Kirjoittaja Aihe: Talkshowt (esim. Conan O'Brien)  (Luettu 14392 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Wolfie

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« : Elokuu 09, 2003, 18:51:36 »
Niin. :D *naur* Mites on asian laita, katsooko kukaan Vuotislainen tätä hömppää joka tulee siis Subtv:ltä myöhäisillassa :D? Itse tunnustan katsovani sitä aina kun jaksan ja jos tv:stä ei tule muuta...(ja harvoinhan tulee) Mitä mieltä olette? Vihaatteko/rakastatteko tätä showta? Minusta Conan on mahtava tyyppi juuri tällaiseen showhun, hän keksii älyttömiä vitsejä mihin kohtaan tahansa ja se vetoaa minuun :D Kuten esim. keskustelu oscar-pysteistä:
Vieras: Minusta on pröystäilyä pitää sitä esillä jollain hyllyllä koska vieraat vaivaantuvat siitä"
Conan: "Ja pöh! Jos minä saisin oscarin, laskisin sen aterioinnin aikana köydellä alas vieraiden eteen ja sanoisin: "Jaahas, mikäs se siinä? Ai Oscar! Katos mokomaa, miten se siihen tupsahti!?"
Minä ja äiti sohvalla: *REPEILYÄ*

:D Hullujen hömppä viihdettä!

-muokkis-
Ite en kauheesti pidä niistä kun Bushit ja Saddamit "tulee vieraiks", musta ne on tylsiä. Mut se hänen sarja joka kestää aina vaan sekunnin, se on ihan paras xD mutta mahtavin kohta tässä Conan Showssa on ollut mielestäni edelleen tuo Oscar-pysti-juttu... ;D
Hah, mukavaa kun on joku toinenkin kun ihkuttaa Conan Showta :D

Keskustelkaa niistä kaikista täällä, jookosta? :) Toivoo Apple

Kuuttis

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #1 : Elokuu 09, 2003, 21:47:40 »
Hahaa, Conan on aivan loistava. Amerikkalaista viihdettä parhaimmillaan. Jätkähän on aivan tajuttoman hauska, eniten vitseistä itseäni ainakin naurattavat ne kun George W. Bush tai vastaavat poliitikot tulevat vieraiksi. Eli toisinsanoen, pistetään sellainen ruutu siihen, ja Georgen kuva, mutta huulet liikkuvat ja ne ovat jonkun toisen. Aivan tajuttoman hauska juttu, ehkei näin luettuna mutta kuitenkin.

Kaikista hauskinta on silloin kun siellä on joitain hauskoja vieraita, jotka tavallaan sopivat Conanin tyyliin. Tylsät vieraat ovat yleensä, no, tylsiä. Hauskimpia on luultavasti olleet Robin Williams (ihan loistava, tosin aika höplääjä) ja Jim Carrey (se sen tiedemiehen soitto oli aivan hassu idea :)).

Katson shown yleensä ottaen aina kesäisin, mutta en aina kouluaikoina, kun pitää mennä aikaisin nukkumaan. :p Yleensä katson kun pystyn, mutta aina ei jaksa jos ei tunne vieraita.

-Kuuttis

SeleB

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #2 : Elokuu 10, 2003, 17:28:54 »
Conanin show on aivan mahtava! Robin Williamsin vierailu oli aivan huippu ohjelma! Myös se jakso, jossa Conan oli baarimikkona, oli kiskova ohjelma! Se on uskomatonta, miten joku saakin väännettyä vitsiä kaikesta!
Mä katon sen aina, kun veliseni sen vaivautuu nauhottamaan, eli ei niin usein, kun olis kiva. :) Mut parempi sekin ku ei mitään, kun ei itellä näy Subi.

Moony

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #3 : Elokuu 13, 2003, 16:07:34 »
Heh, yksi mun lempparisarjoista (Conanin show siis).
Tylsiä tyyppejä ei ole kyllä aina kiva kattoa (esim. John Cusack), mutta jotenkin Conan saa niistäkin jotenkin hauskoja. Brandy oli kans aika hiljainen. LL Cool J oli tosi hauska ja yksi toinenkin äijä, jonka nimeä en nyt muista...

