Kirjoittaja Aihe: Lupausten lapsi (K-7, L/J, jouluinen fiklet)  (Luettu 164 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Lupausten lapsi (K-7, L/J, jouluinen fiklet)
« : Joulukuu 12, 2015, 12:18:12 »
Nimi: Lupausten lapsi
Kirjoittaja: Rantsake
Paritus: Lily/James
Genre: Romanssi, angsti
Fandom: Harry Potter
Ikäraja: K-7, maksumissaan.
Vastuunvapautus: Potter-maailma hahmoineen kuuluu J.K. Rowlingille, kaikki kunnia hänelle niistä siis. Niin, ja idea tähän fikkiin on lähtenyt joululaulusta nimeltä Taivas sylissäni.Lupausten lapsi”Lily? Joko Harry nukahti?”

Katsahdan äänen suuntaan. James seisoo olohuoneen ovensuussa viininpunaiseen pyjamaan pukeutuneena. Olen tänä iltana syöttänyt Harryn keinutuolissa, koska talo on nyt kauniimpi kuin pitkään aikaan. Jouluun on enää kolme viikkoa, joten olemme koristelleet kuusen, ripustaneet mistelinoksia sinne tänne ja sytyttäneet kynttilöitä jokaiselle ikkunalaudalle. Harry on ihastellut muuttunutta kotia silmät suurina. Aiemmin päivällä hän olisi kovasti halunnut leikkiä kuusta koristavilla, kimaltavilla joulupalloilla, mutta onneksi James keksi hänelle parempaa tekemistä. Harry nautti siitä, kun isä taikoi hänelle värikkäitä savuhahtuvia pyydystettäväksi.

”Nukkuu, joo”, kuiskaan vastaukseksi.

James nyökkää ja tulee olohuoneen poikki keinutuolin viereen seisomaan. Pian tunnen hänen lämpimän kätensä olallani ja nojaan päätäni sitä kohti. Tähän on hyvä jäädä hetkeksi. Harry tuhisee hiljaa unissaan ja imee pikkuista peukaloaan tavalliseen tapaan. James pitää käden olallani ja kyykistyy keinutuolin viereen. Huomaan hänen katsovan Harryä jotenkin kumman surullisesti.

”Mietitkö sinäkin sitä ennustusta?” kysyn hiljaa, ja James nyökkää.

Se on painanut meidän molempien mieltä siitä asti, kun Dumbledore kertoi siitä. ”Se, jolla on voima kukistaa pimeyden lordi, lähestyy… Syntyy niille, jotka ovat uhmanneet häntä kolmasti, syntyy, kun seitsemäs kuukausi kuolee.”

Olemme kuulleet ne kauheat sanat ajatuseulan pohjasta, eivätkä ne ole sen jälkeen jättäneet meitä rauhaan. Ja pahimpana kaikista: ”Ja jommankumman on kuoltava toisen kädestä, sillä kumpikaan ei voi elää, jos toinen on hengissä.”

Miten kukaan saattaa sysätä pienen, avuttoman vauvan harteille vastuun maailman pelastamisesta? Miten kukaan saattaa ajatella, että Harry tuo toivon tähän maailmaan, jota Voldemort pitää kauhun vallassa? Tässä hän nukkuu sylissäni, täysin riippuvaisena minusta ja Jamesista. Ei, en halua ajatella koko asiaa.

”Se oli vain ennustus”, sanon hiljaa. ”Tule, mennään nukkumaan.”

"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Isfet

 • Haahuilija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lupausten lapsi (K-7, L/J, jouluinen fiklet)
« Vastaus #1 : Joulukuu 13, 2015, 21:40:59 »
Suloinen. :)
Olenkin miettinyt Jamesin ja Lilyn suhtautumista tähän asiaan. En ole huomannut muita fikkejä tästä... En osaa nyt kirjoittaa oikein mitään rakentavaa palautetta, toivottavasti ei haittaa :| Yritän kuitenkin jotain.
Pidin jouluisesta tunnelmasta, olit luonut sen hyvin. Melkein näin kauniin olohuoneen koristuksineen ja Lilyn Harry sylissään ( jostain syystä oli hämärää). Oli surullista ajatella idylin pirstoutumista, varsinkin kun James oli taikonut savuhaituvia...
Tietty olotila säilyi koko fikin ajan ( öh, harmoninen rauha?) ja hetken sen jälkeenkin. Onnistunut kokonaisuus :)
Ajattelen, siis olen.

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Lupausten lapsi (K-7, L/J, jouluinen fiklet)
« Vastaus #2 : Joulukuu 14, 2015, 17:58:07 »
Isfet: Kiitos kommentista! Oikein hyvä kommentti tämä on, rakentava on yliarvostettua! Okei, onhan se kiva saada pitkiä ja polveilevia selontekoja, mutta mitä enemmän ihmiset stressaavat kommentointitaidoistaan, sitä vähemmän niitä kommentteja tulee. Niin, ei mullekaan oo montaa sellaista fikkiä tullut vastaa, missä Lily ja James miettisivät ennustusta, mutta muutama kuitenkin.. : ) Kiva, jos pidit!
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi