Kirjoittaja Aihe: Jupiter Ascending (Varoitus: JUONIPALJASTUKSIA)  (Luettu 2178 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ana

  • Vuotislainen
Jupiter Ascending (Varoitus: JUONIPALJASTUKSIA)
« : Heinäkuu 07, 2015, 00:57:50 »
Oli pakko perustaa tälle elokuvalle oma keskustelu, koska se on aika uusi elokuva. Jos täällä on joku joka sietää/rakastaa tätä leffaa niin perusteluja kiitos? Itse yritän ymmärtää miksi tätä elokuvaa on syötetty ihmiskunnalle. Wachowskien The Matrix-trilogia oli vielä hyvä mutta tämä... onneksi en mennyt katsomaan elokuvateatteriin, olisi mennyt rahat hukkaan. Yritän siis ymmärtää miksi tämä elokuva on tehty? Katsoin sen uteliaisuudesta muuten vain, vaikka en asettanut sille minkäänlaisia odotuksia. Tuoreessa muistissa oli huonot lehtiarvostelut. Yli kaksi tuntia kestävä sci-fi elokuva, jonka päätähtenä on kaikille tuttu Mila Kunis. Hän on Jupiter Jones, venäläistaustainen siivooja. Isänsä menettänyt nainen vihaa elämäänsä, kunnes hänen serkkunsa puolittain pakottaa hänet luovuttamaan munasoluja, siitä kun saa rahaa. Klinikalla tapahtuu yllätys ja Caine Wise pelastaa hänet kuolemalta. Myöhemmin elokuvassa tätä tapahtuu usein, koska Jupiter on kyvytön puolustamaan itseään. Caine Wise on puolialbiino susimies, jolla oli ennen siivet selässään. Hän repi edelliseltä kuninkaalliselta kaulan auki mutta silti Jupiter luottaa häneen ja rakastuu yllättävän pian. 

Tapaamme paljon hybridi-ihmisiä, joihin kuuluu "puoliksi ihminen ja puoliksi ampiainen" eli Stinger Apini (edes Sean Bean ei voinut tätä elokuvaa pelastaa) The Keepers-olennot puolestaan ovat rumia avaruusolentoja, ja Sargorn-olennot lisko/dinosaurusmaisia siivekkäitä valtavia tappajaotuksia. Jupiteria riepotellaan ympäriinsä ja hengenlähtö on lähellä. (Hän päätyy melkein naimisiin asti ja tässä vaiheessa Jupiter oli henkilöhahmona mielestäni kauneimmillaan) Jupiter on siis kolmen tärkeän tyypin äidin inkarnaatio, uudennos vai mikä se sana olikaan. Jos ymmärsin oikein, 100 ihmisestä voi tehdä pulloon ainetta, jolla muiden planeettojen ihmiset voivat nuorentua. Jupiteria viedään paikasta toiseen, elokuvamusiikki on yhdentekevää ja Eddie Redmayne on jokseenkin ärsyttävä henkäillessään kuiskuttavia lauseita mutta välillä puhjetessa huutoon. Mikä tässä elokuvassa oli ideana? Muiden planeettojen kansalaiset juonittelee tappavansa Maan ihmiset ja Jupiter on erikoislaatuinen vain reinkarnaationa. Minkälaiselle kohderyhmälle tämä on tarkoitettu? Aika nopea rakkaussuhde on myös pakollinen tässä elokuvassa. Pidin ainoastaan lopetuksesta; Jupiter jää Maahan, jatkaa tuttua työtään ja elämäänsä äkkiä rakastamansa perheen keskellä ja huomaa olevansa tyytyväinen elämäänsä. Onhan hän sentään Maan hallitsija ja omistaja.

Poissa Zenzibar

  • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
  • Aurori
  • *
  • Sukupuoli: Noita
  • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
    • Home sweet home
  • Pottermore: BloodNight6399
  • Tupa: Mary Sue
Vs: Jupiter Ascending (Varoitus: JUONIPALJASTUKSIA)
« Vastaus #1 : Heinäkuu 13, 2015, 23:08:21 »
Samaa mieltä siitä, että elokuva oli aika turha, huonosti tehty ja rakkausjuoni todella typerä. Elokuvan ideasta olisi voinut saada paljon parempaakin työtä aikaiseksi, mutta näyttelijävalinnat, ohjaus ja todella typerännäiköiset erikoistehosteet kyllä veivät mehut leffasta. Kai tämä on nuorille suunnattu, mutta en jaksa ymmärtää miten kukaan jaksaa kiinnostua tästä leffasta, ellei sitten tekijät olettaneet, että Milan ja Channingin olematon kemia kuitenkin vetoaisi teinityttöihin jotka tykkäävät romanttisista elokuvista.

Elokuvan ainoa plussa oli Eddie Redmayne, joka näytteli oman roolinsa juuri sopivan överisti ja joka näytti kaikista parhaalta meikissään.

0/5 en suosittele.
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams