Kirjoittaja Aihe: Rammstein  (Luettu 35707 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Boogahbo

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #100 : Huhtikuu 05, 2005, 20:04:57 »
^Minusta se juuri onkin parasta koko bändissä jykevän rytmin ja sanoitusten  lisäksi - hyvin räkäisesti äännetty saksa :P Aivan ihanansuloista ^^

niunau

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #101 : Huhtikuu 10, 2005, 14:17:18 »
Lainaus käyttäjältä: "Gizmo"
Ja niiden musavideot on yök.


Mikäs niissä on vikana?
Minä rakastan. Parhaimpia musavideoita tulee juuri Rammsteinilta. Ne ovat ihania. Ironisia (Sonnen lumikki kuoli yliannostukseen) ja vielä tämä Keine Lust. Hyviä ideoita heillä ainakin. Niitä katsoo mielellään uudestaan ja uudestaan, toisin kuin jotain aivan käsittämättömiä videoita missä glitteriä täynnä olevat ihmiset heiluttelevat perseitään jossain klubilla ja elämä on ihanaa ja itse kappaleen esittäjää pidetään jonakin jumalana. Sellaisia _minä_ en tajua. En tosin tarkoita että Gizmo juuri pitäisi. Mutta näin yleisesti ottaen.. niitä videoita tulee nykyään kaikkialta ihan liikaa.

Muoks.
Vielä siitä syljen lentämisestä. Minusta Till lausuu saksaa tosi kivasti laulaessaan ja muutenkin. Olen kuullut saksalaisia jotka ääntävät kieltään aika rumastikin. Mutta Till ääntää kivasti. Ja hänen äänensä on jumalainen.

Triplu

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #102 : Huhtikuu 10, 2005, 17:42:45 »
Nii no, enpä kanssa sanoisi Tillin ääntävän mitenkään räkäisesti. Luen saksaa ja kuuntelemme melko paljon saksankielisiä juttuja siellä tottakai, ja siellä sitä "meillä-on-suihku-kotonakin-kiitoos"-saksaa on kuultu ihan tarpeeksi, että erottaa onko Tillin ääntäminen räkäistä vai sitä sellaista harvinaisen selvää ja "kuivan" kuuloista.

niunau

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #103 : Huhtikuu 20, 2005, 20:23:51 »
Keskustellaanpa vähän tulevasta kesästä..

Monille varmasti se tuo tullessaan RuisRock -festarit ja sen myötä Rammsteinin. Ketkä kaikki ovat menossa bändiä katsomaan? Mitä kappaleita haluaisitte erityisesti kuulla? Oletteko aikaisemmin olleet R+:n konserteissa? Jotain tiettyjä odotuksia?
Jos ette Ruissariin meinaa, menettekö muualle bändiä katsomaan?

Luoja sitä kirosanatulvaa kun kuulin että juuri Ruissari -viikonloppuna olen rippileirillä. Etenkin kun samana päivänä Rammsteinin kanssa esiintyy pari muutakin hyvää bändiä. Siinä sitten jo mietittiin, että pitäisikö niille riparitädeille sanoa menevänsä isoisän hautajaisiin tjs. Lopputulos: Rammsteinin konsertti Berliinin Wuhlheidessa 24.6. 2oo5, eli Richardin synttäreinä. Liput laitettiin tulemaan meille pari päivää sitten, eli niitä vain odotellaan. Wuhlheidessahan kuvattiin myös Live aus Berlin -dvd. Itsekin vasta tajusin sen tänään, kun katsoin dvd:tä. Se tuntuu niin kovin isolta Areenaan verrattuna. Luonnollisesti..
Kerran aikaisemmin olen nähnyt Rammsteinin, Hartwallilla viime marraskuussa. Jos se räjäytti tajunnan, en tiedä mitä Berliini minulle tekee. Nytkin äiti on jo varma, että jäämme isojen korstojen jalkoihin. Ja sitten minut kannetaan lasiarkussa pois sieltä, kuten Schneewittchen.
Lämppärinä Apocalyptica, kuolen. Sekin on ihana. Enemmän tosin pääesiintyjä kiinnostaa.

Misha

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #104 : Huhtikuu 21, 2005, 21:12:29 »
Minä, minä! Minä olen menossa Ruisrockiin. Lippu löytyy jo, ihan varmuuden vuoksi hankin sen aikaisin niin kauan kun oli rahaa. En ole nähnyt Rammsteinia aikaisemmin ja olen ihan tutinassa jo nyt. En ole oikein tajunnut vielä, että minä ihan oikeasti pääsen näkemään heidät ^^ Sitten vielä pitää keksiä tarina, jolla selitän festareille katoamiseni kotona, katsoin parhaaksi olla mainitsematta asiasta ennen kuin jälkikäteen. Jos vaikka saisivat ylisuojelukohtauksen.

Vaikea sanoa mitä kappaleita haluaisin kuulla, pitäisi luetella melkein kaikki. Mutta uusimmalta levyltä Los ja Ohne Dich ovat sellaisia joita odotan. Adios ja Stripped tulevat myös äkkiä mieleen.

Poissa Woldfine

 • High Tea
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Rammstein
« Vastaus #105 : Huhtikuu 22, 2005, 14:22:53 »
niunau: Oi voi voi... Joku pääsee Saksaan @____@ Onnekas! Täyttääkö Richard 39?

Nojoo, mitäpäs tässä suremaan, pääsen minäkin ruissiin ^----------^ Odotetaan sitä kaverin kanssa kuin kuuta nousevaa, ja vielä, koska ei päästy Hartwall Areenan konserttiin niin kokemus on sitäkin odotetumpi. Voi pojat, eilen innostuin niin, etten housuissani meinannut pysyi, kun kampaajan kanssa juteltiin, kun hänoli ollut Provinssissa 2001 :D

Rammstein<3

Lainaus käyttäjältä: "niunau"
..Jos se räjäytti tajunnan, en tiedä mitä Berliini minulle tekee.


Aivosi naksahtavat, etkä pysty moneen kuukauteen kuin inisemään, tuijottamaan Rammejen kuvia ja valuttamaan kuolaa. 8)
This sentence is is Spanish when you are not looking.

niunau

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #106 : Huhtikuu 22, 2005, 18:54:50 »
Lainaus käyttäjältä: "Woldfine"
Täyttääkö Richard 39?

Aivosi naksahtavat, etkä pysty moneen kuukauteen kuin inisemään, tuijottamaan Rammejen kuvia ja valuttamaan kuolaa. 8)


Tässä kun tarkemmin aloin miettimään tuota ikäjuttua, muistui mieleeni Wuhlheiden Stripped. Till kun sanoi mielestäni Richardin täyttävän 38. Acht und dreissig. Acht ja neun kuitenkin kuulostavat ihan erilaisilta. Asia mietitytti, tein laskutoimituksia, varmistelin muilta ja kyllä se on 38 sitten kuitenkin.

Tuo saattaa todennäköisesti olla lopputulos. Tänään tulivat liput [ne tuoksuu Saksalle, Rammsteinille ja tupakalle] ja olin ihan taju kankaalla. Tulostin miljoona A4 -kokoista R+kuvaa vanhojen lisäksi ja plänttäsin kaappien oveen, ne miehet on niin upeita. Ja Richardista upea Keine Lust -kuva kunniapaikalla.

Hei mutta kerrotte sitten kaikki Ruissarista.

Buddha

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #107 : Huhtikuu 23, 2005, 15:25:55 »
Yleisesti olen aina ajatellut, että musiikkia ei voi tuomita tai ylikehua jos ei ymmärrä kuin jotain haja sanoja laulusta, mutta Rammsteini tapauksessa on tehtävä poikkeus. Minulla on Rammsteinin Reise, Reise ja Mutter levyt ja ja pakko sanoa, että parasta musaa mitä on pitkään aikaan tullut kuunneltua. (ei mikään hitaiden laulujen ystävä)

Aluksi olin kyllä vähän epäilevä, että saksasta tulisi jotain näin hyvää. Mutta kun kaverini lainasi minulle Reise, reise levyn niin olin varma. Jäin heti koukkuun...

niunau

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #108 : Huhtikuu 23, 2005, 16:52:33 »
Lainaus käyttäjältä: "Buddha"
Jäin heti koukkuun...


Rammstein on kokaiinia.

niunau

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #109 : Toukokuu 12, 2005, 19:20:54 »
Los seuraava singlejulkaisu. R+:han mietti Amourin [yli-ihanat kitarat] ja Losin välillä ja tähän päädyttiin. Mitäs mieltä olette biisistä ja etenkin siitä että se on seuraava single? Mikä biisi saisi olla seuraavana listalla?

Odotan kyllä kovasti musiikkivideota.
Los oli niitä kappaleita Reise Reiselta jotka eivät heti avautuneet, mutta sehän onkin oikein kiva. Etenkin livenä. Ei tyypillisintä Rammsteinia, todellakaan, mutta toimii mielestäni hyvin. Oikeastaan ihan odotettavissa että tämä olisi seuraava single; erilainen kuin Mein Teil, Amerika, Ohne dich ja Keine Lust. Haa, todellakin odotan musavideota..

Morgenstern olisi kiva seuraava single.. ihana kappale, mitkä rummut ! Ja myös kivat sanat. Toisaalta seuraava single saisi olla mikä tahansa, kaikki ne ovat kivoja RR:lta. Mutta juuri tämän hetken lempparini tuo Morgenstern. Niin ja Stein um Stein olisi myös iihana.

No mutta... ?

Luftalarm

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #110 : Kesäkuu 02, 2005, 19:14:11 »
Ach, pääsen ihQ:ttamaan Rammsteinia. Paras bändi sitten edellisen villitykseni, Franz Ferdinandin. Siitä pidän oikeastaan vieläkin.

Rammsteinia tulee kehuttua ihan vain sen vuoksi, että myös saksan taitoni on kehittynyt ainakin hiukan kuunnellessa. Mutta millaisia sanoja olen oppinut, se on sitten ihan toinen juttu. Herratkin on itse niin komistuksia( tai no, Flake on hiinä ja hiinä ), ai että. Ikää vaan on sellaiset n. 30 vuotta enemmän kuin minulla.

Rammsteinin löysin vasta uusimman levyn, Reise, Reisen ilmestyttyä. Ja senkin ostin vasta joskus joulukuussa, joten en tietenkään mistään jäähallikeikasta tiennyt ja niin päin pois( eikä minua myöskään päästetä Ruisrockiin x_x ). Pakko myöntää, että olen niitä ihmisiä, jotka tykästyivät Amerikaan, mutta minä sentään kuuntelin muitakin biisejä. Reise, Reise on kuitenkin se parhain levy bändiltä, lauluista ehkä Ohne Dich, Mein Herz brennt, Links 2-3-4, Halleluja, Spiel mit mir ja Heirate mich. Ei, kyllä ne kaikki ovat yhtä hyviä. Spiel mit miristä - ja monesta muusta - saisi hienon songficin... Sitä odotellessa.

niunau

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #111 : Kesäkuu 16, 2005, 15:51:24 »
Lainaus käyttäjältä: "Mimbledonia"
Minusta on kuitenkin aika huvittavaa, kun äijät soittaa ja laulaa englantia, ´vaikkeivat sitä itse  sitä puhu sanaakaan. No, nämä on taas niitä makuasioita joista saa kiistellä.=P


Itseasiassa osaavat englantia puhua hyvin. Tai ainakin Richard ja Schneider. Richard siellä Nykissäkin jne. Ja nämä muutamat kappaleet jotka ovat englanninkielisen versionsa saaneet [Engel, Du hast], ovat aika harvinaisia. Mitä nyt on Pet Sematary, Stripped..

Rammstein on kuitenkin saksalainen bändi ja sellaisena pysyykin. Hienoa että ovat heti rohkeasti ottaneet saksan kielen käyttöön!

Poissa taruinen

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kulttuurihistoriallinen uskontotieteilijä
 • Tupa: Luihuinen
Rammstein
« Vastaus #112 : Kesäkuu 27, 2005, 18:04:55 »
Rammstein oli aluksi vain vitsi kun radiosta tuli Du Hast... Ja siksi se jäi moneksi vuodeksi. Mutta aloin tossa Amerikan jälkeen oikein kuuntelee Rammsteinia ja ihastuin. Siis heidän musiikki on loistavaa. Siinä on meininkiä ja asennetta!

En ole ikinä opiskellut saksankieltä joten minulla ei ole sanoista mitään hajua. Sen takia on vaikea myöskään vaikea lauleskella mukana... Mutta ei se ole vielä paljoa haitannut. Vaikka sanoissa ei olisikaan mitään järkeä niin tykkään musiikista yleensä ottaen.

Mikään ei ole parempaa kuin kruisailla autolla ja kuunnella täysillä Rammsteinia!
Addiktio on addiktio. Harry Potter-riippuvuus ei eroa huume-, netti- tai pornoriippuvuudesta.
"Jeffrey Rudski"

niunau

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #113 : Kesäkuu 27, 2005, 18:35:07 »
Benzin oli/on oikein hieno biisi! Kunnon tykitystä. Käyttivät paljon tulta yms. kappaleen aikana siellä Wuhlheidessa, tuli hieman mieleen Feuer frei.

Oli ihan mukava biisilistakin..

01. Reise, Reise
02. Links 2-3-4
03. Keine Lust
04. Feuer frei!
05. Asche zu Asche
06. Mein Teil
07. Morgenstern
08. Stein um Stein
09. Los
10. Benzin
11. Du hast
12. Du riechst so gut
13. Sehnsucht
14. Amerika
-----------------
15. Rammstein
16. Sonne
17. Ich will
-----------------
18. Ohne dich [featuring Apocalyptica]
19. Stripped

Losissa innostuivat rakkaat kitaristimme revittelemään sähköisillä oikein kunnolla. Siinäpä sitten rokattiin.
Strippedin aikana muu Rammstein tarjosi synttärisankarille shampanjaa tjs. Kaikki hymyilivät leveästi, Richi oli kovin otettu ja halasivat/vaihtoivat poskisuudelmat. Tuli itsellekin niin onnellinen olo tuosta, he kaikki näyttivät niin onnellisilta itsekin juuri silloin.
Koko konsertti oli aivan übertoll, yleisö luonnollisesti ihan hypnoosissa. Onneksi pääsin seuraamaan upeaa showta ihan eturivistä. Richin plektra löysi tiensä vain kahden ihmisen päähän minusta.. vesipullot tietysti heitettiin kauemmas. Mutta jäi aivan mahtava fiilis, monen tunnin odotus palkittiin mitä parhaimmalla tavalla. Rammstein tykitti kuin viimeistä päivää! <3

Xeemu

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #114 : Kesäkuu 27, 2005, 19:02:14 »
Toivottavasti olisi lähestulkoon sama setti Ruisrokissa. Los ei kyllä uppoa minuun, mutta tuo revittely kuulostaa hienolta, ja onhan siinä lopussa loistava riffi. Linksin kun vielä korvaisivat jollakin paremmalla, kuten Adiosilla ja soittaisivat johonkin väliin Nebelin olisin ylionnellinen. Tietysti Ruisrokissa ei ehdi yhtä pitkää settiä soittamaan, aikaa näyttäisi olevan varattu 1,5 tuntia. En sitten tiedä.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Rammstein
« Vastaus #115 : Kesäkuu 28, 2005, 02:14:11 »
Kuulin Benzinin just tässä pari päivää sitten, tosin liveversiona ja hieman huonolaatuisena :p Mutta kyllä siitä huomasi että hyvä biisi se on! Ja eikun uutta levyä odottelemaan.. mikä on muuten tarkka julkaisupäivä, vai onko sitä edes kerrottu vielä? ;O

Voih. Tuli tässä yks päivä hirvee ikävä areenan keikkaa silloin marraskuussa<3 enkä pääse edes ruissiin riparin takia. Nooh. Joskus vielä sitten uudestaan.
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Anniska

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #116 : Heinäkuu 03, 2005, 23:47:42 »
Voih kukkeli kun oon ihan täpinöissäni! Ens perjantaina Rammstein!!! Ja syyskuussa tulee se Reise, reise vol 2!!!!! AAAAAAK! Ja me kaikkihan tiedämme mitä merkitsee uusi levy?!? NO UUTTA KIERTUETTA TIETYSTI! Ahh, Paul, here I come!!!

Se julkaisu päivä ei ole vielä tarkka, mutta syyskuussa kuten jo ylhäällä mainitsin.

Elwen

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #117 : Heinäkuu 04, 2005, 09:32:39 »
Minä en oikein ymmärrä Rammsteinin viehätystä, mutta se saattaa taas johtua siitä että pidän muutenkin erilaisesta musiikista. Kuuntelin tuon Rammstein-biisin. Musiikki on ihan sellaista okei-luokkaa, mutta sitten se "laulu"...  Mutta minä olenkin kuullut vain yhden biisin, eli en osaa välttämättä arvostella kelvollisesti. Ja kun en muutenkaan pidä tästä musiikkilajista erityisemmin, niin saatan olla puolueellinen.

Xeemu

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #118 : Heinäkuu 04, 2005, 13:26:24 »
Rammstein- kappale on aika heikko esitys. Siinä on koko ajan sitä samaa junttausta, johon ainakin minä kyllästyn melko nopeasti. Ja Herzeleidin aikaan Till ei kyllä osannut laulaa. Onneksi asia on muuttunut nykyään. Vaikka eihän se minua mitenkään erityisesti haitannut.

Triplu

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #119 : Heinäkuu 04, 2005, 14:15:35 »
Ohhoh, mikä biisilista. Ihan hyvä, loistavia biisejä reise, reiseltä otettu mukaan, mutta silti olisin toivonut, että sitä vanhempaa olis ollu mukana enemmän, kuten Weißes fleisch, Laichzeit ja Wollt ihr das Bett in Flammen sehen. Ne olis ollu just täydellistä sellasta hypetysmusaa.
Noo, mutta ens perjantaina nähdään miten tuo toimii, innolla odotan ^^

Poissa Woldfine

 • High Tea
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Rammstein
« Vastaus #120 : Heinäkuu 10, 2005, 12:30:15 »
VOI POJAT! RUISSIN KEIKKA OLI UPEA!

Lähdettiin siis joskus puoli kolmen aikaan iltapäivällä ja oltiin Ruissalossa neljän aikaan. Sitten about puoli viiden aikaan, pitkän jonottamisen ja kävelyn jälkeen, pääsimme festarialueelle ja Jennin ostettua Rammstein-paidan, me ryntäsimme Niittylavalle. Olikohan se nyt kuuden aikaan, kun Turmion kätilöt aloittivat, mutta heidän shownsa jouduttiin keskeyttämään ukkosen ja sateen takia, joten show must go on noin 30min tauon jälkeen. En nyt viitsi Kätilöistä kertoa, kun ei paljon kiinnostanut, mutta sen voin valottaa, että heidän toinen laulajansa (se laiha) pomppi munasillaan lavalla yhdessä vaiheessa ja Jenni kaappasi samaisen laulajan kasvomaskin (jotain lateksia, tyyliin), kun hän oli sen yleisöön heittänyt. Ja Jenni lupasi siitä minulle osan 8) Ja Richard seisoi osan Turmion keikasta siellä lavalla, sivussa, tummansininen college päällään ja tummanvihreä kalastajanhattu päässään. Voi pojat se oli söpö! Syötävä!!!

Okei, siinä oli vähän alkulöpinää, koittakaa kestää. ^^

Sitten about kolmisen tuntia venailua, ja yhdentoista aikaan ukkonen tuli taas, mutta se lähti pois Rammejen tieltä 8) Olis saanu turpaansa prkl. ! Anyway, jo ennen kuin Rammstein aloitti, oli kaamea tungos ja ihmiset työnsivät takaa. Ja työnsivät, ja työnsivät 8| Oli kyllä tukehtuminen lähellä yhdessä vaiheessa, mutta sitten väki (luojan kiitos) rauhoittui ja Rammit näyttivät itsensä<3 Ja sitten parin kipaleen jälkeen oloni oli sen verran ahdistunut, että aloin alitajuntaisesti liu'uttaa itseäni ( o_O ) taaksepäin, ja lopulta kadotin Jennin näkyvistäni ja olin siinä sitten menossa mukana hetken, kunnes Markus (johon olimme Jennin kanssa aiemmin tutustuneet) huusi jostain takaatani "Iida!" ja loppuajan sitten oltiin siinä vähän kauempana yhdessä, ja sain ihan kivaa videokuvaakin, kun markus nosti, ensin jaloista, ja sitten vähän myöhemmin otti hartioille. H0h00, Sonne oli rankkaa, ainakin mun osalta :) Olin Markuksen harteille ja voi vtu kun huusin :DD Kuten koko Rammsteinin ajan, nyt sattuu kurkkuun ihan vietävästi 8|| NO MUT OLI HEI SEN ARVOSTA<3<3 jajaja sitte vilkutin Richardille monta kertaa Markuksen harteilta, ja se huomas minut :)

Jajaja.. sitten oli kivaahienoa ihanaa (; Eikä tarvi vuoteen huutaa. :)

Sitten noita kappaleita, mitä soittivat, en muista järjestystä:

Reise, Reise
Mein Teil
Keine Lust
Amerika
Morgenstern
Stein um Stein
Links 2-3-4
Sonne
Ich Will
Feuer Frei!
Sehnsucht
Du Hast
Weisses Fleisch
Asche zu Asche
Du Riechst So Gut
Stripped
(lauloivatko ne Rammsteinin?)


Nuo ne lauloivat minun mielestäni ainakin ^^ Ja nyt ahdistaa. Masentaa, Suruttaa. Eilen katsoin Lichtspielhausin Livejä ja itkin.

Dibreath: Olen nähnyt, hihi, se on <3 X)
This sentence is is Spanish when you are not looking.

turme

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #121 : Heinäkuu 10, 2005, 17:11:00 »
Jumalauta. Minunkin on pakko tulla vuodattamaan hieman, vaikka en ole ennen ollutkaan rettelöimässä Rammstein-topicissa.

ETURIVI (!!!!!!!)

Kyllä se oli sitä jotain. Ensimmäinen Rammstein-keikkani, huh. Kyllä tungos oli jotain erittäin kaameaa, liikkua massan mukana ja katsoa kuinka vierestä revitään huonokuntoisia ihmisiä yli.
Fiilis oli niin mahtava, upea, loistava, täydellinen. Vaikka oli tukehtua, niin oli ihanaa vaan välillä maata ihmisten päällä ja olla mukana tunnelmassa, sulkea silmät ja vaan olla. KRAA <3
Ennen keikkaa näin Schneiderin ja Richardin, loput kun keikka alkoi.
Puhuen kummallisia lauseita ja töksäytellen jatkan kertomalla että Oliver meni noin metrin päästä sillä kumiveneellä.
Ja sitten suurin suru. Schneiderin kapulan sai viereinen tyttö. Olisin todennäköisesti saanut sen, jos olisin ollut tilanteen tasalla, vaan juuri silloin katsoin alaspäin ja seuraavaksi ihmiset lensivät päälle, lyömistä..
"mitä tapahtui?" "Schneider heitti kapulansa" "Pistä se kapula talteen ettei kukaan vie."
Ok.

Rammstein se osaa lavashown, se bändi saa kaiken valloilleen ja ah, upeaa. Lossin ja Ohne dichin olisin tosin halunnut myös kuulla. Olen sekaisin.

Rammstein on kaikella tavalla suurenmoista. Ja ne äijät näyttää huomattavasti nuoremmilta kuin on. Tarvitsen DVD:n.

Nam ja nämä valokuvat.

Xeemu

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #122 : Heinäkuu 11, 2005, 18:08:20 »
Lainaus käyttäjältä: "Woldfine"
(lauloivatko ne Rammsteinin?)


Kyllähän se ensimmäinen encore- kappale oli. Itse en kyllä pidä kyseisestä kappaleesta sitten pätkääkään. Sitä samaa junttausta alusta loppuun, mutta lavalla kyllä tapahtui koko ajan jotain, joten kappale meni ohi huomaamatta.

Anniska

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #123 : Heinäkuu 12, 2005, 00:01:25 »
Se oli upeaa. Aivan upea. Kaikki odotukset täytty. Oi oi oi. On ne niiiiin upeita muusikkoja! Du hasstin aikana teki mieli mennä halaamaan sitä ja kertoa ettei me vihata sitä. Mä itkin siellä ainakin sellaiset kahdeksan kertaa, onnesta, koskettavasta musiikista ja yksinkertaisesta väsymyksestä. Jouduin kylläkin sinne aidan viereen kyttäämään, mutta siinä oli sellainen betoni palkki joka kasvatti pituuteni n. 180 senttiin, eli näin yllättävän hyvin siitä kulmasta. Kameramies oli ikävä kyllä hyvin edessä(en anna sitä hänelle ikinä anteeksi) jonka takia vain Till, Paul(Ah), Richie-poju ja Olli olivat näköpiirissäni! No, Fleikki ja sen potkulauta tulivat myös tutuiksi. Raivostutti ne alaikäiset umpikänniset kakarat jotka alkoivat tapella siinä nenäni edessä siinä määrin että meinasin tinttasta joka ikistä turpaan, mutta hillitsin itseni ja yritin keskittyä Rammsteiniin(joka oli sinäänsä vaikeaa että siinä sitten tönivät vahingossa minuakin). Upea keikka kuitenkin. Pois pääsy olikin hieman inhottavampaa, hiekkatie kun oli aivan tukossa eikä liikkunut lähes lainkaan ensimmäiseen 15 minuuttiin. Sielläkin sitten tapeltiin, joku hullu alkoi käniipäissään kannustamaan HIFK:ta, ja kaikki tietävät kuinka arkapaikka tämä jääkiekkojoukkue kamppailu on miehille. Mutta eihän se minua kiinnostanut, olin nääs kuin huumeissa kun mietin vain kuinka "Upea rammstein oli" ja kuinka "upeita nuo saksalaiset hikiset miehet oli". Upeaa, pojat! Upeaa!

Ja nyt masentaa!

Triplu

 • Ankeuttaja
Rammstein
« Vastaus #124 : Heinäkuu 12, 2005, 00:38:27 »
Lainaus käyttäjältä: "Anniska"
Du hasstin aikana teki mieli mennä halaamaan sitä ja kertoa ettei me vihata sitä.

 
Biisi on kyllä tosiaan Du hast ja se ei ainakaan tarkoita "vihata".

Itse olin kanssa eturivissä (ainakin aluksi) mutta jossain vaiheessa valahdin toiseen riviin. Fiilis oli upea, joskin melkoisen tukala siinä ahtaudessa, mutta nautin silti, eikä tämä tosiaan jäänyt viimeiseksi Rammsteinin keikaksi :D
Joitain biisejä jäin toivomaan, mutta olen ihan tyytyväinen tuohon settiin :)
Keikan jälkeen olo oli kuin humalassa :p

edit. Xeemu, tiedän tuon kyllä, sanoin vaan, kuitenkin kun kyseessä oli Du hast saksaksi eikä englanniksi .