Velhomaailma ja sen ihmeet > Harry Potterin maailma

Jos saisit tavata 5 HP-hahmoa,niin ketkä/mitkä ja miksi?

<< < (2/6) > >>

Mehujauhepallo:
Itse haluaisin tavata Tom Valedron. Voisin pysäyttää hänet omin käsin ja kysellä kaikkea, josta voisi oppia lisää ja käyttää tietoa hyviin tarkoituksiin.

Harry Potter itsekin olisi mukava tavata.

Rubeus Hagrid on erikoinen ja mielenkiintoinen henkilö, jonka tapaisin mielelläni. Voisin hoitaa hevoskotkia Hagridin kanssa. :DD

Viisi on aika vaikea päättää. Näkisin myös mielelläni Tylypahkan professoreita, mutta niitä on niiin paljon. :)

Dewie:
Severus Kalkaros, ei epäilystäkään. Severus on ollut suosikkihahmojani melkeinpä alusta asti ja yhtälailla alusta asti olen ollut varma, että se on hyvis loppujen lopuksi.

Dumbledore, se on niin viisas ja kaikenlaista kokenut. Olisi kiva vaan kuunnella Dumbbiksen tarinoita ja ottaa oppia.

Lucius Malfoy, se on niin reppana! Lusse tarttee lohdutusta ja minä ihan mielelläni sitä antaisin! Makkarihommien lisäksi olisi toki kiva kuulla Luciuksen mietteitä Kuolonsyöjistä, Voldemortista jne, tekemistään valinnoista.

Gilderoy Lockhart, ennen ja jälkeen unhoitus-loitsun. Mä oon vähän semmonen, jota kiinnostaa kaikki umpipöhköt tyypit, tai siis niihen juttuja on mielenkiintoista seurata ja kuunnella ja samalla miettiä itsekseen, että miten joku voikin olla noin pihalla :D

Viidettä en keksi, mutta se voisi olla vaikka joku sankari-kolmikosta.

Zenzibar:
Hmm, aika paha. Kaikki hahmot ovat niin mielenkiintoisia, että voisin tavata heistä melkeinpä kenet vaan... Top viiteen kuuluisivat varmaankin (ei missään järjestyksessä):

Tom Valedro, ehdottomasti. Nuorena ja vanhana mielellään, mutta jos pitää valita, niin sitten vanhana. Ihan vaan, että pääsis kettuilemaan sille, kun se raukka on niin tyhmä ollakseen niin viisas.

Remus Lupin, joka on ainoa mielenkiintoinen hahmo kelminelikosta, pitää myös ehdottomasti tavata. Yksi parhaista Tylypahkan opettajista, hauska, mielenkiintoinen ja fiksu mies. Tapaamisen arvoinen ehdottomasti.

Albus Dumbledore. Hänet haluaisin tavata ihan vaan siksi, että voisin kerran lyödä häntä turpiin. Jälleen yksi auttamattoman tyhmä mies niinkin viisaaksi henkilöksi. Paljolta harmilta ois säästytty, jos Dumle ois viittiny vähän jakaa suunnitelmiaan muillekin ja olla pikkuisen epäitsekkäämpi. Ja no, olisi myös hauskaa kuulla joku D:n sutkautus livenä.

Luna Lovekiva. Luna on pakko tavata! Sen ihanampaa ihmistä ei varmaan maan päältä löydy ja kerrankin viisas hahmo jossa ei ole hiukkaakaan tyhmyyttä. Ihana Luna toisi varmasti hymyn huulille ja hänestä saisi elinikäisen ystävän.

Sitten On Minerva McGarmiwa ja Molly Weasley. Joo, näistä tulee yhteensä kuusi henkilöä, mut anteeks vaan kun en osaa päättää kumman tapaisin mieluummin (voisin ehkä heivata sen Dumbbiksen turpiin lyömisen ja tavata molemmat...). Molemmat ovat upeita naishahmoja, vahvoja, viisaita ja taitavia. Olisi kunnia tuntea heistä molemmat.

Harkitsin myös Bellan ja Luciuksen laittamista listaan, mutta Lussen haluan tavata vain että pääsisin käsiksi sen upeisiin hiuksiin ja Bella nyt on sekopää, että en ole varma haluanko oikeasti tavata hänet...

Cutiemimi:
Haluaisin nähädä yli kaiken  Dracon,Lunan,Dobbyn,Oljon&Siriuksen

Greenfinch:
Ensimmäisenä mieleeni tulee Luna. Hän on täysin oma itsensä ja uskoo mahdottomiinkin asioihin, mutta huomaa silti pienimmätkin yksityiskohdat. Olisi hienoa viettää aikaa Lunan kanssa.

Dobby. Kukapa -näin yleistäen- ei tahtoisi tavata Dobbya? Voisinpa antaa samalla lahjaksi eriparisukat.:)

Yllätävää, kuinka vaikea onkaan keksiä viisi hahmoa.. Kenties tahtoisin  nähdä myös Hiinokan. Niin suloinen otus.<3

// Hedwig.<3 En tiedä miksi, on vain niin ihana ja KV:ssa se eräs kohta niin surullinen..

Mutta jospa vielä jonkun ihmisenkin keksisin. Viidentenä voisin tavata Fred ja George Wealseyn. (Tiedän, nyt listallani on kuusi hahmoa, mutta eihän kaksosia voi erottaa!) Heidän kanssaan olisi varmasti hauskaa koko ajan.:)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta