Kirjoittaja Aihe: Päässä soiva musiikki  (Luettu 47192 kertaa)

0 vuotislaista ja 2 Ankeuttajaa kyttää tätä aihetta.

Irvikissa

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« : Kesäkuu 17, 2003, 14:44:06 »
Jokaisella varmasti soi jotkut tietyt kappaleet aina päässä. Yleensä ne kaikkein ärsyttävimmät, joita oikeasti vihaa, tai jotkut todella omituiset, joita ei ole edes kuullut pitkään aikaan.

Minkälaisia biisejä teillä soi päässä? Omia viimeaikaisia suosikkejani ovat olleet lastenlaulut.

"Piippolan vaarilla oli talo" on listalla ykkösenä, seuraavana tulee "Pieni ankanpoikanen". Kumpaakaan en ole kuullut aikoihin enkä tiedä mistä ihmeestä nuo kappaleet ovat päähäni tulleet. Olen alkanut epäillä, että päässäni on jukeboksi, johon on juuttunut kiinni vain lastenlauluja sisältävä levy.

Olisi mielenkiintoista tietää, soiko ihmisillä yhtään samanlaiset kappaleet päässä.

// Ei riitä, että kerrotaan "no nyt mulla soi tää ja tää", vaan tarkoitus olisi täälläkin ihan keskustella. - Villi Lohi
//Siivosin tätä melko rankalla kädellä. Haluaisin vielä muistuttaa, että yrittäkäähän jättää ne pelkät "nyt soi tämä"- viestit pois. -yhyy
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 18, 2008, 18:31:01 kirjoittanut yhyy »

Ponzo

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #1 : Kesäkuu 17, 2003, 16:38:31 »
Kutsun tätä päässä soivaani musiikkia jugeboksista tulevaksi. Minulla soi yleensä päässä rasittavia kappaleita ja sellaisina aikoina kun niiden ei pitäisi esim. matikankokeessa. Mutta on  myös niinkin iloisia päiviä että päähäni tupsahtaa lempikappaleeni. Sitä on ilo kuunnella. Rasittavimmat ovat juuri Piippolan vaari, sun muut lasten laulut, iskelmät, pop renkutukset. Parhaimmasta päästä ovat Sonata Arctican ja Nightwishin kappaleet joita kuuntelee ilolla vaikka pitempäänkin.

Aamun Aurinkoinen

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #2 : Kesäkuu 17, 2003, 20:48:07 »
Kyllä, mutta oikeastaan ei. Minulla soi päässä kovinkin vaihtelevasti kappaleita. Lähinnä niitä hyviä kappaleita, joista pidän. Joskus se on kuitenkin rasittavaa. Ei ole hauskaa kuunnella tahtomattaan matematiikantunneilla Maija Vilkkumaan "Ei"-kappaletta. Todella rasittavaa. Mutten nyt sotke koulua tähän koska siitä ei tule muuta mieleen kuin aamuherätykset ja ikuinen kidutus.

Tuo mainitsemani Maija Vilkkumaan "Ei" soi päässäni useinkin. Ja toinen on "It´s raining man" . Kuinka raivostuttavaa. Näistä kahdesta olen kuitenkin jo päässyt pikku hiljaa eroon. Uusia tilalle.

Minulla on muutamia omia ( Oikeastaan Calatuksen kanssa keksittyjä ) lauluja. Ne soivat usein päässäni. Ensimmäisenä mainitsen "Päivänsäde ja Menninkäinen" sanoilla "Annariina ja Tytti-peikko" . Se on lähes joka ikinen päivä mielessäni, mutten minä siitä mitään. Siinähän sitten on. Toinen on tuo mainittu "Pieni ankanpoikanen" sanoilla "Pieni Anskutyttönen" x) . Minulla kun on tällaisia mielijohteita. Lisätietoja lauluista saa Calatukselta, tai minulta. Vaikka koko sanat ^^;; .


/editti son 29.11/ Pii. Nykyään päässäni soi kovin usein Limp Bizkittien Behind Blue Eyes. Mutta se onkin todella ihana laulu :)

Kuu

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #3 : Kesäkuu 18, 2003, 03:08:24 »
Minun päässäni soi musiikkia jok'ikinen hetki. Oli se sitten rasittavaa piippausta tai suuren luokan oopperaa, kuulen musiikkia koko ajan.
Yleensä en edes huomaa tätä soimista, ja yleensä se myös yllättää kun asiaa alkaa ajattelemaan enemmän.

Musiikit joita kuulen pääni sisällä liittyvät aina sen hetkiseen mielentilaani. Jos tarvitsen rohkaisua niin luultavasti kuulen ihanan tarmokasta ja rohkaisevaa musiikkia.
Surullisena soi angst-kipaleet, ja silloin huomaan kiinnittäväni entistä enemmän huomiota kappaleiden melodiaan.
Hirmuisessa tarmonpuuskassa soi japanilaista himo-popitusta. Viimeksi tänään.
Njoo. Listaa voi jatkaa niin kauan kuin on mielentiloja, joten taidan lopettaa näin lyhyeen.

Toki noiden mielentila-soimisten [...] lisäksi on nimenomaan tuota rasittavaa suomalais-humppien päässä sointia, mutta ei minulla niinkään useasti.

Crysales

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #4 : Kesäkuu 18, 2003, 03:54:57 »
Päässä soiva musiikki on... Joskus hauskaa ja joskus ahdistavaa.
Viimeksi kun katsoin Aladdinin niin on jäänyt päähän soimaan se Jafarin laulu n_n;;

Hmm... On niitä paljon päässä soinut. Mielentilasta yleensä riippuu.
Outoa siinä on se, että se alkaa soimaan juuri silloin kun sitä ei odota. Sitten on noloa jos sitä alkaa laulamaan.

Poissa Mirzam

 • Henkihörhö
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #5 : Kesäkuu 18, 2003, 11:21:59 »
Keskustelimme aamulla tästä töissä, kun toimistosihteerillämme soi päässä Egotripin Älä koskaan ikinä. Siinäpä sitten muutkin tarttuivat keskusteluun, ja kävi ilmi, että työnantajieni musiikkimaku (ja pääjukeboxi) olivat yllättäviä.

Joka tapauksessa minä lisäsin keskusteluun saman, jonka aion lisätä tähän. Ärsyttävän kappaleen saa päästä pois ajattelemalla virsiä. Minuun toimii takuuvarmasti tämä:

Pilvimuurista valo välähtää.

(Jätin kertomatta työnantajilleni, että nykyisin minun päässäni soi hyvin usein Tohtori Sykerö. Ties mitä he olisivat minusta päätelleet.)

Sitten keskustelu melko nopeasti kääntyi polkupyöriin.

Poissa Winky

 • Vuotislainen
  • http://vinkulelut.cjb.net
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #6 : Kesäkuu 18, 2003, 19:19:27 »
Päässä soiva musiikki on _todella_ ärsyttävää. Se myös tarttuu. Jos alan yhtäkkiä hoilaamaan jotain biisiä (jota ehkä voin vihatakin suunnattomasti), niin kaverini (tai kenen kanssa olenkin sillä hetkellä) alkaa hoilaamaan sitä kans (eli se soi myös päässä), eli se tarttuu. Tällä hetkellä mulla soi Maija Vilkkumaan versio Siulun Veljien 'Peltirumpu' -biisistä, mistähän sekin jäi soimaan päähän:D

Shanpuu

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #7 : Kesäkuu 20, 2003, 22:41:01 »
Lainaus käyttäjältä: "Winky"
Se myös tarttuu. Jos alan yhtäkkiä hoilaamaan jotain biisiä (jota ehkä voin vihatakin suunnattomasti), niin kaverini (tai kenen kanssa olenkin sillä hetkellä) alkaa hoilaamaan sitä kans (eli se soi myös päässä), eli se tarttuu.


Sama ilmiö huomattu täällä. Ensin joku laulaa jotain, toinen alkaa laulaa myös ja sitten minäkin alan hoilaamaan sitä.

Se on välillä aika ärsyttävää. Minulla soi jostain syystä aina CMX:ää tai Nightwishin Nightquest päässä. Eilenkin aloin Prismassa laulaa CMX:ää. Hups. (Olin yksin, kyllä.) En välttämättä edes huomaa, että päässäni soi joku laulu. Vasta sitten tajuan, kun alan hyräillä tai hoilata sitä. (Ja minulla on paha tapa laulaa kummallisella äänellä, jos en siis ole tosissani...) Ai ja unohdin. Minulla soi hyvin usein päässä "Oli hepokatti maantiellä poikittain". Ja minä kun en osaa sen sanoja. Krhm.

Silloin tuo päässä soiminen vasta ärsyttävää onkin, kun ei muista sanoja.

Tällä hetkellä ei soi mikään laulu päässä, kun kaiuttimesta tulee Sonataa.

annii

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #8 : Kesäkuu 21, 2003, 21:09:57 »
Minulla päässä soimisen kaava on onneksi yksinkertainen. Viimeinen kappale, jonka olen aamulla, ennen lähtöä kuullut. Ja jos vaikka päivän aikana kuuntelen radiota, soi päässä kuitenkin se aamun viimeinen laulu. Tämä tekee elämän tältä osin yksinkertaiseksi, ja kun muutenkin kuuntelen kannettavaa aina polkiessani jonnekin, on helppoa valita vaihtelevia ja hyviä kappaleita kokopäiväsoittoon.

Olisi hauska tietää, mistä tuo laulujen pyöriminen päässä johtuu. Tietääkö joku? Muistaako lukeneensa jostakin?

Tänään ei selvästikään ole sujuvan suomen kielen päivä...

amarie

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #9 : Kesäkuu 21, 2003, 22:04:28 »
Minulla soi aina tietyillä hetkillä tietty biisi. Ärsyyntynyt kun olen, niin päässä soin Ricky Martinin She Bangs. Se laulu saa minut aina näkemään punaista, en tiedä miksi. Iloisena päässäni soi Tiktakin Hei Lopeta!. Luulen, että joku pääni sisällä haluaa taas masentaa minua. Joskus huomaan laulavani jotain biisiä, jota en ole kuullut ikuisuuksiin ja lopetettuani se soi päässä. Raivostuttavinta on, kun yleisillä paikoilla alkaa soimaan biisi päässä ja tekisi niin kovin laulaa.

Lauluja, jotka soivat minulla päässä ovat:
- Ricky Martin: She bangs
- Tiktak - Hei Lopeta!
- Kaikki Nylon beatin biisit
- Tekno tai konemusiikki.
- Ärsyttävät soittoäänet

Huomasin tässä eräänä päivänä, että jonkinmoinen hurina lopettaa päässä soimisen. Ainakin minulla. Kuuntelin hetken tietokoneen hurinaa ja She bangs katosi. Ihan vain vihjeenä.

Ceassa

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #10 : Kesäkuu 22, 2003, 11:43:01 »
Don Johnson Big Bandin One MC and One Delay on soinut päässäni taukoamatta siitä lähtien, kun kuulin sen radiosta eilen. Laulu on niin _rasittava_, mutta se vaan jää kamalan helposti päähän pyörimään ja minä olen alkanut jo nähdä punaista, kun tuo äärettömän inhottava pimputus ja vingutus ei lakkaa sitten millään. Murr.

Toinen mikä soi päässäni hiljattain pitkään on Utada Hikarun Simple and Clean, Kingdom Hearts- nimisestä pelistä. Kipale on ihanan nätti ja kaunis ja ihku, niin pitäähän sitä aina välillä innostua itsekin hyräilemään.

//Ai niin, ja. Ricky Martinin Jaleo. x)

Poissa Liina

 • Kaihomieli
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #11 : Kesäkuu 22, 2003, 16:30:32 »
Kun luin tämän topicin äskön, päässä ei soinut mitään. Nyt kun seikkailin tuolla osastolla, päässä alkoi soimaaan Tehosekoittimen Hetken tie on kevyt. Se on paras, niin ihana, tunteellinen. Nyt vaihtui, nyt on Yön sano että jäät. Siitäkin tulee niin paljon muistoja mieleen..

Yleensä päässä soi laulut, joita joku toinen on laulanut, tai se on tullut radiosta. Minulla soi yleisemmin joku suomipop-kappale. Yön Rakkaus on lumivalkoinen on semmoinen biisi, joka tarttuu tosi helposti. On tosi kiva tartuttaa toisiin, sen huomaa kun itse laulaa jotain ja kohta kaverit laulaa samaa laulua.

Sekavaa. Väsyttää.
Soittaako lehmus, laulaako satakieli?

Lilli

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #12 : Kesäkuu 22, 2003, 17:22:53 »
Kaikkein ärsyttävintä on se, kun päässä soi laulu jonka sanoja ei osaa kunnolla. Osaa vain yhden sanan sieltä täältä, ja sitten laulaa: hmmmmhm.... Jee, se sano...hmmmhmm....Moi...hmmm. Se on sitten kiva laulella!

Mainoslaulut jää myös usein päähän soimaan (varsinkin kun kuuntelee nrj:tä, mistä ei muuta tulekkaan kuin mainoksia), tämänkin viikon olen laulanut pelkästään sitä ärsyttävää Pikku G mainosta. Pienin, suurin, nopein, komein - Pikku G tietää paremmin, todellaki! Hyi että!

Välillä minulla ainakin jää päähän soimaan myös jotkin lauseet. Esim. kun kävelen kotiin jostain laulan koko ajan päässäni jollain tietyllä sävelellä: valo on punainen, valo on punainen, valo on punainen...

Sitten joskus kun oikein soi päässä joku ärsyttävä laulu sitä rupee ajattelemattaan laulaan ääneen. Minulle on joskus käynyt niin, että olen ollu koirani kanssa lenkillä ja siinä ruvennut ääneen hoilaamaan jotain biisiä, ja sitten vähän ajan päästä vasta tajunnut että laulan ääneen. Se vasta onkin noloa.

Misha

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #13 : Kesäkuu 25, 2003, 13:17:31 »
Minulla soi lähes koko ajan jokin kappale päässä. Takuuvarma takertuja on Bon Jovin You Give Love a Bad Name, se saattaa jäädä päälle päiväkausiksi. Myös Yami no Matsuein lopputunnari on yleinen, samoin Gravitationin Glaring Dream. Ei minulla ole mitään niitä vastaan, on ihan hauskaa kun on oma yksityinen radio. Haittapuolena tosin on, että aina yksin kävellessä alan laulaa päässäni soivaa kappaletta, ja yleensä jossain vaiheessa huomaa, ettei ollutkaan ihan niin yksin.

Pahempaa onkin kun jostain ärsyttävästä kappaleesta ei pääse eroon. Shakiran Objection on vainonnut minua jo tammikuusta asti. Olen jo niin tottunut siihen, etten oikeastaan enää inhoa sitä. Nykyään alan aina hymyilemään tyhjäpäisesti kuullessani sen, koska se soi pahasti päässäni lukiessani Fushigi Yûgia, ja nyt se saa minut aina ajattelemaan Hotohoria. Välttelen Novan kuuntelemista sen jälkeen kun muutama Stingin kappale oli piinannut minua. Sieltä päähän hypähtää aina ärsyttäviä siirappilauluja.

Poissa Nigmed

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Draco is my whorecrux.
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #14 : Heinäkuu 11, 2003, 15:20:36 »
Omassa päässäni soi koko ajan The 69 eyes:n Betty Blue. Ei siksi, että se olisi ärsyttävä, vihaisin sitä tai en ole kuullut sitä pitkään aikaan, vaan siksi, että se on jotenkin niin koskettava, hyvä melodialtaan ja niin edelleen. Ihanan kappale. Aina kun kuulen sen, tuntuu siltä, kuin vaipuisin jonkinlaiseen transsiin. Oikeasti.

Kotona yksin ollessani koitan matkia 69:n laulajan ääntä, mutta sehän on sanomattakin selvää, ettei se tule onnistumaan. Hienon äänen kyllä omistaa, kieltämättä.
I'm not here, this isn't happening.

Poissa Kosminen Poro

 • Vuotislainen
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #15 : Heinäkuu 11, 2003, 17:18:11 »
Viime yönä tai oikeastaan tänä aamuna heräsin hyvin varhain siihen, että minulla soi päässä joku ihme sävelmä, jota en ollut koskaan edes kuullut. Sellainen ärsyttävä säkkipillirallatus. Kuumesairaan mieleni tuotos. Sitten sen korvasi muuan hengellinen laulu, joka soi tähän asti. Tai oikeastaan siitä soi vain kolme sanaa, koska en muista enempää. Nyt minun oli pakko laittaa musiikkia soimaan, jotta sain sen päästäni.

Minulla soi useimmiten päässä joku aivoton lause jollain aivottoman yksinkertaisella melodialla. Yhtenä päivänä kävelin 1,5 km kirjastoon ja koko ajan hoilasin henkisesti: Mä oon alien, mutta siitä piittaa en!
Eräänä päivänä taas soi viitospotterista muuan lause. Ja joskus koulumatkoilla (3 km) laulan äänettömästi askelten rytmissä jotain tyyliin Jos se on kadulla, niin onko se missä? Jos se on kadulla, niin onko se missä? Jos mikään ei muutu, niin mikään ei muutu. Ja vaikka me seisottais päällään, me seisottais päällään.

Sting on paha. Wooo-o! I'm an alien, I'm a legal alien. I'm an Englishman in New York! ja We share the same biology, regardless of ideology ovat sellaisia kummallisia pätkiä, jotka saattavat vain yhtäkkiä pompata mieleen, vaikka en olisi kuullut niitä vuosiin.

Sisäinen soittorasia on joskus hyvinkin ärsyttävä. Joskus se on väriläiskä tylsyydessä. Mutta kyllä joskus haluaisi olla ihan rauhassa.

Ja minä en koskaan aloita virkettä konjunktiolla.

Helppo muistaa

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #16 : Heinäkuu 13, 2003, 00:43:35 »
Tjaa-ah, useimmat biisit jotka takovat päätäni ovat sellaisia missä on helpot sanoitukset tai melodia, kuten kaikki poppi-humputus jonka haluaa pois pään sisästä. mutta myös sellaiset kappaleet jotka iskeytyvät heti päähän ja jättävät omanlaisen erikoisuuden tunteen, kuten Tori Amoksen biisit, ovat niitä jotka pyörivät päässä, mutten oikeastaan edes haluaisi että ne lakkaisivat soimasta. sitten on vielä kappaleita jotka ovat jotenkin tärkeitä minulle; GooGooDolls: Iris (aivan ihana kappale) tai Y.U.P: Minä olen myyrä.

Argyle

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #17 : Heinäkuu 23, 2003, 14:08:53 »
Päässä soiva musiikki on tosiaankin yksi raivostuttavimmista asioista, mitä tiedän, varsinkin jos päässä soiva kappale on inhottava. Kuten on jo ehkä käynyt ilmi minulla soi päässä joku kappale lähes aina. Yleensä päässä soivissa kappaleissa on joku tarttuva kertosäe.

Tälläkin hetkellä minulla soi päässäni se yksi Robbie Williamsin aika uusi kappale, en muista nimeä. Myös minun päässäni soi usein Pieni Ankanpoikanen.