Yks huipuimmista jutuista oli kyllä se "aikuisten kehtolaulu" :-D Ja se kalkkuna-juttu oli ihan kreisi, mutta hauska. Sillekin nauroin ihan kippurassa.
Ne Bush ja Saddam-jutut oli aluks hauskoja, mutta sitte siihen alkoi vähän kyllästyä.

Cait

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #4 : Elokuu 13, 2003, 21:42:42 »
muah, niin ihana! Katsoisin, jos meiltä löytyisi Subtv. Pääsin tutustumaan Conaniin tässä kesällä, kun Kemijärvellä oltiin ja siellähän se näkyi.

En muista tuliko se nyt Subilta vai joltain muulta kanavalta, joka näytti Conania (siinä ei ollu tekstejä, joten se tais tulla joltain muulta kuin Subilta), mutta se Stiflers mum-juttu oli kyllä paras. *kikattaa*

Ja se tyyppi, joka kerto olevansa Conanin suuri fani, mutta ei ees hymyilly millekään sen jutuista! muahaha...

Loistava ohjelma ja kunhan hankimme Subin niin katson sen joka kerta... Koulu jää toiseksi. ;)

Sydney

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #5 : Elokuu 14, 2003, 20:08:01 »
Hömppää? :D Ei se mitään hömppää ole ;) Conan on yksi lempiohjelmistani. Show on pyörinyt jo kymmenen vuotta, ja aina Conan vain keksii uusia hauskoja juttuja lähes joka illalle. Näkikö kukaan muu sitä kauneushoitolajuttua jossa oli mm. Jennifer Garner vieraana? (ei siis siellä hoitolassa, vaan show'ssa :D). "Hmm. maybe at this point I should mention that I'm violently allergic to carrots." Tuossa kohtaan repesin ihan täysiä :D

Wolfie

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #6 : Elokuu 15, 2003, 22:14:48 »
Lainaus käyttäjältä: "Sydney"
Hömppää? :D Ei se mitään hömppää ole ;)
Näkikö kukaan muu sitä kauneushoitolajuttua jossa oli mm. Jennifer Garner vieraana? (ei siis siellä hoitolassa, vaan show'ssa :D). "Hmm. maybe at this point I should mention that I'm violently allergic to carrots."

Se on hömppää pahimmasta päästä!
Ja kyllä, näin tuon jakson. Se oli kyllä... *reps* Se on ihme että miten se keksii niitä vitsejä joka tilanteeseen ja vaikka olisi kuinka tylsä vieras niin Conanin vitsit pelastaa tilanteen! Sillä on kyllä mahtava huumorintaju... :D

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #7 : Elokuu 16, 2003, 14:16:46 »
Nykyisistä lempiohjelmistani ainoa jota vielä näytetään, on kyseinen talkshow. Alkupuolen vitsit, joissa Conan kertoo jonkun "uskomatonta mutta totta"-uutisen, jonka perään heittää jonkun loppukommentin, ovat toisinaan aika hauskoja. Esimerkki: "Manila-nimisessä ravintolassa mies oli ampunut illan esiintyjän lavalta koska tämä ei osannut laulaa.Kun N'sync kuuli tästä, he sanoivat heti etteivät koskaan tule esiintymään Manilassa.

Parhainta materiaalia ovat ne sketsit, jotka tulee aina ennen illan vierasta. Mm. "Away from the TV screen" ja "Jos he pariutuisivat"-jutuille olen joka kerta revennyt satasella. Hauskoja ovat myös satelliittiyhteyden kautta käydyt keskustelut mm. Arnold Schwarzeneggerin ("Minuzta vielä tulee ze Kalifornian kuvernaattori") tai George W. Bushin ("Olen oppinut täällä Afrikassa uusia asioita... täällä on aika julmetusti afroamerikkalaisia ihmisiä") kanssa.

Lainaus käyttäjältä: "Sydney"
Näkikö kukaan muu sitä kauneushoitolajuttua jossa oli mm. Jennifer Garner vieraana?


Oli melkoiset lihat Conanilla :p
Toinen hauska kohta tuossa sketsissä oli se kun Conan sanoi "nyt tiedän miltä tuntuu olla kurpitsaan kuolleen ruumiinavauksessa" silloin kun hoitajat levittivät sitä porkkanamössöä jokapuolelle...

Yksi unohtumaton perusjuttu on se, kun Conan on jonkun vieraan kanssa uutisankkurina tulevaisuuden uutisille, eli sketsi "In the year two thousand". Muutamia hauskoja juttuja:
Conan O'Brien: "Naiset alkavat pitämään David Duchovnysta aina vaan vähemmän, kun julkisuudessa kerrotaan että Duchovny on venäjää ja tarkoittaa kuppaa."
David Duchovny: "Naiset alkavat pitämään Conan O'Brienista aina vaan vähemmän, kun julkisuudessa kerrotaan että Conan sairastaa lievää Duchovnyä."
Enmuistakukasenytoli: "Michael Jacksonin poika, Prince Michael Jr., kirjoittaa kirjan hetkistään parvekkeen kaiteen ulkopuolella. Kirjan nimeksi tulee Kun melkein pääsin pakoon."

Toisinaan ohjelmaan tulevilla vierailla on tylsiä juttuja. Poikkeuksia kyllä löytyy, mm. Andy Richter, Will Farrell ja Patton Osvalt. Olen pistänyt merkille että hauskimpia vieraita ovat ne julkkikset joita ei Suomessa tunneta lähes ollenkaan.

Kolmannet vieraat, eli stand up-koomikot ovat toisinaan hauskoja, paitsi sellaiset jotka vain höröttävät omille jutuilleen. Usein kyllä tällä paikalla on joku musiikkiesiintyjä, jonka tullen yleensä vaihdan kanavaa. Jokaisella ohjelmalla on heikoimmat lenkkinsä, tällä show'lla se on tässä kohdassa.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

Annúnqúerewen

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #8 : Elokuu 18, 2003, 15:17:52 »
Äääääh... *repsahtelee*

 Mä muistan ton Oscar-keskustelun, kyllä se oli niin conania parhaimmillaan että..! Meillä kukaan muu ei oikein ymmärrä Conanin huumorin hienoutta, äiti taitaa pitää sitä vain jonain punapäisenä jenkkinä, joka syö ihan liikaa nitroja... Mutta sellaset jututhan ovat parhaita! :)

 Eli... Se puree juuri sen myöhäisen lähetysajan takia, kun on vähän väsynyt ja aivot ovat valmiiksi offilla... Viimeaikoina hauskimpia ovat olleet nämä jutut "koko maailmaa kohahduttaneesta katastrofista" eli Benin ja Lon Giglistä! Että se jaksaa vanuttaa sitä, ja silti se tuntuu niin freshiltä idealta! *käkättää itsekseen muistaessaan Penderin lauluesitykset 'oi miksi Gigli olit niin huono?'*

 Conan pystyy revittämään kunnon naurut kenen tahansa vieraan kustannuksella, mutta nauroin aivan älyttömästi, kun näin LL Cool J'n mielenkiintoisen Colin Farrell -imitaation, aivan kuin Farrell itse edellisenä iltana! Harrison Ford on örveltänyt myös kybällä jaaaaaaaa... *ei nyt jaksa keksiä muita ylivoimaisia vieraita ed. mainittujen ja sen koomikon lisäksi, joka suolsi niitä tilastoja ja jonka nimeä ei muista*

 Ui! Kuka muistaa Late night movien? Se koomikko oli Movien trailerin kanssa samassa jaksossa... Kyllä se Movie olisi kyllä pakko nähdä... *unelmoi mahdottomasta*

 Musiikkivieraat ovat ainoa, joka Conanissa tökkii, niin harvoin ketään oikeasti hyvää... Train oli hyvä ja näin, mutta muuten. Semmosia ihme jenkkirockaajia... Kivahan se on, että pienemmille orkille yritetään järjestää nimeä, mutta... :)

Sarvihaara

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #9 : Elokuu 19, 2003, 20:40:38 »
Conan on loistava! Ollessani yläasteella katsoin sen lähes aina, mutta nyt lukiossa ollessani olen koittanut mennä vähän aikaisemmin nukkumaan, joten Conan on jäänyt vähän vähemmälle. Perjantaisin sitä tosin tulee nykyisinkin katsottua.
Lainaus käyttäjältä: "Kahvimuki"
Toisinaan ohjelmaan tulevilla vierailla on tylsiä juttuja. Poikkeuksia kyllä löytyy, mm. Andy Richter, Will Farrell ja Patton Osvalt. Olen pistänyt merkille että hauskimpia vieraita ovat ne julkkikset joita ei Suomessa tunneta lähes ollenkaan.

Oi, Patton Osvalt on ihan loistava! En muista mille olisin nauranut niin paljon kuin Pattonin Ostoskanava jutuille eräässä kevään jaksossa.
Lisäksi joku silmälasipäinen muusikko [en kuollaksenikaan muista nimeä], joka kuitenkin oli ihan tavallisena vieraana kertoi ihan älyttömän hauskaa juttua joltain mielenosoitusmarssilta, jossa oli ollut.

Poissa Vendel

 • Vuotislainen
  • http://www.geocities.com/disturbed_toons
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #10 : Syyskuu 17, 2003, 18:46:07 »
Late Show on parhaimmillaan kun siellä on hyvät, mielenkiintoiset ja huumorintajuiset vieraat. Mieleen ovat jääneet mm.  Jon Lovitz. Tom Selleck, Big Show, luonnollisesti Jim Carrey sekä se pieni italialainen mies, jonka nimeä minä en muista, mutta joka on esittänyt Pinocchioita.  Sanokaa nyt joku kuka se oli. Aivan uskomaton ohjelma, jonka rinnalla J. Lenon luotsaama Tonight Show näyttää pystyynkuolleelta patsastelulta.

Herra O'Brien osaa iskeä piikkiä patrioottisen Amerikan lihaan. Miehellä on myös itseironian tajua, jota arvostan aina ihmisessä, ja jaksa panna itsensä likoon. Ja kyllä ohjelmassa on myös sellaista pure insanityä kuten se karhu, että ei voi kuin purra tyynyä ja toivoa, ettei naapurit hermostu jatkuvaan käkätykseen. (tyyliin "Taas se c neljäkakkosen eukko yksinään nauraa. Hullu lienee hän.")

Mutta kyllä joskus on pakko vaihtaa kanavaa, kun vieraaksi sattuu joku eilisen Eliza Dushkun kaltainen tuulihattu. Se on surullista katsottavaa, kun huumorista mitään käsittämätön yrittää olla hauska...(katsoo peiliin ja huokaa syvään)

Ceassa

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #11 : Tammikuu 27, 2004, 19:59:04 »
Conan on mielestäni television parasta antia tällä hetkellä, ohjelma joka on pakko nähdä joka ilta. Yksinkertaisesti siksi, että se on käsittämättömän hauska. En enää edes jaksa miettiä mistä O'Brien kaiken sen huumorinsa ammentaa, mutta minuun se joka tapauksessa uppoaa muitta mutinoitta.

Vieraat ovat yleensä aikas tylsiä, mutta alun ajankohtaisvitsit ja ohjelman välivaiheilla nähtävät pienet sketsit/parodiat/sun muut vastaavat korvaavat senkin seikan. Viimeaikaisista parodioista etenkin "60" aiheutti hyvinkin voimakasta suupielen nykimistä.

Harmi vaan, että O'Brien näkyy niin myöhään, aina ei millään jaksaisi valvoa yhteentoista saakka (no ikäänkuin min en vielä siihen aikaan olisi normaalisti hereillä, mutta kyllä minuakin joskus väsyttää, d'oh) mutta alkupaloihin pitää ainakin yrittää sinnitellä. Hienoa on se, että tuoreet jaksot saapuvat tänne Suomenmaallekin kovin nopeasti, nyt televisiossa pyörivät ohjelmat taitavat parhaimmillaan olla ainoastaan kaksi-kolme päivää vanhoja. Toki uusintojakin katseli mielellään, mutta viidennen kerran jälkeen nekin alkoivat jo maistumaan puulta.

Tähänastisista jaksoista paras - tai mieleenpainunein - taitaa olla se, jossa Jim Carrey oli vieraana ja vetäisi Conanin kanssa "Vuonna 2000" -pätkän. Kaksi maailman hauskinta miestä samoissa tiloissa, tuloksena ei voi olla muuta kuin hervotonta komiikkaa ja nauruhermoja kutkuttavia hetkiä. :]

WildChild

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #12 : Tammikuu 28, 2004, 15:15:46 »
tyrsk. olenko minä ainoa joka vihaa tätä kyseistä sarjaa?  ??
Minusta vitsit ovat kuivia ja juuri sen takia, että hän vetäisee niitä joka asiasta ja muutenkin ne ovat niin...tavanomaisia.   ei. ja Sitten sen ihme hyppelyt alussa aina. eh. naamakin on kulmikas.( olen katsonut pari kertaa, kun sitä niin kovasti kehutaan) ((ei,en sen takia vihaa sitä))
Minusta tässä on vain yksi hyvä syy sammuttaa tv. Ja tämähän on vain minun mielipiteeni, joten voitte laskea nuo tomaatit alas käsistänne.

Vulpina

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #13 : Tammikuu 28, 2004, 20:10:17 »
Mun mielestä Conanin Show on aivan upea! Sitä katsoessa saa nauraa niin paljon! :D Onko kukaan nähnyt sitä sen kehtolaulua pikkuvauvoille? Se on upea!
Ja myös se, kun Conan morkkaa koko ajan Arskaa.. Siis Arnold Swarchneggeria. Aivan upea! :D
Vieraatkin ovat upeita. Tai ainakin välillä. :)

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #14 : Toukokuu 27, 2004, 21:01:25 »
Nyt pitää nostaa topic. Viesti saattaa olla turha, mutta viime tiistaina Usa:ssa esitetyssä jaksossa oli Daniel Radcliffe vieraana. Kannattaa tarkkailla ohjelmaa täällä Suomessa, jos sattuisi Danielin näkemään. Voi olla mielenkiintoinen haastattelu, ellei SubTV sitten pommita uusinnoilla juuri kun jakson pitäisi tulla...
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #15 : Toukokuu 27, 2004, 21:26:34 »
Katson aina kun olen kipeänä. Hyvää ajanvietettä :)..

Siis Conania ja parhaassa tapauksessa, jos tulee niin iki-ihanaa Dame Edna Showta. Dame Edna on kyllä mahtava.

Kuka tietää Late Nightissä aina välillä vierailevan isokorvaisen hyypiön, joka tulee yleensä keväällä (nimim. 2 kertaa bongattu!), jakelee jotain ihovoidetta ja pilkkaa Conania. Hänkin on kyllä ykkönen. Silloin kun Brad Pitt ja Janet Jackson olivat vieraita, hän kävi paikalla. ^^

Ja Dame Edna. Joka jaksossa on laulu, jonka esittää Dame Edna itse ja jossa hän laulaa siitä, kuinka mahtava hän on. Muistan yhden jakson, jossa hän käski jotain vierasta sanomaan rumimman sanan jonka vieras tiesi. Mies sanoi sanan "imukärsä". Edna vetäsi vivusta ja miehen tuoli liukui takana olevista pariovista ulos. Ja samassa jaksossa Sean Connery, mikäli oikein muistan, vieraili. Jompikumpi oikea Bondin näyttelijä kuitenkin. Edna huomautti, että oli mukavaa istua hänen vieressään, ja samalla hän siveli "tuolinliu'uttamisvipua". ^^ Hauska nainen, ihan hervottomat jutut.

Maia Kupari

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #16 : Toukokuu 28, 2004, 19:25:57 »
Conan oli ihan suosikkiohjelmani silloin kun se neljä-viisi vuotta sitten alkoi Suomessa. Vieläkin sitä tulee joskus katsottua, mutta jotenkin tuntuu että Conanin jutut polkevat paikallaan. Eniten pidän sen surrealistisista sketseistä ja yleensäkin sellaisita jutuista, jotka eivät toistu vuodesta toiseen samanlaisina (niin kuin esim. If they mated.. hohhoijaa.) Ne nyt lähiaikoina näytetyt Walker-pätkät ovat olleet ihan hulvattomia.

[Muoksin vanhentuneen infon pois]

Kelpie

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #17 : Kesäkuu 01, 2004, 21:42:12 »
Tänään tuli uusintana (en tiedä minkä päivän uusintana :P) hauska jakso Conan O'Brienia. Suomalaisia pilkattiin ^^

Conanilla on joku ihme hanke loukata kaikkia maailman maita. Siinä tämän päiväisessä jaksossa päästiin vasta B:llä alkaviin maihin, mutta joku valopää -suomalainen, tietenkin- oli lähettänyt sinne jo valituspostikortin.
Siinä kortissa oli joku Hakkapeliitta-autorenkaan kuva ja toisella puolella luki että "p*kele from Finland". Nauroin. Sitten Conan alkoi selittää jotain siitä kuinka tyhmiä ja kärsimättömiä suomalaiset ovat :DD

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #18 : Kesäkuu 02, 2004, 13:44:10 »
Lainaus käyttäjältä: "Kelpie"
Tänään tuli uusintana (en tiedä minkä päivän uusintana :P) hauska jakso Conan O'Brienia. Suomalaisia pilkattiin ^^

Conanilla on joku ihme hanke loukata kaikkia maailman maita. Siinä tämän päiväisessä jaksossa päästiin vasta B:llä alkaviin maihin, mutta joku valopää -suomalainen, tietenkin- oli lähettänyt sinne jo valituspostikortin.
Siinä kortissa oli joku Hakkapeliitta-autorenkaan kuva ja toisella puolella luki että "p*kele from Finland". Nauroin. Sitten Conan alkoi selittää jotain siitä kuinka tyhmiä ja kärsimättömiä suomalaiset ovat :DD


Tuo oli kyllä hauska sketsi... lisätietoja tuosta täällä.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

sesquipedalian

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #19 : Kesäkuu 02, 2004, 13:58:41 »
Kiinalaiskanadalainen nettituttuni pilaa hyvän suomalaisen vitsin :D. Ja minua *saa* syyttää!! :D

Katsokaas tänne...

... Se on suomifani ;).

Annúnqúerewen

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #20 : Kesäkuu 08, 2004, 14:42:10 »
Voivoi, tässä on uusittu viime aikoina niitä Kanadan jaksoja, joissa vierailivat mm. Michael J. Fox ja Jim Carrey, joita mä naureskelin aivan hysteerisesti, etenkin Jimin ja Conanin lauluesityksiä repeilin niin paljon... Ei niitä kahta katastrofia sais päästää yhteen... *tyrskis* Myös Paul Bettany ja Eric Bana jäivät mieleen hyvällä huumorintajullaan, hyviä koomikoita, Paul "karvapalloillaan" ja Eric kampaajaimitaatiollaan... Pitäis alkaa nauhotella niitä, sen Michaelin Kanada-jakson otinkin talteen, mutta koska mukana iltaa kruunaamassa oli Nickelback, hienointa, mitä kanadalaisella rockmaailmalla on tarjota... *autuas hymy*

Poissa Hagrid

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Talkshow
« Vastaus #21 : Kesäkuu 11, 2004, 12:29:57 »
Conan on maailman paras Talkshown isäntä! Sitä ei voi kiistää millään! Tämä ihana irlantilais mies osaa nauraa itselleen ja on rento joka jaksossa. Kun Daniel ja Jim oli vieraana, nauroin vatsani kipeäksi. Loistavia jaksoja!

Danielin vierailu:

"Kerran eräät tytöt juoksivat automme perässä n.10km."

Conan:

"Taitavat olla terminaattoreita."

10-vuotta sitten epäiltiin, että tämä talkshow ei kestäisi vuotta kauempaa! Tyhmää ajatella noin, kun ohjelma on nyt maailman suosituimpia!
Rakastan Conanin alkuvitsejä: Jos he pariutuisivat, Peräpukamavoide ja Conanin seikkailut ovat parhaasta päästä:)

Mitä mieltä olette Conanin narutanssista?
Se on minusta niin loistava, että en voi tajuta, miten hän on keksinyt sen!
Eräs ystäväni muistuttaa paljon Conania:) Olemme kummatkin Conan-faneja ja tullaan aina olemaan!
"Älä kutita nukkuvaa lohikäärmettä."

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #22 : Kesäkuu 11, 2004, 13:08:27 »
Lainaus käyttäjältä: "Kelpie"
Tänään tuli uusintana (en tiedä minkä päivän uusintana :P) hauska jakso Conan O'Brienia. Suomalaisia pilkattiin ^^

Conanilla on joku ihme hanke loukata kaikkia maailman maita. Siinä tämän päiväisessä jaksossa päästiin vasta B:llä alkaviin maihin, mutta joku valopää -suomalainen, tietenkin- oli lähettänyt sinne jo valituspostikortin.
Siinä kortissa oli joku Hakkapeliitta-autorenkaan kuva ja toisella puolella luki että "p*kele from Finland". Nauroin. Sitten Conan alkoi selittää jotain siitä kuinka tyhmiä ja kärsimättömiä suomalaiset ovat :DD


Näyttää ehkä typerältä kun quotetan kahdesti samaa viestiä, mutta jos jotain jaksoa ei kannata jättää väliin, se on juuri tänä iltana Sub TV:stä näkyvä jakso. Tuohon ^ sketsiin liittyen, jonkinlaista Suomi-spesiaalia on luvassa, en sitten tiedä onko koko jakson laajuisesti vai pelkkänä oheisjuttuna. Conanilla on hallussaan kaikki Suomesta sinne lähetetyt postikortit ja huhun mukaan hän heiluttelee Ruotsin lippua, jossa lukee "Sweden sucks", ja taustalla soi tietysti mikä muukaan kuin Maamme-laulu. Ja Suomen lippuja on ripustettu sinne studioon.

Jakso vain alkaa kiusallisesti lauantain puolella kello 0.05, tästä saamme syyttää Big Brother-ohjelmaa, joka on viikkojen ajan jo kiilannut sen puoleenyöhön omalta alkuperäiseltä lähetyspaikaltaan. Sub TV saisi jo vähitellen työntää sen !#%!&# Big Brotherinsa sanonko minne...
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

Nuèm

 • Ankeuttaja
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #23 : Kesäkuu 15, 2004, 20:14:10 »
Conan on ihan loistava! :D Aivan mahtavia juttuja hänellä. Katson ohjelman aina kun vain muistan. Mua harmittaa ihan hirveästi kun en ollut asialla silloin kun se suomi-jakso tuli :( Olisin niin halunnut nähdä sen!
No onneksi osan jutuista sain lukea täältä.

Joskus ohjelma on tosin vähän tylsä kun paikalla on sellaisia vieraita joita en tunne yhtään, tai jotka ovat muuten vain tylsähkön puoleisia.
Mutta siis ihan subtv:n parasta antia. Hyvä Sub! ^^
(ja on se big brotherkin hyvä, just semmosta aivot off-asentoon viihdettä :))

Poissa neidor

 • Xena
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pakeha (aroha) Maori
  • KC
Talkshowt (esim. Conan O'Brien)
« Vastaus #24 : Kesäkuu 22, 2004, 20:14:06 »
Conan on ykkönen. Niin helposti sanottu. Katson aina kun voin ja ihanpa melkein pakko katsoa.

Maidenpilkkaussessiot ovat varmaan parasta ikinä. Anteeksi pyynnön voi muuten haluava katsella tästä. Tuollahan se postikortti homma ja muut selitettiinkin. Räkätän vedet silmissä aina, kun katson tämän. Huhhuh. Tulee siis kuulemma torstaina jotenkin koosteena eräs ystävä vihjaisi. Katsellaan.
http://www.nbc.com/nbc/Late_Night_with_Conan_O'Brien/video/msn/con_061604_finland.shtml
Colombia = You'll come for the enticing beauty of the Caribbean Sea. You'll stay because you've been kidnapped and locked in the trunk of a Dodge Dart.