Kirjoittaja Aihe: Mahtava Veesus (S, Severus/Lily, humour(?), Randomfic)  (Luettu 200 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Semmé

 • Sievä Sivetti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Bumtity Bumtity Bum! My life for you!
 • Tupa: Luihuinen
Mahtava Veesus (S, Severus/Lily, humour(?), Randomfic)
« : Heinäkuu 21, 2011, 01:37:13 »
Nimi: Mahtava Veesus
Pairing: Severus/Lily
Ikäraja: Sallittu
Genre: yrittää olla jonkinsortin humour tai jotain
Summer: Heidän oli alunperin pitänyt vain kehitellä viaton loitsu, jolla Severuksen selkäkipu olisi saatu parannettua, mutta toisin kävi.A/N: Mjooooooo ;D Oli nyt iha pakko kirjottaa tällane iha randomficci :D Idea tuli jostain keskusteluistani ihmissuden kanssa.. Tämän tarkoituksena ei ole mollata Jeesusta Kristusta saatika severusta, ja toivon, ettei tämä loukkaa uskovaisia.
Aamen.

Huom! Tämä on tosi väsyneenä kirjoitettu joten laatu on mitä on ;D


---

   ''Lily tämä ei ole hauskaa!" Severus huudahti epätoivoisena, mutta punapää ei saanut hekotustansa lopetettua. Poika oli oikeasti syvästi suuttunut tälle, ei sen pitänyt niin mennä.
   "Katso nyt! Lily, elämäni on pilalla!" Severus läiskäsi lehden naisen eteen, joka yritti tosissaan rauhoittaan itseään ja pyyhki kyyneleitä silmäkulmistaan.
   "Vessu rauhoitu.." ´
   "Älä kutsu minua niin!" Mustahiuksinen poika parahti kävellen turhautuneena ympyrää, "Tuosta nimestähän kaikki paha sai alkunsa!"
   "Ve-.. Sev, sinä nyt vähän liioittelet asioita, ei se nyt niin kamalaa ole." Lily käveli hysteerinen pojan luo, jonka silmistä paistoi epätoivo.
   "Vai ei ole. Ole kiltti ja lue minulle tuo otsikko ääneen ja sano sitten uudestaan." Severuksen ahdinko hymyilytti naista joka otti lehden pöydältä, vaikka oli lukenut sen jo sadat ja tuhannet kerrat.
   "Uusi Messias! Mahtava Veesus on saapunut keskuisuuteemme.." Lily ei pystynyt lukemaa pidemmälle vaan joutui laittamaan lehden naamansa eteen, ettei olisi purskahtanut uudestaan nauruun. Hänen ja Severuksen kokeilut olivat menneet hieman poskelleen, ja nyt kaikki velhot kumartelivat poikaa minkä kerkisivät. Heidän oli alunperin pitänyt vain kehitellä viaton loitsu, jolla Severuksen selkäkipu olisi saatu parannettua, mutta toisin kävi.
   "Severus, me selviämme tästä." Lily laski kätensä itseään päätä pidemmän pojan olkapäälle.
   "Me?! Eivät ihmiset sinun jalkojasi suutele ja pyydä antamaan näköänsä takaisin!" Poika pyöritti päätään ja istui dramaattisen raskaasti lattialle. Lily huokaisi ja katsoi huvittuneena Severusta, jolle tuo asia tuntui olevan ylitsepääsemätöntä.
   "Mutta eikö se ole edes vähän mukavaa kun sinusta tulee velhojen elämäntapa ja että sinusta kirjoitetaan kirja?" Tyttö tarkoituksella ärsytti Severusta, joka katsoi häntä pistävästi.
   "No mitä jos me vaikka ilmiintyisimme jonnekkin kauas siksi aikaa kunnes ihmiset unohtavat uuden messiaansa?" Punapää laskeutui Severuksen tasolle, jonka silmät alkoivat loistaa ehdotuksesta.
   "Unohtavatkohan kaikki sen tuosta vain?" Poika kysyi mietteliäänä ja katsoi Lilyä kuin pikkulapsi.
   "No, katsotaan. Yritetään sitten jotai muuta jos tuo ei tehoa." Punapää sanoi hymyillen ja nousi ylös, Severuksen tullessa perässä.
   "Mutta minne ilmiinnymme?" Severuksen hymy laantui hieman ja Lily kohtautti harteitansa.
   "Minä ilmiinnyn.." Tyttö aloitti ja otti poikaa kädestä kiinni. Severus tunsi painetta ja tajusi vasta kaatuessaan, että olivat juuri ilmiintyneet.
    "..Aina vähän minne sattuu." Lilyn iloinen ääni puhui jossai kaukaa ja Severus avasi varovasti silmänsä. Poika oli saada sydänkohtauksen nähdessään yllään jotain sinistä ja hän hyppäsi voimalla ylös ottaen sauvan esiin.
   "Mi-mikä tuo on?" Severus kysyi hädissään ja osoitti sinistä elukkaa sauvallaan.
   "Rauhoitu, se on vain lehmä." Lily naurahti ja otti sauvan pojan kädestä, "Jästit saavat niistä maitoa."
   "Eivät nuo lehmät kauhean eloisilta otuksilta vaikuta. Oudon värisiäkin." Severus irvisti oliolle, joka vain tönötti liikkumatta paikoillaan.
   "Hassu, ei tuo ole oikea." Lily virnisti, käveli lehmän viereen ja koputti sen kylkeä, mikä aiheutti onton äänen. "Se on vain patsas"
   "Miten patsaat voivat tuottaa maitoa." Nyt pojan kasvoilla oli hämmästyneen epäuskoinen ilme, jolle punapää vain naurahti.
   "Tule, jotkut jästit eivät katso hyvällä, jos heidän satoaan tallotaan." Tyttö käveli vieressä olevalle tielle ja Severus seurasi vilkuillen välillä sinistä otusta, joka karmi poikaa.
   "Mihkä sinä meidät oikein ilmiinnytit?" Severus kysyi katsoen ympärilleen.
   "En itseasiassa tiedä. Ajatuksissani oli kai joku kaukainen paikka.Ehkä.." Punapään höpötksen keskeytti hahmo, joka juoksi korkokengissä heitä kohti ja pysähtyi vähän matkan päähän.
   "Voisimme kysyä tuolta." Lily käveli varovasti paikalle juokseen tytön luo, joka tasaili hengitystään. Tällä oli blondit, puolipitkät hiukset ja päällään tuubitoppi ja mikroshortsit.
   "Anteeksi neiti" Lily aloitti varovasti ja sai tytön kääntymään säpsähtäen heitä kohti.
   "Missä me olemme?" Punapää kysyi hämmentyneen oloiselta tytöltä.
   "Velaatassa," Blondi vastasi ja käänsi katseensa takaisin tulossuuntaansa.
   "Missäpäin maailma se  on?" Lily jatkoi kyselyitään, mutta tyttö ei selvästikkään ymmärtänyt hänen ksymystään, vaan tuijotti typertyneenä kaksikkoa.
   "Anteeksi, en ole hyvä englannissa." Tämä sanoi sitten hassulla englannilla, mikä sai Severuksen naurahtamaan.
   "Onko Velaatta maa?" Lily ajatteli ensin varmistaa sen, sillä eihän tuo tyttö pakosti tiennyt, että he eivät tienneet missä maassa sijaitsivat.
   "Ei?" Blondin huulille nousi pieni hymy.
   "Velaatta on Suomessa." Tämä jatkoi ja alkoi sitten viittomaan kuin hullu tulevalle bussille.
   "Kiitos." Lily huikkasi tytölle, joka astui bussiin, muttei tainnut kuulla sitä.
   "Tulihan selvyys siihenkin, sain meidät junailtua Suomeen." Punapää kääntyi Severuksen puoleen aurinkoisena, mutta poika kohotti kulmiaan kysyvästi.
   "Missä tämä Suomi sitten oikein sijaitsee? Afrikassa?" Poika kysyi ja sai Lilyn kasvoille hämmästyneen ilmeen.
   "Etkö tiedä missä Suomi sijaitsee?" Punapää puhui kuin sen tietäminen olisi kuulunut yleissivistykseen.
   "Taino mistä sinä velhoelämää elänyt mitään tiedät." Lily naurahti hyväntahtoisesti saaden Severuksen kuitenkin hymähtämään hieman loukkaantuneena.
   "Mitä me täällä muuten aiomme? Ei meillä ole paikkaa minne mennä?" Poika kysyi saaden Lilynkin katseen mietteliääksi. Tyttö meni istumaan pienelle, punaiselle maitolaiturille heidän vieressään.
   "En tiedä, voisimme kai vähän kierrellä täällä. On niin kaunis sääkin." Punapää ei muuta tuntunut keksivän ja lähti sitten kävelemään suuntaan, josta blondi tyttö oli hetki sitten juossut. Severus ei pitänyt ajatuksesta yhtään, mutta ei halunnut jäädä siihenkään ja tiesi, ettei saisi Lilyn päätä käännettyä, jos tämä jotain päätti.
   
   Kaksikko käveli hiljaisuuden säestämänä kahden metsän reunustamaa tietä pitkin ja pian oikealla puolella näkyi keltainen talo ja järvi. Lily tuntui innostuvan tuosta ja lähti kävelemään ripeämmin, josko näkisi järven paremmin, turhautuneen pojan löntystäessä perässä. Oli aivan liian kirkas päivä hänelle, Severus olisi ollut mieluummin omassa tuvassaan sillä hetkellä.
   "Katso!" Punapää hihkaisi metsien muututtua pelloiksi ja oikealla avauduttua järvimaisema Lily pysähtyi ihastelemaan tuota näkyä. Tyttöä oli aina tuo maa kiinnostanut, juuri noiden kauniiden maisemien takias.
   "Hienoa on, voisimmeko jo palata?" Severusta alkoi todenteolla kyllästyttämään tuohon kirkkauteen ja peltoihin.
   "Haluatko jo takaisin palvottavaksi?" Lily kysyi virnistäen.
   "Mitävain mieluummin kuin täällä harhailu." Poika huokaisi ja tyttö otti hänen kädestää kiinni varoittamatta. Taas Severus tunsi painetta ja kaatui maahan, joka oli tälläkertaa kovempi.
   "Au, voisit hieman varoitella, kun teet noin." Poika nousi huoneensa kovalta lattialta, ja tajusi vvasta sitten, että he olivat ilmiintyneet keskelle Suurta Salia, jossa oli ruokatunti menossa. Severus käänsi murhaavan katseensa Lilyyn. Kaikki mulkoilivat kaksikkoa erittäin ilkeästi ja Severus hiipi Lilyn viereen.
   "Katso, he ovat unohtaneet." Poika kuiskasi tyytyväisenä, kun kukaan ei tullutkaan suutelemaan maata hänen jalkojensa alla.
   "Tai sitten tarina on kääntynyt jo siihen vaiheeseen, että he haluavat ristiinnaulita sinut." Lily kuiskasi naurahtaen ja lähti sitten juoksemaan pois Suuresta salista Severuksen kipittäessä perään.
   
   "Lily tiedätkös mitä?" Severus kysyi heidän makoillessa hänen sängyllään.
   "No?" Tyttö käänsi katseensa poikaan, joka tuijotti kattoa.
   "En enään ikinä pyydä sinulta apua selkävaivoihini."
”Teidän lakinne ja oikeutenne, ha, ha, ha, ha.  Niitähän minun pitikin ampua.”
-Homsantuu

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mahtava Veesus (S, Severus/Lily, humour(?), Randomfic)
« Vastaus #1 : Heinäkuu 21, 2011, 01:58:10 »
*Reps:D

Kokosit sitten sinisestä lehmästä ja Veesuksesta aikas hemmetin hauskan ficin:D
Tää oli tosissaan hauska^^ Hyvä Tsukiiii :DD

Mietin vähän tuota otsikkoa silmäillessäni että onko tässä ficissä myös kolme metrinen parta mutta ei näkynyt vilaustakaan:D

Ps. Selkäkivut on ikäviä >:O

-Ihmissusi^^

Poissa Semmé

 • Sievä Sivetti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Bumtity Bumtity Bum! My life for you!
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mahtava Veesus (S, Severus/Lily, humour(?), Randomfic)
« Vastaus #2 : Heinäkuu 21, 2011, 19:58:04 »
No pakkohan suuresta Veesuksesta ja sinisestä lehemästä oli ficci kirijottaa!! ;oo ;D Tuli siit kauhee visio ku siivoilin >:D Hetken mietin  uskaltaako tänne tunkee, mut päätimpä laittaa ;D
No hyvä jos jotenkin olin hauskuudessa onnistunut, hauska tätä oli ainakin kirjoittaa :D

Eeei eksyny parta tähän ei, aattelin jättää ne hommat sulle ;)

Selkäkivut on iha perceestä oo:

*lähtee palvomaan suurta Veesusta..!*
”Teidän lakinne ja oikeutenne, ha, ha, ha, ha.  Niitähän minun pitikin ampua.”
-Homsantuu

Poissa sanpe hpf

 • Hullu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Laiturilla 9 3/4 tavataan!
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mahtava Veesus (S, Severus/Lily, humour(?), Randomfic)
« Vastaus #3 : Tammikuu 07, 2014, 18:27:02 »
Ohmähöm hihhiihhiii... Voihan Veesus... en lukenu loppuun, oli niin Veesuksen hauska:)
Täällä ollaan.