Kirjoittaja Aihe: Haluton (Harry/Draco, K-12)  (Luettu 160 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Larppastus

  • Vetskarinaama
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Valmiina sankaroimaan
  • Tupa: Luihuinen
Haluton (Harry/Draco, K-12)
« : Heinäkuu 24, 2014, 16:53:42 »
Fikin nimi Haluton
Kirjoittaja Larppastus
Tyylilaji Slash
Ikäraja K-12  //Ikäraja muokattu vastaamaan nykyisiä sääntöjä. -gamma
Paritus Ensimmäinen kunnollinen ilmoitus... Draco/Harry
A/N Luulen että täällä on samat termit kuin Finissä, joten oneshot.

Draco tallusti keittiöön väsyneenä. Hän oli nukkunut liian hyvin. Hiuksety olivat pörrössä ja yöpaita repsotti. Pyöriminen oli yleistä, eikö? Uni oli ollut niin kiinnostavaa, ettei toinen muistanut sitä edes. Draco avasi keittiön oven nähden Harryn pöydässä juomassa kahvia.
"Huomenta", mies kiljahti iloisesti ja hyppäsi ylös halaamaan Dracoa. Vaaleaverikkö oli älyttömän söpö ilmestys väsyneenä ja juuri heränneenä.
"Huomenta", Draco vastasi halauksen seasta puristaen Harrya itseensä päin.
"Haluatko leipää? Voin paahtaa." Harry tarjoutui mutta Draco kieltäytyi.
"Ei kiitos, ei ole nälkä..."
"Mikä on?" Harry kysyi huolestuen.
"Nukuin vaan liian hyvin, olen siis väsyny."  Draco ilmoitti menevänsä suihkuun. Harry jäi yksin keittiöön.

Anteeksi, Harry. Huooh. Päivä on liian väsynyt minulle. Suihkussa on mukava olla. Laah, vesi on kuumaa. Draco ei ajatuksiltaan kuullut, kun kylpyhuoneen ovi aukaistiin ja Harry astui sisään. Vasta kun suihkun ovi avautui, Draco aukaisi suljetut silmänsä ja kohdisti katseensa Harryyn.
"Harry?" mies kysyi kulmakarvat koholla. Harry astui viettelevästi eteenpäin saaden Dracon säpsähtämään hyväksyvästi. Harry tarttui käsillään Dracon käteen ja antoi katseensa voidella Dracon vartaloa. Mustahiuksinen poika painautui henkäilevää blondia vasten ja hieroen heitä toisiaan vasten. Draco voihkaisi, mutta ajatus seuraavan viiden minuutin tulevaisuudesta sai kyllästyneen olo, joten hän työnsi Harryn pois edestään.
"Sori kulta, ei tänään." Draco lausahti terävämmin kuin luuli. Harry näytti hiukan säikähtäneeltä ja loukkaantuneelta. Hetken jälkeen hän aukaisi suunsa.
"Oletko nähnyt Dracoa? Missä hän on?" Draco naurahti ekan kerran sinä päivänä mutta muuttui sitten vakavammaksi.
"Ei, Harry. Tänään ei huvita."

Harry musertui kuullessaan vakavan äänen. Yleensä, siis aina, kun Dracolla oli paha mieli se korjaantui seksillä. Mitä oli käynyt?
"Joten häivy?" lipsahti Dracon suusta. Hänen silmänsä suurenivat appelsiinin kokoisiksi ja hän raapi niskaansa syyllisen oloisena.
"Okei. Minä häivyn." Harry vastasi kylmästi ja lähti suihkusta.

Dracon ollessaan miettiessään tilannettaan kaksi tuntia, hän päätti lohduttaa Harrya ja antaa tälle mitä hän halusi. Nyt Dracokin oli herännyt. Kyseinen mies kulki asunnossa pelkkä pyyhe lantiollaan huhuillen poikaystäväänsä.
"Harry?"

Asunto oli tyhjä. Harry oli tosiaankin lähtenyt. Mutta missä hän oli?
"Hitto", Draco protestoi ja potkaisi seinää, jotapäin oli kävellyt. Harry oli lähtenyt. Hän ei edes tietänyt minne, vaikka niin poikaystävän kuuluisi. Harryn syntymäpäivä 31.7 oli unohtunut.

Kun vaaleaverikkö oli ehtinyt pukeutumaan, kuului oven paukahdus. Dracon sydän hypähti taivaaseen Jeesuksen syleiltäväksi.
"Harry?" hän oli pysähtynyt takkinsa napittamisessa ja kääntynyt ovelle päin. Siellä seisoi märkä Potter. Hiukset olivat kastuneet sateessa, siisti valkoinen kauluspaita oli läpimärkä myös ja puolessa Harryn ylävartaloa. Dracon sydän palautui taivaasta.
"Hyvä jumala", Draco lähestyi Harrya tuntien itsensä kiihottuneeksi. Hän antoi ehdottomasti anteeksi, kuten näytti Harrykin antavan seuraavien minuuttien aikana ja vähän muutakin.

Oops, I did it again, I played with your heart, got lost the game, Oops, I did it again, you think i´m love...

//Korjaa virheitä/ huh, tämä oli kirottu oneshot. Kolme kertaa poistunut./
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 24, 2014, 18:19:59 kirjoittanut gamma »
Valotus näkyy sinisessä, mustassa ei näy mikään - muu kuin minä.