Velhomaailma ja sen ihmeet > Jästitieto

Harry Potter: Hogwarts Mystery kännykkäpeli

(1/2) > >>

Narnia:
Huomasin, että tästä ei ollut aihetta, niin päätinpä tehdä sellaisen.

Vapaata keskustelua kyseisestä pelistä.

Peli toimii Android ja iOS puhelimilla. Wikipedian mukaan se julkaistaan jo tämän kuun 25. päivä, mutta en tiedä kannattaako siihen uskoa.

Pelissä omat valintasi vaikuttavat tarinan kulkuun. Pelaajat voivat myös luoda oman hahmonsa peliin, käydä oppitunneilla, oppia loitsuja, taistella loitsuilla muita oppilaita vastaan ja tavata kirjoista tuttuja hahmoja.

Peli näyttää minusta todella hyvältä kännykkäpeliksi, sillä katsoin siihen liittyvän trailerin : https://www.youtube.com/watch?v=rAFYdUbWLMg ja aion ladata sen heti, kun se julkaistaan. Myös valintojen teko vaikuttaa mahtavalta.

Mitä mieltä te olette?Shirlene:
Aah, jotain tällaista oon tietämättäni kaivannut!

Nyt nopealla googlettamisella löytyi useasta eri lähteestä tuo sama julkaisupäivä 25.huhtikuuta, eli luotetaan nyt siihen. Samalla löytyi maininta toisesta Harry Potter-kännykkäpelistä nimeltä Harry Potter: Wizards Unite, joka myös ilmestyy tänä vuonna. Eli kyllä meitä Potterheadeja nyt hemmotellaan. Jotain tämäntyyppistä oon kai alitajuisesti odottanut Pokemon Go-huumasta lähtien, vielä kun Pottermore kuivui kokoon jättäen sopivan raon tällaiselle.

Toivottavasti täyttäisi odotukset. Olis kyllä ihan huippua, jos jompikumpi tai molemmat näistä peleistä toisi vanhat ja uudet Potter-fanit yhteen, ja koettaisiin taas yhdessä se juovuttava kokemus kun saadaan osallistua Potter-maailmaan.

Vispilä:
Olen tätä nyt muutaman päivän pelannut, ja olen kyllä ihan tykännytkin. Laitan tähän spoilerin taakse juoneen liittyviä kommentteja.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)Juoni on mielestäni riittävän samanlainen ja toisaalta riittävän erilainen verrattuna HP-sarjan juoneen. Pidän siitä, että on sekä samoja että eri hahmoja kuin originaalissa sarjassa. Joltakulta joka pelaa luihuista haluaisin kysyä: kuka teillä on se ns. vastahahmo siinä aina? Pelaan itse korpinkynttä ja siinä on eräs luihuinen, Merula Snyde. Muutenkin virkistävää, että pelissä nyt saa olla enemmän ei-rohkelikkonäkökulmassa!

Olen itse vasta ensimmäisen vuoden loppupuolella, ja hirveällä jännityksellä odotan, mitä Cursed Vaultsit paljastavat..!
Peliin saa kulumaan aikaa erityisesti odottelun suhteen. Moni asia vaatii sitä ns. energiaa, jota latautuu 1 kpl/4 min. Rahaa en ajatellut peliin käyttää, mutta ymmärrettävästi tekijät haluavat jotain palkkiotakin työstään... :)

Mitäs muut olette pitäneet?

Taru:
Peli on ihan hauska, tykkään klikkailla kyllä asioita eteenpäin mutta vähän toivoisin että voisi enemmän vaikuttaa tarinaan ja juoneen - haluaisin kovasti tutustua joihinkin hahmoihin paremmin, mutta en vain saa puhua heille ja joillekin taas on pakko puhua vaikkei kiinnostaisi luoda ystävyyttä heidän kanssaan. :D

Energian latautuminen on kyllä tuskaisen hidasta ja täytyykin aina tarkistaa että energiapalkki on täynnä, kun alkaa suorittamaan tehtäviä.

Toinen tuskastuttava asia on, että miksi ihmeessä vaatteet ja hiukset maksavat niin kamalan paljon? Ei minulla ole ikuisuuteen varaa tehdä sen näköistä hahmoa kuin haluaisin...--- Lainaus käyttäjältä: Vispilä - Toukokuu 02, 2018, 10:33:05 --- (klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)kuka teillä on se ns. vastahahmo siinä aina? Pelaan itse korpinkynttä ja siinä on eräs luihuinen, Merula Snyde. Muutenkin virkistävää, että pelissä nyt saa olla enemmän ei-rohkelikkonäkökulmassa!

--- Lainaus päättyy ---

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)Taitaa olla aina sama luihuispahis kaikilla, Merula. Ärsyttävä silmienpyörittelijä. :D

AIV-rehu:
Minäkin tätä päädyin kokeilemaan ja ihan kivahan tämä on. Samaa mieltä olen Tarun kanssa tuosta että olisi kiva jos saisi enemmän vaikuttaa asioihin. Ja energian tuo odottelu... No ei ainakaan tule jumituttua hirveän pitkäksi aikaa kerralla pelaamaan, kun energia on loppu ja juttelemaan pääsee odottamalla pari tuntia. Rahaa en kanssa tähän aio käyttää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta