Kirjoittaja Aihe: Toisiaan muistuttavat näyttelijät!  (Luettu 4306 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Toisiaan muistuttavat näyttelijät!
« : Heinäkuu 09, 2015, 21:04:30 »
Laitoin nyt tämän tänne yleiseen keskusteluun. Ketkä näyttelijät muistuttavat ulkonäöltään kovasti toisiaan? Tässä yksi päivä havahduin siihen, että näillä kahdella on silmälasit päässä yhdennäköisyyttä: Stanley Tucci (näyttelee mm. elokuvassa Paholainen pukeutuu pradaan) ja toinen on Serranon perhe-sarjasta tuttu Ales Furundarena. Entä muita?

Poissa wollie

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Toisiaan muistuttavat näyttelijät!
« Vastaus #1 : Heinäkuu 10, 2015, 17:34:56 »
Itselläni menevät aina sekaisin Jonah Hill ja Seth Roger sekä Ben Stiller ja Adam Sandler. Kyseiset "parit" näyttävät hieman toisiltaan, mutta näyttelevät myös samanlaisissa elokuvissa samankaltaisissa rooleissa! En erityisesti pidä kenenkään heidän elokuvistaan.
Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Toisiaan muistuttavat näyttelijät!
« Vastaus #2 : Heinäkuu 27, 2015, 14:39:28 »
En voi sille mitään, että Benidorm-sarjastakin tuttu Jake Canuso näyttää mielestäni niin paljon Adrien Brodylta! Adrien Brodylla tosin on isompi nenä ja he ovat muutenkin omanlaisiaan näyttelijöitä, mutta jotain yhdennäköisyyttä heissä on! Kuka tunnustaa saman?

Poissa chitaur

 • alien
 • Vuotislainen
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Toisiaan muistuttavat näyttelijät!
« Vastaus #3 : Heinäkuu 27, 2015, 18:47:08 »
Joissain kohtauksista mulla tulee Chris O'Donnelin ja Stephen Amellin kanssa vähän väliä wtf-oloja. Eivät oikeen muistuta toisiaan, mutta Arrowta katsellessa olen useasti ajatellut Oliverin puhuessa, että paikalla on Callen :D Ei mitään ideaa, mistä moinen olo tulee, olisiko äänessä jotain samankaltaisuutta tai jotakin...?
"Tosiasiaksi jää, että hän pystyy halutessaan liikkumaan nopeammin kuin Severus Kalkarso shampoopullon nähdessään."
- Fred

Poissa Gil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LightHowl8815
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Toisiaan muistuttavat näyttelijät!
« Vastaus #4 : Heinäkuu 30, 2015, 01:32:28 »
Ainoa mieleen tuleva juttu missä en erota näyttelijöitä keskenään on Star Wars: Pimeän Uhassa missä Natalie Portman ja Keirah Knightley vetää vuorotellen kuningattaren roolia. Kun Natalie on oikeasti kuningatar Amidala ja Keirah on tämän henkivartija ja näyttelee välillä kuningatarta ja Natalia on tuolloin olevinaan yksi hovineidoista oman turvallisuutensa takia. Joissain kohissa on hankala sanoa kumpi on kuningattarena ja kumpi hovineitona.

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Toisiaan muistuttavat näyttelijät!
« Vastaus #5 : Elokuu 26, 2015, 14:35:55 »
Jaa tällänen ketju. Hmm siis tarkotetaanko tässä ulkonäöllisesti vai jotenkin muuten? Mutta ihan nyt jos ulkonäöllisessä mielessä puhutaan ni tuli heti mieleen yksi parivaljakko.

Joana Vilapuig - Emma Watson.


Ja siis ihan oikeasti mua olis jopa voitu huijata et Emma Watson näyttelee Sairaan kaunis elämä sarjassa, ellei sarja olisi katalonialainen ja kielenä käytettäisi katalaania. Olisi kyllä mennyt ihan läpi. Varsinkin kun vertaa esim kolmannen Potterin aikaiseen leffaan ni olisin melkein valmis lyömään vetoa et Emmalla on salainen sisar tuola Espanjassa ;D.
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Toisiaan muistuttavat näyttelijät!
« Vastaus #6 : Elokuu 26, 2015, 17:12:45 »
Otsikko saattaa olla vähän hämäävä, eli joo ulkonäöltään toisiaan muistuttavat näyttelijät. Kieltämättä Star Wars-leffassa Natalie Portman ja Keira Knightley menee sekaisin... Katsoin Joana Vilapuig-kuvia ja samaa näköä on kuin Watsonissa! (Btw sanotaan, että jossain päin maailmaa jokaisella olisi ns. "kaksoisolento" ihminen joka näyttää ihan samalta vaikka asuisi toisella puolella maapalloa) UUSIN muistikuva: Katy Perry ja Zooey Deschanel muistuttaa kovasti toisiaan! Molemmat on tummatukkaisia kaunottaria, samanlaiset kasvonpiirteet.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 07, 2015, 18:56:25 kirjoittanut Ana »

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Toisiaan muistuttavat näyttelijät!
« Vastaus #7 : Syyskuu 15, 2015, 23:11:38 »
Anteeks nyt kun ei oo näyttelijöitä (ei niin kumpikaan!!) mut ihan oikeasti mua lyötiin kyllä niin laudalla kun aloin ensimmäistä kertaa katsomaan Hyviä ja Huonoja uutisia sarjaa (eli siis hyvät ja huonot uutiset)

Miika Nousiainen ja kyllä niin erehdyttävästi muistuttaa Ilkka Jääskeläistä (muistan kun Mikko Kuustonenkin tai Henkka Hyyppönen tästä Miikalle jotenkin joskus kuittasikin "muistuttaa ihan entistä unohdettua Idols voittajaa" :'D) Hyvä etten ole ainut. Mut tuo oli oikeasti sellainen WTF kokemus. :D

(Btw en oo varma onko Ilkka ja Heikki identtisiä, aluksi niin luulin, mut nykyään kun kuvia katsoo erotan ne heti ja äänestäkin yhä vielä erotan kun kuuntelen...)
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Toisiaan muistuttavat näyttelijät!
« Vastaus #8 : Syyskuu 22, 2015, 16:14:53 »
Katy Perry ja Zooey Deschanel muistuttaa kovasti toisiaan!
En ole sitten ainoa, jonka mielestä heissä on samaa näköä. Hyvä, hyvä! :D Ja kun Katy Perrysta nyt on puhe, niin mun mielestä Misty Rosessa on samaa näköä kuin Katyssa.

Tätä olen sanonut jo monta vuotta: mun mielestäni Benedict Cumberbatchissa ja James D'Arcyssa (molemmat on muuten näytellyt Sherlockia - niin no, Cumberbatch näyttelee yhä) on samaa näköä. Luulin ensin heidän olevan jotain sukua toisilleen, sillä sen verran paljon he muistuttavat toisiaan, mutta eivät he olleet.

Ja mielestäni Robert Downey Jr:ssa ja Emun Elliottissakin on keskenään samaa näköä. Miettisin kovasti Naisten paratiisia katsellessani, että Emunissa oli jotain tuttua, kunnes tajusin yhdistäväni hänet ulkonäöllisesti RDJ:n.

Pakko vielä mainita, että David Tennantissa ja Adam Scottissa on samoja piirteitä. He eivät näytä toisiltaan, mutta heissä joitakin piirteitä, jotka tuovat mulle toisen heistä aina mieleen, kun heidät jossain ohjelmassa ja vastaavassa näen.

// Ai joo, tuli tässä Downton Abbeyta katsellessa mieleen, että Michelle Dockeryssa ja Alice Coulthardissa on myös samaa näköä. Sen verran vieläpä, että heitä voisi erehtyä luulemaan sisaruksiksi.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 07, 2015, 16:30:30 kirjoittanut tirsu »
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Toisiaan muistuttavat näyttelijät/julkkikset!
« Vastaus #9 : Lokakuu 19, 2015, 20:55:29 »
Nyt poikkean itse aiheesta, otsikkoa voisi muokata vähän laajemmaksi... Eli julkkisnaiset Marja Hintikka ja Anna Puu(stjärvi) on häkellyttävän samannäköisiä! Hintikkaa en ole tiedostanut 100% aiemmin mutta nimen olin kuullut jne. Seiskan kantta katselin ja olin ihan että onko toi nyt Anna vai joku muu...?   

Poissa Kynttiläkäärme

 • Syksyn liekki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: potioncharm26553
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Toisiaan muistuttavat näyttelijät!
« Vastaus #10 : Lokakuu 21, 2015, 11:34:00 »
Näyttelijät Jussi Nikkilä ja Jarkko Niemi. Nämä sekotin aluksi toisiinsa, mutta nyt erotan ne siitä että toinen näsitä näyttelee hyvin ja toinen hyvin huonosti. EN voi sietää Jarkko Niemeä, hän on niin tekaistu näyttelijä ja on viime aikoina ollut vähän joakisessa elokuvassa tai sarjassa pikku roolissa. Jussi Nikkilä on taas tehnyt tosi hvyä ja monipuolisia rooleja. Semmosiakin, mitä häneltä ei oisi todellakaan kuvitellut, kuten vaikka Albert Järvisen roolissa Ganes elokuvassa.