Kirjoittaja Aihe: Just one time│Petunia│S│  (Luettu 191 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Nirvana

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pottermore: FlightMidnight18471
  • Tupa: Korpinkynsi
Just one time│Petunia│S│
« : Toukokuu 30, 2012, 12:23:59 »
Name: Just one time
Author: Nirvana
Characters/Pairing: Petunia (taka-alalla Lily & Severus)
Genre: angst, oneshot
Fandom: Harry Potter
Raiting: S
Disclaimer: Row-täti omistaa fandomin + hahmot :)
Summary: Petunian angsteja♥

A/N: No niin, finin puolellahan tämä jo on, mutta tosiaan, en tykänny kun Petua syrjitään ja vihataan, ja siitäpäs syntyi sitten tämä. Muistakaapas kommentoida ;)

Just one time

Liikahdin lähemmäs heitä.
Olin varma; etteivät he olleet huomanneet minua, sillä kumpikin jatkoi puhumista heidän maailman jutuista, joihin kumpikaan ei ottanut minua mukaan. Ei edes Lily. Kalkaroksen minä nyt vielä ymmärsin, hän oli paitsi ääliö, myös umpirakastunut minun siskooni.
Mutta me olimme siskoksia, olimme aina jakaneet kaiken. Olimme ihan erinäköisiä, pidimme eri asioista, riitelimme usein, joten mielikuvitus oli ainoa asia, jonka jaoimme yhdessä. Ja nyt Kalkaros oli päättänyt viedä meidän mielikuvituksemme pois, ottaa minun osani leikistä.
Katsoin heitä, ja olin kateellinen. Kalkaros oli muuttanut lapsuuden leikit todeksi, mutta vienyt ne samalla pois minun ulottuviltani. Ja minua pelotti että etääntyisin siskostani. Muistin kuinka Kalkaros oli kertonut Lilylle niistä ankeuttajista, ja oksa oli katkennut päähäni. Lily oli puolustanut minua, mutta minä olin huutanut heille.
Ja sitten Lily oli puolustanut vain tuota poikaa. Ja minä olin jäänyt yksin.
Olinko minä ollut vain sen yhden kerran arvoinen? Oliko hän vain kokeillut, jäänkö minä vielä hetkeksi kärsimään, kun he vievät taikuuden yhä kauemmas minusta, kiusaavat sillä minua? Ehkä.
Ja sitten minä päätin sulkea taikuuden kokonaan elämästäni. Ja se piti sisällään myös siskoni, kaiken hänen elämästään.
Ja olin onnellinen, että tein niin. Sillä muuten olisin vain jäänyt katkerana katsomaan, kun Lily nauroi ja jutteli sen pojan kanssa, teki taikatemppuja, eikä kertaakaan edes vilkaissut minua ja minun kasvoillani häilyvää pettynyttä ilmettä, joka sanoi: Miksen minäkin? Miksi vain Lily? Olenko minä niin huono, niin epäonnistunut?
Jos olisin tehnyt niin, elämäni olisi varmasti ollut silkkaa kärsimystä ja itkua. Näin sain kokea edes sen hetken ilon, vaikka kaikki lapsuus ja sen ilo ja taika jäikin taakse. Näin oli parempi.
Saihan niin aina uskotella.

A/N2: Ja kiitos tositosipaljon lukemisesta♥
Yritä välttää tulemasta kykloopin syömäksi - ihmisliha aiheuttaa näille olennoille vakavia vaivoja eikä auta näiden suojelussa.
-Monsterologia 2008

Poissa Prosper

  • Vuotislainen
  • Tupa: Tuvaton
Vs: Just one time│Petunia│S│
« Vastaus #1 : Heinäkuu 07, 2012, 21:36:58 »
Pidin otsikosta, sait sen hyvin liitettyä tekstiin. Muutamat lauseet olivat tönkköjä esim. tämä pisti ikävästi silmään: Muistin kuinka Kalkaros oli kertonut Lilylle niistä ankeuttajista, ja oksa oli katkennut päähäni. Hieman hiomista siis tietyissä kohdissa.

En oikein pysty samaistumaan Petuniaan ja hänen suruihinsa (vain minun vikani). Jotenkin aika ja erilaiset tapahtumat jäivät vaivaamaan. Tämä oli osittain kuvattu kuin aikuisen rouva Dursleyn näkökannasta, mutta samalla tässä oli jotain niin lapsekasta, että en oikein tiedä miten asiaa tulkita. Nämä erotukset olisivat saaneet olla erottuvampia.

Pidin lopusta ja teksti oli sinällään ihan kiva, Petuniasta ei hirveän usein kirjoitella. Ehkä teksti hieman syvempänä olisi tehnytkin vaikutuksen, nyt se oli hivenen liian pinnallinen. :) Harjoitus kuitenkin auttaa ja pidin kyllä paljon tästä ideasta.

Poissa Nirvana

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pottermore: FlightMidnight18471
  • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Just one time│Petunia│S│
« Vastaus #2 : Elokuu 18, 2012, 13:02:50 »
Prosper Kiitos:) Nyt ihan ensimmäiseks, anteeks että vastauksessa on kestäny näin kauan... Juu, täähän oli tämmönen kello kahelta yöllä kirjotettu teksti, ja vähän sieltä korjailinkin jo silloin, muttamutta, sinne jäi niitä kummallisuuksia vielä:) enää en kuitenkaan uskalla tähän koskea :D Mutta niin, kiitos paljon kommentista, piristi päivää nyt ja silloin kun sen ekan kerran luin :))
Yritä välttää tulemasta kykloopin syömäksi - ihmisliha aiheuttaa näille olennoille vakavia vaivoja eikä auta näiden suojelussa.
-Monsterologia 2008