan O'Brien on se ohjelma, jonka katson poikkeuksetta joka arkipäivä ja - jos muistan - myös viikonloppuna CNBC:ltä. Monet jaksot katson vielä uusintana, ja viimeisimmän jakson olen nähnyt jo kolme kertaa televisiosta. Vieraista viis, Conan on jo yksinään tarpeeksi hyvä syy katsoa ohjelmaa( onhan se aika komistus, eikös? ;D ). Ja niille jutuille nauran aina, olivat ne miten härskejä tahansa. Eikä Potter-fanejakaan ole jätetty rauhaan:
Lainaus
"This Saturday, hundreds of 'Harry Potter' parties will be held to celebrate the release of the new 'Harry Potter' book. When they heard this, even Star Wars fans said, 'That is so pathetic.'"
Monasti olen joutunut käyttämään nyrkkiäni tukkiakseni suuni ja tukahduttaakseni nauruntirskahdukset. Hauskimpia ovat ne sketsit, joissa Conan menee ulos studiosta ajelulle pöytänsä kanssa sekä mm. Keskuspuistoon, Kanadan rajalle ja Martha Stewartin tilalle. Suomi-jaksokin on hyvässä tallessa -nauhoittettu sekä koneellekin ladattu.

Muita talk show-ohjelmia en olekaan katsonut. Paitsi niitä harvoja Jay Lenoja, eivätkä ne olleet mitenkään mahtavia minusta. Ehkä Conan on kääntänyt minut Lenoa vastaan, sillä tämä tuppaa välillä haukkumaan ja matkimaan( piipittävällä äänellä ) viimeeksi mainittua. Onhan niillä myös mini Jay Leno. Ja Dame Ednaa katsoin myös muutamia jaksoja ja pakko myöntää; ne muutamat olivat ihan viihdyttäviä. Ne puvut ja lasit ovat erityisen hurmaavia.

Ajinda

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #39 : Elokuu 11, 2005, 18:41:52 »
Conan on todella hyvä! Katson shown melkein päivittäin. Uusintana tosin, sillä en muista/jaksa katsoa sitä silloin puoli 12. Joskus on kyllä päiväsaikaankin vaikea katsoa ohjelmaa, kun sisko on kotona. Hän ei pidä ollenkaan ohjelmasta (johtuu siitä, ettei tajua Conanin juttuja) ja katsoo melkein aina jotain muuta kanavaa. Kaikkia ohjelman vieraita en todellakaan tunne/tiedä, mutta eipä se haittaa. Conanin jutut ovat mahtavia! Nauran itseni kuoliaaksi melkein aina, kun katson showta.

Breaktown

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #40 : Elokuu 12, 2005, 12:32:41 »
Conan on aivan mahtava! Nauran aina ihan hulluna ;D Siinä vasta hauska mies ei voi muuta sanoa! :D

Biscuit

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #41 : Elokuu 12, 2005, 14:30:05 »
Olen todellinen Conan fani. Aivan mahtavat jutut, ja nauran niille aina. Ja vieraita en usein tunne, mutta vaikka en tuntisikaan, niin katson ohjelmaa, sillä usein vieraat ovat myös todella hauskoja.

Minusta ihanimpia jaksoja on, kun ne vieraat tuo mukaan eläimiä. Niinkuin se taannoinen Seepra jakso (Jaksossa vieraili vauva-seepra.) ^^'

Xara

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #42 : Elokuu 12, 2005, 14:30:34 »
Conan on huippu! Minun pitää vain katsoa ohjelmia aina salassa, koska vanhempani eivät ymmärrä sen huumoria. Harmi, ettei muita amerikkalaisia talk show -ohjelmia näytetä. Olen kyllä katsonut Dame Ednaa, mutta sillä on aina joitain 70-80 luvun tähtiä, joita en tunne. Olisi hauskaa seurata sitä niin, että mukana olisi joitain semmosia, joita ehkä jopa tunnistaisin! Muuten Dame Edna on aivan ihana :D melkein parempi kuin Conan, koska Edna on niiiiin persoonallinen :) kerrain lauantaina katoin Rose O'Donnellin (tai jtn) shown, en tiedä näytetäänkö sitä enää, mutta ainakin se jakso jonka katoin oli kyllä niin hauska! Vieraat eivät saaneet puheenvuoroa ollenkaan :D Ihmettelen, ettei Jay Lenoa ja Lettermania näytetä, kun ne on kuitenkin varmaan kuuluisimmat talk show -vetäjät.

Aivie

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #43 : Elokuu 12, 2005, 14:46:53 »
Hulluja kyselet, minä RAKASTAN Conania! Katson joka ilta ja päivä sen talkshown, nauran aika mielipuolisesti sen monologeille ja sutkauksille. Eniten pidän Jos He Pariutuisivat, Walker-vipu, masturboiva karhu ja se rivo koira -sketseistä. Voi jeesus, nauran vedet silmissä AINA.

Mitä mieltä olette niistä jaksoista kun Jeff Goldblum on vieraana? Minusta he ovat aivan lyömätön pari kun he kahdestaan keskustelevat, voi luoja. Maailman oudoimmat talk show -haastattelut tulee tämän kaksikon ansiosta.
"Mikä tuossa sinulla on?"
"Ahah, joo, se on syylä.... Yleisö kauhistui, mutta en minä mikään löllyvä monsteri ole!!"

:D Pidän kovasti.

Conanin narutanssi on myös hieno, koitin joskus itse tehdä tätä ja onnistuinkin hieman. Rakastan Conania vielä enemmän, kun Hän silloin siinä Suomi-jaksossa otti esille osion lopussa sen "Sweden Sucks!!" kyltin ;D

Luftalarm

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #44 : Elokuu 12, 2005, 15:15:55 »
Lainaus käyttäjältä: "Aivie"


Mitä mieltä olette niistä jaksoista kun Jeff Goldblum on vieraana? Minusta he ovat aivan lyömätön pari kun he kahdestaan keskustelevat, voi luoja. Maailman oudoimmat talk show -haastattelut tulee tämän kaksikon ansiosta.
"Mikä tuossa sinulla on?"
"Ahah, joo, se on syylä.... Yleisö kauhistui, mutta en minä mikään löllyvä monsteri ole!!"

:D Pidän kovasti.


Ei jestas, ei Goldblumin kanssa saa aikaiseksi normaalia haastattelua. Viimeksikin kertoili kuinka se pitää persikkapiirakasta ja vertaili sukkien väriä ynnä muuta hauskaa. En edes muista kaikkea, mutta oli niin ihmeellinen mies, ettei voinut olla nauramatta.

Ja ettei ihan turhaksi mene, Brad Pittin vierailu joskus kauan aikaa sitten oli mieleenpainuva. Oli ilmeisesti Troijaa promotoimassa, joten Conan veti antiikinaikaiset sotavetimet päällensä. Harmi, etten sitä tajunnut nauhoittaa. Muistan myös Tyra Banksin haastattelun, kun Conan paljasti  Saksikäsi Edvard -lookinsa. Oli muuten ihan näköinen. Harmi, ettei ole enää sitä matkinut.

Meiju

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #45 : Lokakuu 14, 2005, 15:35:31 »
Nyt on aivan pakko nostella tätä topickia uusien käänteiden johdosta. En voi kuin repeillä täällä odotellessani tämän päivän Conania...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id1067704
Jo kahtena päivänä peräkkäin Halosesta - ensin kaksoisolentojuttu (tulee tänään televisiosta, jos eilisen Iltasanomiin on uskomista) ja sitten seuraavana päivänä esitetty vaalimainos, jossa Conan sanoo itsekin jotain suomeksi (lukekaa itse tarkemmin ylhäältä).

"Sarjan vankasta suosiosta Suomessa kertoo jotain, että keskiviikkoisenkin jakson studioyleisössä oli jälleen kolme suomalaisturistia."
Iltasanomat, 14.10.

Olen aika uusi fani, aloitin katsomaan vasta viime kesänä ja olen aivan myyty. En voi kuin odottaa Conanin vierailua Suomeen, josta Conan on itsekin puhunut ja josta muutama päivä sitten oli myös juttua Iltasanomissa. Vanhempani eivät ymmärrä Conanin huumoria, mutta minä räkätän sitäkin enemmän sitten hänen jutuilleen.
Aijai, Conanin vierailua odotellessa...

Luftalarm

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #46 : Lokakuu 14, 2005, 16:05:04 »
Lainaus käyttäjältä: "Meiju"
Jo kahtena päivänä peräkkäin Halosesta - ensin kaksoisolentojuttu (tulee tänään televisiosta, jos eilisen Iltasanomiin on uskomista) ja sitten seuraavana päivänä esitetty vaalimainos, jossa Conan sanoo itsekin jotain suomeksi (lukekaa itse tarkemmin ylhäältä). .


Haha, minäkin repesin totaalisesti nähtyäni nuo jutut! Pitääpi valvoa tänään, sillä kyllä nuo myös Subtv:n puolelta ovat sanoneet, että tämän illan jaksossa( ovatko ne jaksoja? ) tulee ilmi Conanin ja Halosen yhdennäköisyys. Vaalimainos tullee maanantai-iltana. Mukavaa, kun Suomi saa taas julkisuutta. ;3

Ja aivan niin. Conan Suomeen vierailulle ja sassiin!

jihpf

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #47 : Lokakuu 14, 2005, 18:05:11 »
Eli tänään KAIKKI katsoo Conanin!(Ja tämä on käsky^^) Katsoin juuri ne klipit perjantain ja maanantain ohjelmista, missä puhutaan Suomesta. Aivan mahtavia, Conanin "Joo-o" oli kyllä niin kaunista. Edellinenkin "Suomi-jakso" on nauhalla tietty, ja sitä jaksaa aina katsoa. Tästä uudesta Suomi-jutusta taitaa tulla vieläkin isompi juttu kuin em. jaksosta.

Conanin vitseissä puree juuri se hulluus. Täysin sekopäisiä juttuja. Conanin itseironia ja huumorintaju, sekä vitsit "suorasta lähetyksestä" ovat aivan mahtavia, niihin ei kyllästy koskaan:D.

Meiju

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #48 : Lokakuu 14, 2005, 19:17:29 »
Mitä, kertokaa minullekin kuinka niitä clippejä päästään katsomaan! Olen niin utelias että en malta odottaa kauemmin. Netistä olen kyllä katsonut joitain pätkiä NBC:n Conan sivuilta, mutta että mistä näen nuo erityisesti?

jihpf

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #49 : Lokakuu 14, 2005, 20:55:34 »
Meiju: Ne klipit löytyy täältä: http://www.finlandforthought.net/?p=1072
Sairaan hauskoja^_^