Kirjoittaja Aihe: Duudsonit  (Luettu 2197 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa My Name Is

  • V.I.P-tasoa
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Korpinkynsi
Duudsonit
« : Helmikuu 24, 2016, 19:41:18 »
Duudsonit (tunnetaan myös nimillä The Dudesons ja Extreme Duudsonit) on suomalainen neljän miehen ryhmä, joka tunnetaan stunttien, jekkuilun ja yleisen sekoilun täyttämistä televisio-ohjelmistaan. Duudsonien ensiesiintyminen televisiossa tapahtui kaapelitelevisiokanava MoonTV:llä tammikuussa 2001. Ryhmän sarja Duudsonit Amerikassa pyöri yhdysvaltalaisella MTV-kanavalla, ja esitettiin Subilla vuonna 2011. Subilla käynnistyi sarja Duudsonit tuli taloon alkuvuodesta 2012. Ryhmään kuuluvat Jukka Hildén, Jarno ”Jarppi” Leppälä, Hannu-Pekka ”HP” Parviainen ja Jarno Laasala. Tämä teksti siis Wikipediasta.

Tosiaan, mitä mieltä olette Duudsoneista? Pidättekö niistä, miksi? Miksi ei? Perustelkaa vastauksenne, jotta viestejä ei jouduta poistamaan :)
Muutenkin yleistä keskustelua aiheesta.

Itse pidän duudsoneista, varsinkin tuo "Duudsonit tuli taloon"-sarja on ollut mieleeni. On kumminkin pakko myöntää, että kaikki se sekoilu ja hengenvaaraan tahallaan meneminen eivät minusta käy laatuun, enkä niitä sulata. Mutta kyllähän on myös hauskoja pätkiä Duudsoneiden sekoilemisesta, jotka ovat olleet mielestäni hauskoja. Itse en siis todellakaan ymmärrä miten ihminen voi olla osin niin hullu, mutta se myös kiehtoo suuresti ;) Mutta liian pitkälle he usein menevät, ja joskus mietin onko heillä itsesuojeluvaistoa laisinkaan. Eli vastaukseni on: yleisesti ottaen pidän Duudsoneista, mutta toisinaan loppuu minultakin ymmärrys heidän hulluuteensa. Mutta mitä mieltä te olette?

Tosiaan, en löytänyt aiheesta topicia, mutta jos topic löytyy, tämän voi totta kai lukottaa :)
Tämän sekavan viestin tarjosi My Name Is.
Toistaiseksi epäsäännöllisen säännöllisesti täällä käyvä, en vastaa poissaoloista.