Kirjoittaja Aihe: Vuotislaisten parhaat arkipäivän niksit  (Luettu 689 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Raparperi

  • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
Vuotislaisten parhaat arkipäivän niksit
« : Elokuu 17, 2015, 13:26:09 »
Niksi-Pirkka on varmaan useimmille tuttu termi ja sen sisältökin tiedossa. Nyt on vuotislaisten vuoro jakaa parhaat niksinsä ja ratkaisunsa pieniin arkipäivän ongelmiin!

Aloitan sellaisella niksillä kuin vetoketjun "kiristys". Yhden takkini vetoketju on alkanut löystymään niin, että kun vetoketjun vetää kiinni, vetskarin "hampaat" eivät pysy lomittain vaan vetoketju jää auki vaikka sen vetää ylös asti. Tämän saa hoidettua sillä että painaa pihdeillä vedintä tiukemmaksi, että se jaksaa vetää vetoketjun hampaat yhteen.

Toinen niksini on hyttysenpuremien kutinan käsittely. Jos alkukesästä on vaikka puolisen tuntia hyttysten vapaasti syötävänä, loppukesänä puremat eivät kutise lähes yhtään. Siinä ikään kuin rokottaa itsensä hyttysenpuremien kutinaa vastaan, vaikka tuo vapaasti syötävänä oleminen voi sen illan olla hyvinkin tuskallista. Jos näin uskaliaisiin metodeihin ei tohdi turvautua, niin hyttysenpureman kutinan saa lakkaamaan painamalla puremaa kuumennetulla kolikolla tai metallilusikalla.
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)