Kirjoittaja Aihe: 3 kertaa, kun Draco kaatui tuolilta | Humor | Dramione | S  (Luettu 173 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ales

  • Fanficcari
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • 24365
    • My life, my party!
  • Pottermore: DreamFlight25004
  • Tupa: Luihuinen
Nimi: 3 kertaa, kun Draco kaatui tuolilta | S
Beta: Finistä löytyy nikillä Onkonälkä
Ikäraja: S
Tyylilaji: Humor
Paritus: Dramione
Yhteenveto: Ja voihan sitä muutakin tehdä, kuin ryhmätöitä...
Disclaimer: Kaikki kuuluu ihanaisella J.K Rowlingille, en saa korvausta
A/N: Osallistuu 3 kertaa kun... ja OTP10 2.0 -haasteisiin sivustolla finfanfun.fi

3 kertaa, kun Draco kaatui tuolilta


I.

Vaalea luihuispoika, Draco Malfoy, istui tyrmissä liemitunnilla. Kalkaros jaaritteli edessä niitä näitä, eikä Dracoa oikeastaan kiinnostanut kuunnella. Hän ei tarvitsisi liemiä tulevaisuudessaan. Hän tiesi jo, mitä hän myöhemmin tulisi tekemään.
Draco ryhtyi keikkumaan tuolillaan tylsistyksissään ja katseli ympärilleen luokassa. Kalkaros loi poikaan paheksuvan katseen, mutta Draco ei jaksanut välittää. Hän käänsi katseensa Potteriin ja hänen seuralaisiinsa. Hän lukitti katseensa Grangeriin ja jäi seuraamaan hänen työskentelyään.
Minun olisi pitänyt tutustua häneen, Draco ajatteli. Hän vaikuttaa mukavalta ja ennen kaikkea, hän on fiksu. Ryhmätyöt hänen kanssaan eivät voisi epäonnistua. Ja voihan sitä muutakin tehdä, kuin ryhmätöitä...

''Malfoy, mitä sä tuijotat'', Grabbe kysyi ihmeissään noustessaan ylös. Draco oli uppoutunut mietteisiinsä ja Grabben kysymys tuli yllättäen. Draco menetti tasapainonsa ja kaatui tuolillaan.

''Pölvästi'', Draco sanoi kiukkuisesti pojalle ja nousi ylös hieroen selkäänsä, joka otti osumaa lattiaan. Grabbe punehtui hieman ja perääntyi Dracon edestä, joka lähti kiukkuisena luokasta.

II.

Draco istuutui naureskellen pulpetin ääreen. Goyle oli juuri kironnut sen Longbottomin. Weasley yritti kostaa, mutta oli kaatunut omiin jalkoihinsa, mistä seurasi punaiset korvat ja verta vuotava nenä. Kömpelys.


''Öh, Draco... Mitä sä teet'', Goyle kysyi hämillään. Draco oli taas ajatuksissaan jäänyt katsomaan Grangerin työskentelyä, eikä huomannut Harryn ja Ronin pientä kepposta, jonka he tekivät kostaakseen, vaikka Draco ei edes ollut syyllinen aikaisempiin tapahtumiin.

''Mitä? Miten niin'', Draco kysyi ja vilkaisi Goyleen, joka istui huomattavasti häntä alempana. Ja nyt Draco huomasi miksi. Pottapotter ja aseenkantaja Weasley olivat loitsineet hänen tuolinsa leijumaan. Draco nappasi taikasauvansa ja samassa Potter poisti loitsun. Tuoli ja Draco tippuivat ja poika kaatui maahan.

Vaikka Draco olikin kiukkuinen ja kostonhaluinen, hän sai tyydytystä siitä, että Potter joutui jälki-istuntoon pilan takia. Hän joutui myös pyytämään Dracolta anteeksi huonoa käytöstään.

III.

''Herra Malfoy, ole hyvä ja lopeta tuo keikkuminen'', Minerva McGarmiwa sanoi kireällä, mutta topakalla äänellä. Draco oli taas päätynyt keikkumaan tuolillaan kesken harjoittelun.

''Jos teillä on tylsää, sinähän voisit opettaa loitsun ja sen toimintaperiaatteet?''
Draco näytti hapanta naamaa, mutta laskeutui alas. Hän vilkaisi Grabbeen ja Goyleen, jotka katsoivat McGarmiwaa suut ammollaan. Idiootit.

''Sitähän minäkin'', professori sanoi ja meni takaisin luokan eteen. Hän kertoi tehtävänannon loppuun ja istuutui sitten pöydän ääreen. Draco nosti jalat pöydälle ja keikahti taas tuolillaan.

''Herra Malfoy'', McGarmiwa karjahti luokan edestä. Draco säikähti ja sen seurauksena kaatui taas maahan.

''Enkös minä sanonut siitä tuolilla keikkumisesta? Katso nyt mitä kävi, rikoit tuolisi. Ole hyvä ja nouse ylös, korjaa tuoli ja lopeta keikkuminen tai voit poistua luokasta'', McGarmiwa sanoi kävellessään Dracon pulpetin vierelle. Blondi nousi ylös maasta kiroten hiljaa itsekseen. Poika nappasi sauvansa pöydältä ja mutisi ''entistus'', ja tuoli korjaantui. Draco istuutui ärtyneesti ja vilkuili ympärilleen. Hän huomasi, kuinka Potter ja Weasley naureskelivat hänelle.
Pellet.
Hey! You just lost The Game.