Velhomaailma ja sen ihmeet > Jästitieto

Harry Potter Go

(1/3) > >>

AIV-rehu:
Kyllä, sellainen on tulossa ainakin ylen uutisen mukaan. Mitäs mieltä Vuotiskansa on? Tuon kuvan perusteella ei vaikuta lupaavalta, mutta muuten. Saako hyppiä ympyrää! :> Jos se on tehty hyvin, tästä voi tulla vielä kivaa. Vaikka varmaan sitäkin pelaan samaan tapaan kuin Pokemonia nyt; elämän ohessa. (Paitsi että olisi kyllä tosi kivaa vetää viitta päälle ja lähteä heilumaan taikasauvan kanssa.)

Sirkka:
Kuulostaa kivalta! Kuva ei ainakaan tekisi mitään suuria odotuksia minun kohdallani, mutta kun satun pitämään liikaa Potterista, niin oon ihan intopuhkeana! Apua, jos puhelimeen ei riitä tila!

samettiina:
Ainakin ajatuksen tasolla kuulostaa mielenkiintoiselta tämä Harry Potter Go. Sen kanssa voisi saada aikansa kulumaan helposti, jos peli sisältää mielenkiintoisia elementtejä - omalla kohdallani tämä tarkoittaa sitä, että pelissä tulisi olla mahdollista tehdä monia (ei kuitenkaan liian monia) erilaisia asioita, ja että pelissä olisi hyvät grafiikat yms. Jokin koukuttava elementti pelissä tulee myös olla :)

Vaikken mikään kovin kova peli-ihminen olekaan, niin voisihan tuota kokeilla sen ilmestyttyä. Jos on mieleeni niin voin jatkaa pelaamista, mutta jos ei niin ei sitten. Kuten AIV-rehukin sanoi, pelaisin minäkin tätä elämän ohessa enkä yötä päivää.

Tuosta Sirkan epäilystä puhelimen muistin riittämisestä tuli mieleeni, että milleköhän kaikille... no mikäs se sana nyt on... käyttöjärjestelmille (?) tämä peli soveltuu? Esimerkiksi tuon Pokemon Go -peliin liittyen olen kuullut että ainakin joillakin Androidin vanhempien versioiden käyttäjillä on ollut kinkkiset oltavat pelin saatavuuden kanssa.

Rowena:
Kun kuulin kaverini kanssa Potter Go:usta, kiljuttiin ja hypittiin melkein kattoon! Aion tottakai ladata sovelluksen, mutta toivoisin että se olisi mahd. samanlainen maailma kuin oikeasti Pottereissa!

Raparperi:
Jos tämä oikeasti toteutuisi, tahtoisin että siinä olisi jokin punainen lanka (tai useampi). Pottermoren taika ei oikein kantanut muutamaa kirjaa pidemmälle, vaikka senkin suhteen toiveeni olivat korkealla. Taikaolentojen keräileminen tuntuisi liian Pokemon-kopiolta, enkä keksi mikä muu saisi liikkumaan pelin kanssa. Liemiainesten keräily? Jästihuispaus? Taikojen keräily kuulostaisi hieman keinotekoiselta.

Fiilistä laskisi myös jos pelin sisäinen maailma ei tuntuisi Potter-maailmalta vaan joltain satunnaiselta pelimaailmalta. Jos Maguss saa luvan käyttää Harry Potter -brändiä, toivon että he sitten pysyvät uskollisena sille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta