Kirjoittaja Aihe: 3 lumipesua ja maailman kaunein sana (Sirius/OC, S)  (Luettu 163 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Dina

  • Vuotislainen
3 lumipesua ja maailman kaunein sana (Sirius/OC, S)
« : Marraskuu 09, 2014, 17:28:26 »
Nimi: 3 lumipesua ja maailman kaunein sana
Ikäraja: S
Paritus: Sirius/OC
A/N:Juu eli tällaista sitten isäinpäivän kunniaksi.:) Tämä on ensimmäinen fikkini, joten rakentava palaute olisi mukavaa.:3

3 lumipesua ja maailman kaunein sana

Pakkanen nipisteli poskipäitä ja lumi kimalsi kauniisti joulukuisessa illassa. Pieni vihreään toppahaalariin puettu poika kahlasi hangessa polviaan myöten ja huusi:"Et varmasti saa minua kiinni!" Sirius naurahti itsekseen ja hölkkäsi pojan perään, kahmaisi maasta lunta ja antoi pojalleen hellävaraisen lumipesun. Alex vain nauroi syljeksiessään lunta. "Tämä kostetaan!" hän huudahti.
        Sirius juoksi nauraen pakoon ja piiloutui talon nurkan taakse sillä aikaa, kun Alex hieroi lunta silmistään. "Isä, missä sinä olet?" Sirius kuuli poikansa huutavan. Siriuksen rinnassa läikähti lämpimästi vielä neljänkin vuoden jälkeen, kun hän kuuli sanan "isä". Hän muisti, kuinka oli aina kadehtinut Jamesia, kun tämä saattoi sanoa herra Potteria isäksi. Sirius oli aina kutsunut omia vanhempiaan etunimillä ja Jamesin vanhemmat olivat aina olleet hänelle tärkeämpiä kuin hänen omat vanhempansa.
       Myös siloin Sirius oli ollut Jamesille ihan hirveän kateellinen, kun Harry oli syntynyt. Ja kun tämä oli sanonut ensimmäisen kerran "isä". Silloin Sirius oli ajatellut, ettei hän voisi koskaan vakiintua ja perustaa perhettä ja olla yhtä onnellinen kuin James. Mutta kaikki muuttui, kun Sirius tapasi Emilyn.
       Sirius oli niin keskittynyt muistelmiinsa, ettei huomannut Alexin hiipivän viereensä. Hän havahtui vasta, kun Alex kysyi hieman liian viattoman kuuloisella äänellä, saisiko hän tulla syliin. Sirius arvasi, mitä pojalla oli mielessään, mutta nosti silti hänet syliinsä. Silloin Alex työnsi hänen naamaansa kourallisen lunta. "Senkin vintiö", Sirius hymähti ja halasi poikaansa tiukasti. Samassa ovelta kuului huuto:"Sirius? Alex? Missä te olette?" Sirius asteli Alex sylissään esiin nurkan takaa ja näki Emilyn seisovan portailla Annieta pidellen.
       Sirius harppoi heidän luokseen ja kiersi käsivartensa kaikkien kolmen ympärille. "Olette ihan lumisia, kastelette meidät"; Emily naurahti ja painoi päänsä Siriuksen olkapäätä vasten. "Äiti, haluatko yllätyksen?" Alex kysyi, ruskeissa lapsensilmissään sellainen ovela ilme, jonka vain Sirius tunsi. "Tietenkin", Emily hymyili ja sai lapasen täydeltä kylmää lunta naamallensa. Sirius riisui lapasensa ja kuivasi hellästi vaimonsa kasvot. "Isäänsä tullut poika", Emily virnisti hellästi. Sirius hymyili ja halatessaan perhettään vielä tiukemmin hän mietti, miten olikin voinut saada niin ihanan perheen.

Ja isä oli takuulla maailman kaunein sana.
       

Poissa Rantsake

  • Ei mikään surkkimus
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pottermore: SparksWolf20852
  • Tupa: Puuskupuh
Vs: 3 lumipesua ja maailman kaunein sana (Sirius/OC, S)
« Vastaus #1 : Marraskuu 11, 2014, 13:17:17 »
Voi, miten ihana!
Sirius vakiintuneena, vaimonsa ja pienen poikansa kanssa... Otsikon ja alkutietojen perusteella ajattelin, että ois romanttinen rakkaustarina kyseessä, (Srius/OC) ja sit alkutiedoissa puhuit "parituksesta"... Jotenkin teksti oli sen tyylinen, että et varmaankaan tarkoittanut tähän mitään insestin leimaa? Siksi mä jotenkin hämmästyin, kun tajusin tämän Alexin olevankin Siriuksen lapsi eikä poikaystävä. Kirjoitusvirheitä en nyt lähteny mitenkään haravoimaan, mut yks pisti silmään. "Myös siloin Sirius oli ollut..." eli pienen näppäilyvirheen panin merkille. Muuten en ensivilkasulla ainakaan hokannut, mut en kyllä toisaalta ettinytkään..
Mut siis joo! Isyydestä ja ihanista isistä kirjoitetaan ihan liian vähän, vaikka isällä onkin valtaisa merkitys! Tarinanpätkä oli kerrassaan suloinen, nosti hymyn huulille! Kiitos! : )
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Dina

  • Vuotislainen
Vs: 3 lumipesua ja maailman kaunein sana (Sirius/OC, S)
« Vastaus #2 : Marraskuu 26, 2014, 20:46:27 »
Kiitos tosi paljon kommentistasi, Rantsake :)

Olen jo kauan suunnitellut että kirjoitan jonkun pikku tekstin jossa Sirius on isä, ja tosi kiva kuulla että tämä sai hymyn huulille!:)

Ja niin, en tosiaan tarkoittanut tähän insestin leimaa, harmi jos sait aluksi väärän käsityksen! Mutta huippua että tykkäsit ja kiitos vielä kerran kommentoinnista!:)