Kirjoittaja Aihe: Siriuksen iskupäiväkirja (K-12, L/J, Kelmit/OC Luku 21/26 tullut 7.12)  (Luettu 1271 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ginskukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Siriuksen iskupäiväkirja (K-12, L/J, Kelmit/OC Luku 19 tullut 12.9)
« Vastaus #25 : Marraskuu 24, 2012, 18:52:59 »
Ihana fikki. Kirjoitat kivasti ja tätä on kiva lukea. Teksti on niin sujuvaa ja mielenkiintoista ja kirjoitusvirheitäkään en huomaa. Juoni on kiva,itse tykkään todella paljon erilaisista Kelmi-ficeistä. Itse luin tästä kaikki ilmestyneet luvut putkeen, sillä en kyennyt lopettamaan lukemista. Juoni ja luvut olivat vain liian kiinnostavia. Odottelen jatkoa enemmän kuin innoissani.

Hmmh... Aikas sekava tämä, eikä ollenkaan rakentava, muttah. Toivottavasti tämä kommentti kelpaa.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 24, 2012, 19:00:48 kirjoittanut Ginskukka »

Poissa Mini

 • ღ ѕɑɑ∂ҽℱɑɱɪℓɣ ღ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • En ole tyhmä, hullu vain
 • Tupa: Mary Sue
Ginskukka Ihanaa, että joku pitää ficistäni niin paljon, että lukee kaiken putkeen ♥ Kiitos sinulle kommentistasi n_n

ilmiskooppi Itsekkin pidän Siriuksesta paljon ♥ Kiitos kommentista :)

A/N halloota ihmiset! :D Tällä kertaa jatko venyi taas yli kuukauden ja joulukuutakin jo eletään, mutta nyt jatkoa teille annan :D Ja ainiin! Lukuja tulee olemaan 26 + epilogi eli loppusuoralla ollaan :) (ps. Musta ei ole pahiskijottajaksi D: )


Luku 21 Turha luulo siskosein


Aika kului Jamesin mielestä hitaasti. Eikä poika ollut ainoa, joka oli sitä mieltä. Melkein koko luokka vilkuili kelloa, joka näytti pysähtyneen. Että taikakausien historian tunti osasi olla rasittava, kun joutui kuuntelemaan kaiken maailman tarinoita. Ehkä ne olisivat kiinnostavia, jos niitä ei lukisi noin tylsästi.
"Maahissota vuodelta 1742 on jäänyt varmaan kaikkien mieleen, niin siirrytään vuoden 1756 vuoteen, jolloin maahiset sopivat rauhan. Rauhanneuvottelussa oli mukana 50 000 maahista ja heidän nimensä olivat..." Professori Binns selosti yksitoikkoisella ja kuolettavan tylsällä äänellä. Sirius kuorsasi Jamesin vieressä. Lily vilkaisi Siriusta murhaavasti, mutta Sirius ei tätä tiennyt.

"HERÄÄ PAHVI!" James karjaisi Siriuksen korvaan, ja Sirius nousi nopeasti ylös ja katsoi Jamesia unisesti.
"Loppuiko tunti jo?" Sirius kysyi ja vilkaisi tyhjää luokkaa.
"JO?! Kymmenen minuuttia sitten. Mutta se oli varmaan tylsin tunti pitkään aikaan", James sanoi ja lähti pois luokasta Sirius vanavedessään.
"No mutta sehän on mukavaa!" Sirius totesi hullu virne kasvoillaan.
"Oletko nyt varmasti kunnossa?" James kysyi.
"ELÄMÄNI KUNNOSSA!" Sirius julisti ja levitti käsiään. Kädellään hän huitaisi neljäsluokkalaista puuskupuhtyttöä kasvoihin. Tyttö läppäisi Siriusta kasvoihin, joka aiheutti sen, että poika kompastui omiin jalkoihinsa ja kaatui naamalleen lattialle. James meinasi tikahtua nauruun.
"Naura vaan! Odota vain kun saan sinut kiinni!" Sirius sanoi ja nousi ylös lattialta. James lähti yhä nauraen juoksemaan portaita ylös, ja Sirius lähti hänen perään.

Huispaustreenit olivat juuri alkamassa ja James kiiruhti pää kolmantena jalkana kohti ulko-ovea. Ovella seisoi joku, ja tämä joku odotti jotakin. James hidasti tahtia ja tunnisti tytön. Lily Evans nojasi ulko-oveen ja käänsi katseensa Jamesiin ja sitten kenkiinsä. James käveli tytön luokse ja meni hänen viereensä nojaamaan oveen.
"Lily, ketä sinä odotat?" James kysyi jonkin ajan kuluttua.
"Itse asiassa en odota ketään", Lily sanoi. Hän ei tiuskinut tai huutanut tai käskenyt Jamesia kutsumaan häntä sukunimellä. Oli hetken hiljaista. He vain nojasivat oveen ja kuuntelivat hiljaista tuulta, joka humisi kauniisti.
"Lily, tulisitko katsomaan huispaustreenejä?" James kysyi viimein.
"Miksipäs en..." Lily vastasi ja lähti Jamesin kanssa huispausareenalle, jossa muut pelaajat odottivat.

Lily huomasi Elisabethin katsomosta. Hän nousi portaita ylös toiselle tasanteelle, käveli iloisen Elisabethin luokse ja istuutui tämän viereen.
"Sinä ehdit nähtävästi jo tänne", Lily hymyili Elisabethille, joka hymyili takaisin.
"Tietysti, tietysti", Elisabeth sanoi ja käänsi katseensa Jamesiin, joka kertoi ohjeita pelaajille.
"Jason. Sinun on paras olla sitten hyvä pitäjä. Tämä on ensimmäinen vuoteni kapteenina ja en halua huonon kapteenin leimaa huonon pitäjän takia. Yhtään kaatoa ei saa mennä sinun maalistasi läpi. Onko selvä?" James lateli tärkeällä äänensävyllä. Jason nyökkäsi ja nousi ilmaan.
‎"Darwin ja Nelly, joukkueemme kaksi jahtaajaa minun lisäkseni. Harjoittelette tänään ilman minua. Darwin saa opettaa Nellylle kikkoja. Ja muistakaakin tehdä ainakin yksi maali", James selosti.
"Mutta jos Jasonin pitää torjua kaikki, ja meidän saada maali... Sehän on mahdotonta!" Darwin totesi ja Nelly nyökkäsi merkiksi, että oli samaa mieltä.
"Mutta sehän on teidän ongelma", James totesi ja jatkoi matkaansa.
‎"Sirius ja Kathy. Te olette jo konkareita, joten ohjeina on, että älkää tappako ketään", James sanoi ja vilkaisi Siriusta. Sirius vain virnisti takaisin.
"Eli aloitetaan lämmittelyllä. Sirius ja Kathy lyövät ryhmyjä pelaajia kohti ja pelaajat väistelevät niitä. Onko selvä?" James kysyi ja sai vastaukseksi hyväksyvää muminaa. He nousivat ilmaan. James jäi alas katsomaan ja huutamaan ohjeita.

Lily ja Elisabeth istuivat katsomossa ja katselivat alas Jamesiin, joka opasti pelaajia. Yhtäkkiä kaikki muut paitsi James nousivat ilmaan. Lily kääntyi hätääntyneenä Elisabethin suuntaan.
"Perutaan tämä!" Lily huudahti.
"Lily, alatko sinä jänistämään?" Elisabeth kysyi ja virnisti Lilylle.
"JOKU VOI LOUKKAANTUA, JA SE ON MEIDÄN SYYMME!" Lily huusi, mutta kukaan muu ei kuullut sitä kuin Elisabeth, joka vain hymyili ilkeästi.
"Turha luulo siskosein. Et voi enää perääntyä", Elisabeth sanoi ja kääntyi katsomaan harjoituksia. Juuri sillä hetkellä Sirius löi ryhmyä, ja pojan maila katkesi. Sirius kirosi kovaan ääneen, eikä huomannut ryhmyä, joka osui häntä takaraivoon. Sirius kellahti luudalta ja tippui alas. Kukaan ei tehnyt mitään. Kaikki olivat liian shokissa ja vain katsoivat tippuvaa Siriusta. Lily ponkaisi ylös ja taikoi tyynyjä Siriuksen alle juuri ennen pojan osumista maahan.
"KATSO NYT!" Lily huudahti Elisabethille ja osoitti Siriusta, joka makasi hiljaa paikallaan. James juoksi Siriuksen luokse ensimmäisenä.
"Lily olet oikeassa. Ehkä tämä oli liian paha", Elisabeth totesi ja juoksi Lilyn kanssa alas muiden luokse.

Kaikki pelaajat olivat kerääntyneet Siriuksen ympärille, joka makasi yhä liikkumattomana.
”Mikä Siriuksella on?” Lily kysyi Jamesilta, joka ei kääntynyt katsomaan tyttöä vaan katsoi yhä parasta ystäväänsä.
”Ehkä aivotärähdys. Ja jalka on ehkä poikki. Onneksi ei sen pahempaa. Kiitos sinun Lily”, James sanoi ja kääntyi katsomaan Lilyä. Lily tunsi kyynelten tulevan, eikä edes estellyt niitä. Mitä he olivat ajatelleet? Lily oli yleensä se viisain. James halasi Lilyä, joka halasi poikaa takaisin. Muut vain katsoivat Siriusta. Yhtäkkiä Kathy juoksi paikalle matami Pomfrey perässään.
”Tietä tietä! Minä tiesin alun alkujaankin, että huispaus on todella vaarallista ja varasin ainakin kolme petiä, siltä varalta, että joku loukkaantuu”, matami voivotteli ja taikoi paarit johon Sirius nostettiin. Kaikki katsoivat hiljaa Siriusta ja matami Pomfreytä.
”Joukkue! Jatketaan harjoituksia!” James sanoi ja muut olivat jo menossa ilmaan, mutta Lily esti sen.
”Joku on turmellut ja sabotoinut tavaroitanne”, Lily sanoi, ja Elisabeth nyökkäsi.
”Ja me tiedämme kuka ja ketkä”, Elisabeth jatkoi. Kaikki katsoivat tyttöjä ihmeissään.
”Luihuiset”, Darwin sylkäisi.
”Ei. James…” Lily aloitti ja kääntyi katsomaan Jamesia.
”Me teimme sen”, Lily sanoi ja osoitti itseään ja Elisabethiä.
”Melissa ja Camilla olivat mukana”, Elisabeth jatkoi, sillä tyttö ei halunnut olla ainoa syyllinen Lilyn lisäksi. James otti kiinni edessään olevan Lilyn hartioista.
”Miksi? Miksi, Lily, miksi?” James kysyi.
”Selitän kohta, mutta sinun kannattaisi lopettaa nämä harjoitukset”, Lily sanoi ja vilkaisi muita pelaajia, jotka olivat kuunnelleet Lilyn, Elisabethin ja Jamesin sananvaihtoa.
”Joukkue! Kuulitte kyllä voitte painua suihkuun!” James kailotti ja jäi odottamaan, että kaikki olivat jo pukuhuoneissa. Sen jälkeen poika kääntyi Lilyn ja Elisabethin puoleen.
”Miksi?”
”No koska…” Lily yritti aloittaa, mutta ei tiennyt mitä sanoa ja kääntyi katsomaan Elisabethia.
”Koska halusimme kostaa teille”, Elisabeth sanoi suoraan. James oli ällikällä lyöty. Miksi ihmeessä? Ei sillä, että Kelmit eivät ikinä olisi olleet pahoja, mutta mikä sai tytöt kostoa tekemään?
”Minkä takia?” James kysyi.
”No, koska te ette usko, että emme kykene siihen”, Lily sanoi. James kurtisti kulmiaan.
”Milloin muka?”
”Mieti vähän”, Elisabeth sanoi.
”Ai niin! Silloin. Yhäkin siitä asti?” James kysyi.
”Tietysti! Pääsemmekö mukaan?” Elisabeth kysyi toiveikkaana.
”Me mietimme asiaa. Sitten kun Sirius on pääsyt pois sairaalasiivestä”, James vastasi ja hymyili jo vähän.
”Eikös kapteenin kuuluisi jo mennä pukuhuoneisiin puhumaan seuraavista treeneistä?” Lily kysyi.
”Itse asiassa kyllä”, James sanoi ja käveli pukuhuoneeseen. Lily katsoi Elisabethia. Kosto oli ensin epäonnistunut, mutta sitten ehkä jopa onnistunut.
Olipa kerran pikku nyyti nyytiäinen,
hän ihan yksin asui taloaan
ja talo oli myöskin yksinäinen.
Siis kaksin kerroin yksin peloissaan.

Poissa Ginskukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Oijoi, ihana luku. Tyttöjen epäonnistunut kosto oli ihan mahtava. Ja Siriukselle oli oikein saada ryhmystä takaraivoonsa. Ei minulla ole mittään Siriusta vastaan, mutta siis niin. Joo... Tota rakentavaako tähän piti vielä saada?? Ei taida onnistua, kun en mistään kieliopillisesta jutusta tai olemattomista kirjoitusvirheistä ala sanomaan. Mutta joo... Toivottavasti tämä sekava kritiikitön kommentti kelpaa sinulle. Jos ei, niin voin minä sen rakentavankin puolen kehittää. :3 Ihana luku ja mahtava fikki ja, ja odotan uutta lukua taas todella paljon.

Poissa Sezzie

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Kirjablogi Lumiset kuusenoksat
 • Pottermore: LumosMist27611
 • Tupa: Korpinkynsi
Luin kaiken putkeen ja sain kyllä niin hyvät naurut :D Alussa tekstin seuraaminen oli hankalampaa, koska pilkutusvirheitä oli aika paljon eikä kerronta ollut niin sujuvaa, mutta tekemällä oppii! Mitä pidemmälle luin, sitä miellyttävämmäksi teksti tuli lukea. Myös hahmot ovat syventyneet ja parantuneet kiitettävästi fikin aikana. Tykkään monitasoisesta juonesta - ihan kuin oikeassa elämässä, tekstissä viedään enemmän kuin yhtä asiaa kerrallaan eteenpäin. Viime julkaisusta on jo pitkä aika, mutta jos satut näkemään tämän, Mini, niin musta olisi kiva, jos julkaisisit loputkin:) Lukisin mielelläni. Kiitos hauskasta lukukokemuksesta!

//Piti vielä sanoa, että rakastan sun luvun nimiä!! Koko fikin nimi kuulosti houkuttelevalta ja joka luvun nimi jatkaa laatua. Ne on parhaita! :D
Proud of me, that's the only way I want you to be, look at me and love what you see...
-Christina Perri

Poissa Tähtisydän

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hyvää päivää!

Oikein kiva ficci, lukujen nimet ovat ihania ja ficinkin nimi on kiva. Pilkkuvirheet jäi häiritsemään, samoin muutama muu kirjoitusvirhe, mutta antaa niiden olla. Hahmot ovat loistavia, rakastan Siriuksen antamia oppitunteja Remukselle. (Ne niin vois ajautua suhteeseen tosta tilanteesta. ^^) Kerronta ja dialogi ovat ihan sujuvia, mutta joku tässä nyt vähän häiritsee. Ei mitenkään pahalla, en halua loukata sinua, mutta jokin pienen pieni seikka ei loksahda paikalleen. Muuten hieno ficci ja luin koko homman yhdeltä istumalta. Jatkoa vain, niin kommenttejakin saat lisää.
"Minä siedän kyllä raakaa voimaa, mutta raaka järki on aivan sietämätöntä."

Poissa Lumottu Kirja

 • Haaveista tupruava
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: RiverSilver16420
 • Tupa: Rohkelikko
Tässä tosiaankin on mukana hyvää huumori ainesta :D.
Muutamia kirjoitusvirheitä ja pilkkuvirheitä, mutta aika sujuvaa tekstiä ja ihana ficci. Enhän minäkään täydellistä tekstiä kirjoita, mutta kyllähän ihmiset ymmärtävät, että virheellistä tekstiä on ärdyttävä lukea. Juu, ihana ja hauska tarina vaikkakin kelmit ovat erilaisia minkälaiseksi minä heidät mietin, mutta sopivat tähän ficciin täydellisesti. En pysty olemaan nauramatta joissakin kohdissa :>.

Haluaa lisää, lisää! :)

Poissa katjuska

 • ainoa laatuaan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Todella hyvä fikki! Ei muuta.sanottavaa kuin jatka.
"In 900 years of time and space I’ve never met anyone who wasn’t important"- The Doctor