Velhomaailma ja sen ihmeet > Harry Potterin maailma

Cursed child -kirja

(1/9) > >>

Luna Lovegood:
Mistä te olette tilanneet/ostaneet tuon kirjan? Mistä tilaamalla sen saisi kaikkein nopeiten?

huuhuu:
Te ihmiset jotka ovat jo lukeneet tai luette tällä hetkellä, niin kertokaapa onko kirja "helppo lukuinen", tällaiselle joka ei omista kovin kummoista kielitaitoa? Haluaisin kovasti lukea kirjan mutta ei viitsisi ostaa sitä jos ei mitään ymmärrä siitä. Suomennos toki tulossa mutta ei malttaisi sinne asti odotella.

Säihkyväsauva:
Moikka! Olisiko joku mahdollisesti halukas tekemään kirjoituksen jossa kertoisi ajatuksia kirjan julkaisusta, jonotuksesta/odottamisesta ja itse lukemisesta. Kirjoitus julkaistaisiin Vuotavien Uutisten syksy numerossa. Kirjoituksia voi laittaa minulle yksityisviestillä tai osoitteeseen Vuotavatuutiset@gmail.com

Katharina:

--- Lainaus käyttäjältä: huuhuu - Elokuu 01, 2016, 15:29:45 ---Te ihmiset jotka ovat jo lukeneet tai luette tällä hetkellä, niin kertokaapa onko kirja "helppo lukuinen", tällaiselle joka ei omista kovin kummoista kielitaitoa? Haluaisin kovasti lukea kirjan mutta ei viitsisi ostaa sitä jos ei mitään ymmärrä siitä. Suomennos toki tulossa mutta ei malttaisi sinne asti odotella.

--- Lainaus päättyy ---

Kannattaa lukea englanniksi jos vain mahdollista. Teksti on helppolukuista.

Säihkyväsauva:
Kiitos kaikille! Juttu on saatu lehtiseemme :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta