Kirjoittaja Aihe: Lumottu lumisota | Sallittu  (Luettu 132 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ales

  • Fanficcari
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • 24365
    • My life, my party!
  • Pottermore: DreamFlight25004
  • Tupa: Luihuinen
Lumottu lumisota | Sallittu
« : Helmikuu 03, 2015, 18:07:16 »
Nimi: Lumottu lumisota
Kirjoittaja: Ales
Beta: Fic ollut pitkän betauksessa. Beta ei ole ollut hetkeen finissä paikalla. Kun/jos betattu versio tulee takaisin, laitan sen tänne!
Ikäraja: S
Tyylilaji: Dramaroskis, ficlet
Disclaimer: J.K.n hahmot. En saa korvausta.
Haasteet: FinFanFun.fi Jouluhaaste VIII
A/N:
Finissä olen jo aikaisemmin tämän julkaissut, mutta tänne en sitä muistanut julkaista. Nyt se on kuitenkin täällä!

Lumottu lumisota


Harry pyöritti käsissään lumipalloa ja vilkaisi virnistäen Roniin, joka sai juuri osuman lumipallosta. Ron vilkaisi häntä ja virnisti takaisin pyyhkiessään lunta pipostaan.

Oli joulukuun 24 päivä ja lunta pyrytti kolmatta päivää putkeen. Fred ja George haastoivat Harryn, Ronin ja Hermionen lumisotaan johon kaikki osallistuivat mielellään ennen Tylypahkan perinteistä jouluateriaa. Joukkoon ilmaantui aina vain lisää porukkaa, ja kasassa olivat isot joukkueet. Sääntöjä oli vain yksi; kaikki keinot sallitaan.

Harry vilkaisi muurin ylitse ja samassa hänen naamaansa kohti lähestyi nopeaa vauhtia lumipallo. Hän räjäytti sen nopealla sauvan heilautuksella ja painautui takaisin muurin taakse. Pian hänen päähänsä räjähti kuitenkin toinen lumipallo.

”Mitä...?” Harry mutisi ja nousi ylös katsomaan pallon heittäjää.
”Anteeksi Harry Potter, en voinut vastustaa!” Kuului pieni ja hieman kimeä ääni ja samassa vastustajan muurin takaa pomppasi kotitonttu Dobby. Harry katsoi tonttua kummissaan.
”Kaksoset lupasivat minulle jotain, jos tulen mukaan”, Dobby jatkoi ja hymyili varovasti Harrylle.
”Hauskaa, kun sinäkin pääset pitämään hauskaa”, Harry vastasi hymyillen saaden Dobbyn hymyn leviämään suuresti.


”Tässä ei auta muu kuin rynnäkkö”, Seamus sanoi vähän matkan päästä kun Harry painautui takaisin muurin taakse.
”Ei. Meidän pitää olla ovelia ja harhauttaa heitä jotenkin”, vastasi Hermione.
”Miten?” Kysyi puolestaan Parvati Patil, joka Harryn suureksi ihmetykseksi osallistui myös. Parvati yritti saada myös Lavenderia mukaan, mutta tämä ei suostunut vedoten kylmään säähän. Parvatin sisko Padmakin osallistui, vaikkakin hän meni toiseen joukkueeseen.

Hermione vilkuili ympärilleen. ”Me teemme näin...” Hermione sanoi hiljaa ja kertoi suunnitelmansa. Sitten hän varmisti, että kaikki ymmärsivät mitä tehdä.
”Valmista?” Hermione kysyi. ”Nyt!”

Harry heilautti taikasauvaansa ja kuiskasi leijutusloitsun. Kasa lumipalloja lähti kohoamaan hänen sauvansa tahdissa yhä korkeammalle sotakentän yläpuolelle. Harryn leijuttaessa palloja muut hyökkäsivät vastustajajoukkuetta kohti ja estivät heitä huomaamasta Harryn tekosia. Ron jäi muurin taakse tekemään lisää palloja, ja juoksi sitten muiden perään.

Harry kohottautui ylös ja katsoi missä George ja Fred menivät. Paikantaessaan heidät Harry tähtäsi leijuvat lumipallot heitä kohti ja osui suoraan maaliinsa. Kaksoset kaatuivat iskun voimasta maahan.
”Kaksoset ovat poissa pelistä, me voitimme!” Hermione huusi nauraen ja koko joukkue yhtyi ilonpitoon.
Hey! You just lost The Game.