Kirjoittaja Aihe: Potteristin inspiraatiota lyijykynän läpi suodatettuna  (Luettu 241 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa AIV-rehu

  • Lupus Tigris
  • Valvojaoppilas
  • *
  • Sukupuoli: Noita
  • Apulannan kasvattama
  • Pottermore: FeatherProphecy121
  • Tupa: Korpinkynsi
Potteristin inspiraatiota lyijykynän läpi suodatettuna
« : Heinäkuu 26, 2012, 21:52:39 »
Muilla osastoilla onkin jo piirrustuksiani. Koska Potter inspiroi aina välillä tarttumaan kynään ja raapustamaan jotain aiheeseen liittyvää, piti näillekin oma topic luoda. Omaksi ilokseni piirtelevä harrastelija olen. Ainakin toistaiseksi kuvat on lyijykynäpiirroksia. Kameran kautta ne siirtyy koneelle. Osa valitettavasti kärsii tästä operaatiosta. Olisihan näitä iso kasa, mutta taidan jättää vanhat kuvat laatikoiden kätköihin ja esitellä vain uusia raapustuksiani. Kommentit on aina ilahduttavia, sisältävät ne sitten risuja taikka ruusuja. :) Käythän kurkkaamassa myös Magistream otustaidettani ja suoraan päästäni kumpuavia teoksia.

Aarnikotka
Tuli mieleeni että voisi piirrellä jonkun Pottermaailmasta tutun otuksen. Ihmeotukset ja niiden olinpaikat kirjasta edestakasin selattuani päätin yrittää aarnikotkan piirtämistä. Siitäkin huolimatta että kotkat on vaikeita piirtää, enkä aikaisemmin ole varsinaisesti osoittanut lahjakkuutta mitä leijonien piirtämiseen tulee.. Nuo seikat huomioon ottaen onnistuin mielestäni kohtalaisen hyvin. :) Ok, voisi tuo olla paaljon parempikin, mutta voisi se olla huonompikin. Sain peräti tehtyä hieman varjostusta. Siivet asettelin tollai osittain auki.

Kuoleman varjelusten merkki
... koru jos tarkkoja ollaan. Potterinspiraationi ensimmäinen purkautuma. Mieleen muistui Ksenofiliuksen koru ja päädyin piirtelemään sellaista. Juu, se mutkitteleva viiva on olevinaan ketju. Ihan onnistunut merkki. Toisaalta varmaan siinä olisi ollut vaikea epäonnistua. Mutta yksinkertainenhan on kaunista.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 26, 2012, 21:57:47 kirjoittanut AIV-rehu »
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta