Jästien keskuudessa > Viihdettä niin että heikompia hirvittää

Suosittele elokuvia

(1/36) > >>

jackie:
Hih. Pakko tällainenkin oli tehdä.

Hohto
Pelottava elokuva. Kertoo perheestä, joka muuttaa isoon hotelliin. Hotellissa kummittelee - perheen poika omaa voimia, ja näkee karmeuksia hotellissa. Perheen isä muuttuu hulluksi ja loppujenlopuksi... Tapahtuu sitä sun tätä.
Juu. Huono selitys. xD
Isää näyttelee Jack Nicholson.
Leffassa on erinomainen tunnelma, se on jännittynyt ja pelottava.
Musiikit ovat karmivia. Iik.

Kun suosittelet elokuvaa niin kerro myös oma mielipiteesi kyseisestä elokuvasta enemmän kuin kahdella sanalla. T:Dofsky

Envu:
*miettii hetken mitä suosittelee*

Amelie
Amelie on hieman romanttinenkin, hullu ja hömppä elokuva joka saa hyvälle mielelle^^ Ohjaaja on muistaakseni Jean-Pierre Jeunut (tota sukunimeä tuskin tuolla lailla kirjoitetaan^^) ja pääosaa eli Amelieta näyttelee Audrey Tautou (Audrey on söpö kuin pieni possu  :wink: ).
Amelie on tyttö joka on aina elänyt eristyksissä muista ikäisistään nuorista. Ja sitten Amelien elämä muuttuu kun prinsessa Diana kuolee autokolarissa ja Amelie.. Eipäs kerrota liikaa^^ Amelie päättää alkaa auttamaan ihmisiä, ryhtyä hyvän tahdon enkeliksi.
Amelien musiikki on jotenkin ranskalaismaista (?) ja söpöä sekin^^

Amelie on söpö, romanttinen ja paikoitellen ihan ihmeellinenkin elokuva mutta saa aina hyvälle mielelle. Jos elokuvaa pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi.. ihku.

Vendel:
Amadeus (1984)

Ohj. Milos Forman
P:Tom Hulce, F. Murray Abraham

W.A. Mozartin elämänkaaren puolifiktiivinen kuvaus. Uskomaton musiikki, uskomattomat lavasteet, uskomaton puvustus, uskomattomat näyttelijät. Suosittelen lämpimästi. Ei äksöniä, mutta sitäkin enemmän draamaa ja intohimoa, verenkarvasta kateutta. Toisesta maailmasta. *polvillaan*

Neljä huonetta

Ohj&käsik.: Quentin Tarantino.Allison Anders. Alexandre Rockwell. Robert Rodriguez
P: mm. Tim Roth, Sammi Davis, Valeria Golino, Madonna, Antonio Banderas, Paul Calderon, Quentin Tarantino,Salma Hayek, Marisa Tomei, Bruce Willis,  Lawrence Bender    

Aiva käsittämättömän absurdi musta komedia siitä, mitä voi tapahtua hotellissa uudenvuodenyönä. Tim Roth on loistava tapaus. Nauroin naama verillä, ja nauran edelleen, varmaan kymmenettä kertaa. Loistava leffa, loistava kerta kaikkiaan.

Vendel ~ suosittelee samoja sadatta kertaa, jee!

ps. jos joku on nähnyt - kai nyt joku sentään - Disneyn Notre Damen kellonsoittajan, niin voisiko ilmaista oliko mistään kotoisin se?

Sodapop:
Gladiator

Parhaita näkemiäni elokuvia, toinen parhaista. Pääosanesittäjä Russell Crowe lukeutuu suosikkinäyttelijöihini ja on varsin komea.
Elokuva keskittyy Roomaan, gladiaattoritaisteluiden aikaan. Lyhyesti sanottuna juoni on seuraava; Maximus (Russell Crowe) on Rooman armeijoiden kenraali. Hän on Marcus Aureliuksen suosiossa, mutta Marcuksen poika tappaa isänsä ja pääsee näin ollen keisariksi. Maximus kuitenkin saa tietää, ettei keisari Aurelius kuollut luonnollisista syistä, kuten epäiltiin. Maximus kääntää selkänsä Commodeukselle, Marcuksen pojalle, ja hänet käsketään tappaa. Hän kuitenkin välttää Commodeuksen tappojoukkojen miekan.
Maximuksesta tulee orja, orjasta menestyvä, suosittu gladiaattori, joka uhmaa oman henkensä uhalla keisaria, Commodeusta.
Elokuva on kielletty alle 16-vuotiailta.


((Muokkasin tätä viestiä aika rutkasti epäilyttävän sisällön vuoksi))

jenan:
Titaniccia suosittelisin, mutta sen on varmaan aika moni nähnytkin. Sanonpa vain, että rakastan sitä elokuvaa yli kaiken, kaikki on upeaa, upeaa, upeaa [musiikki, näyttelijät, lavastus, juoni..].

Niinpä tässä suosittelen ihkua teinileffaa.
10 things I hate about you. Ouuuu.. Ihana. Kertoo Cameronista, joka ihastuu koulun suosituimpaan tyttöön, Biancaan. Biancan isä ei anna tytön kuitenkaan deittailla, ellei isosiskokin käy ulkona. Isosisko taas on epäsosiaalinen ja ei käy ulkona. Cameron keksii keinot [tai hänen kaverinsa].
Tämmöiset teinileffat vain iskevät minulle. Olen kai vain niin teini.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta