Kirjoittaja Aihe: Joulukalenteri 2014: Kaikelle on aina eka kertansa | K-12 | Draco/Hermione  (Luettu 689 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Ääää, tässä seuraavassa ei nyt sitten selvinnytkään, mitä Hermione vastasi tälle! Ilkeää, joskin nyt se jäi vähän niinku ite kenenki pääteltäväksi, että miten se lopulta vastas. Nämä luukut ovat oikein ihania tällaisia kevyitä namupaloja, joita kyllä hyvinkin on jaksanut seurata joka päivä, ainakin siitä asti kun tämän hoksasi.
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Rantsake: Joo, tykkään liikaa jättää näitä puolitiehen aina silloin tällöin. :D Hyvä, että joku muukin kuin kirjoittaja tykkää tästä valitsemastani tyylistä, koska jotenkin tuntui siltä, että jos jokaisesta pikkujutusta olisi hirveän pitkä luku, niin sitä väsähtäisi aika nopeasti siihen tai jotain. Tai sitten se on vain mun oma mielikuvani asiasta... : D Kiva kuitenkin, kun tykkäät, ja kiitoksia taas! (:

~*~*~

Onnelliset tähdet
23.12.2014

Disclaimer: Tekstissä esiintyvä ilmaisu häiden kustannuksista on The Sims 3-pelin lehtijulkaisuista lainattua materiaalia. :D
A/N: Varoitan tässä yltiösuperhypersiirappisesta episodista! :D
Päivän Tähdet, sivut 8–9

Vuoden odotetuimmat häät vihdoin täällä!

En ole varmastikaan ainoa, joka on odottanut näitä kyseisiä häitä kuin kuuta nousevaa. Kyseessä ei siis voi olla kenenkään muun kuin entisen neiti Hermione Grangerin, tulevan rouva Hermione Malfoyn ja herra Draco Malfoyn ökyhäät! Saan itse ainoana lehdistön edustajana valokuvaajani Colin Creeveyn kanssa kutsun häihin Malfoyn suvun omistamalle yksityissaarelle, jonka nimeä tai sijaintia en saa paljastaa (jos edes tietäisin ne itsekään).

Saamme kuvaajani kanssa kyydityksen yksityiskoneella isolle saarelle keskellä avomerta vailla aavistustakaan ilmansuunnista. Vastaanottomme on komea, kun pikkolot kantavat vähäiset kantamuksemme punaista mattoa pitkin kohti saaren rannalla olevaa kartanoa. Katselemme hetken aikaa ympärillemme muiden kutsuvieraiden lipuessa paikalle. Hääparista ei näy vilaustakaan odotellessamme seremonian alkua. Minulle on kuitenkin luvattu häiden jälkeen haastattelu, joten odotan kärsivällisenä.

Siirrymme pikkuhiljaa kohti rantaviivaa, missä vihkikaari ja monikymmenpaikkainen penkkirivistö odottavat hääväkeä. Istumme merkityille paikoillemme papin saapuessa paikalleen. Enää hääpari puuttuu. Odotuksemme ei ole kuitenkaan pitkä, kun sulhanen saapuu tavallistakin komeampana kalliissa Versacen mittatilauspuvussaan. Hetken kuluttua alkaa kuulua hento pianon ääni ja yleisö nousee seisaalleen katsomaan, kuinka morsian lipuu kohti vihkikaarta kauniin valkeassa höyhenmekossaan. Yleisö alkaa kyynelehtiä parin kohdatessa kaaren luona, enkä itsekään pysty estämään muutaman tirahduksen karkaamista.

Vihkivalojen vannomisen jälkeen koko yleisö itkee valtoimenaan hääparin vaihtaessa sormukset ja hennon suudelman. Pari kääntyy johdattaakseen hääväen juhlapaikalle yleisön kaivaessa kuin sanattomasta sopimuksesta yhtä aikaa nenäliinansa esille ja pyyhkiessä silmänsä ennen kuin seuraavat nuorta paria kohti kartanoa.

Kartanon pihamaalle on levitelty ympäriinsä näyttävin soihduin valaistuja pieniä pöytiä, joiden ympärille hääväki kerääntyy. Ruoka ja juoma tilataan suoraan pöytiin ja juhlaväen seurassa kiertelevät tarjoilijat tuovat annokset nälkäiselle hääkansalle. Kaikesta huomaa selvästi, että näitä häitä on suunniteltu pitkään ja hartaasti. Häiden kustannusten loppusummasta ei ole tietoa, mutta sen epäillään olevan tähtitieteellinen.

Varsinainen hääparin haastattelu seuraavalla sivulla. Enemmän kuvia herra ja rouva Malfoyn häistä nähtävissä verkkosivuillamme www.paivantahdet.com.


Teksti: Romilda Vane
Kuvat: Colin Creevey

~*~*~

Päivän Tähdet, sivu 10

”Olo tuntuu epätodelliselta”

Odotan vielä hetken ennen kuin pääsen haastattelemaan vastanaineita herra ja rouva Malfoyta. Näiden saavuttua erittäin onnellisen näköisinä paikalle on pakko kysyä heti ensimmäisenä klassisesti, ’miltä nyt oikein tuntuu’.
”Olo tuntuu epätodelliselta, kun tietää, että saan herätä kauniin vaimoni vierestä elämäni loppuun saakka!” herra Malfoy vastaa ja tunnen, kuinka yksinäinen kyynel vierähtää poskelleni ja yritän pyyhkäistä sen pois huomaamattomasti.
”Aivan loistavalta, en voisi olla onnellisempi!” vastaa puolestaan tuore rouva Malfoy.
”Olen selvästikin syntynyt onnellisten tähtien alla, kun minulla on käynyt näin hyvä tuuri”, herra Malfoy jatkaa.

Kysyn myös lukijoitamme varmasti kiinnostavasta jälkikasvun tilanteesta.
”Aiomme kyllä hankkia lapsia”, herra Malfoy toteaa.
”Mutta omaan tahtiimme, ja vasta kuherruskuukauden jälkeen”, rouva Malfoy jatkaa. Herra Malfoy kääntää tuoreen vaimonsa ympäri, kaataa tämän viehkeästi käsivarsilleen ja suutelee tätä suoraan huulille intohimoisesti, joten päätämme antaa kyyhkyläisille hieman tilaa ja jatkaa haastattelua joskus paremmalla ajalla.


 
Teksti: Romilda Vane
Kuvat: Colin Creevey
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 24, 2014, 12:42:01 kirjoittanut Lilla Myy »
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Uunituoreesta Malfoysta
24.12.2014

A/N: Päätänkin tämän sarjan Romildan ja Colinin uutisointiin pariskunnastamme ja tämän myötä toivotan jokaiselle teistä oikein mukavaa ja rauhallista joulua, toivottavasti saatte enemmän hengitystilaa kuin Malfoyt! (;
Päivän Tähdet, tänään otsikoissa

Tuoreet kuvat Malfoyn perheen uudesta tulokkaasta julki!

Malfoyn perheeseen syntyi viime yönä potra poika, jonka nimen spekuloiminen on alkanut jo vilkkaana vedonlyöntiyritysten verkkosivuilla. Pojan vanhemmat ovat ylpeitä pienokaisestaan.
”Poika on aivan uskomattoman suloinen!” perheen lähipiiristä kommentoidaan.

Itse vauva voi hyvin äidin ollessa edelleen hieman voipunut pitkän synnytyksen rasitusten jälkeen. Malfoyn perheestä ei suostuttu vielä kommentoimaan tuoretta lasta, mutta toimittajamme ovat silmät ja korvat tarkkoina tulevien päivien ajan jokaisen mahdollisen tiedonmurun varalta.

Lukijoidemme on myös mahdollista lähettää kuvia tai tietoja lapsesta sähköpostiimme toimitus@paivantahdet.com. Kaikista lähetetyistä tiedoista tai kuvista luvassa rahapalkkio lähettäjälle.


 
Teksti: Romilda Vane
Kuvat: Colin Creevey

~*~*~

A/N2: Haluaisin tähän loppuun vielä kiittää kaikkia, jotka ovat lukeneet tätä kalenteria, niin kommentoineita kuin kommentoimattomiakin! Olette ihania! (: <3 Jo pelkästään se, että olet joskus kerran lukenut edes yhden ainokaisen luukun, merkitsee minulle todella paljon, joten kiitoksia siitäkin! (: Viimeisenä haluan vielä välittää erityissuperkiitokset Picsille, joka jaksoi ihanana ihmisenä lukea nämä kaikki (ja vieläpä kahteen kertaan!) ja siten auttoi mua tämän kanssa enemmän kuin olisin ikinä kehdannut pyytääkään! (: <3 Olette kaikki superihania, ja mä kiitän ja kumarran tässä kohtaa! Ensi vuonna sitten ehkä toisenlaisella kalenterilla uusiksi? ;)
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face