Kirjoittaja Aihe: Uivia vuotislaisia (kilpa- ja taitouinti, vesipallo, hypyt)  (Luettu 1626 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Uivia vuotislaisia (kilpa- ja taitouinti, vesipallo, hypyt)
« Vastaus #25 : Tammikuu 06, 2010, 11:29:48 »
Naurakaa ihan vapaasti.

*pysyy hiljaa ymmärtäväisenä* Meitä on moneksi, eikä kaikkien tarvitse olla kaikessa mestareita. Omat heikkoudet ja vahvuudet pitää tunnistaa ja hyväksyä ne, tämä on taito jos mikä.

Itse taas pidän uimisesta, omasta vapaamuotoisesta sellaisesta. Olen asunut veden läheisyydessä koko ikäni, ja uitua on tullut aikas paljon. En kuitenkaan ole mikään urheilullinen henkilö, ja uinti on minulle pelkkää huvitusta, jota harrastan lähes tulkoon vain kesäisin järvissä. Ei uimahalleissakaan mitään vikaa ole, siellä on yleensä vain liikaa ihmisiä ympärillä. Liikuntatunneilla en myöskään tykkää uida, jos kyseessä on jotain uintitestejä.

Yleensä uin sammakkoa taikka kroolia, joskus selkäuintia. Joskus homma menee kuitenkin pelleilyksi, ja alan hyppiä ja pomppia sekä sukellella :)
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Uivia vuotislaisia (kilpa- ja taitouinti, vesipallo, hypyt)
« Vastaus #26 : Tammikuu 13, 2010, 13:23:52 »
Harrastan kilpauintia kuudetta vuotta. Kolmen kuukauden ikäisenä olen käynyt jo vauvauinnissa ja uinut siitä lähtien. Harjoitukseni määrä on neljä-viisi kertaa viikossa varmaan lisääntyy tänä vuonna. Vesipallo on ihan kivaa myös, kun joskus lauantaisin treeneissä pelattiin vesipalloa. Uimaleirelläkin on vesipalloturnee. Taitouinti...tarkoitukseni ei ole loukata niitä jotka tätä harrastavat, mutta se ei, ei, ei vaan millään ole minun makuuni!!! Varpaanheilutusta sanoisin minä!
Lempilajia on vaikea nimetä mutta kisoissa uin melko paljon vaparia, selkää ja rinulia...perhosta välillä mutta en läheskään yhtä paljon. Selkä on päälaijini ja rinulikin kulkee vaparin kanssa kovaa.....Olen KuUs:a eli Kuopion uimaseurassa.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 13, 2010, 13:27:38 kirjoittanut Nomoni »

Poissa Mustepullo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Uivia vuotislaisia (kilpa- ja taitouinti, vesipallo, hypyt)
« Vastaus #27 : Huhtikuu 20, 2010, 16:31:00 »
Minä uin!
Kilpailin ennen, mutta nykyään olen sen lopettanut. Käyn kuntoryhmässä, jossa siis kukaan ei kilpaile, vaan harrastamme kaikki uintia kuntoilun vuoksi.
Harjoitukset ovat torstaina ja lauantaina, torstaina tunnin ja lauantaina puolitoista. Ihan kivaahan siellä on, ainakin hyviä tyyppejä, jos ei muuta. Ja hyvä valmentaja. ;)
Who knows which is which and who is who

tuulimari

 • Ankeuttaja
Vs: Uivia vuotislaisia (kilpa- ja taitouinti, vesipallo, hypyt)
« Vastaus #28 : Toukokuu 11, 2010, 19:59:51 »
Aktiivista SM - tason kilpauimista, olen päämatkallani sijalla 5 omanikäisissäni koko suomessa. Treenit joka päivä, 2,5-3 h. Kävin viimekesänä leirillä Espanjassa, mutta tänäkesänä ollaan lähdössä kahde viikon uimaleirille Kyprokselle. Tomi Pystynen paras valmentaja, edustan nokialaista sisua! Nokia Pyryä, NoPy. Olen vedessä kuin kotonani, uin kisoissa lähinnä vaparia, seljeriä ja sekaria. Rollot käyty, nyt mennään jo IKUihin. Hanna-Maria Seppälän nimmarit ja Emilia Pikkaraisenkin saatu kisoista, kokemusta on ja jo monen vuoden kisa- ja uintikokemukset takana.

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Uivia vuotislaisia (kilpa- ja taitouinti, vesipallo, hypyt)
« Vastaus #29 : Kesäkuu 16, 2010, 14:57:05 »
Rollot loppuivat!
Harmi oli tosi kivaa, mutta Cetus voitti finaalin vesipallossa... vaikkka kisat/leiri olikin Kuopiossa täällä ei kotialtaasta vesipallossa voittoa tullut mutta ihan sama!!!!! :D Oli aivan mahtavaa... eka peli 15-0 ja toka 10-1 ja hävittiin kolmas 5-3 Tampereen TauS:lle niin pelattiin hyvin: TauS on tosiväkivaltanen. Kuristi kaveria (sai rangaistuksen/huomautuksen) mutta ne potki ja hakkasi nyrkeillä ihan kunnolla ja me heille hiukan ********,
yksi kaverini pommitti pallolla yhtä valmentajaa ja hän taisi kilahtaa : " P******, poika mitä v***** sinä valmentajia heittelet"....tuomarikin repesi sille.... oli kiva olla Rolloilla taas kotikaupungissa ja käytiin Hesellä ku passilla sai 10% alennusta
                                                                                                                                                                             

Poissa Heikku

 • Pegasuksen siivellä salamatkustajana
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • half mad
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Uivia vuotislaisia (kilpa- ja taitouinti, vesipallo, hypyt)
« Vastaus #30 : Tammikuu 26, 2011, 14:36:19 »
Minäkin olen kilpauimari. Harkat 7kertaa viikossa 2-3h.
  Tuolla alussa joku kertoi olevansa valmentaja. Jatka vain hyvää työtäsi! Meidän valmentaja on superkiva ja huonoina päivinä on paljon helpompi tulla harkkoihin kun tietää että altaan reunalla oottaa kiva valkku. Harmi vaan et meiän ryhmä siirretään uudelle valmentajalle, joka on hiukan tympeämpi. Menee taas hetki tottua...   
  Ja joku kysy et jännittääkö kisat. Kysytkin vielä! Jännittää ja inhoon sit jäännitystä! Enkä kyl hirveen innoissani mee harrkkoihinkaa. Miksköhän ees uin...? No, ainakin onnistuneen uinnin jälkee tulee niin hyvä fiilis, et sen etee kantsiiki tehä töitä. Vaikka aamuharkat ei aina hirveesti houkuttelekkaa...
  Et tsemppii vaan kaikille uimareille täällä. Jatkakaa harjottelua, lopussa kiitos seisoo!
  Oli tosi kiva löytää tämmönen keskustelu ja huomata et uivii vuottislaisii on näin paljon. Ja hei kirjottakaa mulla yksityis viestei uimarit! Ois kiva tietää ollaanks tavattu tai oonko ihaillu uintejanne joskus kisois. Ja oli kiva kuulla teiän harjotusmäärist. Aika vaihtelevalt näyttää... Onks muil 97-syntyneil 7 kertaa viikos harkkoi?
  Ainii, ja mun päälaji on selkä uinti ja paras matka 200m su. Uin myös vaparii mut en yhtä hyvi, rinta ja perhonen eivät tule kuuloonkaan!(: Näin viimeyönä painajaista kesä-ikuist ja 800m vaparist*reps* Eiku oikeesti, se oli kauhee uni...
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 26, 2011, 18:39:52 kirjoittanut Heikku »
Mitä järkeä on elää, jos ei ryhdy kaikkeen? Mitä järkeä on ryhtyä mihinkään, jos ei tee siinä parastaan?

Pippuripelto

 • Ankeuttaja
Vs: Uivia vuotislaisia (kilpa- ja taitouinti, vesipallo, hypyt)
« Vastaus #31 : Helmikuu 07, 2011, 19:55:44 »
Hihii, minäkin olen uimari. :) Entinen kilpauimari oikeastaan, sillä nykyään käyn vain harrastusryhmässä pari kertaa viikossa mihin sisältyy myös kuivatreenit. Pidin aika pitkää taukoa uinnista kun lopetin sen, mutta päätin aloittamaan uudestaan hieman kevyemmin vain. Mietin vielä jos joku päivä palaisinkin kilpailutasolle mutta saapa nähdä. Nykyään tykkään muutenkin urheilla lähes kaikenlaista vaikkei minulla hirveästi aikaa siihen riitä koulun ja erillisen kielen takia jota opiskelen iltaisin. :)
Uinti on kyllä muuten ihan loistava laji!

Poissa Hiekkalaatikko

 • pelle (suom. lapio)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Uivia vuotislaisia (kilpa- ja taitouinti, vesipallo, hypyt)
« Vastaus #32 : Heinäkuu 26, 2011, 09:27:16 »
Itsekin olen kilpauimari, vedessä oon ollut ihan pienestä pitäen.

Reenit itellä 5 kertaa viikko, tulokset ei ole niin hyviä, mutta IKM siltikin pääsin.