Elentari

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #18 : Heinäkuu 23, 2003, 16:32:56 »
Minun päähäni jumittuu yleensä vain sellaiset biisintekeleet joista osaan vain pari riviä lyriikoista, useimmiten kertosäkeestä. Se on ärsyttävää, koska silloin vain ne pari riviä pyörivät uudelleen ja uudelleen, enkä millään saa niitä pois koska en voi jatkaa laulua. Lauleskele nyt sitten pari tuntia mielessäsi samaa pätkää, vähemmästäkin menee hermot huonoon kuntoon.
Yksi hyvä esimerkki ovat tälläiset päättömät, vanhat, puoli-herjat kappaleet, ne juuttuvat päiviksi päähän. Juuri tässä yksi päivä kun pelasimme golfkierrosta veljen ja äidin kanssa, velipoika aloittaa kolmosen greenillä näiden hömppien laulamisen. Siinä sitten loppukierros soi pään sisällä kaikkea Jari Sillanpäästä Eläkeläisiin ja Frederikiin. Tosi kiva oli yrittää tökkiä palloa reikään kun "Oi mai beibi, tunnetko sen, meille soi laulu rakkauden, sä oot vain mun, mä oon vaan sun, ja sydän lyö bum, bum, bum.." (varsinkin ne "Ihanaa!" taustalla tuottavat suunnatonta tuskaa..) "Shänkedaan, kiitokset humpasta!" (minulla ei ole minkäännäköistä aavistusta mitä ne oikeasti laulavat tuossa ensin, tuo Shänkedaan vaan on meidän versio.. >.<) tai "Oi Sirkka-Liisa" soivat vuoronperään repeatillä pääkopassa. x)
 
Näiden lisäksi kaikista pahin on se "Halutaan olla neekereitä, pidetään salaa kekkereitä!", mikälie Kake Singersin esittämä kaamea teos. Tälläkin hetkellä soittolistalla, kamalaa.
*laittaa winampin päälle siinä toivossa että saisi jukeboksin hiljenemään*

Cheer

 • Ankeuttaja
Re: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #19 : Heinäkuu 25, 2003, 00:38:13 »
Itselläni päässä soi koko ajan jotain anime, j-pop tai j-rock musiikkia. Se on sinänsä outoa, sillä aina kun joku ihminen kävelee ohi pääni sisällä alkaa hoilaamaan joko digimon tai pokemon. Prkl.
Mutta sitten kun eläin kulkee ohi, mulle tulee mieleen tämä lause; "Hi-hoo Silver, on the waaaaay!".
Aika ärsyttävää.  :P
Nyt päässäni soi "Bara Wa, Bara Wa" jonkun j-rokkareitten esittämänä. Se on kyllä ihana biisi, mutta kun se soi jatkuvasti pääni sisällä. Johtunee varmaan liiasta j-rockin kuuntelemisesta. x_o
Mitäköhän seuraavaksi...

Hattara

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #20 : Elokuu 05, 2003, 07:39:09 »
Todellakin, ne päässä soivan laulut ovat usein sieltä ärsyttävimmästä päästä. Ja se on tuplasti ärsyttävämpää jos ei edes tiedä mikä laulu on kyseessä, sitä sitten miettii ja miettii...

Minulla soi varmaan kolme päivää päässä joku ihme laulu. Ja aina vaan sama kohta "Jesus Christ... jee jeee jee jeee!" Arvaatte kai että otti päähän, kun en edes muistanut mikä biisi on kyseessä.

Ja sitten... suurin piirtein viisi minsaa sitten aivan tyhjästä mun päähän pläjähti ajatus "se on se Ozzy Osbournen biisi Dreamer!!". Ou jee.

Irvikissa

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #21 : Elokuu 05, 2003, 17:21:31 »
Sen verran on pakko lisätä, että tänä kesänä oma kotijukeboksini pääni sisällä on päättänyt lisätä ohjelmistoonsa PMMP:n Rusketusraidat, jota ärsyttävämpää kappaletta ei olekaan. Kun siitä luulee päässeensä eroon, huomaa kuitenkin hokevansa (jopa ääneen) "...piirrä ne kartalle..."
Enkä varmasti ole ainoa jota sama kappale vainoaa!

Fleur

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #22 : Elokuu 05, 2003, 19:45:34 »
Oh Fidel, I know
Your princess has gone with the blow
Oh Fidel, I know
Angels, they form into snow


En ole aivan varma sanamuodosta tai oikeinkirjoituksesta, mutta tuo kuitenkin soi jatkuvasti päässäni. Crashin biisi.
Juuri tuollaiset melko yksinkertaiset biisit joiden sanoista saa selvää jäävät aina päähäni.


Lainaus
tänä kesänä oma kotijukeboksini pääni sisällä on päättänyt lisätä ohjelmistoonsa PMMP:n Rusketusraidat, jota ärsyttävämpää kappaletta ei olekaan.


säälin sinua syvästi. Rusketusraidat on hirvein biisi jonka olen kuullut pitkiin aikoihin. Häpeän niiden laulajien puolesta...

Kerran rupesin aamukahvia keittäessäni hyräilemään jotakin jonka myöhemmin tunnistin Vaeltajaksi. Sanoja en osaa ollenkaan, mutta sävel on päässäni edelleen.

Anonymous

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #23 : Elokuu 08, 2003, 15:43:08 »
Mulla soi kappaleita päässä tosi usein. Tai oikeastaan päässä on joku kappale lähes koko ajan, mutta sitä ei reagoi ennen kuin huomaa ajattelevansa musiikkia tai kyseistä kappaletta, bändiä... Mua musan päässä pyöriminen ei ärsytä ja ärsyttää. Riippuu tilanteesta, kappaleesta... Välillä mua ärsyttää, kun päässä soi joku kiva kappale eikä saa sitä pois päästä millään vaikka se jo häiritsisi. Esim. univaikeuksieni aikana (Touku-kesäkuu), yksi yö päässäni soi Uriah Heepin July Morning, joka on tosi nätti, enkä ole sen yön jälkeen kovin hyvin pystynyt kappaletta kuuntelemaan... Tiedättehän, tulee kaikki muistot valvomisesta ja kyseisestä yöstä, jolloin kappale soi päässä ja alkaa ajatella... Entä jos taas...? Psykosomaattista... Kai.

Yleensä mulla soi päässä vain pieni osa jotain kappaletta... Kertosäe, puolet siitä, intro... Joku... Kyllästymiseen asti, eikä koskaan etene. Nykyään mä oon kehittänyt sellasen tavan, jos mua joku kappale ärsyttää, että yritän laulaa sitä eteenpäin, vaikka kuinka "tekisi tiukkaa",  tai  kuuntelen kappaleen jostain uudestaan, jolloin muistan taas loppuosan ja "saan rauhan"... Se muuten helpottaa aika lailla. Yleensä ajattelisi, että kuuntelenpas jotain muuta... Jos ei tehoa, kuuntele ärsyttävä kappale.

Se, mikä kappale mun pääsä soi, voi olla mikä vaan... Tosi ihana, tosi ärsyttävä/kauhea, ihan ok... Harvemmin kuintenkaan lastenlaulut.
Viimeaikoina mun päässä on soinut Technicolourin One Night, josta en pidä sitten ollenkaan...

Poissa inzu unicorn

 • Vuotislainen
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #24 : Marraskuu 29, 2003, 19:00:22 »
Päässä soivat kappaleet. Tosi ärsyttäviä.

Minulla soi aina jokin kappale/rallatus pääni sisässä. Sitten vielä hyräilen ja hoilaan sitä joka paikassa ja kohta se ärsyttää kaikkia ympärillä olevia ihmisiä.

Minä inhoan mainoslauluja. Varsinkin sitä Lotus Emilia-mainoslaulua: "Tahroja, suttuja..."

Sitten sellaiset suomenkieliset kappaleet, joiden sanat jää helposti mieleen. Levoton prinssi, Maija Vilkkumaan "ei" ja PPMP:n "rusketusraidat" on pysyvät ikuisina riesoina.