Kirjoittaja Aihe: Sopivasta ajasta | K12 | HET | Hermione/Severus  (Luettu 231 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Koruto Rini

 • Suklaan suurkuluttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Anna hali!
 • Tupa: Puuskupuh
Sopivasta ajasta | K12 | HET | Hermione/Severus
« : Marraskuu 26, 2014, 20:51:50 »
Nimi: Sopivasta ajasta
Kirjoittaja: Koruto Rini
Beta (1. luku & siitä eteenpäin): Jenna Glent
Ikäraja: K12
Tyyli: Drama, adventure
Paritus: Snarmione eli Severus/Hermione(ehkä pieniä sivuparituksia), het
// "Het" lisätty & paritusmerkintää selkeytetty. :> - R
Vastuunvapautus: En omista mitään, minkä tunnistatte kuuluvan Rowlingille. Mutta kaikki sellainen, mikä on liian sekopäistä :D Rowlingin kirjoittamaksi, kuuluu minulle.
A/N: Kommentit on elämäni :D No ei sentään, mutta onhan niitä kommentteja kiva saada 
Prologi


Hermione Granger ihaili uutta nahkakantista kirjaa, Maailman aika ja sen ihmeet, kirjoittanut Saisa Sekunti. Hermione oli jo pitkän aikaa toivonut samaista kirjaa, joka oli muutama päivä sitten hankittu Tylypahkan kirjastoon. Hän siveli haltioituneena kirjan kantta ja avasi sen varovasti. Yksikään sivu ei ollut vielä rytyssä tai repeillyt, eikä kirja haissut vanhalle, kuten suurin osa muista kirjaston kirjoista. Lisäksi Saisa Sekunti oli luvannut kirjaan kaikkien aikojen mahtavimmat kuvat kelloista ja ajasta. Hermione ei ollut koskaan nähnyt kuvaa ajasta. Se oli yksi niistä lukuisista syistä, minkä takia hän oli halunnut kirjan niin kovasti. Ja koska kirja oli nyt Tylypahkan kirjastossa, Hermionella oli mitä parhaimmat mahdollisuudet lukea se. Siispä hän etsi mukavan ja rauhallisen nurkan kirjastosta, läheltä salaisten kirjojen osastoa. Siellä hän avasi kirjan ja syventyi ajan kiehtovaan maailmaan.
   Hermione oli lukenut kauan. Kellon viisarit kulkivat eteenpäin kohti yhdeksää. Hermione kaansi kirjan sivua ja jäi ihailemaan Big Benin kuvaa. Matami Prillin rykäisy havahdutti Hermionen takaisin nykyhetkeen.
 ”Kirjasto suljetaan”, matami Prilli suhahti.
 ”Ehtisinkö lainaamaan tämän kirjan vielä?” Hermione kysyi ja hymyili ystävällisesti.
Matami Prilli mutisi jotain epäselvää ja käveli pöytänsä taakse.
 ”Nimi?”
 ”Hermione Granger.”
 ”Tupa?”
 ”Rohkelikko.”
Matami Prilli kirjoitti tiedot suureen ruskeean kirjaan, joka oli vasta ensimmäisellä sivulla (vaikka vuosi oli jo lähes puolessa) ja käski Hermionea poistumaan, minkä Hermione teki mielellään: hän halusi mahdollisimman nopeasti lukemaan kirjan loppuun.

Rohkelikon tuvassa Hermione kääriytyi huopaan, joka oli sohvalla takan edessä. Sitten hän avasi kijan siitä kohtaa, mihin oli jäänyt ja jatkoi lukemista tulen räiskyessä takassa. Muutaman luvun luettuaan Hermionen silmiin osui loitsu. Hän kumartui tutkimaan sivua tarkemmin.

Ajastus mementalus – Aikamatkustusloitsu
Loitsu kuljettaa lausujansa ajassa taaksepäin.. Kukaan ei ole testannut loitsua tai palannut kertomaan loitsusta. Tiedot Taikaministeriön, Lontoo, johtopäätöksiä.


Hermione hymähti. Hänen mielessään kuitenkin kyti ajatus. Pitäisikö hänen testata loitsua? Professori Lipetithän oli sanonut, ettei vieraita loitsuja saanut kokeilla. Mutta toisaalta, menneisyydessa voisi oppia paljon. Hetken Hermione mietti ja puntaroi vaihtoehtojaan. Sitten hän kaivoi taikasauvansa kaavun taskusta ja lausui loitsun: ”Ajastus mementalus.”
Maailma pyöri Hermionen silmissä ja hän näki tähtiä. Tuntui kuin jalat olisivat lähteneet alta. Ja sitten Hermione tömähti kiviseen maahan. Hetken hän ehti katsoa ympärilleen ennen kuin vajosi hiljaiseen pimeyteen.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 07, 2015, 21:41:48 kirjoittanut Renefer »
Tokio Hotel <3<3<3

Poissa Koruto Rini

 • Suklaan suurkuluttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Anna hali!
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Sopivasta ajasta | K12 | Snarmione
« Vastaus #1 : Joulukuu 17, 2014, 17:34:54 »
1. luku
Ihmettä kerrakseen
Hermione raotti varovasti toista silmäänsä. Sitten hän sulki sen ja avasi molemmat silmänsä. Hermione tunsi selkänsä alla kylmän ja kivisen käytävän. Yläpuolellaan hän näki tyrmiin johtavat kierreportaat. Olenko pudonnut portaista? Vai miksi pääni on näin pyörällä ja makaan selälläni lattialla? Hermione yritti nousta ylös, mutta parahti tuskasta varatessaan hieman painoa oikean kätensä varaan ja romahti takaisin lattialle ennen kuin pääsi edes kunnolla pystyyn. Ja kuin kiitokseksi hyvästä yrityksestä, hän tunsi oikean säärensä rusahtavan inhottavasti. Hermione ei uskaltanut huutaa apua pelaten, että joku luihuinen tulisi. Siispä hän vain makasi hiljaa paikoillaan tajunnan hämärtyessä hiljalleen. Vaikka hän kuinka yritti pysyä tajuissaan, ajatukset puuroutuivat hitaasti kunnes sekunnissa kaikki pimeni.

Hermione kuuli puhetta ympäriltään. Hän ei jaksanut avata silmiään ja kun hän yritti liikauttaa kättään, hän älähti tuskasta. Puhe taukosi hetkeksi ja Hermione tunsi katseet itsessään. Hitaasti hän avasi silmänsä ja ensimmäinen mitä hän näki, oli sairaalasiipi ja matami Pomfrey. Hermione antoi katseensa kiertää huoneessa olijoissa, ja havaitsi siellä rehtori Dumbledoren ja professori McGarmiwan. Pomfrey ojensi Hermionelle pikarillisen kirkasta, hieman sinertävänvihreää nestettä ja kehotti häntä juomaan sen. Hermionen juotua pikarin tyhjäksi, Pomfrey poistui ja professorit McGarmiwa ja Dumbledore saapuivat Hermionen luokse.
 ”Löysimme sinut tajuttomana liemiluokan edestä”, Dumbledore aloitti ja katsoi Hermionea silmät tuikkien puolikuulasiensa takaa. ”Onko sinulla aavistustakaan, miten päädyit sinne?”
 ”Ei..” Hermione mutisi McGarmiwan epäilevän katseen alla. Kauempaa kuului etäisesti tuttua puhetta.

”Musta päätti taasen kirota minut, Lily”, pojan ääni sanoi. ”En ymmärrä, mitä olen tehnyt hänelle:”
 ”Hän on kateellinen, koska olet häntä parempi liemissä. Äläkä murehdi sitä. Musta on idiootti, aivan kuten Potter ja Piskuilan myös. Ainut järkevä heistä on Remus”; tytön ääni tuhahti. ”Mutta pääset huomenna pois täältä. Nähdään Suuren salin ovilla kahdeltatoista.” Kuului askelia tytön poistumisen merkiksi ja sairaalasiiven ovi kolahti kiinni Poika huokaisi raskaasti.


 ”Neiti..?” McGarmiwa kysyi. ”Voisitteko palata takaisin maanpinnalle?”
 ”Nimeni on Hermione Granger, professori”, Herrmione sanoi.
 ”Mihin tupaan kuulut?” professori Dumbleore esitti suorastaan itsestään selvän kysymyksen.
 ”Olen rohkelikko, profeesori Dumbledore.”
 ”Miksen sitten muista sinua ydeltäkään tunnilta?” McGarmiwa kysyi ihmeissään. Dumbledore katsoi Hermionea sinisillä silmillän. ”Minäkin tahtoisin kovasti tietää, misen ole aiemmin tavannut sinua, neiti Granger”, hän sanoi.
 ”Juuri tuosta haluaisin mahdollisesti puhua kanssanne kahden kesken, professori”, Hermione kertoi.
Dumbledore näytti miettivältä. ”Hyvä on. Tapaamme siis kansliassani huomenna lounasaikaan.” Dumbledore nousi ja lähti. McGarmiwa toivotti Hermionelle pikaista paranemista ja lähti Albuksen perään.

Hetken kuluttua matami Pomfrey palasi vesilasi mukanaan.
 ”Juohan tämä. Se auttaa nukahtamaan”, hän totesi. Hermione mutisi jotain epäselvää ja otti lasin käteensä. Hän tuijotti sitä hetken ja joi sen. Hermionesta alkoi tuntua uniseltä ja pian hän vaipui syvään uneen lasin tippuessa hänen  kädestään lattialle ja hajosi sadoiksi pieniksi sirpaleiksi elinän säestyksellä.
Tokio Hotel <3<3<3

Poissa HelenHopkin

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Sopivasta ajasta | K12 | Snarmione
« Vastaus #2 : Tammikuu 03, 2015, 19:14:03 »
I-H-A-N-A !
Jatkoa mahdollisimman pian :) Tarina eteni sopivalla vauhdilla, ja kuvailua oli mun mieleen tarpeeksi! Pari kirjoitusvirhettä ei haitannut, pidin tästä silti.

//Olen uusi täällä Vuotiksessa ja uusi tässä Potter-foorumi maailmassa, joten mitä tarkoittaa tuo paritus (?) Snarmione?
Tuntuuko sinusta joskus, kuin olisit kyllästynyt elämääsi?
-Kyllä varsinkin menninkäisiä kitkiessä.

Poissa Coco Dream

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Sopivasta ajasta | K12 | Snarmione
« Vastaus #3 : Tammikuu 09, 2015, 13:15:52 »
I-H-A-N-A !
Jatkoa mahdollisimman pian :) Tarina eteni sopivalla vauhdilla, ja kuvailua oli mun mieleen tarpeeksi! Pari kirjoitusvirhettä ei haitannut, pidin tästä silti.

//Olen uusi täällä Vuotiksessa ja uusi tässä Potter-foorumi maailmassa, joten mitä tarkoittaa tuo paritus (?) Snarmione?

Samaa mieltä minäkin.
Silmiini pomppasi muutama pieni virhe, mutta eivät ne haittaa.

Jatkoa pian?
Kivalta kuulostava fiic, mutta tuo Snarmione paritus? Mitäköhän siitäkin tulee??
// A good book is never too long// Succees//

Poissa Koruto Rini

 • Suklaan suurkuluttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Anna hali!
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Sopivasta ajasta | K12 | HET | Hermione/Severus
« Vastaus #4 : Tammikuu 10, 2015, 15:23:54 »
Kiiiitos kommenteista Coco Dream ja HelenHopkin! Laittelen jatkoa heti, kun saan seuravaan luvun betalle jne. Piti laittaa jo tänään, mutta betaamattomat luvut ovat niiin täynnä kirjoitusvirheitä.. ei niitä pysty laittamaan betaamattomina. Toivottavasti jaksatte odottaa :)
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 10, 2015, 21:19:02 kirjoittanut Koruto Rini »
Tokio Hotel <3<3<3