Kirjoittaja Aihe: Joulukalenteri 2014: Kaikelle on aina eka kertansa | K-12 | Draco/Hermione  (Luettu 690 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Nimi: Kaikelle on aina eka kertansa
Kirjoittaja: LillaMyy
Ikäraja: K-12
Fandom: HP
Paritus: Draco/Hermione, löytyy myös vähän Draco/Pansya
Beta: Pics (FinFanFunista!)
Genre: AU, romance, drama, fluff, humouria ehkä vähän myös yrittää olla seassa, angstihtavuuttakin on ehkä aistittavissa tuolla joissain kohdissa
Vastuunvapautus: En omista hahmoja enkä väitä minkään raapaleissani tapahtuvan olevan totta. En myöskään saa tästä rahallista korvausta.
K/H: Raapalesarja ekoista kerroista. Alkuun listaan kaikki ekat kerrat, jotta joku voi halutessaan lukea niitä erikseenkin. Taustatiedoksi sen verran, että tässä mitään taikuutta ei ole olemassakaan ja Hermione on aivan tavallisen hieman huonompiosaisen perheen ainokainen ja Draco taasen on vauraasta julkisuudessa esillä olevasta perheestä.


Yhteensä: 24/24

Ruusuilla tanssimista (vaiko sittenkään) 5/5
Ensikohtaaminen – Yksikin sekunti voi riittää
Ensimmäiset treffit – Yllätyksiä tiedossa
Ensisuudelma – Öinen kävelyretki
Ensimmäinen tunteiden tunnustus – Kolme pientä sanaa
Eka kerta – Sisäinen liekki

Ruusupensaassa istumista 5/5
Ensimmäiset oharit – Erehtyväinen ihminen
Ensimmäinen valhe – Päätöksen kyseenalaistamista
Ensimmäinen riita – Epätoivoista konfliktin välttelyä
Ensimmäinen syrjähyppy – Väärä syli
Ensimmäinen ero – Kun mikään ei riitä

Arki 5/5
Ensimmäinen yhdessä ostettu asia – Syynsä kaikella
Ensiasuntoon muuttaminen – Tavoite saavutettu
Ensimmäinen ”ei tänään, kulta” – Rentoutumista Hermionen tyyliin
Ensimmäinen unohdettu merkkipäivä – Jokainen voi unohtaa jotain
Ensimmäinen unohdettu ystävä – Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

Yhteiskunnan odotukset 5/5
Kosinta – Maailman onnellisin mies
Naimisiinmeno – Onnelliset tähdet
Ensimmäinen vuosipäivä – Vain paras on kyllin hyvää
Ensimmäinen asuntolaina – Tavoitteena oma koti
Esikoinen – Uunituoreesta Malfoysta

Muut (omat lisäykseni) 4/4
Ensimmäinen vanhempien tapaaminen – Piinaava hiljaisuus on piinaavaa
Ensimmäinen yhteen palaaminen – Kuumaa hyväntekeväisyyttä
Ensimmäinen anteeksipyyntö – Sydän paikallaan
Ensimmäinen yhteinen näyttäytyminen – Malfoyn arvo
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 24, 2014, 12:43:03 kirjoittanut Lilla Myy »
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Yksikin sekunti voi riittää
1.12.2014
Draco Malfoy, Pansy Parkinson, Blaise Zabini, Daphne Greengrass ja Theodore Nott nousivat juuri teatterin eteen kurvanneen limusiinin takapenkiltä näyttävästi suoraan salamavalojen räiskeeseen. Heidän olisi varmaan pitänyt tietää, ettei Pansy osannut jättää käyttämättä yhtäkään tilaisuutta poseerata kameroille, ja osata hiljentää tämä jotenkin. Nyt oli kuitenkin jo liian myöhäistä, joten viisikko nosti leveän hymyn kasvoilleen ja kääntyi kohti kameroita.

He asettautuivat kuvaan Dracon jäädessä naisten väliin ja kahden muun miehen asettautuessa näiden eteen ennen kuin salamavalot alkoivat toden teolla välkkyä. Hetken kuluttua Draco kuuli iloista naurua jostain ja kääntyi katsomaan, mistä tuo ääni kuului vain huomatakseen katseensa lukittautuvan ruskeahiuksisen naisen ruskeisiin silmiin.

~*~*~

Samaan aikaan Hermione Granger ystäviensä Ginny Weasleyn ja Luna Lovekivan kanssa käveli nauraen kohti teatteria. He olivat viettämässä tyttöjen iltaa ja olivat juuri istuneet useamman tunnin juttelemassa Ginnyn uusimmista suhdekoukeroista. Tämä oli vasta äskettäin eronnut entisestä poikaystävästään ja oli sen jälkeen alkanut melkein heti kiikaroida jo seuraavaa, ja nyt kuuluisa Harry Potter oli naisen omien sanojen mukaan ’melkein koukussa’. Luna ja Hermione molemmat viettivät tasaisempaa elämää, Luna pitäen omaa pientä eläinkauppaansa ja Hermione lakitoimiston sihteerinä.

Kun ystävykset pääsivät teatterille, he huomasivat viisi lehtien kansista tuttua hahmoa poseeraamassa kameroiden ja limusiinin välissä.
”Pitäisikö meidän tunkea sekaan? Tulisi vähän jotain mielenkiintoakin näihin kuviin?” Ginny kysyi nauraen. Hermione purskahti raikuvaan nauruun ja kääntyi katsomaan viisikkoa juuri kun vaaleahiuksinen mies kääntyi katsomaan heidän suuntaansa. Hermionen ja Dracon katseet kohtasivat hetkeksi, joka tuntui pitkältä, mutta kesti oikeasti korkeintaan pari sekuntia, ja naisen sisällä helähti jokin. Aivan kuin pieni kello olisi ilmoittanut, että tässä on tilaisuutesi.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Yllätyksiä tiedossa
2.12.2014

A/N: Idea tähän lähti tästä kuvasta lentämään. (:
Hermione käveli hermostuneena kohti keskustaa. Hän oli menossa ensimmäistä kertaa elämässään ”kunnon” treffeille. Niitä kouluaikojen kahvittelutuokioita poikien kanssa koulun kahvilassa ei laskettu hänen mielestään oikeiksi treffeiksi, joten nämä olisivat sitten virallisesti hänen ensimmäisensä. Hermionella ei ollut aavistustakaan, mitä hänen tulisi odottaa tältä illalta, koska Draco ei ollut suostunut sanomaan mihin he olivat menossa. Tämä oli vain pyytänyt häntä saapumaan tiettyyn aikaan, tiettyyn paikkaan, eikä yhtään mitään sen enempää ja nyt Hermionen oli vain katsottava mitä tuleman piti.

Nainen kääntyi erään nurkan ympäri ja huomasi Dracon odottavan häntä jo sovitulla paikalla. Mies näytti tavallistakin paremmalta merkkipuku päällään ja Hermione katsoi omia tavallisia vaatteitaan. Hänen teki jo melkein mieli kääntyä takaisin hävetessään omaa halpismekkoaan ja balleriinojaan, mutta miehen nähdessä hänet, hän käveli kuitenkin tämän luokse mieli painuksissa.
”Minne me olemme menossa, kun olet noinkin hienosti pukeutunut?” Hermione kysyi mieheltä tämän ojentaessa kätensä hänelle.
”Se on yllätys”, oli ainoa vastaus, joka hänelle suotiin.

~*~*~

Hermione ja Draco istuivat jossain niin hienossa ravintolassa, että Hermionesta tuntui kuin kaikki muut paikalla olevat naiset olisivat tuijottaneet hänen vaatteitaan nenänvarsiaan pitkin. Draco kuitenkin käyttäytyi aivan kuin hän olisi saanut seurakseen koko ravintolan kauneimman naisen, joten Hermione yritti unohtaa muiden olemassaolon aivan kuten mieskin oli kehottanut. He olivat syöneet jo alku- ja pääruokansa ja nyt he odottivat jälkiruokaansa, joka oli myös tilattu etukäteen, joten kaksikosta kumpikaan ei tiennyt yhtään mitä odottaa.

Miestarjoilijan saapuessa heidän annoksensa kanssa Hermionen oli purtava kieltään, ettei olisi naurahtanut. Heidän tarjoilijansa kantoi pöytään kaksi kuohuviinilasia, kuohuviiniä sekä cocktail-lasillisen suklaaseen kastettuja mansikoita. Jälkiruoassa ei muuten ollut mitään huvittavaa, mutta se vain toi Hermionen mieleen pikemminkin piknikin kuin hienon ravintolan.
”Olkaa hyvät!” tarjoilija sanoi asetettuaan lasit pöydälle.
”Kiitoksia!” Draco vastasi Hermionen vain hymyillessä erittäin leveästi.

Terry Boot katseli kauempaa, kuinka pariskunta syötti toisilleen hänen juuri pöytään viemiään mansikoita ja hymyili leveästi. Hän rakasti työtään täydellisten treffien organisoijana.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Öinen kävelyretki
3.12.2014

A/N: Pahoittelen tekstin ajoittaista kliseisyyttä.
Hermione ja Draco käveleskelivät Dracon asuntoon kuuluvassa yksityisessä puutarhassa kuun kumottaessa taivaalla. Kumpikaan heistä ei puhunut mitään, he vain kävelivät kaikessa rauhassa, kahdestaan, pitäen toisiaan käsistä, vailla huolia. Kumpikaan ei pitänyt hiljaisuutta vaivaannuttavana, oli aivan kuin hiljaisuus verhoaisi heidät muulta kaupungilta ja sen melskeeltä.

Draco johdatti Hermionen lammen reunalle ja he katselivat hiljaa väreilevän veden pintaa. Hermione kumartui lammen ylle, kunnes näki kuvajaisensa vedestä ja hymyili. Draco tarttui tiukemmin hänen käteensä ja nosti hänet pystyyn. Mies käänsi Hermionen ympäri vahvoilla käsillään, siirsi hänen kasvojensa eteen lennähtäneet hiuksensa takaisin korvien taakse ja katsoi häntä syvälle silmiin painaessaan huulensa tiiviisti hänen omilleen.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Sisäinen liekki
4.12.2014

A/N: Ideasta kiitokset parille Finiläiselle, jotka heittivät Katy Perryn Teenage Dreamin  ja  The Neighbourhoodin A Little Deathin tämän taustalle soimaan. (: P.S. Olen surkea kirjoittamaan seksikohtauksia, joten tämä saattaa olla hirveä...
Draco johdatti Hermionen sisälle kädestä pitäen, ja Hermionea alkoi jostain kumman syystä hermostuttaa kuin jotain pahaista teiniä. Hän ei ollut ensimmäistä kertaa menossa käymään miehen luona yleisesti eikä erityisesti juuri tämänkään yksilön luona, mutta jokin tässä kerrassa tuntui erilaiselta. Hän ei ollut varma, johtuiko se miehen silmien kiillosta vai hänen sisällään polttavasta liekistä, mutta jotenkin hän arvasi, että tämä kerta tulisi muuttamaan kaiken.

Draco kääntyi katsomaan naista ja suuteli tätä. Hermione vastasi suudelmaan nopeasti ennen kuin mies irrottautui hänestä katsoen häntä suoraan syvälle silmiin. Dracon silmistä kuulsi suora kysymys, jota ei tarvinnut sanoa ääneen. Hermione ojensi kätensä ja toivoi eleen vastaavan miehen kysymykseen. Dracon kääntyessä uudemman kerran ympäri johdattamaan naista kohti makuuhuonetta tämä ymmärsi miehen tajunneen hänen eleensä juuri oikein.

Makuuhuoneessa pariskunta jakeli auliisti suudelmia toistensa kehoille vaatteiden vähentyessä. Asunnon sisäilma tuntui suorastaan kuumenevan jokaisen lattialle lentäneen vaatekappaleen mukana.
”Draco, kosketa minua”, Hermione pyysi.
Dracon vastaus oli sanojen sijasta tekoja.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Kolme pientä sanaa
5.12.2014

Disclaimer: Raapaleen nimi tulee Anna Puun samannimisestä kappaleesta.
Seuraavana aamuna Draco nousi raukeana sängystä ja venytteli jäseniään. Hän katsahti taakseen, missä Hermione nukkui edelleen hiukset sotkussa yön jäljiltä. Mies etsi housunsa ennen kuin käveli keittiöön laittamaan aamupalaa.

Saatuaan höyryävät teemukilliset ja useamman paahtoleipäpalan tungettua tarjottimelle Draco suuntasi kulkunsa takaisin makuuhuoneeseen, jossa Hermione nukkui edelleen. Mies laski kantamuksensa yöpöydälleen ja silitti naisen poskea herättääkseen tämän hellästi. Tämä käänsi kuitenkin vain kylkeään, joten Draco otti kovemmat keinot käyttöön ja puhalsi tämän korvaan, mikä sai naisen läimäyttämään kätensä korvalleen. Kun Draco ei keksinyt enää muuta, hän kiersi kätensä Hermionen ympärille ja alkoi suudella naisen kaulaa, kunnes tämä suostui viimein avaamaan silmänsä.
”Huomenta”, Hermione mutisi peittonsa alta.
”Huomenta”, Draco vastasi nuolaisten naisen olkapäätä ennen kuin kurkotteli siirtämään tarjottimen sängylle.
”Ohoh, mitäs tämä on?” Hermione ihmetteli nähtyään aamupalansa. Draco katsoi unista tyttöystäväänsä ja totesi lyhyesti ja ytimekkäästi:
”Minä rakastan sinua!” Siinä. Jääprinssin maineessa ollut Draco Malfoy oli nyt sanonut ne kolme pientä sanaa.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Malfoyn arvo
6.12.2014

A/N: Kaksikkomme toiset treffit ovatkin sitten saaneet jo mediankin huomion osakseen reportteri Romilda Vanen ja valokuvaaja Colin Creeveyn osuttua ”sattumalta” paikalle.
Päivän Tähdet, tänään otsikoissa

Malfoyn perheen ainokainen nähty tuntemattoman naishenkilön seurassa

Eilen iltapäivällä Draco Lucius Malfoy nähtiin poistumassa kahvilasta käsi kädessä tuntemattoman ruskeatukkaisen naisen kanssa. Pariskunta oli siirtynyt kahvilasta elokuvateatterille kävellen, mikä on huomattavaa tietäen, että herra Malfoylla on ollut tapana ajaa näinkin lyhyt väli limusiinilla ihan vain ”koska voin”, kuten herran tiedetään joskus asiaa kommentoineen.

Silminnäkijät todistavat pariskunnan kuherrelleen huomattavissa määrin kahvilassa ja istuneen tiiviisti yhdessä myös elokuvateatterilla. Pariskunnan lähipiiristä ei kommentteja herunut toimittajallemme, mutta todistusaineiston perusteella lienee ilmiselvää, että tästä parista tulemme kuulemaan vielä paljon. Paljastavat kuvat parin yhdessäolosta löytyvät totutusti verkkosivuiltamme www.paivantahdet.com.


Teksti: Romilda Vane
Kuvat: Colin Creevey

”Pyh ja pah”, Lucius Malfoy mutisi rutistaessaan lehden ennen kuin heitti sen lattialle mahdollisimman kauas silmistään. Hänen poikansahan ei tuollaisen turhakkeen kanssa toiste näyttäytyisi. Miehestä tuntui kuin lehdessä olleet kuvat hänen pojastaan ja ruskeatukkaisesta naisesta olisivat piirtyneet hänen verkkokalvoilleen ja häntä inhotti. Tuollainen nainen ei ollut Malfoyn arvolle sopiva.


(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 10, 2014, 10:10:47 kirjoittanut Lilla Myy »
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Erehtyväinen ihminen
7.12.2014
Hermione istui puistonpenkillä odottamassa Dracoa, jonka olisi pitänyt saapua jo hetki sitten. Mies oli kuitenkin tapansa mukaan hieman myöhässä. Milloin syynä olivat työt, milloin paparazzien väistely, milloin jokin ihan muu, mutta myöhässä tämä kuitenkin oli. Hermione alkoi olla jo ihan varma, ettei mies tulisikaan paikalle, kun hän näki vaaleahiuksisen miehen lähestyvän häntä. Kuitenkin, kun Hermione näki kävelijän lähempää, hän huomasi erehtyneensä henkilöstä. Hermione päätti odottaa vielä hetken ennen kuin antaisi periksi Dracon tulemisen suhteen.

Loppujen lopuksi Hermione istui penkillään vielä tunnin verran, koska halusi loppuun asti uskoa Dracon tulevan ja pettyi katkerasti, kun joutui lopulta poistumaan puistosta sateen tieltä. Yksin.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Epätoivoista konfliktin välttelyä
8.12.2014
“Missä olit eilen, kun et tullutkaan?” Hermione kysyi.
”Olin kotona”, kuului Dracon vastaus.
”Kotona?” Hermione ihmetteli.
”Niin, isällä oli minulle jotain asiaa...” Draco selitti ja nainen oli entistä enemmän ymmällään:
”Mitä asiaa hänellä oli, ettet ehtinyt minua tapaamaan?”
”Hänen mielestään sinä et ilmeisesti ole sopiva tyttöystäväkseni...” Draco sanoi varovaisesti.
”...En ole sopiva tyttöystäväksesi? Kuinka vanhana hän sinua pitää? Viisivuotiaana, joka ei osaa päättää omista asioistaan?” nainen kivahti kaikesta varovaisuudestaan huolimatta.
”Asia ei ole aivan noin yksinkertainen”, mies yritti selittää, mutta Hermione ei kuunnellut häntä:
”Eikö? Millainen se sitten on?”
”Se on... monimutkainen”, Draco jatkoi parhaansa mukaan vältellen epätoivoisena suurempaa konfliktia.
”Monimutkainen? Millä tavalla monimutkainen?” Hermione ihmetteli.
”Me olemme eri luokista...” Draco mutisi ja hänen teki mieli kumauttaa itseään päähän huomatessaan Hermionen reaktion hänen sanomisiinsa:
”Niin, eli minä olen se tavallinen tallaaja ja sinä se kuuluisuuden tähtipoika, niinkö?”
”En minä sitä tarkoittanut...” mies puolustautui.
”Vaan?” Hermionen ääni alkoi kohota jo hieman ja Draco pohti, minkä sopan olikaan taas saanut aikaan.
”Vaan sitä, että sinä olet vapaa tekemään mitä haluat, kun taas minun pitää ajatella perheeni mainetta.”
”Eli minä siis pilaan perheesi maineen, sitäkö sinä yrität sanoa?” Hermione päätteli.
”En, vaan...” Draco yritti selittää, mutta Hermione kyllästyi kuuntelemaan tätä ja kääntyi lähteäkseen.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Kai näitä voi kommata näitäki joulukalentereita?

Siis oikein ihania pieniä tarinanpätkiä! Tykkään tosta ideasta, että taikamaailma on poissuljettu ja tyypit on sijoitettu jästimaailmaan. Se tekee Hermione/Draco -parituksesta heti uskottavamman, enemmän järkeenkäyvän.

Mutta kuitenkin tässä on tuo "eri kastia" -asetelma, mikä luo omat haasteensa näille. Ihanaa, kun tässä on muutakin kun sitä ainaista söpöstelyä ja tunnelmointia! Tarina alkaa käydä nyt mielenkiintoisemmaksi ja koukuttavammaksi. : )

Mitään sen suurempaa moittitavaa en nyt tähän laita (enkä keksi), mut eiköhän tämä käy tällaisenakin... : )
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Rantsake: Joo, siis todellakin voi kommata! (((: Kiitoksia siis kommentistasi, kiva että tykkäät sekä AU-asetelmastani että siitä kuinka olen hyödyntänyt sitä! Saatkin nyt sitten kahden luukun verran lisää. (:

~*~*~

Väärä syli
9.12.2014

A/N: Tässä siis eksyy joukkoon tuo alussa mainittu Draco/Pansy.
Draco ei oikeastaan itsekään tiennyt, mikä sai hänet tekemään niin kuin hän teki. Hän vain ensiksi ajatteli tuota typerää riitaansa Hermionen kanssa ja seuraavaksi hän löysikin itsensä entisen on/off-tyttöystävänsä Pansy Parkinsonin oven takaa. Oven auetessa Draco huomasi naisen näyttävän samalta kuin aina ennenkin; hiukset ja kynnet laitettuina, kasvot meikin peitossa ja seksikkäät merkkivaatteet yllään. Dracon sydän huusi häntä lähtemään, mutta aivot käskivät jalkoja nousemaan kynnyksen yli ja niin hän löysi itsensä jälleen kerran Pansyn syleilystä.

Muutaman tunnin kuluttua Draco nousi sängyltä syyllisyys rinnassaan metsästämään vaatteitaan lattialta. Pansy käänsi vain kylkeään sängyssä miehen hiipiessä hiljaa asunnosta ja painaessa oven kiinni perässään.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Kun mikään ei riitä
10.12.2014

A/N: Koska huomenna on niin kiireinen päivä, enkä välttämättä ehdi postata tätä luukkua silloin, laitan sen jo nyt esille. Tämäkin on aika dialogipainotteinen, mutta seuraavassa tulee taas enemmän kuvailuakin mukaan.
”Hermione, olen niin pahoillani…” Draco aloitti, mutta puhuteltu ei antanut hänen edes viimeistellä lausettaan kunnolla.
”Pahoillasi? Pahoillasi? Ja nyt kun sait tuon sanottua, kaikki on taas kunnossa, niinkö?” Hermione huusi päin tämän naamaa.
”Ei tietenkään…” Draco jatkoi, mutta jälleen Hermione keskeytti hänet tylysti:
”Aivan, ei olekaan. Ensin sinä panet sitä… lehmää ja sitten tulet vain aivan pokkana pyytämään sitä anteeksi minulta luullen sen korjaavan kaiken?”
”Olen todella, todella pahoillani siitä. En tiedä, miten siinä kävi niin…”
”Et tiedä miten siinä kävi niin?” Hermione raivosi, ”Pitääkö minun kertoa sinulle, kuinka sinä tietoisesti kävelit hänen luokseen ja painuit hänen kanssaan sänkyyn?”
”Ei siinä niin käynyt…”
”Ai, olenko minä taas väärässä, vai?” Hermione kivahti.
”En minä sitä tarkoittanut. Se vain… Se ei tapahtunut aivan sinun kuvailemallasi tavalla”, Draco yritti selittää.
”Eikö? No, kertoisitko sitten minulle, kuinka siinä oikeasti kävi?” Hermione kysyi ivallisesti ja Draco hätkähti tämän äänensävyä. Tämä alkoi lähteä lapasesta.
”Antaisit minun selittää…” Draco pyysi, mutta Hermione ei ottanut miehen viimeistä pyyntöä enää kuuleviin korviinsakaan.
”En jaksa kuunnella selityksiäsi enää, se on ohi nyt!” nainen kivahti kääntyessään nopeasti ympäri, ettei mies huomaisi hänen poskelleen vierähtänyttä kyyneltä.
”Mutta…” Draco yritti vielä, mutta liian myöhään. Ovi oli pamahtanut jo kiinni pois lähteneen Hermionen perässä.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Sydän paikallaan
11.12.2014

A/N: Päivän Tähtien toimittaja Romilda Vane on jälleen vauhdissa valokuvaajansa Colin Creeveyn kera.
Päivän Tähdet, sivu 4, sähkeet

Mitä ihmettä? Draco Malfoylla on sittenkin sydän!

Jo pitkään jatkuneiden pohdintojen jälkeen saamme viimein todisteita siitä, että Malfoyn suvun nuorimmalla vesalla, Draco Lucius Malfoylla, jota luultiin sulamattomaksi jääprinssiksi, on sittenkin sydän. Viimeksi saamiemme tietojen mukaan herra Malfoy oli jo kertaalleen eronnut aiemmin tuntemattomasta tyttöystävästään Hermione Jean Grangerista, mutta nyt näyttää siltä, että pari on palaamaisillaan takaisin yhteen herra Malfoyn syrjähypyn jälkeen. Parin lähipiiri ei ole suostunut kommentoimaan asiaa suuntaan tai toiseen.

Saimme kuitenkin kuulla itseltään herra Malfoylta, että suostuakseen palaamaan miehen luokse neiti Granger oli asettanut yhdeksi ehdoksi virallisen anteeksipyynnön. Jaammekin nyt tässä yksinoikeudella otteen herra Draco Malfoyn kirjoittamasta anteeksipyyntökirjeestä entiselle (ja toivoaksemme myös tulevalle) tyttöystävälleen.

”Minä, Draco Lucius Malfoy, Malfoyn suvun nuorimmainen, ilmeisesti sekoilemaankin liian tottunut, täten pyydän virallisesti anteeksi tyttöystävältäni Hermione Jean Grangerilta mitä suurinta vääryyttä, jota tein tätä kohtaan. Pahoittelen sydämeni pohjasta kaikkea, mitä olet saanut kestää minun osaltani ja toivon, että voit antaa minulle valtavan typeryyteni anteeksi.”

Siispä liittykäätten kanssani mitä hartaimpaan toivomukseen, että entiset kyyhkyläiset neiti Granger ja herra Malfoy saavat rakkauselämänsä takaisin kuntoon, jotta saamme lisää jymyuutisia heidän vaiheistaan ilostuttamaan (tai vihastuttamaan) iltojamme. Herra Malfoyn kirje on luettavissa kokonaisuudessaan kuvien kera verkkosivuillamme www.paivantahdet.com.


 
Teksti: Romilda Vane
Kuva: Colin Creevey
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Hah, maltoin kuin maltoinkin lukaista 10. päivän luukun vasta oikeana päivänä... : D
Tosi kiva, että Malfoy sai vähän "kuonoonsa" tuosta hölmöilystä. Jospa se nyt ymmärtäisi, että iskäpapalle ja iskäpapan typerille säännöille voi aina sillon tällön haistattaa pitkät... Vaikka tuskin ongelmat vielä ovat loppuneet! Eihän nyt hyvänen aika Hermione/Draco -paritus voi liian mutkaton olla... : ) Kivoja nuo lehtijutut.
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Rantsake: Kiitosta! Pakkohan sille on vähän osoittaa, että noin ei kohdella naisia, siinä tulee aika nopeasti hallaa itsellekin! Mutkia saattanee esiintyä jatkossakin vielä jonkun verran, mutta nyt suunta on kuitenkin ylöspäin. (:

~*~*~

Kuumaa hyväntekeväisyyttä
12.12.2014
Päivän tähdet, sivu 8

Kaikki sittenkin hyvin paratiisissa?

Muutama numero sitten jakamamme anteeksipyyntökirjeen jälkeen herra Draco Malfoyn ja neiti Hermione Grangerin suhteen kulisseissa kuohui jälleen, kun pariskunta päätti yllättää kaikki ja järjestää hyväntekeväisyystempauksen yhteenpalaamisensa kunniaksi. Tempauksen tuotot lahjoitettiin pariskunnan lähipiiristä kantautuvien juorujen mukaan lyhentämättöminä syrjäytyneiden ja huonoille teille joutuneiden nuorten auttamiseksi toimiville nimettömille järjestöille.

Pariskunta ilmoitti myös järjestävänsä tempauksen yhteydessä photo shootin todistaakseen epäilijöilleen palanneensa aivan oikeastikin takaisin yhteen. Me saimme tänne toimitukseenkin virallisen kutsun tilaisuuteen, emmekä tietenkään voineet jättää käyttämättä tätä oivaa tilaisuutta kuvata jokaisen rakastamaa (tai vihaamaa) pariskuntaa oikein luvan kanssa. Valitettavasti emme kuitenkaan saaneet virallista haastattelulupaa tällä kertaa.

Voimme kuitenkin onneksemme kertoa, että tempaus järjestettiin muutaman viikon kuluttua ilmoituksesta ja paikalle ilmaantui yhteisömme kermaa sankoin joukoin tukemaan hyvää asiaa. Neiti Grangerkin pääsi ensimmäistä kertaa esittelemään julkisesti poikaystävänsä avokätistä tuhlausta upeisiin asuihinsa. Pariskunnan kuumaakin kuumemmat kuvat ovat tuttuun tapaan nähtävillä verkkosivuillamme www.paivantahdet.com.


 
Teksti: Romilda Vane
Kuvat: Colin Creevey
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Syynsä kaikella
13.12.2014

A/N: Tällä on hieman hassu nimi, mutta en keksinyt parempaakaan...
“En oikeastikaan ymmärrä, miksi meidän pitää ostaa asuntooni uusi sänky?” Hermione voihkaisi ties kuinka monetta kertaa.
”Koska se vanha on aivan hirvittävä. En todellakaan halua joutua katselemaan sitä enää koskaan, vaikka et suostukaan muuttamaan vielä yhteen kanssani”, Draco tokaisi aivan yhtä monetta kertaa.
”Minähän olen sanonut jo vaikka ja kuinka monta kertaa, että suostun muuttamaan kanssasi yhteen vasta, kun olen tavannut vanhempasi ja sinä minun”, Hermione jatkoi jo tutuksi tullutta keskustelua.
”Eli et ikinä”, Draco voihkaisi.
”Älä ole tuollainen, eivät vanhempasi nyt niin hirveitä voi olla”, nainen sanoi, mutta mies vain katsoi tätä ’älä-ole-tyhmä’-ilmeellä ja niin asia oli loppuun käsitelty.

~*~*~

”Ahh, no nyt on hyvä!” Draco huokaisi ääneen tyytyväisyytensä, kun huonekaluliikkeestä oli saatu Hermionen asunnon uusi sänky kuljetettua paikoilleen (ja vietyä vanha pois) ja mies oli valloittanut sen tyylikkäässä x-asennossa ketarat levällään, niin ettei Hermione mahtunut tämän viereen mitenkään päin.
”Tee tilaa!” hän komensi ja Draco siirsi vasenta kättään ja jalkaansa piirun verran itseensä päin. Hermione katsoi Dracoa tympeänä, mutta kun tämä ei tajunnut selkeää vihjettä liikkua enemmän, tarttui tätä kyljestä ja kieritti tämän alas sängyltä päästäkseen itse valloittamaan sängyn vuorostaan.
”Hei!” Draco protestoi päädyttyään lattialle, mutta Hermione sulki korvansa tämän valituksilta. Niinpä Draco nousi lattialta ja hyökkäsi sängylle, niin että Hermionen oli kierähdettävä kyljelleen nopeasti, ettei jäisi tämän alle. He loikoilivat kaikessa rauhassa uudella, pehmeällä sängyllä ja tuijottelivat kattoon, kunnes Hermione ihmetteli yhtäkkiä:
”Mikä siinä vanhassa sängyssä oli muuten edes vikana?”
”Se narisi”, Draco vastasi lyhyesti ja ytimekkäästi. Hermione katsoi tätä pitkään epäilevän näköisenä ennen kuin purskahti raikuvaan nauruun.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Päätöksen kyseenalaistamista
14.12.2014
“Oletko aivan varma, ettei sinua haittaa, jos menen käymään siellä? Voin aivan hyvin jättää sen välistäkin, jos haluat niin. Tai voisithan sinä tulla mukaanikin”, Draco varmisti vielä ovensuusta tehdessään lähtöä ystävänsä Blaise Zabinin juhliin, jossa myös tuo surullisenkuuluisa Pansy Parkinson todennäköisesti tulisi olemaan paikalla.
”Ei tietenkään, Blaise odottaa sinua paikalle, joten et voi jättää sitä välistä”, Hermione sanoi. Hän ei itsekään ymmärtänyt, mistä tuo pieni valkoinen valhe oli saanut alkunsa, mutta sen päästyä lipsahtamaan hänen huuliensa välistä hän ei saanut sitä enää peruutettuakaan. Hermionea ei olisi varmaan muutoin haitannut Dracon lähteminen juhlimaan ystäviensä kanssa, mutta Pansyn paikallaolon ja vielä arpisten haavojen takia hän ei ollut varma, halusiko päästää poikaystäväänsä muiden naisten seuraan yksin.
”Enkä halua tunkea sekaan joukkoon, josta en tunne ketään muita, tuntisin oloni vain kiusalliseksi siellä. Voin aivan mainiosti viettää tämän illan itsekseni”, Hermione lisäsi vielä, kun Draco ei edelleenkään tehnyt elettäkään avatakseen ovea.
”No, jos olet varma”, Draco sanoi napaten takkinsa naulakosta. Hermione nyökkäsi vielä viimeisen kerran ennen kuin mies suikkasi suukon hänen poskelleen ja lähti. Nainen tuijotti ovea sen sulkeutuessa huultaan purren. Olikohan hän tehnyt nyt hirveän virheen? Olisiko hänen sitten kuitenkin pitänyt estää Dracoa lähtemästä? Kuitenkin auton moottorin hurinan kuullessaan hän tiesi olevansa myöhässä ajatuksineen.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Vain paras on kyllin hyvää
15.12.2014

A/N: Kuuntelin Lovexin Yours to Keepiä ja sain sieltä idean tähän. P.S. Siirappia luvassa, älkää hukkuko! (;
Hermione käveli varovaisesti Dracon opastamana ja koetti olla kavahtamatta jokaista askeltaan. Oli hirveän hankala olla rennosti, kun ei nähnyt mihin käveli. Hermione oli kyllä oppinut luottamaan mieheen uudestaan, mutta ei se silti ollut kovin miellyttävää kävellä tämän valtavassa asunnossa side silmillään ihan vain sen takia, ettei hän näkisi yllätystään liian aikaisin.
”Olemmeko me jo kohta perillä?” Hermione kysyi hermostuneena.
”Juu, ihan kohta”, Draco vastasi ties kuinka monetta kertaa.

”Nyt saat ottaa siteen pois”, Draco sanoi Hermionen mielestä jo liiankin pitkän hetken päästä, ja tämä teki nopeasti työtä käskettyä. Nainen katseli ympärilleen silmät lautasen kokoisina aiemmin sohvien täyttämässä olohuoneessa. Nyt sohvat oli kärrätty pois paikalta ja niiden tilalle oli aseteltu nätisti ruudullinen liina, jonka päällä kökötti pieni kori, aivan kuin piknikkiä varten.
”Ajattelin, että nyt kun kerta on liian kylmä mennä ulos piknikille, voisimme pitää sen sisällä”, Draco sanoi aivan kuin se olisi täysin itsestäänselvää, että piknik pidettiin sisällä heti kun ilmat viilenivät ulkona.
”Mutta...” Hermione aloitti, mutta mies vaiensi tämän ihmettelyt heti alkuunsa.
”Vain parasta naiselleni vuosipäivän johdosta!” Draco virnisti ja ojensi kätensä naiselle. Tämä tarttui ojennettuun käteen edelleen hieman hämillään ja mies ohjasi tämän istumaan liinan reunalle. Draco loihti piknik-korista esille edelleen höyryävän tarjottimellisen leivoksia ja Hermione katsoi tätä ihmeissään.
”Älä huoli, en leiponut näitä itse”, Draco naurahti saaden palkakseen heleän naurahduksen. Hän ojensi tarjotinta Hermionelle, joka nappasi erään leivoksista hymyillen leveästi. Draco kaivoi korista vielä kaksi mukia ja termospullon, joka sai naisen nostamaan toista kulmakarvaansa.
”Ei marraskuussa nyt voi skumppaa juoda!” Draco puolustautui laittaessaan seinään piilotetut stereot soimaan.

I can’t give you the world
Can’t turn hell into heaven
But I can give you all of me
And everything I’ll be

And I deserve
Nothing in return
But as long as it will beat
My heart is yours to keep
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Piinaava hiljaisuus on piinaavaa
16.12.2014
Hermione puristi Dracon kättä paniikinomaisesti. Pariskunta seisoi Malfoyn kartanon portinpielessä Hermionen tasatessa hengitystään. Nainen oli suorastaan kauhuissaan ajatellessaan joutuvansa kohta astelemaan sisälle kohtaamaan poikaystävänsä vanhemmat. Hän oli kuullut näistä paljon ja lukenut vielä enemmän, mutta mikään ei olisi voinut valmistaa häntä tähän. Ei sitten yhtään mikään.

He astelivat käsikkäin kohti ulko-ovea Hermionen antaessa katseensa kiertää ympäri marmoriselta näyttävää valtavaa kartanoa. Talo näytti siltä, että siellä olisi ollut tilaa vaikka pienelle armeijalle, mutta kuitenkin siellä asui tällä hetkellä vain kourallinen ihmisiä. Hermionesta se tuntui tilanhaaskaukselta, mutta hän päätti kuitenkin pitää mölyt mahassaan. Mitään niin hienoa päätöstä hän ei ollut aikaisemmin tehnytkään.

~*~*~

Hermione, Draco, Narcissa ja Lucius istuivat kahdella valtaisan takan ääressä olevalla antiikkisohvalla piinallisen hiljaisuuden vallitessa. Kaikki neljä siemailivat palvelijan hetki sitten tuomaa teetä ja Hermione yritti parhaansa ollakseen ryystämättä, ettei vain kukaan (etenkään Narcissa) nyrpistäisi nenäänsä hänelle.

Hiljaisuuden venyessä yhä pidemmälle Draco päätti yrittää rikkoa sitä:
”Niin, isä, miten bisneksesi oikein sujuvatkaan?”
”Hyvin”, oli lyhyt ja ytimekäs vastaus, joka annettiin vain hieman auenneiden huulten välistä ja jonka jälkeen hiljaisuus jatkui vähintään yhtä piinaavana kuin aikaisemminkin.

Dracon toinen hiljaisuuden rikkomisyritys ei tuottanut tulosta niinkään paljon kuin edellinen:
”Näytät äiti oikein kauniilta tänään. Onko tuo uusi mekko?” Narcissa vain tyytyi katsomaan poikaansa ilmeellä, joka kertoi keskustelun päättyneen siihen.

Noin tunnin kuluttua, kun teekin oli saatu jo juotua, Draco nousi sohvalta ja veti Hermionen ylös perässään.
”Me taidammekin tästä lähteä”, hän sanoi hieman vaivautuneen oloisena.
”Oli oikein mukava tavata...” Hermione yritti sopertaa, mutta sai vastaukseksi vain kylmät katseet, jotka sulkivat hänen suunsa nopeasti.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Tavoitteena oma koti
17.12.2014
”Olemmeko me nyt ihan oikeasti tekemässä tämän?” Hermione kysyi vielä viimeisen kerran hänen seisoessaan Dracon kanssa HSBC:n rakennuksen edessä.
”Sinähän sanoit haluavasi omaan kotiin, joten me tarvitsemme asuntolainan siihen. Vai, etkö sinä enää haluakaan muuttaa yhteiseen omaan asuntoon kanssani?” Draco ihmetteli.
”Haluan, haluan tietysti, mutta...” Hermione aloitti.
”Sinua hermostuttaa lainan otto”, Draco lopetti lauseen naisen puolesta. Tämän nyökkäys riitti vastaukseksi. Oikeastaan tämän ilme olisi tehnyt sen jo ilman nyökkäystäkin.
”Se on aivan normaalia pelätä velan kertymistä, mutta yhdessä me pärjäämme kyllä”, Draco sanoi katsoen Hermionea syvälle silmiin.
”Yhdessä”, tämä sanoi ja tarttui miestä kädestä ennen kuin he astuivat yhdessä pankkiin.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Tavoite saavutettu
18.12.2014
“…ja kunhan nyt vain kirjoitatte nimenne tähän, niin asian pitäisi olla sillä selvä”, mies pöydän toisella puolen sanoi, ja Hermione hymyili hermostuneesti.
”Kiitoksia, herra Macmillan, arvostamme todella paljon apuanne!” Draco sanoi suhertaessaan nimikirjoitustaan.
”Olkaa hyvät, tämän takiahan minä täällä olenkin”, virkailija vastasi Hermionenkin allekirjoittaessa paperin.
”Toivottavasti viihdytte täällä!” vaaleahiuksinen mies toivotti lisätessään vielä omankin allekirjoituksensa kauppakirjaan.
”Aivan varmasti viihdymmekin, herra Finch-Fletchley!” Draco vastasi hymyillen leveästi.

Hermione uskalsi hengittää kunnolla vasta päästyään talon pihamaalle ja kahden muun kadottua autoihinsa.
”Huh, olemmeko me nyt oikeastikin muuttamassa tänne?” nainen kysyi silmäillessään takanaan avautuvaa pihamaata.
”Kyllä me taidamme olla”, mies vastasi vetäen Hermionen kainaloonsa.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Rentoutumista Hermionen tyyliin
19.12.2014
Hermione palasi pitkän työpäivän jälkeen takaisin kotiin ja heitti kenkänsä eteisen nurkkaan välittämättä vähääkään, mihin ne sattuivat lentämään. Hän kaipasi rentoutumista ja sitä varten nainen riensikin kohti kylpyhuonetta. Perille päästyään hän tarttui soikeahkon tassuammeen hanaan ja väänsi sen niin suurelle kuin vain suinkin sai. Hermione jätti veden valumaan mennessään makuuhuoneen puolelle kiskomaan ahdistavat vaatteensa. Vaatteet lensivät lattialle, koska ne eivät suostuneet osumaan sängylle, mutta häntä ei jaksanut juurikaan kiinnostaa asia sillä hetkellä.

Hermione palasi takaisin kylpyhuoneen puolelle juuri kun kuuli etuoven kolahtavan ja Dracon huudahtavan tervehdyksensä alhaalta. Nainen vastasi siihen astahtaessaan ammeen höyryävään veteen. Hän kuuli miehen selittävän jotain, muttei saanut sanoista selvää, joten hän sulki silmänsä ja upottautui syvemmälle ammeeseen.

”Täällähän sinä olet”, Draco sanoi hetken kuluttua ja Hermione avasi silmänsä huomaten tämän seisovan kylpyhuoneen oviaukossa. Mies katsoi häntä vihjailevasti päästä varpaisiin ja vaikka normaalisti Hermione olisikin tarttunut tämän sanattomaan ehdotukseen mielihyvin, nyt hän totesi lyhyesti:
”Ei tänään, kulta.”
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis
20.12.2014
Hermionesta tuntui koko päivän siltä kuin hän olisi unohtanut jotain, mutta hän ei saanut millään päähänsä, mitä se jotain voisi olla. Tänään ei kuitenkaan ollut mitenkään erikoinen päivä, ja/mutta kun Dracokaan ei huomauttanut mitään Hermionen unohtelevaisuudesta, nainen antoi asian olla ajatellen, ettei se varmaan olisi mitään kovinkaan tärkeää.

Hermionen kännykän pärähtäessä yhtäkkiä soimaan jokin alkoi taas kalvaa naista, mutta tämä ei edelleenkään tiennyt mikä. Hän vastasi puhelimeen aivan tavallisesti ja toisesta päästä alkoi kuulua heti Ginnyn valitusvirsi, ja nopea vilkaisu Hermionen laukussa olevaan kalenteriin kertoi tämän unohtaneen, että oli sopinut menevänsä Dracon kanssa tuplatreffeille Harryn ja Ginnyn seuraan. Ginny murhaa minut, Hermione ajatteli pakatessaan nopeasti tavaroitaan ja huikatessaan Dracolle käskyn valmistautua.

Tuokiota myöhemmin Hermione ja Draco saapuivat ravintolaan ja tuttu tarjoilija viittasi pariskunnalle pöydän, jossa Harry ja Ginny istuivat jo. Kaksikosta jälkimmäiseksi mainittu näytti kylläkin siltä kuin yrittäisi porata silmillään reikää pöytäliinaan, mutta Hermione kiskoi Dracon kuitenkin perässään näiden luokse.
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Maailman onnellisin mies
21.12.2014

A/N: Ällösuperfluffya tulossa, koittakaa olla hukkumatta! :D
Draco pyöri hermostuneena ja odotti Hermionea. Tämän oli tarkoitus päästä töistä vasta tunnin päästä, mutta mies ei pysynyt enää paikoillaan. Pienenpieni rasia hänen taskussaan tuntui painavan ainakin kilon verran, ellei enemmänkin, vaikkei sen sisällä juuri mitään ollutkaan. Hän oli käynyt aiemmin samaisena päivänä ostamassa rasian ja kauppiaan sanomiset nousivat hänen mieleensä hänen tepastellessaan ympäri olohuonetta. ”Jokainen nainen rakastuu tähän varmasti ikihyvikseen.”

Draco toivoi miehen olleen oikeassa, koska hän ei ollut ihan varma, mitä tekisi sormuksen ollessa vääränlainen. Häntä ei ollut ikinä ennen hermostuttanut näin paljoa, ja nyt hän ravasi olohuoneen lattiaan uraa kiertäessään koko ajan yhtä ja samaa pientä ympyrää.

~*~*~

Talon etuovi kolahti ja Draco oli hypähtää suoraan kattoon innostuksesta. Hän yritti kävellä rauhallisesti etuoven suuntaan, vaikka hänen tekikin mieli ampaista sinne niin lujaa kuin jaloistaan pääsi.
”Kas, sinä olitkin kotona”, Hermione ihmetteli huomatessaan Dracon ovensuussa. Mies ei vastannut tälle mitään, tarttui vain naista kädestä ja talutti tämän perässään ruokailuhuoneeseen. Hän istutti hämmentyneen naisen tuolille edelleenkään virkkamatta mitään, kiirehti keittiöön hakemaan kaapista kuohuviinipullon sekä kaksi kuohuviinilasia ja pysähtyi sitten pohtimaan suunnitelmaansa uudemman kerran.

Kyllä se onnistuu, Draco toisti itselleen ties vaikka ja kuinka monetta kertaa, kaivoi rasian taskustaan ja tipautti sormuksen toisen lasin pohjalle varoen visusti kilistämästä sitä. Mies kaatoi laseihin vielä hiukan kuohuviiniä ennen kuin kantoi ne ja pullon takaisin ruokailuhuoneeseen, missä Hermione odotti näyttäen yhdeltä isolta kysymysmerkiltä. Draco laski ensimmäisenä pullon pöydälle ja ojensi sitten tyttöystävälleen toisen laseista (tarkistaen vielä, että se oli varmasti se sormuksellinen lasi).
”Ehdottaisin maljaa, meille!” Draco sanoi ja oli jo juomaisillaan lasistaan, kun Hermione kiinnitti huomionsa oman lasinsa sisältöön ja oli juuri tiputtamaisillaan sen. Onneksi mies oli varautunut tähän reaktioon ja ehti tarttua naisen lasiin ennen kuin se tipahti Hermionen otteesta. Draco katsoi naista syvälle silmiin ennen kuin laskeutui toisen polvensa varaan.
”Hermione Jean Granger, haluaisitko tehdä minut maailman onnellisimmaksi mieheksi tulemalla vaimokseni?”
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face

Poissa Lilla Myy

 • ei oikein ihminenkään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nescit vox missa reverti
 • Pottermore: SnitchCharm26124
 • Tupa: Puuskupuh
Jokainen voi unohtaa jotain
22.12.2014

A/N: Fluffyn keskelle nyt sitten vähän jotain "tasaisempaa". :D
Hermione odotti innoissaan kotona Dracoa saapuvaksi töistä. Hän ei ollut ikinä kuvitellutkaan voivansa olla näin innoissaan jostain näinkin pienestä asiasta, mutta ei kai kaikkea voi aina tietää. Draco kuitenkin tuli... eikä mitään ihmeellistä tapahtunut.

Koko päivän Hermione odotti jotain erikoista, jonka Draco vetäisi hihastaan. Tämä kun oli tunnettu yllätyksistään, joten nainen ei voinut uskoa tämän jättävän jotain vähänkään romanttisempaa tekemättä, kun sai siihen täydellisen mahdollisuuden. Ehkäpä tämä odotti hänen luovuttavan odotuksensa suhteen ennen kuin päättäisi yllättää hänet. Hermione päätti antaa asian olla vielä iltaan asti ennen kuin tekisi mitään.

Kuitenkin illan saapuessa, kun Draco ei ollut tehnyt elettäkään yllättääkseen häntä, Hermionea kismitti.
”Etkö sinä tiedä yhtään, mikä päivä tänään on?” Hermione vaati tietää.
”En kai, mikä päivä tänään sitten on?” Draco kysyi ihmeissään. Hermione kääntyi nopeasti ympäri ja pamautti makuuhuoneen oven visusti kiinni mennessään. Vasta alhaalla vilkaistessaan kalenteria Draco huomasi, minkä emämunauksen olikaan tehnyt. Hän oli mennyt ja unohtanut ystävänpäivän.A/N2: Joo, tiedetään ystävänpäivä ei ehkä ole varsinainen “merkkipäivä”, mutten halunnut Dracon unohtavan mitään hirveän ‘tärkeää’, jotenjoten... Kestäkää. :D
There's absolutely no way you could make me break
No way to wipe the smile off my face